Svensk Fastighetsförmedling Åre

Svensk Fastighetsförmedling Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 2
Lillängvägen 8B, Duved, Åre kommun, bild 3

Lillängvägen 8B

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 100 000 kr
107 m²
5 rum
4 203 kr/mån
47 664 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga och kompletta parhus i bostadsrättsformat som nu är redo att byta ägare. Här kommer du bo med promenadavstånd till allt vad Duved har att erbjuda både för dig som vill bo permanent och för dig som vill lägga din fritid i området. Du kommer bo precis nedanför Mullfjället och Sesselberg med dess magiska fjällområde som lockar till aktiva dagar sommar som vinter. En vårdag på skidor eller en hösttur på jakt efter myrens guld - Här bor man bra året runt! Bostaden på 107 kvm i två plan är en av totalt 16 bostadsrätter i Brf Hamrebo som stod inflyttningsklart februari 2020. Här kommer du som vill ha ljusinsläpp och stora sociala ytor verkligen att trivas. Tack vare de stora och höga fönsterpartierna så ges bostaden en härlig rymd. När du parkerar bilen utanför så möts du av ett stort trädäck med inbjudande spabad och gott om plats för utemöbler, grill och odlingskrukor. Väl inne i huset finns gott om avhängning i hallen som har klinkers på golv. Badrummet med bastu finns i direkt anslutning till entrén och det andra en våning upp. Vardagsrum och kök har en härlig öppen planlösning med braskaminen i centrum. Köket är väl balanserat för dig att skapa härliga middagar i goda vänners lag samtidigt som spabadet och bastun kan värma trötta skidåkarben. *Bastu *Kamin *Spabad *Fiber *Separat varmbonat förrådsbyggnad på 13 kvm *Skidförråd *Parkeringsplats Det här är ett hus som är perfekt för både vardag och fest, och som ger dig en härlig livskvalitet. Varmt välkommen att anmälda ditt intresse redan idag!

  • Premium
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 21 lgh 1402, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 21 lgh 1402

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 995 000 kr
63 m²
4 rum
vån 5/8
95 159 kr/m²

Ett par hundra meter från Åres bästa skidåkning med en av Åres absolut bästa utsikter finner du denna möblerade lägenhet. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sina stora fönster som ger utsikt över Åreskutan, Åre by och Åresjön. Tänk dig att du står på balkongen och blickar ut mot Åresjön. Du vrider huvudet en aning och ser ljusen från Åre by. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för skidåkning har du gångavstånd till några av Åres bästa pister men även till Åresjöns längdspår. Här bor du i en exklusiv lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 6 bäddplatser och 2 platser i en eventuell bäddsoffa vilket gör att även den större familjen kan få plats. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna som skapar ljus och rymd. * Enda lägenhet på 63 kvm med dubbla badrum i View * Magnifik utsikt * Hörnbalkong * Hög standard på materialval * Platsbyggda möbler och inredning * Låg avgift i förening med bundna räntor * Garageplats finns att boka separat Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Hall med förvaring, torkskåp och garderob. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och två med plats för våningssäng med bredare underbädd. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens och Quvée. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare i ett av dem. Lägenheten har en väl tilltagen delvis inglasad hörnbalkong och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att överta garageplats. Välkommen att ta en förhandstitt via den senaste 3D tekniken eller kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 2
Kyrkvägen 11, Åre, Åre kommun, bild 3

Kyrkvägen 11

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
14 000 000 kr
148 + 39 m²
7 rum
766 m² tomt

I ett fantastiskt läge mitt i Åre by med utsikt över Åre gamla kyrka och Renfjället finner ni denna unika fastighet på Kyrkvägen 11. Sällan eller aldrig uppstår möjligheten att förvärva en fastighet i detta unika läge. Här bor du mitt i Åre by men i ett avskilt läge samtidigt som du har gångavstånd till allt som Åre kan erbjuda. Fastigheten lämpar sig väl för familjen eller företaget som söker den optimala representationsbostaden. Totalt erbjuds 14 sovplatser och här kan två familjer eller till exempel en ledningsgrupp vistas samtidigt. Bostaden har gedigna materialval, stora sociala ytor, eldstad, bastuavdelning och mycket mer. Genomgående massiva ektiljor som golv, klinkrade badrum, bastu och mycket mer. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Hela insidan präglas av öppenhet och många fönster i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Uteplatser erbjuds i olika väderstreck. * Representativt boende * Hög standard * Unikt läge * Utsikt över fjäll * Mycket goda uthyrningsmöjligheter * Närhet till restauranger & bageri * 14 sovplatser På entréplan finns en väl tilltagen groventré med stora förvaringsmöjligheter. Från entrén nås den generösa bastun, ett av våningens två badrum samt en tvättstuga. I en tillbyggd del finns ett allrum som även kan nyttjas som konferensrum. Köket är välutrustat med bland annat spis från Smeg och har utgång till altanen. I vardagsrummet finns en eldstad som ger både behaglig värme och hög mysfaktor. Här finns även ytterligare ett badrum och ett sovrum. Övre planet, som nås via en vacker trappa, går i samma färgtoner och stil som övriga huset. Här möts du av ett stort allrum i en generös öppen yta och härifrån når du master bedroom med både walk in closet och eget badrum. På våningsplanet finns även två ytterligare sovrum med platsbyggd inredning och ett badrum med alla bekvämligheter. Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaden. På tomten samsas gräsytor med stenläggningar vilket ger en både vacker och lättskött tomt. Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och tillgänglighet som ett representationsboende kräver. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Kyrkängesvägen 7D, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Kyrkängesvägen 7D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
70 m²
4 rum
vån 3/3
4 050 kr/mån
42 857 kr/m²

