Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Prästgårdsgatan 13A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 13A

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 295 000 kr
106 m²
5 rum
5 861 kr/mån
21 651 kr/m²

Detta nyproducerade tvåplansradhus, med fina detaljer och tillval, erbjuder en perfekt kombination av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina 5 rum och kök är detta ett perfekt hem för den moderna familjen. Köket och vardagsrummet på entréplanet ger en social yta, dessutom har ni en härlig altan och trädgård på baksidan av huset. På övervåningen finner ni den privata delen med tre sovrum som har gott om förvaring i bland annat skjutdörrsgarderober. Helkaklade badrum i varje plan med dusch och badkar. Två egna parkeringsplatser utanför huset ger plats till familjens bilar. Välkommen på visning!

Smörblomsvägen 5, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Smörblomsvägen 5

Radhus
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 995 000 kr
89,3 m²
4 rum
5 597 kr/mån
22 340 kr/m²

På den vackra adressen Smörblomsvägen erbjuds nu ett kedjehus i bostadsrättsform, välisolerat och med vattenburen golvvärme! Tomten är stor, och insynen minimal. Kedjehuset är knappt 90 kvm stort, allt i ett plan, inrett som 3-4 rum och kök. Bilen parkeras praktiskt i carport precis utanför dörren, och här finns också ett praktiskt, isolerat förråd och en uppfart med plats för fler bilar. Dessutom ligger gästparkering och sophus inom räckhåll. Bostaden sticker ut med sin generösa takhöjd, framför allt i kök och vardagsrum där det är öppet upp till nock. Tryggt att släppa ut barnen då det inte är någon genomfartstrafik på gatan. Motionsspår finns ett stenkast bort, och nybyggd förskola finns i området. Gång-/cykelavstånd till mataffärer, station och aktiviteter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hantverksgatan 3, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Mån 29 apr kl 16:15

Hantverksgatan 3

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 950 000 kr
156 + 70 m²
6 rum
853 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med ett oslagbart läge mitt i hjärtat av Vårgårda. Beläget granne med Kungsgatan, når du inom bekvämt gångavstånd alla bekvämligheter som finns att erbjuda, inklusive butiker, mataffärer och tågstationen. Villan är väl omhändertagen och den bevarande känslan kombineras med ett modernt kök och bekväm uppvärmning via bergvärme. Fiber är också installerat. Här finns också ett garage och längs med ena garageväggen i västligt läge väntar en trevlig insynsskyddad uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. På baksidan av huset finns plats för lek och underhållning med vänner och familj. Med sitt oslagbara läge och omsorgsfullt bevarade karaktär är det en möjlighet som inte får missas. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Ambjörntorp Enerotet 1, Östra Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Ambjörntorp Enerotet 1

Villa
Östra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 695 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 743 m² tomt

I Ambjörntorp, strax utanför Vårgårda, ligger denna charmiga villa med tillhörande garage och uthus. Ett drömläge för den som vill bo på landet, med fina vyer och trivsam miljö. Här bor du med kort och smidig väg in till centrala Vårgårda men samtidigt kunna njuta av bad eller skridskoåkning på Kvinnestadsjön som ligger endast 2 km från denna fastighet. Dessutom finns busshållplats med skolskjuts precis intill fastigheten. Köket, som renoverades ca 2005 är utrustat med en vedspis som definitivt höjer mysfaktorn. Det helkaklade badrummet gjordes om ca 2004 och har behaglig golvvärme. Här finns också ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen och skapar en plats att njuta året runt. 2013 byggdes ett rejält garage/verkstad om ca 70 kvm med ett invändigt kontor, vilket gör det perfekt för egen verksamhet eller för den som vill ägna sig åt sina hobbys.

  • Premium
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Torggatan 24, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Torggatan 24

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 585 000 kr
93 + 93 m²
4 rum
879 m² tomt

Tillfälle att förvärva en välskött fastighet på Torggatan 24 i centrala Vårgårda! Några få minuters promenad till station, och ännu närmare till mataffär. För de som behöver fler sovrum kan det stora vardagsrummet enkelt delas av, till den uppdelning som tidigare varit. Huset erbjuder också bland annat ett ljust uterum, en gillestuga med öppen spis, en stor tvättstuga, goda förvaringsutrymmen och sidobyggnader i form av friggebod och vidbyggt garage med fjärrstyrd port. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Björkvägen 16A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Björkvägen 16A

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
92 + 80 m²
5 rum
810 m² tomt

Här på Björkvägen 16 bor ni bekvämt och enkelt där närhet till bland annat skola, affärer, och tågstation kommer underlätta vardagen. Bostaden har gott om praktiska utrymmen för alla familjemedlemmar, flertalet garage och verkstadsutrymmen. Mysig trädgård med uterum som ligger skyddat från gatan, växthuset är perfekt för dig med gröna fingrar och grönskan i trädgården gör det lummigt och mysigt. Huset har blivit väl omhändertaget under åren och med bergvärme från 2014, vedpanna samt solfångare på taket får ni en energieffektiv villa. För dig som pendlar går tågen flera gången om dagen och till exempelvis Göteborg tar det ca 50 min. Välkommen på visning!

