MOHV Luleå

MOHV Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Magasinsgatan 23 B, Centrum, Luleå kommun
  • Mån 29 apr kl 12:20
Magasinsgatan 23 B, Centrum, Luleå kommun, bild 2
Magasinsgatan 23 B, Centrum, Luleå kommun, bild 3

Magasinsgatan 23 B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 445 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/4
6 618 kr/mån
25 469 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och moderna bostad som är perfekt för dig som söker en flexibel boendeform med möjlighet till extra inkomst. Lägenheten är 96 kvm och består av 4 rum och kök, varav ett rum är dedikerat för uthyrning med separat ingång från trapphuset och är utrustat med egen kokvrå och badrum men kan med enkla medel öppnas upp och bli en del av bostaden. Hall med plats för klädavhängning och inbyggda garderober, klinkergolv med skön golvvärme. Köket är stilrent utformat med inredning i fin grå kulör och erbjuder gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i härligt söderläge. Det finns tre sovrum där samtliga rummen är i bra storlek samt två av de har skjutdörrsgarderober som ger god förvaring. Det tredje sovrummet används som uthyrning. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Brf Luleåhus nr 19 erbjuder ett mycket centralt och bekvämt boende mitt i Luleå. Direkt närhet till nöjen, shopping, matvaruaffär, apotek och goda kommunikationer. Det finns fina gemensamma utrymmen såsom bastu med relaxavdelning, samlings/festlokal, övernattningsrum, tvättstuga samt carport (separat kö). Föreningen har även ett gemensamt källarförråd för cyklar och bildäck. Varmt välkommen på visning, boka in dig via vår hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandöskatan 421, Rörbäck, Luleå kommun

Sandöskatan 421

Villa
Rörbäck, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 295 000 kr
64 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Varmt välkommen till mysiga Sandöskatan och denna oerhört charmiga villa från 2017! Huvudbyggnad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin samt ett sovloft med nedtagbar trapp via taket från ett av sovrummen. Här finns även luftvärmepump och en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn. Stor och härlig altan i anslutning från både entré och vardagsrum med sol från flera väderstreck och fin utsikt ner mot vattnet. På fastigheten finns ytterligare byggnader i form av två gäststugor, bastubyggnad med både bastu och relax samt en charmig grillkåta. Trevlig altan som binder ihop byggnaderna på ett fint sätt samt vedeldad badtunna som kan nyttjas sommar som vinter. På tomten finns enskilt avlopp och enskilt vatten via vattenförening. Trevlig friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, träd och buskar. Vattnet ligger endast ett stenkast bort och här finns möjlighet för bad, båt, fina skoterleder och fiske. I närområdena finns skidspår samt Rörbäcks Camping & Havsbad som är ett mysigt utflyktsmål med mycket fina sandstränder. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Snövägen 166B, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 166B

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 695 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 117 kr/mån
22 450 kr/m²

- Välplanerad & trivsam planlösning - Stilrent renoverat kök från 2019 - Modernt renoverat badrum från 2023 - Balkong med sol från ca 08-18 - Solid förening med bra ekonomi Med ett soligt läge ligger denna fina och välplanerade lägenhet. Lägenhetens 75,5 m² är fördelade på tre rum och kök och består av ett renoverat kök från 2019 med matplats, vardagsrum med fina sällskapsytor, två sovrum i bra storlek, klädkammare samt ett renoverat badrum från 2023 i generös storlek med tvättmaskin. Från hallen tar du dig enkelt ut på balkongen som har härlig solläge från ca 08-18. Det finns ett stort tillhörande förråd som ligger i direkt anslutning till lägenhetens entrédörr. Brf Björkskatan är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av stora och fina renoverade tvättstugor, nyrenoverad festlokal fullt utrustad med bord, stolar, porslin m.m, bastu med relax samt ett litet snickeri/hobbyrum. I närheten finns, förskola, skola, mataffär, idrottsplats, restaurang och gym. Promenad- och cykelavstånd till Luleå Tekniska Universitet (LTU) och Ormbergets friluftsområde med både elljusspår och slalombacke. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till denna kommande försäljning!

