Bjurfors Helsingborg Norr

Bjurfors Helsingborg Norr

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Planteringsvägen 48B, Villan, Ängelholms kommun

Planteringsvägen 48B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 675 kr/mån
22 981 kr/m²

Välkommen till Planteringsvägen 48B! På omåttligt populära Villan kan vi nu presentera denna ljusa och välplanerade tvårummare med tilltalade planlösning. Tack vare det höga läget i huset bor man med ett härligt ljusinsläpp och med begränsad insyn. Den välplanerade planlösningen om 52 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av ett smakfullt boende på attraktivt läge. Bostaden är utrustad med ett modernt kök med alla tänkbara bekvämligheter samt ett helkaklat badrum. Det rymliga vardagsrummet blir naturligt en härlig samlingsplats. Här får du plats med både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Lägenheten har under senare år renoverats så här har ni möjlighet att flytta rakt in och bara njuta! Genom en kort promenad når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast med gångavstånd till både grönområden, centrum och mataffärer såsom Ica nära och Coop. Välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för tidsbokning!

  • Balkong
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Stenbocksgatan 54

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
10 500 000 kr
169 + 66 m²
520 m² tomt

På mycket eftertraktad adress saluförs nu denna villadröm från 20-talet. Huset är både charmigt och pampigt, med klassiska attribut som kakelugn, djupa fönsterkarmar och högt i tak bevaras känslan av en svunnen tid. Under 2020-2022 utfördes en grundlig och påkostad renovering av huset som nu är i absolut toppskick, bara att flytta in med andra ord! Huset är inte bara fullt av charm och vackra detaljer utan även mycket praktiskt utformat och perfekt för familjen. Vardagsrum och matsal utgör den naturliga sällskapspelen och via köket nås den väl insynsskyddade trädgården. I entréplan finns även det sovrum som idag används som master bedroom samt toalett och badrum. Andra våningen bjuder på tre stora sovrum, två badrum samt balkong. Ytterligare en våning upp når vi den inredda vinden som bjuder på två rum varav ett sovrum. Källarplan är inredd med hobbyrum, gillestuga med öppen spis, väl tilltagen tvättstuga samt duschrum med bastu. Trädgården är insynsskyddad och lummig, dessutom försedd med pool. Perfekt för såväl barnens spring och lek som grillkvällar och trädgårdsfester. Man har mycket smakfullt delat in trädgården i "rum" och skapat en lugn, privat och harmonisk oas oavsett tid på dygnet. Det mysiga uterummet som är försett med infravärme förlänger såväl sommarkvällar som sommaren i sig, även vår och höstdagar avnjuts gärna här. På Norra Stenbocksgatan 54 så bor man inte bara i ett fantastiskt hus utan även på fantastiskt läge. Med Pålsjö skog runt knuten är rekreation och motion aldrig långt borta. På andra hållet finns livsmedelsbutik och allt annat som vardagen kräver på mycket bekvämt gångavstånd. Bär turen till stadens centrum promenerar man dit på ca 15 minuter, känner man inte för att gå så är kommunikationerna mycket goda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Carl Ljunglöf för mer information samt intresseanmälan.

  • Premium
Hövitsmansgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr
Hövitsmansgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 2

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 195 000 kr
141 m²
4 rum
vån 1/3
10 699 kr/mån
29 752 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och trivsamma våning, belägen i en vacker fastighet på det anrika Olympia – en plats där historiska charm möter modern bekvämlighet. Här bjuds på väldisponerad planlösning, garanterad möjlighet till att hyra en parkeringsplats och en fantastisk känsla! Upplev den trevliga atmosfären som präglar bostaden genom dess välbevarade och tidstypiska detaljer från byggåret. Här möts du av en generös takhöjd med utsmyckade stuckaturer, vacker fiskbensparkett och charmiga fönsterpartier. Boytan är generös och innehåller bland annat ett modernt och funktionellt kök, en rymlig matsal, ett luftigt och ljust vardagsrum samt två rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter. Det stilrena badrummet från 2021 och wc:n med tvätt från 2017 är helkaklade och skapar en modern känsla. I hallen finns utmärkt förvaring och avhängningsmöjligheter. Som köpare av denna bostad i Brf Staren14 blir du en del av en stabil förening. Fastigheten är belägen i det anrika Jugendkvarteret på Olympia, endast 500 meter från stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Trots det lugna läget är du bara 10 minuter från sundet och ett stenkast från vackra grönområden och parker. En välsorterad Coop Konsum finns runt hörnet för bekväma inköp. Föreningen har en härlig solig trädgård med trämöbler, grill och gröna ytor. Trädgården sträcker sig runt fastigheten och erbjuder varje boende möjligheten att skapa sin egen privata och avskilda hörna. Välkommen att boka din visning via hemsidan!

