Mäklarhuset Ronneby

Mäklarhuset Ronneby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smalasundsvägen 24, Millegarne, Ronneby kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Smalasundsvägen 24, Millegarne, Ronneby kommun, bild 2
Smalasundsvägen 24, Millegarne, Ronneby kommun, bild 3

Smalasundsvägen 24

Fritidshus
Millegarne, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 995 000 kr
50 m²
3 rum
1 645 m² tomt

Längtar du efter en sommardröm vid havet? Kom till Millegarne och titta på den här torpstugan som ligger nära Millegarnes långgrunda sandstrand! Redan när du kliver ur bilen hör du havet, och lugnet infinner sig. Balsam för själen! Miljön i övrigt erbjuder fina promenadslingor, naturreservat och många platser man vill stanna till och njuta på. Den här stugan är en av de äldsta byggnaderna i området. Tillbyggnad av stugan har skett, vilket gör att den idag innehåller allt man behöver i sitt sommarhus. Här finns allrum i den äldsta delen, ett litet kök, två mysiga sovrum, toalett med dusch och tvättmaskin. Både vatten och avlopp har kommunal anslutning. Dessutom finns fiber installerat och klart. På tomten finns tre byggnader till, en friggebod med ett extra gästrum, en äldre byggnad som idag används som verkstadsbod och ytterligare en bod till förvaring. Tomten är stor, över 1600 kvm, och de ståtliga tallarna bakom de röda byggnaderna ligger på den egna tomten. Hoppas vi ses! Varmt välkommen !

  • Premium
Götgatan 15C, Centrum, Ronneby kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00

Götgatan 15C

Lägenhet
Centrum, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 878 kr/mån
12 695 kr/m²

Välkommen till denna fina trerummare! Överst på hörnan med fönster åt tre håll bor du med bästa läge och en härlig känsla! De många fönstren ger ett väldigt fint ljust och vart du än tittar så har du en härlig utsikt framför dig, du ser även Brunnsvallens arena och den lilla parken nedanför. Här finns också detaljer som gör lägenheten till det lilla extra. Vardagsrummet har ett fint burspråk med djup fönsternisch, en öppen spis och en inglasad balkong med tre fria sidor. Den öppna spisen får man inte elda i, men det är ett fint blickfång. Läget är centralt i en trevlig mindre bostadsrättsförening. Hoppas vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Serpentinvägen 42, Sörby, Ronneby kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Serpentinvägen 42

Radhus
Sörby, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 595 000 kr
123 m²
5 rum
400 m² tomt

Här bor man alldeles i utkanten av centrum med promenadavstånd till all bekvämlighet! Samtidigt finns naturen inpå med fina promenadslingor, och lekplats finns i området. Villan har en mycket bra planlösning med ett härligt ljust kök, tre sovrum och två badrum, det ena är helkaklat. Här finns också gott om yta till förvaring samt ett extra rum bakom garaget till gäster eller kanske som arbetsrum. Tomten är lättskött med en stor altan i västerläge och kvällssol på baksidan. Garage finns alldeles intill huset och med plats för två bilar i bredd utanför garaget. De boende ingår i en samfällighetsförening som tillhandahåller å-bevattning, fiber, miljöhus med sopsortering och en lekplats. Kostnaden för detta ingår i driftkostnaden. Varmt välkommen!

  • Plus
Kommungårdsvägen 3, Persborg, Ronneby kommun

Kommungårdsvägen 3

Villa
Persborg, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
2 800 000 kr
118 + 45 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Villa Ekbacka! Med ett skyddat läge i villakvarteret på höjden hittar du denna välvårdade villa! Utsikten över takåsarna och vidare bort mot Brunnsparken är slående. Här bor du utan någon trafik, och med gångavstånd till alla bekvämligheter. Bland annat finns en alldeles nybyggd förskola precis i närheten. I din direkta närhet hittar du också både Brunnsskogen och Brunnsparken, underbara miljöer för avkoppling, men även för motion med el-ljusspår och många härliga promenadvägar. Om vi sedan tittar lite på bostaden så kan vi se att här bor man väldigt bra med ljusa luftiga samvaro-ytor på nedre plan och tre sovrum med extra allrum på ovanvåningen. Kakelugnen som är placerad mitt i huset ger skön värme och är ett fint blickfång, uterummet ger en extra dimension till bostaden . Vi hittar också en fräsch källare med tvättstuga och bra förvaringsytor. Huset byggdes till och helrenoverades 1986, och därefter har ett kontinuerligt underhåll utförts. Om du vill ha en levande och lummig trädgård så finns det också. Här finns mycket växtlighet, blommor och buskar, häck runt om. Även gräsmatta för lekar och spel, och robotklipparen hjälper dig att hålla gräset nere. Vill du veta mera och se om Villa Ekbacka kan vara ditt nästa boende? Varmt välkommen att höra av dig!

