HusmanHagberg Idre Älvdalen

HusmanHagberg Idre Älvdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalsslingan 308A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dalsslingan 308A

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
35 + 10 m²
3 rum
290 m² tomt

Söker ni ett modernt och underhållet fritidsboende med ski-in/ski-out? Då är detta boende något för er! Denna lägenhet är en egen fastighet och därmed ingen bostadsrätt ! Ägarna har under 2023 gjort väldigt mycket, bl.a installerat luftvärmepump för lägre energikostnader och mer därtill nytt och renoverat. Här välkomnas ni av ett kvadratsmart boende med fräscha ytskikt. Boendet är välplanerat med 6 sängplatser fördelat på två sovrum med våningssängar samt ett loft med dubbelsäng, upp till loftet finns en riktig trapp så att man bekvämt kan komma upp på loftet utan att behöva gå i en stege. Allrum i öppen planlösning mot kök. Från matbordet har man fin utsikt över fjällen. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme. Uteplatsen vid entrén bjuder in till härliga luncher och eftermiddagar i solen och härifrån tar man sig enkelt ut till Idre Fjälls liftsystem. Dalsliften och backarna Dalen 1, 2 och Dalarnas längsta är de som ligger närmast, samt att ni även med enkelhet tar er till den nya gondolliften. Härifrån har ni också nära till längdskidåkning Fjället runt och Slättvålaspåret. Fjälltåget, som hämtar och lämnar boende på Idre Fjäll och kör in till centrumanläggningen samt västbacken, stannar precis ovanför denna stuga. Gångavstånd på 7-8 minuter in till centrumanläggningen med mataffär, restauranger, gym, bowling, spelhall med mera. Dessa stugor är väldigt lätta att hyra ut och det är ingen genomfartstrafik. Här kan barnen leka ostört från passerande bilar. Säljes med inventarier och husgeråd förutom personliga tillhörigheter. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Här är man alltid först ut med både alpin- och längdskidåkning när vintersäsongen drar igång. Stora satsningar görs både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Bostaden har inget uthyrningsavtal som följer med bostaden/försäljningen men vill man ha det ordnas det enkelt via Idre Fjäll. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Idre Fjällvidd Etapp 1, Fjällvilla nr 13, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjällvidd Etapp 1, Fjällvilla nr 13

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
4 095 000 kr
86 + 17 m²
5 rum
3 998 kr/mån

SISTA FJÄLLVILLAN! De populära villorna har sålt slut snabbt och nu finns bara en av de 12 fristående husen i första etappen kvar till försäljning! Ta chansen att förvärva denna villa med inflyttning redan till nästa vinter. De första stommarna i etappen är resta och kan beskådas på plats. När du kliver in i bostaden möts du av en harmonisk och ombonad fjällkänsla med stora fönster, vägg- och takpartier i en patinagrå borstad panel elegant balanserat med målade väggar i beigegrå ton. På golvet finns slitstarkt vinylgolv med mörkbrun eklook. Ett allrum med kök, rymlig matplats och soffhäng är husets centrala mittpunkt där hela familjen kan slappa av efter en dag utomhus. I bostaden finns möjlighet till braskamin. Vidare finns 4 sovrum, smakfullt inrett badrum med bastu, wc, god förvaring och ett loftplan som ger den rätta fjällkänslan. På Idre Fjällvidd skapas fjällhem med en tidlös och modern fjällarkitektur som ska kunna stå sig över lång tid. Husens fasader karaktäriseras av en träpanel målad i järnvitriol med stora fönsterpartier som ramas in av fönster och spröjs i en antracitgrå ton. På en naturskön sluttning i sydvästligt läge skapas Idre Fjällvidd, en första etapp med 18 fjällvillor och parhus i bostadsrättsform. Totalt planeras för ca 80 hus i den nya fjällbyn. Här uppförs gedigna hus präglade av rymd med vacker och väl genomtänkt arkitektur. Idre Fjällvidd är den självklara platsen att njuta av ett bekvämt fjälliv med hög komfort. Allt du kan önska dig av ett fjällboende finns vid Idre Fjällvidd. Nydragna längdskidspår glittrar mellan tallarna på husens baksida. Ett par stavtag tar dig till skidpister och liftsystem. Skoterleden går precis bakom husknuten och på bekvämt gångavstånd finns Idre Fjälls centrumanläggning med service restauranger och butiker. Det händer mer i fjällvärlden än någonsin. Fler och fler upptäcker det stora utbudet av årets-runt-aktiviteter och vill vistas i ett eget bekvämt boende. Idre Fjäll utökar sin verksamhet varje år där en milstolpe var den nybyggda gondolliften som nyligen invigds. Destinationen är tillräckligt stort för att du aldrig ska få tråkigt och tillräckligt liten för närhet till allt och för att du ska kunna låta bilen vila under hela din vistelse. Välkommen till ditt nya fjällhem - där äventyret börjar och drömmar blir verklighet. För mer information se mäklarens hemsida. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Idre Fjällvidd Etapp 1, Parhus nr 5, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjällvidd Etapp 1, Parhus nr 5

Radhus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 095 000 kr
64 + 5 m²
4 rum
2 975 kr/mån
48 359 kr/m²

