Bjurfors Kristianstad

Bjurfors Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 2
Vittskövle torg 6, Vittskövle, Kristianstads kommun, bild 3

Vittskövle torg 6

Villa
Vittskövle, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
6 500 000 kr
520 + 150 m²
9 rum
1 831 m² tomt

Rum för rekreation. Salar för fest. Galleri. Affär. Bibliotek. Yogaretreat. Uthyrningsdel. Här behöver du inte välja - i den gamla byskolan i Vittskövle finns det utrymme för det mesta. De 520 kvadratmeterna uppfördes 1849 och har sedan dess låtits åldras med värdighet. Skolan är i dagsläget indelad två bostadsdelar, en större bostadsdel och en något mindre. Båda har egna entréer, badrum och kök men kan enkelt slås ihop. Skolan har nyligen fått taket omlagt, man har helt låtit restaurera de ursprungliga fönstrena och även blivit med solcellsanläggning. Det är bara att flytta in, börja bo och njuta. Fastigheten visas under påskhelgen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning och ytterligare information.

  • Premium
Ullstorps bygata 12, Önnestad, Kristianstads kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Ullstorps bygata 12

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 095 000 kr
124 + 10 m²
4 rum
2 513 m² tomt

Välkommen till detta natursköna boende i Ullstorp, mittemellan Önnestad och Vinslöv. Här bor du på ostört läge med mängder av möjligheter. Tomten är stor och gränsar till bland annat skog och hagar. Här finns både äppel- och päronträd och fantastiska syrener som snart blommar. På tomten rinner även en porlande bäck att njuta av. Önskar man ha några djur är detta en perfekt plats med gott om ytor. Här finns även ett äldre stall med snickarverkstad och en stor carport. Huset som behöver lite kärlek är välplanerat och erbjuder trevliga sällskapsytor och möjlighet till flera sovrum. På entréplan finner vi badrum, kök med matplats, vardagsrum och matrum i öppen planlösning som snyggt delas av med kaminen i mitten, samt ytterligare ett rum och ett sovrum med utgång till altanen i härligt sydväst läge. En trappa upp når vi två rum som med fördel kan användas som sovrum. Här bor du på lantligt läge men samtidigt nära all service och kommunikation som Önnestad och Vinslöv har att erbjuda. Kristianstad ligger endast en kort biltur bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Parkgatan 11, Broby, Östra Göinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Parkgatan 11

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
1 650 000 kr
103 + 47 m²
6 rum
1 190 m² tomt

Nu finns chans att bli ny ägare till denna välskötta 1,5-plansvilla i Broby. Stilrena materialval och färgsättningar är genomgående för villan. Nedre plan består av kök, matplats, vardagsrum samt gästtoalett. Övre plan bjuder på tre sovrum, ett mindre allrum samt helkaklat badrum med dusch. Mycket effektivt värmesystem genom bergvärme. Garage med separat isolerat gästrum. Här bor du med närhet till all service som byn har att erbjuda, såsom affär, skola, förskola och kommunikation. Välkommen på visning!

  • Plus
Byholmsvägen 122, Viby, Kristianstads kommun

Byholmsvägen 122

Villa
Viby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 495 000 kr
97 m²
5 rum
617 m² tomt

Mysigt hus med fin tomt och trevlig läge i Viby. Huset är smakfullt renoverat med fina material och med känsla för husets charm. Interiören består av entréhall, kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum, ett mindre allrum och ett badrum. Alla rum har vackra detaljer bevarade som brädgolv och synliga takbjälkar samtidigt som alla renoveringar utförts med stil och med hänsyn tagen till husets ålder. Den trevliga och välskötta tomten har flera uteplatser, ett stort trädäck med pergola, trädgårdsland med pallkragar, flera fruktträd, gångar med singel och en egen lekplats. Fastigheten ligger med närhet till Hammarsjöns fina natur. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljarna kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka en visning.

