OBOS i Sverige

OBOS i Sverige

Mäklare

Brf Norra Station, Norra Stationsområdet, Växjö kommun
  • 24 lediga bostäder

Brf Norra Station

Lägenhet
Norra Stationsområdet, Växjö kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 318 000 kr
33-89 m²
1-4 rum
2 055 kr/mån

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö bygger OBOS nu 70 lägenheter med spännande kvaliteter. Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver? Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden stategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden. Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site - det sistnämnda är ett konststråk runt Växjösjön som är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Prefekten, Pedagogen Park, Mölndals kommun
  • 10 lediga bostäder

Brf Prefekten

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 948 000 kr
26-56 m²
1-2 rum
2 001 kr/mån

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal med närhet till natur- och grönområden samt till service, handel och goda kommunikationer. Här har du från den 25:e mars möjlighet att flytta in i en välplanerad lägenhet. Just nu bjuder vi även på månadsavgiften i 12 månader. Kontakta mäklaren för mer information. I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här, i den södra delen av området, planerar vi för ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter. Som till exempel den gröna och inbjudande gården med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan? Perfekt efter en dag på jobbet eller efter löprundan. I projektet planerar vi för 83 lägenheter i ett mysigt kvarter med en lummig innergård som är utformad för odling, umgänge och lek. Här har du alltid nära till naturen och det gröna. Motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen finns nära. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter och i vårt kvarter kommer dessutom du och dina grannar kunna odla och umgås i det gemensamma växthuset på innergården. Här finns möjlighet att plantera och odla grönsaker men även sitta ned och njuta av en stunds avkoppling. Kanske är det här som föreningens styrelse håller sina möten? En inbjudande grön oas för dig och dina grannar! Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, folktandvård, skola, förskola, bank, idrottsanläggningar och restaurang. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Du tar dig enkelt med cykel eller buss till och från Mölndal centrum, Sisjöns handelsområde eller Frölunda Torg. Vill du resa hela vägen in till centrala Göteborg tar du linje 753, som även går kvällar och helger. Reser du med bil når du lätt de stora lederna, Söderleden och E6/E20. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

  • Nybyggnadsprojekt
Almarevägen 12A, Stäket, Järfälla kommun

Almarevägen 12A

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
4 148 000 kr
92 m²
4 rum
5 983 kr/mån
45 087 kr/m²

I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen och med en grönskande park på baksidan, uppför vi två vackra parkvillor i tre plan med inflyttning 2024. Varje hus rymmer nio välplanerade lägenheter. Perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad, eller för dig som ännu inte bildat familj, men börjar planera för framtiden. Längst upp i huset finns denna välplanerade fyra med två balkonger mot baksidan. Här kan du som familj få det enkla livet i en nyproducerad fyra med parken precis bakom och gångavstånd ner till vattnet! Tre välplanerade sovrum, ett stort ljust kök med vardagsrum intill som du når en av balkongerna ifrån. Helkaklat wc/dusch med tvätt och en extra wc är fina kvalitéer som lägenheten erbjuder.

  • Nyproduktion
  • Maj 2024
Brf Lövsångaren 3, Stäket, Järfälla kommun
  • 3 lediga bostäder

Brf Lövsångaren 3

Lägenhet
Stäket, Järfälla kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 198 000 kr
72-92 m²
3-4 rum
5 077 kr/mån

I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen och med en grönskande park på baksidan, uppför vi två vackra parkvillor i tre plan. Varje hus rymmer nio välplanerade lägenheter. Perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad, eller för dig som ännu inte bildat familj, men börjar planera för framtiden. I Brf Lövsångaren 3 bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära håll. I Stäket har du förskolor och skolor, livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang.Två kilometer bort ligger Kallhälls centrum med sin mysiga marina. Här finns ett större utbud butiker och restauranger, samt bibliotek, vårdcentral och apotek. Från Kallhälls station pendlar du enkelt till Stockholm under en halvtimme. Det finns mycket att göra i området för den som vill njuta av naturen och vara aktiv. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser och lekytor. I området finns flera upplysta motionsspår och i Kallhäll finns idrottsplatser för friidrott, fotboll och en tennishall. 2018 invigdes den nya simhallen med vattenrutschkanor, ett vattenland för barn och ett modernt gym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort. I närheten finns även ett naturreservat och småbåtshamnen i Stäket.