Ta chansen och bli en lycklig ägare till sista parhuset i etapp 1 av Idre Fjällvidd. På Idre Fjällvidd skapas fjällhem med en tidlös och modern fjällarkitektur som ska kunna stå sig över lång tid. När du kliver in i parhuset möts du av en harmonisk och ombonad fjällkänsla med stora fönster, vägg- och takpartier i en patinagrå borstad panel elegant balanserat med målade väggar i beigegrå ton. På golvet finns slitstarkt vinylgolv med mörkbrun eklook. Ett allrum med kök, rymlig matplats och soffhäng är husets centrala mittpunkt där hela familjen kan slappa av efter en dag utomhus. I parhuset finns det möjlighet till braskamin. Vidare på entréplan finns ett sovrum, badrum som är smakfullt inrett och här finns även en bastu, perfekt efter en dag ute fylld med aktiviteter. Ett mindre förråd finns under trappen. På det mysiga loftet finns det två sovrum. Den härliga altanen i sydligt läge kommer erbjuda många fina stunder året om. Tillträde sker under sommaren 2024. På en naturskön sluttning skapas Idre Fjällvidd, en första etapp med 18 fjällvillor och parhus i bostadsrättsform. Totalt planeras för ca 80 hus i den nya fjällbyn. Här uppförs gedigna hus präglade av rymd med vacker och väl genomtänkt arkitektur. För att förbättra parhusen ytterligare har ett extra fönster lagts till i allrummet som ger härligt ljus och rymd. Husens fasader karaktäriseras av en träpanel målad i järnvitriol med stora fönsterpartier som ramas in av fönster och spröjs i en antracitgrå ton. Idre Fjällvidd är den självklara platsen att njuta av ett bekvämt fjälliv med hög komfort. Allt du kan önska dig av ett fjällboende finns vid Idre Fjällvidd. Nydragna längdskidspår glittrar mellan tallarna på husens baksida. Ett par stavtag tar dig till skidpister och liftsystem. Skoterleden går precis bakom husknuten och på bekvämt gångavstånd finns Idre Fjälls centrumanläggning med service restauranger och butiker. För mer information om bostäderna gå in på projektsidan https://www.vildhem.se/pagaende/idre-fjallvidd Idre Fjäll Det händer mer i fjällvärlden än någonsin. Fler och fler upptäcker det stora utbudet av årets-runt-aktiviteter och vill vistas i ett eget bekvämt boende. Idre Fjäll utökar sin verksamhet varje år där en milstolpe var den nybyggda gondolliften som nyligen invigds. Destinationen är tillräckligt stort för att du aldrig ska få tråkigt och tillräckligt liten för närhet till allt och för att du ska kunna låta bilen vila under hela din vistelse. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Västvägen 127, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Västvägen 127

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 695 000 kr
60 m²
3 rum
3 871 kr/mån

Nu säljs en av dessa attraktiva 15 timmerstugor med ski in- ski out läge nära västbacken och mitt i västbyn. Läget kan knappast bli bättre med närhet till backen, 2-3 minuters gångväg till centrumanläggningen, Ica affären, restaurangerna och den fantastiska utsikten mot de norska fjällen får man på köpet. Stugan ingår i en bostadsrättsförening med totalt 20 mindre lägenheter (101-120) och 15 timrade småstugor (121-135). Stugan inrymmer hall, kök med allrum och kamin, badrum, 2 sovrum och totalt 6-7 sängplatser. I avgiften 3871 kr/månad ingår vatten, avlopp, sophämtning, snöskottning, vägunderhåll och försäkring för föreningens byggnader. -Uthyrningsavtal med Idre Fjäll följer med köpet -Bostadsrätten säljes som dom står idag med inventarier och husgeråd -Dessa stugor är bland de mest populära att hyra både sommar och vinter på fjället -När det gäller uthyrningen så har dessa stugor hyrts ut för ca 180 000 kr netto per år, frågor om uthyrningen besvaras av Kristina på stugbokningen på 0253-41276 Visning kan göras av stugan om den inte är uthyrd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid.

  • Plus
  • Uteplats
Idre Fjäll vägen 821D, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll vägen 821D

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 850 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/3
1 835 kr/mån
40 714 kr/m²

Välkommen till ert framtida fritidsboende på Idre Fjäll! Denna fantastiska lägenhet erbjuder inte bara en vacker utsikt mot de norska fjällkedjorna västerut utan också en direkt närhet till pisterna. Här ifrån når ni Dalarnas längsta med några få skär som tar er vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Längdspåret når ni också med enkelhet från bostaden. När ni kliver in genom dörren på 821D så möts ni av en fräsch och väl omhändertagen bostad som har uppdaterats genom åren. Direkt så välkomnas man av en bra planerad hall som tar er vidare in mot allrummet. Allrum & kök harmoniserar fint genom den öppna planlösningen. Här kan ni koppla av med familj och vänner efter en dag full av äventyr på fjället. Kaminen i allrummet bjuder in till avkoppling och ger en extra mysfaktor till bostaden. Vidare så inrymmer lägenheten 3 sovrum med sängplatser för 6 personer. Ytterligare sovmöjligheter finns i bäddsoffan i allrummet, om så önskas. Stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme som har renoverats -2019. Här finns även torkskåp och tvättmaskin, perfekt för att underlätta under er fjällsemester. Badrummet erbjuder även en bastu att varva ned i efter fartfyllda dagar utomhus. Vid entrén finns ett praktiskt förråd att förvara er utrustning i under vistelsen samt även en uteplats så att ni kan njuta av utsikten året runt. Fiber finns installerat. Bostaden har hyrts ut privat och veckor kan finnas bokade. Bostaden säljs med inventarier förutom personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Det är inte bara insidan inne i lägenheten som imponerar. Utanför väntar Idre Fjälls otaliga möjligheter till friluftsliv året runt, med allt ifrån skidåkning på vintern till vandring och cykling på sommaren, det finns något för alla här. Och med närheten till restauranger, affärer och andra bekvämligheter behöver du aldrig gå långt för att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda. Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Byggningvägen 120, Kringelfjorden, Älvdalens kommun

Byggningvägen 120

Fritidshus
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 850 000 kr
54 m²
4 rum
1 314 m² tomt

Varmt välkomna till Byggningvägen 120 i Kringelfjorden och denna mysig stuga. Kringelfjorden är en riktig pärla som ligger mellan Särna och Idre. Här bor i ni i ett naturskönt fritidshusområde med skogen och sjön som granne. Många husägare använder stugorna lika mycket sommartid som vintertid då det finns många aktiviteter här som passar de flesta som gillar att vistas i skog och mark. Sommartid är det många som vandrar både här på lederna men även utflyktsmål som Städjan, Grövelsjön och Nipfjället är flitigt besökta, liksom Sveriges högsta vattenfall Njupeskär. Även fiske i alla dess bäckar och åar som finns i vildmarken runt Särna och Idre är populärt för dom som har det tålamodet att vänta på att få den största fisken! Paddla kanot är också populärt att göra under sommarmånaderna. Vintertid är Kringelfjorden vida känd för sin fantastiska förening som håller skidspår och skoterleder öppna och i bästa skick år efter år och detta uppskattas av alla som utnyttjar lederna och spåren. Även pimpelfiske och närheten till de alpina backarna i Idre och Fjätervålen är populärt när man bor här. Här möts ni av en trevlig stuga som den stora familjen får plats i då den inrymmer 3 sovrum, hall, allrum med öppen planlösning mot köket. Här finns en kamin som värmer gott under de kyligare dagarna. Vidare så finns det ett badrum med bastu. På gården finns också ett förråd som en skoter får plats i, om så önskas. Tomten är en av de större och utvecklingspotential finns. Bostaden säljs med inventarier. Uthyrning av stugor i Kringelfjorden är populärt, framförallt under sommarmånaderna. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Brf Copernicus, null, Älvdalens kommun
  • 6 lediga bostäder

