Bjurfors Gotland

Bjurfors Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hejde Skogs 822, Hejde, Gotlands kommun

Hejde Skogs 822

Villa
Hejde, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 500 000 kr
78 + 122 m²
3 rum
1 553 m² tomt

Välkommen till denna charmiga friliggande villa i socknen Hejde på vackra Gotland! Med sin karakteristiska yttre charm och potential för att bli ditt drömhem, erbjuder denna fastighet en möjlighet att skapa ditt eget paradis. Vid ankomsten möts du av husets inbjudande fasad som omedelbart fångar din uppmärksamhet. Beläget på en tomt omringad av öppna fält och åkermark, erbjuder detta hem en känsla av lugn och ro med natur runt omkring. På insidan välkomnas du av en rymlig layout med mycket ljusinsläpp i alla rum. Med hjälp av estetisk upprustning på insidan kan du skapa din egen personliga touch och skräddarsy ditt drömhem efter dina önskemål och behov. De nya fönstren på hela entréplanet säkerställer inte bara en energieffektiv miljö, utan ger också en frisk känsla och ett modernt utseende till hemmet. Denna villa erbjuder tre rum och kök, varav två mysiga sovrum som är perfekta för avkoppling och vila. Dessutom finns det en rymlig vind som kan omvandlas till ett extra vardagsrum, arbetsrum eller kanske till och med ett extra sovrum. Endast din fantasi sätter gränserna för dess potential! På tomten hittar du en praktisk verktygsbod som ger gott om förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap, cyklar och mycket mer. Med en insynsskyddad trädgård kan du njuta av privatlivet och lugnet med familj och vänner, samtidigt som du har en utsikt över den omgivande naturen med öppna landskap. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem och börja skapa dina egna minnen på denna idylliska plats på Gotland. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun
Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun, bild 2
Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun, bild 3

Sanda Runne 1:91 samt 1:92

Tomt
Sanda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 000 000 kr
4 225 m² tomt

Nu finns möjligheten att vara med från början i ett fantastiskt projekt i Sanda. De två fastigheterna Sanda Runne 1:91 och Sanda Runne 1:92 ligger bredvid varandra i ett vackert område i den populära socknen Sanda. De projekterade bostäderna är fördelade med fem bostadsrätter på respektive fastighet, 5 rok om 116,2 kvm vardera och 6 rok om 126,8 kvm vardera. En total BOA på 1205 kvm. Den befintliga detaljplanen avser bostäder där den största byggnadsarean är 400 kvm per fastighet. Genom att förvärva båda dessa fastigheter så får du alltså en byggrätt på hela 800 kvm. Huvudmannaskapet är enskilt. Allting gällande VA, EL och fiber är betalt och redo för driftsättning.

  • Premium
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hamnbacken 19

Villa
Rute, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 900 000 kr
135 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Valleviken belägen ca 300m från havet och med gångavstånd till populära Sjökrogen, en pärla på nordöstra Gotland! Detta charmiga vitputsade stenhus omfamnar dig med en atmosfär av lugn och avkoppling, omgiven av den vackra naturen och bara några steg från det glittrande havet. I närheten finner du även berömda Rute Stenugnsbageri som är berömda för sina goda bullar och vedugnsbakade pizzor. När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust och rymligt kök i genuin lantlig stil, perfekt för både mysiga familjemiddagar och inspirerande matlagning. De stilrena färgerna skapar en frisk och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela huset. I vardagsrummet väntar en mysig kamin som sprider värme och skapar en harmonisk atmosfär under kvällarna. Här kan du koppla av med en bra bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder framför brasan. På övervåningen finner du två ljusa och luftiga sovrum samt ett stilrent badrum. I husets källare finner du praktiska utrymmen som tvättstuga och förråd, vilket gör vardagen smidig och organiserad. För gäster eller kanske till och med som en separat del för familjen, finns en gästdel komplett med eget kök och badrum. Trädgården är en absolut dröm med frodiga fruktträd, en vacker damm och till och med ett orangeri. Här kan du verkligen känna naturens närvaro och låta dig själv förlora dig i lugnet och skönheten som omger dig. Med bara några raska steg från trädgården når du havet, vilket gör denna plats till en sann oas för alla som älskar havet och naturen. Upplev den ultimata avkopplingen och harmonin i din egen lilla hörna av paradiset i Valleviken!

