Mäklarhuset Gislaved

Mäklarhuset Gislaved

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södergatan 24a, Gislaved, Gislaveds kommun

Södergatan 24a

Lägenhet
Gislaved, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
845 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 324 kr/mån
11 192 kr/m²

Välkomna till denna fräscha trerumslägenhet med balkong och bra planlösning i populära Brf Gesällen. Boendet erbjuder 75,5 kvadratmeter som fördelas på rymligt vardagsrum, snyggt kök och två mysiga sovrum samt wc/dusch med tvättmaskin. Renoveringar med nytt kök, nya ytskikt och golv m.m under 2018. Inre fond på 13900 kr. Nära till skolor, sporthallar och promenadavstånd till centrum. Fin innergård och välskött förening. Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkomna!

  • Balkong
Södra Långgatan 24c, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Södra Långgatan 24c

Lägenhet
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
450 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
2 738 kr/mån
10 465 kr/m²

Tillfälle! Nu finns denna välplanerade tvårumslägenhet på tredje våning i Brf Annero 3 till salu! Fräscht kök med vita luckor och öppet in till vardagsrummet med fin stavparkett, sovrum i bra storlek och kaklat badrum med tvättmaskin. Härlig inglasad balkong med gott om plats för utemöbler och fin utsikt. Här kan man sitta långt in på hösten och tidig vår, perfekt extrarum. Låg månadsavgift och välskött förening. Nära till centrum, mataffär och butiker samt promenadavstånd till busshållplats samt tågstation. Välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
Paradisgatan 21c Lgh 1203, Centralt, Gislaveds kommun

Paradisgatan 21c Lgh 1203

Lägenhet
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 871 kr/mån
6 077 kr/m²

Fin tvåa till Salu! Ljus och välskött lägenhet med hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med fin parkett, wc/dusch med egen tvättmaskin och bra planlösning. Trevlig innergård och insynsskyddad balkong i västerläge. Bra gemensamhetsutrymmen i området. Ett smidigt boende belägen i lugnt och familjevänligt område nära till skola och centrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Flöjtgränd 1, Sörgården, Gislaveds kommun
  • Mån 8 apr

Flöjtgränd 1

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
845 000 kr
107 + 8 m²
4 rum
657 m² tomt

Bekvämt boende i ett plan på hörntomt och vidbyggt garage med stort förråd. Boendet har stort vardagsrum med braskamin, tre bra sovrum , rymligt badrum och renoverad wc med kakel/klinker. Altan på baksidan med trätrall och tak. Tomten har ett eftersatt underhåll och huset har renoveringsbehov. Här finns möjligheter för den händige som gillar att fixa och renovera. Nära till skola, förskolor och fina motionsslingor samt bra cykelvägar in till centrum! Välkomna på visning!

  • Plus
Kråkrisgatan 17, Smålandsstenar, Gislaveds kommun
  • Lör 6 apr

Kråkrisgatan 17

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 395 000 kr
160 m²
7 rum
349 m² tomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om sju rum och kök! Denna trivsamma villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig atmosfär. Mysigt allrum, två badrum, hemtrevligt kök och fem bra sovrum. Fin täljstenskamin som ger skön värme när kylan tränger sig på. Här ingår en lättskött tomt om 349 kvadratmeter. Huset har även trevlig uteplats och inglasad altan i söderläge samt garage och förråd. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, lugnt beläget. Skola ligger inom gångavstånd och centrum, affärer samt sporthallar en bit bort från bostaden. Varmt välkommen till Kråkrisgatan 17!

  • Plus
Mogatan 7, Gyllenfors, Gislaveds kommun
  • Fre 5 apr

Mogatan 7

Villa
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
795 000 kr
138 + 78 m²
6 rum
1 008 m² tomt

På Mogatan 7 finns en bra möjlighet att förvärva tvåplansvilla i ett eftertraktat område. Denna villa rymmer sex rum och är byggd på en stor tomt som är perfekt för avkoppling, odling eller lek. Med nyare vitvaror och jordvärme som håller kostnaderna nere. Boendet erbjuder tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, kök och två badrum samt bastu. Gå sedan ut till den härliga inglasade altanen och njut av en kopp kaffe, härligt sällskapsrum! Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till idrottsanläggning och fina strövområden. Välkommen på visning!

  • Plus
Baldersvägen 24A, Henja, Gislaveds kommun

Baldersvägen 24A

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
2 250 000 kr
162 + 80 m²
6 rum
1 033 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade tvåfamiljsvilla på Baldersvägen 24 a. Här finns två fina trerumslägenheter med rejäla och lättmöblerade rum, bra kök och badrum. Tvättstuga , pannrum och garage i källarplan. Uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Här kan man bo i generationsboende eller hyra ut. Möjligheterna är många! Välkomna på visning!

  • Plus
Paradisgatan 19b, Centralt, Gislaveds kommun

Paradisgatan 19b

Lägenhet
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
645 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 361 kr/mån
8 063 kr/m²

Välkomna till en ljus och fräsch lägenhet med fint kök, trivsamt vardagsrum med parkett, två sovrum och bra planlösning. Härlig innergård och balkong i sydvästläge. Fantastisk bra och välskötta gemensamhetsutrymmen i området. Här får man ett trivsamt boende i Brf Gullvivan belägen i lugnt och familjevänligt område nära till skola och centrum. Varmt välkomna!

