Mäklarna Dalarna Bergslagen

Mäklarna Dalarna Bergslagen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skräddarbovägen 24, Skräddarbo, Avesta kommun

Skräddarbovägen 24

Villa
Skräddarbo, Avesta kommun
2 395 000 kr
103 + 154 m²
4 rum
2 635 m² tomt

För er som söker ett lantligt läge med närhet till centrum finns här möjlighet att förvärva en renoverad, trivsam villa med ny bergvärmepump, i den mysiga lilla byn Skräddarbo! Välplanerad 1-plansvilla med inredd källare och vidbyggt garage. I entréplan når man en rymlig hall, sällskapsrum med plats för umgänge och utgång till altan och trädgård, rymligt kök, en gäst-toalett, badrum samt 3 sovrum. Nedre plan inrymmer ett sällskapsrum med mysig eldstad, rymlig tvätt-avdelning med tvättmaskin och dusch-hörna, pannrum, klädkammare, ett flertal förråd samt ett hobbyrum med utgång till garage. Trivsam, lättskött tomt med fruktträd. Fritt läge med plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med fina promenadstråk och cykelväg till centrum. Ca 3 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana samt skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Järntorget 2A, Centrum, Fagersta kommun

Järntorget 2A

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
845 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
3 824 kr/mån
8 204 kr/m²

Järntorget! På ett av Fagerstas mest centrala lägen erbjuds nu en fin och väldisponerad 4:a på gavelläge med inglasad balkong. Lägenheten är fördelad på 103 m2 och ligger på andra våningen. Populär och stabil förening där internet och tv via Tele2 ingår i avgiften. Gångavstånd till allt vad centrala Fagersta har att erbjuda så som livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, pizzerior, klädbutiker, frirösslonger mm. Närhet till både förskola och skola samt allmänna kommunikationer både via buss och Fagersta Norra för tåg till bl.a Västerås om ca 1h och Stockholm ca 2h. Besök gärna föreningen hemsida https://centrumfagersta.bostadsratterna.se Välkommen på visning!

  • Balkong
Markusgatan 31B, null, Avesta kommun

Markusgatan 31B

Lägenhet
Avesta kommun
315 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
1 931 kr/mån
9 000 kr/m²

På ett lugnt och centralt läge på tvärgatan Markusgatan 31B erbjud nu en 1:a med öppen planlösning med möblerbar balkong. Låg avgift om endast 1997kr/mån inkl el, kabel-tv och internet! Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet med gångavstånd till allt vad centrala Avesta har ett erbjuda så som handel, restauranger och allmänna kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Norra Mårdstigen 16, null, Skinnskattebergs kommun
  • Imorgon kl 16:00

Norra Mårdstigen 16

Radhus
Skinnskattebergs kommun
595 000 kr
77 m²
3 rum
623 m² tomt

Välkommen till Norra Mårdstigen 16. Praktiskt parhus med uteplats på attraktiv gata. Bostaden är i 1-plan om 3 rok med 1st badrum. P-plats i en vidbyggd carport. Bra läge med närhet till både naturen och centrum, skolor, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, allmänna kommunikationer samt närhet till naturen. Skinnskatteberg ligger ca 1 h från Västerås och 2 h från Stockholm. Välkommen på visning!

  • Plus
Åvestagatan 13, Krylbo, Avesta kommun

Åvestagatan 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun
1 575 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
879 m² tomt

På en återvändsgata ligger denna väldisponerade villa om 5 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymme. Här välkomnas man av en stor altan med gott om plats för utemöbler. Entréplan inrymmer en rymlig entré med förvaringsmöjligheter, en möblerbar hall, kök med matplats, sällskapsrum, stort sovrum samt dusch och wc. På övre plan når man 3 sovrum samt badrum och kattvindar med gott om förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder en möblerbar hall, matkällare, tvättadelning, hobbyrum/pannrum samt ett stort, inrett rum med utgång till trädgård Vidbyggt garage. Trivsamt läge på återvändsgata med promenadavstånd till grönområde, skola, affär, restaurang och tågstation. Välkomna på visning!