Brf Copernicus

Lägenhet
Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
fr. 2 750 000 kr
78-147 m²
4-7 rum
2 472 kr/mån

AVGIFTSFRITT DE 5 FÖRSTA ÅREN, DVS TILL JANUARI 2029. (VÄRDE 148 315 KR - 299 030 KR) Varmt välkommen till Sankta Annas väg 7 och 6 st nyproducerade lägenheter. Här bor ni med pisten direkt utanför dörren som tar er vidare ut i Idre Himmelsfjälls pistsystem. För er som gillar längdskidor så går spåret i närheten av lägenheterna likaså skoterlederna. Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska de milsvida skoterlederna som finns eller varför inte gå ut på tur under vinterhalvåret? Under sommaren finns fina vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Bostadsrätterna är unika i området, då vi kan erbjuda lägenheter om hela 147 kvm. Lägenheterna är välplanerade med smart planlösning, många sovplatser och braskamin som skapar värme och extra mysfaktor till boendet. Varje lägenhet har även två badrum, varav en med bastu. Samtliga lägenheter har altan eller balkong, härifrån kan ni njuta av utsikten över fjällen. Uthyrningsavtal finns med Idre Himmelfjäll men detta kan man köpa sig fri ifrån för ca 20.000 kr.

  • Nybyggnadsprojekt
Två nybyggda möblerade stugor - en att bo själv i och den andra för uthyrning!, Gördalen, Älvdalens kommun

Två nybyggda möblerade stugor - en att bo själv i och den andra för uthyrning!

Fritidshus
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 495 000 kr
86 m²
4 rum
947 m² tomt

TVÅ NYBYGGDA MÖBLERADE STUGOR - en för uthyrning och en till er själva?! Eller stugor för gemensamt ägande med bästa vännerna eller den stora familjen! Nu har vi två stycken stugor till salu i populära Gördalen Backcountry på en tomt på vardera 43 kvm. Husen är byggda 2022 och här finns det en hall, badrum med wc och dusch, ett sovrum med fyra sängplatser samt ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. All inredning följer med försäljningen såsom sängar, matbord, soffa samt husgeråd. Tanken med detta är att ha den ena uthyrd och själv bo i den andra då det finns goda intäktsmöjligheter. När man letar efter ett snösäkert boende i fjällen med härligt utsikt, en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan- då har ni hittat rätt! Gördalen är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Anmäl ditt intresse redan idag. Välkommen hem!

Nedre Parkbyvägen 19, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Parkbyvägen 19

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 700 000 kr
1 358 m² tomt

Har ni alltid drömt om att äga en stuga i en av Sveriges mest populära skidorter? Då är den här tomten er gyllene biljett till fjälläventyret ni alltid velat ha! Här erbjuds en tomt om hela 1 358 kvm och som ligger med ski in/ski out till snowparken och härifrån tar ni er enkelt vidare ut i Idre Fjälls liftsystem. Tomten ligger med vacker utsikt mot skidbacke och med fjällvy mot norska fjällen. Tomten har eftermiddagssol/kvällssol. Härifrån får ni även åka skoter från tomten till närmaste skoterled, detta är en av få platser på Idre Fjäll som erbjuder det. Längdspåret når ni antingen från stadion som ligger en kort promenad från ert boende alternativt så kliver ni på Slättvålaspåret som går alldeles i närheten. Med denna tomt får ni möjlighet att skapa ert alldeles egna fjällboende skräddarsytt helt efter era egna önskemål och behov. Oavsett om ni drömmer om en mysig stuga för familjesemestrar eller en modern alpin get away för skidsäsongen, är denna tomt den perfekta grunden för era visioner. Här får ni bygga en bostad på generösa 150 kvm med hela 5,5 m i takhöjd. Ni får även upprätta attefallshus efter att slutbesked finns för ett bostadshus. För mer information se detaljplanen under viktiga dokument. Goda uthyrningsintäkter går att få för den som önskar att hyra ut. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Här finns även flera restauranger, butiker, aktivitetscenter m.m Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt fjällparadis, året om! Låt inte chansen att äga en tomt på Idre Fjäll passera förbi. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet att skapa ert egna dröm-fjällboende. Välkommen att besöka tomten när det passar er.

Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 2
Himlavägen 10A, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 3

Himlavägen 10A

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
86 m²
5 rum
4 043 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkommen till denna mysiga lägenhet om två plan med en magisk panoramautsikt över fjällen och de norska bergen. Här bor ni med ski-in/ski-out och i absoluta närhet finns även skoterleder och längdspåret som tar dig upp på fjället till de milsvida slingorna. Lägenheten erbjuder hela 86 kvm och har på entréplan ett trevligt allrum med öppen planlösning till köket och de stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även utgång till altanen med bästa solläge, som kommer erbjuda många fina stunder året om. De öppna ytorna i samklang med dova toner ger den där härliga stugkänslan man är ute efter, utan att tappa det moderna och bekväma. Vidare så har entréplanet ett stilfullt badrum med bastu. Perfekt efter långa dagar ute på fjället. Hall med torkskåp. Övre plan erbjuder ett badrum och 4 sovrum. Där två av sovrummen har utgång till balkongen, här kan ni njuta länge av att titta på den fina utsikten. Till lägenheten finns ett förråd samt ett förråd/teknikrum, här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad. Fiber finns indraget. Himmelfjäll invigdes julen 2019 och har nu varit verksamt i 4 vintersäsonger. Man har en långsiktig vision om att utveckla destinationen med ännu fler liftar, backar, hotell, nöjesutbud och i förlängningen hoppas vi alla att en gondol binder samman Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Lägenheten hyrs idag ut via Himmelfjäll och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Glitterstigen 9A, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9A

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 250 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
33 088 kr/m²