Mellan Åre och Duved ligger denna trevliga bostadsrätt i Brf Ängsvallen 3. Med högt läge och fint ljusinsläpp kan du njuta av utsikt över Renfjället och bort mot Åre by. Lägenheten har en trevlig planlösning med tre sovrum och öppen planlösning i kök och vardagsrum samt badrum med bastu. Du har två uteplatser att nyttja, en i norr och en i söder. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt parkettgolv i ek och uppvärmningen sker genom golvvärme via bergvärme. Det är det klinker på golvet precis innanför dörren där det också finns en separat gästtoalett. Tre mysiga sovrum varav ett med plats för dubbelsäng, de övriga två har plats för våningssäng. Helkaklat badrum med klinkers på golv, bastu, dusch, wc, handfat och tvättmaskin/torktumlare. Det finns även torkskåp i lägenheten. Det kombinerade köket och vardagsrummet har utgång i söder till balkongen med fantastiskt solläge. Köket är från Ballingslöv. Här finns alla förutsättningar för en trivsam boendemiljö och du kommer bo på bekvämt avstånd till allt vad området har att erbjuda så som skidåkning, cykling, vandring, bad och fiske. Tegefjäll och Duveds skidåkning med sina 12 liftar och 19 pistade nedfarter tar du dig enkelt till på en kort promenad från lägenheten. Området har goda kommunikationer med busshållplats där Länstrafiken trafikerar dagligen året runt. Vill du ta skidbussen till Åre eller Duved så är det en kort promenad till Tegetornet där Skistars skidbussar trafikerar under vintersäsongen. *3 sovrum *Bastu *Fiber *Rymligt förråd *Parkeringsplats med motorvärmare *Uppvärmningen ingår i avgiften Välkommen in i 3D-länken redan idag eller kontakta Mari Åkre för visning! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 2
Åvägen 2, Undersåker, Åre kommun, bild 3

Åvägen 2

Villa
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
5 350 000 kr
160 m²
7 rum
1 577 m² tomt

Strax utanför Undersåker by i ett naturskönt läge finner ni denna enplansvilla med fint uppvuxen trädgård alldeles intill Brattlandsströmmen. Här ges möjligheter till bad och vattenaktiviteter under sommarhalvåret och närhet till skid- och skoterleder ut på fjället och älven under vinterhalvåret. På den lummiga tomten finner ni välskötta grönytor, planteringar och växthus som allt ramas in av en vacker gärdesgård. Den välvårdade bostaden har en hemtrevlig känsla med bland annat öppen spis i vardagsrum som både värmer skönt och ger myskänsla under kalla vinterdagar. Villan ligger vid inkörsporten till södra Årefjällen med närhet till både skidåkning och vandringsleder i Edsåsdalen, Trillevallen och Ottsjö. Några minuters promenad bort i Undersåker by finns dagligvaruhandel, restaurang, skola, förskola och bra kommunikationer med tåg och buss vid Undersåker station. För den hästintresserade finns här även möjlighet att arrendera stall och hage i närheten. * Naturskönt läge * Enplansvilla * Gott om förrådsutrymme * Närhet till bad, skidåkning, skoterleder * Bra kommunikationer för pendling * Möjligheter med djur/häst/höns och att arrendera hage/stall i närheten Villan har plats för den lite större familjen med sina fyra sovrum, stora sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter samt två separata entréer. Det ombyggda garaget har gett plats för en groventré med plats för den aktiva familjens kläder och utrustning, ett extra allrum samt sovrum. I huvudentrén välkomnas man av en väl tilltagen hall med klinker och avhängningsytor för att sedan ledas in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns kaklat badrum, toalett, separat bastu med dusch men även tvättstuga. Villan är omgärdad av grönska och har en stor altan i söderläge som delvis är under tak. Ett stort förråd finns på tomten och det finns plats för flera bilar på uppfarten. Vill ni skapa er ett hem i naturskönt läge med närhet till allt som Åredalen har att erbjuda är det här bostaden för er. För mer information är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 2
Granbovägen 10, Åre, Åre kommun, bild 3

Granbovägen 10

Villa
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 900 000 kr
240 m²
8 rum
720 m² tomt