Hebbegatan 3B, null, Norbergs kommun

Hebbegatan 3B

Lägenhet
Norbergs kommun
180 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 392 kr/mån
3 364 kr/m²

Välkommen till Hebbegatan 3B! Här erbjuds en fin och välvårdad lägenhet på våning 3 av 3 med balkong mot lugn bakgård. Stabil förening där stambyte är genomfört. Perfekt första bostad! Gångavstånd till allt vad centrala Norberg har att erbjuda så som livsmedelsbutiker, enklare handel, apotek, systembolag, vårdcentral och allmänna kommunikationer via buss som går till bl.a Fagersta C och Avesta/krylbo C för tåg till te.x Arlanda, Stockholm och Västerås. Till lägenheten hör 3st källarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Midgårdsvägen 16, Hindric-Pers, Fagersta kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00

Midgårdsvägen 16

Villa
Hindric-Pers, Fagersta kommun
1 950 000 kr
125 + 20 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till Midgårdsvägen 16 i Fagersta och de populära området Hindric-Pers! Stort och familjevänligt hus med totalt 4 möjliga sovrum. Huset är om 1-plan med hel inredd souterrängvåning där entréplan har hall, wc, kök, vardagsrum och ett sovrum/lekrum. Souterrängvåningen med hall, 3st sovrum, badrum, förrådsrum, tvättstuga och pannrum. Huset har sedan 2020 renoverats med nytt badrum, wc, kök in kl ny öppen planlösning samt nya ytskikt i större delen av huset. Sedan tidigare är bergvärme installerad, delvis nya fönster, fiber samt att gavlarna är dränerade. Bra parkeringsmöjligheter med 2två p-platser på uppfarten. Gångavstånd till förskolor, grundskola och gymnasium. Det är ca 1,5-2 km till Fagersta centrum med livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, busstation mm. Närhet till skog och natur, lekplats och multisportsplan. Det är goda tågförbindelser från Fagersta både via Fagersta Central och Fagersta Norra. Välkommen på visning!

  • Plus
Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Övrigt
Centralt, Avesta kommun
450 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1

För dig som söker en mindre lokal för din verksamhet finns här tillfälle att förvärva en mycket trevlig, bostadsrätts-lokal med bra affärsläge intill Markustorget. Lokalen inrymmer tre rum varav ett stort rum med skyltfönster mot Markustorget , pentry med spis, och kyl samt wc och förrådsutrymme. Perfekt läge om du vill synas med din verksamhet, lokalen passar såväl hälsoverksamhet som kontorslokal. Kontakta mäklaren för visning!

Herrgårdsvägen 19B, Andra Sidan, Fagersta kommun

Herrgårdsvägen 19B

Villa
Andra Sidan, Fagersta kommun
2 495 000 kr
152 + 9 m²
5 rum
1 529 m² tomt

I hjärtat av Bergslagen ligger Fagersta och området Andra Sidan som med sina ståtliga villor och vacker arkitektur och sitt ursprung som var till för tjänstemän och direktörer har detta område omvandlats till ett vackert bostadsområde invid Kolbäcksån som så småningom rinner ut i Strömsholms kanal och vidare ut i Mälaren. Denna villa har en bevarad charm och en moderniserad funktion med nytt kök, badrum med kakel och klinker, utbyggd baksida med uterum, stor altan med vedeldad badtunna. Huset har indraget fiber! Attraktivt läge med hörntomt och gångavstånd till enklare bad. Huset passar både för permanent och fritidsboende! Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen finns det gott om längdspår i närliggande orter, man når även Romme Alpint på drygt 1 h. I omgivningen finns även fina promenadstråk ner mot Fagersta hamn och hembygdsgården. Är man fiske- och båtintresserad finns det både insjöar och ett fint sjösystem via Åmänningen som är en del av Strömsholms kanal. Trivsamma och lummiga bär- och svamprika skogar finns i omgivningarna. Fagersta ligger ca 1 h från Västerås och ca 2 h med bil från Stockholm, bra kommunikationer med gångavstånd till tåg och buss. I Fagersta finns 4 större livsmedelsbutiker, utbudet av skolor är allt från förskola till gymnasium, enklare handel, sjukvård, apotek, systembolag, restauranger mm.

Risbrovägen 9, null, Fagersta kommun

Risbrovägen 9

Villa
Fagersta kommun
1 495 000 kr
126 + 60 m²
5 rum
1 457 m² tomt

Varmt välkommen till Risbrovägen 9! Ett hus från 1936 i bra skick där stora renoveringar är utförda igenom åren så som bl.a badrum, fönster, bergvärme, tak och el. Huset är i 2-plan + källare om 5 rok varav 3st sovrum. Villan har en bevarad äldre charm. På husets gavel finns en altan med tak samt en stenlagd uteplats. Övriga byggnader är en nybyggd friggebod/redskapsbod, lekstuga och en carport med elbilsladdare och ett rymligt förråd. På tomte finns även en rymlig parkering med plats för te.x husvagn, husbil, släpvagn eller p-plats för bil. Fiber är installerat i huset! Gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker, allmänna kommunikationer mm. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Hebbegatan 4C, null, Norbergs kommun