  • Balkong
Gränsgatan 14G, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Gränsgatan 14G

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 695 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 156 kr/mån
23 379 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma trea belägen på eftertraktade Västra Skurholmen. Denna bostadsrätt om 72,5 kvm har radhuskänsla tack vare sin genomtänkta disposition och dess placering på andra våningen med rymlig entré i markplan. Den har genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp som ger ett varmt och välkomnande intryck. Interiören erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som skapar ett socialt och luftigt utrymme. Köket är både trivsamt och funktionellt med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Lägenheten har ett smakfullt helkaklat badrum i ljusa kulörer och utrustad med behaglig golvvärme samt två sovrum i bra storlekar. Ytterligare en höjdpunkt med denna bostad är dess lummiga uteplats och mysiga balkong i soligt söderläge som erbjuder utmärkta möjligheter för avkoppling under de ljusare årstiderna. Brf Västerstranden är en populär bostadsrättsförening och i avgiften på 5 156 kr/månad ingår värme, vatten/avlopp, kabel-tv, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. Västra Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns Circle K. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fältspatstigen 12, Porsön, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fältspatstigen 12

Villa
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 795 000 kr
120 + 38 m²
5 rum
407 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och välskötta villa belägen på omtyckta och natursköna Porsöberget. Här erbjuds ett familjevänligt och bekvämt boende om 120 kvm, med en rogivande skog som omger husets baksida och ger en unik känsla av lugn och privatliv. Fastigheten har genomgående ljusa och inbjudande ytskikt, från den välkomnande hallen med vacker tapet och praktisk avhängning, till det rymliga och ljusa vardagsrummet med sin mysiga braskamin och utrymme för både sittgrupp och matbord, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge och avkoppling. Stilfullt och välutrustat kök med ett charmigt platsbyggt skafferi och fönster med utsikt mot skogen, vilket bjuder på en idyllisk vy vid varje måltid. Intill köket finns ett flexibelt rum som lämpar sig väl som matsal eller ytterligare sovrum. Den inbjudande relaxavdelningen med bastu erbjuder en utmärkt plats för återhämtning. Utöver det finns tvättstuga och en gäst-WC på entréplan. En trappa upp finns en övre hall, rymligt badrum samt tre välproportionerade sovrum, alla med fina ytskikt som bidrar till husets genomgående trivsamma stämning. Denna fastighet kompletteras av moderna bekvämligheter såsom nyligen bytta fönster, vidbyggt varmgarage, praktiska förrådsutrymmen, bekväm tillgång till fjärrvärme och fiber. Den friköpta tomten erbjuder inte bara en utan två underbara uteplatser. Starta dagen med morgonsolen på den rymliga altanen på baksidan och avsluta den med eftermiddagsljuset på framsidan. Här bor ni på lugnt och trivsamt område med närhet till Porsö centrum med matbutik, gym, restaurang, förskola, och skola samt busshållplats med goda kommunikationer till centrumkärnan. Promenadavstånd till flera lekplatser, trivsamma naturstråk och träningsanläggningen StiL samt Luleå tekniska universitet. Huset är förbesiktigat av Anticimex och försäkrat mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka in dig på visning via vår hemsida!

  • Plus
Björkgatan 21, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 21

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 845 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 429 kr/mån
30 496 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fina lägenhet med inglasad balkong på populära Bergviken! Välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten välkomnar dig med fint hatthylla för avhängning och förvaring. Vidare in till den öppna planlösningen finner du smakfullt ljust kök med god förvaring och plats för den större matgruppen invid. Öppen planlösning mot vardagsrum som inrymmer både soffa och matgrupp, utgång till den inglasade balkongen som vetter ut mot föreningens innergård och fint söderläge! Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Det finns ett sovrum i rymlig storlek med tillhörande garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd. HSB:s Brf Nejlikan i Luleå är en mycket omtyckt och aktiv förening med god ekonomi och flertalet gemensamhetsutrymmen. Här finns bland annat ett stort gym, en toppfräsch bastu med relax, hobbyrum, övernattningslägenhet, barnvagn- och cykelrum samt tvättstugor. Föreningen garanterar även en parkeringsplats per hushåll (125kr/mån tillkommer för den). Motorvärmare styrs via app! Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Mjölkuddsvägen 31, Mjölkudden, Luleå kommun