  • Premium
  • Uteplats
Mellersta Stenbocksgatan 3, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Mellersta Stenbocksgatan 3

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 695 000 kr
142 m²
4 rum
vån 2/3
7 104 kr/mån
33 063 kr/m²

Drömvåning i vackra villa Stjerneborg med tre balkonger, två badrum och tidsenliga attribut genom hela bostaden. Tre sovrum, vardagsrum med rundat burspråk i anslutning till både ett stort sovrum och kök. Ett av sovrummen ligger väl avskilt via den bevarade serveringsgången och det tredje genom köket. Två av balkongerna är belägna i sovrummen, en i söderläge och en i österläge. Den tredje balkongen ligger i anslutning till entrén och har västlig riktning. Genom det vackra trapphuset välkomnas du en trappa upp och av spegeldörrar i par till en rymlig hall som för blicken in mot ett av bostadens stora och ljusa sovrum. Från hallen når du en av bostadens tre balkonger, ett badrum, ett sovrum genom den bevarade serveringsgången. Genom detta sovrum som en gång i tiden var kök så når du föreningens och fastighetens andra trapphus och med det båda bostadens förråd. Förrådet i källaren är ca 10 kvm stort och vindsförrådet är närmre 40 kvm stort, båda disponeras endast av ägarna av den här bostaden. Utöver detta finns gott om allmänna ytor för förvaring och snickeri bla. Vidare genom de pampiga salongerna ligger tre rum i vinkel med det rundade burspråket i sydöst som mittpunkt. Köket är stilrent, stort och ljust. Gott om plats för den matlagningsintresserade och även för resten av sällskapet. Genom köket via en liten hall med klädkammare nås det sista sovrummet med fönster och balkong i öst, eget badrum försett med tvätt & tork samt gott om förvaring för kläder och skor. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för bokning av visningstid.

  • Balkong
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Baldersgatan 7

Radhus
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 595 000 kr
125 + 42 m²
4 rum
453 m² tomt

Välkommen till Baldersgatan 7, en trivsam bostad belägen på naturnära Pålsjö/Hagaplan. Detta friköpta kedjehus erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill skapa sin egen oas. Huset ligger på återvändsgata vilket är perfekt för barnens spring och lek, på andra sidan huset ligger en allmänning som för ytterligare spring! Bostaden har en trevlig stenlagd uteplats med gott om grönska runt om. Här kan du trivsamt njuta av sommarkvällarna till den lummiga trädgården i soligt västerläge. För barnen finns det en stor allmänning precis bakom bostaden där barnen kan springa runt och leka fritt samtidigt som dem har kontakt med hemmet. Huset ligger på återvändsgata vilket är perfekt för barnens spring och lek även på denna sidan huset. När man kliver in i bostaden möts man av ett trivsamt genomgående ljusinsläpp som ger en härlig och öppen atmosfär mot vardagsrum och uteplatsen. Helkaklat badrum med golvvärme, sovrum, matsal och välutrustat kök bjuder entréplan på. En trappa upp finns bostadens största sovrum med god förvaringsmöjlighet. Bilen ställer du antingen i garaget eller på biluppställningsplatsen. Pålsjö/Hagaplan är ett barnvänligt område som ligger endast några kilometer från Helsingborgs centrum. Här bor ni granne med Pålsjö skog som erbjuder motionsslingor, tennis- och padelbanor, fotbollsplaner, våffelservering och annat som gör fritiden attraktiv. Inom gångavstånd finns livsmedelsaffär, apotek, konditori, blomsteraffär, pizzeria och restauranger. En kort och vacker promenad nerför Landborgskanten och ni når Pålsjöbaden, havet och strandpromenaden. Kontakta mäklare Carl Ljunglöf för mer information.

