Unika Hem Fastighetsmäkleri

Unika Hem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sankt Göransgatan 85, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Sankt Göransgatan 85, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 85, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 85

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 452 kr/mån
83 333 kr/m²

Denna charmiga lägenhet med en yta av 45 kvadratmeter är belägen vid Fridhemsplan erbjuder en bekväm och stilfull boendemiljö. Bostaden är optimerad för en modern och effektiv livsstil, perfekt för singlar eller par. Köket är modernt och välutrustat med bland annat diskmaskin och gasspis vilket gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Det finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för att skapa en praktisk och funktionell arbetsmiljö. Lägenheten har en unik fördel i form av en privat uteplats, där morgonsolen ger en perfekt start på dagen, medan kvällssolen lyser upp fram till cirka 19.00. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av boendet och erbjuder en avkopplande plats för kaffe på morgonen eller avslappnade kvällsstunder. Varför inte göra uteplatsen till din egna oas där du inreder med mysbelysning, odlingslådor, blommor och härliga utemöbler! Sovalkoven är rymlig och ljus, vilket skapar en fridfull plats för vila och återhämtning. Badrummet är modernt inrett och har bl.a. tvättmaskin, kommod och förvaringsskåp vilket ger både komfort och bekvämlighet. Byggåret 2001 garanterar en modern standard och genomtänkt design. Lägenheten är utrustad med alla nödvändiga bekvämligheter för dagens krav, samtidigt som den behåller en hemtrevlig atmosfär. De ljusa färgerna och de öppna ytorna skapar en inbjudande och luftig känsla. Läget vid Fridhemsplan på Kungsholmen innebär närhet till ett brett utbud av restauranger, kaféer, shopping och grönområden. En kort promenad bort ligger Rålambshovsparken med badmöjligheter- perfekt för att svalka sig varma sommardagar! Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, med närhet till tunnelbana och bussar, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Denna lägenhet är det perfekta valet för den som söker en välplanerad och trivsam bostad i hjärtat av Stockholm, med en unik uteplats som sätter pricken över i:et. - För dig som är bilburen finns det garage i föreningen. Boendeparkering råder på gatan. - Källarförråd - Fantastisk innergård med utemöbler - Stabil förening - Återvinningscentral - Övernattningslägenhet, festlokal, tvättstuga och bastu. - 1 min till tunnelbanan och bussar - Flygbussar går runt hörnet Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Hamngatan 22D, 1tr, Centrala Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Hamngatan 22D, 1tr, Centrala Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 22D, 1tr, Centrala Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 22D, 1tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg - Lilla Alby, Sundbybergs kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
5 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/6
6 045 kr/mån
64 462 kr/m²