Mjölkuddsvägen 31

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 830 kr/mån
20 714 kr/m²

- Smakfullt ljust & trevligt kök - Trivsam balkong med soligt läge - Helkaklat duschrum & separat WC - Praktisk klädkammare med fina förvaringsmöjligheter - Lugnt och naturnära område Med trevligt läge på Mjölkuddsvägen ligger denna välplanerade lägenhet på 77m² som fördelas på tre rum och kök. Ljust och smakfullt kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, duschrum med tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, två sovrum i bra storlek där ena rummet har inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Från matplatsen som på ett fint sätt binder ihop bostaden, nås den soliga balkongen som vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Utöver detta finns en praktisk klädkammare intill hallen för ytterligare förvaring samt källarförråd i samma trappuppgång. HSB:s Brf Skepparen Mjölkudden är en populär bostadsrättsförening som kännetecknas av sina lummiga innergårdar. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av bastu med relax, tvättstugor, hobbyrum/snickeri och cykelförråd. Mjölkudden är ett barnvänligt och omtyckt område endast ett stenkast från naturen. Runt husknuten finns mysiga utflyktsmöjligheter oavsett om du promenerar, cyklar eller åker längdskidor. I området finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. Mjölkuddens centrum erbjuder mataffärer, restaurang, frisör och gym. Goda busskommunikationer tar en snabbt och enkelt in till centrumkärnan eller till Storhedens handelsområde och dess utbud som ligger endast 5 km bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Ringgatan 41, Skurholmen, Luleå kommun
  • Idag kl 16:30

Ringgatan 41

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 345 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
22 417 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med en optimal planlösning på populära Skurholmen! Lägenheten har en trivsam hall med praktiskt förvaringsutrymme. Välrenoverat kök (2023) som kommer från Epoq och har ett elegant utförande med gråa luckor och en praktisk köksö. Mjuka färger genomsyrar köket och skapar en elegant kontrast mot den öppna matplatsen och vardagsrummet. I sovrummet finner vi en heltäckningsmatta som ger en varm och mysig känsla samt en rymlig skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Badrummet har helkaklade väggar i tidlös vit färg och en svart våtrumsmatta på golvet bekvämt utrustad med golvvärme. Bostaden har genomgående ljusa väggar samt enhetligt snyggt golv. Rymligt förråd finns att disponera i källaren. Brf Stålet består av 120 lägenheter fördelade på 30 huskroppar. Månadsavgiften inkluderar motorvärmarplats och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Dessutom tillämpar föreningen enhetsmätning av elen, där lägenhetsinnehavaren endast betalar för förbrukad el, medan föreningen tar ansvar för de fasta kostnaderna. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Här har du närhet till mysiga promendstråk och Skurholmsberget. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Krongårdsringen 28, Örnäset, Luleå kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30

Krongårdsringen 28

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/3
4 443 kr/mån
16 224 kr/m²

Med ett trevligt läge på Örnäset ligger denna trivsamma och kvadratsmarta lägenhet på 49 m². Bostaden ligger bekvämt belägen två trappor upp, på våning 2 av 3. Planlösningen består av ett separat kök där den tilltänkte matplatsen är omgjord till en sovalkov (kan med lätthet återställas), samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en stor och härlig inglasad balkong. Badrum med dusch och till lägenheten hör även ett källarförråd och närmsta tvättstuga ligger i källarplan i samma port. Brf Krongården är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten/avlopp, hushållsel, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, gym, bastu, hobbyrum samt föreningsslokal och övernattningsrum. Du bor granne med stor matvaruaffär i form av Coop Forum och i närheten finns även apotek, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Här bor du med kommunikationer till både stadskärnan och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Tjärhovsgatan 18 B, Gültzauudden, Luleå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Tjärhovsgatan 18 B

