Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Tjärögatan 45, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Tjärögatan 45

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
5 295 000 kr
169 + 14 m²
6 rum
406 m² tomt

Stig in i denna sagolika bostad och upptäck en värld av oändlig charm och elegans. Ett fantastiskt välplanerat 1-plans hus som omfamnar dig från första ögonblicket. Beläget i det eftertraktade området Rydebäck, är detta en bostad som sällan avslöjar sin skönhet för världen. Här, i detta idylliska atriumhus, blir vardagen en saga, med stora sociala utrymmen som flätas samman till en perfekt harmoni av familjevänlighet och exklusivitet. Det magnifika köket bjuder in till kulinariska äventyr och skapar en plats där familjen naturligt samlas. Det är inte bara ett kök; det är hjärtat i hemmet där varje måltid blir ett minne och varje samtal blir en historia. Planlösningen är genomtänkt, vilket skapar en naturlig flöde genom hela huset. Med fyra vackert utformade sovrum finns det gott om plats för drömmar och söta stunder av vila. Men det är atriumet som stjäl showen och tar denna bostad till en helt ny nivå av förtjusning. Ett hemligt paradis som omfamnar dig med sin grönska och skapar en privat oas för rofyllda ögonblick. Här möts du av det mjuka solljuset som smeker ditt ansikte och skapar en atmosfär av frid och harmoni. Med varje steg på det klinkerbelagda golvet känns det som att du vandrar genom en exotisk trädgård, där medelhavsväxter kan frodas och skapa en känsla av ständig sommar. Och omgivningarna är lika förtrollande som själva huset. Rydebäck, en pärla vid havet, erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet. Med stranden inom räckhåll och närheten till restauranger, matbutiker och bibliotek, är detta inte bara ett hem, det är en livsstil. Förskolor och skolor är bara en promenad bort, vilket gör det till en idealisk plats för familjer att blomstra och växa tillsammans. Så låt denna bostad bli din saga. Ett atriumhus som väntar på att välkomna dig hem, där varje dag är fylld av skönhet och varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse. Välkommen till ditt drömhem i Rydebäck – där stil och hjärta möts på den mest förtrollande platsen. Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller på [email protected]. Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning! Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Premium
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 2
Fjärdingsmansgatan 2, Eskilsminne, Helsingborgs kommun, bild 3

Fjärdingsmansgatan 2

Villa
Eskilsminne, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 750 000 kr
76 + 76 m²
5 rum
464 m² tomt

Detta välbevarade 1-planshus med källare erbjuder en enastående möjlighet att skapa ett varmt och inbjudande hem. Beläget i den barnvänliga och högt efterfrågade stadsdelen Eskilsminne, är detta en plats där gemenskap och bekvämlighet möts. Huset ligger inbäddat i en lugn och familjevänlig miljö där grönska och naturen är en del av vardagen. Eskilsminne erbjuder en perfekt kombination av närhet till stadslivets bekvämligheter och samtidigt en avkopplande tillvaro. Med närhet till skolor, lekplatser och grönområden blir detta ett idealiskt hem för den växande familjen. Huset välkomnar dig med en ljus och rymlig interiör där varje rum har utformats för att maximera komforten och funktionen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och samvaro, medan det moderna köket utrustat med bra apparater blir hjärtat i hemmet. De väl tilltagna sovrummen erbjuder en fridfull tillflykt, och de stilrena badrummen är en plats för avkoppling och välbefinnande. Den rymliga källaren utgör en mångsidig yta med stor potential för skapande och anpassning efter dina behov. Med generösa utrymmen finns det möjlighet att skapa ett extra vardagsrum, lekrum för barnen, eller varför inte ett träningsområde eller hobbyrum? Endast din fantasi sätter gränserna. Den välskötta trädgården bjuder in till utomhusaktiviteter och avkoppling. Perfekt för familjens grillkvällar eller lugna stunder i solen. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för lek och grönska. Detta 1-planshus med källare på Eskilsminne är inte bara ett hem – det är en livsstil. Här erbjuds en harmonisk kombination av bekvämlighet, charm och potential för att skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap. Kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem och ta det första steget mot att förverkliga dina boendedrömmar på Eskilsminne! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Odd Rydin på 0722-93 50 50 eller maila till [email protected]. Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Premium
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Nedre Långvinkelsgatan 72, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Nedre Långvinkelsgatan 72

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 812 kr/mån
39 917 kr/m²

Vi tar trapporna upp till andra våningen, stanna upp i trappen och se den vackra entrén som välkomnar en. Vi kliver in genom den röda, vackra dörren och möts av denna ombonade lägenhet om 60 kvm. Direkt till vänster kommer vi in i köket och slås direkt av det stora fönstret som ger oss en överblick över den mysiga innergården och ger oss ett fantastiskt ljusinsläpp. Vidare in i lägenheten når vi ett generöst vardagsrum med otrolig rymd tack vare den tilltagna takhöjden. Även här kan vi inte låta bli att lägga märke till de fantastiska fönsterpartierna som släpper in ett fint ljus, vilket ger oss en härlig kontrast mot sekelskiftesdetaljerna i det övriga rummet. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp, tv och matbord. Innan vi når bostadens sovrum går vi förbi badrummet. Här har vi renoverat stilrent med microcement på väggar och golv. Sist men inte minst når vi sovrummet, avskilt och privat med en mysig balkong. Liksom i vardagsrummet möts vi här av ett fantastiskt fönsterparti! I detta sovrum har du gott om plats för stor dubbelsäng, och även gott om förvaringsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
Flybjärsvägen 146, Påarp, Helsingborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 16:00
Flybjärsvägen 146, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Flybjärsvägen 146, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Flybjärsvägen 146