- Accepterat pris! - Utsikt mot Bällstaån! - Perfekt planlösning och radhuskänsla! - Balkong i sydväst och uteplats i nordöst! - Stabil förening som äger marken! - En av Sundbybergs bästa adresser! - Placerad precis vid Bällstaån och strandpromenaden! - Garage i huset! - Nära till allt och bra lokala kommunikationer! På en av Sundbybergs bästa adresser säljs nu denna fantastiska 4:a med radhuskänsla. Läget vid vackra Bällstaån och dess båtliv samt strandpromenad är mycket svårslaget och för de som bor här saknas mer eller mindre ingenting. Här har ni nära till lokala kommunikationer som buss, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana och har mindre än 10 minuters pendelavstånd till centrala Stockholm. Området har även många andra fördelar som t.ex. närhet till parker, restauranger, matbutiker och shopping. Nära till Lilla Albyskolan, Viktor Rydbergskolan samt flertalet förskolor och lummiga Tuvanparken som är perfekt för barnfamiljer! Lägenheten har en mycket social planlösning med med stora öppna ytor och ett lyxigt kök som sömlöst binds samman med vardagsrummet. Köket har all utrustning och förvaring ni kan tänkas behöva och en rejäl matplats för minst 6-8 personer. Från köket nås även den stora inglasade balkongen som har en fin utsikt ner mot den vackra Bällstaån och dess glimrande vatten. Vardagsrummet är mycket lättmöblerat och är klokt placerat mitt i lägenheten. Det finns totalt 3 sovrum i bra storlekar där plats finns för både säng och ytterligare möblemang samt förvaringslösningar. Två av sovrummen vetter in mot den fina innergården varav ett av dem har utgång till den härliga uteplatsen med plats för bord, stolar och planteringar. Här har ni även möjligheten att kunna grilla (elgrill och gasolgrill) vilket gör att ni säkerligen kommer att avnjuta många varma sommarkvällar på uteplatsen. Det är uteplatsen i kombination med den fina innergården med grind och sandlåda som skapar den mysiga radhuskänslan. Lägenheten erbjuder också ett större badrum med egen tvättmaskin, torktumlare och vik-/skötbord samt en separat wc i anslutning till hallen. Rikligt med förvaring finns redan i lägenheten och sovrummens generösa storlekar ger er möjligheten att kunna ställa in ytterligare garderober om så önskas. Sammanfattningsvis finner ni här ett modernt, lyxigt och oerhört funktionellt boende för hela familjen med Sundbybergs bästa läge. Det är ett tillfälle som med andra ord inte får missas! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Adlerbethsgatan 17, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Adlerbethsgatan 17

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
3 695 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
2 739 kr/mån
85 930 kr/m²

Välkommen till denna underbara och mysiga tvåa med en solig balkong som blickar ut över en grönskande och fridfull innergård. Denna bostad är genomgående välplanerad, vilket skapar ett vackert ljusflöde genom hela rummet. Den charmiga funkisstilen smälter samman med modern design på ett harmoniskt sätt, vilket ger en exklusiv och tidlös atmosfär. Originaldetaljer framhävs genom noggrant utvalda färger och material, vilket ger bostaden en unik karaktär. En elegant enstavsparkett möter ett stilfullt plankgolv. Tidstypiska marmorfönsterbänkar kompletterar de djupa och charmiga fönstren, vilket tillåter naturligt ljus att fylla rummet. Köket är stilrent utformat med en ljus färgskala och en bänkskiva som matchar det tillhörande stänkskyddet i vitt kakel. Förvaringsmöjligheterna är generösa med flera inbyggda garderober och en rymlig hall med gott om plats för förvaring. Vardagsrummet, tillsammans med den inre hallen, är rymligt och flexibelt för att möjliggöra en praktisk planering med både soffa, matbord och mer därtill. Badrummet är helkaklat och har ett platsbyggt handfat som erbjuder både förvaringsutrymme och praktiska ytor. Det här är verkligen ett hem som inte bör missas. Här bor du på en lugn gata bara en kort promenad från vackra klippbad, mysiga parker och trevliga caféer och restauranger. Du har även nära till bussar och tunnelbana (Kristineberg station). Brf Fredhäll är en välskött förening med flera stora renoveringar bakom sig. Med en stabil ekonomi och låg belåning äger föreningen marken. Här finns även bekvämligheter som gym, bastu, föreningslokal och gästlägenhet. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Tantogatan 31, Södermalm, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Tantogatan 31, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tantogatan 31, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tantogatan 31