Smiths väg 8, Hammarslund, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Smiths väg 8

Villa
Hammarslund, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 295 000 kr
115 + 40 m²
5 rum
1 407 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa med närhet till det mesta. Villan i ett och ett halvt plan erbjuder ett rymligt boende med en trivsam atmosfär. På entreplan möts du av ett rymligt allrum, där det finns gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Du hittar även ett välutrustat kök och en bekväm matplats, perfekt för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Här finns också ett badrum och en separat WC. På ovanvåningen finner du tre sovrum, vilket ger tillräckligt med plats för hela familjen att trivas och växa. Här finns också en klädkammare och ytterligare förvaringsutrymmen. Trädgården är något alldeles extra, med stor variation av växter och blommor, som tillsammans bidrar till en trivsam atmosfär. Du kan njuta av omgivningarna utomhus från de olika trädäcken och uteplatserna runt huset. I söderläge finns även ett litet orangeri där du kan odla växter året runt. Från köket nås ett inglasat uterum som förlängs ut till ett stort trädäck med plats för soffmöblemang. På fastigheten finns även en fin gammal länga, med praktiska förråd och med ett tillbyggt dubbelgarage som ger gott om utrymme för hobbyprojekt eller för att parkera fordon. Den breda uppfarten till garaget nås ifrån baksidan, vilket avskiljer det ifrån det vardagliga men ändå gör det enkelt att komma in och ut ur garaget. Trots det centrala läget erbjuder denna villa en lantlig känsla, vilket ger en fin balans mellan stad och natur. Du får helt enkelt det bästa av båda världar. Huset har genom åren genomgått flera renoveringar och förbättringar, inklusive en tillbyggnad av boningshuset, dränering, takbyte och andra uppdateringar. Det här är ett välskött hem, som ägarna har tagit hand om omsorgsfullt. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av Smiths väg 8!

  • Plus
Tegvägen 21, Vinslöv, Hässleholms kommun

Tegvägen 21

Lägenhet
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad
1 295 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 161 kr/mån
13 560 kr/m²

Lättskött och praktiskt boende på lugnt läge mellan villaområde och lummig natur. Tre sovrum, rymligt vardagsrum, ljust kök med matplats, en gästtoalett, ett rymligt badrum med tvättmaskin samt inglasat uterum med vy över trädgården. Bilen parkeras praktiskt i carporten intill huset där det även finns ett förråd. Huset har fiber.

  • Uteplats
Erik Menveds väg 1, Vä, Kristianstads kommun

Erik Menveds väg 1

Lägenhet
Vä, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 595 000 kr
140 m²
4 rum
6 110 kr/mån
11 393 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt med en välplanerad layout och alla bekvämligheter du kan önska dig! Belägen på två plan erbjuder denna bostad ett bekvämt och praktiskt boende för hela familjen. På bottenplan finner du ett modernt kök, ett badrum med dusch samt en tvättstuga för att underlätta din vardag. Det generösa allrummet är perfekt för umgänge och har även direkttillgång till ett inglasat uterum som förlänger din bostadsyta och ger dig möjlighet att njuta av trädgården året runt. På övervåningen finner du två mysiga sovrum som ger dig den avskildhet du behöver för en god natts sömn. Här finns också en praktisk klädkammare för att organisera dina kläder på bästa sätt. Ett ytterligare allrum ger dig möjlighet att skapa en avkopplande hörna eller kanske ett hemmakontor. Badrummet på denna våning är utrustat med ett härligt badkar, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Denna bostad erbjuder inte bara en lugn och fridfull miljö, utan har också närhet till bekvämligheter såsom busshållplats, nyrenoverad Coopbutik och affärscentrum. Förskolor, skolor och idrottsanläggningar finns också inom räckhåll för dig och din familj. Visas söndagen den 14:e April samt måndagen den 15:e April. Varmt välkommen att boka visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ällingavägen 18, Kulltorp, Kristianstads kommun

Ällingavägen 18

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
4 295 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
816 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla, belägen i ett lugnt och barnvänligt område som passar utmärkt för en familj som söker en trygg och trivsam miljö. I huset välkomnas du av ett stort vardagsrum med en generös matplats och ett praktiskt kök med utmärkta arbetsytor såväl som förvaringsutrymmen. De öppna ytorna passar perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. En mysig kamin ger en extra varm touch till vardagsrummet för härliga kvällar med nära och kära. Utöver detta finns även ett extra vardagsrum med skjutdörrar, en harmonisk plats att koppla av på. På ena sidan av huset finner vi en privat del med tre sovrum och ett badrum, därtill finns även förvaringsmöjligheter och separat tvättstuga. På den andra sidan finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Detta hem ger en möjlighet att avnjuta det bästa av både inomhus- och utomhusmiljö med den härliga trädgårdstomten. Här kan man avnjuta solens strålar i en privat och fridfull atmosfär. Dessutom har detta hem en idealisk placering med enkel tillgång till kommunikation - oavsett om det är med buss, cykel eller bil. Om du söker en bostad som kombinerar bekvämlighet, charm och funktion är detta hem perfekt för er. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Kumminstigen 8, Täppet, Kristianstads kommun

