Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bokvägen 4, Surahammar, Surahammars kommun

Bokvägen 4

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 495 000 kr
84 + 43 m²
4 rum
851 m² tomt

Varmt välkommen till Bokvägen 4 och detta hemtrevliga hus med en stor och ätbar trädgård. Bekvämt boende på ett plan med tre sovrum vilket gör det perfekt för den lilla familjen. Vi möts av en mindre hall in i farstukvist med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen når vi huset tre sovrum som alla är placerade på husets östra sida och ligger placerade till vänster om hallen. Till höger om hallen når vi toaletten och sedan det praktiska köket i vinkel med gott om arbetsyta, förvaring och dessutom med plats för matgrupp intill fönsterparti. Vidare in i huset når sedan det stora och ljusa vardagsrummet med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når vi också den rymliga altanen och vidare ut till tomten. Slutligen når vi badrummet med dusch och tvättmaskin. Vidare från badrummet kommer vi till en inre hall med både pannrum och utgång till alten. Till sist kommer vi till en rymlig förrådsdel och vidare ut till garaget. Stor och grönskande trädgårdstomt om 851 kvadratmeter med flertalet fruktträd, växthus och redskapsbod. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan. Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument").

Myrmalmsvägen 5, Surahammar, Surahammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Myrmalmsvägen 5

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 895 000 kr
146 + 179 m²
6 rum
999 m² tomt

Varmt välkommen till Myrmalmsvägen 5 och denna rejäla tegelvilla på lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, ridhus, badhus och golfbana. Här finns gott om plats för den stora familjen som söker lite extra utrymme. Huset fördelar sina totalt 325 kvm i ett plan med inredd källare. På entréplan möts vi av en rymlig hall med avhägningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Från hallen kommer vi vidare in till den ljus och rymliga matrummet och sedan in till det praktiska köket med gott om förvaringsutrymmen. Intill matrum och kök finner vi också en gästtoalett. Vidare in i huset når vi sovrumsavdelning där vi på entréplan finner totalt fyra sovrum samt ett kontor där kontoret med fördel kan nyttjas som extra sovrum. Vidare på samma plan finner vi ett rymligt badrum med fönster samt det riktigt stora vardagsrummet med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Går vi sedan ner en trappa till källarplanet möts vi första av en rejäl och mysig gillestuga med öppen spis och vidare från gillestugan når vi det första allrummet som med fördel kan nyttjas som lekrum för barnen. I källaren finns också en rymlig tvättstuga där även bergvärmepumpen är placerad. Kompressorn i bergvärmepumpen är bytt och separat varmvattenberedare om 300 liter är installerat. Vidare i källaren finner vi också ett relaxutrymme med både dusch och bastu. Intill finns även en gästtoalett. I källaren finns också gott om förrådsutrymmen, en matkällare samt ytterligare ett allrum som leder oss vidare upp till garaget. Tomten är stor men lättskött och mäter 999 kvm och innefattar bland annat en stor och härlig altan samt en stor friggebod med gott om utrymmen för trädgårdsartiklar. Söker ni ett hus som erbjuder ytor utöver det vanliga, dessutom med en rymlig och lättskött trädgårdstomt, så har ni hittat rätt. Bergvärmen håller också driftkostnaden nere. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

  • Energieffektiv
Dirigentvägen 11, Surahammar, Surahammars kommun

Dirigentvägen 11

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 275 000 kr
136 m²
5 rum
656 m² tomt

Varmt välkommen till Dirigentvägen 11 och denna trivsamma villa i 1,5-plan på lugnt och barnvänligt område där både förskola och skola ligger inom promenad- och cykelavstånd. Huset är placerad nästan högts upp på lugn återvändsgata och är smakfullt renoverat med fräscha ytskick samt med nya fönster, nytt yttertak och med solceller som är installerade 2023. Stor inglasad altan och garage med förrådsdel. Huset fördela sina totalt 136 kvadratmeter i 1,5-plan. På entréplan finner vi en ljus och välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter genom en stor skjutgarderob, det första sovrummet och ett helkaklat badrum som renoverades 2015. Vidare in i huset möts vi av ett stort och ljus vardagsrum där vi från vardagsrummet når den stora och inglasade altanen och vidare ut till tomten. Slutligen på entréplan finner vi det fräscha köket från med gott om arbetsytor, förvaring och plats för matgrupp intill fönsterparti. Intill köket finner vi också tvättstugan med en praktisk groventré. En trappa upp finner vi ett allrum som fungerar perfekt som extra TV-rum eller kontorshörna, ett större föräldrasovrum med stor klädkammare samt två barnsovrum och slutligen ett badrum. Tomten är trevlig, lättskött och precis lagom stor med sina 656 kvadratmeter. På tomten finns, förutom den stora och inglasade altenen, en stor trall med spabad och ett garage med en förrådsdel. Fiber är indraget. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring (se besiktningsprotokoll under "dokument"). *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren).

