BOSTHLM Nacka

BOSTHLM Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49,1 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1
6 947 kr/mån
69 950 kr/m²

Söker du en 4a med stor balkong om 16 kvm i söderläge? Välkommen till dessa nyproducerade 100 kvm med högt i tak (ca 2,8 m), vattenkontakt och dubbla badrum som just nu håller på att färdigställas. Du välkomnas in i rymlig hall med praktisk avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och helkaklat badrum i anslutning. *FILMER AV BOSTADEN FINNS* Vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrummet och köket som ligger med social planlösning. Här ryms stor soffgrupp och tv-möbel. Köket får en naturlig matplats för 4-6 personer som upplevs som ett burspråk. Balkongen når man från vardagsrummet och master bedroom. Den är om hela 16 kvm och löper längs hela lägenheten i trevligt söderläge. Här ryms både loungemöbel, matgrupp och grill. Köket har moderna och extra höga luckor med takanslutning i färgen betonggrått samt bänkskiva och stänkskydd laminat cento, köksblandare i krom. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, hel kyl och frys i frostfritt samt diskmaskin. Bostaden har två bra badrum. Det ena med med enhetligt kakel i vitt och det andra i beige, båda med klinker i Österlen grå. Det större utrustat med både dusch och badkar med duschvägg, torkställ, handfat med kommod, spegelskåp, toalett, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i vitt samt överskåp i vitt. Det andra badrummet är utrustat med dusch med duschvägg, handfat med kommod i vitt och spegelskåp. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng. De andra två sovrummen ligger i följd och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Båda mindre sovrummen har platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Bostaden har genomgående fin 3-stavsparkett i ek, släta vita innerdörrar och målade väggar. För att se exakt vilka tillval som gjorts se "mina val" under fakta. Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde är 2024-05-06. Filmer av bostaden finns, kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 499 000 kr
44 + 4 m²
2 rum
2 997 kr/mån
79 523 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Studiohus nummer 39 om 48 kvm i suterräng Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Nedan presenteras ett studiohus om 48 kvm: Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, yteffektivitet, högt i tak och fina materialval. Perfekt planerad bostad där man tar sig i på det övre planet. Här finns platsbyggd garderobsförvaring i hall samt snyggt kök som ligger i anslutning till rummet. Här ryms matbord för 4-6 personer. Stora panoramafönster sin ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Via den snygga trappan tar vi oss ner till bostadens nedre plan. Här avskiljs bostadens sovrum med modern glasvägg vilket behåller en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Stora panoramafönster mot den privata uteplatsen som rymmer loungegrupp och grill. Badrummet är beläget på övre plan och är helkaklat med dusch, handfat med kommod samt golvvärme. *obs, vissa val på bilderna kan vara tillval* Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära Tillträde Q2-Q3 år 2025

  • Premium
  • Uteplats
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Karbidgränd 2, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Karbidgränd 2

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
4 399 kr/mån
60 783 kr/m²

Välkommen till denna underbart charmiga och smart planerade tvåa med en härlig uteplats i det trivsamma området Järla Sjö! När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet, som är både stort och rymligt. Här har du möjligheten att skapa en hemtrevlig atmosfär med hjälp av justerbara taklampor, levande ljus och den inbjudande öppna spisen. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och rymmer enkelt större soffgrupper, en arbetsplats och annan möblering efter dina önskemål. Det är verkligen den optimala samlingsplatsen för umgänge med vänner och familj. Stig in i det moderna och stilrena köket där varje kvadratmeter är maximalt utnyttjad. Med en imponerande köksö som inte bara ger gott om arbetsyta utan är en social mötesplats där du kan sitta med vänner, njuta av ett glas vin och skapa minnen som kommer vara lika smakrika som dina rätter. Dessutom kan du blicka ut mot den grönskande baksidan under sommarmånaderna och känna det lugn närheten till vattnet ger. Från köket når man den tysta uteplatsen med yta för loungedel/matplats, grill och odlingsmöjligheter. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng samt förvaring. Utöver sovrummet så finns det grannar som gjort om förrådet till kontor/sovrum. Badrummet är utrustat med allt man behöver, stor spegel och extra förvaring. Här kan du sköta all tvätt hemmet kräver. Lägenheten måste upplevas på plats för att se bekvämligheterna med kök, vardagsrum, smart belysning samt andra smarta lösningar såsom fönster som lätt skiftar mellan genomskinliga och frostat läge. Beläget i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Heliosgatan 18B, pl 3, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Heliosgatan 18B, pl 3, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 18B, pl 3, Hammarby sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 18B, pl 3

Lägenhet
Hammarby sjöstad, Stockholms kommun
BOSTHLM Nacka
3 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3
3 722 kr/mån
70 088 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta tvårumslägenhet med en rymlig balkong i det attraktiva området precis intill Luma i Hammarby Sjöstad. Här möts du av en genomtänkt design och bekväma detaljer. Balkongen har sen eftermiddags/kvällssol en plats som inbjuder till lugn och avkoppling. Balkongen är lätt att möblera med soffgrupp eller matbord. En extra bonus är den soliga takterrassen högst upp i huset, där solen följer dig genom dagen. Den är perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avslappnande kvällar med vänner och familj. Här finns det laungemöbler, matgrupper även tillgång till pentry, vatten och kök inomhus. Badrummet är funktionellt utformat med en dusch, handfat och en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handfatet med kommod skapar en praktisk och organiserad plats för dina toalettartiklar. Köket är välutrustat med bekvämligheter som diskmaskin, kyl/frys, fläkt, induktionsspis, ugn och mikrovågsugn. Det är en plats där matlagningen blir både enkel och inspirerande. Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng. Inbyggda garderober bidrar till att hålla ordning och ger gott om förvaring för dina kläder. Hallens garderober ger extra utrymme och hjälper till att hålla din bostad välorganiserad. Ett tillhörande källarförråd ger dig ytterligare förvaringsutrymme. I husets garage finns för närvarande ledig plats, tillgängligt via hiss. Dessutom finns cykelförråd och barnvagnsförråd i huset. Välkommen till ett hem där praktisk design möter vardaglig komfort. Här finner du funktionella detaljer som förenklar din vardag, allt inramat av en avkopplande och trivsam atmosfär. Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker. Föreningen äger marken dvs friköpt tomt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mjölnarvägen 6A, 8 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30