Med vackra vyer över sjö och fjäll ligger detta mysiga hem i slutet på Granbovägen. Men närhet till natur och alla de härliga upplevelser Åre ger är detta den perfekta bostaden för den naturälskande familjen. Med panoramautsikt över Renfjället, Åreskutan och Åresjön är detta hemmet en mycket fin planerad villa, rymlig och energieffektiv. När ägaren planerade detta hus så var tanken att skapa ett genuint hem med Jämtland som bas. Tack vare det möts ni av ett gediget byggt hus av hantverkare från Jämtland och skog från närområdet. Här flyttar ni in i en bostad som likt Jämtland håller över tid och blir en plats i ditt hjärta. Du blir ett med Åres idylliska byliv med allt du kan önska på nära avstånd. Härifrån når du spännande skidäventyr och gourmetmiddagar till lugna simturer och kajakpaddling på Åresjön. Huset är ett hem som bjuder in till mingel och middagar med familj och vänner, men även skönt soffmys framför kaminen i lugn och ro. Köket är ljust och rymligt med stora bänkytor som lockar till användning för att laga goda middagar alla dagar i veckan. Till och med disken blir njutbar tack vare den härliga utsikten över Renfjället och Åresjön. Tack vare altanen i söderläge med utgång från vardagsrummet har man skapat det perfekta hänget med bästa tänkbara utsikt att njuta av soliga dagar sommar som vinter. Tänk en härlig vårdag i april när solen gassar och takdroppet trivsamt ackompanjeras av fågelsång. Med lagom stora gräsytor finns det utrymme för den som vill skapa ett trädgårdsland, sätta upp ett växthus eller få plats med barnens studsmatta. Tack vare fyra sovrum med bra storlek har var och en i familjen gott om plats att skap sitt eget kryp in, både den som jobbar hemma och tonåringen som behöver eget space har plats att stänga dörren om sig en stund. I bostaden på nedre plan finns ett badrum med dubbelhandfat, badkar och dusch. På övre plan finns en trevlig lägenhet på tre rum och kök med möjlig att hyra ut eller ha släkt och vänner på besök. *Låga driftskostnader *Bergvärme *Uthyrningsmöjligheter av lägenhet med egen ingång *Elbilsladdare *Eldstad *Generös altan med sjöutsikt i söderläge Sammanfattningsvis är detta är ett centralt beläget hem med närhet till allt Åre har att erbjuda - från skolor och affärer till skidåkning och stillsamma naturupplevelser. Tack vare uthyrningsenhet på övervåningen ges flexibla boendelösningar och möjlighet till uthyrningsintäkter. Välkommen in i ditt drömhem redan idag! Kontakta fastighetsmäklare Mari Åkre nu för mer information och visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tegefjäll Smultronet 13D, Tegefjäll, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tegefjäll Smultronet 13D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
56 m²
4 rum
vån 1/3
1 645 kr/mån
55 357 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet på Smultronet i Tegefjäll. Med tre sovrum, braskamin, bastu och en stor uteplats i söderläge är detta en bostad där alla kommer att trivas. Kombinationen av närhet till skidåkning och natur, låg avgift och en skuldfri förening gör denna lägenhet till ett eftertraktat val. Bostaden består av tre sovrum, varav ett är rymligt nog för en dubbelsäng och garderober, medan de två mindre sovrummen kan rymma våningssängar eller fungera som kontorsplatser. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder ut till den stora uteplatsen i söderläge, perfekt för soliga dagar och sociala tillställningar. Braskaminen ger extra värme och en mysig atmosfär under kalla höst- och vinterdagar. Badrummet är välutrustat med toalett, dusch och handfat, och det erbjuder också en bastu för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns det praktiska bekvämligheter som torkskåp och tvättmaskin. I hallen finns gott om plats för avhängning och en garderob för att förvara ytterkläder för alla årstider. En separat skidförvaring nära entrén gör det bekvämt att hantera skidutrustningen. Som en extra bonus ingår en parkeringsplats med elbilsladdare till lägenheten, vilket är perfekt för den moderna livsstilen. Med alla dessa bekvämligheter och fördelar är denna lägenhet en dröm för den som söker både komfort och närhet till naturen i Tegefjäll. - Skidåkning runt hörnet - 3 sovrum - Låg avgift - Skuldfri förening - Bastu och braskamin - Stor uteplats I Tegefjäll finner ni skidsystemet Duved/Tegefjäll, närmaste backe ligger ca 100 m från bostaden, skidbuss går från Tegetornet under vintern och där finns även en restaurang, skiduthyrning och en ICA-to go. Till Åre är det 5 km bilväg och till Duved ca 3 km. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Årevägen 125, Åre, Åre kommun

Årevägen 125

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 475 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 6/6
2 555 kr/mån
88 614 kr/m²

Centralt läge mitt i Åre med storslagen vy över Åreskutan! Med mycket centralt läge i en lågt belånad förening hittar du denna pärla till lägenhet på 50 kvm. Längst uppe i huset hittar du denna lägenhet där du så fort du kliver innanför dörren möts av en helt magisk utsikten över Åreskutan. Stora generösa fönsterpartier gör att lägenheten badar i ljus och ger en tydlig bild av att byn verkligen är byggd vid foten av berget. Härifrån kommer du att se när kabinbanan öppnar för dagen från frukostbordet. Med sitt centrala läge och smarta planlösning, sträcker sig denna lägenhet över två plan. Det öppna köket och vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande kvällar. Två sovrum finns tillgängliga, varav det ena kan klassas som sovalkov, på övre plan. Utsikten är inget mindre än storslagen, med panoramavy över både Åreskutan och Mullfjället. I lägenheten finns ett badrum med badkar för frusna kroppar efter en dag i backen. För din bekvämlighet finns även gemensam bastu i källaren samt tvättstuga med torktumlare. Till denna bostad hör en parkeringsplats, vilket är extra eftertraktat i detta centrala läge. Med en låg avgift där uppvärmning ingår kan du komma upp och verkligen koppla av på din semester. *Låg avgift där uppvärmningen ingår *Centralt läge *Parkeringsplats *Bastu i föreningen *Fri från uthyrningsavtal *Säljes med inventarier förutom personliga ägodelar Varmt välkommen att titta in i 3D-länken redan idag och tveka inte att kontakta mäklare för att få mer information!