  • Balkong
Bäckgatan 13, Anderstorp, Gislaveds kommun

Bäckgatan 13

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 495 000 kr
135 + 85 m²
5 rum
866 m² tomt

Välkommen till detta hus som rymmer bland annat stort vardagsrum och matrum i vinkel, fyra sovrum i bra storlekar, nytt vitt och fint kök, kaklad wc/dusch och bra biytor i källarplan. Rymlig inglasad altan med västerläge och stor trädgård. Uppvärmning med bergvärme. Fristående garage med förråd. Närhet till skola, naturområde och badplatsen vid Gläntan samt cykelavstånd in till centrum.

Lindvägen 21a, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Lindvägen 21a

Lägenhet
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
550 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 048 kr/mån
5 584 kr/m²

Fin och välskött fyrarumslägenhet på första våning i Brf Linden. Ljust och trevligt vardagsrum, fina sovrum och rymligt kök med bra arbetsytor. Rymligt badrum med tvättmaskin. Fräsch gemensam tvättstugan och förråd finns. Här bor man med närhet till skola, sport- och simhall samt gångavstånd till centrum. Varmt välkomna på visning!

Gröna vägen 14, Centralt, Gislaveds kommun

Gröna vägen 14

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 695 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
924 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga familjevilla på hörntomt med gångavstånd till skolor, sporthallar och centrum. Bra planlösning med generöst vardagsrum och braskamin, fyra sovrum, två badrum och bra ytor i källarplan. Uppvärmning med bergvärme. Inglasat uterum med västerläge och flera härliga uteplatser i lummig och uppväxt trädgård. På tomten finns även garage, carport, friggebod och växthus. Här erbjuds du gott om plats för familjen och ett hem att trivas i!

  • Plus
Glasbruksgatan 18, Centralt, Gislaveds kommun

Glasbruksgatan 18

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 150 000 kr
138 + 85 m²
5 rum
1 467 m² tomt

Rymligt boende på stor tomt och promenadavstånd till centrum, affärer och Ryttarvallens fotbollsanläggning. Boendet erbjuder dubbelt vardagsrum, fyra sovrum, kaklat badrum och bra biytor i källaren. Taket är bytt samt fasaden är putsad samt bra uppvärmning med jordvärme. Kök och badrum renoverat 2017. På tomten finns även ett enklare uthus. Välkomna!

Mangårdsgatan 27, Henja, Gislaveds kommun

Mangårdsgatan 27

Lägenhet
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
595 000 kr
107,5 m²
4 rum
7 391 kr/mån
5 535 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsradhus i trivsamt område om 4 rum och kök, bekvämt i markplan. Här bor man i ett barnvänligt och trivsamt område med egen liten trädgård samt närhet till såväl skog med promenadstigar och motionsspår som skola. Huset har inglasad altan och uteplats i sydvästläge där man kan njuta av solen. Förråd i anslutning till bostadsrätten och garage i länga. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Lindvägen 12, Anderstorp, Gislaveds kommun

Lindvägen 12

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 895 000 kr
136 + 112 m²
8 rum
1 228 m² tomt

Här erbjuds ett rymligt och välplanerat hus i lugnt och trevligt område. Ett barnvänligt boende med stora sällskapsytor, luftig planlösning, arbetsvänligt kök med matplats och lättmöblerade rum. Fem sovrum, kaklad wc/dusch, samt dusch/bastu och dubbelgarage. Bostaden har dessutom trevlig terrass i trä med västerläge. Huset står på en hörntomt med närhet natur och fina strövområden. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i populärt kvarter. Nära bland annat till skola samt cykelavstånd till sporthallar och centrum. Varmt välkommen till Lindvägen 12!

Västra Malmgränd 7, Henja, Gislaveds kommun

Västra Malmgränd 7

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 095 000 kr
121 m²
5 rum
604 m² tomt

Bekvämt och trivsamt boende på återvändsgata med uteplatser i ostört läge. Bekvämt boendet i ett plan som erbjuder tre sovrum, mysigt vardagsrum, stilrent snyggt kök, allrum med öppen spis samt en härlig inglasad altan. Både kaklat badrum och dusch/bastu samt carport och två förråd. Bra driftkostnader med luft-luftvärmepump. Huset har en trevlig tomt med insynsskyddad baksida mot skogsområde och nära till skola och vackra strövområden kring Holmenområdet. Varmt välkomna!