Mjölnarvägen 6A, 8 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8
3 439 kr/mån
84 333 kr/m²

Välkommen till denna fina yteffektiva 2:a med balkong och utsikt över Stockholms inlopp! Här bor du toppmodernt med stor balkong om 12 kvm, utsikt över båtarna som passerar och endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad. När du kliver in i bostaden möts man av kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med utgång till den stora inglasade balkongen. Köket har vita luckor, bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Köksutrustningen består utav rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och micro, fläkt samt en induktionshäll. Här ryms matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet som ligger intill rymmer soffgupp och tv-möbel samt arbetsplats. Från vardagsrummet nås även den stora inglasade balkongen som rymmer loungedel, matbord och grill. Här njuter du av lugnet och alla båtar som passerar under den vackra himlen som färgas av kvällssolen. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. I hallen finns bostadens badrum som är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschväggar i glas och takdusch, handfat med kommod i vitt, spegel, toalett och golvvärme. I huset finns garage och till lägenheten hör ett förråd. Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Don Felice, Don Bar & Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Margretebergsvägen 1, Nacka - Saltsjö-boo - Rensättra, Nacka kommun

Margretebergsvägen 1

Villa
Nacka - Saltsjö-boo - Rensättra, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
10 000 000 kr
202 m²
7 rum
1 132 m² tomt

Välkommen till Margretebergsvägen 1, en sällan till salu adress i Nacka som erbjuder ett unikt boende om 202 kvadratmeter fördelat på två välplanerade våningar. Detta hem är en dröm för den som söker ett oslagbart läge nära både natur och service! På entréplan möts du av en rymlig hall som leder vidare till husets hjärta. Här finner du tre väl tilltagna sovrum, ett stort kök utrustat med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för ett stort matbord. Praktisk tvättstuga med grovingång. Vardagsrum med inbjudande eldstad som snabbt kommer bli familjens samlingspunkt och erbjuder en direktaccess till husets omgärdande altan som nås från tre olika håll. Med en altan som sträcker sig runt hela huset kan du njuta av solen från morgon till kväll samt avnjuta lugna stunder i bastun på baksidan. Ett badrum som renoverades 2015 och en separat WC kompletterar entréplanets generösa utrymmen. Övervåningen som renoverades 2017, utgör en perfekt reträtt med sitt allrum med charmiga vinklar, två sovrum varav ett med egen balkong i västläge, ett stilrent badrum, klädkammare och gott om platsbyggda förvaringslösningar. Detta våningsplan erbjuder flexibilitet och möjligheter att anpassa efter just dina behov och möjliggör för den stora familjen att bekvämt få plats utan kompromisser. Utomhus disponerar du, utöver altanen, över en gräsmatta nedanför altanen samt ett attefallshus från 2008 som kan förädlas för att möta dina behov. Beläget på en lugn återvändsgata med endast fem hus, omgivet av naturreservat garanterar Margretebergsvägen 1 en avskild och harmonisk tillvaro då inga fler hus kommer kunna byggas. Som närmsta granne till Myrsjön bjuds du in till bad under sommaren och skridskoåkning under vintern samtidigt som du har gångavstånd till Orminge centrum, den bästa kombinationen av natur och tillgänglighet. Sällan finns möjligheten att förvärva ett boende på denna åtråvärda adress. Margretebergsvägen 1 representerar en unik chans att äga ett av endast fem fastigheter i detta eftertraktade område. Missa inte möjligheten att förvärva ditt drömhem på en plats där hus sällan kommer ut till försäljning. Välkommen hem till Margretebergsvägen 1

  • Balkong
  • Uteplats
Gustaf de lavals torg 8, 3 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun

Gustaf de lavals torg 8, 3 tr

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 995 000 kr
50 + 10 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 167 kr/mån
79 900 kr/m²

