Mäklarna Dalarna Bergslagen

Mäklarna Dalarna Bergslagen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hackspettbacke 36, Hackspettbacke, Norbergs kommun

Hackspettbacke 36

Villa
Hackspettbacke, Norbergs kommun
2 750 000 kr
206 + 172 m²
6 rum
3 455 m² tomt

Nu erbjuds en mångsidig fastighet! Här kan man inbringa både sin verksamhet och privatbostad. Villan är om 6 rok fördelad på 206 m2 boarea och 172 m2 biarea med 6 rok varav 4 st sovrum. Hel källarvåning med bl.a verkstad/garage och ett industrigarage med travers och billyft. Bra energiklassat hus som i dag värms upp via vedpanna + acc-tank med tillhörande elpatron och braskamin. Stor tomt med uppställningsplats och stor carport som rymmer te.x en traktor. Bra förvaringsmöjligheter både via förråd i carporten och en separat redskapsbod + en rymlig vedbod. Norberg är ett gammalt gruvsamhälle som är beläget mitt i hjärtat av Bergslagen med ett avstånd till Stockholm på ca 2h med bil. Det är ca 3 km till torget i Norberg, där erbjuds lättare handel, livsmedelsbutiker, de anrika konditoriet Elsa Anderssons, värdshus med hotell, apotek, systembolag, vårdcentral och allmänna kommunikationer via buss som vidare går till tågförbindelser i både Fagersta C och Avesta/Krylbo. Norberg har en vackra natur som erbjuder ett bredd friluftsliv med allt ifrån längdskidåkning i Klackberg och Nordansjö, alpint i Fridabacken, cykling, orientering, vandring, fiske och idrottshallar med diverse olika idrotter. För den promenad sugna finns vacker omgivning kring ån och Abrahamsgården i central Norberg. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen man når även Romme Alpint på drygt 1 h. Varmt välkommen!

  • Energieffektiv
Mimerstigen 10, Skogsbo, Avesta kommun

Mimerstigen 10

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
2 000 000 kr
97 + 89 m²
4 rum
864 m² tomt

I barnvänliga Skogsbo ligger denna väl underhållna villa med trevlig trädgård. Bostaden inrymmer 4 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymmen för hobbyverksamhet och övernattande gäster. I entréplan når man köket, stort sällskapsrum med utgång till uterum och trädgård, sovrum samt wc. På övre plan finns ett sovrum samt rymligt sällskapsrum, som kan byggas om till sovrum. Källarplan inrymmer en tvättavdelning, bastu och dusch, två rum, wc samt matkällare. Trevlig, lättskött tomt med planteringar i odlingslådor. Fiber finns. Barnvänligt område med närhet till förskola och grundskola åk fk-6. Affär och restauranger i närområdet. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Myrgatan 38B, Centralt, Avesta kommun

Myrgatan 38B

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
475 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
2 935 kr/mån
8 190 kr/m²

En halv trapp upp ligger denna lägenhet med trivsam planlösning och låg avgift! 2 rum och kök fördelat på en välkomnande, rymlig entré med gott om förvaring, kök med matplats, dusch och wc med tvättmaskin, klädkammare, sovrum samt sällskapsrum med utgång till stor balkong mot innergård. Gott om förvaring i lägenheten samt vinds- och källarförråd. Stabil förening och låg avgift Centralt läge med affärer och konditori i närområdet, några minuters promenad till centrum. Promenadavstånd till idrottsplats, skola och sporthall. Välkomna på visning!

  • Balkong
Smultrongränd 3, Rutbo, Avesta kommun

Smultrongränd 3

Villa
Rutbo, Avesta kommun
2 700 000 kr
159 m²
7 rum
1 113 m² tomt

Välkomna till denna rymliga villa med trädgård gränsande mot grönområde! Väldisponerad 7 rum och kök fördelat på två plan med gott om sällskapsytor och stor altan. Entréplan erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, rymligt sällskapsrum med utgång till altan, badrum och tvättavdelning samt trivsamt kök med matplats. Övre plan inrymmer två rymliga sovrum, klädkammare, ett allrum samt dusch och wc. Fristående garage med luftvärmepump. Trivsam tomt med växthus och plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med närhet till lekplats, förskola, skola , idrottsplats samt grönområden och fina promenadstråk.