Enebacken 4, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Enebacken 4

Radhus
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 150 000 kr
104 m²
4 rum
4 400 kr/mån
11 058 kr/m²

Nära skolor och grönområden ligger populära bostadsrättsföreningen Furulundsbacken. I en gemytlig och väl underhållen förening trivs barnfamiljer, äldre och yngre tillsammans. Nu erbjuds en lägenhet med 4 rum och kök i två plan, där gavelläget ger er en fin trädgård, stor altan och carport i direkt anslutning till boendet. På andra sidan infarten finns den gemensamma lekparken - perfekt läge för att ha uppsikt på barnen som leker. Bostaden inrymmer 3 sovrum, rymligt kök, vardagsrum med utgång till altanen samt badrum i båda planen. Varmt välkommen på visning!

Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Parkgatan 12A, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Parkgatan 12A

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
945 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/5
3 280 kr/mån
28 636 kr/m²

Här erbjuds ett prisvärt och trevligt boende fördelat på 33 välplanerade kvm med ypperligt läge i centrala Vårgårda, byggår 2022-2023. Perfekt som första lägenhet, eller för dig som veckopendlar. Lägenheten håller genomgående hög standard och är ljusa och modern med balkong i söderläge. Precis i närområdet ligger centrum med mataffärer och tåg- och busstation. Här inryms välkomnande entréhall, kök, vardagsrum/sovrum (med möjlighet att sätta upp vägg för att skapa en sovalkov) och helkaklat badrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Barrgatan 7, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Barrgatan 7

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 450 000 kr
125 + 154 m²
6 rum
913 m² tomt

Längst in på återvändsgatan ligger Barrgatan 7. Dess placering på gatan ger ett högt och skyddat läge där naturen och grönskan blir närmaste granne. Här bor ni nära till skola, central service och pendling, dessutom får ni en trygg uppvärmning via bergvärme. Bostaden som inrymmer ett plan och källare ger gott om plats för hela familjen. På entréplanet finner vi fyra möjliga sovrum, ett stort vardagsrum med ett uterum utanför som används flitigt så snart solen börjar värma. Kök och badrum med hög standard gör att ni får ett hem som kan nyttjas och trivas i från dag ett. Källarvåningen har perfekta utrymmen för hobby, lek och praktiska bestyr i tvättstuga och verkstad. Det vidbyggda garaget som ger plats för bil och trädgårdsredskap dessutom bra parkering utanför gör det extra bekvämt. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 2
Västergårdsgatan 68, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun, bild 3

Västergårdsgatan 68

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 575 000 kr
180 + 90 m²
5 rum
969 m² tomt

Denna härliga funkisvilla från 1939 bjuder in till en unik kombination av klassisk elegans och modern komfort. Med en arkitektur som hyllar det praktiska och det vackra, står detta hem som ett tidlöst bevis på stil och funktionalitet. Villan har stora, lättskötta ytor och tillsammans med raka linjer, natursten och mycket ljusinsläpp bildar detta ett välmående och unikt hem där varje rum har en känsla av rymd och välbehag. I två plan inrymmer bostaden 5 rum och kök och dessutom finns en källare med praktiska ytor. Huset har genomgått stora renoveringar för att hålla måttet för dagens användning samtidigt som man varsamt bevarat originaldetaljer. Utomhus väntar en lika förtrollande atmosfär, med flera välkomnande sällskapsytor på olika nivåer, alla omsorgsfullt avskärmade för att erbjuda privatliv och lugn. Här finns gott om plats för en matplats, ett utekök och en avslappnad loungehörna, perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i gott sällskap.

  • Premium
Karlavägen 4, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Karlavägen 4

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 500 000 kr
197 + 109 m²
7 rum
1 155 m² tomt

Karlavägen 4 erbjuder en välmående villa med högt läge i ett lugnt villakvarter. Här får ni bland annat en perfekt planlösning för att rymma familj och vänner samt en hel källare som erbjuder förvaring och praktiska ytor. Dessutom finns ett uterum och en härlig balkong att njuta av så snart solen kikar fram. Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump men också en eldstad i vardagsrummet samt luft/luft-pump på övre plan ger låga driftkostnader. Garage, carport och rejäl garageuppfart ger plats till bilarna och återvändsgatan gör att det är lugnt och tryggt utanför dörren. Välkommen med ert intresse för att inte missa chansen!