Välkommen till Glitterstigen och denna mysiga bostad! När ni kliver in genom dörren möts ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här är det inte panoramautsikten som stjäl showen, utan snarare den mysiga och omsorgsfullt inredda interiören. Varje detalj är noga utvald för att ge den genuina fjällkänslan och skapa en plats där ni kan koppla av och trivas. Här kan ni samla familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. På entréplanet finns ett rymligt sovrum, ett badrum med bastu och ett allrum med öppen planlösning mot köket. Panel på väggarna ger en känsla av genuin fjällcharm, att det är öppet hela vägen upp i nock ger en luftig och härlig atmosfär till allrummet. Härifrån når ni även den härliga altanen, perfekt för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. På övre planet finns ytterligare ett allrum och två rymliga sovrum. Totalt finns det sängplatser för 8+2. Goda uthyrningsintäkter går att få. Bostadens säljs med inventarier. Här bor ni med närhet till både Idre by och fjällanläggningarna. Till Himmelfjäll och Idre fjäll tar det ca 5-8 minuter med bil. För den skoterintresserade så tar ni skotern direkt från bostaden och vidare ut på SOND´s 180 mil skoterleder. Gillar ni att åka längdskidor så når ni även längdspåren i närheten av boendet. Den populära Skidbussen går gratis från Fjällfoten till byn eller fjällanläggningarna. Smidigare än så kan det inte bli! På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbanan bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

  • Plus
  • Uteplats
Idre Fjäll 903E, Dählievägen, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Idre Fjäll 903E, Dählievägen

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 495 000 kr
82 m²
4 rum
4 210 kr/mån
42 622 kr/m²

Varmt välkomna till Dählievägen 903E och detta drömläge mitt i backen! Här har ni pisten Stugbybacken precis utanför dörren som tar er ner till bland annat gondolen, sportuthyrning syd och väst 6:an. Ni når även Pernillabacken från boendet. Förutom att läget erbjuder en direkt ski-in/ski out så har ni även en magisk utsikt över fjällen från denna bostad! Längdspåret når ni enkelt från bostaden och en vallabod finns att tillgå precis bredvid ert boende. Närhet till centrumanläggningen med restauranger, affärer, sporthall, bowling och gym är en annan bidragande faktor till att det är så populärt att äga ett boende i detta område. När ni kliver in genom dörren till lägenheten så möts ni av ett varmt hem som andas riktig fjällkänsla, då man nyligen har renoverat ytskikten i varma fina kulörer samt lagt in ett nytt golv. Här erbjuds ni tre sovrum med plats för 5-10 personer om så önskas. Hallen är rymlig och allrummet med den öppna planlösningen till köket är den perfekta platsen att umgås efter en dag ute fylld med aktiviteter. Även här har man fin utsikt. Efter en frisk dag ute på fjället fylld med aktiviteter kommer ni avnjuta många stunder i bastun som är placerad i ett av badrummen. Bostaden inrymmer två badrum vilket gör er vistelse smidig och enkel när hela det stora sällskapet skall semestra tillsammans. Tvättmaskin och torktumlare är nya från 2023 och det finns även två torkskåp. Perfekt när man är många i "stugan". Vid entrén finns det en mysig uteplats, här kan ni njuta av utsikten tillsammans med vänner och familj. I avgiften ingår uppvärmning och el. Huset värms upp via bergvärme och denna bostad värms upp via golvvärme på hela planet. Bostaden säljs med en del av inventarierna. Fiber finns att tillgå. I dagsläget säljs bostaden utan uthyrningsavtal med Idre Fjäll, vill man hyra ut bostaden så går det enkelt att ordna via Idre Fjäll eller annan aktör. Intresset för Idre Fjäll växer för varje år som går, då destinationen utvecklats och är numera en året runt destination. Stora satsningar kommer att göras även framöver både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. Den största attraktionen är utan tvekan gondolen som invigdes under vintern 2023, som med sin enorma kapacitet tar såväl skidåkare, vandrare och cyklister snabbt och smidigt ända upp till toppen av fjället! På Idre fjäll finns det mycket att upptäcka! När ni vintertid har tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning.

  • Plus
  • Uteplats
Nicolaus väg 13, 1a, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 13, 1a

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/2
2 878 kr/mån
34 239 kr/m²

AVGIFTSFRITT I 5 år! ( Värde 172 675 kr ) I bästa ski in/ski out läge finner ni denna mysiga lägenhet med fin utsikt över fjällen. Bostaden är fräsch och har en genomtänkt planlösning. Panelen i bostaden skapar extra fjällkänsla till boendet. Här ryms 3 sovrum med plats för 8 personer, 2 badrum varav en med bastu. Perfekt efter en dag ute på fjället. Allrummet och köket har en öppen planlösning och bjuder in till trevliga sociala stunder. Kaminen värmer varmt och skapar extra mysfaktor till bostaden. Från allrummet når man även altanen. Här kan ni njuta av solen och utsikten över fjällen. Lägenheten har också en rymlig hall samt ett praktiskt förråd. Bostaden säljes med inventarier Idre Himmelfjäll är en destination som inte bara erbjuder fantastisk skidåkning, utan även en mängd andra aktiviteter året runt. Utforska vandringsleder, mountainbike-spår eller varför inte prova på fiske i de kristallklara sjöarna i närheten? Oavsett säsong finns det alltid något att göra i denna natursköna och livfulla miljö. Denna lägenhet erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Idre Himmelfjäll tillsammans med områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar lägenheten. Avtal med Idre Himmelfjäll följer med vid köp och veckor kan vara bokade. För visning, kontakta ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Jupitervägen 24 lgh 243, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Jupitervägen 24 lgh 243

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 495 000 kr
117 m²
6 rum
vån 2/2
6 425 kr/mån
29 872 kr/m²