Lägenhet
Gültzauudden, Luleå kommun
MOHV Luleå
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
2 607 kr/mån
36 136 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta belägen på idylliska Gültzauudden. Denna bostadsrätt om 22 kvm bjuder inte bara på ett otroligt läge med utsikt mot havet utan också på en praktisk och välplanerad bostad perfekt för dig som söker ditt första egna hem eller övernattningslägenhet. För den som stiger in genom dörren öppnar sig ett välkomnande hem där varje kvadratmeter utnyttjats till sin fulla potential. Redan i den inbjudande hallen möts man av platsbyggda garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Direkt i anslutning ligger ett ljust och fräscht badrum med praktisk våtrumsmatta på väggar och golv. Allrummet, erbjuder ett fint ljusinsläpp och är yteffektivt kombinerat med en kokvrå. Området kring bostaden erbjuder det mesta man kan önska sig för ett trivsamt boende. Med centralt läge och närhet till både natur och service. Med utmärkta bussförbindelser och närhet till allt du kan önska dig. Det finns mysiga promenadstråk precis utanför dörren och en fin badstrand, utegym, Hälsans hus, ankdamm och grillplatser bara en kort promenad bort. Dessutom är det nära till isvägen vintertid vilket är perfekt för vinteraktiviteter. Bostaden är belägen i den trivsamma föreningen Brf Knipan, föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga och en trevlig grusad innergård med en mysig pergola att njuta av. Vid önskemål finns en parkeringsplats tillgänglig för endast 400 kr/mån. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Lingonstigen 53, Kallkällan, Luleå kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30

Lingonstigen 53

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 645 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 301 kr/mån
19 467 kr/m²

- Trivsam & rymlig planlösning - Badrum i bra storlek - Inglasad balkong med soligt läge - Solid förening som gjort många stora renoveringar - Omtyckt och populärt område nära både centrum och LTU Välkommen till tredje våningen och denna ljusa och trivsamma trea på 84,5 m². Ljust kök med separat matplats med utsikt mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Stort och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den inglasade balkongen med soligt sydvästläge. De två sovrummen är bra i storlek och rymmer både säng och övrigt möblemang. Det finns även ett rymligt badrum med badkar & tvättmaskin, en gästtoalett samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Ringgatan 50, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 50

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
4 315 kr/mån
21 583 kr/m²

- Balkong i söderläge - Väldisponerad planlösning - Gavellägenhet - P-plats ingår - Goda kommunikationer till LTU och stadskärnan Ljus och trivsam lägenhet bekvämt belägen på första våningsplanet! Välkomnande hall, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två väderstreck. Härifrån nås även den trevliga uteplatsen i soligt söderläge. Kök i vit kulör med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp och med matplats intill fönster som vetter ut mot lummigt grönområde. Badrum med kaklade väggar i ljusa nyanser och våtrumsmatta på golv samt ett sovrum i bra storlek och ytterligare ett rum som lämpar sig perfekt för exempelvis kontor eller walk in closet. Utöver detta finns ett rymligt tillhörande källarförråd i samma trappuppgång och parkeringsplats invid husets gavel ingår. Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med Stora Coop, restauranger, vårdcentral och apotek. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 2
Nordanträsk 28, Södra Sunderbyn, Luleå kommun, bild 3

Nordanträsk 28

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
8 995 000 kr
250 m²
6 rum
7 781 m² tomt