Ringvägen 3B, null, Norbergs kommun

Ringvägen 3B

Lägenhet
Norbergs kommun
180 000 kr
38,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 133 kr/mån
4 639 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 3B och den attraktiva Brf Malmhem 1, låg avgift där även internet via fiber ingår! Bostaden är genomgående renoverad 2023 med nytt kök och nya ytskikt. Lägenheten är fördelad på 38,8 kvm. Lägenheten är en perfekt första bostad eller övernattningslägenhet. Stabil och skuldfri förening. Gångavstånd till centrum som har enklare handel, caféer, restauranger, skolor och allmänna kommunikationer mm.

Lindevägen 23B, Krylbo, Avesta kommun

Lindevägen 23B

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
250 000 kr
55,8 m²
2 rum
vån 2/2
3 225 kr/mån
4 484 kr/m²

I centrala Krylbo finns denna fräscha lägenhet med affär och restaurang i närområdet. Väldisponerade två rum och kök fördelat på 55.75 m2 med en rymlig välkomnande entré med separat avhängningsyta för ytterkläder, sovrum med klädkammare, rymligt sällskapsrum med utgång till balkong, dusch/wc med tvättmaskin samt trivsamt kök med matplats. Stabil förening. Promenadavstånd till grönområde, konditori samt järnvägsstation med pendling till Mälardalen. Ett par kilometer till Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utförsåkning. Lösöre kan köpas med.

  • Plus
  • Balkong
Prästgatan 4A, Centralt, Avesta kommun

Prästgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Avesta kommun
295 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
3 092 kr/mån
7 195 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en fräsch, rymliga 1:a på första boplan! Ett rum och kök samt sovalkov fördelat på 41 m2 samt en stor balkong mot innergård med eftermiddags- / kvällssol. Gemensamt gym, samlingslokal samt tvättstuga i källarplan. Trivsam innergård med lekplats och fina gräsytor. Centralt läge med fina promenadstråk i närområdet, några minuters promenad till affärer, restauranger, gym, bibliotek m.m. Stabil förening!

  • Balkong
Stationsvägen 5, null, Norbergs kommun

Stationsvägen 5

Villa
Norbergs kommun
1 295 000 kr
171 + 44 m²
7 rum
1 022 m² tomt

Välkommen till Karbenning och Stationsvägen 5. Här erbjuds ett stort hus med separat lägenhet på övervåningen. Entréplan har i dag hall med separat wc, kök med matplats, rymligt vardagsrum, kontor/sovrum som genomgångsrum till master bedroom som angränsar till badrum/tvättstuga. Övervåning med separat ingång på husets gavel till en lägenhet om totalt 4 rok med badrum. Huset har en liten källardel med pannrum, förråd och matkällare. Huset passar både till permanent eller fritidsboende. Lämpar sig bra till den stora familjen alt för den som vill hyra ut lägenheten och bo själv på entréplanet. På tomten finns ett varmbonat garage som går på bergvärmen. Trivsam trädgård med uteplats där utgång finns ifrån vardagsrummet. Från fastigheten är det gångavstånd till den fina badplatsen i Bågen med både sandstrand, brygga och samlingsplats. Nära tågstation med tåg till Fagersta och Avesta med vidare kommunikationer till bl.a Arlanda, Västerås, Uppsala och Stockholm. Det är ca 10 km till torget i Norberg, där erbjuds lättare handel, livsmedelsbutiker, de anrika konditoriet Elsa Anderssons, värdshus med hotell, apotek, systembolag och vårdcentral. Norberg och Karbenning har en vacker natur som erbjuder ett bredd friluftsliv med allt ifrån längdskidåkning i Klackberg och Nordansjö, alpint i Fridabacken, cykling, orientering, vandring, fiske och idrottshallar med diverse olika idrotter. För den promenad sugna finns vacker omgivning kring ån och Abrahamsgården i central Norberg. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen man når även Romme Alpint på drygt 1 h. Fastigheten sälja med friskrivningsklausul. Köpet ska godkännas av överförmyndarnämnden innan affären blir bindande och ett tillträde kan ske.

