SthlmFast

SthlmFast

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sköldvägen 6, Ensta, Täby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sköldvägen 6

Villa
Ensta, Täby kommun
SthlmFast
11 995 000 kr
166 + 32 m²
6 rum
874 m² tomt

Välkommen till Sköldvägen 6 och en känsla av smakfull elegans. I den stilfulla och ljusa hallen möts vi av ett vackert kalkstensgolv. Vidare in i det öppna köket har vi ett fantastiskt ljusinsläpp genom höga fönsterpartier som tillsammans med den ljusa interiören skapar en inbjudande atmosfär. Med sin öppna och rymliga planlösning, sina ljusa färger och smakfulla detaljer är detta hus utformat för att imponera. Det moderna köket och dess påkostade och smarta vitvaror bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. Det ljusa vardagsrummet bildar en central punkt i detta vackra hus och en naturlig plats för familjen att samlas framför den värmande kaminen. Master bedroom inger ett lugn och har tillhörande walk-in closet samt ett trivsamt badrum i vacker kalksten och dubbla handfat. Generationsboende, möjlighet att öka boytan genom att inreda vind, ca 80m2 Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Sjösabrinken 26, Bandhagen, Stockholms kommun

Sjösabrinken 26

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 395 000 kr
28 + 13 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 422 kr/mån
85 536 kr/m²

Andrahandsuthyrning långtid tillåts. Välkommen till denna underbara lägenhet om 41 kvm golvyta. En exklusiv vindsvåning ett stenkast från tunnelbana och centrum. Bättre än såhär blir det inte. Exklusiva materialval i form av vitlaserade ekgolv, snyggt designat kök med diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. Badrum i toppklass med framdragning för tvättmaskin. Terrass med utsikt ut mot Högdalen ventrum i sydväst. Högdalens centrum erbjuder bra service med närhet till butiker, tunnelbana, bussar, förskola och skola. Från Högdalen Tunnelbana tar du dig till Stockholm C på en dryg kvart med ständiga avgångar.

  • Balkong
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Stortorpsvägen 20, Stortorp - Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Stortorpsvägen 20

Radhus
Stortorp - Farsta, Stockholms kommun
SthlmFast
5 995 000 kr
154 m²
6 rum
8 760 kr/mån
38 929 kr/m²

Välkommen till Stortorpsvägen 20. – Välplanerat Gavelradhus i 3 plan. – Braskamin – P-plats med laddstolpe till el/hybridbil ingår – Härlig träaltan på baksidan – Nära natur och trevliga badplatser – Centralt läge, 20 min från City med bussförbindelser ett stenkast från ytterdörren – Barnvänligt område – Sol på Altanen heladagen och kvällen – Sjöutsikt Huset erbjuder en attraktiv planlösning med stora öppna ytor med mycket ljusinsläpp. Bostadens centrala plats är det öppna och inbjudande vardagsrummet med stora fönsterpartier och flödande ljus. Rummet är generöst med flera alternativ till möblemang och mysig braskamin. Påkostat och rymligt kök med praktisk köksö. Vidare på entréplanet erbjuds ett badrum med dusch och praktisk tvättstuga/pannrum. På övre plan finner vi ytterligare ett trevligt allrum som kan inredas efter behov, tre väldisponerade sovrum samt ett stort badrum med badkar. Gott om förvaring i klädkammare, förråd, skafferi och i kattvindar. Här bor ni lugnt och trivsamt i ett naturnära område 2 minuters promenad från sjön Drevviken. Härifrån nås fina promenadstråk med bastuklubb dit man kan gå ned i badrock. Vintertid möjliggörs skridskoåkning på sjön.