Hebbegatan 4C

Lägenhet
Norbergs kommun
225 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 284 kr/mån
3 879 kr/m²

Här erbjuds nu en genomgående fin 2 rumslägenhet på våning 2 med balkong. Centralt läge med gångavstånd till allt vad centrala Norberg har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Davidsbovägen 22, Davidsbo, Norbergs kommun

Davidsbovägen 22

Villa
Davidsbo, Norbergs kommun
1 195 000 kr
138 + 70 m²
6 rum
934 m² tomt

Välkommen till Davidsbovägen 22! Här erbjuds en villa på hörntomt. Huset är om 1-1/2-plan fördelat på 6 rok varav 4 st sovrum + garage och förrådsdel. Entréplan med en välkomnande hall, öppet kök med rymlig yta med plats för matplats, trivsamt vardagsrum i fil till kontor med stora glaspartier och en fungerande kakelugn, sovrum med förvaring, badrum och tvättstuga med groventré. Övervåningen med ett allrum, wc, förvaringsutrymmen och tre sovrum. På husets baksida finns en insynsskyddad trädgård på hörntomt fruktträd, bärbuskar, hallonbuskar, lekstuga och en härlig möblerbar altan. Huset har fått nytt yttertak under sommaren 2023. Barnvänligt område med återvändsgata och närhet till natur, förskola, skola och torget i Norberg. Varmt välkommen på visning! Huset är besiktigat. Huset säljs med friskrivningsklausul pg.a dödsbo.

  • Plus
Skogsbovägen 20, Skogsbo, Avesta kommun

Skogsbovägen 20

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 150 000 kr
196 + 71 m²
9 rum
1 209 m² tomt

Rymlig villa i populära Skogsbo! För er som söker ett rymligt boende alternativt generationsboende finns här en villa om 9 rum och kök fördelat på två plan med möjlighet till separat entré till övre plan. Entréplan inrymmer 3 sovrum, kök, badrum samt sällskapsrum med utgång till altan och mysig trädgård. På övre plan når man 3 sovrum, kök alternativt hobbyrum , kontorsplats, dusch och wc samt allrum och utgång till balkong. I källarplan finns gott om förrådsutrymmen, matkällare samt tvätt-avdelning. Den väl valda placeringen av bostadshuset gör att man får en trivsam trädgård på baksidan med plats för lek och odlingar. Barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola, gym och naturområde Populär mataffär och restauranger i närområdet . Ca 1 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana, skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva finns, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Västmannavägen 5A, null, Fagersta kommun

Västmannavägen 5A

Lägenhet
Fagersta kommun
975 000 kr
137 m²
4 rum
vån 3/3
5 053 kr/mån
7 117 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en stor lägenhet mitt i centrala Fagersta. I dagsläget är bostaden om 4 rok, det är möjligt att få ut 5 rok med 3 st sovrum. Generösa sällskapsytor samt ett stort relaxrum med bubbelbadkar, dusch, bastu samt tvättstuga. Ljus och fin gavellägenhet högst upp i huset med en inglasad balkong mot innergården. Öppenspis finns i vardagsrummet! En mycket omtyckt och stabil bostadsrättsförening som har övernattningslägenhet, kombinerad konferenslokal/festlokal, gym, bastu, tvättstuga, separat torkrum samt stryk/mangelrum. Besök gärna föreningen hemsida https://centrumfagersta.bostadsratterna.se Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sjöhagsvägen 6, Sjöhagen, Fagersta kommun

Sjöhagsvägen 6

Villa
Sjöhagen, Fagersta kommun
3 250 000 kr
149 + 13 m²
5 rum
1 649 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en fastighet med stor souterrängvilla i gamla Sjöhagen. Villan är byggd år 2011 och är fördelad i två plan om 149m2 boarea och 13 m2 biarea med totalt 5 rok. Modernt och öppen planlösning! Bra energiklassat hus med solceller på både boningshus och garaget. Fristående stort varmgarage med carport och stora ytor för både garage och verkstad/förråd. Fiber finns. Närhet till sjön Stora Aspen med båtplats som är en del av Strömsholms kanals vackra sjösystem. Område Sjöhagen ligger ca 5 km från Fagersta centrum. I området finns en härlig blandning av gamla och nya bostäder. Mellan Fagersta och Sjöhagen löper en gång- och cykelbana. Fagersta ligger ca 2 h med bil från Stockholm, bra kommunikationer med tåg och buss. Utbud av skolor, allt från förskola till gymnasium, enklare handel, sjukvård, apotek, systembolag, restauranger mm. Hör av er vid frågor! Varmt välkommen på visning