  • Premium
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Älgögatan 25, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Älgögatan 25

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 995 000 kr
173 m²
5 rum
238 m² tomt

Bostaden passar perfekt för er som söker en familjär villa och vill bo med närhet till allt som staden har att erbjuda. Både planlösningen och utrustningen är väl genomtänkt och bjuder in till umgänge. Entréplanet rymmer idag två sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor som möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Sena sommarkvällar spenderas förslagsvis på altanen som leder oss vidare ut i den lättskötta trädgården. Det övre planet är idag föresätt med två sovrum, gäst-wc och ett praktiskt allrum. Huset utrustades med solceller 2022 och gjorde att man fick tillbaka 392kr för uppvärmningen från Eon. I familjevänliga och attraktiva Rydebäck bor man i lugna och barnvänliga omgivningar med gångavstånd till hav och salta bad. Här bor man även på bekvämt avstånd till förskolor, skola, välsorterad livsmedelsaffär, Rya Golfklubb, apotek och vårdcentral. För dig som pendlar ligger Rydebäcks station på nära avstånd och här tar man sig enkelt med tåg både norr och söderut. Man tar sig även ut på E6an på endast några minuter! Fyllt med kvalitet och smakfullhet både in-och utvändigt, ett hus att trivas och leva i!

  • Premium
Lundsbäcksgatan 36b, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun

Lundsbäcksgatan 36b

Lägenhet
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 249 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
4 799 kr/mån
33 074 kr/m²

Välkomna till denna ytsmarta och stilfulla trerummare på Vasatorps trädgård! Här bor ni på ett lugnt och ostört läge med ett praktiskt och stilfullt kök och en rymlig balkong i soligt sydvästläge med gott om plats! Här parkerar ni enkelt och smidigt på egen plats i nära anslutning till lägenheten. Ni tar er en våning upp till lägenhetens rymliga hall med praktiskt klinkergolv och en stor klädkammare, här ligger även det stora badrummet med dusch samt egen tvättmaskin och torktumlare. Det sociala och luftiga vardagsrummet med sitt stilfulla kök skapar en härlig känsla med generösa ljusinsläpp och utgång till balkongen. Köket erbjuder generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matplatsen är av generösa mått och ger utrymmer till ett större matbord. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad och luftig, här ifrån når ni balkongen med en enastående möbleringsyta för att njuta av solen och fina sommardagar långt ut på kvällen! Sovrummen ligger samlade och båda två är av god storlek. Här bor ni med kort gångavstånd till grönområdet Filborna skogspark där ni har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året. Där kan ni följa årstidernas växlingar, med vårens första blommor, sommarens rika grönska och höstens färger i orange och rött. Till och från området finns goda kommunikationer in till Helsingborgs centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sara Jörgensen för mer information eller för visning!

  • Balkong
Bärnstensgatan 51B, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Bärnstensgatan 51B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Bärnstensgatan 51B, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Bärnstensgatan 51B

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
4 346 kr/mån
19 457 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppentrevliga och välplanerade bostad på lugnt och otroligt välskött område i populära HSB Brf Ättekulla, närmare bestämt på Bärnstensgatan 51B. Här bor ni på andra våningen med soligt läge från lunchtid till sen eftermiddag och kväll! Balkongen i västerläge ger utrymme för ett flertal varma och soliga ljustimmar under sommarhalvåret. Lägenhetens sociala och öppna planlösning bidrar till en öppen känsla med goda inredningsmöjligheter. Vardagsrummet erbjuder utrymme till både en soffdel som en matplats, från vardagsrummet nås balkongen. Ett praktiskt och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, här lagar ni mat och har samtidigt kontakt med matplats och vardagsrum. Vardagsrum, matplats och kök får ett naturliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i västerläge. Sovrummet erbjuder generös plats för en dubbelsäng samt god klädförvaring via garderober längst med en hel vägg. I anslutning till sovrummet och hallen ligger det fräscha, nyrenoverade badrummet som inrymmer dusch, handfat samt WC. På Ättekulla bor du med grönskande omgivningar med närhet till hav och centrum. I närområdet finns flertalet livsmedelsbutiker, strövområden och smidiga kommunikationer in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/5
3 991 kr/mån
49 924 kr/m²