  • Nybyggnadsprojekt
Körvelvägen 28, Torsviken, Norrköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Körvelvägen 28

Radhus
Torsviken, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
3 225 000 kr
122 m²
5 rum
378 m² tomt

Välkommen på OBOS-dagen i Torsviken! Lördag 27 april kl 11:00-13:00. Vi har samtliga visningshus öppna, tipspromenaden för barnen och korvgrillning. Upplev naturens lugn och ekonomisk ro i Torsviken. Sänkt pris och slopad månadsavgift första året – sen säkrad månadsavgift till 2028. Bättre än så blir det inte! Detta mysiga hem har vardagsrum, kök med matplats, allrum och tre sovrum fördelat på 122 kvadratmeter. Behöver du ett fjärde sovrum, så går allrummet att göra om. Dessutom två badrum, ett med badkar och även separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring, garderober i samtliga sovrum, klädkammare samt förråd under trappan. Köket har en generös arbetsyta, moderna vitvaror från Siemens och en stilren köksinredning från HTH. Dessutom finns en trevlig bardisk som öppnar upp mot vardagsrummet. Från vardagsrummet har du utgång till en trevlig uteplats – perfekt för att njuta av med nära och kära. Bilen placerar du smidigt på uppfarten eller i carporten som skyddar din bil från väder och vind. Samt att du även har ett förråd. Passar inte annonserad visningstid, så är det bara att boka tid med Emma Aldhagen telefonnummer: 0733-401123.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Maj 2024
  • Uteplats
Lommarstranden, Nordrona, Norrtälje kommun

Lommarstranden

Radhus
Nordrona, Norrtälje kommun
OBOS i Sverige
2 848 000 kr
105 m²
5 rum
5 900 kr/mån
27 124 kr/m²

Avgiftsfritt i ett helt år! Just nu erbjuder vi nya kunder som köper bostad i Brf Tallbacken avgiftsfritt i ett helt år från inflyttning. Ta chansen att flytta in på nya välplanerade 105 kvm i Lommarstranden redan från maj. I Lommarstranden bygger vi nu Brf Tallbacken, med 26 välplanerade radhus nära sjön Lommaren. Här har du nära till naturen, skärgården och mysiga Norrtälje centrum. Den här hustypen har blivit en riktig favorit med sina välplanerade 105 kvm och fina sociala ytor. Våra radhus är perfekta för dig som längtar efter ett bekymmersfritt och lättskött boende. Du som pendlar tar dig smidigt till Stockholm city med antingen bil eller buss på under timmen. Välkommen till en härligare vardag!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 563 kr/mån
56 124 kr/m²

Välkommen till lägenhet 4-1001 som är en genomgående och rymlig lägenhet med 4 rum och kök. Lägenheten är 89 kvm stor som följs upp med en härlig och rymlig uteplats på 14 kvm mot den lugna innergården. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC. Modern planlösning med fina sällskapsytor. 3 rymliga sovrum med extra kvaliteter varav två av sovrummen har tillgång till klädkammare samt utgång till den luftiga uteplatsen. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningen går i jordiga toner, vilket återspeglas i den här designlinjen som vi har valt att kalla för Höst. Du får en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm gråbeigekulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder ihop bostaden till en varm helhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.  Bostaden är färdigställd 20:e mars 2024. Flexibelt tillträde efter det.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 132A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
2 150 000 kr
36 m²
1 rum
3 900 kr/mån
59 722 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 1:a på markplan. Lägenheten är 36 kvm med en uteplats mot den lugna innergården. Entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och kombimaskin. Modern planlösning med sovalkov. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussa Bostaden är färdigställd 24:e april 2024.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 132A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 350 000 kr
81 m²
3 rum
6 161 kr/mån
53 704 kr/m²

Välkommen till lägenhet 3-1104 som är en rymlig och smart planerad 3:a på 81 kvm med dubbla balkonger i olika väderstreck. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Modern planlösning med stora sociala ytor samt mycket förvaring. 2 rymliga sovrum varav master bedroom är direktanslutet till den härliga balkongen mot den lugna innergården. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden är färdigställd i 23:e april 2024.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bisterfeldsvägen 58, Stensö, Kalmar kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00
Bisterfeldsvägen 58, Stensö, Kalmar kommun, bild 2
Bisterfeldsvägen 58, Stensö, Kalmar kommun, bild 3