  • Energieffektiv
Prästgårdsgatan, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 499 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1/1
5 963 kr/mån
23 575 kr/m²

I Brf Harabergs Backar har vi uppfört 23 nya bostäder i form av radhus och lägenheter i en första etapp. Nu planerar vi för nästa del - 8 nya bostäder som parhus. Det nya kvarteret ligger centralt i Herrljunga med gångavstånd till centrum, ca 750m från torget. Här bor du tryggt och lugnt inbäddat i ett klassiskt villaområde. Härliga grönytor omger området och rikligt med cykelvägar som tar dig runt om i samhället. Parhusen planeras som bostadsrätter med inflyttning Q1-2 2025. Det moderna parhuset är på 4-5 rum och kök och har 3st sovrum som standard. För dig som behöver ett extra rum finns valmöjligheten att sätta igen väggen till allrummet på överplan. Matplatsen och köket vetter mot framsidan vilket skapar trevlig kontakt med entrén och gatan utanför. Vardagsrummet passar bra för både samvaro och även här finns plats för ytterligare ett matsalsbord. Från vardagsrummet når du också den härliga altanen och den egna trädgården på husets baksida. I det stora sovrummet på överplan finns skjutdörrsgarderob och en inåtgående fransk balkongdörr, önskar du så finns möjligheten att välja till en större balkong. Två parkeringsplatser med möjlighet att välja till carport! Bokningen är öppen så kontakta oss redan idag för att inte missa chansen!

  • Plus
Kvarngatan 7, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00

Kvarngatan 7

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
110 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Charmig 20-talsvilla på Kvarngatan blir snart tillgänglig för ny ägare! Det aktuella huset är det första som byggdes på gatan, och här finns vackra sektionsradiatorer, gamla trägolv och en renoverad murstock. Idag inrymmer huset tre sovrum, men det går att ordna minst ett till. Köket renoverades 2015 och badrummet 2016. På tomten finns isolerat garage och lekstuga samt Vårgårdas största Magnolia! Fönstren är från 2015, och yttertaket är också bytt under senare år. Bra läge på återvändsgata, med gång- och cykelväg till station, skolor och mataffär m.m. Välkommen att höra av dig för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Furulundsvägen 19A, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Furulundsvägen 19A

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 250 000 kr
117 + 62 m²
4 rum
790 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 40-talshus i Herrljunga! Invändigt finns idag fyra rum och kök fördelat på 117 kvm samt en stor källare med pannrum och förvaringsmöjligheter. Det går att bygga om och ändra planlösningen om man önskar skapa fler rum. Här har man satsat på att renovera taket 2018 och även fräscha upp toaletten 2021. Från Furulundsvägen 19A har du gångavstånd till centrala Herrljunga med affärer vilket är ett stort plus och ger bekvämlighet och enkel åtkomst till kommunikationer. På tomten finns fruktträd som skapar en trivsam miljö. Här finns också ett rymligt fristående garage med en stor stenlagd uppfart. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Fågelvägen 1, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Fågelvägen 1

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 650 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
1 283 m² tomt

Välvårdad och hemtrevlig villa i fyra etage belägen på en lugn och trevligt gata. Bostaden har en praktisk planlösning med gott om plats för hela familjen, bra förvaringsutrymmen samt garage med direkt ingång till bostaden. Bostaden inrymmer bland annat 4 sovrum, två sällskapsrum och en stor tvättstuga. Fin trädgård och en stor altan med tak som skyddar både mot sol och regn. Välkommen på visning!

Lund Trappberget , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 24 apr kl 16:00

Lund Trappberget

Villa
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
850 000 kr
140 + 6 m²
5 rum
2 277 m² tomt

Charmig villa strax utanför Vårgårda med stor potential! Denna 140 kvm rymliga villa, byggd 1966, erbjuds nu till en ny ägare. Ett hus i behov av renovering för den som vill sätta sin prägel och skapa sitt drömhem. Här finns en väl tilltagen tomt på över 2 200 kvm, som passar både den trädgårdsintresserade och ger utrymme för familjens utomhusaktiviteter. Taket lades om ca 2018 vilket ger en trygghet många år framöver. Ägaren är ett dödsbo och friskrivningsklausul kommer finnas med i kontraktet. Varmt välkommen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och bokning av visning!