Varmt välkomna till Asa Thors gränd 2 och denna trevliga och ljusa genomgående lägenhet. Här bor du praktiskt taget på vattnet och ett stenkast från Helsingborgs Centrum med trevlig omgivning. Interiören präglas av moderna och stilrena materialval och ligger på andra våningen ut med loftgång. Här kan du spendera morgonstunden ut mot den lummiga innergården och morgonsolen. Lägenheten har en öppen planlösning, vilket ger ett flöde av naturligt ljus från de stora fönstren. Detta trivsamma boende präglas av genomtänkt arkitektur med tidlösa materialval och med klimatsmarta lösningar. Inte nog med att det finns gott om plats för social samvaro, men den rymliga hallen är även inbjudande och funktionell. Vardagsrummet är inte bara rymligt utan också mycket socialt tack vare sin öppna planlösning. Köket har gott om utrymme för matlagning, perfekt för den matlagningsentusiastiska. Lägenheten har också extra fördelar såsom ett förråd för extra förvaring samt tillgång till en gemensam takterrass och brygga - perfekt för sommarens soliga dagar. Sovrummet är rymligt med garderober för klädförvaring. Dessutom finns det ett extra rum som kan användas som hemmakontor, sovrum eller gästrum. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen mer bekväm. Här får uttrycket "badrocks-avstånd till havet" en verklig innebörd då fastigheten så gott som ligger på vattnet. Längs med fasaden i öster och söder skvalpar vattnet i kanalen och området finns trevliga restauranger så som uppskattade Brasseriet, Backhaus, Zushi Ocean samt populära Benchwarmers. Framöver kommer man även kunna spatsera ner mot blivande havsbadhus, idrottsanläggningar, grönskande Varvsparken med mera. Nya Scandic Hotell med sin imponerande takbar på våning 13 ger en utsikt som är svårslagen, och i bottenvåningen finns dessutom deras restaurang med utsikt över hamninloppet. Välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Umeågatan 16B, null, Helsingborgs kommun

Umeågatan 16B

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 245 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 010 kr/mån
17 172 kr/m²

Välkommen till denna luftiga och optimalt planerade trea med en trevlig genomgående planlösning! Ni har en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett badrum i anslutning med dusch och egna tvättmöjligheter. Bostaden erbjuder stora sociala ytor i vardagsrummet där ni får plats med såväl soffgrupp som matrumsbord. Köket erbjuder bra förvaring och goda arbetsytor samt att det finns utrymme till en matplats vid fönstret. Därtill finns två rymliga sovrum och en trevlig möblerbar inglasad balkong som förlänger sommaren avsevärt i det soliga söderläget! Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en charmig och ljus lägenhet med möjlighet att sätta sin egna prägel! Föreningen erbjuder precis allt man kan tänkas behöva så som festlokal, övernattningslägenhet, parkering och garage, lekplats och stora grönytor, grillplatser, fotbollsplan och även en boulebana. På promenadavstånd finns bibliotek, vårdcentral, Barnvårdcentral, postombud, apotek, matbutiken Willys med sitt breda utbud och pizzeria. Den som vill ner till city cyklar dit på 10 minuter. Populära Filborna Arena (med gym och simhall) ligger endast 500 m bort och på ungefär samma avstånd finns Filborna skogspark med fina promenadvägar/slingor. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland om du har frågor eller funderingar!

  • Balkong
Svedbergavägen 73, Allerum, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Svedbergavägen 73, Allerum, Helsingborgs kommun, bild 2
Svedbergavägen 73, Allerum, Helsingborgs kommun, bild 3

Svedbergavägen 73

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 695 000 kr
175 m²
5 rum
2 211 m² tomt

I populära och barnvänliga Allerum har vi nu nöjet att presentera Svedbergavägen 73 och denna rymliga och välplanerade familjevilla med garage, carport, gästhus samt generös trädgård med ett trevligt orangeri och stora möjligheter. Den väldisponerade boytan om 175 kvm fördelar sig över två plan. På entréplan finner vi ett rymligt kök med gott om arbetsytor. Här finns även utrymme för en generös matplats. Rummet intill köket, som idag används som TV-rum kan förslagsvis även användas som matsal, var man gärna umgås och avnjuter trevliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är socialt och erbjuder goda umgängesytor, de stora fönsterpartierna ger ett magiskt ljusinsläpp och fri sikt över bostadens trädgård. Ett av husets två badrum är också placerat på entréplan. På bottenplan erbjuds också en groventré med mycket förvaringsutrymme samt tvättmöjligheter. I anslutning till hallen tar trappan oss upp till övre plan var vi möts av två separata sovrum samt ett öppet allrum som i dagsläget, praktiskt nog, används som ett tredje sovrum. Härifrån når vi även bostadens terass vilken är som gjord för trevliga morgonkoppar! Övre plan erbjuder också ett helkaklat badrum med badkar. Sammanfattningsvis är detta ett mycket trivsamt och välplanerat hem med en varm och ombonad känsla. Trädgården är minst sagt voluminös och erbjuder många möjligheter för den som uppskattar trädgårdspyssel. Det mysiga orangeriet bjuder in till ett flertal trevliga middagar med trevligt sällskap under de ljumna månaderna. På tomten finns även en gäststuga i generös storlek med mycket potential. Trädgården är perfekt för att spendera tid utomhus i en fridfull miljö. I Allerum möts känslan av landet med känslan av att ändå vara väldigt nära centrum och omkringliggande områden. Du tar dig smidigt in till både Helsingborg C eller Höganäs med antingen bil eller buss och i närområdet finner vi både skola, service och kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sara Jörgensen för mer information!

