Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 51

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 975 000 kr
130 + 90 m²
6 rum
823 m² tomt

I det pittoreska området Rosenvång beläget i utkanten av Limhamn kan vi nu presentera denna utmärkta möjlighet att skapa ditt drömhem. Här råder inga tvivel om en familjär atmosfär med lugna gator och de grönskande parkernas ståtliga trädkronor alldeles intill. En kort promenad bort skvalpar havets vågor och där väntar även Limhamns utbud av såväl butiker som trendiga caféer och restauranger. Med buss eller cykel tar vi oss enkelt till Malmös innerstad på bara 20 minuter och i närheten finns både skola och förskola. Nu har du chansen att förvärva denna ypperliga hörntomt där det idag står en villa disponerad på 1,5 plan och källare. Huset är i behov av totalrenovering och visst vore det fantastiskt att kombinera den personliga prägeln med bevarade 20-talsattribut. Utanför dörren väntar sedan en stor trädgård med generösa gräsytor och fina förutsättningar för den med gröna fingrar att plantera, odla och utforma en underbar oas i staden. Välkomna på visning!

  • Premium
Östra kristinelundsvägen 16B, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra kristinelundsvägen 16B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 464 kr/mån
35 625 kr/m²

På uppdrag av Brf Bara 6 finns nu möjlighet att förvärva denna härliga tvåa med stor potential. Här bor ni på bästa läge i populära Slottsstaden. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas maximalt med sällskapsvänligt vardagsrum, rymligt sovrum och kök med rejäla arbetsytor. Flertalet fönsterpartier som skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. Golven pryds av charmig fiskbensparkett. Till bostaden hör en balkong med skyddad insyn som vetter mot trivsamma omgivningar. . Runt knuten finner Ni flera mysiga caféer, Ribersborgs härliga strandområde med lummiga promenadstråk och ett stenkast bort ligger både Västra Hamnen och City. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Kronolotsgatan 2, Limhamn-Ön, Malmö kommun

Kronolotsgatan 2

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/5
6 706 kr/mån
38 564 kr/m²

Fridfullt belägen på barnvänliga Ön, välkomnar denna välplanerade bostad som idag disponeras som en fyra med dubbla balkonger! Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en hemtrevlig känsla med fina utsikter över både hamnbassängen och Öresundet. Bostaden är enkel att möblera och flera alternativ är möjliga för den kreativa! Bostaden bjuder på tre rofyllda sovrum, som även kan användas som hemmakontor om så önskas. Detta hemmet är dock redan försett med en arbetsyta i hallen vid badrummet, säljarna har strategiskt planerat detta utefter dagar då jobbet kan utföras på hemmaplan. Bostaden bjuder även på ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Man bjuds på mycket goda förvaringsmöjligheter allt igenom samt bekvämligheter såsom hiss raka vägen ner till förråd på markplan. Detta är en bostad utöver det vanliga som upplevs bäst på plats. Varmt välkomna! Läget blir inte bättre än såhär! Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. Badrocksavstånd till vattnet där man tar morgon- och kvällsdoppen där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund. För den aktiva finns både gym i närheten, härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Behöver man ta sig in till stan är man bortskämd med kommunikationsmöjligheter i närheten.

  • Balkong
  • Hiss
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Fiskaregränd 23

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
248 + 10 m²
9 rum
762 m² tomt

Välkommen till Fiskaregränd. Ett genuint boende nära havet med premiumval i alla detaljer och låga driftskostnader. Snabba och smidiga kommunikationsmöjligheter – inte minst till Köpenhamn. I natursköna omgivningar vid Bunkeflo strandängars naturreservat finner vi denna gedigna fastighet från 2012 med låga driftskostnader belägen på lugn återvändsgata ner mot havet. Tomten gränsar till öppna ytor som ger en härlig bullerbykänsla för barnen. Förutom lättskötta gräsytor finner vi även rymlig uteplats och härligt poolområde i syd/väst. Havet är endast en kort promenad bort vilket uppskattas såväl sommartid, med ett dopp, som såväl vintertid med skridskoåkning. Villan är synnerligen genomtänkt med påkostade materialval och en utmärkt planlösning om bland annat fem sovrum, kök med stor matplats och angränsande vardagsrum med kamin och imponerande fönsterpartier. Vidare erbjuds två eleganta badmiljöer, bastu, gästtoalett, tv-rum samt allrum på det övre våningsplanet. Goda förvaringsmöjligheter samt rymliga klädkammare. Carport, flera uppställningsplatser för bil samt dubbla förråd.