  • Plus
  • Energieffektiv
Industrigatan 6A, null, Norbergs kommun

Industrigatan 6A

Lägenhet
Norbergs kommun
250 000 kr
71,2 m²
3 rum
vån 1/3
3 728 kr/mån
3 511 kr/m²

Välkommen till Brf Myntet i centrala Norberg! Här erbjuds en lägenhet om 3 rok varav 2 sovrum på första boplan med gavelläge. Bostaden är i äldre skick. reparationsfond ingår om 18 491kr. Bra och centralt läge med gångavstånd till allt vad centrala Norberg har att erbjuda. Välkommen på visning!

Industrigatan 6A, null, Norbergs kommun

Industrigatan 6A

Lägenhet
Norbergs kommun
475 000 kr
71,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 932 kr/mån
6 671 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Nu erbjuds en fin och välvårdad lägenhet i centrala Norberg och Brf Myntet! Lägenheten är om 3 rok fördelad på 71,2 kvm och ligger på våning 3 med gavelläge. Unik möblerbar balkong som även är inglasad. Hela bosten har renoverats igenom de senaste åren. Till bostaden hör två källarförråd. Reparationsfond ingår om 3 236 kr. Gångavstånd till allt vad centrala Norberg har att erbjuda, så som enklare handel, gym, livsmedelsbutiker, caféer, hotell, värdshus, pizzerior, frisörsalonger, vårdcentral, apotek, systembolag, förskola, skola, idrottshall och allmänna kommunikationer via buss. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Linnévägen 22A, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Linnévägen 22A

Övrigt
Kärrgruvan, Norbergs kommun
4 000 000 kr
695 m²
4 338 m² tomt

Nu ges ett investeringstillfälle! Välkommen till Linnévägen 22A i Norberg där det nu erbjuds en hyresfastighet med totalt 8 st lägenheter. Vacker sekelskiftesbyggnad från år 1929. På tomten står ett fristående förrådshus. Norberg är ett gammalt gruvsamhälle som är beläget mitt i hjärtat av Bergslagen med ett avstånd till Stockholm på ca 2h med bil. Det är ca 3 km till torget i Norberg, där erbjuds lättare handel, livsmedelsbutiker, de anrika konditoriet Elsa Anderssons, värdshus med hotell, apotek, systembolag, vårdcentral och allmänna kommunikationer via buss som vidare går till tågförbindelser i både Fagersta C och Avesta/Krylbo. Norberg har en vackra natur som erbjuder ett bredd friluftsliv med allt ifrån längdskidåkning i Klackberg och Nordansjö, alpint i Fridabacken, cykling, orientering, vandring, fiske och idrottshallar med diverse olika idrotter. För den promenad sugna finns vacker omgivning kring ån och Abrahamsgården i central Norberg. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen man når även Romme Alpint på drygt 1 h. Varmt välkommen med er intresseanmälan till mäklare Axel Svedlund på [email protected] alt 0705269795.

Tranbärsvägen 14, Rutbo, Avesta kommun

Tranbärsvägen 14

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 895 000 kr
157 + 69 m²
7 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till en väl underhållen, rymlig villa i populära Rutbo! I trivsamma Rutbo ligger denna rymliga villa om 7 rum och kök fördelat på två plan med vidbyggt garage och mysig trädgård. Väldisponerad planlösning med sällskapsytor i markplan och sovrum på övre plan. Entréplan inrymmer en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, stort sällskapsrum i vinkel med gott om plats för umgänge och öppen planlösning mot kök. Vidare finns ett sovrum, en tvättavdelning, wc samt en härlig spaavdelning. På övre plan når man ett allrum, dusch/wc samt 4 sovrum varav ett med utgång till balkong Takbyte utfört 2017 på boningshus och 2023 på garage! Trivsam tomt med planteringar och gott om plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till naturen, lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden. Fiber och laddbox installerat!