  • Premium
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 4A, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 4A

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 595 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
3 729 kr/mån
37 071 kr/m²

Innanför föreningens portar mitt i hjärtat av Helsingborg når du denna fridfullt belägna innergårdslägenhet. Denna unika markbostad erbjuder en modern och härlig atmosfär med en öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Den sociala disponeringen mellan kök och det generösa vardagsrummet skapar den perfekta platsen för umgänge och avkoppling. Här får du även de privata delarna som de två sovrummen avskilt från resterande lägenhet. Bostaden ligger även i direkt anslutning till föreningens privata innergård. Här kan du enkelt förflytta dig ut på de soliga sommardagarna för avkoppling på trädäcket, som en oas med sin härliga växtlighet bort från citybruset. Bostadens förråd ligger bekvämt endast några få meter ifrån bostaden. Himmelriksgrändens BRF är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen har 5 215 kr/kvm lån vilket generellt anses som bra. Föreningen har även en underhållsfond på strax under 200 000kr och har inga större planerade renoveringar framåt. Föreningen har tagit ställning till de lån som har löpt ut och har redan åtgärdat den även nu, låga avgiften. Det finns inga planerade avgiftshöjningar i nuläget. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med hela stadens utbud av restauranger, kultur och service som du finner alldeles utanför porten. Endast 300 meter till sjukhuset och Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriel Rolland!

  • Premium
  • Uteplats
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Pålsjögatan 19A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Pålsjögatan 19A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 880 kr/mån
32 177 kr/m²

Varmt välkomna till Pålsjögatan 19A och denna väl disponerade planlösning med ett härligt genomgående ljusinsläpp. I denna lägenhet får du bra ytor med en god disponering i alla rum. Ni får även god förvaring med inbyggd klädkammare intill badrummet, garderob i hallen samt skafferi i köket. Från vardagsrummet når du balkongen i soligt sydvästläge med vy över grönska. Tillsammans med de engelska radhusen och grannföreningar så vill jag påstå att det är Tågaborgs trevligaste innergård. Vill man bo centralt med närhet till kommunikation, citypulsen, gångstråk, affärer, centrum och hav men ändå känna ett lugn i sitt hem är detta en bostad för dig! Även om man får en väldigt trivselkänsla så finns det möjlighet till att sätta sin egna prägel med vissa ytskikt som är med åren och har utrymme att uppdateras. Tillsammans med att sätta sin egen touch och lägenhetens disponering, charm och läge kan detta bli ett fantastisk hem! I en av Helsingborgs allra populäraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med kort promenadavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Kommunikationer hittar du strax utanför dörren där du på knappa minuter tar dig till centrum och hamnen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för visning av detta förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Persgatan 56, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Persgatan 56

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 995 000 kr
63 m²
2 rum
5 189 kr/mån
47 540 kr/m²

På förstklassigt läge finner ni denna välplanerade och nyrenoverade tvårummare om 63 kvm. Hela kvarteret har sitt ursprung från 1800-talets slut och varje hus har sitt eget karakteristiska utseende från sekelskiftet som varsamt renoverats för att bevara denna magiska känsla. Här finner ni en balans mellan ursprungsdetaljer och moderna bekvämligheter. Bostaden har nyligen genomgått en omfattande renovering som samspelar fint med vackra klassiska attribut så som breda fönsterkarmar, spröjsade fönster och generös takhöjd. Bostaden håller en mycket hög standard och är utrustad med en rymlig hall, ett tidlöst renoverat kök med äkta terazzobänkskiva ”fior di pesco” , ett underbart ljust och luftigt vardagsrum samt ett mysigt sovrum. Badrummet är nyrenoverat i beige italiensk microcement inklusive nya badrumsmöbler från Bath Life. BRF Fides är känd för sin fantastiskt slutna innergård som erbjuder en magisk oas av växtlighet. Här kan du samla familj och vänner för att avnjuta en middag eller ta morgonkaffet vid en av de många sittgrupperna. Här bor ni i en omtyckt och anrik bostadsrättsförening i ett av Helsingborgs mysigaste kvarter. Närhet till stränder, Gröningen och Hamnpromenaden alldeles utanför porten. Bara en kort promenad bort når ni stadskärnans rika utbud av restauranger, service och andra nöjen. Ett stenkast bort finner du ICA Hamilton och Margaretaplatsen som tar dig vidare till Landborgspromenaden. Med hjälp av busshållplatsen belägen endast en gata ner tar du dig enkelt in mot stan och även Norrut. Välkommen att kontakta mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Smugglargränd 4, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Smugglargränd 4