  • Premium
  • Energieffektiv
Motalavägen 5, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Motalavägen 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Motalavägen 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Motalavägen 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
2 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 380 kr/mån
74 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa bostad i hjärtat av Hjorthagen. Lägenheten är i genomgående bra skick och erbjuder ett vardagsrum i bra storlek med vackert trägolv och ett generöst ljusinsläpp. Ett ljust och charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober samt ett fräscht badrum. Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område med närheten till city. Bostaden ligger endast några få minuters promenad till tunnelbanestationen som tar er in till city på några få minuter. Här har ni närhet till både lugnet, universitet och stadens puls, samtidigt som Norra Djurgårdsstaden erbjuder det utbud av service och restauranger som vardagen kräver. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Sjöviksvägen 128, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Sjöviksvägen 128

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
SthlmFast
2 995 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4
3 109 kr/mån
76 795 kr/m²

Ljus och charmig lägenhet precis utanför tullarna med optimal planlösning. Här kan du med fördel inleda dagen med en kopp kaffe på balkongen, dra sedan på dig löparskorna och ta en tur längs med Årstaviken och avsluta med ett uppfriskande dopp vid bryggan, endast ett stenkast från lägenheten. Här finner du en lägenhet med nybyggnadskänsla i en stilfull och öppen design. Lägenheten har en optimal planlösning där varje kvadratmeter är väl genomtänkt. Det smakfulla köket ger gott om arbetsyta och bjuder in till matlagning. Här finns flera fönsterpartier som ger lägenheten ett generöst ljusinsläpp. Här finner du en härlig balans mellan stadens puls och närheten till naturen. Lägenhetens optimala läge ligger ett stenkast från Mälaren och Årstaskogens naturreservat och erbjuder promenadavstånd till tunnelbana, tvärbana och pendeltåg. Vid Liljeholmskajen finns ett stort utbud av service, mataffärer samt träningsmeckat Gymmet STHLM, SATS och två STC-gym. Utmed kajen har du vackra promenadstråk med flera restauranger, caféer och bryggor att njuta av längst vägen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Victor Balcks väg 102

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
SthlmFast
3 675 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 609 kr/mån
55 682 kr/m²

Välplanerad lägenhet i hus med hiss och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterpartiet som skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående vackra trägolv och ett smakfullt kök som erbjuder generösa arbetsytor och bra med förvaring. Lägenhetens båda sovrum är av bra storlek och master bedroom har en platsbyggd skjutgarderob för optimal förvaringsyta. Modernt badrum med tvättpelare och golvvärme. Lägenhetens inglasade balkong ger ett extrarum under stora delar av året och rymmer matbord eller loungegrupp. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsögatan 190, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Åsögatan 190

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
SthlmFast
2 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 5/6
2 041 kr/mån
124 792 kr/m²

Tillåten tidsobegränsad andrahandsuthyrning. Här har du möjlighet att investera i en enrummare på våning 5 av 6. Föreningen har genomfört flera renoveringar de senaste åren. Underbart renoverad och yteffektiv etta om 24 kvm med Kungsbalkong och sjöutsikt. Vitlaserade furugolv, högt i tak, renoverat kök och stambytt badrum. Bo ett stenkast från Nytorget och Vita Bergsparken. Brett utbud av butiker, affärer, restauranger och caféer samt bra kommunikationer. Tunnelbana planeras längre fram. Varmt välkomna till hjärtat av Södermalms kulturkvarter!

  • Balkong
  • Hiss
Sorögatan 93, vån 1 , null, Stockholms kommun

Sorögatan 93, vån 1

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
2 290 000 kr
79,5 m²
3.5 rum
vån 1/2
5 151 kr/mån
28 805 kr/m²

Ljus och hemtrevlig bostad i barnvänligt område som idag disponeras som en 3:a + ett gästrum. Genomgående bra planlösning med ljus och luftig atmosfär. Komplett och fint kök med plats för flera personer runt matbordet. Två bra sovrum som är större till ytan, samt ett inrett gästrum av nuvarande ägare. Detta rum går att nyttja helt efter eget behov. Vidare ett luftigt och lättmöblerad vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong. Den öppningsbara inglasningen bestämmer om värme ska släppas in eller regn och rusk ska stängas ute. Vidare ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. Sorögatan som idag är ett av få områden som genomsyras av ett stilla lugn, trots det blygsamma avståndet till skolor, dagis, kommunikationer och inte minst Kista Centrum. För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser och bara några hundra meter till Kista Centrum med kommunikationer som tunnelbana och bussar samt service. Varmt välkomna! Obs! Anmäl dig till visningen till ansvarig mäklare tel. 070-517 45 74