Kumminstigen 8

Villa
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 795 000 kr
150 + 130 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Denna hemtrevliga familjevilla i ett och ett halv plan i Vanneberga-området erbjuder det bästa av båda världar, där den boende ges närhet till såväl skog som hav. Nuvarande planlösning erbjuder stora umgängesytor, två sovrum och ett kök i anslutning till matsal, vilket ger dig utrymme att anpassa ditt boende efter behov och önskemål. Dessutom erbjuder källaren ytterligare möjligheter. Från kökets altandörr nås den privata baksidan, en stenlagd uteplats och ett generöst inglasat uterum, där du kan avnjuta dina måltider under de varmare årstiderna. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem vid Åhus vackra kustlinje. Anmäl intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Hjärtebackes väg 2B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Tis 7 maj kl 17:10

Hjärtebackes väg 2B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
595 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 558 kr/mån
7 881 kr/m²

Vi välkomnas in i en rymlig entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt till höger. I entrén finns även plats för en stor garderob för ytterligare förvaring om så önskas. På golvet ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är målade. Till vänster finner vi det ljusa och helkaklade badrummet utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Intill badrummet finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Rakt fram från entrén nås ett av rummen som är rymligt och ljust. Här finns gott om plats för dubbelsäng, garderob och ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Alternativt om man vill inreda det till vardagsrum. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett ljust parkettgolv. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta med utgång till den härliga balkongen i västerläge. På golvet ligger vacker originalparkett och väggarna är tapetserade. Plast finns för soffmöblemang, TV-hörna och förvaringsmöbel. Bostadens andra sovrum rymmer säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Köket är rymligt med gott om förvaringsmöjligheter och utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Framför fönstret finns plats för ett mindre matbord. På Gamla Näsby bor du nära kommunikationer, högskola, affär och grönområden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Karsta skolväg 8, Österslöv, Kristianstads kommun
  • Budgivning pågår

Karsta skolväg 8

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 995 000 kr
154 m²
6 rum
8 520 m² tomt

Unik fastighet med enorm potential! Välkommen till en exceptionell fastighet, med en historia som sträcker sig tillbaka i tiden. Med en imponerande totalyta på 8500 kvm har denna fastighet alla möjligheter att förvandlas till något extraordinärt. Här har du chansen att äga en mångsidig fastighet och utveckla den efter dina behov.. Flera Byggnader för Olika Ändamål: Folkskola (ca 400 kvm): Den charmiga folkskolan i Karsta har en historia som utställningslokal och motorcykelmuseum. Denna rymliga byggnad erbjuder otaliga möjligheter för kreativa tankar. Oavsett om du planerar att behålla den i befintlig regi eller omvandla den till något annat, finns utrymmet för att realisera det här. Småskola: En byggnad som ger dig möjlighet att utveckla din vision vidare. Småskolan kan användas för en mängd olika ändamål, från kontor till ateljé eller bostad. Byggnaden är i behov av renovering. Modulentvilla: En bekväm bostad uppförd 1982 som kan fungera som din privata bostad på fastigheten eller hyras ut för extra intäkter. Större Verkstad: Den tidigare slöjdsalen är perfekt för hantverkare eller entreprenörer som behöver arbetsutrymme. Här finns gott om plats för att förverkliga dina projekt. Dubbelgarage: För den som värdesätter sina fordon eller behöver extra förvaring. Möjligheter att Realisera Dina Drömmar: Fastigheten är i behov av underhåll men erbjuder en möjlighet att skapa något helt eget. Om du är en visionär och ser potentialen i detta objekt, är detta din chans att göra något utöver det vanliga. Oavsett om du drömmer om en exklusiv konstnärsateljé, en innovativ företagsplats eller en privat bostad med utrymme för hobbyer och projekt, är den här fastigheten en perfekt plats att göra det på. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på säljarens begäran. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information!