Bisterfeldsvägen 58

Radhus
Stensö, Kalmar kommun
OBOS i Sverige
9 535 000 kr
159 m²
5 rum
304 m² tomt

Längtar du efter ett exklusivt eget hem med fin villakänsla och stora, härliga sällskapsytor? Ett ljust och rymligt sådant, som också har gott om rum för privatlivet och fina praktiska godbitar? Då kan detta smått perfekta parhus vara hemmet för dig! Vi kliver in i en luftig och välkomnande entré med praktiskt, ljusgrått klinkergolv och här är hemmets första sovrum med garderob och linneskåp samt utgång till uteplats med morgonsol. I det här huset samlas alla tre sovrummen på entréplanet, rymliga med bra förvaring. Det största sovrummet som är ca 15 m² har både en rejäl skjutdörrsgarderob och utgång till husets andra uteplats, även den under tak. Det tredje sovrummet har även det en skjutdörrsgarderob. I entréplanet hittar vi också husets badrum med vitt, matt kakel storlek 30x60 cm, ljusgrått klinkergolv storlek 30x30 cm, dubbla handfat i kommod, Vedum Flow B1500 betonggrå, spegel Vedum Sommen 1500, dubbeldusch samt spotlights i taket. Här har vi även två klädkammare samt tvättstugan med med ljusgrått klinkergolv, storlek 30x30 cm, målade väggar, tvättmaskin, torktumlare, skåp, diskho, bänkskiva HTH Glitter Bianco och frånluftsvärmepump från Nibe. När du kommer upp på för trappan ser du att det här huset inte är som alla andra. Hela övervåningen är en enda stor och luftig social yta – som upplevs extra ljus och rymlig tack vare de två balkongerna på varsin sida av huset. Vardagsrumsdelen som är ca 29 m² är både rejält tilltagen och lättmöblerad. Här finns plats för många gäster och kanske fortsätter festligheterna ut på balkongen? Från vardagsrummet kliver du nämligen ut på den större av de två balkongerna, som vetter mot havet. Ett kök för alla smaker! Här serveras ett snyggt kök från HTH som stoltserar med en maffig köksö som blir den perfekta mötesplatsen, här sitter man lika bra för mellis som med morgonkaffet eller kanske en drink innan middagen? Köket har all utrustning du behöver för dina kulinariska mästerverk – och ett smart skafferi, eller förråd om du föredrar det. Här finns också en naturlig plats för en mysig matplats med utgång till den mindre balkongen. Köket har vita luckor från HTH, handtag HTH Lounge, rostfria vitvaror och laminatbänkskiva HTH Glitter Bianco. Du har spotlights över kök och passage. Till sist rymmer övervåningen också ett badrum med WC och dusch, här är det kaklade vita väggar storlek 30x60 cm, ljusgrått klinkergolv, storlek 30x30 cm, handfat i vit kommod, spegelskåp Vedum Viken samt spotlights i taket. Här är det gott att leva! Bilen placerar du smidigt på uppfarten.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hösten 2024
  • Balkong
  • Uteplats
Råstugevägen 7, Arninge/Hägerneholm , Täby kommun
Råstugevägen 7, Arninge/Hägerneholm , Täby kommun, bild 2
Råstugevägen 7, Arninge/Hägerneholm , Täby kommun, bild 3

Råstugevägen 7

Radhus
Arninge/Hägerneholm , Täby kommun
OBOS i Sverige
6 345 000 kr
114 m²
5 rum
288 m² tomt