Välkommen till denna karakteristiska 2,5:a med loft om 10 kvm, högt i tak, vackra industrifönster från golv till tak, nyrenoverat badrum och exklusiva materialval! Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu. Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här slås du av rymden och ljusinsläppet via de stora industrifönstren. Vidare in i bostaden finns det stilrena och påkostade köket med grå luckor, knoppar i silver och bänkskiva i laminat och stänkskydd i snygg sten. Påkostade vitvaror såsom Siemens senaste iq700 serie med Wi-Fi uppkoppling, induktionshäll med zonvärmning, varmluftsugn med förprogrammerad matlagning, anti frost kyl/frys med smart funktion samt integrerad diskmaskin. Köket ligger i vinkel med trevlig bardel som skapar en trevlig öppen och social planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 4 personer. De stora industrifönstren och takhöjden ger mycket ljus och skapar känsla av rymd i rummet. Via den yteffektiva spiraltrappan tar vi oss upp på bostadens loft om 10 kvm. Här ryms dubbelsäng eller två separata sängar. Här har man även installerat spotlights och lagt en heltäckningsmatta. Sovrummet på nedre plan ligger intill vardagsrummet och rymmer stor säng, sängbord och arbetshörna. Även här finns det vackra industrifönster från golv till tak och bra förvaring i platsbyggd garderob med elfasystem i fem plan bakom skjutdörrar. Badrummet är nyrenoverat med kakel och klinker i Carrera motiv och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med specialbeställd duschvägg som följer lägenhetens industrikänsla, dusch från Svedbergs med takdusch, toalett, handfat med kommod från Svedbergs, blandare med sensor från Mora, stor väggfast spegel samt inbyggd kombinerad tvätt och tork och nedfällt tak med spotlights. Hela bostaden har vackert ljust golv och målade väggar i vitt. Lägenheten är även utrustad med klimatanläggning för varma sommardagar. Till lägenheten hör ett förråd. Hall, kök och loft styrs med spotlight philips hue system. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.

Siloplatsen 4, 7tr, Kvarnholmen, Nacka kommun

Siloplatsen 4, 7tr

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 7
3 061 kr/mån
67 830 kr/m²

Balkongen är imponerande med sina 11 kvadratmeter och rymmer både loungemöbler och en matplats. Här kan du njuta av solen från tidig förmiddag till tidig kväll. Badrummet är stilfullt med kakel och klinker. Här finns en bekväm dusch med takdusch, ett handfat med vit kommod, toalett, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, samt praktiska arbetsbänkar och överskåp i vitt. En snygg infälld spegel med hylla i natursten och ett stort fönster utan insyn ger badrummet ett härligt ljus. Den generösa hallen välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i en vit garderobsvägg med skjutdörrar och belysning i taket. Angränsande till hallen finns ett mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och sängbord. Vidare in i bostaden öppnar sig vardagsrummet, som rymmer en rymlig soffa, tv-möbel och ett matbord för 4-6 personer. Rummet är ljust och luftigt tack vare stora fönster och har en öppen planlösning mot det välutrustade köket. Köket är stilrent inrett med vita köksluckor, vitt kakel och en grå laminatbänkskiva. Vita vitvaror, inklusive rostfri kyl/frys, integrerad fläkt, inbyggnadsmikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin, gör köket komplett. Lägenheten har enhetligt ljust parkettgolv och vackra fönsterbänkar i natursten. Föreningen erbjuder en rad faciliteter, inklusive en gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, en loungedel som nu används som arbetsplatser och en bastu med relaxområde. Området Kvarnholmen är vältrafikerat med både buss och båt, vilket gör det enkelt att ta sig in till stan eller utforska Nacka. Det finns även bekvämligheter som en närbutik, sushi, bageri, restaurang, tandläkare och vårdcentral i närheten. Vid kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar, och för de som är intresserade av träning finns ett gym inom bekvämt avstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11B

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
160 + 7 m²
7 rum
5 998 kr/mån
53 094 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Bilderna är en visualiseringar, vissa avvikelser kan förekomma. Vissa tillval har gjorts på renderingarna. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkännas. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 167 KVM De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q2-Q3 år 2025 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12D

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 299 000 kr
40 m²
1 rum
2 491 kr/mån
57 475 kr/m²

SISTA STUDIOHUSET I ETAPP 2! Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter, i samarbete med Hultman Vogt arkitekter, planerar att uppföra 54 bostäder i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både naturen och centrala Stockholm. Denna bostadsutveckling kommer inkludera både parhus och studiohus. Det finns även möjlighet att göra personliga tillval för att skapa sitt drömboende. Mer information om dessa tillval finns tillgänglig i fakta och dokument. Dessa bostäder är utformade med energieffektivitet och klimatsmarta lösningar i åtanke, vilket kommer att resultera i låga driftskostnader och inkluderar frånluftsvärmepump. Juridiska personer är också välkomna att köpa dessa bostäder. Hultman-Vogt är arkitektbyrån bakom projektet och grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt. De har en omfattande erfarenhet inom arkitektur, inklusive deltagande i ritandet av HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties. Henrik Vogt delar sina tankar om Fågelstigen, och betonar områdets idylliska läge och dess möjligheter. Det var deras vision att skapa moderna bostäder med hög kvalitet och generösa, flexibla sociala ytor med mycket ljus och utsikt. Samtidigt bevarade de de funktioner som en modern familj behöver för att leva bekvämt. För mer information om hela projektet kan du besöka webbplatsen: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Ett av de presenterade husen är ett studiohus med en yta på 40 kvadratmeter fördelad på 24 kvm boyta + 16 kvm biyta, innehållande ett rum och kök samt ett loft på 16 kvadratmeter. Det erbjuder en egen uteplats, hög standard och en genuin känsla av hus. Bostaden är välplanerad med anpassad förvaring i hallen och ett stilrent kök som angränsar till huvudrummet. Här finns utrymme för ett matbord för 2-4 personer, en soffa och en TV-möbel. Stora panoramafönster öppnar upp mot uteplatsen, som rymmer en loungegrupp och en grill. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat med kommod och golvvärme. En snygg trappa leder till loftet, som rymmer en stor säng och förvaringsutrymme. Denna bostad erbjuder ljus och smart planering samt hög standard. Dessutom har den bekvämligheter som förråd och egen parkering. Det finns också bra kommunikationer, med en buss som tar dig till Slussen på bara 20 minuter, och närheten till naturen gör detta till en attraktiv plats att bo. Markarbetet pågår och den första plattan i etapp 1 har redan gjutits, och stommen för hus 1 och 2 är på plats. Inflyttning beräknas ske under tredje och fjärde kvartalet 2024.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnholmsvägen 110, 2 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarnholmsvägen 110, 2 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarnholmsvägen 110, 2 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarnholmsvägen 110, 2 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2
6 942 kr/mån
73 480 kr/m²