Drömmer du om att bli ägare till en ståtlig hästgård med både stall, garage och industrihall med stadsnära läge? Varmt välkommen till dessa fantastiska och genomtänkta ytor! Bostadshuset är välplanerat in i minsta detalj och håller hög standard på både materialval och estetik. På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med härligt ljusinsläpp och tjusig pardörr. Vackert kök med inredning i vitt och öppen planlösning till vardagsrummet med braskamin. Utrymme för stor matplats vid fönsterparti med fin utsikt över hästhagen. Det finns totalt fyra sovrum, varav tre av dem har tillgång till egen klädkammare. Allrum på övre plan med generös takhöjd, charmigt halvmånefönster och utgång till en väl tilltagen balkong med sydvästläge. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan där ett av dem har lyxig dubbeldusch samt bastu. Enskild tvättstuga med groventré. Samtliga kvadrat lämnar inget kvar att önska! Den friköpta tomten på 7 781 m2 har ett mysigt läge med skogen som fint ramar in fastigheten. Enskilt vatten och avlopp. Stall på ca 170 kvm med fyra boxar, sadelkammare, spol- samt uppställningsspilta, fika/-omklädningsrum med WC och tvättmaskin. Industrihall på ca 290 kvm med tre portar varav två av dem är högportar. Det finns även en nygjuten platta avsedd för lastbilsgarage om ca 600 kvm där en köpare har möjlighet att fortsätta utveckla gården med byggnad efter behov. Gården värms upp med en pelletspanna belägen i industrihallen med kulvert till boningshuset och stallet. Vad mer kan man önska sig? Välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

  • Premium
Sjögatan 7B, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 775 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 034 kr/mån
23 355 kr/m²

På attraktiva Bergviken finner vi på andra våning denna väldisponerade lägenhet på 76 m² med balkong! Här erbjuds hemtrevlig lägenhet med fina ytor och goda förvaringsmöjligheter. Kök med köksinredning i vit kulör med arbetsytor samt matplats intill. Två sovrum i bra storlek och ett inbjudande vardagsrum med tre större fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet. Här finns även utgång till bostadens balkong med härligt solläge! Helkaklat badrum med golvvärme och dusch med glasväggar. Entréhall med klädkammare i anslutning. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare. BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 4 034 kr ingår värme, VA och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, hobbyrum, bastu med relax och cykelförråd. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Stationsgatan 70, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 70

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
67 m²
1 rum
vån 3/3
4 456 kr/mån
22 313 kr/m²

Denna vindslägenhet på hela 67 kvm, ligger i en vacker fastighet med anor från 1892 och erbjuder en levnad som är lika delar modern som den är laddad med historik. Lägenhetens höga läge i byggnaden ger en känsla av ett privat och ostört boende. Köket är utformat med smakfulla material- och färgval som tillsammans skapar en välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för såväl matlagning som umgänge! Vardagsrummet stoltserar med gott om yta för såväl soffgrupp som övrig möblering. I sovalkoven kan du skapa din alldeles egna fristad, ett mysigt och avskilt rum där det även finns plats för ex. en kreativ arbetsplats eller ett lugnt läshörn? Badrummet är praktiskt utformat med bekvämligheter som dusch och tvättmaskin. Denna bostad kommer inte att lämna någon oberörd med sina renoverade ytor och praktiska lösningar. Brf Luleåhus nr 18 är en populär bostadsrättsförening där lägenhetens månadsavgift inkluderar värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, bastu med relax, uthyrningsrum, hobbyrum och cykelförråd. Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort. Varmt välkommen att boka in dig på visning vi länk på vår hemsida!

Lulevägen 3A, Kyrkbyn, Luleå kommun

Lulevägen 3A

Lägenhet
Kyrkbyn, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 295 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 627 kr/mån
25 146 kr/m²

- Trivsamma kvadrat & härligt ljusinsläpp - Bekvämt markplansläge - Renoverat badrum från 2019 - Egen trädäckad altan i anslutning från innergård - Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till mysiga Kyrkbyn och denna välplanerade tvårummare med härligt ljusinsläpp! Här har du ett bekvämt boende med egen ingång i markplan. Separat kök med nyligen omlackerade luckor i en trivsam ljusgrå nyans. Vardagsrum i lagom storlek. Badrummet har nyligen genomgått en uppdatering och bjuder på ett stilrent uttryck med sin moderna våtrumsmatta. Sovrum i bra storlek samt förvaringsmöjligheter som är väl genomtänkta med inbyggda garderober och även klädkammare som hjälper dig att hålla ordning på såväl kläder som övriga tillhörigheter. Den mysiga altanen har skön eftermiddags- och kvällssol, med anslutning från innergården. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas! Lägenheten har en bra månadsavgift där värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen! I källaren finns ett mindre tillhörande förråd samt tvättstuga med nyare maskiner. Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lingonstigen 27, Kallkällan, Luleå kommun