  • Premium
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 900 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 603 kr/mån
55 769 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostadsrätt mitt i hjärtat av Visby innerstad. Norra Kyrkogatan 8B är en tvårummare med kök som ger dig det bästa av både modern komfort och historisk charm. Denna bostadsrätt är en del av en nyproduktion från 2015 och erbjuder en bekväm och praktisk livsstil. Läget är helt oslagbart, med närhet till butiker, restauranger, kaféer och all den kulturella rikedom som innerstaden har att erbjuda. Trots detta är området lugnt och fridfullt. Boendeytan är generös med en öppen planlösning som binder samman vardagsrummet och köket på ett naturligt sätt. Detta skapar en inbjudande atmosfär och är perfekt för både vardag och underhållning. Köket är modernt och stilrent med högkvalitativa vitvaror och praktiska arbetsytor. Sovrummet är en fridfull oas med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Badrummet är smakfullt inrett med moderna material och har en rymlig dusch, tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad har en hög standard och kvalitet på alla materialval, och den är utrustad med energieffektiva lösningar som är typiska för nyproduktion. Norra Kyrkogatan 8B är din chans att äga en modern och bekväm bostad mitt i Visby innerstad, där du kan uppleva historiens vingslag samtidigt som du njuter av alla moderna bekvämligheter. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och se detta fantastiska hem med egna ögon.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bremergränd 8, Visby innerstad, Gotlands kommun

Bremergränd 8

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 900 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2
3 941 kr/mån
65 909 kr/m²

Det rymliga och ljusa vardagsrummet välkomnar dig med öppna armar, fyllt av naturligt ljus som strömmar in genom fönstren. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, perfekt för att bjuda in vänner och familj för minnesvärda stunder. Här kan du även sätta dig på balkongen och njuta av den fina havsutsikten över Visby innerstads historiska arkitektur. Köket berikar dig med stil och praktiskt användande. Moderna vitvaror förenklar matlagningen i köket med induktionshäll och diskmaskin nära tillhands, och den öppna layouten skapar en känsla av samhörighet mellan rummen. Sovrummet är en fristad för lugn och ro, med tillräckligt mycket utrymme för att skapa din egen privata oas och goda förvaringsmöjligheter med rymliga garderober. Badrummet är nyligen renoverat med elegant utformning och med moderna detaljer samt högkvalitativa materialval, vilket ger en känsla av lyx och välbefinnande. Och så har vi läget – Bremergränd 8. Att bo här innebär att du har Visbys pulserande energi precis utanför dörren. Njut av pittoreska gränder, kaféer, restauranger och shoppingmöjligheter som speglar Gotlands rika kultur och historia precis utanför dörren. Detta är chansen att äga en bit av Visbys skattkista, en 2:a på Bremergränd 8. Upplev livet i en av Sveriges mest unika och vackra städer med allt du behöver inom räckhåll. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Visby innerstad!

  • Balkong
Signalgatan 9B, Visby, Gotlands kommun

Signalgatan 9B

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 550 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 789 kr/mån
36 905 kr/m²

Här bor ni bekvämt i en stabil bostadsrättsförening med gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger och service, härliga grönområden med bland annat Södra hällarnas naturreservat alldeles i närheten, samtidigt som ni smidigt kan ta er ned till havet. För den som letar boende under sin studietid är denna bostad perfekt belägen då ni kan ta er ned till Campus Gotland med cykel på bara cirka 10 minuter. Bostaden erbjuder en rymlig hall med god förvaring i flertalet garderober. Härifrån når ni både badrum, kök och vardags- / allrum. Badrummet är utrustat med duschkabin, WC och tvättställ. Den toppmatade tvättmaskinen som finns här är perfekt för vardagstvätten när ni inte bokar tvätt-tid i tvättstugan för de tillfällen ni behöver tvätta fler plagg på en och samma gång. Vardags- och allrummet som har ljusmålade väggar och fint golv är rymligt och ger plats för såväl säng som soffgrupp och mediamöbel. De stora fönstren och den franska balkongen i västerläge ger er ett härligt ljusinsläpp med vy ut över en välskött innergård. Köket som ligger i anslutning är även det rymligt och har gott om förvaring i både lådor och skåp. Här finns delad kyl och frys, spis och väl tilltagna arbetsytor. I köket finns även plats för ett matbord för 2-4 personer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning av denna rymliga, härliga och praktiska bostad med ett bra läge i en väldigt stabil bostadsrättsförening!

Brissund Brissundsvägen 4B, Brissund, Gotlands kommun
Brissund Brissundsvägen 4B, Brissund, Gotlands kommun, bild 2
Brissund Brissundsvägen 4B, Brissund, Gotlands kommun, bild 3