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
5 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 7/7
5 044 kr/mån
76 859 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem beläget i hjärtat av det pulserande Södermalm, med en exklusiv plats intill den grönskande Tantolunden. Högt uppe på våning 7, omfamnas du av en panoramautsikt som sträcker sig över den ikoniska stadsdelen och det vackra grönområdet. Denna magnifika bostad bjuder på en oöverträffad livsstil med en terrass i västläge, perfekt för att njuta av kvällssol. Oavsett om det är en lugn stund för dig själv eller en härlig middag med vänner, erbjuder terrassen en fantastisk plats att koppla av och njuta av det bästa av Stockholm. Med sina två sovrum, vardagsrum och kök erbjuder bostaden gott om utrymme och flexibilitet för din livsstil. De många fönstren fyller varje rum med naturligt ljus och skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Två badrum kompletterar detta hem, vilket ger både bekvämlighet och praktiskt användande för hela familjen eller gäster. Läget intill Tanto gör det möjligt att leva ett liv i harmoni med naturen samtidigt som du har stadens alla bekvämligheter inom räckhåll. Med närhet till trendiga restauranger, mysiga caféer, kulturella evenemang och utmärkta kommunikationer blir din vardag både bekväm och inspirerande. Byggnaden är omringad av lummig träd och grönska och ligger bara en stenkast från prunkande Tantoberget och Tantolunden med de fantastiska kolonilotterna. Nere vid vattnet finner man några av Södermalms vackraste promenadstråk och badplatser. Det är svårt att komma så nära naturen mitt inne i en storstad. Missa inte chansen att äga denna sällsynta pärla på Södermalm, där modern livsstil möter tidlös elegans och enastående natur. Välkommen på visning och upplev denna extraordinära bostad med egna ögon!

  • Premium
  • Hiss
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun, bild 2
Fridhemsvägen 22A, Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun, bild 3

Fridhemsvägen 22A

Tomt
Norrtälje - Svanberga, Norrtälje kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
895 000 kr
1 173 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Svanberga, endast 10 min till Norrtälje stad med närhet till natur och bad. Nu har du chansen att skapa din egna oas på denna fantastiska tomt på 1173 kvm med både gräsmattor och äppelträd. Planbestämmelserna för området säger en byggyta på 150 kvm för huvudhus samt ytterligare ett uthus. Väg i anslutning till fastigheten och el i dess närhet. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Tomten sluttar något mot öster. I närområdet finns skola (F-9), restauranger, den vackra sjön Erken med omtyckt badstrand, tillhörande grönområde och elljusspår. Goda kommunikation till Norrtälje med bussar som har avgång flera gånger dagligen. Busshållplats en ligger en kort promenad från tomten. Ett boende för dig som vill bo bekvämt i idylliska Svanberga, endast 10 min från Norrtälje! Följande bestämmelser enligt gällande detaljplan; - En huvudbyggnad och en komplementbyggnad uppföras - Huvudbyggnad ska placeras 6 meter från tomtgräns och komplementbyggnad 4,5 meter - Huvudbyggnad får högst uppgå till 150 kvm byggnadsarea och komplementbyggnad 30 kvm - En våning får uppföras - Huvudbyggnads byggnadshöjd högst 4,6 meter och komplementbyggnad 2,5 meter - Punktprickad mark får ej bebyggas För mer information, kontakta ansvarig mäklare Pamela Aguilar 0761101006 eller maila till [email protected]

  • Premium
Klubbacken 16, Hägersten - Mälarhöjden, Stockholms kommun
  • Ons 3 apr kl 18:00
Klubbacken 16, Hägersten - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Klubbacken 16, Hägersten - Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Klubbacken 16

Lägenhet
Hägersten - Mälarhöjden, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
4 390 000 kr
66 m²
3 rum
4 091 kr/mån
66 515 kr/m²