  • Plus
  • Hiss
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Blåbäret 5, Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Blåbäret 5

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
7 490 000 kr
157 m²
6 rum
vån 2/2
6 153 kr/mån
47 707 kr/m²

I ett av Tegefjälls bästa lägen med en helt fantastisk utsikt över fjäll och sjö hittar ni denna mycket väldisponerade etagelägenhet med materialval av mycket hög standard. Bostaden, som passar för såväl permanent som fritidsboende, har smakfulla materialval och två balkonger i söderläge där Åresjön ses i sydost och Åreskutan i öst. Vintertid kan ni ta på er skidorna precis utanför dörren och glida ned till liften och sommartid nås otaliga vandrings-och cykelleder ut på fjället. Här erbjuds genomgående hög standard med enstaviga ekgolv, vattenburen golvvärme, braskamin och . Modernt fullutrustat kök i mörk nyans som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Badrum med klinker och mosaik som är utrustat med WC, handfat, dusch, jacuzzi och en väl tilltagen bastu. Fyra välplanerade sovrum ger plats för såväl den större familjen som . På övervåningen finner ni ett väl tilltaget loft med allrum och sovrum som har plats för dubbelsäng. Eget garage och privat förråd i direkt anslutning till lägenhetens entré skapar bra förvaringsmöjligheter. * Ski in ski out * Skuldfri bostadsrättsförening * Eget garage * Permanent eller fritidsboende * Fritt läge med fantastisk utsikt * Hög standard Området Blåbäret i Tegefjäll är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö med möjlighet till skidåkning, vandring och cykling precis utanför dörren. I Tegefjäll finner ni vintertid allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda. Under barmarksperioden har ni ett otaliga vandringsleder för hela familjen precis runt knuten. På gångavstånd finner ni vintertid såväl skiduthyrning, restaurang som en mindre matlivs. Kombinationen av en högklassig lägenhet och ett underbart läge skapar en mycket attraktiv bostad som verkligen sticker ut. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
Åkervägen 1, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Åkervägen 1

Villa
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
7 500 000 kr
2 539 m² tomt

Längs med Funäsdalsjöns kant en dryg kilometer utanför Funäsdalens bykärna finner ni denna kommersiella fastighet med uthyrning av bostäder, kontorslokal och garage. Idag består fastigheten av 3 lägenheter för bostadsändamål, en lokal som tidigare har huserat som kontor åt ett dataföretag och ett varmgarage på dryga 80 kvm. Här ges ett flertal möjligheter till nya ägare att kombinera egen verksamhet med boende eller att fortsätta driva fastigheten som kommersiell verksamhet med uthyrning av bostäder och lokaler. Med endast en dryg kilometer till Funäsdalsbergets skidanläggning och en fantastisk utsikt över Funäsdalsjön är läget mycket attraktivt för såväl boende som kommersiell verksamhet. Med det väl tilltagna garaget öppnas även möjligheter för förvaring eller exponering för försäljning av skotrar, fyrhjulingar och andra motorfordon. * Möjlighet till kombination av boende och kommersiell verksamhet * Låga driftskostnader med bergvärme * Närhet till skidanläggning, badplats och aktiviteter * Utsikt * Väl tilltagen tomt med goda parkeringsmöjligheter * Strategiskt läge Utifrån befintliga hyror har fastigheten utan vakans hyresintäkter på ca 630 000 SEK och driftskostnader på ca 100 000 SEK. Byggnaden är uppförd 1978 och har tidigare varit ett bostadshus som genom åren har byggts ut med ytterligare lokaldelar. Nedersta delen innehåller godsmottagning och lokal med port ut mot uppfart och väg. Lokalen förbinds sedan med övriga byggnaden genom trappa från mittersta planet. Mittenplanet innehåller kontorsutrymme med wc och dusch samt tillhörande förråd och tvättrum. Kontorsdelen har fikarum/kök och är utrustad med ugn, diskmaskin, häll och kyl. Sammanbyggt med kontorsdelen finns en av byggnadens lägenheter. Det övre planet innehåller två lägenheter. Den mindre av lägenheterna är på ca 18 kvm och har ett rum samt kokvrå med diskbänk i rostfritt, induktionshäll och kyl. Den större lägenheten är på 4 rok och är på ca 117 kvm. Lägenheten har stora sociala öppna ytor och bland annat braskamin, större balkong i söderläge, Kaklat och klinkrat badrum. Köksdelen har ett fullt utrustat kök med kyl, frys, häll, ugn, köksfläkt och diskmaskin. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för Cashflow-analys, resultaträkning och visning av fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
Åre Strand 4B4 vecka 14, Åre, Åre kommun