  • Hiss
Framnäsbacken 16, 3 tr, Solna Skytteholm, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Framnäsbacken 16, 3 tr, Solna Skytteholm, Solna kommun, bild 2
Framnäsbacken 16, 3 tr, Solna Skytteholm, Solna kommun, bild 3

Framnäsbacken 16, 3 tr

Lägenhet
Solna Skytteholm, Solna kommun
SthlmFast
5 995 000 kr
124 m²
3.5 rum
vån 3
7 213 kr/mån
48 347 kr/m²

Något så ovanligt som tre rum och kök på hela 124 kvm! Lägenheten är omgjord från en femma och bjuder därför på generösa ytor med genomtänkt planlösning och hög kvalitet på material och finish. Rikligt ljusinflöde genom stora fönster skapar en härlig atmosfär i bostaden. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar med utsikt över grönska. Sovrummen ger gott om plats med bra förvaring och det stora vardagsrummet ger utrymme för både avkoppling och umgänge. Köket är utrustat med moderna apparater och generöst med förvaring. Badrummet är smakfullt inrett och utrustat med högkvalitativa material. Här finns både badkar och dusch, samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett fantastiskt läge med närhet till allt du kan önska dig – shopping, restauranger, grönområden och kommunikationer finns alldeles i närheten. Här bor du bekvämt i en modern bostad med hög standard. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brynhildsvägen 10, Kyrkby, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Brynhildsvägen 10

Villa
Kyrkby, Täby kommun
SthlmFast
17 990 000 kr
205 m²
6 rum
1 911 m² tomt

Endast bokade visningar! Kontakta ansvarig mäklare på: 0709111499 eller [email protected] Stig in i din drömvilla i populära Täby kyrkby där modern lyx och tidlös elegans möter naturnära familjeliv! Denna nybyggda enplansvilla om 205 kvm BOA är en oas av komfort och exklusivitet, perfekt belägen på en insynsskyddad och rymlig tomt med pool som inbjuder till avkoppling och underbara sommardagar. Fastigheten är inte bara vacker att se på utan också arkitektoniskt. Man har inte sparat på något när man anlagt detta hus. Allt med bara de bästa av materialval när det kommer till grund, fasad och isolering. Det är material från välrenommerade leverantörer som lämnar garantier på allt i 25 år. Vad mer kan man begära som husköpare. Tryggare köp är nog svårt att hitta när det kommer till hus. Här finns gott om plats för hela familjen med generösa sällskapsytor, flera sovrum, Walk in Closet, 3st stilfulla badrum och en egen tvättstuga för maximal bekvämlighet. Njut av mysiga kvällar framför den eldande öppna spisen som skapar en avslappnad atmosfär i ditt hem. Köket är hjärtat av detta hem, utrustat med moderna apparater och rikligt med förvaring. Perfekt för både familjemåltider och underhållande vänner och släkt. Den generösa tomten om hela 1911 kvm erbjuder gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Poolen blir din egen privata oas där du kan svalka dig under sommarens heta dagar. Fastigheten har fått B-klassificering i Energideklarationen vilket gör att flera banker ger så kallat grönt bolån (ränterabatt). Täby kyrkby är känt för sin grönska, närhet till utmärkta skolor, och en harmonisk livsstil. Även bekvämt belägen nära köpcentra, restauranger och kommunikationer. Detta är din chans att äga en drömvilla där varje dag är en festlig upplevelse och bekvämligheten är en del av livsstilen. Välkomna på visning!

  • Plus
Östhammarsgatan 69, Gärdet, Stockholms kommun

Östhammarsgatan 69

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
SthlmFast
2 495 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 213 kr/mån
97 843 kr/m²

Med direkt närhet till Kampementsbadet och Gärdets grönska återfinns denna optimalt planerade enrummare. Denna pärla är disponerad med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, praktisk sovalkov, fräscht och helkaklat duschrum samt ett stilfullt och fullutrustat arbetskök. På Gärdet bor ni mitt i några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader, tidiga löprundor samt restaurangliv. Med bussen rakt nedanför huset eller 5 minuter promenad till Gärdets t-bana tar ni er er lätt runt i stan. Välkommen på visning!