Välkommen till Klubbacken, och denna moderna 3:a om 66 kvadratmeter, med stora sociala ytor, både inne och ute. Lägenheten har en hög standard med bra materialval och fina ytskikt. Bostaden har två entréer. Vid entrén från trapphuset möts du av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv som leder in till ett stort, luftigt och modernt kök samt vardagsrum i öppen planlösning. Entrén på baksidan av huset nås via en grind och lägenhetens uteplats. Dörren till lägenheten har en låskolv, vilket gör det möjligt att använda detta som en entré. Köket är stilrent och modernt renoverat med bänkskiva och stänkskydd i sten, fläkt från SMEG och vitvaror av hög kvalitet såsom vinkyl, diskmaskin och kyl/frys. Sovrummen är två till antalet och badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Stor klädkammare i anslutning till hall och badrum. Området kring Klubbacken är inte bara attraktivt för bostadsspekulanter, det är också en trendig kulturdestination med en unik charm som förenar det moderna med det historiska. Pittoreska Klubbensborg med Café Uddvillan står stadigt sida vid sida intill moderna restauranger och kaféer, vilket skapar en fascinerande kontrast som är sällsynt att finna. Här finns nära till förskolor, grönskande parker och badplatser. Dessutom är både Axelsbergs och Mälarhöjdens tunnelbanestationer samt centrum inom bekvämt (5-10 min) gångavstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Ulvsättragränd 7

Lägenhet
Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
48 m²
2 rum
3 609 kr/mån
36 458 kr/m²

En sommardröm! Välkomna till denna nyproducerade hörnlägenhet från 2017 med stor uteplats på ca 20 kvm. Hörnläget i fastigheten och den öppna planlösningen gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Den rejält stora uteplatsen med utsikt mot de grönskande omgivningarna blir även som ett extra rum på sommarhalvåret. Planlösningen är svårslagen med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har vita skåp och luckor samt mer eller mindre all utrustning som kan önskas. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat samt får ett härligt ljus tack vare fönster i två väderstreck. Sovrummet är rymligt och här får ni plats med en stor säng. Det snygga badrummet har gott om yta och bl.a. egen tvättmaskin samt torktumlare. Hallen i sin tur är funktionellt utformad och binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar. Här finns plats för att både hänga av ytterkläder och i det anslutande förrådet erbjuds massvis av förvaring. I närområdet finner vi förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser, parker, restauranger och Kallhälls 4-H gård. Kort promenadavstånd till Ulvsättra livs och endast ca 10 minuters promenad till Kallhäll centrum där även Kallhälls pendeltågsstation ligger. Det går också bussar i området.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Värmlandsvägen 35, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Värmlandsvägen 35

Radhus
Farsta, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
83 m²
5 rum
6 639 kr/mån
59 639 kr/m²

Accepterat pris 4.950.000 kr Perfekt planerat radhus i två plan med inredd vind. Huset kombinerar tidstypisk design med modern komfort och erbjuder stora sociala ytor på entréplanet, både inomhus och utomhus. En trappa upp finns tre sovrum och ett badrum. Huset är placerat i ett öst-väst-läge, med morgonsol i köket och på husets framsida, samt oslagbar dag- och kvällssol på baksidan. På entréplan återfinns ett välutrustat kök och ett vardagsrum med stort fönsterparti och direkt tillgång till en altan i sydväst-läge, samt en gäst-wc. Klinkergolv golv i entrén och dubbelgarderob. Övervåningen inrymmer tre sovrum alla med garderober, ett stort badrum samt en klädkammare. Från ena sovrummet nås balkongen med eftermiddagssol. En trappa upp finns också en inredd vind med takfönster, perfekt som arbets- eller lekrum. Två förråd utanför huset tillgodoser förvaringsbehovet, och för bilen erbjuds både ett garage och en parkeringsplats vid uppfarten till garaget. Detta område har utmärkta kommunikationer, nära tunnelbanan och en minuts bilfärd till Nynäsvägen - 10 minuter till stan. Farstas grönområden, parker och huskvarter erbjuder både avkoppling och en känsla av gemenskap. Farsta Centrum lockar med sina otaliga butiker och restauranger, medan de lummiga omgivningarna inbjuder till promenader och friluftsliv. Denna stadsdel kombinerar det bästa av stads- och förortsliv, vilket gör det till en attraktiv plats för såväl unga som äldre. Farsta står som en unik korsning av bekvämlighet och modern livsstil. För den som letar efter ett yteffektivt hem med modern bekvämlighet, är detta radhus i Farsta det självklara valet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tulegatan 58B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Tulegatan 58B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
5 295 000 kr
86 m²
2 rum
vån 3
6 795 kr/mån
61 570 kr/m²