Vill du ha ett enkelt semesterboende där du kan ställa bilen under hela vistelsen och bara njuta av att ha allt i sin närhet? Då är vår lägenhet på Jupiter Lodge något för dig! Här möts du fortfarande av den nyproducerade känslan när du kliver in. Lägenheten säljs fullt möblerad och klar. Bostadsrätten ligger i mitten av huset med öppet läge nära backen och liften, samt en balkong i sydvästligt läge. Restaurang och skidboden ligger ett stenkast från lägenheten samt att längdskidspår och skoterleder som tar dig upp på fjället till de milsvida lederna ut i vildmarken går precis utanför. Lägenheterna är smart byggda, då detta boende erbjuder två lägenheter. När man kommer in i hallen så finns det 2 dörrar, en till den större lägenheten som inrymmer på entréplan hall, 1-2 sovrum, badrum med bastu, kök och vardagsrum med kamin. Övre plan erbjuder 2 sovrum, badrum och ett mindre allrum. Totalt har den större lägenheten plats för 10 bäddar. Den andra dörren i hallen går till den mindre lägenheten med allrum med kökspentry, sovutrymme samt ett badrum med bastu. Här kan man alltså bo i den ena lägenheten själv och hyra ut den andra på samma gång, eller så kan man bo många här samtidigt men ändå ha lite avskildhet! Lägenheten säljs med inventarier och köksgeråd och bostaden har uthyrningsavtal via Himmelfjäll som följer med vid köp. Goda intäkter går att få. För mer info kring uthyrning hänvisar vi till Idre Himmelfjäll. Till lägenheten finns 2 parkeringar som är utrustade med en el- bilsladddare och motorvärmare. I vinter kan du även ta skidbussen gratis mellan Idre Himmelfjäll, Idre fjäll och Fjätervålen om du vill variera din skidåkning och det finns även ett skipass att köpa som gäller för alla tre destinationer. Idre Himmelfjäll är en av de mest eftertraktade platserna för fritidsboende i Sverige, och det är inte svårt att förstå varför. Området är omgivet av vacker natur, med fjäll, sjöar och skogar som lockar till skidåkning, vandring, fiske och mycket mer. Detta är en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Sommartid finns det mycket att upptäcka. På Idre Fjäll finns aktiviteter som cykling, höghöjdsbana, hästridning m.m Idres golfbana är känd som en av Sveriges vackraste banor och måste upplevas för den golfintresserade. För dig som gillar vandring finns det otroligt mycket leder att utforska i närområdet. Välkommen att anmäla dig till ansvarig mäklare för visning, (som går att genomföra både digitalt och fysiskt). Mer info om lägenheten se mäklarens hemsida. Välkommen till Idre Himmelfjäll!

  • Plus
  • Balkong
Orrstigen 22, Fjällbäcken, Älvdalens kommun

Orrstigen 22

Tomt
Fjällbäcken, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 200 000 kr
1 206 m² tomt

Fjällbäckens tomtområde är ett nyetablerat fritidshusområde med totalt 72 tomter varav ca 50 är bebyggda eller är under uppbyggnad. Området ligger geografiskt väldigt bra då det ligger syd-väst om Idre fjäll och mitt emot Sveriges nyaste fjällanläggning Himmelfjäll. Utsikten härifrån är vid och man ser Idre Fjälls backar och även Städjan. Tomten är stor, på hela 1 206 kvadratmeter. Här i Fjällbäcken bor ni med skoterleden runt knuten, som tar er ut på SOND´s gedigna lednät om 180 mil. För er som gillar att åka längdskidor så går det också enkelt att ta er ut till Idre Himmelfjälls och Idre fjälls längdskidspår från tomten. På några få minuters bilfärd så är ni snabbt framme vid Idre fjäll och Himmelfjälls alpina anläggningar och i framtiden kommer ni även att ha promenadavstånd till Himmelfjälls nya backar. Vid den första infarten till stugområdet så finns en handelstomt som är såld och här kommer det att byggas en ny centrumgalleria med många spännande inslag, vilket kommer att öka områdets status med åren- om köparens visioner förverkligas. Varmt välkommen att besöka tomten när det passar er!

Fjällslingan 6B, lgh 1008, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Fjällslingan 6B, lgh 1008

Lägenhet
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 995 000 kr
51 + 32 m²
4 rum
2 022 kr/mån
39 118 kr/m²

Välkomna till Fjällslingan och denna mysiga bostadsrätt. Här möts ni av ett välplanerat boende med den där extra fjällkänslan. Bostaden har 3 sovrum samt ett loft. Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket och skapar en trivsam plats att umgås på efter en dag ute fylld med aktiviteter. Den öppna planlösningen samt att det är öppet hela vägen upp till nock ger en luftig och härlig atmosfär till allrummet. Fönsterpartierna med ljusinsläpp från tre väderstreck ger fint ljus till allrummet och matplatsen. Badrummet är stilrent och här finns även en bastu att värma sig i efter en härlig dag på fjället. I badrummet finns det även tvättmaskin och torktumlare. Runt halva bostaden så finns det en mysig terass, här njuter man året runt med familj och vänner. Till parhuset ingår en carport, perfekt att parkera bilen eller skotern i. Carporten har även ett stort förråd där ni enkelt får plats med era skidor, snöleksaker m.m. Ett mindre förråd finns också på uteplatsen. Här bor ni med skoter och vandringsleder runt knuten, perfekt för ett aktivt friluftsliv. Under vintermånaderna förvandlas Fjällfotens stugområde till en vacker vinterdröm och ni bor med närhet till såväl längdskidspår som skidbackar. Med ca 5 -10 minuter med bil är ni uppe vid skidanläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Till Fjätervålen tar det ca 20 minuter och skidbussen stannar också i närheten för er som vill ställa bilen under vistelsen. Under sommaren kan ni utforska vandringsleder som slingrar sig genom den vackra fjällnaturen, njuta av fiske i kristallklara sjöar, testa er skicklighet på mountainbike, spela golf eller varför inte prova på forsränning eller Idre Fjälls höghöjdsbana? I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små. Denna del i parhuset erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering för framtiden. Områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då ni inte själv nyttjar bostaden. Bostaden säljs med de inventarierna som finns i bostaden idag, obs på att vissa möbler ej överenstämmer med bilderna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats
Fjällslingan 3A (lgh 1019), Fjällfoten, Älvdalens kommun

Fjällslingan 3A (lgh 1019)

Lägenhet
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 995 000 kr
111 m²
6 rum
3 350 kr/mån
26 982 kr/m²