Radhus
Påarp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 795 000 kr
118,5 m²
4 rum
6 998 kr/mån
15 148 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma radhus med generösa ytor och smart planlösning. Beläget på Flybjärsvägen omges du av grönska och en lugn atmosfär, vilket ger dig det bästa av både avkoppling och bekvämlighet. På framsidan av huset hittar du praktiska förråd och en stensatt uteplats. När du kliver in möts du av en hall med gott om förvaring i en klädkammare. Till höger finns ett ljust och luftigt kök med plats för ett stort matbord och en anslutande helkaklad tvättstuga. Vidare på entréplanet finns ett helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till trädäcket och trädgården. På övervåningen väntar tre generösa sovrum, ytterligare ett helkaklat badrum och gott om förvaring i en klädkammare. Sammanfattningsvis är detta radhus på Flybjärsvägen en unik möjlighet för dig som letar efter det perfekta hemmet. Med sin generösa tomt, fridfulla läge och välplanerade ytor är detta ett hem där du kan skapa minnen och trivas under lång tid framöver. Kom och upplev det själv!

  • Premium
  • Uteplats
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:15
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Dämmegatan 11, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Dämmegatan 11

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 095 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/5
4 698 kr/mån
29 507 kr/m²

Välkomna till detta populära läget som erbjuder gångavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vår kära Pålsjö skog. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, LÅG månadsavgift, ett välplanerat kök, rymligt badrum och möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas! Lägenheten har ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett bra ljus. Vardagsrummet har delats av och på så sätt skapar utrymme för ett ytterligare rum som kan användas som kontor eller sovrum. Utgång till härlig möblerbar balkong. Här är det bara att koppla av och njuta av solen och värmen på sommaren. Kök med vita luckor och gott om förvaringsutrymmen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrum med dusch, wc och kommod. Hall med bra utrymme. Lägenheten har mycket fräscha ytskikt. Det unika och centrala läget som utmärker Dämmegatan 11 är oslagbart! Ta med dig hela familjen eller en vän och ge er ut bland butiker, restauranger, caféer och barer - allt inom ett stenkast från bostaden. Här har ni dessutom närhet till bland annat matbutiker, restauranger, barer, caféer, busshållplatser och tågstation men även lummiga parker inom kort avstånd. På Dämmegatan är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum i en insynsskyddad och välplanerad lägenhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sommargatan 77, Västergård, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Sommargatan 77, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Sommargatan 77, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Sommargatan 77

Radhus
Västergård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 850 000 kr
108 m²
4 rum
5 208 kr/mån
26 389 kr/m²

Fantastiskt radhus på toppläge! Här bor Ni bekvämt med stor uteplats i soldränkt västerläge, stenlagd uteplats på entrésida, egen biluppställningsplats & carport samt praktiskt förråd. Addera attraktiva materialval sen renovering, stora sociala ytor och mycket lättskött trädgård så är det en bostadsdröm Ni inte vill missa! Radhuset är byggt 1998, fördelar sina 108 kvadratmeter på två plan, har en tilltalande planlösning och är stilrent renoverat. Köket kommer från IKEA och innehar en bra matplats i öppen planlösning ut mot vardagsrummet som inrymmer större soffmöblemang till fredagsmyset, samt utgång till uteplatsen. Sovrummen är i bra storlek och bostaden erbjuder två helkaklade badrummet, varav det på entréplan innehar tvättavdelning. En av många fördelar med detta boende är att bredband, kabel-TV (baspaket) , sophantering, parkeringsplats & carport ingår i månadsavgiften! På Sommargatan 77 bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, härliga grönområde, lekplatser och här finns både förskola och Adolfsbergs skola. Lite längre bort ligger Gustavslundsskolan. Livsmedelsbutik och pizzeria ligger på nära avstånd från bostaden. Närhet till fina miljöer i Jordbodalen och Filborna Skogspark med Barnens skog. Bussförbindelserna är goda och ligger på behagligt promenadavstånd från bostaden. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter. Välkomna till Brf Rödluvan - en omtyckt förening på bra läge!