  • Premium
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 2
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 3

Liljegatan 32

Radhus
Bara Backar, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
107 m²
4 rum
6 549 kr/mån
31 729 kr/m²

I familjära Bara Backar har vi nu nöjet att presentera detta trivsamma radhus som nyproducerades 2019. Beläget på bästa hörnläge välkomnas vi här av en stilren bostad som invändigt bjuder på väldisponerade kvadrat med sociala ytor på nedre plan och privata sovrum en trappa upp. Matplats och vardagsrum samsas utan skarpa gränser vilket skapar en luftig atmosfär och ett kvalitativt kök lockar omgående till trevliga stunder. Ljusa kulörer och enhetliga material sätter tidlös prägel genom hemmet och vi erbjuds badrumsmiljöer på båda våningsplanen. Lägg där till flera sovrum som enkelt disponeras efter behov, praktiska förvaringslösningar, egen tvättutrustning och två parkeringsplatser som underlättar vardagen. Pricken över i:et är den lättskötta utemiljön som innebär underbara soltimmar på både fram- och baksidan, härlig lek och långa grillkvällar med vännerna. Snyggt avgränsat med staket och flera möjligheter till blomstrande planteringar skapas här en privat oas för alla åldrar. I populära Bara bor vi bekvämt och naturnära med närhet till förskola, skola, lekplats, matbutik, vårdcentral samt smidiga resvägar till Malmö. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Per Albin Hanssons väg 52B, Blekingsborg, Malmö kommun

Per Albin Hanssons väg 52B

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 7/11
4 248 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkomna att genom inhägnad gård ta hiss upp till våning sju och denna trevliga bostad! Här bjuds det på väldisponerade kvadratmeter, stora ytor, en härlig inglasad balkong i söder med möblerbara ytor, ett fullutrustat kök samt helkaklat badrum. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf Eriksfält i Malmö som har en mycket fint skött inhägnad innergård! Det känns som en egen park! Utöver bostaden och föreningen är läget superbt. Närhet till både motorväg, kommunikationer och köpcentret Mobilia med sitt stora butiksutbud. Här saknas inget, varmt välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 42B, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 42B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/7
3 688 kr/mån
35 946 kr/m²

I stabila och omtalade HSB:s Brf Pukan välkomnar vi er upp till våning 3, där denna trivsamma tvårummare ligger perfekt beläget. Invändigt ligger det ljus, enhetlig och välskött interiör som noggrant valts ut för att behålla en 50-tals charmig attribut trots modern touch. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot västerläge, där det dessutom har gott om plats för möblemang. Detta blir snabbt en naturlig plats att hänga på de varmare dagarna, kanske efter ett dopp i det blå nere på Ribersborg som ligger på kort cykelavstånd. Vidare erbjuds här självklart bekvämligheter i form av diskmaskin och smarta förvaringslösningar. För att underlätta den annars hektiska vardagen ytterligare, ligger populära Ica Malmborgs över gatan tillsammans med goda kommunikationer som enkelt tar er vidare om så önskas. Detta är ett boende för den som är pedantisk men bekväm i sitt val att bo. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 49B, Dockan, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 49B