Lingonstigen 27

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/3
4 636 kr/mån
19 725 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa trea på 91 m² högst upp i huset som ger fint ljusinsläpp! Stilrent kök i ljus kulör som har matplats ut mot den gemytliga innergården som har både fina gräsytor och lekpark. Luftigt och trivsamt vardagsrum med ingång från både hall och kök samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. Två sovrum i bra storlek där det rymmer både större säng, tillhörande sängbord samt annan möblemang, i anslutning till ena sovrummet finns en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt en mindre som även inrymmer plats för arbetshörna. Badrum i bra storlek med dusch samt en gästtoalett. HSB:s Brf Kallkällan är en populär förening där värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstugor, nyrenoverad bastu med omklädningsrum, hobbyrum, cykelförråd och samlingslokal. Förutom parkeringsplatser har föreningen även uppställningsplatser för exempelvis släp eller husvagnar. Kallkällan är ett omtyckt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat Coop Kallkällan, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Kallkällan har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

  • Plus
  • Balkong
Studentvägen 173, Porsön, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Studentvägen 173

Villa
Porsön, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 495 000 kr
115 m²
4 rum
161 m² tomt

- Friköpt tomt med dubbla uteplatser - Fjärrvärme & fiber - Nyare 3-glasfönster och yttertak - Socialt entréplan - Populärt och attraktivt område för barnfamiljen Välkommen till detta trevliga radhus om 115 kvm i fint skick på omtyckta och barnvänliga Porsösundet! En trivsam bostad som erbjuder ett väldisponerat boende i 1½-plan med stort och socialt vardagsrum, stilrent kök i vinkel med matplats, allrum (tidigare sovrum), två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med golvvärme på övre plan samt WC och separat tvättstuga på entréplan. Här finns även två härliga trädäckade altaner, en på vardera sida om huset. För bekvämlighetens skull finns tillhörande garageplats i garagelänga, friköpt tomt, fjärrvärme och fiber! Här bor ni på lugnt och trivsamt område med närhet till Porsö centrum med matbutik, gym, restaurang, förskola, och skola samt busshållplats med goda kommunikationer till centrumkärnan. Promenadavstånd till flera lekplatser, trivsamma naturstråk och träningsanläggningen StiL samt Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Gymnasievägen 5A, Bergviken, Luleå kommun
  • Imorgon kl 12:00

Gymnasievägen 5A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 795 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 121 kr/mån
25 461 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och smakfullt renoverad bostadsrätt belägen på eftertraktade Bergviken. Denna ljusa och inbjudande lägenhet är belägen på tredje våningen och har genomgått en ombyggnation från en trea till en rymlig tvåa, vilket ger en total yta om 70,5 kvm fördelat på två rum och kök. Med en genomtänkt planlösning och högkvalitativa materialval erbjuder bostaden en mycket behaglig boendemiljö. Köket står i centrum och är utrustat med moderna bekvämligheter och detaljer såsom en köksö i elegant svart utförande och infälld belysning som skapar en inbjudande atmosfär. Badrummet är helkaklat i ljusa kulörer och för ytterligare bekvämlighet finns ett separat tvättrum. Det luftiga sovrummet är utrustat med en praktisk garderobsvägg. Även i hallen finner man smarta förvaringslösningar genom en platsbyggd skjutdörrsgarderob, vilket underlättar en organiserad vardag. Vardagsrummet är både rymligt och trivsamt, med ekparkett som sträcker sig genom samtliga rum, vilket skapar en enhetlig och varm känsla i lägenheten. Från vardagsrummet nås den generösa inglasade balkongen som bjuder på ett soligt läge och utgör det perfekta utrymmet för avkoppling. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt ett matkällarförråd för ytterligare förvaringsbehov. Dessa utrymmen är belägna i husets källare. Brf Luleåhus nr 12 är en välskött och trivsam föreningen med låga avgifter, till medlemmarnas förfogande finns gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga (Gymnasievägen 3), bastu med relax (Gymnasievägen 5), hobbyrum, cykelförråd och soprum. Otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östra Parkgatan 15B, Östermalm, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Parkgatan 15B