  • Plus
Prästgårdsgatan 19B, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Prästgårdsgatan 19B

Lägenhet
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
4 160 kr/mån
21 831 kr/m²

Välkommen till Prästgårdsgatan 19B och känn känslan av att kliva in i ett helt nytt och orört hem. Här erbjuds 3 rum och kök med hög standard såsom parkettgolv i alla rum, kakel och klinker i badrum, fönsterbänkar i kalksten och ett VEDUM-kök. Dessutom får du gott om förvaring i klädkammare, stora garderober och förråd precis utanför ytterdörren. Du bor på markplan vilket ger dig två uteplatser och en alldeles egen trädgård med fint läge i området! Strax utanför finns parkeringsplatsen där du har din specifika plats. Här kommer du garanterat att trivas då området erbjuder både närhet till natur och affärer samt pendlingsmöjligheter - allt bara en kort promenad bort. Som ny ägare övertar du alla garantier och fördelarna med att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet. Välkommen på visning!

Parkgatan 12B, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Parkgatan 12B

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/5
5 780 kr/mån
22 013 kr/m²

På första våningen av tre, med egen entré, är denna rymliga trea belägen. Huset är alldeles nybyggt och lägenheten är ljus och med stilrena materialval. Uteplatser i två väderstreck, varav en av dem är inglasad, och en trevlig och lugn innergård som kontrast till det centrala läget. Mataffär, apotek och station ligger inom mycket kort gångavstånd, och har du bil så parkeras den enkelt i carport som är belägen några meter från ytterdörren. Välkommen till Parkgatan 12B!

  • Uteplats
  • Hiss
Mjölnaregatan 2, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Mjölnaregatan 2

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 695 000 kr
129 + 33 m²
5 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till Mjölnaregatan 2 och denna trivsamma och familjevänliga enplansvilla! Spottar i taksimsen ger huset ett trevligt utseende i skymning. Invändigt finns tre bra sovrum, samt stora gemenskapsytor i form av två vardagsrum (varav ett förstås kan göras om till ytterligare sovrum om man önskar). Från det ena vardagsrummet nås ett inglasat uterum. Stor tomt på baksidan, lämpad för odling, kubbmatcher och barn med spring i benen. Här finns också en fristående byggnad som skulle kunna nyttjas som t.ex. tonårsrum eller kontor. Bergvärme och nytt vattenburet system installerades i huset 2010. Badrummet renoverades 2013 och gästtoaletten samma år. Fiberanslutning finns sedan 2014. Och den självgående gräsklipparen ingår i köpet!

  • Uteplats
Skräddaregatan 1, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 23 apr kl 16:00

Skräddaregatan 1

Villa
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 795 000 kr
110 + 110 m²
6 rum
1 101 m² tomt

Välhållen villa med eftertraktat läge i centrala Vårgårda! Trädgården är välarbetad och erbjuder flera uteplatser + spännande vrår och gångar samt mängder av perenner som återkommer år efter år. Det finns rosor, klematisar, fruktträd, björkar m.m. Kaffe i trädgården till ljudet av ett porlande litet vattenfall, vad sägs om det? Gång- och cykelväg ansluter precis utanför och leder till skola och sporthall m.m. Köket, som för tankarna till en villa på den franska landsbygden, sattes in 2023. Precis utanför finner vi en altan i sydvästläge. Badrummet på entréplanet är också nyligen renoverat och stämmer även det väl in i stilen. Husets andra badrum finns på källarplanet; inrymmer bl.a. jacuzzi samt bastu i en relaxavdelning, iordningställt 2009. Alla husets fönster byttes 2020. På tomten finns också fristående varmgarage samt carport.

  • Plus
  • Uteplats
Del av Fötene Jakersgården , Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun

Del av Fötene Jakersgården

Tomt
Nordvästra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
480 000 kr
3 200 m² tomt

Nu erbjuds en väl tilltagen tomt strax utanför Vårgårda. Positivt förhandsbesked för enfamiljshus och garage finns! Den blivande tomten är uppskattad till 3200 kvm och ligger fint med vyer över öppna landskap. På tomten finns både berg i dagen och en fin björkdunge i bakkant. E20 når du snabbt och enkelt och sedan är du inne i centrala Vårgårda på bara några minuter. I anslutning till tomten finns också möjlighet att arrendera ca 3 ha betesmark för den hästintresserade. Den blivande tomten är ännu inte avstyckad av Lantmäteriet. Ansökan för detta skickas in enligt överenskommelse med markägaren/i samband med kontraktsskrivning. Kostnaden för avstyckning och arvode ingår i försäljningspriset. Välkommen att åka ut och kika på tomten och läget på egen hand. Kontakta fastighetsmäklare Annie Majlöf och lämna ert intresse redan nu!