Hubertusvägen 3, Hedentorp, Kristianstads kommun

Hubertusvägen 3

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 750 000 kr
128 + 39 m²
6 rum
635 m² tomt

Välskött och välplanerad enplansvilla med lummig och insynsskyddad trädgård. Invändigt har huset ett ljust och rymligt vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum och tvättstuga. Integrerat i huset finns ett garage. Villan har även ett inglasat uterum och en fin braskamin. Den lummiga trädgården har häckar, träd, blomsterplanteringar, stensatta gångar och gräsmatta. Med utgång från kök och uterum finns en stensatt uteplats. Villan ligger på populära Hedentorp bara 50 meter från en busshållplats och med Kristianstad centrum på gång-och cykelavstånd. Huset har elbilsladdare och är anslutet till fibernätet. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring.

Näsbychaussén 48A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 48A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
450 000 kr
57 m²
2 rum
5 016 kr/mån
7 895 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och stilsäkra tvåa högst upp i huset! Här erbjuds ett vackert hem med ljusa och rymliga ytor och perfekt planlösning. Lägenhetens hjärta är det väl tilltagna vardagsrummet med fint ljusinsläpp och gott om plats för både soffa och matbord. Härifrån nås även den mysiga och insynsskyddade balkongen med fri utsikt. I det det stilrena köket finns plats för ett matbord och goda förvaringsmöjligheter. Sovrummet är rofyllt placerat med plats för både dubbelsäng och skrivbord. I nära anslutning till sovrummet finns bostadens helkaklade badrum utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp och handukstork. På Gamla Näsby bor du i lugna omgivningar med närhet till affär, bussförbindelser, högskola och promenadstråk. Välkommen på visning av denna pärla att flytta rakt in i!

  • Balkong
Kanalgatan 19, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Kanalgatan 19

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/12
4 081 kr/mån
28 913 kr/m²

På andra våningen i nybyggda No12 välkomnas ni till denna trivsamma tvårummare med utsikt över kanalen, mot Östermalm samt stans kulturkvarter. Lägenheten är inredd med påkostade materialval med ljust kök från vedum, helkaklat badrum med dusch och separat del med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Kök och allrum är i öppen planlösning och de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den härliga söderbalkongen med plats för ett mindre möblemang. Utöver garderoberna i hallen finns två förråd i lägenheten samt en klädkammare som optimerar förvaringsmöjligheterna. Lägenheten nås behändigt via hissen från direkt markplan.

  • Balkong
  • Hiss
Hörnvägen 7, Kulltorp, Kristianstads kommun

Hörnvägen 7

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
3 995 000 kr
142 + 50 m²
5 rum
747 m² tomt

Välkommen till ett riktigt drömhem på Kulltorp, ett hem där modern komfort är i perfekt balans med traditionell karaktär. Välkommen att boka visning!

  • Plus
Södra Kaserngatan 20, Vasastaden, Kristianstads kommun

Södra Kaserngatan 20

Lägenhet
Vasastaden, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 350 000 kr
94 m²
2 rum
vån 4/4
5 977 kr/mån
25 000 kr/m²

Ljus och rymlig tvårumslägenhet med sekelskiftescharm och moderna lösningar. Den rymliga och nyligen renoverade lägenheten har ett stort, ljust vardagsrum och ett stort, ljust sovrum Utöver detta har lägenheten ett fräscht kök med gott om utrymme för matplats och ett nyligen renoverat, snyggt badrum. Lägenheten har dessutom egen nyligen renoverad tvättstuga, en rymlig walk in closet och två fina balkonger. Lägenheten har många charmiga sekelskiftesdetaljer bevarade så som spegeldörrar, stuckaturer, takrosetter, spröjsade fönster och en kakelugn. Den bevarade charmen har kompletterats med smakfulla, nya detaljer och en fantastiskt fin platsbyggd bokhylla. Kontakta fastighetsmäklaren för att få mer information eller för att boka en visning.

  • Balkong
Villagatan 10, Vinslöv, Hässleholms kommun

Villagatan 10

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Kristianstad
1 650 000 kr
110 + 63 m²
4 rum
1 209 m² tomt

På mysig villagata endast ett stenkast från matbutik, skola och förskola erbjuds nu denna teglade 40-talsvilla med härlig takhöjd och välplanerade kvadratmetrar. Bottenvåningen är inredd med rymligt vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till altan samt kök med matplats och ett badrum. På ovanplan finns två ljusa sovrum samt bra förvaringsutrymmen i klädkammare och garderober. Villan värms upp via luft/vattenvärmepump. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Handlarens väg 11B, Balsby, Kristianstads kommun

Handlarens väg 11B

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
2 195 000 kr
100 m²
5 rum
745 m² tomt

Charmigt hus med bra läge i Balsby. Det mysiga huset har genomgått en fullständig invändig renovering med nytt kök, nytt badrum och nya ytskikt. Invändigt har huset vardagsrum, kök och matrum med öppen planlösning, badrum och tre sovrum. På fastigheten finns också en uthusbyggnad med förråd och snickarboa. Huset är ett av Balsbys äldsta och har tidigare varit spettkakebageri. Fastigheten ligger nära Balsbys badplats och bussen till och från Kristianstad nås på några minuters promenad. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljaren kommer att teckna en dolda fel-försäkring. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka visning.