Åre Strand 4B4 vecka 14

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
185 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
300 kr/mån
2 434 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 14, som ofta infaller i samband med påsken, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Denna andel ger hela 107 500 RCI poäng. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 6 bäddplatser. Vid er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Infaller ofta i samband med påsk * Bekymmersfritt andelsboende * Närhet till kommunikationer * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 107 500 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

  • Balkong
Tegefjäll Mellanalpen 19B, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Mellanalpen 19B

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 900 000 kr
58 m²
4 rum
vån 2/3
1 890 kr/mån
67 241 kr/m²

Denna kompletta lägenhet i en helt skuldfri förening erbjuder allt du behöver för en lyckad semester i fjällen. Här bor du med närhet till Gunnilliften och Tegefjällsliften i ett område som erbjuder ett rikt friluftsliv såväl vinter som sommar. Vill du åka in till Åre finner du skidbussen endast några minuters gångväg från bostaden. Väl inne i lägenheten möts du av en riktig lodgekänsla och materialval av hög standard med bland annat enstavigt ekgolv och rustik träpanel på väggar. Bostadens 58 kvm är smart planerade och inrymmer hela tre sovrum, ett välplanerat kök med genomtänkt med förvaring, helkaklat och klinkrat badrum med bastu, ytterligare en toalett och dessutom en balkong i bästa söderläge. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger ett behagligt inomhusklimat. * Helkaklat och klinkrat badrum * Vattenburen golvvärme i hela lägenheten * Fjärrstyrning av värmesystem * Egen uteplats i söderläge * Fri från uthyrningsavtal * Obelånad bostadsrättsförening * Parkeringsplats med motorvärmare och möjlighet att installera elbilsladdare Tegefjäll erbjuder skidåkning som passar hela familjen från liten till stor. För de minsta finns Minitege och för den offpistsugne erbjuds Åres bästa skogsskidåkning. Med stolsliften till toppen ges hela familjen en härligt skidupplevelse. Tegeskogen är det perfekta åket när det har snöat mycket, lagom brant och nära till liften.

  • Balkong
Restaurang Mr Bramwells Wigwam, Åre, Åre kommun

Restaurang Mr Bramwells Wigwam

Övrigt
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
363 m² tomt

Vid Tegeliftens toppstation med fantastisk utsikt över Åreskutan och Åresjön finner ni den mycket omtyckta serveringen Mr Bramwells WigWam. Här serveras alltifrån våfflor med sylt till Mr Bramwells berömda burgare och sedan en tid tillbaka har serveringen även alkoholtillstånd. Under förra sommaren byggdes uteserveringen ut och idag stoltserar platsen med ett fullt utrustat och vinterisolerat kök, toalettbyggnad, serveringstält och den nybyggda uteserveringen. Ritningar och färdigt bygglov för utbyggnad av serveringslokal och förråd finns. Verksamheten har ett längre arrendeavtal med jordägaren som även kan förlängas. Verksamheten har under många år drivits med god lönsamhet men det börjar bli dags för ägarna att låta nya krafter ta över verksamheten. * Café & grill * Alkoholtillstånd * God lönsamhet * Ny uteservering * Ritningar & färdigt bygglov för utbyggnad Serveringen säljs inklusive inventarier och till verksamheten tillhörande utrustning enligt inventarielista som kan fås av mäklaren. Välkommen att ta del av mer information i bifogade filer under Dokument samt att kontakta ansvarig mäklare för mer information om verksamheten, cashflowkalkyl och överlåtelsemöjligheter.

  • Plus
  • Uteplats
Tegefjäll Kråkbäret 4D, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Kråkbäret 4D

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 400 000 kr
56 m²
4 rum
vån 0/2
1 700 kr/mån
60 714 kr/m²

Välkommen till Kråkbäret 4D! Här har ni en väl planerade bostad på 4 rum och kök fördelat på 56 kvm som ligger högst upp i Tegefjäll i en helt obelånad bostadsrättsföreningen. Bostaden har uteplats med perfekt söderläge som ger er möjlighet att njuta av utsikt över vackra Åredalen sommar som vinter i alla väderstreck. Efter en dag i backen är altanen den ultimata platsen för en avslappnad afterski med utsikt över Åre skutan, Åresjön och Renfjället. Detta är verkligen en trevlig lägenheten som kommer ge fjällsemestern eller ett permanent boende en extra guldkant. *Badkar *Altan i söderläge Tvättmaskin *Låg månadsavgift *Obelånad förening *Tre separata sovrum *Stort förråd i anslutning till lägenheten *Elbilsladdare Redan innanför dörren känner du dig hemma tack vare väl planerad boendeyta med bra funktion och genomgående fina materialval. Kliv in i hallen och ställ av dig skorna på klinkersgolvet med golvärme (som för övrigt är genomgående i hela lägenheten) och häng in fuktiga ytterkläder i torkskåpet. Med tre separata sovrum kan var och en stänga sin dörr om sig vilket kan vara välbehövligt för både vuxna och barn. Det båda mindre sovrummen kan med fördel inreda med våningssäng. Längre in i lägenheten finns masterbedroom med plats för fullstor säng. Här har man öppen planlösning i kök och vardagsrum som ger fina umgängesytor för hela familjen. Badrum har inbyggd ljudanläggning samt badkar. Här bor man bra med härlig fjällkänslan och fin atmosfär både sommar och vinter. Titta in i 3D-länken redan idag. Bostaden säljes fullt möblerad förutom personliga saker. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag till fastighetsmäklare Mari Åkre 070-3727966