  • Premium
  • Uteplats
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun, bild 2
Rååvägen 35E, Råå, Helsingborgs kommun, bild 3

Rååvägen 35E

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
4 875 000 kr
105 m²
4 rum
6 103 kr/mån
46 429 kr/m²

Ett hus från 1929 i bostadsrättsformat, totalt unikt i sitt slag. Där de nuvarande ägarna under de senaste åren har förvandlat detta hem från ordinärt till fullständigt fantastiskt. På Rååvägen 35E visar vi nu ett boende som passar utmärkt både för barnfamiljen och för er som helt enkelt vill bo riktigt bra på Råå. Husets alla golv är otroligt fina och tillsammans med de unika tapeterna och den smakfulla färgsättningen så skapas det magi i bostaden. Här möts de gamla, bevarade detaljerna, med de nya coola inslagen. På Råå härskar lugnet, men närservicen är det sannerligen inget fel på. Hungrig och tomt i kylen? Inga problem. Inom en radie av 300 meter finns restauranger på rad - och dessutom Råå köpcentrum. Precis bakom ryggen ligger stranden med en hänförande utsikt över Ven och Danmark. Perfekt inte minst för alla i området som har hund. Vi välkomnas in i hallen, med plats för avhängning och förvaring. I det sena 20-talet var man noga med att göra ett fantastiskt första intryck. Hela bostaden präglas av stora rum, luft, rymd och ljus. Köket är inget undantag. Ni som är vana vid generösa kök, kommer att bli nöjda här. Köket från Kvik är tidlöst. Köksinredningens enkla linjer, flörtar med ursprungsmiljöns äldre stil. Luckorna är i ljust trä och beslag i industriell stil. Arbetsbänkarna består av en stenkomposit från DK och ovanför sitter ett vitt italienskt kakel i fiskbensmönster. Den maskinella utrustningen består av en ILVE gasspis med elugn, fläkt (Falcon), diskmaskin, side-by-side kyl och frys med ismaskin. Öppet tillsammans med köket ligger matplatsen. Här finns plats för ett stort matbord intill den öppna spisen. Här prioriteras umgänge. Ta plats vid bordet eller vid köksbänken och samtala medans maten lagas. Några trappsteg ner, ligger det luftiga vardagsrummet. Ett generöst sällskapsrum med många möbleringsmöjligheter. Sitt ner i soffan och tänd en brasa även här. Intill vardagsrummet ligger ett sovrum eller walk-in-closet som rummet idag används till. Här finns ett lyxigt badrum som är ett sobert renoverat. Stor dusch och dubbla handfat med läckra kranar, det är de små detaljerna som gör det!! Tillbaka i vardagsrummet så följer vi trappan neråt. Här möts vi av en vinkällare med hög mysfaktor. Härnere ligger även tvättstugan och förråd. Åter vid köket så tar vi trappan uppåt. På ovanvåningen finns det två bra sovrum med plats för både säng och förvaring. Även på detta våningsplan finns ett badrum med dusch som nyligen renoverats. Utanför entrédörren så har man sin egna plats och sedan finns en gemensam innergård som används flitigt av de boende i huset. Innergården är öppen och rymlig med diverse planteringar, utemöbler, grill mm. Dessutom finns här cykelställ och soprum med källsortering. Detta är ett hem för er som söker ett unikt boende med många möjligheter. Välmående förening med god ekonomi, välskött fastighet och övernattningslägenhet. Parkeringsplats finns. Välkommen till Rååvägen 35E och välkomna hem!!

  • Premium
  • Uteplats
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 23, Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 23

Lägenhet
Centrum Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 895 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 773 kr/mån
35 755 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 1,5-rumslägenhet på Fågelsångsgatan 23 i Centrala Helsingborg. Denna välvårdade pärla med en yta på 53 kvm bjuder på en unik kombination av karaktär och modern komfort. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av högt i tak, vackra stukaturer och generösa fönster som fyller rummet med ljus och rymd. Köket har gott om plats för matbord, även vardagsrummet är luftigt och inbjudande. Lägenheten ligger på helt insynsskyddat läge med fönsterpartierna mot föreningens mysiga innergård, vilket ger dig en privat och fridfull atmosfär mitt i stadens centrum. Boendet är idealiskt för dig som vill ha allt inom räckhåll. Centrala Helsingborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjesliv. Havet ligger också inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig möjlighet att njuta av svalkande dopp och avkopplande promenader längst havet. Denna lägenhet är verkligen en pärla i ett eftertraktat område. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta hem har att erbjuda. Välkommen till din nya drömbostad i hjärtat av Helsingborg!

  • Premium
  • Hiss
Jönköpingsgatan 68, Husensjö, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 68

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 299 kr/mån
26 905 kr/m²

Med perfekt läge på Husensjö ligger denna välplanerade lägenhet om 63 kvm. Belägen i en otroligt vacker fastighet från 1928. Lägenheten ligger på första våningen, några trappsteg upp. Bostaden pryds av vackra detaljer, stuckaturer, takrosetter, breda fönsterbänkar, plankgolv och en fin fiskbensparkett- allt smakfullt bevarat. Här erbjuds ett stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor, ett generöst vardagsrum med matplats. Lägenhetens sovrum rymmer med enkelhet en säng och förvaring i garderoberna. Intill vardagsrummet finner ni ett mindre utrymme, perfekt som arbetshörna eller mindre tv-rum. Hallen är välkomnande och erbjuder avhängningsmöjligeter. Från hallen nås ett snyggt, helkaklat badrum med dusch. Som boende i denna förening har man tillgång till den underbara trädgården, med pool och trädäck som fritt får nyttjas. Jönköpingsgatan har ett ypperligt läge i Helsingborg. Omgiven av vackra hus, gator och vacker natur. Här bor man endast 10 minuter från Helsingborgs centrum. Området Husensjö präglas av ett obeskrivligt lugn och är väldigt barnvänligt. Pendlar man med bil eller tåg så är tillgängligheten bra med närhet till både buss, tåg och motorväg. Här bor du i liten men stabil och välskött förening. Som grädden på moset ingår dessutom en parkeringsplats - vad mer kan man önska? Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