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 5/7
5 112 kr/mån
50 658 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i en av Dockans eftertraktade bostäder på första parkett där Malmö möter hav. Högt upp i huset välkomnas vi av en otrolig trivsam trerummare med harmonisk innemiljö och genomgående smakfulla materialval. Vi erbjuds generöst ljusinsläpp, stora fönsterpartier och en öppen planlösning som skapar sociala ytor utan gräns mellan matplats och vardagsrum. Dessutom tillagar vi middagen i ett stilrent kvalitetskök från Vedum som vi under varma dagar avnjuter på den mysiga balkongen i nordväst. Vidare finner vi två väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter och dubbla badrumsmiljöer. Här bor vi bekvämt och bekymmersfritt i en trevlig förening på svårslaget läge med närhet till både båtliv och restauranger. På Dockan råder lugnet samtidigt som det bara är en kort promenad till Malmö Citys pulserande stadsliv. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Klågerupsvägen 414, Virentofta, Malmö kommun

Klågerupsvägen 414

Tomt
Virentofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
489 m² tomt

Nu finns chansen att bygga drömhuset på dessa fantastiska tomter i familjära Virentofta. Här presenteras en möjlighet att förvärva en eller flera av de tre tomter som avstyckats och skapa ert boende i ett av Malmös mest populära villaområden. I beståndet ingår även den fjärde tomten där det idag ligger en fristående villa på utmärkt hörnläge. Utanför tomten väntar svårslagna närmiljöer där öppna fält angränsar till Gyllins Trädgård och dess fina promenadstråk. Här i den östra delen av staden njuter vi av närheten till naturen samtidigt som City finns på bekvämt avstånd. Dessutom ett brett utbud av vardagens behov så som Toftanäs med Ica Maxi, gym och blomsterbutik vilket kompletterar den lite mer pulserande handeln inne i Malmös stadskärna. För barnen erbjuds bra skolalternativ och vi har nära till Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana samt motorvägen som smidigt tar oss vidare till både Malmö Airport och Öresundsbron. Vänligen se "Situationsplan" och "Detaljplan" för mer information samt byggspecifikationer gällande respektive tomt. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid frågor!

Tillysborgsvägen 2, Virentofta, Malmö kommun

Tillysborgsvägen 2

Villa
Virentofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
165 m²
8 rum
476 m² tomt

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva denna rymliga 1,5-plansvilla med anor från tidigt 1900-tal. Här kan den med renoveringsdrömmar skapa ett unikt hem där vi gärna kombinerar moderna uppgraderingar med bevarad charm från förr. De tilltagna ytorna på båda våningsplanen innebär utmärkta förutsättningar för den stora familjen och tomtens optimala hörnläge låter den kreativa uppföra en grönskande trädgårdsmiljö utanför porten. I området väntar svårslagna närmiljöer där öppna fält angränsar till Gyllins Trädgård och dess fina promenadstråk. Här i den östra delen av staden njuter vi av närheten till naturen samtidigt som City finns på bekvämt avstånd. Dessutom ett brett utbud av vardagens behov så som Toftanäs med Ica Maxi, gym och blomsterbutik vilket kompletterar den lite mer pulserande handeln inne i Malmös stadskärna. För barnen erbjuds bra skolalternativ och vi har nära till Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana samt motorvägen som smidigt tar oss vidare till både Malmö Airport och Öresundsbron.

Ribevägen 19A, Dammfri, Malmö kommun

Ribevägen 19A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
6 102 kr/mån
34 214 kr/m²

På attraktiva Dammfri har vi nu nöjet att presentera denna trivsamma gaveltrea med balkong i solsäkert söderläge. Här tar vi hissen från markplan till andra våningen där vi direkt omfamnas av en härlig hemmakänsla tack vare smarta kvadrat och varma kulörer som sätter prägel. Stora fönsterpartier i flera väderstreck tillåter dagsljuset flöda och den rymliga atmosfären visar sig inte minst i vardagsrummet som vi gärna möblerar med såväl matplats som soffgrupp. Lägg där till två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, praktiska förvaringsmöjligheter och ett smakfullt kök med bra arbetsytor. Pricken över i:et är självklart den tilltagna balkongen som erbjuder underbara stunder året om tack vare inglasningen med skjutpartier. På Dammfri bor vi i ett lugnt område med närhet till grönskande Pildammsparken, skola, fritidsaktiviteter och cykelavstånd till svalkande havsbad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ellstorpsgatan 4C, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 4C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 983 kr/mån
28 152 kr/m²