Med havet som granne saluförs nu denna underbara 4:a med en stor härlig balkong om 15 kvm i direkt söderläge utan insyn från grannar! Ett premium boende om 102 kvm i eftertraktat läge på södra Kvarnholmen med sjöglimt ut mot vackra Svindersviken. Denna nyproducerade bostad från 2022 bjuder på en optimal planlösning med tre väl tilltagna sovrum, två eleganta badrum med härlig golvvärme och påkostade materialval, flertalet stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och mycket bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten präglas av en öppen och social planlösning och har genomgående naturliga materialval såsom 3-stavsparkett i ek, solida innerdörrar, grönmålade väggar samt fönsterbänkar i grå natursten. Man har även "Intelligenta Hem grundpaket" vilket innebär att ditt hem blir utrustat med smarta funktioner som styrning av hemmet och hushållsapparater via mobilen eller rösten, t.ex. förinstallerade smarta dimmers i samtliga rum vilket gör att du kan styra belysningen digitalt. Du kan styra belysningen med rösten, släcka hela bostaden med ett enkelt knapptryck och njuta av färdigbryggt kaffe på morgonen! Hall Man välkomnas via säkerhetsdörr in i en spatiös hall med kapphylla och praktiska avhängningsmöjligheter i både skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och klädkammare. Här finns även plats för avlastningsbord. Vardagsrum Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det fina köket. Ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck skapar ljus och rymd. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som större matplats. Från vardagsrummet nås bostadens inbjudande balkong med underbar utsikt. Balkong Från vardagsrummet når man bostadens stora härliga balkong om 15 kvm i söderläge, vilket innebär sol hela dagen! Man har en rogivande utsikt med vattenglimt ner mot Svindersviken och en lummig innergård framför balkongen. Här finns gott om plats för lounge-grupp/utemöbler, solstolar, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning. Om man vill så får man glasa in balkongen. Kök Fullutrustat kök från Vedum med vita släta luckor som erbjuder exceptionellt bra med förvaring, snygg och tålig bänkskiva i kompositsten i svartspräcklig kulör samt stänkskydd i gråbeige kulör. Hög standard på maskinell köksutrustning som består av dubbel kombinerad kyl/frys i rostfritt, inbyggnadsugn och mikro, bänkbelysning, helintegrerad diskmaskin, utdragbar fläktkåpa samt induktionshäll. Generöst med förvaring bakom skåp och goda arbetsytor. Sovrum 1, 2 och 3 Man har tre sovrum som ligger i fil varav det i mitten har extra väggisolering. Master sovrum som erbjuder plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord, bra med förvaring i vit skjutdörrsgarderob samt plats för övrig möblering. De andra två sovrummen är utrustade med garderober och här finns plats för säng, byrå eller annan valfri möblering. Badrum 1 Stort och elegant badrum med härlig golvvärme och spotlights i tak som är inrett i fint klinker i beige kulör och kakel på väggar i sober gråbeige kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, rund spegel, badkar med badkarsblandare och takdusch, separat tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS med bänkskiva ovanför samt förvaring i praktiska väggskåp i vitt. Badrum 2 Bostadens andra badrum är också väl tilltaget med golvvärme, spotlights i tak och inrett i fint klinker i beige kulör och kakel på väggar i sober gråbeige kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och duschhörna med takdusch "waterfall". Förråd Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd. - Väldisponerad 4:a om 102 kvm - 2 badrum - "Intelligenta Hem" grundpaket - Stor balkong om 15 kvm i soligt söderläge och sjöglimt som vetter ut mot föreningens innergård! - Påkostade materialval - Ett stenkast till Kvarnholmens Centrum, bussar samt SL pendelbåt - ca 10 minuter till Slussen och drygt 20 minuter till Nybrokajen - Belägen på Kvarnholmens soliga södra sida

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarngränd 9, 4 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarngränd 9, 4 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 904 kr/mån
67 212 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade 2a om 52 kvm med inglasad balkong på trivsamma Kvarnholmen. Här bor du med närhet till både stadspuls och grönområden med stora fönster och balkong som vetter mot Stockholms inlopp! Bostaden ligger på våning 4 med utsikt över inloppet och de fantastiska byggnaderna och området. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. Du välkomnas in i hallen där det finns plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här ryms stor soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Stora härliga fönster med härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Köket är modernt med luckor i vitt, stänkskydd i svart och bänkskiva i mörk laminat. Vitvaror i rostfritt från Siemens såsom kylfrys, varmluftsugn, mikro, integrerad fläkt, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Bra arbetsytor och förvaring. Från vardagsrummet når man den rymliga inglasade balkongen som blir som ett extra rum i bostaden. Luta dig tillbaka och njut av utsikten och lugnet. Sovrummet är ljust och rymmer stor säng. Här finns platsbyggd förvaring i hel garderobsvägg. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod i vitt, toalett, spegel, kombinerad tvätt/torkmaskin med praktisk arbetsbänk samt flera överskåp i vitt. Boendet erbjuder ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska! I föreningen finns även gästlägenhet och festlokal att nyttja. - Citynära 2:a med skärgårdskänsla - Förening med magnifik takterrass och garage som nås från hissen - Välplanerad och ljus - Stor inglasad balkong - Ett stenkast från havet - SL-båt tar dig till Nybrokajen på 20 min & Djurgården på 2 min - Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare - Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd

  • Balkong
  • Hiss
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 8E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 995 000 kr
153 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 255 kr/m²

SISTA PARHUSET AV TYP 5! Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion - TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. 7 rum och kök – 162 kvm Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 162 KVM De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 180 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 31A (lgh 14)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
10 995 000 kr
154 + 20 m²
6 rum
6 486 kr/mån
71 396 kr/m²

Kontakta mäklare [email protected] för visning. Med storslagen sjöutsikt i söder, högt och fritt beläget på Tollarevägen, ligger detta strålande ljusa parhus med bästa tänkbara solläge. Bostaden har flera uteplatser, gräsmatta och balkong med sol från lunch till kväll samt en fantastisk takterrass med sol hela dagen. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning där möjlighet att inreda extra sovrum ges. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet öppnar skjutdörr upp mot balkongen. Möjlighet för upp till sex sovrum. Badrum med dusch samt badkar. Gäst-wc med dusch. Separat tvättstuga med wc. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden. * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd Välbyggda och välisolerade hus är energismart. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning och tappvatten är 5602 kWh/år. - Förening med god ekonomi samt räntegaranti. - Flexibelt tillträde. Varmt välkomna att boka in er på visning. Hemsida: https://lovehusen.se/projekt/tollare/

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tollarevägen 16b (lgh 17), Tollare, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Tollarevägen 16b (lgh 17), Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 16b (lgh 17), Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 16b (lgh 17)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
9 695 000 kr
145 m²
6 rum
5 566 kr/mån
66 862 kr/m²

På bästa läge i Tollare, ligger detta strålande ljusa parhus med fantastiskt solläge och sjökontakt. Bostaden har  uteplats med grönyta samt takterrass i söder. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning. Vardagsrum med hela 3,6 meter i takhöjd och dubbla skjutglaspartier ut mot uteplatsen. Separat kök med rymlig matplats. Arbetsyta i vacker jura kalksten. Stort sovrum med generös walk-in-closet. Elegant badrum med dusch samt badkar. På det översta planet finns ytterligare tre sovrum samt allrum med utgång till takterrass. Gästbadrum på entréplan. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden.  * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 295 000 kr
140 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 107 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion - TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 146 KVM med carport! De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära - Carport

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Södra vägen 49, 2 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Södra vägen 49, 2 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/6
7 167 kr/mån
74 950 kr/m²

Nu saluförs denna lyxiga 4:a om 100 kvm i eftertraktat läge vid kajen på södra Kvarnholmen med en enorm balkong i söderläge som vetter rakt ut mot vackra Svindersviken! På södra Kvarnholmen, intill Stockholms inlopp och med ca 10 minuter in till Slussen, växer ett unikt bostadsområde fram. Denna nyproducerade bostad bjuder på en optimal planlösning med tre bra sovrum, två eleganta badrum med badkar och dusch, flertalet fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och lägenhetens "kronjuvel": den stora, härliga balkongen i direkt söderläge! Lägenheten är utrustad med påkostade tillval som bl.a. högre kvalitet på vitvaror, extra isolerade och ljudreducerade mellandörrar i sovrum, fullutrustat kök med dubbel kyl/frys, vitmålade väggar och genomgående 3-stavsparkett i ek och sobra färgval. Hall Man välkomnas via säkerhetsdörr in i en spatiös hall med praktiska avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober med fyra spegeldörrar, garderobsinredning och städskåp. Här finns även plats för avlastningsbord. Vardagsrum Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i delvis öppen planlösning mot det fina köket. Flera stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp, här finns gott om plats för en stor soffgrupp. Vitmålade väggar kulör och 3-stavsparkett i ek. Från vardagsrummet nås bostadens inbjudande balkong. Balkong Från vardagsrummet når man bostadens stora härliga balkong i söderläge, vilket innebär sol hela dagen! Vacker utsikt mot kajen och Svindersviken, här finns gott om plats för lounge-grupp/utemöbler, solstolar, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning. Kök Fullutrustat kök från Vedum med extra höga väggskåp med knoppar i dimgrön kulör, bänkskåp med handtag i rostfritt, snygg laminatbänkskiva i creme kulör samt matchande stänkskydd i creme kulör. Toppmodern köksutrustning som består av dubbel kyl/frys, rosfri ugn, mikro, köksblandare i kromutförande, diskho Horizon, bänkbelysning med LED-list och tryckknappsdimmer, diskmaskin och inbyggnadshäll. Generöst med förvaring bakom skåp och goda arbetsytor. Naturlig matplatsdel finns närmast fönstret med plats för matbord för större sällskap. Väggarna är målade i vitt och 3-stavsparkett i ek. Passage Längs med bostadens passage har man flera både snygga och praktiska spegelgarderober med skjutdörrar som erbjuder väldigt gott om förvaring. Sovrum 1, 2 och 3 Bostaden har tre sovrum i linje med extra isolering och ljudreducering i mellanväggarna. Sovrummen har fin utsikt mot Svidersviken och väderstreck i sydostläge. Master sovrum har gott om plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord, garderober samt övrig möblering. De två andra sovrummen har plats för säng, nattduksbord och byrå eller övrig möblering. Dessa två sovrum har även gott om förvaring bakom vita skjutdörrsgarderober med garderobsinredning. Vitmålade väggar och 3-stavsparkett i ek. Badrum 1 Stort och lyxigt badrum som är inrett i fint klinker i gråbeige kulör och kakel i en vitgrå kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, badkar med badkarsvägg och badkarsblandare i krom och handdukstork/torkställning. Här har man en separat tvättmaskin och torktumlare med snygg bänkskiva ovanför i kristallvit kulör samt förvaring i praktiska väggskåp med klicköppning och bänkbelysning LED-list under. Badrum 2 Bostadens andra badrum är inrett i fint klinker i gråbeige kulör och kakel i en vitgrå kulör. Utrustningen består av wc, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, handdukstork och duschvägg i klarglas med duschblandare och takdusch "waterfall". Förråd Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd. Bilparkering Det finns i dagsläget lediga garageplatser, både vanliga och med laddplatser. Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde från maj 2024.