Snickarbo 12 och 14, Snickarbo, Avesta kommun

Snickarbo 12 och 14

Villa
Snickarbo, Avesta kommun
1 495 000 kr
82 m²
3 rum
2 998 m² tomt

På lantligt läge, i mysiga Snickarbo ligger denna trivsamma en-plans villa med tillhörande gästhus. Boningshuset består av två sovrum, badrum, gäst-wc samt öppen planlösning mellan kök och rymligt sällskapsrum. Vidbyggt finns en stor inglasad, isolerad altan samt soldäck med vy mot åkrar och älven. Gästhuset är isolerat och består av två rum samt rymlig altan med fin vy. På den rymliga tomten finns även en snickarbod och ett förråd . Här bor man i ett lugnt område med öppna vyer och närhet till Dalälven. Ca 10 minuters bilfärd till Avesta och 15 minuters bilfärd till Hedemora med butiker, restauranger, apotek m.m Ca 11km till golfbana, skidåkning på längd och utför, Skatepark, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 6 mil till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Engelbrektsgatan 99, null, Norbergs kommun

Engelbrektsgatan 99

Radhus
Norbergs kommun
1 595 000 kr
114 m²
4 rum
271 m² tomt

Välkommen till centrala Norberg och Engelbrektsgatan 99. Här erbjuds ett smakfullt radhus på ett mycket centralt och attraktivt hörnläge. Lättskött boende med öppna interiöra ytor, liten och praktisk trädgård och en välskött samfällighetsförening med p-plats, garageplats och trädgårdsservice. Njutbara uteplatser via en öppen altan på husets framsida vid entrén och en inglasad altan på husets baksida. Barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola samt att föreningen har en anvisad lekplats. Gångavstånd till torget och allt vad centrala Norberg har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Bergmansvägen 19, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Bergmansvägen 19

Lägenhet
Kärrgruvan, Norbergs kommun
325 000 kr
99 m²
7 rum
4 916 kr/mån
3 283 kr/m²

På Bergmansvägen 19 erbjuds en bostadsrättsvilla om totalt 7 rok varav 5 sovrum. Entréplan med 3 st sovrum, renoverat kök, badrum, tvättstuga/pannrum och ett vardagsrum med utgång till altan. Övervåning med allrum, 2 st sovrum samt förvaringsutrymmen. Högst upp på gatan på gavelläge i ett barnvänligt område med närhet till både lekplats och skog. Till torget i Norberg är det ca 5 km och där finns bl.a skola, livsmedelsbutiker, allmänna kommunikationer via buss, värdshus, konditori, idrottshall mm. I Kärrgruvan finns förskolan Tallen. Varmt välkommen på visning! Föreningen har en hemsida: https://www.bergmansvagen.se/brf/?a=bostad

  • Plus
  • Uteplats
Rosenstigen 2, null, Norbergs kommun

Rosenstigen 2

Villa
Norbergs kommun
1 395 000 kr
96 + 55 m²
4 rum
963 m² tomt

Varmt välkommen till Rosenstigen 2. Ett centralt och barnvänligt område. Gedigen villa som genomgått omfattande renoveringar så som bl.a tak, badrum bergvärme mm. ! Huset är fördelat på 1-1/2 plan + källare. Totalt finns 4 rok varav 3 sovrum. Hörntomt med gångavstånd till lekpark, förskola, skola, torget, allmänna kommunikationer via buss och idrottshall. Välkommen till ditt nästa boende!

  • Energieffektiv
Davidsbovägen 21, Davidsbo, Norbergs kommun

Davidsbovägen 21

Radhus
Davidsbo, Norbergs kommun
895 000 kr
161 m²
6 rum
378 m² tomt

Välkommen till Davidsbovägen 21 och familjevänliga området Davidsbo. Här erbjuds en mycket praktisk bostad som passar både äldre och barnfamiljen. Totalt är huset fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Entréplan med tre sovrum, badrum, tvättstuga och ett öppet vardagsrum intill kök med matplats. Övervåning med ett stort vardagsrum och ett rymligt sovrum mot husets baksida. På tomten finns en uteplats på husets framsida samt en stenlagd uteplats vid husets entré. Garage och förrådshus! Gångavstånd till förskola, skola, idrottshallar, torget med allt vad Norberg har att erbjuda i handel, caféer, pizzerior, värdshus, apotek, systembolag, livsmedelsbutiker och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

Västmannagatan 12D, Krylbo, Avesta kommun

Västmannagatan 12D

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
130 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 455 kr/mån
3 059 kr/m²

Välkomna till en ljus, rymlig 1:a om 42,5 m2 ! Lägenheten erbjuder en välkomnande entré, dusch/wc, allrum med generös garderob samt kök med rymlig matplats och utgång till balkong mot innergård Lokalbussar i området och några minuters promenad till tågstation med pendling till Stockholm vilken gör lägenheten perfekt som övernattningslägenhet för den som veckopendlar! Promenadavstånd till affär, restaurang, konditori och grönområde samt Dalälven där man kan sig en fin promenad via Älvpromenaden som löper förbi med 8,5 km fina promenadstråk längs älven. Ett par kilometer bort finns Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utför..

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 38