Nu kan vi presentera denna ypperliga renoveringsmöjlighet på populära Ellstorp. Tre trappor upp välkomnas vi här av en väldisponerad bostad med genomgående planlösning och enhetliga ytskikt som väntar på personlig prägel. De yteffektiva rummen nyttjas med enkelhet efter behov och vi finner både kök , vardagsrum och sovrum som alla stoltserar med generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet når vi dessutom den mysiga balkongen som erbjuder underbar förmiddagssol samtidigt som vi låter blicken vandra över de lugna närmiljöerna. Lägg där till praktiska förvaringslösningar och ett helkaklat badrum som renoverades av föreningen år 2018 i samband med stambyte. På lummiga Ellstorp bor vi på optimalt pendlingsläge med Östervärns tågstation och flera bussförbindelser på gångavstånd. Vi har även bekväm närhet till skola, förskola, flera matbutiker, Entré, gym och Malmös citykärna. Vi ses på visning!

  • Balkong
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Salongsgatan 4

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/5
5 157 kr/mån
48 359 kr/m²

Välkomna till ett av Västra Hamnens mest spännande boende! Vi går runt hörnan kring Sundspromenaden för att öppna dörren genom din helt privata ingång som ger känslan av frihet och villakänsla. In genom dörren och blicken drar sig till det vackra köket med alla finesser du kan önska dig. Hallen är rymlig med stor garderob för mycket förvaring, alltså inte bara snygg att se på! Köksön är unik i sitt slag och strecker sig flera meter ner i rummet och här bjuds det verkligen upp för sociala tillställningar. Vardagsrummet är i öppen planlösning och rymmer allt man kan önska. Badrum med rymd, och en luftig känsla. Välkomna till ett boende som totalrenoverats på bästa vis, bo unikt, lyxigt och med Öresund som närmaste granne! Bostadens läge är oslagbart. Att kunna gå rakt ut till marinan och på ett par minuter kunna gå till både Ribersborgsstranden och Västra hamnens egna badställen är unikt. Här finns massvis med restauranger och kaféer. En kort promenad bort hittas ICA Maxi, Malmös kanske finaste och mest välsorterade matbutik! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Lindeborgsgatan 297, Lindeborg, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 297

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 051 kr/mån
23 987 kr/m²

När vi bosätter oss i Brf Alphusen får vi ta del av en välskött förening med lyxen av såväl lummiga närområden och en egen parkeringsplats. Välplanerad och rymlig trerummare, bostaden erbjuder förutom smarta kvadratmetrar och generöst ljusinsläpp även en stor inglasad balkong med utsikt över grönskande omgivningar. Vi välkomnas av sociala sällskapsytor där både soffgrupp och matsalsmöblemang får gott om plats samt dubbla sovrumsmiljöer och praktiska förvaringsutrymmen. Lägg där till ett aningen avskilt kök med goda arbetsytor, helkaklat badrum och ytterligare förvaring i förråd. Området är fridfullt och vi har nära till förskolor, skolor, Svågertorp och Hyllie med både tågstation, shopping och restauranger. Lockar sedan en tur i Köpenhamn eller flygresa via Kastrup tar vi oss enkelt dit på ca 20 minuter antingen med bil eller tåg. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun, bild 2
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun, bild 3

Byastensvägen 1H

Radhus
Bara, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
6 100 kr/mån
29 370 kr/m²