Hoberg Annelunds Backe, null, Vårgårda kommun

Hoberg Annelunds Backe

Tomt
Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
485 000 kr
2 500 m² tomt

I vackra omgivningar i Hoberg ett fåtal kilometer från centrala Vårgårda finns två väl tilltagna tomter till salu! Här kan du bygga ditt drömhus och kanske ett stort garage intill. Det finns stora möjligheter att anlägga trädgård där odlingsintresset får ta plats. De små barnen tar enkelt bussen till skolan, och de lite äldre kan snart ta sig till skola, kompisar och aktiviteter på egen hand med cykel. Här kan du leva en fridfull och enkel tillvaro. Tomterna styckas av inom kort och tillträde kan ske när förrättningen är klar. Förhandsbesked för byggnation finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Materialvägen 6, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Materialvägen 6

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
2 195 000 kr
125 + 60 m²
4 rum
1 850 m² tomt

Välkommen till Materialvägen 6 där du hittar en fantastisk bostad med en lantlig miljö väldigt nära centrala Herrljunga. Denna villa har blivit väl underhållen genom åren och har uppdaterats med bland annat ett nytt tak, ny dränering samt en modern luft/vatten-värmepump men också en vedpanna. Bostaden är välplanerad och erbjuder tre sovrum på övre plan, ett nyligen renoverat kök och ett mysigt vardagsrum på entréplanet. Den stora altanen på baksidan ger gott om utrymme för att njuta av omgivningarna under våren och sommaren! På tomten finns även en gäststuga, ett garage och ett uthus samt en härlig trädgård - perfekt för blommor och barnens lek. Detta är ett hem där du kan flytta in direkt och trivas från första dagen. Varmt välkommen på visning!

Lagmansholms Herrgård, Västra Vårgårda, Vårgårda kommun

Lagmansholms Herrgård

Gård/Skog
Västra Vårgårda, Vårgårda kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
14 950 000 kr
650 m²
19 rum
7,4 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva representativa Lagmansholms Herrgård, belägen drygt 5 mil norr om Göteborg. Pampig mangårdsbyggnad om ca 650 kvm fördelat på 19 rum och tre våningar. Två parställda flyglar (180 kvm resp 140 kvm) skapar en vacker och karaktäristisk gårdsbild, tillsammans med den formklippta häcken på mangårdsbyggnadens norra sida. Renoveringarna av husen har skett med varsamhet för att bevara de unika interiörerna. Gamla och stilfullt ärrade trägolv, ursprungliga spegeldörrar, välbevarade takmålningar och flertalet kakelugnar samt öppna spisar är några detaljer som vittnar om en svunnen tid. Egendomen erbjuder en fullskalig ridanläggning med två stall (11-15 boxplatser + sadelkammare med intilliggande kök och badrum), fiberbana samt ridhus (22 x 72 meter) med läktare och bevattningssystem. Knappt 8 ha åker/bete med god arrondering - inhägnade beteshagar i direkt anslutning till anläggningen. Fina ridvägar i vackra omgivningar. Marken sträcker sig till närliggande Säveån där man brukar fiska kräftor. Godset Lagmansholm finnes i skrift för första gången år 1546 och blev sätesgård på 1600-talet. Mangårdsbyggnaden uppfördes i två våningar i slutet av 1700-talet och den tredje våningen påbyggdes under 1800-talet. De båda flyglarna är från 1600- respektive 1700-tal, men gården har alltså anor från medeltiden. Varmt välkommen att uppleva en svårslagen fastighet på plats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Uteplats
Furustigen 3, Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun

Furustigen 3

Villa
Centrala Herrljunga, Herrljunga kommun
Fastighetsbyrån Vårgårda/Herrljunga
4 250 000 kr
198 m²
5 rum
850 m² tomt

Här på Furustigen erbjuds nu en helt nyproducerad villa, perfekt för dig som vill bo bra och bekvämt! Huset är helt klart för inflyttning och tillgängligt omgående. Genomtänkt planlösning med fyra bra sovrum, ett fantastiskt vardagsrum med härliga fönsterpartier ut mot trädgården. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet med en stor köksö och exklusiv maskinell utrustning. Vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum samt väl tilltaget med isolering i vägg, golv och tak gör att boendekostnaden blir låg. Villan är belägen i ett trevligt bostadsområde med närhet till skola och pendling. Här finns också naturen nära till hand med många trevliga promenadvägar och elljusspår. Välkommen på visning!

Visar alla 25