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
2 650 000 kr
52 m²
2 rum
4 361 kr/mån
50 962 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare på Smugglargränd 4! Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Sovrummet är väl lugnt beläget och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. Oceanhamnen är Helsingborgs nya sundsnära område som kommer att bestå av en mix av bostäder, verksamheter, kontor och hotell. Via gång- och cykelbro nås området direkt från Knutpunkten/Helsingborg City, vilket är nära och bekvämt för pendlaren samt för att kunna ta del av hela centrala Helsingborgs utbud av butiker, restauranger och service. Bron leder även till den nya Varvsparken i den f d dockan. Oceanpiren kommer få trevliga gångstråk längs kajerna samt ett öppet torg. Längs den kommande kanalen och ut mot sundet placeras trädäck att slå sig ner på med en kopp kaffe, en bok eller kanske för att titta på färjorna till Helsingör som passerar precis utanför. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Kopparmöllegatan 12C, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Kopparmöllegatan 12C

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
895 000 kr
28 m²
1 rum
2 982 kr/mån
31 964 kr/m²

Välkommen till Kopparmöllegatan 12C! På omåttligt populära Slottshöjden återfinns nu denna ljusa och välplanerade etta med tilltalade planlösning. Tack vare det höga läget i huset bor man här med ett härligt ljusinsläpp och med begränsad insyn. Den välplanerade planlösningen om 28 kvm erbjuder precis allt det man kan tänka sig av smakfullt boende på förstklassigt läge. Bostaden är utrustad med ett modernt kök samt ett helkaklat badrum. Det rymliga vardagsrummet ger plats för sovhörna, soffa och matbord. Här bor ni i hjärtat av Helsingborg med endast en kort promenad till Knutpunktens buss- tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finns alldeles nedanför backen. Norra hamnen och Gröningen ligger också på promenadavstånd och där kan ni ta ett dopp i det blå! Det finns fri parkering längst gatorna i området. Det finns även lummiga grönområden och god service i närheten, så som matbutiker, det populära caféet Två systrar, pizzeria, gym, frisörsalong osv. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Tis 23 apr
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 115 kr/mån
28 152 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och nyproducerade tvårummare på Ekerödsgatan 32! Bostaden är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt boende på attraktivt läge. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Sovrummet erbjuder en större klädkammare och badrummet är helkaklat samt försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I Mariastaden bor ni lugnt och naturnära med närhet till Helsingborgs centrum, havet, stranden och inte minst grönskande Pålsjö Skog. Det är ett lugnt, barnvänligt område med flera skolor, förskolor och goda kommunikationer nära tillhands. Här finns goda kommunikationer, omtyckt skola och förskola samt fina cykelvägar till och från området. Ett kort promenadavstånd från huset finns välsorterad livsmedelsaffär, fantastisk lekplats, vårdcentral, två nyöppnade gym, pizzeria, restauranger, videobutik och omtyckta Linnéaträdgården. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Hugo Rossander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rektorsgatan 3, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Rektorsgatan 3, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 3, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 3

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 950 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/7
5 452 kr/mån
32 500 kr/m²

Ljus gavellägenhet om två rum och kök belägen på 5:e våningen på omtyckta Slottshöjden med en enastående utsikt över rådhuset, takåsarna och havet! Ta hissen bekvämt upp. Inne i bostaden är rummen väl tilltagna och lägenheten har stora fina fönster som ger ett ljuvligt ljus. Från vardagsrummet når ni balkongen som är placerad ut mot havet och ger såväl en otrolig utsikt och många timmars solstrålar. Utanför dörren har ni närhet till såväl naturen och landborgspromenaden som citylivet och allt vad stan erbjuder. I närområdet finns lummiga grönområden och god service så som matbutiker, populärt café som Två systrar, pizzeria, gym, blomsterbutik och frisörsalong. För er som pendlar, tar ni er snabbt och smidigt till centrum och Knutpunkten, antingen till fots, via cykel eller buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Jennie för tidsbokning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aspgatan 28, Ekeby, Bjuvs kommun

Aspgatan 28

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
450 000 kr
756 m² tomt

Denna underbara tomt, erbjuder en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta hemmet i anslutning till park och grönområde. I en naturskön omgivning, på ett lugnt läge finner man denna trevliga tomt ut mot parken. Denna tomt är perfekt till den som har drömmar om att bygga sig ett eget hem enligt sina egna preferenser och smak. man tar sig smidigt in till Helsingborg på en kvart med bil och finns även bussar som går direkt! All information bör kontrolleras av köpare i Bjuvs kommun innan förvärvet. Ritningar och byggplan lämnas in av köpare till bjuvs kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Rolland för mer information!

Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 5, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 5

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 195 000 kr
110 m²
3.5 rum
vån 3/7
7 966 kr/mån
29 045 kr/m²

Välkommen till det populära S:t Jörgenspalatset och detta enastående cityläge med närhet till hela stadens utbud. Här bor du i en trevlig och ljus bostad med bra förvaring, generös storlek på rum, balkong i soligt söderläge, gäst wc och öppen spis med marmorerat inslag. Du hittar en symbios mellan det nyare och det äldre tidstypiska detaljer från byggåret, så som: fiskbensparkett, högt till tak och inbyggd serveringsklocka anno 1936. De generösa rummen bjuder på en härlig storlek och rymd. S:t Jörgens platsen utanför balkongen sätter avstånd från lägenheten till bostadshusen på andra sidan gatan som resulterar i minimal insyn. Du har ett fantastiskt härligt ljusinsläpp och en trevlig vy upp över den grönskande Öresundsparken samt ner mot konserthuset och sundet. Från det större sovrummet sover du med harmoni mot den tysta bakgården. Lägenheten har en äldre charm med moderna bekvämligheter. Du kan flytta rakt in och bara trivas samt ha möjlighet till att skapa något alldeles eget. Behöver du exempelvis tre sovrum så kontakta gärna ansvarig mäklare för hur i bilder det skulle kunna se ut. Se även alternativa planskisser. Den öppna spisen går även att få i bruk för en rimlig kostnad. I det en gång i tiden högsta flerfamiljshus i Helsingborg bor du på ett svårslaget läge när det gäller närhet till hela citys utbud. När detta ritades av Ture Wennerholm 1936 var tanken exklusivitet, finess och ensam insikt slag. Helt enkelt något som Helsingborg inte hade skådat förut. Påkostade materialval av marmoinklädd sockel, porfyritputsad fasad, trapplopp som går hela vägen upp till översta våningen med inbjudande känsla av rymd och ljus. Golvet i trapphallen är av vackert kolmårdsmarmor med blåtoner och trappan och lister är av Ekebergs marmor som hänger ihop med detaljer från insidan av lägenheterna. Du har även dubbla hissar samt en generös terrass för soldyrkarna. På Norra Citys kanske bästa läge har du badrocksavstånd till salta dopp i sundet, och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Gabriel Rolland för svar på frågor och funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persgatan 51, null, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr
Persgatan 51, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Persgatan 51, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Persgatan 51

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 850 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1,5/4
5 085 kr/mån
28 030 kr/m²

Denna trevliga bostad bjuder på en hemtrevlig atmosfär med en touch av äldre charm på badrocksavstånd. Bostaden är ljus och välkomnande med generösa rum och högt i tak. Det rymliga vardagsrummet, som har plats för en stor soffa och matgrupp, erbjuder ett rikligt ljusinsläpp genom stora fönster och en härlig utsikt upp mot landborgen. Köket har nya vitvaror och är väldigt rymligt och praktiskt utformat med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor för matlagning. Bostaden består också av ett rymligt sovrum där det finns gott om plats för en dubbelsäng. Sovrummet har dessutom en praktisk klädkammare för smart förvaring. Denna bostad erbjuder det du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Välkommen till ett mysigt hem att trivas i. Du bor tryggt på lugna Persgatan med närhet till pulsen i city och harmonin från vågor och sol. Här kan ni på morgonen sätta på badrocken och gå direkt ner till havet, ta ett dopp från bryggan på Gröningen och köpa nybakade bullar med hem. Välförsedda Ica Hamilton ligger bara ett stenkast bort. Njut sedan av en go lunch eller middag på någon av de välrenommerade restaurangerna. Från bostaden når ni enkelt citypulsen, butiker och Helsingborgs Centralstation till fots, med cykel eller med stadsbuss som stannar strax utanför bostaden. Du har även hela strandpromenaden precis utanför porten, Landborgspromenaden ett steg upp, 10 min till Pålsjö skog och vill man ta sig över till Helsingör går det med färjan som tar 20 min. Har du frågor eller funderingar hör av dig till Fastighetsmäklare Gabriel Rolland.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 15:00
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 106, Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 106