Västmannagatan 12D, Krylbo, Avesta kommun

Västmannagatan 12D

Lägenhet
Krylbo, Avesta kommun
395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 028 kr/mån
7 248 kr/m²

Välkomna till denna fräscha hörnlägenhet med låg avgift!. Lägenheten erbjuder 2 rum och kök och har renoverats de senaste åren med nytt kök och badrum, nya golv samt ytskikt på väggar. Trevlig planlösning och gott om ljusinsläpp. Möblerbar balkong mot föreningens innergård. I källarplan finns bland annat gemensamt gym samt bastu och dusch. Promenadavstånd till affär, restaurang, konditori och grönområde samt Dalälven där man kan sig en fin promenad via Älvpromenaden som löper förbi med ett fint promenadstråk om 8,5 km längs älven. Lokalbussar i området och några minuters promenad till tågstation med pendling till Mälardalen! Ett par kilometer bort finns Åsbo rekreation; naturmark för friluftsliv, där sport, lek eller rekreation kan utövas. Golfbana och skidspår för längd samt utför. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bruksvägen 13A, null, Fagersta kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Bruksvägen 13A

Lägenhet
Fagersta kommun
150 000 kr
57,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 576 kr/mån
2 600 kr/m²

Välkommen till Bruksvägen 13A! En lägenhet om 2 rok på första våningen med inglasad balkong. Lägenheten har renoverats med delvis kök och ytskikt i alla rum. Föreningen är strambytt, elbils laddare är installerat samt att föreningen har en gemensam bastu. Reparationsfond ingår om 4 533kr. Gångavstånd till Fagersta centrum med allmänna kommunikationer både via buss och tåg från Fagersta Norra, handel, livsmedelsbutiker, apotek, systembolag mm. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bergslagsvägen 20, Västanfors, Fagersta kommun
Bergslagsvägen 20, Västanfors, Fagersta kommun, bild 2
Bergslagsvägen 20, Västanfors, Fagersta kommun, bild 3

Bergslagsvägen 20

Villa
Västanfors, Fagersta kommun
2 750 000 kr
200 + 30 m²
5 rum
860 m² tomt

Välkommen till ditt nästa hem! På ett högt och ståndsmässigt läge i attraktiva Västanfors ges nu chansen att förvärva denna sekelskiftesvilla. Huset är uppfört 1909 och är väl omhändertaget igenom åren. Totalt är huset på 200 kvm + 30 kvm fördelat på 2-plan + hel inredd vind. Mysiga och charmiga rum med högt i tak, stuckaturer samt gedigna trägolv. Entréplan med en välkomnande glasentré, öppet praktiskt kök, 2 st rymliga sovrum samt en groventré. Övervåning med bibliotek, ett prydligt vardagsrum med en ståtlig kakelugn, en vacker och mysig glasveranda, badrum med bastu och bubbelbad, tvättstuga. Inredd vind med ett stort rum med både sovdel och kontorsdel. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen finns det gott om längdspår i närliggande orter, man når även Romme Alpint på drygt 1 h. I omgivningen finns även fina promenadstråk ner mot Fagersta hamn och hembygdsgården. Är man fiske- och båtintresserad finns det både insjöar och ett fint sjösystem via Åmänningen som är en del av Strömsholms kanal. Trivsamma och lummiga bär- och svamprika skogar finns i omgivningarna. Fagersta ligger ca 1 h från Västerås och ca 2 h med bil från Stockholm, bra kommunikationer med gångavstånd till tåg och buss. I Fagersta finns 4 större livsmedelsbutiker, utbudet av skolor är allt från förskola till gymnasium, enklare handel, sjukvård, apotek, systembolag, restauranger mm. Varmt välkommen!

  • Premium
Harbovägen 8, Harbo, Norbergs kommun

Harbovägen 8

Villa
Harbo, Norbergs kommun
750 000 kr
75 + 113 m²
3 rum
1 573 m² tomt

Välkommen till Harbovägen 8 och det natursköna området Harbo. Välvårdad villa i två plan med bergvärme från 2010, renoverat badrum och nya fönster och kök. Kök, sovrum, badrum och vardagsrum ligger på övervåningen. Entréplan med entré, tvättstuga, förråd, pannrum och garage. Längs huset baksida finns en stor altan där ena delen är inglasad. Fastigheten passar för både permanent och fritidsboende. Norberg är ett gammalt gruvsamhäll som är beläget mitt i hjärtat av Bergslagen med ett avstånd till Stockholm på ca 2h med bil. Det är ca 3 km till torget i Norberg, där erbjuds lättare handel, livsmedelsbutiker, de anrika konditoriet Elsa Anderssons, värdshus med hotell, apotek, systembolag, vårdcentral och allmänna kommunikationer via buss som vidare går till tågförbindelser i både Fagersta C och Avesta/Krylbo. Norberg har en vackra natur som erbjuder ett bredd friluftsliv med allt ifrån längdskidåkning i Klackberg och Nordansjö, alpint i Fridabacken, cykling, orientering, vandring, fiske och idrottshallar med diverse olika idrotter. För den promenad sugna finns vacker omgivning kring ån och Abrahamsgården i central Norberg. Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen man når även Romme Alpint på drygt 1 h. Varmt välkommen på visning!