  • Balkong
  • Hiss
Augustendalsvägen 23, 3 tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun
Augustendalsvägen 23, 3 tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 23, 3 tr, Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 23, 3 tr

Lägenhet
Nacka - Nacka Strand, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 995 000 kr
113 m²
4 rum
vån 3/11
6 472 kr/mån
61 903 kr/m²

Belägen på första parkett vid kajen i hjärtat av eftertraktade Nacka Strand, med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne, finner vi denna moderna bostad i toppskick med en enorm terrass som bjuder på en härlig utsikt ut mot glittrande Saltsjön och dess livliga båtliv! Lägenheten bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med industrikänsla och en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv med 43 bo + 70 biyta vilket ger 113 kvm generös golvyta. Lägenhetens genomgående planlösning med lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor med låg bröstning skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är registrerad som en 2 rok men disponeras idag som en 4 rok. Lägenhetens planlösning är optimalt planerad där sovrummen är avskilda från sällskapsdelen som bjuder på en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås bostadens härliga terrass där man har gott om plats för en lounge-grupp, grill, solstolar, växter och odlingslådor eller annan valfri utsmyckning. Vardagsrummet rymmer plats för en stor soffgrupp och valfria möbleringsmöjligheter. Köket är modernt och fullutrustat och kommer med en perfekt placerad och stilsäker köksö. Matplatsen har gott om plats för stora sällskap. Här har man perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar! Bostadens master sovrum bjuder på en rogivande utsikt ut mot terrassen och vattnet. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, gott om förvaring i form av skjutgarderober med spegeldörrar i en angränsande klädkammare och härifrån når man bostadens ena badrum. De andra två fina sovrummen ligger i anslutning till vardagsrummet och hallen och har plats för sängar i större modell, garderober och annan valfri inredning. Bostadens andra badrum har ett stilrent utförande med vitt kakel och grått klinkergolv och bjuder på moderna bekvämligheter som bland annat golvvärme, spotlights i tak, duschhörna, handdukstork, vägghängd toalett samt praktisk tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard och smakfull finish med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Lägenheten nås smidigt med hiss direkt upp från föreningens enorma garage och på våningsplanet nedan har man ett tillhörande förråd. BRF The View har ett perfekt strategiskt läge. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Härifrån har man täta och utmärkta kommunikationer, in till stan och Slussen når man på endast 10 minuter. I bostadens direkta närhet har man flertalet fantastiska restauranger, vackra promenadstråk, padelbanor, florist, nyöppnad matbutik, café, foodtrucks, SATS, och den populära hamnkrogen J Nacka Strand. När nya tunnelbanan står färdig med planerad trafikstart år 2030 kommer du kunna resa mellan mellan Nacka Forum och T-Centralen på 12 minuter - utan byten. Är man bilburen tar det endast från 5-15 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, utanför rusningstrafik. Önskar du ta båt in till stan så kan du ta SL's mysiga pendelbåt som avgår från ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. Varmt välkommen att visa intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skurusundsvägen 108c, Skuru, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Skurusundsvägen 108c

Radhus
Skuru, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 395 000 kr
100 m²
4 rum
1 972 kr/mån
63 950 kr/m²

OBELÅNAD FÖRENING MED LÅG AVGIFT & FRIKÖPT TOMT! Unikt hus med ett av hela Stockholms absolut bästa lägen vid Skurusundet! Det rymliga, ljusa och funktionell 3-plan radhuset, om 100 kvm, har en söderlägesposition som garanterar en härlig ljusflöde genom stora fönsterpartier och högt i tak. Boendet inkluderar 4 rum och kök, 3 badrum och en rymlig uteplats med trädäck. Trädgårdstomt och två parkeringsplatser på infarten tillhör detta harmoniska radhus, som är omgivet av skog och berg och bara en kort promenad till vattnet. Samtidigt är det enkelt att ta sig in till stan eller utforska Nacka med närliggande busslinje. Köket är modernt och stilrent med sandfärgade köksskåp från Marbodal, en laminat bänkskiva och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Vardagsrummet är öppet och ljust med generösa fönsterpartier och en vacker utsikt mot skogspartiet. Bostaden erbjuder flera sovrum och badrum, med stilren inredning och bekvämligheter som spotlights, handdukstork och ett härligt badrum med takfönster på övre plan. Väldigt funktionellt allrum som kan användas som ett extra sovrum eller för generationsboende. På det lägre planet finns ett ytterligare badrum, en tvättstuga med Siemens tvättmaskin och torktumlare samt en uteplats som angränsar till gräsytor och har ett trädäck i söder- och österläge. Huset har genomgående vitmålade väggar, 3-stavigt parkettgolv i ek och golvvärme i hela bostaden. Det har även egna mätare för el och vatten samt Telia - fiber. Två parkeringsplatser och ett tomrör för billaddning hör till lägenheten. Området Norra Skuru är barnvänligt med närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Möjligheter till löpturer, skogspromenader och bad vid klipporna finns i området. På bara 15 minuter når man stadskärnan med bil, och buss 409 tar dig till Slussen med flera hållplatser i närheten. Föreningen erbjuder två parkeringsplatser per lägenhet och tillåter både juridiska personer som köpare och delat ägande. Det är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, vilket gör detta till ett tryggt och långsiktigt boendealternativ. På plan 1 är takhöjden 260 meter, plan 2 är takhöjden 255 meter och på plan 3 är takhöjden 334 meter. Flexibelt tillträde! Boka tid för förhandsvisning via ansvarig mäklare på [email protected]