  • Uteplats
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 695 000 kr
87 m²
2.5 rum
vån 2/5
6 127 kr/mån
30 977 kr/m²

I denna genomgående pärla kan ni pricka av punkt efter punkt på checklistan; en välplanerad och rymlig lägenhet om 2,5 rok, trevliga materialval och härlig balkong som erbjuder en glimt av Öresund. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Släng av era sneakers, häng upp kavajen och påbörja rundtur i Ert nya hem som erbjuder ett stilrent kök med ljus interiör och bra matplats, ett helkaklat & stambytt badrum med tillhörande tvättmaskin och en praktisk hall med avhängningsplats. Vardagsrummet är otroligt rymligt, har utgång till balkongen och under fötterna ligger ett rejält trägolv. Här inryms både stort soffmöblemang och matplats eller varför inte ett par rejäla fåtöljer optimala för en mysig läshörna? Sovrummet är också detta mycket rymligt och innehar praktisk garderobsvägg. Till lägenheten hör ett källarförråd. På Helmfeltsgatan 7 bor Ni på kanonläge på Tågaborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt promenadavstånd nås Vikingsbergsparken med sin härliga utsikt, natursköna Pålsjö skog med populära löpslingor och inte minst ett dopp i Öresund. I närområdet erbjuds närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten och Norra Hamnen, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför där Ni enkelt lånar en bok, häller upp en kopp kaffe och njuter i solen. Att kunna vakna upp en solig lördag och spontant ta en tur till mysiga Helsingör eller uppleva pulsen i Köpenhamn utan att bekymra sig för parkering är extra lyx!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Jönköpingsgatan 42A, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Jönköpingsgatan 42A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 350 000 kr
62,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 938 kr/mån
21 600 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de få 2,5:orna i HSB BRF VANJA I HELSINGBORG, närmare bestämt på Jönköpingsgatan 42A. Två trappor upp välkomnas ni in i en välplanerad bostad med ett stilrent kök som ligger öppet tillsammans med matplatsen. Intill matplatsen nås ett generöst och ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som vetter mot den grönskande omgivningen. Vidare in genom den rymliga hallen finns ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum i sobra toner med dusch. Här bor ni en stabil föreningen med god ekonomi. Här bor ni otroligt bekvämt på omtyckt område med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, promenadstråk, Fredriksdals trädgårdar, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. med närhet till matbutik, grönområde, fina promenadspråk och goda bussförbindelser. Slå ansvarig fastighetsmäklare en pling för mer information!!

  • Premium
  • Balkong
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 2
Böketoftavägen 90, Billesholm, Bjuvs kommun, bild 3

Böketoftavägen 90

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 995 000 kr
110 + 180 m²
5 rum
5 936 m² tomt

Välkommen till Böketoftavägen 90 i Billesholm, där denna fastighet omfamnar lugn och ro. Via en grusväg når du det ostörda läget längst ner på återvändsgatan. Här bor du omgärdat av fridfull natur. Här breder två hagar ut sig tillsammans med en rymlig lösdrift (vatten och el finns framdraget). Med generösa markområden och en utsträckt trädgård ger fastigheten gott om utrymme för dina önskemål och behov. En förtjusande pergola smyckar tomten och bjuder in till avkoppling. Huvudbyggnaden är ett fint hus med ett isolerat uterum om 25 kvm som skapar ett naturnära utrymme för alla årstider. På entréplanet hittar du två sovrum, ett badrum, ett kök och ett vardagsrum - perfekt för bekvämt boende. På andra våningen finns ytterligare två sovrum vilka är välplanerade. På tomten har ni ytterligare en extra byggnad om ca 180 kvm som idag rymmer biljardrum, gym, pannrum, tvättstuga och förråd. Lägg därtill ett loft för ytterligare plats till förvaring. Ett tidigare ponny stall om ca 40 kvm har nu förvandlats till en praktisk verkstad. Här finns obegränsad potential och möjligheter för den med hobbyprojekt, behov av extra utrymme eller intresse för hästar och boskap. Denna fastighet i Billesholm är en dröm för den som vill ha både ett fridfullt hem och bra med utrymme. Kontakta oss för att utforska dess många möjligheter genom en visning redan idag.