I de nordöstra delarna av Täby kommun bygger vi nu Brf Stadsgläntan med 18 kedjehus i både ett och två plan. Det är det sista planerade projektet, sedan står hela kvarteret klart! Här har du nu chans att hitta hem i en bekväm bostad med minst tre sovrum (möjlighet finns till fem sovrum), två helkaklade badrum och fina sociala ytor med plats för hela familjen. För att maximera villakänslan får du här en egen trädgård med altan och lättskött gräsmatta. Dessutom har du här carport och parkeringsplats på uppfarten. Hägerneholm är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor, idrottsanläggningar och matbutiker. Vid närliggande Arninge station stannar även Roslagsbanan, så härifrån har du goda pendlingsmöjligheter. I denna bostad har du entré med klinkergolv samt garderob och städskåp. WC/dusch med kaklade väggar, klinkergolv, duschplats med vikbara duschväggar, handfat i kommod, tvättmaskin, torktumlare och senaste värmepumpen från Nibe S735. Kök från HTH med köksö perfekt för mellanmålet. Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl, frys och helintegrerad diskmaskin. Vardagsrum med utgång till uteplats. Här har du möjlighet som tillval att göra ett sovrum till. Förråd under trappan. En trappa upp har du allrum där det även finns möjlighet att välja till en vägg för att få ett extra sovrum. Sovrum 1 ca 11 kvm med bra förvaring i klädkammaren. Sovrum 2 ca 9 kvm med en garderob. Sovrum 3 med en garderob. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, badkar och handfat i kommod.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun, bild 2
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun, bild 3

Tröskvägen 22

Radhus
Vetlanda kommun
OBOS i Sverige
2 395 000 kr
121 m²
5 rum
297 m² tomt

Prissänkt! Med ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården ligger detta kedjehus med carport på perfekt läge. Här bor du med 3 sovrum (möjlighet till 4), härliga sällskapsytor, ljust kök med bra förvaring, stor altan och två badrum varav ett med badkar. Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord. Varmt välkommen att kontakta Mia för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Kungsvägen 8E, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 8E

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
83 m²
4 rum
6 262 kr/mån
60 181 kr/m²

4:a i populära Brf Strandvägen! Bostaden (1-1001) kan köpas med OBOS Deläga. Genomgående markplanslägenhet med härliga sällskapsytor och en lugn uteplats mot gården på hela 13 kvm. Påkostat Vedumkök med bl.a. stenbänkskiva, rostfria vitvaror och induktionshäll. Välplanerad planlösning med en avskild sovrumsdel och en mer social sällskapsdel. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen (designlinje Höst) går i jordiga toner som skapar en neutral bas samt ger en ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Kulören på väggarna är varm gråbeige som matchar bostadens brungrå klinker i såväl hall som badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder även ihop bostaden till en varm helhet.  Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Lägenheten är färdigställd 26:e juni 2024. Flexibelt tillträde efter det.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Telestadshöjden, Telestadshöjden, Växjö kommun

Telestadshöjden

Radhus
Telestadshöjden, Växjö kommun
OBOS i Sverige
2 200 000 kr
105 m²
5 rum
5 500 kr/mån
20 952 kr/m²

Välplanerade radhus med flexibel planlösning på övervåning! I natursköna Telestadshöjden i Växjö planerar vi för ett lummigt kvarter med radhus på 105 kvm. Här bor du bekvämt i en välplanerad bostadsrätt med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Växjö city med sitt breda utbud av restauranger och service finns en buss- eller cykeltur bort. Välkommen till en härligare vardag! Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/varglimten

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
Öster, Växjö, null, Växjö kommun

Öster, Växjö

Lägenhet
Växjö kommun
OBOS i Sverige
2 848 000 kr
79 m²
3 rum
5 141 kr/mån
36 051 kr/m²

I Brf Opalen planeras denna fina hörnlägenhet i två väderstreck, vilket ger ett fint ljusinsläpp. Här njuter du av årstiderna från den stora och delvis inglasade balkongen. Du har även möjlighet att påverka planlösningen, genom att med frånvalsväggar välja om du vill ha ett extra sovrum eller arbetsrum (en trea), eller om du hellre vill ha en ännu större öppen planlösning (en tvåa). Totalt är lägenheten på 79 kvm. I Brf Opalen bygger OBOS 25 lägenheter på populära Öster med planerat tillträde i början av 2026. Här bor du med hög standard som grundstandard. I det helkaklade badrummet finns wc, dusch, egen tvättmaskin och torktumlare. Alla treor och fyror får dessutom en gäst-wc med målade väggar. Det finns även bra förvaring i form av antingen skjutdörrsgarderober, klädkammare eller fasta garderober, beroende på vilken bostad du väljer. Här får du även ett lättillgängligt förråd som antingen är placerat i markplan eller inne i lägenheten. På innergården hittar du ett praktiskt miljöhus och en gemensam cykelparkering. Här finns även ett grönskande gårdsutrymme med flera sittplatser och plats för umgänge grannar emellan. Har du bil erbjuder föreningen totalt 19 parkeringsplatser. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Spannmålsgatan, Tygelsjö Väster, Malmö kommun