Fantastiskt vindsvåning som enkelt omvandlas till en trea med kök. Här bor ni på två våningsplan tillsammans med en underbar terrass som är insynsskyddad och erbjuder sol under hela dagen. Bostaden har bevarat flera charmiga detaljer, såsom takbjälkar, en murstock och vackra spegeldörrar. Med en takhöjd som når imponerande 4 meter skapas en unik atmosfär med rymd och naturligt ljus i hela bostaden. På första våningsplanet välkomnas ni av ett nyrenoverat och stilrent kök med rymlig matplats. Två i original bevarade fönster ger er en härlig utsikt mot omgivande grönska. Köket är smakfullt utformat med fina detaljer som en valnöt-bänkskiva, väggar klädda i grönt kakel som fungerar som stänkskydd och en praktisk köksö som erbjuder gott om förvaring. Här finns även möjlighet att avskilja en del av matplatsen och skapa ett extra rum, vilket ni kan se på den alternativa planritningen. Vidare på detta våningsplan finner ni ett stilrent och fullt utrustat badrum som renoverades 2022 (Stambytt 2022) samt ett sovrum med generöst förvaringsutrymme. Genom den stilfulla platsbyggda trappan som också har förvaring under, tar ni er till andra våningsplanet. Här möts ni av en härlig takhöjd i ett stort vardagsrum med dubbeldörrar som öppnar upp till terrassen. På terrassen finns gott om plats för ett stort matbord och en mysig loungehörna. I anslutning finns också ett förråd för förvaring av utemöbler och tillbehör. I vardagsrummet finns smarta vrår som kan användas för olika ändamål, såsom kontor eller för att skapa platsbyggd förvaring under snedtaket. För den som önskar finns möjlighet att enkelt dela av detta rum och skapa ett extra sovrum här uppe utan att kompromissa med känslan av rymd och ljus i rummet. Se alternativ planritning. Bostadsrättsföreningen Staren äger fastigheten, som byggdes år 1931 och består av två uppgångar, 58 och 58B. Alla betydande renoveringar, inklusive stambyte och takrenovering, har genomförts och är avklarade. Föreningen är för närvarande engagerad i ett spännande projekt som kommer att stärka dess ekonomi. I samarbete med HSB bygger föreningen fyra nya lägenheter på vinden som sedan kommer att erbjudas till högstbjudande. Detta projekt kommer att bidra till föreningens ekonomiska stabilitet och långsiktiga hälsa. Förutom att ni har det mest förmånliga läget i huset, högst upp på två våningar, bor ni även i hjärtat av Sundbyberg med närhet till allt. Inom loppet av två minuter från er port har ni tillgång till tunnelbanan, en mataffär och flera restauranger. Detta är en oslagbar plats som ger er bekvämlighet och närhet till allt ni behöver. Välkommen in, välkommen hem!

  • Balkong
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kokillbacken 8, 4tr

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4
5 836 kr/mån
33 879 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING Nu finns det en chans för er att bli ägare till en fantastiskt fin 3:a i Brf Kungsvyn. Lägenheten har en svårslagen planlösning samt två stora balkonger och båda går att möblera helt efter eget tycke. Den ena balkongen har en vacker utsikt ner mot Mälarens glimrande vatten och det andra har förmiddagssol vilket gör den perfekt för härliga sommarfrukostar. Interiört finns det två sovrum i bra storlek, ett snyggt kök i anslutning till det lättmöblerade vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc i hallen. Som om inte detta vore nog finns det också fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten otroligt ljus och hemtrevlig. Lägenheten erbjuder även rikligt med olika förvaringslösningar samt att det finns ett förråd i fastighetens entréplan. Läget kan inte bli bättre med Kungsängens centrum precis runt hörnet. Här finns bl.a. restauranger, caféer, butiker, Systembolaget och matbutiker etc. Härifrån går det även både bussar och pendeltåg som bl.a. tar er in till centrala Stockholm. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden / Järfälla, Järfälla kommun
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden / Järfälla, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden / Järfälla, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 92