Välkommen till Byastensvägen 1H! Vi erbjuds nu ett nyproducerat och stilfullt radhus från 2021 som erbjuder dig modern komfort och stilfulla materialval. Med sina 5 rum och 119 kvadratmeter ger denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Med sin genomtänka planlösning där vi får ett socialt nedre plan i en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats samt ett mer privat plan på ovanvåningen med tre sovrum samt ett allrum att umgås i. Vardagsrummet är rymligt med plats för de möbler du behöver samt en riktigt trevlig braskamin för att höja stämningen ytterligare. Genom vardagsrummet når vi även bostadens uteplats med många soltimmar i söderläge. Perfekt för grillkvällar och för att njuta av solen strålar under den varmare tiden på året. Köket är ett modernt och stilrent kök från HTH med en bänkskiva i komposit och luckor i en stilren grå kulör. Det finns även plats för matbord tillräckligt stort för familjen att samlas runt. På nedre plan finns även ett badrum med tillhörande tvättstuga i toppmodernt utförande. Ovanvåningen ger dig goda möjligheter att anpassa för just din livssituation där du istället för sovrum kan använda det som gästrum eller hemmakontor. Att bostaden har tillgång till två fullstora badrum är även det ett stort plus. Varje hus har även fått installerat en laddbox för bilar. Området runt Byastensvägen erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Bland annat finns det skola, vårdcentral, matbutiker och stora grönområden i närheten. För naturentusiaster är närheten till Bokskogen och en golfbana en extra bonus. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Harrisvägen 13

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
168 + 17 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Drömmer du om ett hem där varje dag börjar och slutar med havets lugnande sus? Denna exklusiva pärla i Skateholm erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Beläget som sista hus mot den långa kustremsan njuter vi här av ett kvalitativt boende med svårslagna närmiljöer, rofyllda vyer och milslånga promenader längs med det böljande blå. I Beddingestrand erbjuds allt vardagen kräver i form av service, matbutiker, skolor och kommunikationer. Dessutom finner vi Sveriges sydligaste golfklubb, ett mysigt centrum och fina möjligheter till kitesurfing.

  • Premium
Hyllie kyrkoväg 55B, Annetorp, Malmö kommun

Hyllie kyrkoväg 55B

Lägenhet
Annetorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 905 kr/mån
30 268 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga, genomgående tvårummare med väldisponerad planlösning i en av få föreningar på Limhamn som erbjuder hiss. Högt upp i huset stoltserar här smarta kvadrat som tillsammans med enhetlig interiör och ypperligt ljusinsläpp skapar en härlig atmosfär. Hemmets självklara hjärta är det sociala vardagsrummet och härifrån nås även den inglasade balkongen i perfekt läge mot föreningens grönskande innergård. Lägg där till ett helkaklat badrum, god förvaring och lyxen att bo med närhet till allt vardagen kräver i form av matbutiker, nöjen och service. Dessutom erbjuds pendlaren flera smidiga kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 7A, Dammfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Pilåkersvägen 7A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 852 kr/mån
37 157 kr/m²

I ett lugnt område med lite trafik, vackra närområden och gårdar med härlig känsla av villaträdgård presenterar vi nu denna stilrena tvårummare. Bekvämt belägen på husets första våning välkomnas vi här av direkt hemmakänsla som skapas av ljusa kulörer, tilltagen takhöjd och en utmärkt blandning av såväl gammalt som nytt. Vi finner en yteffektiv planlösning där ett socialt vardagsrum står i centrum för trevliga tillställningar och vidare ett funktionellt kök med praktiska förvaringsmöjligheter. Pricken över i:et är den mysiga balkongen i västerläge varifrån vi njuter av ljuvlig kvällssol samtidigt som vi låter blicken vandra över föreningens välskötta miljöer. Lägg där till ett rofyllt sovrum samt helkaklat badrum i tidlöst svart- och vitt. På Pilåkersvägen 7A bor vi i en engagerad BRF med fina faciliteter och närhet till vardagens alla behov så som skola, handlare, matbutiker, Kronprinsen och Triangeln. Dessutom tar vi gärna en promenad till någon av de lummiga parkerna eller cykeln till havet. Vi ses på visning!