Brissund Brissundsvägen 4B

Villa
Brissund, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
10 000 000 kr
220 m²
6 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem som genomgående har renoverats 2021 med närhet till havet i Brissund och med en gedigen känsla för design och hög kvalité. Med havsglimt från den imponerande stora altanen och omgiven av den vackra naturen med sina knotiga tallar är detta verkligen en plats för lugn och ro. Med en yta på 220 kvm fördelat på sex rum, i två plan erbjuder detta hem en bekväm och elegant livsstil. Kvalitetsmaterial har använts genomgående i bostaden och den imponerande takhöjden skapar en känsla av rymd och ljus utöver det vanliga. De vita väggarna tillsammans med den gotländska kalkstenen och det linoljesåpade furugolvet ger en tidlös atmosfär och de välplacerade spotlightsen lyfter fram detaljer och skapar en behaglig belysning. Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar inbjudande ytor där umgänge och gemenskap kan blomstra. Köket är fullt utrustat med bl a kyl, frys, spis, diskmaskin, både varmlufts- och ångugn och dessutom värmeskåp för tallrikar. Sovrummen är omsorgsfullt utformade där ett av dem har egen walk-in-closet och utgång direkt till trädgården, vilket ger en skön kontakt med naturen utanför. Badrummen är stilfullt helkaklade och det större av dem är inrett som ett spa. Det finns bl a bastu, dubbel dusch, direkt utgång till altanen till det härliga spabadet, och när ni sitter i badkaret har ni utsikt över naturen, vilket ger en extra dimension av lyx och avkoppling till hemmet. Övervåningen erbjuder ett stort allrum med en magnifik balkong som rymmer både mat- och loungemöbel. Här njuter ni dygnets alla timmar med havet i bakgrunden mellan tallarna. Ni finner även ett sovrum och ytterligare ett stort rum som idag används som förråd, men som med ganska enkla medel kan göras om till ett sovrum. Tvättstugan är praktiskt utformad med tvättho, gott om arbetsytor och förvaring. Vackert marockanskt kakel på golvet och direkt utgång till trädgården och torkställningen. Området runt hemmet är lugnt och fridfullt och väldigt omtyckt. Cykelavstånd till den vackra stranden i Brissund, Själsö bageri och Själsö hamn. Promenadstråken längs havet erbjuder en fridfull och avkopplande miljö att utforska och njuta av när som helst på året. Kontakta mäklaren för visning, Peter Tumegård 0705-213 210.

  • Premium
  • Energieffektiv
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Adelsgatan 1B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 500 000 kr
140 m²
4 rum
vån 2/2
13 074 kr/mån
39 286 kr/m²

Jobbar ni hemifrån så är detta en fantastisk möjlighet, bo i den ena och jobba i den andra. Lägenheterna är i absolut toppskick och de ligger i ett unikt läge i innerstan med uthyrningsdel/lgh som kan ge goda intäkter. Då hallen/entrén är gemensam till de båda lägenheterna kan man väldigt enkelt nyttja de båda som en stor lägenhet om man hellre önskar det. Välplanerad planlösning med en rymlig uteplats i västerläge. Härliga ljusa och smakfulla sällskapsytor finns. Egen ingång från innergården. Bra läge med närhet till centrum där de flesta butiker finns. Föreningen godkänner juridisk person. Visning efter överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 25D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 400 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
4 931 kr/mån
48 000 kr/m²

Välkommen till vår exklusiva bungalow belägen i ett av Visbys mest eftertraktade lägen, bara ett stenkast från havet. Med sin unika hotellkänsla och moderna design kommer denna bungalow att överträffa dina förväntningar. Bostaden är känd för sitt lugna område och belägen inom gångavstånd från stadens historiska centrum och dess världsarvslistade stadsmurar, kan du enkelt utforska Visbys medeltida gator, mysiga kaféer och restauranger, och ta del av den unika atmosfären som bara Gotland kan erbjuda. När du kliver in genom dörren möts du av imponerande stora glaspartier som öppnar upp för ett fantastisk ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig atmosfär. Njut av solnedgångarna från din privata uteplats i västerläge, där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Den inbyggda duschen ger dig möjlighet att fräscha upp dig utomhus. Det är en oas av lugn och avkoppling där du kan njuta av ljuvliga sommarkvällar. Denna bungalow är perfekt för dig som letar efter en investeringsmöjlighet. Visby är en populär turistdestination, och möjligheten att äga en bungalow nära havet i ett av de bästa lägena kommer definitivt att locka många besökare. För de boende så finns det gemensamma utrymmen som du kan njuta av, ta ett uppfriskande dopp i poolen, beställ uppfriskande drinkar från poolbaren och avnjut gourmetmåltider i restaurangen. För dig som vill hålla dig i form finns det ett välutrustat gym där du kan träna.

  • Premium
  • Uteplats
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun, bild 2
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun, bild 3

Lärbro Lilla Källstäde 3635

Villa
Lärbro, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 190 000 kr
110 + 35 m²
6 rum
5 419 m² tomt

