Areal | Falun

Areal | Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Kolarbo, null, Falu kommun

Stora Kolarbo

Gård/Skog
Falu kommun
Areal | Falun
7 900 000 kr
72 ha tomt

Stora Kolarbo! Välkommen till Stora Kolarbo – en charmig fastighet belägen endast tre kilometer från Sundborn och 13 kilometer från Falun. Här ges en unik möjlighet till ditt eget drömboende i ett fantastiskt läge där lantlivet möter modern bekvämlighet. Med flera hus på gården erbjuds goda möjligheter för både uthyrning och generationsboende, vilket gör Stora Kolarbo till den perfekta platsen för dig att förverkliga dina visioner och leva det liv många drömmer om.
 Avståndet till närmaste granne bjuder in till en frihet för stojande barn och husdjur, men också en åtråvärd tystnad och ett behagligt lugn. Fastighetens mark sträcker sig över nästan 40 hektar av skog och nästan 30 hektar av bördig inägomark i ett sammanhängande skifte direkt intill gården. Här kan du ha betande djur, dina egna eller arrendera ut marken till någon av traktens bönder. Och inte minst, den oemotståndligt vackra och vidsträckta utsikten som omfamnar dig från alla håll. Så varför vänta? Ta chansen att uppleva det bästa av två världar – ett lantligt stadsnära boende med oändliga möjligheter. Kontakta oss idag och låt oss guida dig till din drömfastighet Stora Kolarbo.

Granåsen, null, Falu kommun

Granåsen

Gård/Skog
Falu kommun
Areal | Falun
600 000 kr
12 ha tomt

Skogsmark vid Ryggen! Ca 1,5 mil från de centrala delarna av Falun hittar du denna fastighet som erbjuder ca 11 ha produktiv skogsmark i ett sammanhängande skifte med ett virkesförråd om ca 1000 m³sk, bestående av till största del växande gallrings och röjningsbestånd. Ett utbrett och väl underhållet vägnät gör det möjligt att besöka fastigheten under alla årstider. Förutom de skogliga värdena har du även möjlighet till rekreation genom närheten till vatten och fiske i Ryggens fiskevårdsområdesförening.

Klockarnäs, null, Falu kommun

Klockarnäs

Gård/Skog
Falu kommun
Areal | Falun
4 050 000 kr
47 ha tomt

Välskötta tallskogar! Fastigheten har en gynnsam åldersklassfördelning med en stor andel växande gallringsskogar och föryngringsavverkningsbara bestånd. Förutom ett betydande virkesförråd om ca 10 000 m³sk bjuder fastigheten även på jaktmöjligheter i Klockarnäs Hemskogs jaktlag samt del i Envikens Besparingsskog.

Brännmora, null, Gagnefs kommun

Brännmora

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Areal | Falun
5 900 000 kr
139 ha tomt

Tillväxtfastighet i Brännmora! Denna välarronderade obebyggda skogsfastighet består till övervägande del av yngre skog som kommer att generera en god värdetillväxt för en köpare. All kalmark är återbeskogad. Utöver det stora sammanhängande skiftet på ca 135 ha finns ytterligare mindre skiften i fäbodmiljö och ett i utkanten av centrala Björbo. Tillgången till väg är mycket god. Jakten sker i Björbo vvo om 11 700 ha.

Sjurberg, null, Rättviks kommun

Sjurberg

Gård/Skog
Rättviks kommun
Areal | Falun
3 900 000 kr
1,7 ha tomt

Exploateringsmark vid Siljan! Tillfälle att förvärva en exploateringsfastighet i hjärtat av Dalarna. Sluttande södervänd fastighet som bjuder på milsvida utsikter över Siljan och dess omgivningar. Belägen endast ca 3 km nordväst om Rättvik centrum med bra kommunikationer och förbindelser. Omgivningarna domineras av äldre bebyggelse med gårdar i klassisk dalaarkitektur med vackra dekorationer och utsmyckningar. Siljansbygden bjuder på ett rikt kulturliv med bland annat närhet till Dalhalla, dalahästtillverkning i Nusnäs, keramik i Nittsjö, skidåkning i Orsa eller Vasaloppsmålgången i Mora, Leksand sommarland, Tällberg med mera! För mer information angående planbesked och fastighetskartor – vänligen kontakta ansvarig mäklare eller besök vår hemsida.

  • Plus

Visar alla 5