Engelbrektsgatan 97, null, Norbergs kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Engelbrektsgatan 97, null, Norbergs kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 97, null, Norbergs kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 97

Radhus
Norbergs kommun
1 395 000 kr
114 m²
4 rum
160 m² tomt

Radhus på ett av Norbergs mest centrala lägen. Attraktiv bostadslänga med fristående radhus! Här erbjuds en välvårdad bostad fördelad i 2-plan om 4 rok varav 2-3 sovrum. Lättskött boende med öppna interiöra ytor, liten och praktisk trädgård och en välskött samfällighetsförening med p-plats, garageplats och trädgårdsservice. Två uteplatser, en på vardera sida om huset varav den på baksidan är inglasad. Barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola samt att föreningen har en anvisad lekplats. Gångavstånd till torget och allt vad centrala Norberg har att erbjuda. Varmt välkommen på visning! Huset är besiktigat!

  • Premium
Fredsgatan 11A, null, Avesta kommun

Fredsgatan 11A

Lägenhet
Avesta kommun
550 000 kr
55,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 634 kr/mån
9 892 kr/m²

Nu erbjuds en lägenhet om 2 rok på Fredsgatan 11A och den välvårdade bostadsrättsföreningen Syrenen. Rymlig och välvårdad bostad om 55,6 m2 med 2 784kr/mån inkl p-plats. Centralt belägen med gångavstånd till gallerian, handel, restauranger, livsmedelsbutiker och allmänna kommunikationer via buss. Föreningen har bergvärme och nyligen installerades solceller. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Åsgatan 6C, null, Avesta kommun

Åsgatan 6C

Lägenhet
Avesta kommun
525 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 485 kr/mån
8 824 kr/m²

Välkommen till Åsgatan 6C. Här erbjuds en 2:a med inglasad balkong på våning 2. Populär och välskött förening med god ekonomi där tv och internet ingår i avgiften. Reparationsfond om 7 094 kr ingår! Gångsvatånd till Avesta centrum och skola. Busshållplats finns inom några hundra meter. Möjligheten att köpa till garageplats finns. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Skräddarbovägen 24, Skräddarbo, Avesta kommun

Skräddarbovägen 24

Villa
Skräddarbo, Avesta kommun
2 395 000 kr
103 + 154 m²
4 rum
2 635 m² tomt

För er som söker ett lantligt läge med närhet till centrum finns här möjlighet att förvärva en renoverad, trivsam villa med ny bergvärmepump, i den mysiga lilla byn Skräddarbo! Välplanerad 1-plansvilla med inredd källare och vidbyggt garage. I entréplan når man en rymlig hall, sällskapsrum med plats för umgänge och utgång till altan och trädgård, rymligt kök, en gäst-toalett, badrum samt 3 sovrum. Nedre plan inrymmer ett sällskapsrum med mysig eldstad, rymlig tvätt-avdelning med tvättmaskin och dusch-hörna, pannrum, klädkammare, ett flertal förråd samt ett hobbyrum med utgång till garage. Trivsam, lättskött tomt med fruktträd. Fritt läge med plats för lek och odlingar. Lugnt, barnvänligt område med fina promenadstråk och cykelväg till centrum. Ca 3 km till Dalahästens expanderande handelsområde där finns även golfbana samt skidåkning på längd och utför. I Avesta centrum finns allt man kan behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, Metropoolen m.m. I kommunen finns även sevärdheter och upplevelser som turridning med Islandshästar i Ingevallsbo, Visentparken, Avesta art, m.m. Ca 1 h till Romme Alpin. Ca 2 h till Stockholm med bil.