Stavangergatan 64, vån 3, null, Stockholms kommun

Stavangergatan 64, vån 3

Lägenhet
Stockholms kommun
SthlmFast
1 780 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 063 kr/mån
27 176 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE & FÖR VISNING! Renoverad och toppfräsch 2:a som enkelt går att göra om till en 3:a! Välplanerad lägenhet på populära Stavangergatan där EL INGÅR i avgiften! Denna bostad erbjuder er: – Totalrenoverad – Balkong utan insyn i bästa sydost – Lätt att göra om till en 3:a – Avgift där det mesta ingår – Välplanerat och renoverat kök – Stort badrum med golvvärme – Härligt ljusinsläpp från stora fönster – Generösa sällskapsytor – Närhet till T-bana, bussar, matbutiker, skolor och förskolor – Närhet till Kista Galleria med sin breda service Välkomna att längta hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16 , Kista, Stockholms kommun

Borgarfjordsgatan 21B, vån 13 / 16

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
SthlmFast
3 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 13/16
5 170 kr/mån
39 157 kr/m²

RENOVERAD 3:A I TOPPSKICK! VÅN 13. OBS! Anmälan krävs för visning tel. 070-517 45 74 Fantastisk 3:a om 82 kvm med genomtänkt planlösning och magisk utsikt. Detta är bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende och framför allt för dig med öga för detaljer! Här har du ett unikt hem där varje materialval noggrant valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lyxigt helkaklat badrum, rymlig hall med gott om plats till förvaring, två fina sovrum belägna på varsin sida av lägenheten samt en härlig loggia som med fördel kan öppnas upp de varma sommardagarna eller användas som ett extrarum året runt. Här bor du med en utsikt utöver det vanliga i Stockholms näst högsta torn! Vänligen kontakta mäklaren vid intresse eller frågor! VARMT VÄLKOMMEN!

  • Plus
  • Hiss
Mäster Simons väg 13 B, Ritorp/Frösunda, Solna kommun

Mäster Simons väg 13 B

Lägenhet
Ritorp/Frösunda, Solna kommun
SthlmFast
2 095 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 707 kr/mån
66 508 kr/m²

- Möjlig mini-tvåa - Balkong i soligt läge - Stabil förening - Gott om förvaring & förråd tillhörande lägenheten - Gångavstånd till Friends Arena och Mall of Scandinavia - Nära kommunikationer och strövområden - 10 min in till Stockholm city med pendeltåg från Solna station och Ulriksdal Ljus och trivsam lägenhet med solig balkong och attraktivt läge i Solna. Optimal planlösning (möjlig tvåa) med generöst ljusinsläpp och många fönsterpartier som gör detta till ett underbart hem där ljuset flödar, med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum. Perfekt för dig som kräver det bästa av ditt boende! Här bor du med närhet till vackra grönområden som Råstasjön, Lötsjön och Brunnsviken. För shopping finns Mall of scandinavia ett stenkast bort från bostaden. Hjärtligt välkomna till Mäster Simons väg 13B! Anmäl dig gärna till ansvarig mäklare tel. 070-517 45 74

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Spikskogatan 16, Älvsjö Staden, Stockholms kommun

Spikskogatan 16

Lägenhet
Älvsjö Staden, Stockholms kommun
SthlmFast
2 295 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/6
3 136 kr/mån
58 846 kr/m²

Perfekt planerad 1,5:a med öppen planlösning och avskild sovalkov! En halv trappa upp väntar det här fina hemmet med en riktigt bra planlösning. Öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en sovalkov med plats för en större säng är vad som utmärker bostaden. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin. I anslutning till hallen finns en garderobsvägg där del kan nyttjas som kontorsplats Omtyckt BRF med ett attraktivt läge. Cirka 3 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

  • Plus

Visar alla 15