  • Balkong
Planetgatan 9, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Planetgatan 9

Villa
Oxie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
128 + 62 m²
6 rum
688 m² tomt

I familjärt kvarter presenterar vi nu denna optimala villa med plats för både stora och små. Här välkomnas vi av en väldisponerad planlösning med tilltagna sociala ytor, lättmöblerade sovrum och enhetlig interiör med kvalitativa materialval. Ett rymligt vardagsrum blir bostadens naturliga mittpunkt och vi samlas gärna kring den värmande öppna spisen. Härifrån når vi även det uppvärmda uterummet som leder vidare mot en underbar trädgårdsmiljö i söderläge med flera rum. Bekvämt insynsskyddat njuter vi här av härliga soltimmar samtidigt som den kreativa finner flera möjligheter till möblemang, odling i växthus, utekök och barnlek i gräset med vackra planteringar. Vidare väntar ett fullt utrustat kök, dubbla badrumsmiljöer, separat tvättstuga, ypperliga förvaringsmöjligheter samt tilltagen parkering och eget garage. På Planetgatan 9 bor vi bekvämt på en lugn gata med grönskande Kristinebergsparken alldeles intill. Dessutom finner vi skolor, förskolor, matbutik, fritidsaktiviteter och flera kommunikationsalternativ. Vi ses på visning!

Köpenhamnsvägen 44C, Erikslust/Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 44C

Lägenhet
Erikslust/Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/7
4 872 kr/mån
40 195 kr/m²

På förstklassigt läge mellan hav och city presenterar vi nu denna stilrena trerummare med härlig västerbalkong. Vi tar hissen till våning fyra där vi välkomnas av väldisponerad planlösning, enhetliga kulörer och flödande dagsljus från fönster i genomgående väderstreck. Ett socialt vardagsrum blir hemmets naturliga mittpunkt och vidare väntar ett mycket smakfullt kök där vi gärna samlas kring den stora köksön. Vi finner även två bra sovrum, helkaklat badrum och inbyggda förvaringslösningar som underlättar vardagen. Dessutom en härlig balkong som enkelt möbleras för att skapa en privat oas. Här njuter vi av underbara soltimmar samtidigt som vi blickar ut över föreningens välskötta miljöer. På Köpenhamnsvägen 44C bor vi i en väletablerad förening med faciliteter så som bastu och övernattningslägenhet. En trivsam innergård erbjuder vacker grönska innan vi promenerar utanför området för att hitta ett brett utbud av restauranger, caféer, shopping, skolor, matbutiker och kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tessins väg 8A, Ribersborg, Malmö kommun

Tessins väg 8A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
129 m²
5 rum
vån 3/8
7 025 kr/mån
40 698 kr/m²

Kring Ribersborgs vackra stråk har vi nu nöjet att presentera denna ståtliga lägenhet disponerad på 5 rum och kök. Vi tar hissen till våning tre där vi välkomnas av välplanerad planlösning och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Charmiga attribut så som dubbeldörrar, välbevarad parkett och en praktisk serveringsgång sätter prägel - och de sociala ytorna med vardagsrum och matsal inbjuder till trevliga tillställningar. Vidare lockar en rymlig balkong med underbar utsikt över närområdet. Här ser vi fram emot såväl morgonkaffe som ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. Lägg där till köket i klassisk design, tilltagna sovrum, badrum, gäst-WC och flera smidiga förvaringslösningar som ytterligare bekvämligheter. Den centrala adressen erbjuder närhet till allt vardagen kräver och vi njuter av Ribbans lummiga miljöer, svalkande havsbad, skolor, service, kommunikationer och brett restaurangutbud. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Getgatan 79