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 245 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/2
2 703 kr/mån
35 070 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvåa i det populära området Östermalm! Belägen en trappa upp bjuds du på välplanerade 35,5 kvadratmeter i gott skick. Bostaden bjuder på ett enhetligt laminatgolv som är genomgående i bostaden, kök och allrum med fint ljusinsläpp vilket ger en mysig och ljus atmosfär, helkaklat och luftigt badrum samt en rymlig balkong i soligt läge. Dessutom har bostaden en låg månadsavgift. Östermalm är ett omtyckt och populärt område. Här bor du med närhet till det bästa Luleå har att erbjuda – en kort promenad tar dig till myllrande stadsliv med butiker, restauranger och kulturella utbud. Den natursköna omgivningen vid Skurholmsfjärdens glittrande vatten är också inom räckhåll, och lägenhetens läge garanterar dig tillgång till utmärkta kommunikationer både mot centrum och Luleå tekniska universitet. HSB Brf Björken är en otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge med naturen runt hörnet. Föreningens ekonomi och likviditet är god och i månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har fina gemensamma utrymmen i form av miljörum, cykelförråd och tvättstuga. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Stationsgatan 68, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 68

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
MOHV Luleå
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 377 kr/mån
27 685 kr/m²

- Ljus och charmig vindslägenhet i anrik fastighet! - Fina takfönster & härligt ljusinsläpp - Modernt renoverat kök med matplats invid burspråk - Helkaklat badrum med golvvärme & tvättmaskin - Lugnt läge med stadens puls runt hörnet Välkommen till denna fina och charmiga vindsvåning på 54 m² belägen i en anrik fastighet från 1892 som andas historia och charm. Här är det bara att flytta in! Denna pärla har ett högt och härligt läge på tredje våningen med rejäla påkostade fönster som vetter mot grannskapets takåsar! Stilrent kök med moderna material- och färgval samt utrymme för mindre matplats som ligger mysigt till invid ett burspråk. Vardagsrum bjuder på en särskild charm med sina härliga vinklar och fantastiska ljusinsläpp från två generösa takfönster. Sovrummet ligger mysigt till i anslutning från köket och har fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Helkaklat badrum i anslutning från hall med dusch, vägghängd WC, inbyggd hylla och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Föreningens gemensamma utrymmen består av en tvättstuga belägen i husets källare samt en trevlig uteplats belägen på föreningens innergård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Parkeringsplats med motorvärmare kommer finnas tillgängligt för 300 kr/mån. Belägen på lugn gata vid hörnet av Stationsgatan och Hermelinsgatan med närhet till allt som centrumkärnan har att erbjuda såsom restauranger, shopping, goda busskommunikationer, aktiviteter och parkområden. Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

Rektorsgatan 36A, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
MOHV Luleå
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 759 kr/mån
39 917 kr/m²

- Takhöjd på närmre fyra meter - Utsikt mot lummigt parkområde - Badrum med lyxig hotellkänsla - Exklusiva materialval - Pampigt trapphus med hiss Varmt välkommen till Seminariets vackra huvudbyggnad och denna ståtliga tvårummare! Lägenheten ligger belägen på andra våningsplanet, med ett insynsskyddat läge och fin utsikt mot lummigt parkområde. Här erbjuds öppen planlösning, generös takhöjd på närmare fyra meter samt fantastiska fönster som ger bostaden både ett magiskt ljusinsläpp men också en underbar karaktär. Exklusiva materialval som kök från Ballinglöv i färgen Lindblomsgrönt, naturmaterial så som Carrara-marmor i både kök och badrum samt tjusig och enhetlig fiskbensparkett. Sovrummet är i bra storlek och det finns fina förvaringsmöjligheter via garderober. Det välplanerade badrummet andas lyxig hotellkänsla och innehar bekvämligheter som golvvärme och egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Seminariet 1 är en välskött förening med god ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Till lägenheten finns även ett källarförråd. Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Från Seminariet ner till Skurholmsfjärdens glittrande vatten och lummiga promenadstigar är det bara runt 150 meter. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 22