Järntorget 2A, Centrum, Fagersta kommun

Järntorget 2A

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
845 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
3 824 kr/mån
8 204 kr/m²

Järntorget! På ett av Fagerstas mest centrala lägen erbjuds nu en fin och väldisponerad 4:a på gavelläge med inglasad balkong. Lägenheten är fördelad på 103 m2 och ligger på andra våningen. Populär och stabil förening där internet och tv via Tele2 ingår i avgiften. Gångavstånd till allt vad centrala Fagersta har att erbjuda så som livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, pizzerior, klädbutiker, frirösslonger mm. Närhet till både förskola och skola samt allmänna kommunikationer både via buss och Fagersta Norra för tåg till bl.a Västerås om ca 1h och Stockholm ca 2h. Besök gärna föreningen hemsida https://centrumfagersta.bostadsratterna.se Välkommen på visning!

  • Balkong
Norra Mårdstigen 16, null, Skinnskattebergs kommun

Norra Mårdstigen 16

Radhus
Skinnskattebergs kommun
595 000 kr
77 m²
3 rum
623 m² tomt

Välkommen till Norra Mårdstigen 16. Praktiskt parhus med uteplats på attraktiv gata. Bostaden är i 1-plan om 3 rok med 1st badrum. P-plats i en vidbyggd carport. Bra läge med närhet till både naturen och centrum, skolor, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, allmänna kommunikationer samt närhet till naturen. Skinnskatteberg ligger ca 1 h från Västerås och 2 h från Stockholm. Välkommen på visning!

  • Plus
Åvestagatan 13, Krylbo, Avesta kommun

Åvestagatan 13

Villa
Krylbo, Avesta kommun
1 575 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
879 m² tomt

På en återvändsgata ligger denna väldisponerade villa om 5 rum och kök fördelat på två plan samt inredd källare med gott om utrymme. Här välkomnas man av en stor altan med gott om plats för utemöbler. Entréplan inrymmer en rymlig entré med förvaringsmöjligheter, en möblerbar hall, kök med matplats, sällskapsrum, stort sovrum samt dusch och wc. På övre plan når man 3 sovrum samt badrum och kattvindar med gott om förvaringsmöjligheter. Källarplan erbjuder en möblerbar hall, matkällare, tvättadelning, hobbyrum/pannrum samt ett stort, inrett rum med utgång till trädgård Vidbyggt garage. Trivsamt läge på återvändsgata med promenadavstånd till grönområde, skola, affär, restaurang och tågstation. Välkomna på visning!

Midgårdsvägen 16, Hindric-Pers, Fagersta kommun

Midgårdsvägen 16

Villa
Hindric-Pers, Fagersta kommun
1 950 000 kr
125 + 20 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till Midgårdsvägen 16 i Fagersta och de populära området Hindric-Pers! Stort och familjevänligt hus med totalt 4 möjliga sovrum. Huset är om 1-plan med hel inredd souterrängvåning där entréplan har hall, wc, kök, vardagsrum och ett sovrum/lekrum. Souterrängvåningen med hall, 3st sovrum, badrum, förrådsrum, tvättstuga och pannrum. Huset har sedan 2020 renoverats med nytt badrum, wc, kök in kl ny öppen planlösning samt nya ytskikt i större delen av huset. Sedan tidigare är bergvärme installerad, delvis nya fönster, fiber samt att gavlarna är dränerade. Bra parkeringsmöjligheter med 2två p-platser på uppfarten. Gångavstånd till förskolor, grundskola och gymnasium. Det är ca 1,5-2 km till Fagersta centrum med livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, busstation mm. Närhet till skog och natur, lekplats och multisportsplan. Det är goda tågförbindelser från Fagersta både via Fagersta Central och Fagersta Norra. Välkommen på visning!

  • Plus
Markusgatan 13, Centralt, Avesta kommun

Markusgatan 13

Övrigt
Centralt, Avesta kommun
450 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/1
5 500 kr/mån

För dig som söker en mindre lokal för din verksamhet finns här tillfälle att förvärva en mycket trevlig, bostadsrätts-lokal med bra affärsläge intill Markustorget. Lokalen inrymmer tre rum varav ett stort rum med skyltfönster mot Markustorget , pentry med spis, och kyl samt wc och förrådsutrymme. Perfekt läge om du vill synas med din verksamhet, lokalen passar såväl hälsoverksamhet som kontorslokal. Kontakta mäklaren för visning!