Spannmålsgatan

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
5 295 000 kr
123 m²
5 rum
201 m² tomt

Bostaden är prissänkt med 400 000 kr och kan vara ditt livs bästa bostadsaffär. Välkommen hem till ett luftigt radhus i 1,5 plan och som äganderätt! Från entrén får du en fantastisk siktlinje genom hela huset, vilket skapar en känsla av rymd och luftighet. Du möts direkt av det härliga ljusinsläppet — ett resultat av den fina fönstersättningen på andra sidan huset. Entrén har praktiskt klinkergolv och här finns det plats för både sittbänk och skoställ. Dessutom finns det gott om förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben med spegelglas från Elfa. I anslutning till hallen hittar du även ett fräscht, helkaklat badrum med WC, dusch, handdukstork och spotlights. Här har du möjlighet att själv välja kakel, klinker och duschdörrar. Köket är husets hjärta När du fortsätter längre in i huset kommer du direkt in i det moderna, luftiga köket från HTH. Förutom att den härliga köksön med spishäll, diskmaskin och diskho innebär extra arbetsytor och förvaring är det också en riktigt mysig sittplats och social yta – här kan både små och stora hålla kocken sällskap. I köket har du möjlighet att välja bänkskiva, golv, samt kulör och handtag på skåpluckor. Rejäl tvättstuga Intill köket ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsmöjligheter. Den rejäla tvättstugan är en riktig vardagsräddare mellan barnens alla träningar och fritidsaktiviteter! Härifrån når du också det praktiska förrådet under trappan. Öppen planlösning Från köket är det öppen planlösning in till vardagsrummet. Här får du plats med både soffgrupp och ett matbord. Den öppna planlösningen gör nedervåningen till den ultimata sällskapsytan. Och från vardagsrummet går du sedan enkelt ut genom altandörren och vidare ut i din alldeles egna trädgård. Uteplatsen med trätrall blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna inomhus – perfekt för varma sommarkvällar! Tre generösa sovrum På den trivsamma övervåningen finns tre sovrum, ett badrum och ett extra allrum. Sovrummen är generösa i storlek och alla har egna garderober och fina förvaringsmöjligheter. Det största av dem har gott om plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har både handdukstork och badkar som standard. Även här kan du välja kakel och klinker. Den här bostaden är prissänkt med 400 000kr. Ordinarie pris är 5 695 000kr. Rabatten gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Dessutom har vi tagit fram ett förmånligt betalningsupplägg utan byggkreditiv – betala bara 300.000kr i handpenning och resten vid tillträde. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Rosendals Trädgård, Rosendal, Uppsala kommun
  • 56 lediga bostäder

Brf Rosendals Trädgård

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 748 000 kr
34-93 m²
1-4 rum
2 220 kr/mån

OBOS kvarter i Rosendal, Uppsala består av 94 lägenheter från 1 till 4 rum och kök med grönskande balkonger och en mysig innergård. Högst upp finns en gemensam takterrass där du och dina grannar kan odla, umgås och njuta av utsikten. Välkommen! Avgiftsfritt i 12 månader Vi bjuder på din månadsavgift under ett helt år efter inflytt. Erbjudandet gäller dig som köper en bostad i Brf Rosendals Trädgård innan 15 april 2024. I Brf Rosendals trädgård vill vi tillföra något speciellt och oväntat när du går in på kvarterets gård. Här överraskas du av gårdens värme, dess sammanlagda grönska och de generösa och gröna balkongerna. På bottenvåningen planeras för kommersiella lokaler i kvarterens båda östliga hörn. Butiker, restauranger och caféer i bottenvåningen bidrar positivt till en levande gatu- och stadsmiljö. Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen. Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård. Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken är planerade för solpaneler för att bidra med fastighetsel. Det kommer även att bli en gemensam takterrass som nås direkt från trapphusen. Här kan du och dina grannar odla, umgås och njuta av utsikten.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Vega Garden, Vega, Haninge kommun
  • 41 lediga bostäder