Villa
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 495 000 kr
213 + 38 m²
10 rum
420 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna unika möjlighet att skapa ett riktigt drömhem! I en vacker fastighet från tidigt 1900-tal belägen bland Gamla Limhamns pittoreska stråk välkomnar 2 plan och källare vilket idag nyttjas som parhus - men som med enkla medel öppnas upp till en stor familjevilla, se alternativ planlösning. Här finns oändligt med potential tack vare de väldisponerade ytorna och vi njuter av den väl avvägda balansen mellan moderna detaljer, kvalitativa material och ljusa kulörer som tillsammans med tidstypiska attribut bidrar till atmosfären. I båda husen rymmer entrévåningarna de sociala rummen som innefattar kök, vardagsrum och matplats. En trappa upp väntar sedan flera sovrum och tilltagna badrumsmiljöer. I en alternativ lösning ser vi möjligheten till ytterligare allrum för trevliga tillställningar, kanske ett bibliotek, kontor, walk-in-closet och lekrum - helt efter familjens behov. Lägg där till en praktisk källarvåning med tvättavdelning och förrådsutrymmen samt smidig parkering i såväl garage som intilliggande uppfart. Som pricken över i:et kliver vi ut i trädgården där vi gärna låter det kreativa ögat ta en titt. Här lockar i dagsläget en mindre gräsmatta, stenläggning och uterum. Men varför inte ta ner uterummet för att på så sätt skapa en mer öppen miljö med generösare ytor och plats för vackra planteringar. Endast fantasin sätter gränserna i denna ljuvliga bostad som tack vare sitt utmärkta läge har närhet till alla vardagens bestyr, kommunikationer och härliga promenader vid havet. Vi ses på visning!

  • Premium
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 80D

Lägenhet
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
93,7 m²
3 rum
vån 1/3
7 127 kr/mån
63 981 kr/m²

På ett av Malmös mest eftertraktade lägen har vi nu det stora nöjet att presentera detta unika boende ritat av arkitekt Mikael Wikeborg. Här välkomnas vi av ett boende utöver det vanliga med härlig villakänsla, ljuvlig trädgård med uteplatser i samtliga väderstreck och stilrena detaljer med hög standard alltigenom. När vi kliver innanför dörren imponeras vi direkt av den storslagna rymden som skapas tack vare tilltagen takhöjd, ljusa kulörer och stora fönsterpartier från golv till tak. Den semi-öppna planlösningen präglas av återkommande materialval och genomgående finner vi smarta lösningar som gör att ytorna nyttjas på bästa vis. Ett nyligen renoverat drömkök väntar på den med matlagningsintresse och vidare finner vi två bra sovrum som båda har utgång till trädgården. Lägg där till härlig golvvärme, centraldammsugare, badrum med tvätt och parkering i källaren som ytterligare bekvämligheter. Kliver vi sedan ut i trädgården omfamnas vi av en privat oas där den med gröna fingrar får utlopp för sin kreativitet - och vi njuter av solens strålar under dagens alla timmar. På Köpenhamnsvägen 80D bor vi i ett avgränsat område med parkliknande innergård och en välskött förening med såväl gym som bastu. Med närhet till Ribersborgs vidsträckta stränder, vackra promenadstråk, matbutiker och kommunikationer är detta ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 2
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 3

Torupsvägen 139-5

Tomt
Skabersjö, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
2 400 m² tomt

Bland Skabersjös grönskande omgivningar och lummiga hästhagar erbjuds nu möjligheten att förvärva denna härliga tomt om 2 400 kvm. Bygg din lantliga drömidyll på avskilt läge där lugnet snabbt infinner sig tack vare öppna fält och milsvida utsikter som närmsta granne. Här trivs både stora som små och det korta avståndet till Skabersjös Ryttarförening är utmärkt för den hästintresserade familjen. Dessutom med närhet till Bokskogens golfklubb, service och Svedalas utbud av såväl matbutiker som shopping. Förhandsbesked finns, välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Arbäcksgatan 43B, Nya Bellevue, Malmö kommun

Arbäcksgatan 43B

Tomt
Nya Bellevue, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
597 m² tomt

I attraktiva Nya Bellevue finns nu möjligheten att förvärva denna fina tomt om 597 kvm. Detta är ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem på utmärkt läge med närhet till både böljande hav och Malmös pulserande stadskärna. Området bjuder på något för alla åldrar - grönskande promenadstråk, trevlig shopping, välsorterade matbutiker, skolor och smidiga förbindelser. Tomten har styckats från intilliggande fastighet och bygglov finns beviljat för att uppföra ett hus om ca 200 kvm fördelat på två våningsplan (byggrätt 20%). Låt din husdröm bli verklighet och ta chansen att sätta egen prägel på såväl boende som trädgård!

Visar 1 - 25 av 65