Herrgårdsvägen 19B, Andra Sidan, Fagersta kommun

Herrgårdsvägen 19B

Villa
Andra Sidan, Fagersta kommun
2 495 000 kr
152 + 9 m²
5 rum
1 529 m² tomt

I hjärtat av Bergslagen ligger Fagersta och området Andra Sidan som med sina ståtliga villor och vacker arkitektur och sitt ursprung som var till för tjänstemän och direktörer har detta område omvandlats till ett vackert bostadsområde invid Kolbäcksån som så småningom rinner ut i Strömsholms kanal och vidare ut i Mälaren. Denna villa har en bevarad charm och en moderniserad funktion med nytt kök, badrum med kakel och klinker, utbyggd baksida med uterum, stor altan med vedeldad badtunna. Huset har indraget fiber! Attraktivt läge med hörntomt och gångavstånd till enklare bad. Huset passar både för permanent och fritidsboende! Inom ca 1 h med bil finns det många utflyktsmål oavsett om man är kulturellt intresserad, idrottsaktiv eller bara shoppingsugen. Man når t.ex världsarvet i Ängelsberg med bl.a. Sveriges äldsta oljeraffinaderi, golf både på Fagersta GK, Surahammars GK och Hagge GK. Är man skidsugen finns det gott om längdspår i närliggande orter, man når även Romme Alpint på drygt 1 h. I omgivningen finns även fina promenadstråk ner mot Fagersta hamn och hembygdsgården. Är man fiske- och båtintresserad finns det både insjöar och ett fint sjösystem via Åmänningen som är en del av Strömsholms kanal. Trivsamma och lummiga bär- och svamprika skogar finns i omgivningarna. Fagersta ligger ca 1 h från Västerås och ca 2 h med bil från Stockholm, bra kommunikationer med gångavstånd till tåg och buss. I Fagersta finns 4 större livsmedelsbutiker, utbudet av skolor är allt från förskola till gymnasium, enklare handel, sjukvård, apotek, systembolag, restauranger mm.

Risbrovägen 9, null, Fagersta kommun

Risbrovägen 9

Villa
Fagersta kommun
1 495 000 kr
126 + 60 m²
5 rum
1 457 m² tomt

Varmt välkommen till Risbrovägen 9! Ett hus från 1936 i bra skick där stora renoveringar är utförda igenom åren så som bl.a badrum, fönster, bergvärme, tak och el. Huset är i 2-plan + källare om 5 rok varav 3st sovrum. Villan har en bevarad äldre charm. På husets gavel finns en altan med tak samt en stenlagd uteplats. Övriga byggnader är en nybyggd friggebod/redskapsbod, lekstuga och en carport med elbilsladdare och ett rymligt förråd. På tomte finns även en rymlig parkering med plats för te.x husvagn, husbil, släpvagn eller p-plats för bil. Fiber är installerat i huset! Gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutiker, allmänna kommunikationer mm. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

Hebbegatan 4C, null, Norbergs kommun

Hebbegatan 4C

Lägenhet
Norbergs kommun
225 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 284 kr/mån
3 879 kr/m²

Här erbjuds nu en genomgående fin 2 rumslägenhet på våning 2 med balkong. Centralt läge med gångavstånd till allt vad centrala Norberg har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Davidsbovägen 22, Davidsbo, Norbergs kommun

Davidsbovägen 22

Villa
Davidsbo, Norbergs kommun
1 195 000 kr
138 + 70 m²
6 rum
934 m² tomt

Välkommen till Davidsbovägen 22! Här erbjuds en villa på hörntomt. Huset är om 1-1/2-plan fördelat på 6 rok varav 4 st sovrum + garage och förrådsdel. Entréplan med en välkomnande hall, öppet kök med rymlig yta med plats för matplats, trivsamt vardagsrum i fil till kontor med stora glaspartier och en fungerande kakelugn, sovrum med förvaring, badrum och tvättstuga med groventré. Övervåningen med ett allrum, wc, förvaringsutrymmen och tre sovrum. På husets baksida finns en insynsskyddad trädgård på hörntomt fruktträd, bärbuskar, hallonbuskar, lekstuga och en härlig möblerbar altan. Huset har fått nytt yttertak under sommaren 2023. Barnvänligt område med återvändsgata och närhet till natur, förskola, skola och torget i Norberg. Varmt välkommen på visning! Huset är besiktigat. Huset säljs med friskrivningsklausul pg.a dödsbo.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 46