  • Plus
  • Uteplats
Sicklastråket 15, Nacka - Sickla - Nobelberget, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Sicklastråket 15, Nacka - Sickla - Nobelberget, Nacka kommun, bild 2
Sicklastråket 15, Nacka - Sickla - Nobelberget, Nacka kommun, bild 3

Sicklastråket 15

Lägenhet
Nacka - Sickla - Nobelberget, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 995 000 kr
51,5 m²
2 rum
3 512 kr/mån
77 573 kr/m²

Upptäck ett fantastiskt liv i denna strålande och välplanerade tvåa på Sicklastråket 15. Med sina 51,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans av modern tidlös elegans och funktionell design. Här kan du njuta av tillvaron på din egen balkong samt föreningens privata innergård. Denna tvåa har en generös takhöjd om ca 3,2 meter, vilket skapar en luftig och rymlig atmosfär. Stora fönster i två väderstreck släpper in naturligt ljus och ger bostaden en öppen och ljus känsla. Med en stilren interiör och genomgående ljus askparkett ger bostaden en känsla av modern elegans. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande atmosfär. Köket från Ballingslöv imponerar med släta luckor i ljus kulör och en praktisk bänkskiva i sten. Här finns också gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en matplats för 4-6 personer, perfekt för såväl vardagsmåltider som trevliga middagar med vänner. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng. Badrummet, nås från hallen, är utrustat med wc, dusch, handfat och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns även generös förvaring i överskåp. Lägenheten ligger i en välskött bostadsrättsförening, Brf Sicklastråket, med ägarförhållande till marken. Föreningen erbjuder en parkliknande innergård, perfekt för avkoppling och umgänge. Dessutom har du tillgång till faciliteter som garage, cykelrum och barnvagnsrum. Arkitekturen, designad av White Arkitekter, och materialvalen i lägenheten ger ett exklusivt intryck. Sickla är ett område i ständig utveckling med närhet till fritidsaktiviteter, shopping och kommunikationer. Den kommande stadsdelen Nobelberget ger ytterligare dimensioner med kultur, natur och mötesplatser. Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostad och uppleva det bästa av modern stadsboende i hjärtat av Sickla.

  • Premium
Kvarnholmsvägen 100, 4 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarnholmsvägen 100, 4 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4
4 281 kr/mån
68 068 kr/m²

Modern 2:a om 44 kvm i absolut toppskick belägen högt upp i fastigheten med stor balkong i sydvästläge och en härlig vattenutsikt ned mot Svindersviken och Marinstaden! Från balkongen ser man ända in till Norra Tornen i Vasastan! Här bor man i ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen. Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation. Hall I hallen har man goda avhängningsytor, plats för avlastningsbord, garderob och städskåp. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr. Vardagsrum Ljust vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket och bjuder på stora fönster med bra ljusinsläpp. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Kök Stilrent kök med vita luckor från Vedum och bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i vitt kakel. Generöst med förvaring och goda arbetsytor. Toppmodern köksutrustning från SIEMENS som består av vit kombinerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro samt induktionshäll. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Balkong Från köket når man bostadens balkong högt upp i fastigheten om ca 6 kvm som ligger i sydvästläge, vilket innebär att man får njuta av härlig sol ända från lunch fram till kvällen! Man har en fin vattenutsikt ner mot Svindersviken och över Marinstaden på andra sidan viken. Plats för utemöbler, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning. Sovrum Sovrum om ca 12 kvm med två vita garderober och plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå eller annan möblering. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Badrum Bostadens fräscha badrum är snyggt inrett med fint klinkergolv och granitkeramikplattor i grå kulör och kakel i vit kulör på väggar. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, handdukstork, spegel och duschhörna i frostat glas. Mellan kök och badrum finns en separat yta där man har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk ovanpå och förvaring i vita skåp ovanför. Förråd Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd. Bilparkering Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg. Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tollarevägen 12A (lgh 22), Tollare, Nacka kommun

Tollarevägen 12A (lgh 22)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 995 000 kr
145 m²
6 rum
5 566 kr/mån
62 034 kr/m²