Lägenhet
Barkarbystaden / Järfälla, Järfälla kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
42 m²
2 rum
3 423 kr/mån
46 429 kr/m²

- Takhöjd om 3.4 meter! - Ljus och välplanerad. - Stora sociala ytor, rymligt sovrum, fräscht badrum, elegant kök. - Uteplats i soligt söderläge! - Snabbt tillträde möjligt! När du kommer in i bostaden kliver du in i den funktionella hallen, här finns garderob med spegelklädda skjutdörrar, väggarna går i en ljus ton och på golvet ligger en fin ekparkett som fortsätter in i kök/ vardagsrum och sovrum. Fräscht badrum utrustat med bl.a. komfortvärme och en praktisk kombimaskin. Vidare tar du dig in i köket och det rymliga vardagsrummet. Öppen planlösning ger yta och inspiration för matlagning tillsammans med vänner och familj. Från vardagsrummet har du utgång till den mysiga uteplatsen som vetter mot den grönskande innergården. Tack vare den generösa takhöjden har du möjlighet att bygga förvaringsutrymme längs väggarna utan att det tar golvyta. Externt förråd hör till bostaden. Bostaden är belägen på ett rofyllt läge samtidigt som man har absolut närhet till centrala Barkarby, grönområden och shopping. - Detta är utan tvekan en unik 2:a för er som vill bo bekvämt i en växande stadsdel med naturupplevelserna, gym, joggingspår, förskolor, skolor, shopping, restauranger, caféer, lekparker, bra kommunikationer och kollektivtrafik. - Endast två kvarter bort beräknas tunnelbanans blåa linje till Barkarby vara belägen. -RÄNTEGARANTI- Byggbolaget Credentia går in med en räntegaranti om 1%-enhet under bindningstiderna för föreningens lån som är bundna från 3 månader till 5 år. Detta innebär att föreningen skyddas från kraftigt ökade kostnader under de första åren och månadsavgiften blir 902 kr/ kvm. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Klimatvägen 10 B, Huddinge - Glömsta, Huddinge kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Klimatvägen 10 B

Radhus
Huddinge - Glömsta, Huddinge kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
5 495 000 kr
130 m²
5 rum
5 900 kr/mån
42 269 kr/m²