Drömmer ni om ett eget fjällboende där hela familjen och vännerna får plats? Låt oss presentera denna nybyggda pärla. Ett fritidsboende i Fjällfotens stugområde om 111 kvm och som erbjuder hela 5 sovrum! Här välkomnas ni av ett välbyggt parhus med hög standard och bra planlösning. Vad sägs om en stor terass som sträcker sig runt halva bostaden och som delvis vetter mot skogen. Här kan man njuta av solens strålar större delen av dagen och är perfekt att duka upp för såväl er frukost, lunch eller middagssittning samtidigt som ni andas in den friska fjälluften. Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket och skapar en trivsamt plats att umgås på efter en dag ute fylld med aktiviteter. De stora fönsterpartierna med ljusinsläpp från tre väderstreck bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Det stilrena köket från Epoq går i ljus kulör och ger en fin karaktär till rummet. Här finns det gott om förvarings och arbetsyta. Vidare på entréplan finner ni ett av sovrummen, teknikrum/förråd samt ett stilrent badrum med bastu. Perfekt efter en dag ute såväl sommartid som vintertid. Övre plan erbjuder hela 4 sovrum. Ett av dem har stora fina fönsterpartier som vetter från golv till tak med fin utsikt mot naturen. Detta rum kan även nyttjas som ett till allrum om så önskas. De två lite mindre sovrummen har mysiga takfönster, vem vill inte sova här och titta på stjärnhimlen innan man somnar? Det andra större sovrummet har även det takfönster samt plats för en större säng och förvaring. På övre plan finns även ett mysigt mindre allrum samt ett badrum. Totalt erbjuder lägenheten sängplatser för upp till 10 - 12 personer. Till parhuset ingår även en carport, perfekt att parkera bilen eller skotern i. I carporten finns det även ett stort förråd där ni enkelt får plats med era cyklar, snö-leksaker m.m Det finns även ett mindre förråd precis vid entrén. Vill ni förvärva bostaden inredd och klar och bara kunna njuta av ert boende från dag ett? Inga problem, det är möjligt att köpa boendet med inventarierna. Här bor ni med skoter och vandringsleder runt knuten, perfekt för ett aktivt friluftsliv. Under sommaren kan ni utforska vandringsleder som slingrar sig genom den vackra fjällnaturen, njuta av fiske i kristallklara sjöar, testa er skicklighet på mountainbike, spela golf eller varför inte prova på forsränning eller Idre Fjälls höghöjdsbana? I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små. Under vintermånaderna förvandlas Fjällfotens stugområde till en vacker vinterdröm och ni bor med närhet till såväl längdskidspår som skidbackar. Med ca 5 -10 minuter med bil är ni uppe vid skidanläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Till Fjätervålen tar det ca 20 minuter. Denna del i parhuset erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering i framtiden. Områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister, vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då du inte själv nyttjar bostaden. Brf:en godkänner uthyrning via airbnb. Intäkter på ca 200 000 kr netto går att få, beroende på vilka veckor man hyr ut. Ta del av 3D- visningen, som gör det enkelt att gå runt i bostaden. Välkommen till ditt drömboende i fjällen - där äventyret börjar direkt utanför dörren! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Fjällslingan lgh 1003, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Fjällslingan lgh 1003

Lägenhet
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
1 995 000 kr
51 + 32 m²
4 rum
2 022 kr/mån
39 118 kr/m²

Kvadratsmart boende, perfekt för familjen! Varmt välkomna till Fjällslingan och denna mysiga bostad. Här möts ni av ett välplanerat boende med fin ljus panel på väggarna som skapar den där extra fjällkänslan. Bostaden inrymmer 3 sovrum samt ett loft. Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket och skapar en trivsam plats att umgås på efter en dag ute fylld med aktiviteter. Den öppna planlösningen samt att det är öppet hela vägen upp i nock ger en luftig och härlig atmosfär till allrummet. Fönsterpartierna med ljusinsläpp från tre väderstreck ger fint ljus till allrummet och matplatsen. Badrummet är stilrent och här finns även en bastu, perfekt efter kalla dagar på fjället. I badrummet finns det även tvättmaskin och torktumlare. Vidare så finns det ett teknikrum/förråd. Runt halva bostaden så finns det en mysig terass, här njuter man året runt med familj och vänner. Till parhuset ingår en carport, perfekt att parkera bilen eller skotern i. I carporten finns det även ett stort förråd där ni enkelt får plats med era skidor, snöleksaker m.m Ett mindre förråd finns också på terassen. Här bor ni med skoter och vandringsleder runt knuten, perfekt för ett aktivt friluftsliv. Under vintermånaderna förvandlas Fjällfotens stugområde till en vacker vinterdröm och ni bor med närhet till såväl längdskidspår som skidbackar. Med ca 5 -10 minuter med bil är ni uppe vid skidanläggningarna Himmelfjäll och Idre Fjäll. Till Fjätervålen tar det ca 20 minuter och skidbussen stannar också i närheten för er som vill ställa bilen under vistelsen. Under sommaren kan ni utforska vandringsleder som slingrar sig genom den vackra fjällnaturen, njuta av fiske i kristallklara sjöar, testa er skicklighet på mountainbike, spela golf eller varför inte prova på forsränning eller Idre Fjälls höghöjdsbana? I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små. Denna del i parhuset erbjuder inte bara en härlig livsstil, utan också en investering för framtiden. Områdena runt om är populära destinationer för både svenska och internationella turister vilket skapar möjligheter för uthyrning under de perioder då ni inte själv nyttjar bostaden. Goda intäkter går att få, ca 120 000 kr netto (23-24) och veckor kommande säsong kan vara bokade. Bostaden säljs med de flesta inventarier förutom personliga tillhörigheter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats
Glitterstigen 9B, Fjällfoten, Älvdalens kommun

Glitterstigen 9B

Radhus
Fjällfoten, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 325 000 kr
68 m²
5 rum
4 173 kr/mån
34 191 kr/m²

Varmt välkommen till Glitterstigen 9B och detta fina parhus byggt 2021-2022. Här möts ni av en välplanerad bostadsrätt fördelat på två plan om 68 kvm. När ni kliver in genom dörren välkomnas ni av en varm och inbjudande atmosfär. Här samlar ni familj och vänner för oförglömliga stunder tillsammans. Allrummet med fin fondpanel på väggen skapar en extra mysig fjällkänsla och de stora fönstren ger bra med ljusinsläpp och att det är öppet hela vägen upp till nock ger en fin rymd till rummet. Här kan ni umgås samtidigt som maten lagas då allrum och kök har en öppen planlösning. Härifrån når ni även altanen som bjuder in till härliga stunder. Vidare på entréplanet så finns ett rymligt sovrum samt badrum med bastu. Att basta är precis lika härligt året runt efter en dag ute fylld med aktiviteter! Övre plan erbjuder ett mindre allrum och två rymliga sovrum. Totalt erbjuder bostaden sängplatser för 6-9 personer. Från boendet tar man sig enkelt ut med snöskoter på de milsvida lederna, SOND erbjuder ca 180 mil preparerade leder. Vill man hellre åka längdskidor så ligger även de spåren i nära anslutning till boendet. Här bor ni med närheten till all service och mataffärer som finns i byn samtidigt som det bara är 5-8 minuter med bil upp till Idre Fjäll och Himmelfjäll, vilket gör Fjällfoten till ett populärt område att både hyra samt att äga något i. På sommaren kan man vandra på leder som går hela vägen upp till fjällen. För den golfintresserade så ligger Idres välkända golfbana bara ca 5 minuter med bil från boendet. I närområdet finns det mängder med aktiviteter för såväl stora som små att utforska året runt. När det gäller utförsåkning på vintern så finns Idre-passet, som är ett liftkort som kan köpas och ger dig tillgång till Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålens alpina anläggningar. Den nya och smidiga skidbussen (www.skidbussen.se) stannar vid Fjällfoten och tar er till både byn och fjällanläggningarna under vintertid. Enklare än så kan det inte bli! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning, fysiskt eller digitalt.