Kontakta mäklare [email protected] för visning. På bästa läge i Tollare, ligger detta strålande ljusa parhus med fantastiskt solläge och sjökontakt. Bostaden har  uteplats med grönyta samt takterrass i söder. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning. Vardagsrum med hela 3,6 meter i takhöjd och dubbla skjutglaspartier ut mot uteplatsen. Separat kök med rymlig matplats. Arbetsyta i vacker jura kalksten. Stort sovrum med generös walk-in-closet. Elegant badrum med dusch samt badkar. På det översta planet finns ytterligare tre sovrum samt allrum med utgång till takterrass. Gästbadrum på entréplan. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden.  * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fidravägen 73, 1tr, Nacka - Saltsjöbaden - Fisksätra, Nacka kommun

Fidravägen 73, 1tr

Lägenhet
Nacka - Saltsjöbaden - Fisksätra, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 200 kr/mån
27 708 kr/m²

-Kontakta mäklare Adam Stephani för visning- Fri utsikt över lummig skogsdunge - Generöst luftiga ytor - Stor klädkammare - Naturnära omgivning - Bra kommunikationer Utmärkt disponerad lägenhet med generöst rymliga rum och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i alla rum! Välkommen till Fidravägen 73 och denna välskötta och inflyttningsredo trerumslägenhet om 72kvm med härlig grönska som närmsta granne! Du börjar din vistelse med en rymlig hall som är bra placerad i hörnan av bostaden med tillhörande klädkammare. Från hallen når du det stora badrummet utrustat med dusch, WC handfat samt tvättpelare. Lägenhetens givna samlingsplats är såklart det ordentligt tilltagna vardagsrummet i öppen planlösning mot köket. Den här planlösningen lämnar massvis med utrymme för att göra bostaden till din egen med olika möbleringsalternativ. Köket är modernt och utrustat med spis, kyl & frys, diskmaskin samt gott om skåpsförvaring. Från vardagsrummet har du två bra sovrum som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Från vardagsrummet har du även tillgång till balkongen med sin ljuvliga naturkontakt! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ekuddsvägen 3, 10tr, Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Ekuddsvägen 3, 10tr, Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 2
Ekuddsvägen 3, 10tr, Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun, bild 3

Ekuddsvägen 3, 10tr

Lägenhet
Nacka - Sickla - Ekudden, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 495 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 10/11
3 184 kr/mån
65 658 kr/m²

Varmt välkommen till Ekuddsvägen 3 och denna oslagbart bra belägna 1,5:a på tionde våningen! Med en makalöst vacker utsikt från den västvända balkongen blir det här en lägenhet du kommer avnjuta många solnedgångar från! Det här är verkligen ett drömboende utöver det vanliga! Väl inne i lägenheten erbjuds väldisponerade kvadratmeter, härligt ljusinsläpp, öppet och stilrent kök som har gott om arbetsytor och förvaring, djup sovalkov samt stambytt badrum med tvättmaskin. Hallen har tilltaget med förvaring och utöver det har du ett förråd i källaren. Den praktiska sovalkoven får undan sängen från vardagsrummet och hjälper till med att ge lägenheten den rymliga känsla som gör föreningens ettor så populära i området. Från balkongen avnjuter du inte bara milsvid utsikt med vatten och natur i blickfånget utan även en enastående förstaparkett till varje solnedgång! Läget och omgivningen lämnar inget att önska - En fantastiskt fin gemensam terrass mot vattnet för föreningens medlemmar, här bor du även ett stenkast från Järla Sjö, badbryggor och promenadstråk. Bara en kort promenad längs med Järlasjön mot Sickla ligger en ny samlingsplats byggts i form av stora bryggor som sträcker sig över den soliga sjösidan. Fortsätter du förbi bryggorna har du Sickla köpkvarter med alla sina butiker, restauranger och bekvämligheter bara ett par minuters promenad från din ytterdörr. Samtidigt som du har nära in till Stockholm stad med cykel, buss eller bil. Det bästa av båda världar! Varmt välkommen på visning - det här vill du inte missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Finnbodavägen 39, Nacka - Finnboda, Nacka kommun

Östra Finnbodavägen 39

Lägenhet
Nacka - Finnboda, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
4 203 kr/mån
70 606 kr/m²

Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda. Ett boende som bjuder på promenadavstånd till stan eller varför inte ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. HSB brf Finnboda Trädgårdar är ett 55+ boende och består av två korshus och tre smalhus. Husen har gemensamma takterrasser med utekök och relaxavdelning med bastu, gym och poolhus. Förening ett aktivt föreningsliv med olika aktiviteter som passar alla. Denna 2:a om drygt 50 kvm är belägen på entréplan med uteplats om ca 20 kvm. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval samt vacker utsikt över området. Köket har köksluckor i vitt, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn och mikro i rostfritt, integrerad diskmaskin. Från vardagsrummet når man den stora uteplatsen om ca 20 kvm. Här har man solen fram till lunch och njuter av utsikten över området hela dagen. Sovrummet är stort rymligt med praktisk klädkammare intill. Här ryms säng och förvaring. Badrummet är stort med kakel i vitt och klinker i grått. Här finns tvättmaskin, torktumlare, dusch med takdusch, handdukstork, toalett, handfat med kommod i vitt och praktiskt överskåp i vitt. badrummet har även härligt värmegolv. Lägenheten har en takhöjd om genomgående 2,5 meter och ett förråd. Här är det nära till allt; Sickla köpkvarter och Forum Nackas breda affärs- och serviceutbud nås med några minuters bilfärd. Unikt läge vid Stockholms inlopp mitt emot Djurgården med 300 meter till vattnet där du har fantastisk utsikt över Djurgården och Gamla Stan. Mycket bra kommunikationer med buss eller båt på endast 15 minuter till city.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33