  • Plus
Sofiagatan 10, Centralt, Gislaveds kommun

Sofiagatan 10

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 595 000 kr
116 + 54 m²
6 rum
1 141 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa detta välskötta och charmiga boende med trivsam interiör och bra sällskapsytor. Boendet rymmer stort ljust vardagsrum , hemtrevligt kök med gott om plats, fräscht kaklat badrum och tre bra sovrum. Trevligt vinterbonat uterum med sydvästläge. Mycket bra källarutrymmen med hobbyrum och gott om förvaringsmöjligheter. Uppvärmning med bl.a solvärme och luft-vatten värmepump. Huset står på en härlig trädgårdstomt med växter och buskar. Nytt Atterfallshus, stort uthus med garage och förråd samt ett växthus finns på tomten. Skolor och sporthallar ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även busstation gör. Bara en kort promenad bort finns matbutiker och affärer. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

Matsgatan 16, Burseryd, Gislaveds kommun

Matsgatan 16

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
995 000 kr
124 + 68 m²
5 rum
937 m² tomt

Ljus och rymlig villa på stor tomt och nära till centrum. Boendet har dubbelt vardagsrum, fint kök, fyra sovrum och tre kaklade badrum samt bra biytor i källaren. Uterum och uteplatser i trä på baksidan. Huset är renoverat under 2018-2021 med bland annat nytt tak, värmepump, fönster, kök och badrum. Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till centrum och cykelavstånd skola och sporthall. Välkomna!

Västra Järnvägsgatan 69, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Västra Järnvägsgatan 69

Lägenhet
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
395 000 kr
106 m²
4 rum
7 198 kr/mån
3 726 kr/m²

Välplanerad och trivsam bostadsrätt i två plan med bra läge i området nära till Hörsjöbadet och friluftsområde med tennis- samt padelbana. Boendet erbjuder tre sovrum, två badrum, tvättstuga, hemtrevligt kök och fint vardagsrum. Liten trädgårdstäppa och insynsskyddad uteplats. Separat förråd på tomten och garage i intilliggande gemensam länga. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Linnégatan 4, Centralt, Gislaveds kommun

Linnégatan 4

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 095 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
901 m² tomt

Gedigen 60-talsvilla med trevlig planlösning och dubbelgarage. Bostaden har rymligt kök, 4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, och härligt vinterbonat uterum. Källaren har bra ytor med gott om förvaringsplats. Huset har äldre standard och ytskikt. Uppvärmning med bergvärme. Trädgårdstomt med gott om plats för odlingsland och barnspring. Gångavstånd till skolor, förskolor, affärer och gym. Varmt välkomna på visning!

Norra Rockenåsen 4, Arnåsholm, Gislaveds kommun

Norra Rockenåsen 4

Villa
Arnåsholm, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
3 495 000 kr
160 + 26 m²
7 rum
2 127 m² tomt

Unikt tillfälle! Naturskönt belägen enplansvilla med enskilt och rogivande läge byggd 2019. Här erbjuds en genomtänkt planlösning utrustad med fina materialval, behagliga färgval och härlig atmosfär. Ljust vardagsrum med stora fönster och Conturakamin, fyra sovrum i bra storlek, rymligt kök med fin interiör samt två fräscha badrum. Villan är av hustyp från LB-hus och är energisnålt samt har ett mekaniskt ventilationssystem. Uppvärmning via Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset. Underbart inglasat uterum och härlig terrass i soligt sydläge. Här bor man omgiven av skog, närhet till sjöar och bär/svampskogar. Varmt välkomna på visning!

Hallarydsvägen 39, Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun

Hallarydsvägen 39

Villa
Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 195 000 kr
146 + 12 m²
6 rum
583 m² tomt

Välskött villa med härliga sällskapsytor och trevlig uteplats med trädäck i soligt söderläge belägen i populärt kvarter. Boendet erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra bra sovrum och härligt allrum. Uppvärmning med vattenburen el. Garage och bra parkering. Lättskött trädgård och gångavstånd in till centrum , skolor, förskola samt Gisle sportcenter. Varmt välkomna!

Slåttergatan 13, Henja, Gislaveds kommun
  • Tis 9 apr

Slåttergatan 13

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 295 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
435 m² tomt

Välvårdad villa med liten lättskött trädgård på Henja i barnvänligt område. Boendet erbjuder fyra sovrum, ljust vardagsrum och fint kök med vita luckor samt stor inglasad altan i västerläge. På tomten finns även garage och bastubyggnad. Nytt tak, fönster bytta och nyare kök. Nära till skola och strövområde. Varmt välkomna!

  • Plus
Ploggatan 12, Sörgården, Gislaveds kommun

Ploggatan 12

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 395 000 kr
136 m²
7 rum
315 m² tomt

Vi kan nu erbjuda en välplanerad och trevlig villa på Sörgården. I lugnt och familjevänligt kvarter med nära till stort grönområde och lekplats. Genomtänkt planlösning med badrum på båda våningarna och bra rumsfördelning med fem sovrum samt uteplatser i två väderstreck. Här får ni ett smidigt boende samt hanterbar tomt som frigör tid till annat. Varmt välkomna!

Tokarp Fryebovägen 23, null, Gislaveds kommun

Tokarp Fryebovägen 23

Tomt
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
500 000 kr
2 956 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i trevliga Tokarp. Fastigheten/tomten omringas av vacker natur och rogivande skog. Här kan man bo lantligt med cykelavstånd in till Anderstorp samhälle!

Visar alla 24