Välkommen till detta enastående charmiga hus i det eftertraktade området Lärbro, där harmoni och elegans möter modern bekvämlighet. Denna bostad är en dröm som blir verklighet med sina imponerande detaljer och enastående utformning, perfekt boende till en barnfamilj. Stig in i en värld av ljus och rymd. Här möts du av en öppen planlösning som bjuder in naturligt ljus genom stora fönsterpartier, vilket skapar en behaglig och mysig känsla i hela huset. I vardagsrummet får du rikligt med plats att slappna av och umgås med dina nära och kära, med en luftig och öppen känsla som genomsyrar hela bostaden. Det öppna köket är hjärtat i hemmet och har en trevlig kamin i väggen, som inte endast ger värme under de kalla vintermånaderna utan också en oemotståndlig mysfaktor. Här kan du laga gourmetmåltider samtidigt som du umgås med familj och vänner. Hallen och vardagsrummet pryds av vacker råspont som ger en rustik touch till interiören. På nedre plan finner du ett vardagsrum, sällskapsrum och ett sovrum samt möjligheten att skapa ett helt nytt badrum efter dina egna önskemål. På övervåningen finns tre ytterligare rymliga sovrum och ett modernt badrum, vilket ger gott om plats för alla medlemmar i familjen. Detta hem erbjuder fantastiska uthyrningsmöjligheter, med två flyglar på fastigheten. Den ena är ett gammalt bryggarhus, inredd med kök, badrum och övervåning, vilket ger potential för extra boendeutrymme. Den andra flygeln är en gammalt sädesmagasin inredd med bardisk och kamin här skapas en känsla av en äldre skotsk pub. Här finns möjlighet till sociala evenemang, vilket gör det till den perfekta platsen att underhålla dina gäster. För dem som söker en ännu mer privat och avskild plats, finns ett fullt utrustat gästhus med eget badrum, kök och ett vackert uterum. Detta är den ultimata reträtten för vänner eller familj, eller för att hyra ut till besökare. Denna fastighet är också idealisk för hästentusiaster, med möjlighet till stallboxar och hagar. Ge dina fyrbenta vänner den frihet de förtjänar och njut av en naturskön omgivning. Denna charmiga bostad i Lärbro erbjuder inte bara en underbar plats att bo, utan även en möjlighet att skapa minnen och uppleva livet i en idyllisk omgivning. Kom och upplev allt detta och mycket mer - detta är inte bara ett hem, det är en livsstil! Välkommen hem!

  • Premium
Åkerstigen 19, Visby, Gotlands kommun

Åkerstigen 19

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 650 000 kr
71,9 + 8 m²
3 rum
3 510 kr/mån
36 857 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med trevlig planlösning över två våningar. Belägen i ett lugnt område med en mysig liten trädgårdsdel på baksidan, komplett med trälagd uteplats och möjlighet till planteringar, är detta verkligen ett hem att trivas i. Vid entrén finns även där utrymme för en liten plantering om ni vill, kanske en härlig kryddodling i en pallkrage. På entréplan möts ni av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme i det stora förrådet som finns i anslutning här. I detta utrymme finns en frys, en tvättmaskin (2023) och en dörr ut till uteplatsen. Köket är ljust och funktionellt med plats för matmöbel. Det är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en avslappnad atmosfär och har utgång till baksidan och dess uteplats, där du kan njuta av lugnet under soliga dagar. Här på entréplan finns också en gäst-WC. På övre plan finns två rymliga sovrum, båda med gott om plats för förvaring och möblering. Det fina helkaklade badrummet är modernt inrett med dusch med vikbara duschväggar, WC och tvättställ i kommod. Denna lägenhet erbjuder en bekväm och praktisk livsstil. På föreningens innergård finns gräsytor och en lekplats, perfekt för avkoppling och lek för hela familjen. Ni har nära till matbutik, apotek, skolor, naturområden både vid P18 och Södra hällarna.

  • Uteplats
Tingstäde Lunds 720, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Lunds 720

Villa
Tingstäde, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 795 000 kr
122 + 39 m²
5 rum
2 134 m² tomt

Jättetrevligt enplanshus i genomgående god standard exteriört och interiört i ett fantastiskt lugnt och privat läge med utsikt över ängarna som omger fastigheten. Huset har idag tre sovrum men kan lätt om så önskas av en ny ägare göras om till fyra ( se alternativ planlösning) för övriga utrymmen se planlösning . Utesäsongen är lång då det finns ett stort jättetrevligt inglasat uterum som nås från vardagsrummet för härliga dagar, här finns även ett spabad för den som gillar att njuta lite extra. Om man sommartid vill ta sig ett svalkande dopp så ligger populära Tingstäde träsk som är en insjö endast ett par minuter bort med bil. Detta är chansen du inte vill missa, huset lämpar sig lika väl för permanentboende som fritidsboende pågrund av dess läge och karaktär.

Lärbro Angelbos 1934, Lärbro, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Lärbro Angelbos 1934

Fritidshus
Lärbro, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 495 000 kr
68 m²
2 rum
3 954 m² tomt

Mycket charmigt välhållet hus med plats för den stora familjen på en stor härlig uppvuxen tomt. Huset består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt ett stort sovrum, badrum och ett stort loft med plats för flera att övernatta, loftet nås från den utanpåliggande trappan. Huset erbjuder tack vare den stora öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum umgänge för stora sällskap. Inventarier medföljer köp om så önskas. Fastigheten kommer att besiktigas. För mer information eller för att boka visning kontakta Magnus eller Kristian.