Södra Smålandsgatan 10, Kallinge, Ronneby kommun

Södra Smålandsgatan 10

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 295 000 kr
86 + 76 m²
6 rum
1 133 m² tomt

Här på Södra Smålandsgatan bor du centralt i Kallinge med gångavstånd till allt man behöver, och har samtidigt en skyddad baksida vid återvändsgata. Huset är större än man tror, den användbara golvytan är betydligt större än boarean som nämns. Det går bra att bo en stor familj i huset, här finns fyra avskilda sovrum med möjlighet till ytterligare ett vid behov. Fiber finns installerat och klart. Sedan 2013 och framåt har flera större renoveringar gjorts, bland annat har köket bytts ut, badrum renoverats och helkaklats, fönstren är bytta, fiber installerat, värmepump luft/vatten samt kamin har tillkommit och ett riktigt stort trädäck med nedsänkt pool har också byggts. Baksidan har mycket sol så pooldäcket ligger verkligen på rätt sida av huset. Om du har skolbarn så är det nära till Kallingeskolan (0-9), och man kan gå dit utan att korsa några vägar. I närheten finns också affär, apotek, busshållplats, gym, vårdcentral, förskola mm. Boka gärna in dig på visning så får du veta mera!

Ronnebyvägen 7C, Kallinge, Ronneby kommun
  • Imorgon kl 12:00

Ronnebyvägen 7C

Lägenhet
Kallinge, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 643 kr/mån
8 274 kr/m²

Här är en trerummare för dig som uppskattar att kunna flytta rakt in i din nya bostad! Hela lägenheten upplevs ljus och luftig med fönster åt två håll, rummen är stora och här finns dessutom bra med förvaring. Ett extra plus är den nya inglasade balkongen som ger lägenheten det lilla extra! Helt nyligen har lägenheten renoverats med nya fina golv i alla rum (förutom vardagsrum som redan hade ett bra parkettgolv), klinker har lagts vid entrén, all inredning i badrummet är utbytt vilket har gett en modern och snygg touch, elen är ny genomgående och en även del andra ytskikt har gjorts om. En riktigt fin lägenhet! Hoppas att vi ses på visning, välkommen att boka in dig!

  • Plus
  • Balkong
Vallgatan 1, Espedalen, Ronneby kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Vallgatan 1

Villa
Espedalen, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 695 000 kr
152 + 66 m²
6 rum
940 m² tomt

Välkommen till en rymlig och välvårdad sluttningsvilla! Här på Vallgatan 1 bor du med ett fint läge i området. Fri och skyddad baksida med mysiga uteplatser och en inbjudande trädgård. Bostaden har ljusa luftiga ytor, många fina biutrymmen och ett dubbelgarage som är integrerat i huset. Hela huset är mycket välvårdat både utvändigt och invändigt, fiber finns och robotklipparen sköter baksidans gräsmatta. Här finns allt man behöver! Hör av dig om du är intresserad av att veta mera, eller för att boka in dig på visning!

  • Plus
Randgatan 14, Kallebergahallar, Ronneby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Randgatan 14

Villa
Kallebergahallar, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
740 000 kr
90 m²
3 rum
600 m² tomt

Ett tillfälle för dig som söker en prydlig mindre villa nära centrum. Bostaden är lämplig för det lilla hushållet, och perfekt om man behöver en del extra ytor utöver bostaden till intressen eller hobbies! Bottenvåningen har kök, gästtoalett och vardagsrum/matrum med kakelugn. Övervåningen är mer privat med sovrum och duschrum. Här finns också fina sidoutrymmen såsom garage direkt intill huset, fristående mysigt uterum och dessutom en liten länga där du hittar gästrum med toalett och handfat, förråd och utrymme för verkstad eller annat intresse. Källaren under huset ger också bra extra yta. Vattenburen värme med luft/vatten värmepump och dessutom kan man elda i kakelugnen. Varmt välkommen att boka visning!

Röda Bergsstigen 3, Gamla Hulta, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår

Röda Bergsstigen 3

Villa
Gamla Hulta, Ronneby kommun
Mäklarhuset Ronneby
1 450 000 kr
121 m²
5 rum
985 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS PÅ DENNA HEMTREVLIGA VILLAN! Välkommen till Gamla Hulta och Röda Bergsstigen 3! Här bor du bekvämt i ett populärt bostadsområde och allt man behöver finns nära inpå. Resecentrum når du på endast några minuters promenad och i området hittar du både förskola och skola 0-6. Så smidigt! Med en stor trädgård hittar du denna hemtrevliga villa. Här finns 5 rum och ett stort kök, både badrum och extra toalett samt en separat tvättstuga. Öppen lösning mellan matrum och tv-rum med fönster åt flera håll, så det blir väldigt ljust. Fiber finns indraget, vattenburen värme med luft/vatten värmepump. Glöm inte att boka in dig på visning!

  • Plus

Visar alla 9