Properties & Partners Söderköping

Properties & Partners Söderköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
  • Fre 26 apr kl 16:00
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 2
Kyrkogatan 4, Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun, bild 3

Kyrkogatan 4

Villa
Valdemarsvik, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping
4 750 000 kr
201 m²
8 rum
1 151 m² tomt

PRISSÄNKT MED 25 PROCENT! På denna vackra fastighet finns valet att bo permanent eller bara nyttja fastigheten för fritidsboende. Nuvarande ägare har provat båda delarna och kan intyga att både de och barnen har uppskattat att vara på fastigheten såväl sommar som vinter. För somriga bad är det bara för barn (och vuxna) att hoppa upp på cykeln och trampa iväg till Grännäsbadet till vilket det inte tar mer än ca 10 minuter. För er som föredrar skärgårdsliv ligger småbåtshamnen bara några hundra meter bort och vill man komma längre ut innan man byter färdmedel till båt är det bara ca 20 minuter med bil till Gryt. Apropå avstånd är det en enkel sak att ta sig till Valdemarsvik från t ex Stockholm (ca 2 timmar) och Linköping (1 timme och 1/4). Det är sällan man ser ett så väl genomtänkt och dessutom väl genomfört renoveringsarbete av en genuint gammal och historisk fastighet. Här möts gammalt och nytt i en synnerligen smakfull blandning. Man har varsamt tagit tillvara det gamla såsom exempelvis de kilsågade trägolven och de gamla eldstäderna, vilka samtliga är eldningsbara. Till viss del har man återskapat det gamla i ny tappning med en sammanhållen färgskala av gult, grönt och engelskt rött samt olika nyanser av grått. Även trädgården är något utöver det vanliga med mängder av både vackra och nyttiga växter samt flertalet uteplatser i olika väderstreck. Från nästan alla kan man njuta av den sköna utsikten mot Valdemarsviken och småbåtshamnen nedanför, där möjlighet finns att hyra en egen båtplats. På fastigheten har man även anlagt ett stort altandäck med plats för många gäster till bords. Som om detta inte vore nog erbjuds en ateljébyggnad med både gästrum och vinkällare. Välkommen att imponeras av denna vackra fastighet!

  • Premium
Vrångö Videbo 1, Sankt Anna skärgård, Söderköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 11:30
Vrångö Videbo 1, Sankt Anna skärgård, Söderköpings kommun, bild 2
Vrångö Videbo 1, Sankt Anna skärgård, Söderköpings kommun, bild 3

Vrångö Videbo 1

Fritidshus
Sankt Anna skärgård, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
3 450 000 kr
110 + 9 m²
4 rum
1 663 m² tomt

Med utsikt över Vrångö hamn ligger denna välplanerade enplansvilla om 4 rok. Fastigheten är avstyckad från den intilliggande gården och ligger i en härlig sommaridyll på fastlandet precis vid Sankt Annas örika skärgård. Villan är i originalskick men mycket välskött. Den fördelar sig på ett stort härligt bondkök med intilliggande tvättstuga med groventré. Vidare finns ett allrum med utgång till en stor uteplats med soligt sydostläge. Som skydd för solen finns en väl tilltagen och motordriven markis. I husets mer privata avdelning finns ett stort och två mindre sovrum samt ett rymligt dusch-/badrum. Slutligen finns två klädkamrar varav den ena med fördel skulle kunna göras om till en separat toalett. Förutom huvudbyggnaden finns en enklare gäststuga som idag fungerar som redskapsförråd och under den en rejäl matkällare för förvaring av alla godsaker man odlar, dricka, mm Tomten ligger högt och är huvudsakligen plan och lättskött med ett flertal vackra perenna planteringar. På entrésidan har man skön utsikt mot Vrångö hamn och på ovansidan gränsar tomten till skogen där det finns gott om blåbär, svamp och goda möjligheter till sköna promenader. Till fastigheten hör genom avtalsservitut rätt att bygga/nyttja ett garage om ca 35 kvm som även funkar bra för vinterförvaring av en mindre båt. Dessutom finns rätt till ett i anslutning till fastigheten intilliggande markområde som utgör vedbacke samt även rätt till en rymlig vedbod. Genom alla år har fastighetsägaren också haft rätt att nyttja en enklare lite avskild brygga vid hamnen. Dock saknas dokumentation kring detta. Möjlighet finns också att hyra båtplats vid någon av hamnens bryggor.