Granlidsvägen 1, Åre, Åre kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Granlidsvägen 1

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 1/9
4 580 kr/mån
41 844 kr/m²

Varmt välkommen in i denna mycket trevliga lägenhet på populära Torpet! På andra våningen i husets östra hörn ligger denna trivsamma och välhållna lägenhet som nu är redo att byta ägare. Här bor du på en yta av 70,5 kvm fördelat på 3 rum och kök. Det ena sovrummet har inte direkt ljusinsläpp varför vi egentligen kan klassa det som rum, men här har du plats för både garderob och dubbelsäng. Det andra sovrummet har fönster med utsikt österut där morgonsolens stålar kommer in. Köket är renoverat med nya vitvaror 2021 och har även förgyllts med med ett återvunnet Teak-kök från ett äldre hus på Norderön och som vi vet är tillverkat i Hammerdal - ett kök med hjärta från Jämtland. Balkongen är den perfekta platsen för morgonkaffe i lugn och ro. För dig som är odlingssugen är läget mycket bra då det är tak över balkongen och lagomt mycket sol för att växterna ska gro. Vardagsrummet har fönster i både öster och söder och ger ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten är välhållen efter renovering där tak, väggar målades och nytt trägolv las in 2019/2020. Badrummet har kakel på vägg samt plastmatta. Det är förberett för tvättmaskin om du inte vill använda den gemensamma tvättstugan som ligger en våning ner. *Gott om förvaring *Uppvärmningen ingår i avgiften *Fiber *Parkeringsplats *Tvättstuga Men sin klassiska bilfria innergård med gungställning, sandlåda och klätterställning är detta det perfekta boendet. Området som ligger nära Gymmet, Åre Centrum, Åre skola, förskolor och Hälsocentral är ett perfekt alternativ för fastboende. Välkommen att anmäla dig till visning ! Kika in i 3D-länken redan idag.

  • Plus
  • Hiss
Åre Strand 5B4 v52, Åre, Åre kommun

Åre Strand 5B4 v52

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
140 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
288 kr/mån
2 456 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 52, som ofta infaller jul eller nyår, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 4 bäddplatser. Vi er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Jul eller nyår i Åre * Bekymmersfritt andelsboende * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 102 000 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

Byvägen 68, Undersåker, Åre kommun

Byvägen 68

Övrigt
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 500 000 kr
2 363 m² tomt

Mitt i hjärtat av Undersåker erbjuds nu denna industrifastighet som hos Åre- och Undersåkerbor i dagligt tal benämns "Mejeriet". Med sitt strategiska läge ett stenkast från ICA åt ena hållet och Undersåkers station åt andra finns ges nya ägare möjlighet att verkliga sina visioner. Det som en gång var ett mejeri i en klassisk unik exteriör i industriell stil kan här utvecklas till något helt nytt. Med en storslagen utsikt mot södra Årefjällen, närhet till både kommunikationer, handel och skola är möjligheterna många. Fastigheten har genomgått ett flertal besiktningar gällande hållfasthet, asbest och åtgärdsutredningar gällande att bevara hela eller delar av byggnaden. Ingen asbest är funnen under besiktningar och bifogat under filer finns besiktningsprotokoll. Bifogat finns även utredningar för exploatering samt ritningar och illustrerade renderingsbilder från nuvarande ägare. * Unik industrifastighet * Besiktningar och undersökningar genomförda * Projektritningar ingår och kan erhållas av mäklare * Strategiskt läge * Närhet till kommunikationer Som kuriosa kan nämnas att det var här som en norsk ostmästare uppfann den Jämtländska delikatessen Vålåloffen. Osten kom ut på marknaden 1954, men slutade tillverkas i slutet på 70-talet då mejerier anpassades till moderna tiders krav på rationalitet. Moderniseringen av mejeribranschen innebar dödsstöten för de ostar som krävde långsammare hantverksmässig hantering och dessa fasades ut till förmån för mer storskaligt producerade ostar. Vålåloffen har nu börjat att produceras för försäljning igen hos Åsbergets gårdsmejeri i Bräcke. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information och för privat visning.

Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun
  • Budgivning pågår
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 2
Kallströms väg 23 lgh C1501, Åre, Åre kommun, bild 3

Kallströms väg 23 lgh C1501

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
9 950 000 kr
101 m²
5 rum
vån 7/9
4 173 kr/mån
98 515 kr/m²

På sjunde våningen i nybyggda View Åre 2 finner ni denna exklusiva lägenhet med enastående utsikt över Åresjön i söder och Åreskutan i norr. Specialritad planlösning med stora sociala ytor mot söder och sovrum mot norr. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen, som går runt det sydöstra hörnet, med sin makalöas utsikt över såväl sjö, fjäll som Åre by. Här erbjuds ett boende i ett av Åres mest attraktiva områden med närhet till skidåkning vid VM 8:an och gångavstånd till restauranger och nöjesliv i Åre by. Lägenheten har materialval av högsta standard och stora fönster som skapar ljus & rymd. Låg avgift i förening med räntesäkring och goda möjligheter till uthyrning. * Hög standard på materialval * Utsikt över Åresjön * Närhet till skidåkning * Garageplats * Balkong i söderläge * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Fyra sovrum varav två har plats för dubbelsängar och två har plats för våningssängar. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Två badrum med separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare och bastu i ett av dem. Lägenheten har en delvis inglasad balkong i söderläge, en mindre balkong i norrläge och till lägenheten finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra garageplats. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kallströms väg 29 lgh A1204, Åre, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kallströms väg 29 lgh A1204

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 750 000 kr
48 m²
3 rum
vån 5/9
1 962 kr/mån
78 125 kr/m²

Gillar du att kunna ta morgonkaffet i lugn och ro samtidigt som du blickar ut över Åreskutan? Då är denna skidåkarlägenhet på 48 kvm något för dig! Du blir granne med VM8:an och kan enkelt vara först i pisten när liften öppnar vid 08:00. Om du hellre tar en lugn morgon kan du traska bort till Grädda. Där får du garanterat med dig en å annan nybakad fralla till frukost. Kvällstid kan du antingen laga en god middag i det välplanerade köket eller gå en kort promenad in till någon av byns alla restauranger. *Exklusiva materialval *Stor förening med bundna lån *Inglasad balkong med utsikt över Åreskutan *Genomgående golvvärme Ytterst välplanerad tvårummare om 48 kvm med fina materialval i ljusa färger. Två sovrum med plats för dubbelsäng i det ena. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en stor inglasad balkong med utsikt över Åreskutan. Badrummet har både bastu och tvättmaskin. Redo för inflytt! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Kallströms väg 23 lgh C1004, Åre, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Kallströms väg 23 lgh C1004

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 550 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/9
2 272 kr/mån
64 545 kr/m²

Intill Åres skidsystem finner ni View Åre och denna ombonade lägenhet med två sovrum och egen uteplats. För dig som vill ha närhet till skidåkning under vintern och cykling under sommaren är detta den perfekta bostaden oavsett om du vill bo permanent eller utnyttja den under din fritid. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och hög standard på materialval, kök och badrum. Interiören tillsammans med takhöjden och de stora fönsterna ger en bra rymd och en varm ombonad känsla. Öppenheten mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor att umgås på. Det finns plats för 4 sängplatser och med en bäddsoffa i vardagsrummet ger det plats för ytterligare bäddplatser. Här bor du i en nybyggd lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Skidliften VM8:an finns några hundra meter från bostaden. Vill du ta dig in till Åre by för att besöka butiker och restauranger tar det ca 20 min att promenera. * Exklusiv interiör * Egen uteplats * Låg avgift i förening med bundna räntor * Närhet till skidåkning * Goda uthyrningsmöjligheter Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med separat elektrisk golvvärme, bastu, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare. Lägenheten har en trallbelagd uteplats mot innergård och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats. Lägenheten har idag uthyrningsavtal med AGO.

  • Uteplats
  • Hiss
Årevägen 150 lgh E919 v8, Åre, Åre kommun

Årevägen 150 lgh E919 v8

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
517 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1
257 kr/mån
6 082 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva v 8 i Skistar Vacation Club! Här har du och familjen möjligheten av att årligen njuta av sportlovet i Skandinaviens största skidort Åre. Mitt emellan Åre torg och VM8:an ligger denna stilrena andelsrätt. Lägenheten ligger med egen entré utifrån vilket gör att du slipper så väl trappuppgång som hiss. På 85kvm inryms kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum varav det ena med bastu. Lägenheten genomsyras av så väl stilrena materialval som funktionalitet. Boendet är bäddat och klart vid incheckning för att ni smidigt ska kunna checka in och njuta av er semester. Dessutom behöver ni inte städa vid utcheckning. *v8 *6+2 bäddar *Husdjurstillåten *Bastu *Modern standard *Nära till allt *Parkering Åre bjuder på storslagna fjällupplevelser men även en puls som för tankarna till storstaden! Här finner ni ett utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och butiker. Åre Village ligger på promenadavstånd från Åre Torg och 650 m från tågstationen och närmaste mataffär. Till skidsystemet är det 450 m. Observera att lgh E919 ej har balkong.

  • Plus
Årevägen 150 lgh E919 v1, Åre, Åre kommun

Årevägen 150 lgh E919 v1

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
636 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1
385 kr/mån
7 482 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva nyårsveckan i Skistar Vacation Club! Här har du och familjen möjlighet att fira nyår varje år tack vare förmånlig ankomst den 27/12 varje år. Eftersom utcheckningen är söndag v1 innebär det att ni har möjligheten att vistas i boendet minst en vecka varje år. Lägenheten ligger med egen entré utifrån vilket gör att du slipper så väl trappuppgång som hiss. På 85kvm inryms kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum varav det ena med bastu. Lägenheten genomsyras av så väl stilrena materialval som funktionalitet. Boendet är bäddat och klart vid incheckning för att ni smidigt ska kunna checka in och njuta av er semester. Dessutom behöver ni inte städa vid utcheckning. *Nyårsveckan *6+2 bäddar *Husdjurstillåten *Bastu *Modern standard *Nära till allt *Parkering Åre bjuder på storslagna fjällupplevelser men även en puls som för tankarna till storstaden! Här finner ni ett utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och butiker. Åre Village ligger på promenadavstånd från Åre Torg och 650 m från tågstationen och närmaste mataffär. Till skidsystemet är det 450 m. Observera att denna lägenhet ej har balkong.