Furugatan 3B, Haga, Västerås kommun

Furugatan 3B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
775 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 713 kr/mån
17 694 kr/m²

Varmt välkommen till Furugatan 3B och denna trivsamma tvårummare med yteffektiv och genomgående planlösning belägen på första våningen. Entré in i hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor genom klädkammare. Till höger om hallen kommer vi in i ett praktiskt kök med arbetsytor och skafferi. Vindare in i lägenheten når vi sovrummet där det finns förvaring i form av två garderober. Slutligen finner vi ett badrum med plats för tvättmaskin samt ett ljust och luftigt vardagsrum som leder oss vidare ut till den mysiga balkongen i soligt sydvästläge. TV och bredband ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör dessutom två förråd. Flexibelt tillträde! Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Balkong
Östergatan 88A, Surahammar, Surahammars kommun

Östergatan 88A

Lägenhet
Surahammar, Surahammars kommun
450 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 080 kr/mån
8 036 kr/m²

Varmt välkommen till Östergatan 88A och denna trivsamma och smakfullt renoverade lägenheten bekvämt placerad på första våningen. Genomgående planlösning, kök med tacksamma arbetsytor och plats för matgrupp intill fönsterparti. Sovrum med förvaring genom garderober och ett ljust vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås dessutom den härliga balkongen i soligt västerläge. Helkaklat bardum med dusch och plats för tvättmaskin. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Stabil förening där värme, V/A, TV, bredband och el-förbrukning ingår i avgiften. Tillträdet är flexibelt och anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Skolgatan 11, Surahammar, Surahammars kommun

Skolgatan 11

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 295 000 kr
112 + 84 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Varmt välkommen till Skolgatan 11 och denna trivsamma villa i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola och skola. Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren så som nytt yttertak, nya fönster, helrenoverad källare, två nya badrum samt ett inglasat och isolerat uterum. Huset fördelar sina totalt 196 kvm i 1,5-plan med inredd källare där vi på entréplan möts av en ljus och välkomnande hall, ett renoverat badrum och ett praktisk kök i vinkel med gott om arbetsyta och förvaring, dessutom med plats för matgrupp intill fönsterparti. Vidare hittar vi ett mindre sovrum, som fungerar utmärkt som kontor eller gästrum, och det stora och luftiga vardagsrummet med en rejäl murad vedspis. Från vardagsrummet når vi det isolerade och inglasade uterummet och vidare ut till tomten. Går vi sedan en trappa upp finner vi två väl tilltagna sovrum där det i båda sovrummen finns en kattvind med gott om förvaring. Slutligen når vi den helrenoverade källaren där vi först möts av en rymlig gillestuga, ett parrum och en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, överskåp och tvättställ. I källaren finns också ett nyrenoverat och helkaklat badrum med badkar med takdsuch. Slutligen finner vi ett praktisk allrum där fantasin sätter gränsen till användningsområdet. Tomten är stor men lättskött och mäter 1 011 kvadratmeter. Här finns gott om plats för både lek och studsmatta. På tomten finns även ett fristående garage med plats för bil. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!* *Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Bostaden säljes Förbesiktigad med Dolda fel försäkring.

Åshammarvägen 58E, Ramnäs, Surahammars kommun

Åshammarvägen 58E

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
395 000 kr
66,7 m²
3 rum
vån 1/3
4 188 kr/mån
5 922 kr/m²

Varmt välkommen till Åshammarvägen 58E och denna trivsamma trerummare bekvämt placerad endast en halv trappa upp. Genomgående planlösning tillsammans med gavelläget skapar en luftig känsla i lägenheten. Praktisk hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor, renoverat kök från 2012 med arbetsytor och gott om förvaring. Charmigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp genom rejäla fönsterpartier och med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trivsamma balkongen. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Slutligen finner vi två sovrum där båda sovrummen har gott om förvaring genom tre garderober. Elen är omdragen med jordade eluttag och elcentralen är utbytt. Till lägenheten hör två källarförråd, ett mindre och ett större. Tillträdet är flexibelt och kan anpassas efter önskemål. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Surahammar, Surahammar, Surahammars kommun

Surahammar

Tomt
Surahammar, Surahammars kommun
1 995 000 kr
7,4 ha tomt

Rejält tomt om totalt 7,4 hektar mark i utmärkt läge med Västersjön som närmaste granne! Här finns oanade möjligheter att planera och bygga efter eget tycke och smak. Surahammars centrum nås på ca 5 minuter, E-18 på ca 15 minuter och Erikslund shoppingcenter i Västerås nås på knappa 20 minuter. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Visar alla 8