Brf Vega Garden

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 490 000 kr
30-149 m²
1-6 rum
2 426 kr/mån

Hösten 2024 eller våren 2025 kan du flytta in i OBOS sista etapp i populära Vega. Svanenmärkt, luftigt kvarter med 3 och 4-våningshus. Fjärrvärme, rymlig balkong (eller generös altan), grön gård med grillplats, högt i tak och möjlighet att parkera fincykeln inomhus. Du får bekvämt gångavstånd till pendeln och Port 73, dessutom har du badplatser och vinteris i Drevviken inom räckhåll. Du har även natur, service och restauranger runt hörnet så klart! OBOS har ju redan hög standard som standard, men om du vill sätta en personlig stil på din drömlägenhet så har du en massa alternativ här. Och ja, man kommer att kunna ladda sin elbil, det finns några platser kvar! Dessutom kan du vara kolugn, OBOS har ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde, om det skulle köra ihop sig i slutet av affären. Du hittar samtliga lediga bostäder här: obos.se/vega-garden

  • Nybyggnadsprojekt
Strandvägen, Edsviken, Sollentuna kommun
  • 5 lediga bostäder

Strandvägen

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 150 000 kr
36-89 m²
1-4 rum
3 900 kr/mån

I hörnet av Edsviksvägen och Kungsvägen ligger vårt fina projekt Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter samt 12 bostäder i sk. townhouse (Kungsvägen i Edsviken säljstartas separat). Lägenheter på 1-8 rum och kök i Edsviken med bra solmöjligheter och lugnt läge mot Strandvägen. Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. FrånStrandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och är inne i Stockholm city på 17 minuter.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Sandbyhofs Gård, Haga, Norrköpings kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Sandbyhofs Gård

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 710 000 kr
51-74 m²
2-3 rum
4 605 kr/mån

Välkommen till Brf Sandbyhofs Gård i Norrköping. Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn. I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen. Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Tallbäcken i Falun, Surbrunnshagen, Falu kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Tallbäcken i Falun

Radhus
Surbrunnshagen, Falu kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 395 000 kr
121 m²
5 rum
5 130 kr/mån

Nu finns bara ett fåtal kedjehus kvar till försäljning i Brf Tallbäcken! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 300 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till oktober 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller för ett begränsat antal och för de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. I Faluns nya stadsdel Surbrunnshagen är det enkelt att leva det goda livet. Här bygger vi nu radhus och kedjehus i bekväm bostadsrättsform. 2-4 sovrum, fina sociala ytor och stor härlig altan. Alltsammans på promenad- eller cykelavstånd från allt som Falun har att erbjuda. Stadsnära drömhus för livsnjutare Brf Tallbäcken bjuder på en unik möjlighet: att bo i hus, men ändå ha nära till allt du vill ha i din vardag. Du cyklar in till centrum på knappt tio minuter! Surbrunnshagen växer så det knakar, men det mesta som byggs är flerbostadshus, så vill du uppfylla din husdröm gäller det att passa på. Hem för de flesta smaker Här bjuds vi på två olika tvåplanshus, alla i bekväm bostadsrättsform, med ljuvliga sociala ytor och en god standard redan från början. Dels fina stadsradhus om 115 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 121 härliga sådana med gott om villakänsla. Även kedjehuset har tre sovrum som standard, men om du är ute i god tid kan du få fyra. Båda husmodellerna erbjuder alternativa planlösningar som tillval I ett grönt och skönt kvarter Surbrunnshagen blir en grön och skön trädgårdsstad för livsnjutare i alla åldrar. Alla hus en stor, härlig altan att njuta av livet på. Flera hus får också sin egen lättskötta trädgård att motionera dina gröna fingrar på. Mest av den varan erbjuder kedjehusen. Känner du inte för trädgårdsskötsel alls? Då väljer du ett av de radhus som har minst tomt. Här finns något för alla smaker!