Radhus
Vasatorps Trädgård, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 195 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 849 kr/mån
28 400 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva detta unika bostadsrättsradhus med jacuzzi och trädäck som solen når från tidig morgon ut till sena kvällar! Uteplatsen har vackert och praktiskt inramats med ett staket i kombination med en grönskande häck. För maximal njutning av utemiljön finns ett stort trädäck i underbart västerläge där ni njuter av eftermiddag och kvällssolen. I anslutning till detta ligger även ett isolerat förråd med god miljö till förvaring. Det öppna, sociala och framförallt luftiga vardagsrummet har generösa fönsterpartier ut mot det stora trädäcket i väster och släpper in solens härliga eftermiddag och kvällssol! På hela entréplanet finns det vattenburen golvvärme som ger en varm och behaglig vardagskomfort. Övre plan har fyra stycken väl tiltagna sovrum, två stycken perfekta barnrum med goda utrymmen för sängplats och mycket lek! Ett master bedroom där ro och harmoni ges, klädförvaring finns bakom stora skjutdörrspartier. På det övre planet finns idag ett stor och härligt dressing-room som likaså kan användas till ett kontor eller ett fjärde sovrum. Här bor ni med kort gångavstånd till grönområdet Filborna skogspark där ni har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året. Där kan du följa årstidernas växlingar, med vårens första blommor, sommarens rika grönska och höstens färger i orange och rött. Till och från området finns goda kommunikationer in till centrum på bara några minuter. I närområdet finns lekplatser, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Gabriel Rolland vid frågor eller funderingar!

  • Premium
  • Uteplats
Buntmakaregatan 5, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 25 apr
Buntmakaregatan 5, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Buntmakaregatan 5, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Buntmakaregatan 5

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
695 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 191 kr/mån
27 255 kr/m²

Nu har vi nöjet att saluföra denna välplanerade enrumslägenhet om 25,5 kvm på centrala Buntmakaregatan 5. Här bor du enkelt och smidigt i en trevlig lägenhet med god takhöjd samt balkong i soligt söderläge. Lägenheten är belägen på gemytliga Eneborg i en välskött samt lågt skuldsatt bostadsrättsförening. Den låga skuldsättningen tyder på en god ekonomi samt genererar låga månadsavgifter för medlemmarna. Föreningen är vidare mycket skötsam och erbjuder dessutom en fantastisk trädgård till innergård. Detta är ett optimalt boende för dig som letar efter en trivsam och enkel lägenhet med låg avgift och med gångavstånd till Campus och Helsingborg centrum. I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär med generösa öppettider, pizzeria, grönskande Viskängen och mycket mer. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sara Jörgensen för visning!

  • Premium
  • Balkong
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Bella Vista-Vägen 25

Lägenhet
Hittarp, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 750 000 kr
136 m²
4 rum
7 964 kr/mån
27 574 kr/m²

Fantastisk möjlighet att skapa din egen drömbostad precis intill havet, i mycket populära Brf Beva. I mysiga Hittarp bor man på bekvämt avstånd från Helsingborgs fartfyllda centrum. Med bil tar det ca 10 minuter och bussen går ofta och precis runt hörnet. Parkering under tak med möjlighet till el-laddare ingår i avgiften. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för mer information och visningsbokning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
S:t peders gata 17, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

S:t peders gata 17

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 264 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till S:t Peders gata 17 och denna charmigt renoverade tvårummare på högt läge med fantastisk utsikt över de vackra patriciekvarteren samt en vy så långt ögat kan nå! På väldisponerade kvadratmeter bor du bekvämt i en stilfullt nyrenoverad lägenhet med öppen planlösning, bra förvaring och generösa rum. Du har ett mycket härligt ljusinsläpp som går genom hela lägenheten tack vare det många fönsterpartierna mot fritt, öppet och helt insynsskyddat läge. Tack vare den öppna planlösningen så kan du medans du i köket ordnar upp det sista innan middagen ha kontakt med gästerna som sitter i vardagsrummet. Förvaringen är grym då du har två inbyggda garderober i sovrummet samt en större klädkammare i vardagsrummet. Badrummet är helkaklat med golvvärme och tvättmaskin för ett funktionell boende. Bostadsrättsföreningen Sankt Peders Gata är en välskött och solid förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. SBC ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor då de hjälper till med att planera föreningens ekonomi och underhåll. Föreningen har 4853 kr/kvm lån vilket anses som mycket bra. Här bor du i ett tryggt och populärt område med gångavstånd till vad allt som Helsingborgs centrum har att erbjuda. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har man alltid nära hem. Från lägenhetens lugn, befinner man sig dessutom endast 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. Runt hörnet finner man även välsorterade Coop Konsum med generös öppettider, konditori Två Systrar by norr samt goda kommunikationer.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 47