Trastvägen 11, Jämshög, Olofströms kommun

Trastvägen 11

Villa
Jämshög, Olofströms kommun
Bjurfors Kristianstad
3 195 000 kr
350 + 75 m²
6 rum
1,6 ha tomt

Med en anrik historia där huset låtits tjäna både som skola och församlingshem lät det renoveras på senare år och inreddes till bostad. Med en känsla för detaljer och med stor respekt för husets själ har renoveringarna skett med största möjliga omsorg med fina material och stilfulla kulörer. Här välkomnas ni av generös takhöjd som genomsyras i hela huset, vackra brädgolv och målade väggar i sober färgskala. Huset är inrett med en rymlig entréhall, tre sovrum-fem, badrum, gästtoalett, matsal, allrum, rymligt kök samt den stora salen med vackert kupoltak, två mindre rum samt utgång till den ljuvliga trädgården. I husets källare finns ett stort hobbyrum som idag används som gym, ett separat pannrum, en gästtoalett samt utrymme för förvaring. På husets ovanvåning finns idag en rymlig och oinredd vind. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

  • Plus
Storgatan 52, null, Östra Göinge kommun

Storgatan 52

Villa
Östra Göinge kommun
Bjurfors Kristianstad
2 450 000 kr
150 + 80 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Storgatan 52 och en rymlig familjevilla och stor verkstad - perfekt för den med bilintresse eller behov av stora ytor!

Folketshusvägen 9A, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Folketshusvägen 9A

Lägenhet
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Bjurfors Kristianstad
1 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 191 kr/mån
16 103 kr/m²

Nu finns denna fina trerummare till försäljning på härligt läge i Fjälkinge.

  • Plus
  • Balkong
Kristianstadsvägen 618, Bromölla, Bromölla kommun

Kristianstadsvägen 618

Övrigt
Bromölla, Bromölla kommun
Bjurfors Kristianstad
2 495 000 kr
2 318 m² tomt

Klassiska Galleri Kråkeslätt är nu till salu. Fastigheten består av ett fantastiskt bostadshus som idag används i galleriverksamheten och ytterligare en fin byggnad som bl.a. innehåller två stora utställningsrum, förråd och ramverkstad. Galleri Kråkeslätt ligger längs Kristianstadsvägen några kilometer från Bromölla Centrum och har varit galleri sedan 60-talet. För den som vill fortsätta driva galleriverksamhet är Kråkeslätt ett välkänt utflyktsmål för konstintresserade. För den som vill driva annan verksamhet ligger fastigheten lättillgängligt med E22:an endast några kilometer bort. Ev. kan husen också användas som kombinerad verksamhet och bostad för den som önskar detta. De två husen är i gott skick. Det äldre bostadshuset har anor från 1600-talet och är byggt i korsvirke med en nyare tillbyggnad som vinkel på huset renoverades och byggdes om på 60-talet. Hela huset har vasstak varav stora delar är nylagt. Utställninsgbyggnaden är ursprungligen från 60-talet, men även denna har en vinkel som tillkom på 90-talet. I bostadshuset finns tre allrum/vardagsrum och ett bibliotek som idag används i galleriverksamheten, ett kök med matplats, en entréhall, ett badrum och en gästtoalett. I den tillbyggda vinkeln finns tre sovrum/kontor, förvaringsmöjligheter och en hall. Bostadshuset är sammanlagt ca. 185 kvm i ett plan. I utställningsbyggnaden finns två utställningsrum, båda med högt i tak och fint ljusinsläpp. Resterande del av huset består av ramverkstad, förråd och toalett. På delar av övre plan finns förrådsutrymmen. Utställningsbyggnaden är sammanlagt ca. 198 kvm. Det är fastigheten (ej verksamheten) som säljs. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Samuelsson för en personlig visning. Annonsen hittas via denna länk: https://objektvision.se/Beskriv/220032239

Visar alla 22