  • Plus
Burs Tomtbod (Bod 3) fiskeläge 1, Burs, Gotlands kommun
  • Borttagen före visning

Burs Tomtbod (Bod 3) fiskeläge 1

Fritidshus
Burs, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
975 000 kr
20 m²
1 rum

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Målargränd 2A, Burgsvik samhälle, Gotlands kommun

Målargränd 2A

Lägenhet
Burgsvik samhälle, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 690 000 kr
68 m²
4 rum
vån 1/2
4 153 kr/mån
24 853 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostadsrätt i populära Burgsvik med tre sovrum och två uteplatser i olika väderstreck. Bli del av en välskött förening med stor härlig trädgård och gemensam pool. Stig in det stilfulla köket som öppnar upp mot det luftiga vardagsrummet, perfekt för underhållning eller avkoppling med familj och vänner. Det moderna köket är komplett med alla bekvämligheter du kan önska, inklusive en kombinerad kyl/frys, spis med häll, ugn, diskmaskin och spisfläkt. Det finns plats för ett matbord med plats för många där du kan njuta av härliga måltider. I vardagsrummet finns en gråputsad fondvägg som ger en elegant kontrast till de vita väggarna, detta ger rummet en modern och inbjudande atmosfär. Från altandörren i vardagsrummet kommer du ut på en solig uteplats med utsikt över den gröna trädgården. De tre sovrummen erbjuder alla bekväma utrymmen för avkoppling och återhämtning. Två av sovrummen är utrustade med garderober för praktisk förvaring. Ett av sovrummen leder ut till en charmig uteplats med utsikt över trädgård och den gemensamma poolen. Här finns det plats för ett stort matbord där du kan njuta av grillmiddagar och de sköna kvällarna. Badrummet är modernt inrett med helkaklade vita väggar och grå klinkergolv med golvvärme. Här finns en rymlig dusch med glasdörrar, WC, tvättställ i en stilren kommod, handdukstork och ett praktiskt badrumsskåp för förvaring av dina toalettartiklar. Som medlem i föreningen har du tillgång till en härlig pool, perfekt för avkopplande simturer eller för att svalka dig under varma sommardagar. Utöver det erbjuds stora gräsytor för lek, gemensamhetsytor med pingisbord samt ett uthyrningsrum när ni blir många. Föreningen tillåter uthyrning av bostaden 12 veckor om året, så det finns förutsättningar för goda hyresintäkter, om så önskas. Burgsvik samhälle erbjuder såväl restauranger som livsmedelsbutik, grundskola, bygghandel och härliga naturstråk. Från lägenheten är det gångavstånd till hamnen med en badstrand som är perfekt för barnfamiljer då den är långgrund. Längre ut på piren kan ni bada från någon av bryggorna och där finns även ett hopptorn. Eller ta ett bastubad i den fina bastun som även har ett soldäck. Här finner ni även den populära sommarrestaurangen Guldkaggen som drivs av mästerkocken Danyel Couet. För er som gillar musik så erbjuds varje år flertalet spelningar med välrenommerade artister på Grå Gåsen som är välkänt från TV-programmet Så mycket Bättre. Missa inte chansen att äga denna charmiga lägenhet i en mycket välskött förening med centralt läge i Burgsvik. Kontakta oss idag.

  • Uteplats
Vall Bryungs 152, Vall, Gotlands kommun

Vall Bryungs 152

Fritidshus
Vall, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 975 000 kr
110 + 30 m²
3 rum
3 323 m² tomt

Ca 15 minuter från Visby finner ni denna charmiga och välhållna kalkstensbyggnad. Denna underbara fastighet är perfekt för den som söker en unik och historisk plats att kalla hem. Husets läge är svårt att överträffa med dess lugna miljö och vackra lilla damm på grannfastigheten. Koppla av, lyssna på fåglarna och njut av den grönskande trädgården. Huvudbyggnaden med sina djupa fönsternischer erbjuder stora utrymmen med högt i tak och vackra detaljer. Den inrymmer kök, matrum/allrum, wc-rum och ett stort vardagsrum som är öppet upp i nock, detta rum användes tidigare som samlingslokal när det var ett kapell. Köket är utrustat med spis, kyl/frys och diskho. På övre plan finns ett sovrum och ytterligare ett kök. Flygeln som ligger invid kapellet tros ha varit ett gammalt brygghus och i denna finns ett stort rum, förvaringsutrymmen och en öppen spis som behöver besiktas innan den tas i bruk.

Ganthem Hartviks 147, Ganthem, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ganthem Hartviks 147

Villa
Ganthem, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 000 000 kr
60 + 40 m²
2 743 m² tomt

Mycket charmigt Gotländskt kalkstenshus som av nuvarande ägare renoverats smakfullt i en för husets passande tidsenliga stil. Husets inglasade terrass inbjuder till lugna och rofyllda dagar och härliga middagar tillsammans med vänner. Huset består av tre rum och kök och ett renoverat badrum samt ett jättemysigt loft en trappa upp med en härlig sommarkänsla och bör upplevas på plats. Huset ligger beläget i en mycket rofylld privat miljö med härliga vyer över ängarna som omger huset. Fastigheten ligger ca 28 km ifrån Visby och det tar med bil ca 25 minuter från stan. Detta är chansen ni inte vill missa om ni söker en Gotländsk sommardröm. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. För mer information eller för att boka visning kontakta Kristian eller Magnus.