ANMÄLANAN TILL VISNING KRÄVS. Anmäl dig till ansvarig mäklare. Tel: 076- 110 10 06, mail: [email protected] Familjedröm med bubbelpool, stor trädäckad altan och gräsmatta! Välkomna till Klimatvägen 10B. Parhuset är i två plan och har en planlösning som gör att det kan utnyttjas väldigt bra. Huset är beläget på en fridfull återvändsgata med massor av lekkompisar att hänga med. På entréplan finns ljusa, rymliga och representativa sällskapsytor med vattenburen golvvärme och ekparkett. Hallen erbjuder generöst svängrum för matkassar, ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring finns i garderoben med spegelklädda dörrar. Badrum med klinker och helkaklade väggar samt duschhörna nås från hallen. Att ha toalett och dusch intill hallen är väldigt praktiskt. Framförallt då du enkelt kan skölja av sandiga galonställ direkt från hallen för att sedan hänga dem på tork. Följ den vackra vitpigmenterade ekparketten så kommer du till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Köket är redo för dina kulinariska äventyr och blir den naturliga umgängesplatsen när vänner och familj är på besök. Det är genomtänkt, välfyllt med både skåp, bänkytor och fullstora kyl- samt frysskåp. Matplatsen rymmer gott och väl ett flertal gäster. Här sitter man gärna och äter långa middagar samt tar kaffet efter maten. Från matplats och kök har du god uppsyn över vardagsrummet som är den givna platsen för fredagsmys och filmkvällar. Om du passerar köket kommer du till den fullt utrustade tvättstugan här finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, tvättställ och även värmepannan. Om sommarmorgnarna gör glaspartierna på nedervåningen att solen kan nå långt in över det vackra ekparketten. En lat lördag kan man njuta av att äta en härlig pannkaksfrukost med solens närvaro. Öppna dörren till den stora trädäckade altanen som sträcker sig längs husets lång- och kortsida. Altanen erbjuder massvis med yta för social samvaro med vänner och familj med plats för bus och lek - året om. Ytan erbjuder som ni ser många olika typer av sittplatser där loungemöbler, caféset och soffor och bord kan samsas. De platsbyggda sittplatserna är en given plats att varma sommardagar sitta med vännerna och småprata över ett glas vin i väntan på att middagen grillas. Medan de mindre barnen springer runt, hoppar i studsmattan så har tonåringarna hittat en och annan soffplats på altanen. När solen går ned och det blir lite svalare tider kan ni värma er i er egna uppvärmda bubbelpool. Det är verkligen vardagslyx att ta badrocken och SPA:a en stund! Eller varför inte läsa en bra bok på altanen? För visst är det väl sådana saker som gör vardagen extra speciell? När det är dags att knyta sig för kvällen följer du trappan upp till övervåningen där du möts av fyra sovrum och ett stort badrum med badkar. Sovrummen är rymliga och mysiga. Här kan man dessutom sova med fönstret öppet om man vill tack vare det fridfulla läget. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och där står garderober längs ena väggen för maximal klädförvaring. I övriga tre sovrum finns plats för garderober, skrivbord, säng och passande inredning. Att huset erbjuder två badrum är perfekt för att slippa trängas inför kvällsbestyren eller på vardagsmorgnar när man ska till jobb och skolor. Arkitekten har tänkt på allt här. Intill ingången finns en liten uteplats där du kan sitta varma sommarkvällar. Ett rymligt förråd utomhus för soffdynor, pulkor, barnvagnar eller cyklar. Dessutom behöver du aldrig oroa dig över parkeringsplatser när du kommer hem från jobbet. Här har du lyxen att det ingår en parkeringsplats i avgiften! Här trivs du både i huset och området. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Ekholmsvägen 301, 4tr, null, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 301, 4tr

Lägenhet
Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
2 185 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 337 kr/mån
40 463 kr/m²

Accepterat pris 2.185.000 kr - Kontakta mäklaren för visning. Hörnlägenhet med fri utsikt, högst upp i huset med stor balkong och social öppen planlösning. Lägenheten byggdes 2014 och har fönster i två väderstreck och ett fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger i höjd med trädtopparna och bjuder på sol hela dagen, eftermiddags- och kvällssol samt solnedgångar. Bostaden är genomgående i gott skick, har ett kök med diskmaskin och ett stort badrum med förberett för tvättmaskin. Sovrummen är idag två, har plats för dubbelsäng och har en platsbyggd garderobsvägg i det ena sovrummet och en klädkammare i det andra. Här bor ni högt och ljust med 10 minuters promenad till Sätrabadet. Bra kommunikationer med 5 minuters promenad till Skärholmen centrum med matbutiker och tunnelbana. Lägenhetens fördelar: - Välplanerad hörnlägenhet med social planlösning. - Stor balkong om 11 kvm med flera möbleringsmöjligheter. - Högt fritt läge utan insyn, med eftermiddagssol långt in på kvällen. - Fullutrustat kök och badrum. - Gott om förvaring i garderobsvägg och extra klädkammare/kontor. - Nära Sätrabadet och underbara promenadstråk längs vattnet. - Bra kommunikationer med tunnelbana och buss.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13