  • Premium
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 11, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 11

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 895 000 kr
87,7 m²
2 rum
vån 1/3
5 139 kr/mån
33 010 kr/m²

I det pittoreska området kring Olympia med sina karaktäristiska patriciervillor har vi nu den stora äran att presentera denna praktfulla tvårummare. Här möts vi av en bostad där originaldetaljer som generös takhöjd, stora spröjsade fönster, stuckaturer och takrosetter möter eleganta och moderna materialval som tillsammans skapar en fantastisk lägenhet. Lägg där till en rustik ekparkett vilket ger en känsla av elegans och tidlöshet till varje rum. Det här är något för er som söker det där lilla extra! Ni välkomnas in i en rymlig hall som knyter samman hela lägenheten. Bostadens generösa boyta om hela 87kvm erbjuder precis vad ni kan tänkas önska i en lägenhet som denna. Här finner ni ett elegant kök i neutrala toner som gifter sig mot det rustika parkettgolvet, ett praktexempel där nytt möter gammalt på det mest smakfulla vis. Vidare in i det praktfulla vardagsrummet gör sig fastighetens byggnadsår påmind var vi än vänder blicken. Generös takhöjd, vackra stuckaturer och pampiga pardörrar gör detta till ett rum du inte vill lämna. Den lättmöblerade ytan inrymmer större soffgrupp med tillhörande soffbord och tvmöblemang. Med dess rymd och vackra ljusinsläpp från fönsterna blir vardagsrummet en naturlig plats att vistas på. Det rogivande sovrummet med goda förvaringsmöjligheter är väl tilltaget och inrymmer såväl dubbelsäng som större garderober. Precis som i övriga delar av bostaden gör sig sekelskiftet påmind och här finner vi eleganta stuckaturer i klassisk jugendstil. Badrummet är i bra storlek, modernt och helkaklat. Som boende på uppskattade Olympia bor ni mitt i stan med gångavstånd till allt Helsingborg har att erbjuda; Citys rika utbud av restauranger och kultur, slottsparkens härliga grönska eller varför inte en avkopplande promenad längst Landborgspromenaden? I områdets alldeles omedelbara närhet finner ni även Coop Konsum, Två Systrar (café) och för den sportintresserade finner ni olympiahallen bara en kort promenad bort. Ni har även goda bussförbindelser bara ett stenkast från lägenheten. Om du söker en sekelskifteslägenhet med massor av karaktär, moderna bekvämligheter och ett oslagbart läge i Helsingborg, då är detta definitivt en lägenhet du inte vill missa. Varmt välkomna hem!

  • Premium
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 075 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
6 137 kr/mån
30 970 kr/m²

Vill du, som många andra, ha en sprillans ny lägenhet, med bekvämt avstånd till allt du behöver i vardagen? Då har vi nu förmånen att förmedla denna ljusa och rymliga gaveltrean på våning fem av sex i Brf Vélocity 2 i Mariastaden. Denna helt nya lägenhet ligger i det senast nybyggda området på Mariastaden, med närhet till tågstationen Maria station och här blir DU den förste att någonsin sova i denna bostad. På perfekt läge ligger Ekerödsgatan 28 - en sprillans ny och härlig lägenhet på 67 kvm med attraktiva materialval. Vi välkomnas in till ett generöst kök från Marbodal med stilrena materialval med matplats. Vidare in nås ett ljust vardagsrum i öppen planlösning som tar oss vidare ut till den rymliga balkongen i härligt sydvästläge. I bostaden finns ett sobert badrum med egen tvättavdelning samt ett förråd/klädkammare. Här finns även två bra sovrum, med god plats för både säng och förvaring. Här är det lätt att trivas för både liten och stor! I populära och växande Mariastaden bor Ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till havet, så varför inte bara rulla ner med cykeln till Pålsjöbadet eller strandpromenaden? På behagligt avstånd från bostaden finns bl a ett välsorterad ICA Supermarket, gym och restaurang. I närområdet finns både vårdcentral, skola, ett antal förskolor och ett flertal lekplatser. Natursköna Pålsjö Skog med sina populära löpslingor får inte missas! Bra pendlingsmöjligheter med goda kommunikationer i form av buss och för den bilburne är det nära ut till 111:an, E4:an & E6:an. Tågstationen Maria Station - för dig som färdas på räls - nås på bara någon minut från bostaden. Föreningen erbjuder cykel- och bilpool samt parkering- och garageplatser. Detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten! Välkomna till Brf Velocity - en förening på kanonläge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bror Engkvists Gata 30, Lundsbäcks Koloniområde kolonilott nr 31 ..., Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Bror Engkvists Gata 30, Lundsbäcks Koloniområde kolonilott nr 31 ...

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
370 000 kr
40 m²
2 rum
400 m² tomt

Vi välkomnas in på lugnt och grönskande område precis utanför stan. Den mysiga och välskötta Västkuststugan är på ca 40 kvm. I stugan finns ett trevligt kök, ett vardagsrum med bra plats för soffa och ett härligt uterum. Här finns ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Som extra lyx finns det en toalett med vask. Den underbara trädgården är som vackrast under vår/sommar då allt står in blomning och doftar gott. Trädgården består av olika rum, där man kan följa solens strålar hela dagen. Den underbara trädgården på ca 400 kvm. På tomten finns både ett förråd och ett växthus. Varmt välkomna på visning till denna underbara, prunkande oas där man umgås över generationerna och glatt delar med sig av sina bästa odlingstips, recept och livsråd!! Koloni säljes med inredningen till synes samt med alla verktyg och maskiner. Kommunalt vatten och avlopp finns inkopplat. För att köpa en koloni måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Varmt välkomna på visning till denna lummiga oas!!

Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 775 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/6
1 951 kr/mån
61 207 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 i Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel vid vattnet. I den populära föreningen Ophelias brygga finner ni denna trevliga 1-rumslägenhet. Här kan ni njuta av ett bekvämt och modernt boende med närhet till både havet och stadens bekvämligheter. Lägenheten har en välkomnande atmosfär med stilrena materialval och gott om naturligt ljus från stora fönster. När ni kliver in möts ni av en smart utnyttjad hall och köket med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i vinkel, med gott om plats för ett stort matbord. Det stilrena och funktionella köket från Vedum är utrustat med Smeg kyl och frys övriga vitvaror Bosch. Vardagsrummet ger plats för sängplats. Pricken över i:et är ett smakfullt badrum kaklat i klassiska färger. Här finner ni även en egen tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Asa Thors gränd 2 erbjuder er ett hemtrevligt boende med moderna bekvämligheter. Oceanhamnen ger er möjligheten att leva ett aktivt och trivsamt liv med närhet till både natur och stadens puls. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information och boka en visning. Varmt välkommen till denna härliga lägenhet som kan bli ert nya hem!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Robotgatan 4, Höganäs, Höganäs kommun
Robotgatan 4, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Robotgatan 4, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Robotgatan 4

Lägenhet
Höganäs, Höganäs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 740 000 kr
80 m²
3 rum
5 369 kr/mån
21 750 kr/m²

Söker du en modern och bekväm lägenhet med närhet till alla vardagsbehov? Då har vi det perfekta alternativet för dig i form av en fantastisk markplanslägenhet i det nya bostadsområdet Brf Alléhusen i Höganäs. Belägen vid Tornlyckan, intill Ica, erbjuder denna nybyggda lägenhet en idealisk plats mitt i ett område som växer och tar form med vackra omgivningar. På den attraktiva adressen Robotgatan 4 välkomnas du av en ny och inbjudande markplanslägenhet på 80 kvadratmeter. Stig in i det rymliga köket med tillhörande matplats och fortsätt in i det ljusa vardagsrummet som smidigt leder ut till en trevlig uteplats. Badrummet är stilrent och inkluderar en separat tvättavdelning, samt en praktisk förvaringsutrymme/klädkammare. Dessutom erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum som rymmer både sängar och förvaringsmöjligheter. Denna boendelösning passar utmärkt för såväl små som stora hushåll och garanterar trivsel. Dessutom är läget optimalt i det attraktiva och expanderande området. Här bor du i en lugn och barnvänlig miljö bara en kort promenad från havet och dess salta bad. För den aktiva finns möjlighet att på några minuters cykeltur nå det populära Kvickbadet. I Höganäs centrum finner du allt från apotek, livsmedelsbutiker och systembolag till en variation av butiker. Dessutom finns närhet till viktiga faciliteter som vårdcentral, förskolor och skolor. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta med närhet till kommunikationer och smidig tillgång till vägarna 111 och 112 för bilpendlare. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hantverkaregatan 35, Söder, Helsingborgs kommun

Hantverkaregatan 35

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
875 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
4 888 kr/mån
12 153 kr/m²

Välkomna till detta trevliga läget som erbjuder cykelavstånd till shoppinggator, restauranger, barer, universitetet, strandpromenader och härligt miljöombyte i vårt kära Jordbodalen. Varför inte flytta in i en lägenhet som har, ett välplanerat kök, rymligt badrum och stor möblerbar balkong? Här kommer ni att trivas och kunna koppla av i ett lugnt och naturskönt område med vacker inbäddad grönska.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kvarnholmsgatan 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kvarnholmsgatan 6

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
4 601 kr/mån
32 279 kr/m²

Ett kanonboende Ni inte vill missa! Rymlig tvåa på bra läge med härlig balkong i sydväst och en stenlagd uteplats mot lugn innergård äntligen till salu. En ypperlig plats för grillen och härliga grillkvällar! Generösa sociala ytor, nyslipat ekparkettgolv, stora fönsterpartier och tilltalande planlösning är bara några av fördelarna att nämna. Lägenheten innerhar hall med bra avhängningsplats och praktisk klädkammare. Ett par steg in i bostaden möts vi av stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök med tillhörande stor, separat matplats. Perfekt för att bjuda hem vänner & familj till helgen! Härifrån nås även den härliga balkongen. Vidare erbjuds ett stort sovrum med inbyggd garderob och utgång till den stenlagda uteplatsen belägen mot innergården. Naturligtvis finns även helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare i lägenheten. Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen erbjuder tillsammans med samfällighet övernattningslokal och garageplatser (separat kö). På Kvarnholmsgatan 6 bor Ni på populära Tågaborg med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda! Inom behagligt avstånd nås Vikingsbergsparken med sin härliga utsikt, natursköna Pålsjö skog med populära löpslingor och inte minst ett dopp i Öresund. I närområdet erbjuds närservice i form av bl. a. livsmedelsbutik, pizzerior, konditori och frisörer. Upp på cykeln och inom några få minuter nås Olympia, Knutpunkten och Norra Hamnen, men också stadsbiblioteket med härliga Stadsparken utanför. Pricka av punkt efter punkt på checklistan - detta är en bostad Ni kan flytta rakt in i och börja bo och leva i på direkten!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Husensjövägen 81A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Husensjövägen 81A