Hangvar Stora Häftings 307, Hangvar, Gotlands kommun
Hangvar Stora Häftings 307, Hangvar, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Stora Häftings 307, Hangvar, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Stora Häftings 307

Fritidshus
Hangvar, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 500 000 kr
65 m²
5,3 ha tomt

Välkomna till denna fantastiskt mysiga fastighet i Hangvar med en inredd kalkstenslada, ett vackert kalkstenshus där ni ges möjlighet att sätta er egna prägel, samt en förrådsbyggnad. Tomten är grönskande och ligger inbäddad mellan träden som en liten oas där ni genom en öppning bland träden har härlig utsikt över ängar och åkrar åt nordväst som lyser upp när solen rör sig ned mellan trädtopparna. Här bor ni ca 2,5 kilometer från havet och på cykelavstånd, ca 7 kilometer från Irheviken och Kappelshamn som erbjuder fina badstränder, populära restauranger med mera. I huvudbyggnaden, som idag inte är inredd, har säljarna avlägsnat golvet som tidigare var skadat av fukt. Detta är anledningen till att det idag är tomt i denna byggnad. Här ges ni fantastiska möjligheter till att färdigställa byggnationen, sätta er egna prägel och ge nytt liv åt detta vackra kalkstenshus. Ladan används som bostad och här möts ni av vita tjocka kalkstensväggar med vackra djupa fönsternischer. Förrådsbyggnaden är inredd med ett rum och används idag som ateljé. Utöver tidigare nämnda byggnader så finns en uteplats på natursten och ett påbörjat växthus samt tre stycken vackra bul- uthus i mindre storlek.

  • Premium
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun, bild 2
Källunge Ekeskogs 422, Källunge, Gotlands kommun, bild 3

Källunge Ekeskogs 422

Gård/Skog
Källunge, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
15 200 000 kr
2,3 ha tomt

Välkommen till Källunge där det moderna möter det lantliga. Fastigheten består av huvudbyggnad med vidbyggd flygel som delas i två boenden, två gårdshus, ett nybyggt flerfamiljshus med tre lägenheter samt en sommarbostad/smedja. Pool och utekök finns i anslutning till huvudbyggnaden. Utöver detta finns ladugård, maskinhall och ett förråd på fastigheten. Bostäderna är idag fullt uthyrda med goda hyresintäkter, 1018 093 kr/år enligt gällande avtal mellan hyresvärd och hyresgäst (inklusive intäkter från elförsäljning). Angivna hyresintäkter avser långtidsuthyrning men går att maximera om man även jobbar med korttidsuthyrning. Är du hästintresserad finns möjlighet till flertalet boxar inne i den stora ladugården. Parkering för bilar finns det gott om och driftkostnaderna hålls låga tack vare gårdens egna solcellsanläggning. Möjlighet finns även att förvärva åkermark om ca 25,72 ha. I samband med avstyckningen kan vissa ändringar gällande servitut samt ledningsrätt ske. Kontakta gärna oss på Bjurfors för mer information.

  • Premium
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun, bild 2
Fröjel Sälle 931, Fröjel, Gotlands kommun, bild 3

Fröjel Sälle 931

Gård/Skog
Fröjel, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
12 500 000 kr
200 + 70 m²
11 rum

Välkomna till Fröjel och denna fantastiska fastighet som erbjuder något utöver det vanliga. Här finner ni ett boende med genomgående hög materialstandard, där större del av boendets ytor är genomgångna och totalrenoverade. På vägen in till huset möts ni direkt av poolen som mäter 4x8 meter och är isolerad med pooltak 2021. Det intill-liggande poolhuset från 2022 är putsat likt huvudbyggnaden och här erbjuds det god förvaring för såväl solstolar som växter och andra utemöbler. Under de varmare sommarmånaderna kan poolhuset med fördel även nyttjas som mysigt uterum för luncher intill poolen eller som mysig middagsplats när kvällen och mörkret infaller. Längst med poolen löper en gjuten platta som sammanknyter väl med poolhuset och huvudhusets fina putsade fasad. Inne i bostaden möts ni av härlig atmosfär där de gedigna trägolven, stora rummen med högt i tak och djupa fönsternischerna sammanstrålar på ett fint sätt. De stora rummen skapar en lantlig känsla som samtidigt känns modern då bostaden har genomgående stilrena färgval. I salen med sin väl tilltagna storlek kan ni tillsammans med nära och kära njuta av middagar och festligheter och till vardags inrymmer matplatsen i köket hela den stora familjen. Bostaden inhyser på övre plan flera stora sovrum och ett mindre badrum med dusch. Här har ni ett hem där ni kan trivas i många år. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun
Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun, bild 2
Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6), Hamra, Gotlands kommun, bild 3

Hamra Sallmunds 2:1 (del av skifte 6)

Tomt
Hamra, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 000 000 kr
1,9 ha tomt