  • Plus
Tegefjällsvägen 56A, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjällsvägen 56A

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
4 200 000 kr
63 m²
4 rum
vån 1/3
2 221 kr/mån
66 667 kr/m²

Snart kommer denna pärla ut till försäljning! En superfin välplanerad skidåkarlägenhet som genomsyras av fina materialval och smakfull inredning. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med sin värmande kamin i mitten är den som gjord för hjärtliga familjehäng att trivas och må gott i. Runt köksbordet med sin praktiska platsbyggda sittbänk kan ni samla släkt och vänner över en god lagad måltid. Semester och samvaro i fin mix av ute och inne. Här bor du med perfekt läge för en afterski på balkongen i vårsolen med utsikt mot Åre Skutan och Åre by och skulle kylan hålla ett grepp om byn så kryper ni in i bastun och blir varm igen efter en kall dag i backen. För den som behöver en lugn stund för sig själv så ger tre separata sovrum en möjlighet att stänga dörren en stund. Denna lägenhet har allt man behöver för att kunna må bra och trivas i fjällen. *Parkeringsplats med motorvärmare *Förråd *Fiber *Fri från uthyrningsavtal *Säljes delvis möblerad Titta in i vår 3D-länk redan idag och känn dig som hemma. Anmäl ditt intresse redan idag.

Ottsjö Hållvallen 210, Undersåker, Åre kommun

Ottsjö Hållvallen 210

Gård/Skog
Undersåker, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 000 000 kr
10,8 ha tomt

Längs med Hållvallsleden från Ottsjö upp till Hållfjällets fjällstation finner du Hållvallen. Utsikten härifrån är inget annat än magnifik med Ottsjön och Ottfjället i söder och Hållfjället i norr. Hållvallen är en fäbod som har tillhört tre Ottslögårdar. Från mitten av 1700-talet fram tills 1940-talet hölls betesdjur på fäboden vår och höst. I dag står här en timrad övernattningsstuga med eldstad på den ca 10 ha stora fastigheten. Med lite kärlek kan denna förvandlas till en mysig stuga för övernattning under fjällvistelsen. Hållvallen ligger nära trädgränsen, ca 7 km från närmaste by Ottsjö. Området blev känt i början av 1900-talet för sitt natursköna läge och på 1940-talet byggdes här den välkända fjällstationen, känd för sin på den tiden höga standard. * Utsikt över fjäll & sjö * Timmerbyggnad * Väg för fyrhjuling * ca 10 ha * Utgångspunkt för fjällturer & jakt * Lugn & ro Detta är en plats för vila, upplevelser, jakt och utgångspunkt för att utforska det vackra fjällområdet såväl sommar som vinter. På sommaren nås området med fyrhjuling och på vintern kan det nås på skidor, med snöskoter eller hundspann. Hållfjällets fjällstation erbjuder även skotertaxi från parkeringen i Ottsjö under vissa perioder. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Plus
Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18, Åre, Åre kommun

Drömstugan nr 15 - Strandslingan 18

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 270 000 kr
43 m²
3 rum
vån 1/1
3 000 kr/mån
76 047 kr/m²

På Åre strand i en obelånad bostadsrättsförening finner ni denna mycket väldisponerade bostadsrätt. Bostaden har smakfulla materialval, terrass i söderläge med en fin utsikt mot Åreskutan i nordväst och i söder kan Åresjön skönjas. Här erbjuds genomgående hög standard med bland annat klinker och enstavig ek på golv, vattenburen golvvärme, helkaklat och klinkrat badrum och braskamin. Fullutrustat kök i ek som matchar övrig inredning på ett mycket smakfullt sätt. Två välplanerade sovrum där Master bedroom har dubbelsäng och det andra sovrummet en enkelsäng och smart nedfällbar extrasäng. En kort promenad från bostaden finner ni Holiday Club med bland annat upplevelsebad, gym och restauranger. * Obelånad förening * Uteplats i söderläge * Säljes fullt möblerad * Parkeringsplats * Braskamin Området Åre strand är perfekt för både den aktiva familjen som för dem som söker lugna sköna stunder i underbar fjällmiljö. Sommartid erbjuder området en fantastisk möjlighet till aktiviteter som bland annat kajak, sup, bad, beachvolley och närhet till vandring och cykling. Vintertid dras längdspår upp på Åresjön och för den som föredrar vinterbad erbjuds här uppsågade vakar. För alpin skidåkning tar ni er enklast ut i skidområdet med hjälp av skidbussen som trafikeras flera gånger i timmen. I Åre by finner ni allt vad en modern skidanläggning kan erbjuda men även ett rikt utbud av restauranger och shopping. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 42