Radhus
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 645 kr/mån
33 484 kr/m²

På Husensjö ligger detta idylliska och familjevänliga område. I Riksbyggen BRF Sara i Helsingborg bor man i en stabil och eftertraktad bostadsrättsförening. På perfekt gavelläge ligger Husensjövägen 81A, ett snyggt renoverat parhus på ett plan som fördelar sig på 77,5 kvm. På framsidan får man morgonsol och baksidan bjuder på kvällssol. Hallen hälsar er välkomna hem. Här finns goda avhängningsmöjligheter. Under fötterna ligger ett fint parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Till vänster finner vi ett stilrent, nytt kök, från Kvik. Köket erbjuder mycket förvaring och stor bänkyta tack vare de större underskåpen. Den extra breda hällen gör också matlagningen trevligare. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt ugn och micro. Här finns plats för ett köksbord framför fönstren, som vetter ut mot grönområdet utanför. Vidare in kommer vi till vardagsrummet. Detta är ett rum som bokstavligen badar i ljus. Här ryms soffmöblemang samt en läshörna, alternativt ett matbord för den som önskar. Utgången till den härliga och insynsskyddade trädgården nås härifrån. Detta är en av bostadens favoritplatser. Här finns möjlighet till en härlig sittgrupp och plats för grill. Bostaden har två sovrum. Ett stort ljust sovrum intill vardagsrummet, med plats för dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet, ett perfekt barnrum, tonårsrum, kontor eller gästrum, nås från hallen. I hallen återfinns även ett badrum, en tvättstuga samt en generös klädkammare. Bostaden har även ett stort genomgående förråd med massor av plats. På Husensjö bor ni med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, promenadstråk, Fredriksdals trädgårdar, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 20, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 20

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 075 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/4
3 681 kr/mån
24 432 kr/m²

Ett välplanerat boende med härlig rymd, funktionellt kök och stambytt badrum. Här bor ni bekvämt med närhet till fina promenadstråk, livsmedlesbutik, goda kommunikationsmöjligheter och Helsingborgs stadskärna är bara en 15 minuters promenad bort. Missa inte denna möjlighet!

  • Premium
  • Balkong
Romares väg 62A, Pålsjö, Helsingborgs kommun

Romares väg 62A

Lägenhet
Pålsjö, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
37 375 kr/m²

Otroligt trevlig lägenhet med uteplats! Här bor ni på kanonläge på entréplan med härligt ljusinsläpp tack vare läget. Bostaden erbjuder ett snyggt kök från Marbodal med stilrena materialval samt bra matplats och ligger i öppen, modern planlösning mot lättmöblerat vardagsrum. I lägenheten finns vidare ett rymligt sovrum med praktisk förvaring och ett helkaklat badrum med komfortvärme i golv och tillhörande tvättmaskin och torktumlare. Hallen innehar skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

  • Uteplats
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Ringstorpsvägen 40E, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Ringstorpsvägen 40E

Radhus
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 795 000 kr
110 m²
5 rum
5 579 kr/mån
34 500 kr/m²

Varmt välkommen till Ringstorpsvägen 40 E. Bostäderna med skiftande tegelfasader ligger på uppskattade Ringstorp och stod klara för inflyttning under 2022 vilket ger en härlig nyproduktions känsla och erbjuder ett modernt boende med hög standard. Detta trivsamma radhus med inbjudande framsida är såväl praktiskt som estetiskt tilltalande. Tar vi steget in i hallen finner vi en ljus hall med tillgång till god förvaring i rymliga skjutgarderober. Rakt fram finner vi det första badrummet som är generöst och stilrent. Förflyttar vi oss vidare in i bostaden så finner vi en öppen och gästvänlig planlösning med kök och vardagsrum i ett och med ett fantastisk ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Köket är tidlöst och erbjuder gott om arbetsytor samt god förvaring bakom vita skåpsluckor. Rummet ger även plats för rymligt matbord och vardagsrumsdelen för stor soffgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens andra uteplats som ligger skyddad av förråd och med utsikt mot grönskande innergård. På ovanvåningen hittar ni fyra fina sovrummen tillsammans med radhusets andra badrum. Detta ärt ett boende att flytta rakt in i och trivas, varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Jupitergatan 35, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 18:00
Jupitergatan 35, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Jupitergatan 35, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Jupitergatan 35