  • Nybyggnadsprojekt
Lydia Wahlströms väg 28, Barkarö , Västerås kommun

Lydia Wahlströms väg 28

Radhus
Barkarö , Västerås kommun
OBOS i Sverige
3 250 000 kr
105 m²
5 rum
5 992 kr/mån
30 952 kr/m²

Erbjudande: 200 000 kr i rabatt till de första två köparna av bostäderna i etapp 2. Rabatten dras av från ordinarie pris. Först till kvar gäller! I mysiga Barkarö, strax söder om Västerås, har du nu chans att uppfylla bostadsdrömmen i ett nybyggt parhus med villakänsla. I Brf Barkarö Hage planerar vi för parhus på 105 kvadratmeter i två plan. På nedervåningen hittar du kök, matplats och vardagsrum, samt ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen har flexibel planlösning så här har du möjlighet att välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Du får även ett helkaklat badrum med badkar där du kan varva ner och koppla av efter en lång dag! Tomten är extra generös i storlek och trädgården i söderläge vetter mot ett lummigt skogsbryn. Du får även en egen uteplats med trädäck. Detta ger en härlig villakänsla, samtidigt som du kan njuta av ett lättskött boende i bekväm bostadsrättsform. Här bor du nära naturen i ett lugnt område med både förskolor och skolor. Och om stadslivet lockar mer är du inne i centrala Västerås på tio minuter med bil eller 20 minuter med buss. Välkommen till Brf Barkarö Hage!

  • Nyproduktion
  • Vintern -24/25
  • Uteplats
Kryddörtsvägen, Pihlängen, Staffanstorps kommun

Kryddörtsvägen

Radhus
Pihlängen, Staffanstorps kommun
OBOS i Sverige
3 950 000 kr
95 m²
4 rum
5 515 kr/mån
41 579 kr/m²

Välplanerat enplansradhus med egen trädgård och parkering på framsidan av bostaden! I Brf Blåklockan bor du i ett nybyggt och bekvämt radhus, mitt på de natursköna skånska slätterna. Samtidigt befinner du dig på bekvämt avstånd från det rika utbudet av service, kultur och nöje i Malmö och Lund. Enplanshuset på 95 kvadratmeter passar särskilt bra till den mindre familjen eller dig som är redo att sälja villan och flytta till en lättskött och bekväm bostad. Även här erbjuds en flexibel planlösning med två eller tre sovrum. I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv och en hatthylla. Därefter kliver du rakt in i en lång hall med en rymlig skjutdörrsgarderob från Elfa. Huset är tydligt uppdelat i en privat del med sovrum och badrum samt en social del med vardagsrum och kök. På den högra sidan av huset hittar du därför de privata utrymmena – två sovrum, ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt en gästtoalett. Master bedroom ligger allra längst in i huset och får här ett insynsskyddat läge med utsikt över trädgården och uteplatsen. Här får du även en klädkammare. Om du i stället håller till vänster från entrén möts du av de sociala ytorna och kliver rakt in i ett luftigt kök. Här har du möjlighet att välja till en härlig köksö där du kan sitta och hålla kocken sällskap innan middagen. Från köket har du öppen planlösning till vardagsrummet, vilket passar perfekt när du har vänner eller familj över. Du väljer själv om du vill välja till ett extra sovrum i husets främre delar, eller om du vill ha ett större vardagsrum.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Uteplats
Västra Granittrappan 10, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 10

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 695 000 kr
57 m²
3 rum
5 079 kr/mån
64 825 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för trevligt, socialt umgänge. Lägenhet 2-1203 i brf Ampere har två sovrum med garderober och ett stort badrum med plats för badkar. Här kan du bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Här finns fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Badkar går att välja som tillval. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Västra Granittrappan 4, null, Nacka kommun

Västra Granittrappan 4

Lägenhet
Nacka kommun
OBOS i Sverige
3 245 000 kr
40 m²
2 rum
4 078 kr/mån
81 125 kr/m²

Erbjudande! Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en lägenhet i brf Ampere. Det innebär att OBOS bjuder på månadsavgiften i 12 månader efter inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal bostäder! Ljus och fin 2:a där varje kvadratmeter nyttjas på rätt sätt. Lägenhet 1-1704 i brf Ampere erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla och gott om plats för dig och dina vänner. Du får ett väl tilltaget badrum, gott om extra förvaring i klädkammare och rymligt sovrum. Njut på din egen balkong eller ta med vännerna upp till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över Järlasjön! Bostaden har fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. I köket har du fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns även handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 158