  • Premium
Lagnö Moons stenar 1, Sankt Anna, Söderköpings kommun

Lagnö Moons stenar 1

Fritidshus
Sankt Anna, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
3 175 000 kr
123 m²
4 rum
1 699 m² tomt

I populära Sankt Annas skärgård väntar detta välplanerade barn- och djurvänliga hem på en ny ägare. Huset har ett soligt läge på en höjd med ett stort härligt altandäck från vilket man har viss havsutsikt. Den huvudsakligen bergiga tomten är lättskött och full av möjligheter för dig som är sugen på att vidareutveckla ett redan väl genomtänkt trädgårdsprojekt. I den befintliga trädgården finns redan ett flertal stenlagda gångar som förbinder mer eller mindre avskilda trädgårdsrum med en mängd spännande växtslag. För dig som uppskattar närodlat finns även ett växthus. Fastigheten är omgiven av lugn och fridfull skärgårdsmiljö med bland annat karaktäristisk skärgårdstall, mossiga stenhällar, ängsmark, mm Huset med allt i ett plan är i bra skick och fördelar sig idag på vardagsrum i vinkel med braskamin, kök, tre sovrum, duschrum, tvättstuga samt gästtoalett. Det passar utmärkt för såväl fritids- som permanentboende och de stora ljusinsläppen mot solen gör att ljuset flödar in och ger skön energi. Kvällssolen avnjuts bäst på det stora altandäcket som har plats för många att sitta ner och bara njuta av omgivningarna. I anslutning till infarten finns ett garage som idag är oisolerat men som på ett enkelt sätt kan vinterisoleras. I garaget finns plats för en bil och det finns ett flertal hyllor för grejer och prylar. På uppfarten finns plats för ytterligare några bilar. Inom bara ca 300 meter finns lanthandel, gästhamn, kajakuthyrning som gör det enkelt att njuta av sköna själsliga utflykter i vår vackra svenska skärgård. I gästhamnen finns även en skärgårdsrestaurang med fulla rättigheter samt bastu och spabad som kan hyras för avkopplande stunder i goda vänners lag.

Skönbergagatan 9A, Centralt, Söderköpings kommun

Skönbergagatan 9A

Övrigt
Centralt, Söderköpings kommun
Properties & Partners Söderköping
5 000 000 kr
278 m²
163 m² tomt

Denna hyresfastighet har ett utmärkt läge mitt i sta'n på en av Söderköpings huvudsakliga affärsgator. Ytan fördelar sig på två bostadslägenheter om 4 respektive 3 rok samt en lokal i entréplanet. Lokalen är inredd till frisersalong med en hyresgäst som gärna ser att nuvarande verksamhet får fortgå. På gården som är gemensam med grannen finns ett rymligt garage byggt 2010 samt plats för parkering av en till två bilar. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och visning!

Bäckermåla 1:11, Gryt, Valdemarsviks kommun

Bäckermåla 1:11

Tomt
Gryt, Valdemarsviks kommun
Properties & Partners Söderköping
729 000 kr
1 052 m² tomt

På denna högt belägna tomt med skogen omkring dig kan du njuta av såväl fågelkvitter som Sveriges vilda djur. Närheten till Koppetorpssjön erbjuder svalkande dopp och även möjlighet till insjöfiske. Servitut finns avseende nyttjande av ett litet strandområde på grannfastigheten samt även möjlighet att anlägga brygga med båtplats. Här är det lätt att uppfylla drömmen om ett eget fritidsboende då bygglov redan finns för nybyggnation av ett fritidshus med en byggnadsarea om 90 kvm. Tomten är ansluten till elnätet via eget elskåp beläget på fastigheten. Anläggning av VA får dock köparen ombesörja. Gör gärna en utflykt och kika på egen hand och tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information!

Visar alla 5