I vackra Hamra på Sudret finns nu möjlighet att förvärva denna tomt om ca 1,9 ha. Hamra socken ligger på östra sidan av halvön Storsudret. På Storsudret finner ni bl a kultur i Vamlingbo, Burgsvik samhälle med matbutik, Grå Gåsen m m och förstås vackra Hoburgen längst ner på södra delen av ön. Denna tomt ska styckas av från Hamra Sallmunds 2:1 och den säljs med villkor om positivt förhandsbesked. Tomten är belägen där förvärvstillstånd kan krävas enligt Jordförvärvslagen. Om mer mark önskas i Hamra, har samma ägare en försäljning om ca 24 ha. Se gärna annons "Hamra Skogs/Hamra Sallmunds". Önskar ni istället köpa en gotlandsgård i Hamra, har de också en sådan till försäljning, se "Hamra Sallmunds 189/Vamlingbo Fridarve". Vid närmare intresse eller övriga frågor är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Toftavägen 381D

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 500 000 kr
142 m²
7 rum
2 099 m² tomt

Här är det, ett fantastiskt hus på Tofta Södra som precis har blivit färdigställt och som ligger bara 200 meter från havet. Solnedgångarna kan avnjutas från den härliga balkongen eller nere på stranden, där kvällsdoppet blir en perfekt avslutning på dagen. Oavsett om det är semester eller ett permanent boende, så är detta en underbar plats att kalla sitt hem. Gästhuset, som är fullt inrett, är perfekt för att välkomna släkt och vänner under sommaren, eller om man föredrar kan man även hyra ut det under delar av året. Stranden längs denna populära del av Gotland har flera restauranger öppna sommartid, så man behöver inte stå vid spisen om man inte känner för det. Vid Surflogiet kan man komma precis som man är och beställa något gott i strandbaren, medan den italienska Trattorian serverar ljuvliga pizzor. Inte långt bort finns också Toftagården som erbjuder en god meny. Dagarna här blir garanterat avkopplande och ljuvliga. För de som önskar lite aktivitet kan man prova på SUP vid Surflogiet eller spela Padel på de fina banorna vid campingen. Dessutom finns en av Sveriges bästa och vackraste golfbanor, Visby GK, bara en kort bit söderut. Bostadshuset är ljust och trivsamt med generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Efter att ha gått genom den rymliga hallen möts man av köket, som har en köksbänk som vetter ut mot matplatsen. Här kan man njuta av god mat med glasade skjutdörrar som öppnar ut mot en av de under tak belägna uteplatserna i trädgården. Köket är stilfullt inrett med släta köksluckor, bänkskivor i sten, trägolv och är utrustat med moderna apparater som diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Vardagsrummet är lika välkomnande som köket, med glaspartier ner till golvet och en mysig kamin som värmer skönt under kyligare månader. En del av glaspartierna kan öppnas för att enkelt komma ut på uteplatsen och njuta av poolen. De två sovrummen är ljusa med vitmålade väggar och vackra trägolv. Badrummet är smakfullt inrett med lyxiga materialval och är utrustat med tvättställ i vit kommod, WC, handdukstork och dusch. Praktiskt placerat nära köket finns även en kombinerad vardagsentré och tvättstuga, som ger smidig tillgång till trädgården där man kan hänga ut tvätten och låta den torka i de varma vindarna. Övre plan i bostadshuset rymmer tre sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum. Allrummet fungerar som en trevlig samlingsplats mellan de tre sovrummen och badrummet, och har gott om utrymme för en soffgrupp. Genom de två sovrummen åt nordväst når man en balkong där man kan njuta av havsutsikten och solens strålar på kvällarna. Det tredje sovrummet och det andra badrummet på övervåningen är belägna i motsatt riktning. Gästhuset är en mindre kopia av bostadshuset och erbjuder samma stil och design. Här finns ett kök, ett allrum med utgång till en uteplats och en kamin för extra mys. Delen är öppen upp i nock, vilket ger en imponerande ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Gästhuset har två sovrum, varav ett är något större och ett mindre, samt ett badrum vid entrén och ett sovloft ovanför. Detta är ett hem där man bara kan flytta in och trivas. Välkomna på visning och upptäck allt som denna underbara fastighet har att erbjuda!

  • Premium
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun, bild 2
Brissund Näckrosvägen 20C, Brissund, Gotlands kommun, bild 3

Brissund Näckrosvägen 20C

Fritidshus
Brissund, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
9 000 000 kr
135 + 49 m²
5 rum
1 799 m² tomt