  • Plus
  • Uteplats
Västvägen 132, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Västvägen 132

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 790 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/1
3 871 kr/mån

Varmt välkomna till fjällparadiset Idre Fjäll och till Västvägen 132! Här bor ni med ski in/ski out till Västbacken och centrumanläggningen med affärer, restauranger, sporthall, bowling samt gym m.m nås smidigt med en 2-3 minuters gångpromenad. Västvägen 132 är en mysig stuga med avskilt läge trots närheten till allt. Altanen är nybyggd och erbjuder fin utsikt. Här kan man varva ned efter en dag fylld med utomhusaktiviteter. Stugan erbjuder hall med torkskåp, mysigt allrum med kamin och med en öppen planlösning mot kök och matplats. Fondväggen tillsammans med kaminen ger den härligt genuina fjällkänslan till rummet och här vill man spendera tid med vänner och familj. Vidare så inrymmer stugan 2 sovrum med plats för totalt 7 personer samt ett fräscht badrum. Förråd finns vid entrén. I avgiften 3871 kr/månad ingår vatten, avlopp, sophämtning, snöskottning, vägunderhåll och försäkring för föreningens byggnader. Bostaden säljes med inventarier förutom personliga tillhörigheter. Avtal med Idre fjäll finns tecknat och följer med vid ett köp. Goda intäkter går att få, ägaren har fått 150 000 - 175 000 netto och veckor kommande säsong kan vara bokade. För frågor rörande avtal hänvisar vi till Idre Fjäll. På fantastiska Idre Fjäll finns mycket att uppleva. Stora satsningar kommer att göras både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. När ni tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll 832, lägenhet 11:2

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 400 000 kr
74,1 m²
4 rum
vån 3/4
4 421 kr/mån
45 884 kr/m²

Kvadratsmart och nästintill nyproducerad lägenhet med ski-in/ski-out till pisten Dalarnas längsta och längdskidspåren. Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet om 4-rum med kök i BRF Dalarnas längsta. (Få byggprojekt har fått så många lovord och beröm som detta fick under inflyttningsdagen av både köpare och andra besökare som fanns på plats.) Bostadsrätten är på 74 kvadratmeter och innehar tre sovrum, en balkong med magisk utsikt, badrum med tvättmöjligheter och bastu, samt gemensamt allrum/kök. Lägenheten säljs möblerad & med ett fullt utrustat kök så det är verkligen bara att flytta in och njuta ifrån första stund! Lägenheten har även ett tillhörande förråd, där ni lätt förvarar era skidor, cyklar och privata saker. Smidigt om ni t.ex hyr ut er lägenhet men vill lämna kvar er utrustning inför kommande semesterperiod. Bilen kör ni ned och parkerar i parkeringshuset på källarplan, väldigt skönt att slippa skotta fram bilen när snön vräkt ned. Från källaren tar ni hissen direkt upp till lägenheten. Smidigt för er både vid i och urlastning. Här bor ni med promenadavstånd till allt som Idre fjäll har att erbjuda och ni når även längdskidspåren strax ovanför lägenheten som på sommartid är cykelled. Att äga en lägenhet på Idre fjäll och samtidigt hyra ut den gör att de allra flesta har sina kostnader täckta under året i och med att lägenheten kan hyras ut under både sommar- och vintersäsong. Uthyrningsavtal följer med vid köp av denna bostad och veckor kommande säsong kan vara bokade. Intresset för Idre fjäll växer för varje år som går, då destinationen utvecklats och är numera en året runt destination. Stora satsningar kommer att göras även framöver både på anläggningen i stort men även på flera av de olika nedfarterna samt liftsystemet. Den största attraktionen är utan tvekan gondolen som invigdes under vintern 2023, som med sin enorma kapacitet tar såväl skidåkare, vandrare och cyklister snabbt och smidigt ända upp till toppen av fjället! På Idre fjäll finns det mycket att upptäcka! När ni vintertid har tröttnat på att åka skidor kan ni testa på skoteråkning, hundspann eller något annat av det Idre Fjäll erbjuder under vintern. Sommartid så erbjuds vandring, fiske, forsränning och framförallt cykling som växer för varje år och cykelbanorna här är väl utvecklade för att passa alla åldrar och är utmanande på många olika sätt. Idre Fjäll med omnejd är ett riktigt paradis, året om! Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka visning av bostaden!

  • Balkong
  • Hiss
Fulufjällsbyn 17B, Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun

Fulufjällsbyn 17B

Fritidshus
Fulufjällsbyn, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
2 900 000 kr
110 + 5 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende i natursköna omgivningar med ljuvlig utsikt! Denna underbara fritidsbostad, ett charmigt parhus med suterräng, erbjuder dig en fridfull reträtt med enastående utsikt över Fulufjället. Med sina generösa 110 kvadratmeter av trivsam yta är detta hemmet du längtat efter för avkoppling, äventyr och minnesvärda stunder med familj och vänner. Här bor man i ett snösäkert område med skoter och längdskidspår ( ideellt ) runt knuten och fina fiskevatten och vandringsleder inom närområdet. Till Sveriges högsta vattenfall - Njupeskär och dess fina vandringsleder är det knappa 7 km från boendet. Denna del i parhus ligger högst upp i Fulufjällsbyn vilket ger fin utsikt och perfekt för barnfamiljer då inga bilar kommer passera. Bostaden erbjuder på suterrängplan ett rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Matplats för upp till 10 personer. Från köket når man även uteplatsen. Allrummet är rymligt och här finns en kamin, som värmer gott under de kyligare månaderna och skapar en härlig mysfaktor till rummet. De stora fönstren öppnar upp för den fantastiska utsikten och släpper in naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vidare så finns det på entréplan en rymlig hall, ett sovrum, badrum med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare. Övre plan erbjuder tre sovrum, varav ett med utgång till balkongen. Här kan man spendera många timmar och bara njuta av utsikten och lugnet som omger en. Övre plan har också ett stort badrum med bastu, perfekt efter en dag ute med aktiviteter! Bostaden omges av flera uteplatser och gör det möjligt att följa solens strålar. Platsen är idyllisk, perfekt för naturälskare och de som söker avkoppling. Du kommer att bli förälskad i den friska fjällluften och möjligheten till vandring, skidåkning och andra utomhusaktiviteter. Bostaden säljes med de flesta av inventarierna. Goda uthyrningsintäkter går att få. Ägaren har senaste året fått ut 100 000 kr. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visningstid.