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
3 850 000 kr
159 m²
6 rum
422 m² tomt

Här presenteras en trevlig familjevilla som ger gott om utrymme för både socialt umgänge och familjeliv. Den rymliga planlösningen inkluderar flera sovrum och generösa gemensamma ytor både inomhus och utomhus, vilket är perfekt för större familjer. Den avskilda trädgården blir en privat och njutbar oas för både familjen och vännerna. Närheten till förskola, skolor, aktiviteter och bekvämligheter är definitivt fördelar som gör detta villaboende ännu mer attraktivt. Villan har två separata ingångar - en huvudentré mot gatan och en praktisk groventré via garageuppfarten. Vi börjar med huvudentrén, där vi välkomnas av en ljus och inbjudande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns en trappa som leder till övervåningen, men vi stannar för nu på bottenvåningen och går vidare till det stilrena köket till höger. Köket är ljust och rymligt, med vit profilerad skåpinredning som ger rikligt med förvaringsutrymme. En fin arbetsbänk erbjuder utmärkta förutsättningar för matlagning och bakning. Nu återvänder vi till hallen och upptäcker ytterligare generösa gemensamma ytor i form av ett stort och ljust vardagsrum med en vacker utsikt mot den frodiga trädgården. Här är även väggarna och taket målade i neutrala nyanser, och på golvet finns vacker ekparkett. Från vardagsrummet har du även tillgång till villans uterum och den grönskande trädgården. Bottenvåningens badrum har behållit sin ursprungliga charm och fungerar utmärkt, med en dusch, en dubbel handfat med tvättkommod och en vit porslinstoalett. På den lugna trädgårdssidan finner du också ett rymligt huvudsovrum med smakfulla inredningsdetaljer samt gott om garderobsutrymme i flera garderober. Nu över till de praktiska biytorna i villan, inklusive groventré, en rymlig och välutrustad tvättstuga samt möjlighet till ett extra rum som kan användas som tonårsrum, gästrum eller hemmakontor. Övervåningen i villan bjuder på oväntat generösa utrymmen, inklusive ett allrum, tre sovrum, ett badrum och en separat klädkammare. Ödåkra är korsat av Västkustbanan med tåghållplats på Pågatågslinjen mellan Ängelholm och Malmö och har närhet till motorvägarna E6/E20 och E4. Bussförbindelserna till centrum är effektiva, och strax söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum. Ödåkra fick en ökad tillväxt efter invigningen av järnvägen 1885 och genom etableringen av Helsingborgs Spritförädlings AB 1898, kallad "Spritan". Idag är "Spritan" ett populärt utflyktsmål med butiker, blomsteraffär och bageri. Ödåkra erbjuder bekvämligheter som närbutiker, förskola och skola samt ett aktivt föreningsliv med bland annat fotboll, bandy, scoutkår, ridklubb, tennis och boule.

  • Premium
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Paviljonggången 5B, Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Paviljonggången 5B

Lägenhet
Maria Park, Helsingborgs kommun
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
2 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 724 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkomna till en jättefin trerumslägenhet som ni absolut inte vill missa! Lägenheten är belägen i gamla delen utav Maria Park som uppfördes 1926 och ritades av medicinalstyrelsens arkitekt Carl Westman. Bostaden, huset och närmiljön andas kulturhistoria! Här flödar det av charm och rymd. Föreningen har en stor gemensam innergård vilken nyttjas fritt av de boende. Här kan ni grilla, äta kvällsmat och hålla uppskattade släktmiddagar, allt med en grönskande park som inramning. Parkera på föreningens gemensamma uppställningsplatser och ta hissen eller trapporna upp till denna charmiga lägenhet på andra våningen. Det första som möter er är en ljus hall med goda avhägningsmöjligheter. Rakt fram möter ni bostadens hjärta. Här har ni kök och vardagsrum öppet mot varandra vilket ger en lättmöblerad yta för både matbord och soffmöblemang. Här umgås ni med vänner och familj samtidigt som ni lagar mat i köket som erbjuder bra arbetsytor samt en komplett maskinpark. Vi går vidare in till den mer privata delen av bostaden. Här finns två sovrum, där det största ger plats åt dubbelsäng, nattduksbord samt goda förvaringsmöjligheter i den väggfasta garderoben. Det andra rummet är ett bra sovrum, kontor eller barnrum. I anslutning till hallen utanför sovrummen finns en praktisk klädkammare. I lägenheten har ni ett stort helkaklat badrum i neutrala färger. Badrummet är utrustat med dusch, handfat i kommod och wc. Badrummet är renoverat 2006 i samband med att hela fastigheten renoverades och föreningen bildades. Vägg i vägg med badrummet finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och bra med förvaring. I attraktiva Maria Park bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till hav och salta bad - varför inte rulla ner med cykeln till populära Pålsjöbadet? I Mariastaden finns bl a livsmedelsaffär, frisör och restaurang. Ett stenkast från bostaden finner ni bland annat - förskola och skola och även underbara promenadstråk i Pålsjö skog. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an, E4:an & E6:an för er som tar bilen. Välkomna hem!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 93