  • Plus
Idre Fjäll Alpinvägen 856, lägenhet 9, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll Alpinvägen 856, lägenhet 9

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
3 795 000 kr
75 m²
5 rum
7 081 kr/mån
50 600 kr/m²

Högst upp i huset på Alpinvägen 856 finns denna härliga etagelägenhet om 5 rum och kök med en underbar balkong i väst! Socialt utformad lägenhet som präglas av en härlig rymd, exklusiva materialval, fullutrustat modernt kök med ett svårslaget läge i Idre Fjäll. Boendet har hämtat inspiration från fjällvärlden med naturnära material och skandinavisk inredning. Genomgående mycket hög standard och smakfulla detaljer att förälska sig i. Färgskalorna är varma och möblera väl utvalda. Här finns utrymme för både härliga middagar, en skön och värmande bastu samt soffmys, allt med magisk utsikt över fjällen. Det ska vara enkelt att leva här och lägenheten erbjuder allt för ett bekvämt fjällboende. Här kan Ni skapa Ert andra hem, en plats för familjen och vännerna men också en bra plats för fjällkontoret. Som boende har man också en mängd förmåner genom lokala samarbeten, vilket kan läsas mer om på Fjällhem Idres hemsida. Lägenheten rymmer 4 sovrum, 2 på entréplan och 2 på övervåning/loft, stort badrum med bastu samt en extra toalett och ett bra förråd uppe på loftet. Boendet har en öppen planlösning med kök, matplats och soffhörna samt balkong med utsikt över dalen och de norska fjällkedjorna. Självklart finns både tvättmaskin och torkskåp samt en air dryer för torkning av pjäxor/skor. Med ski in/ski out har Du närhet till både längdspåret, som glider förbi alldeles ovanför huset, och flertalet härliga pister där Dalarnas Längsta tar Dig hem för dagen. Idre Fjäll är en snabbt växande skidort och erbjuder både shopping och flertalet olika restauranger. Stora investeringar väntas göra Norra Dalarnas alpina fjällvärld ännu lite bättre de kommande åren och redan i år öppnar gondol-liften! Gondolen är den senaste i raden av nyheter på Idre Fjäll som gör att anläggningen är en av de främsta i norden och med premiär nu på sportlovet blir fjället en attraktion rikare! På sikt är tanken att ytterligare en goldol ska binda samman de båda fjällen, Himmelfjäll och Idre Fjäll, vilket kommer att stärka båda skidanläggningarna. Här får Du en lägenhet med genuin fjällkänsla som måste upplevas i sitt rätta element. Här finns saker att upptäcka året runt! Välkommen till Alpinvägen 856, Fjällhem Idre - Ditt andra hem!

  • Balkong
Pers väg 7, Gördalen, Älvdalens kommun

Pers väg 7

Tomt
Gördalen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
295 000 kr
1 336 m² tomt

TOMT TILL SALU MED BRA LÄGE OCH MED V/A-ANSLUTNING VID TOMTGRÄNS! Drömmer du om att bygga ditt eget paradis med lagomt avstånd från all "kommers"? När man letar efter ett snösäkert boende i fjällen med härligt utsikt, en levande fjällby med aktiv skoteruthyrning, vandrarhem och restaurang i bystugan- då har ni hittat rätt! Gördalen är vida känt för sin snösäkerhet som lockar främst skoteråkare från när och fjärran men också skidåkare. De kommer hit och avnjuter sin ledighet med äventyrliga dagar i och kring Drevfjällets toppar och dalar. Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär. Anmäl ditt intresse redan idag!

Större fastighet till salu med möjligheter!, Lemsjövallen, Älvdalens kommun

Större fastighet till salu med möjligheter!

Tomt
Lemsjövallen, Älvdalens kommun
HusmanHagberg Idre Älvdalen
900 000 kr
2,6 ha tomt

STÖRRE FASTIGHET TILL SALU I LEMSJÖVALLEN! Lemsjövallen var en äldre fäbod med anor långt tillbaka i tiden då det bedrevs jordbruk här på vallen med lösgående djur och slåtterängar på de öppna landskapen. Men tiden förändras och så även här på fäboden- djuren är sedan länge borta och Lemsjövallen har utvecklats till ett fritidshus paradis med fantastisk utsikt mot fjällen och ner till mot Lemsjön. Marken som nu ska säljas är på ca 3 hektar (30 000 m2) och ligger mitt i området med väg längs med fastigheten. Här finns det möjlighet att dela upp marken i flera tomter och sälja dessa var för sig- eller så behåller man marken som den är idag och bygger något enbart åt sig själv. Något förhandsbesked från kommun eller Lantmäteriet finns inte idag, men det finns andra aktörer som har gjort avstyckningar på grannfastigheter och bebyggt dessa med hus. Det bör inte vara några problem med att göra så även här. Närmaste ställe här är Mörkret som ligger ca 1,5 mil längre västerut mot Gördalen och till Särna är det också ca 1,5 mil. På vintern är det snöskoteråkning på alla de miltals preparerade leder som finns i anslutning här samt även pimpelfiske i närliggande sjöar som är de största intressena. Längdskidåkning finns också här då det dras spår hela vintern av de som vistas här vintertid. På sommaren är det träning i form av cykling och löpning på skoterleder och längdspåren som många ägnar sig åt samt fiske i alla dess bäckar och åar som finns i naturen. Inte så långt från Lemmsjövallen ligger Fulufjällets Nationalpark med Sveriges högsta vattenfall, Njupeskär som är en mycket populär destination under sommarhalvåret. De olika fjälldestinationerna så som Idre Fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen nås inom 45 minuter med bil. Är man intresserad och vill veta mer om möjligheter till att bebygga marken så hänvisas ni till Älvdalens kommun på 0251-31300. Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare.

Visar 1 - 25 av 40