Välkomna till dessa mysiga och underbara hus i Brissund ca 100 meter från havet. Bara en mil från Visby finner ni detta moderna hem som bjuder på ljus och rymlighet i en stilfull design. Det är en plats där ni kan låta vardagen stanna utanför och omfamnas av lugnet. Stora huset Huset utstrålar en känsla av kvalité och smakfullhet i sin inredning. De stora dörr- och fönsterpartierna skapar en harmonisk förening mellan inomhus och utomhus, den varmare delen av året blir uteplatsen som ett extra rum. Samtliga rum som ligger mot uteplatsen har glasparti med skjutdörr till den långa stenlagda altanen, där du kan njuta av solens strålar eller skymningens fridfulla skimmer. Det öppna vardagsrummet med öppen spis (insats Spartherm) och köket bjuder in till gemenskap och umgänge. Här kan familj och vänner samla sig för trevliga stunder. I bostaden finns också två badrum för extra bekvämlighet samt en tvättstuga och klädkammare som underlättar vardagens bestyr. Den trevliga stenläggningen sträcker sig runt hela bostaden. Delar av den är belägen under tak, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling i alla väder. På entrésidan har ni morgonsolen som värmer gott till frukosten och här känner ni även doften av den fantastiska lavendeln som breder ut sig. Vid den stora uteplatsen som är vänd mot väster har ni en markis ni kan söka skugga under om det skulle behövas och på kvällarna kommer ni uppleva det rosa skimret på himlen och många vackra solnedgångar därtill. Medan ni lyssnar på havets vågor kan ni njuta av en god bok eller en måltid utomhus. Det mindre huset om 49 kvm är en pärla i sig och rymmer allt för komplett boende. Här finns ett modernt kök, ett bekvämt badrum och ett mysigt sovloft. Men det som verkligen utmärker detta gästhus är dess spa-avdelning som ligger separat i samma byggnad. Här kan ni skämma bort er med avkopplande stunder i bubbelbadet eller bastun. Utanför entrén finner ni även en utedusch, perfekt för sommarens varma dagar när ni inte orkar ta er till havet. Lämpar sig väl för uthyrning. Dessa fantastiska hus i Brissund är en plats där komfort, natur och njutning går hand i hand. Med närheten till havet och möjligheten att koppla av i gästhusets spa-avdelning är detta verkligen ett drömboende vid Gotlands vackra kust. I närheten av Brissund finns flera av Gotlands populära utflyktsmål såsom ljuvligt goda Själsö Bageri, Lummelundagrottorna och restaurang N:a Masters, Krusmyntagården med gårdsförsäljning och café/restaurang och mycket mera längs denna vackra karga kust.

  • Premium
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 31, Bungalow 52

Lägenhet
Visby Norr, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 500 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
4 931 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till en bungalow som ligger i en av de mest attraktiva områdena i Visby, bara en kort promenad från stranden. Med sin unika charm och fantastiska utsikt kommer denna bungalow att överträffa alla dina förväntningar. Boendet är känt för sitt fridfulla läge och ligger inom gångavstånd från stadens centrum och dess världsarvslagda stadsmurar. Här kan du enkelt utforska de medeltida gatorna, mysiga kaféerna och restaurangerna och uppleva den unika atmosfären som endast Gotland kan erbjuda. När du kliver in genom dörren möts du av stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus som skapar en öppen och luftig atmosfär. Njut av solnedgångarna och havsutsikten från din privata terrass på markplan i västerläge, där kan du koppla av och varva ner efter en lång dag. Terrassen erbjuder dessutom en utomhusduschen som ger dig möjlighet att fräscha upp dig under bar himmel. Det är en fristad av ro och avkoppling där du kan njuta av underbara sommarkvällar. Denna bungalow är idealisk för dig som söker en plats för avkoppling samtidigt som du vill se din investering växa. Genom ett partnerskap med Novi Resort kan du få hjälp med uthyrning när du inte själv nyttjar bostaden, vilket ger dig en extra fördel. För boende finns det gemensamma utrymmen där du kan njuta av faciliteter såsom en uppfriskande pool, beställa uppfriskande drycker från poolbaren och avnjuta gourmetmåltider på restaurangen. För de som vill hålla sig i form finns det också ett välutrustat gym där du kan träna.

  • Premium
  • Uteplats
Kronhagsvägen 1, Fårösund, Gotlands kommun
  • Fre 10 maj kl 13:00
Kronhagsvägen 1, Fårösund, Gotlands kommun, bild 2
Kronhagsvägen 1, Fårösund, Gotlands kommun, bild 3

Kronhagsvägen 1

Villa
Fårösund, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 500 000 kr
228 + 77 m²
4 rum
3 639 m² tomt

Välkommen till detta tillfälle att äga en fantastisk fastighet i hjärtat av Fårösund på Gotland! Med en yta på imponerande 228 kvm och en generös tomt om 3 639 kvm är detta hemmet för dig som söker både utrymme och potential. Stoltserande med 228 kvm boendeutrymme erbjuder Kronhagsvägen 1 gott om plats för familj och vänner att trivas och njuta av. Dessutom kompletteras detta med en rymlig gäststuga som ger extra flexibilitet och möjligheter för gäster eller kanske till och med som en separat uthyrningsenhet för extra intäkter. Den generösa tomten omfamnar 3 639 kvm och erbjuder en oas av grönska och ro. En vacker trädgård prydd med färgsprakande blommor som blomstrar under sommaren skapar en fridfull atmosfär där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Trädgården erbjuder även vackra vinbärsbuskar, persikoträd med massor av frukter, plommonträd, päronträd och körsbärsträd, en helt egen botanisk trädgård på din egna fastighet. Njut av förmånen att vara nära havet och att kunna avnjuta en vacker havsutsikt direkt från köksfönstret. Den friska havsluften och den spektakulära utsikten blir en daglig påminnelse om varför detta är platsen att kalla hemma. Med två separata fiberanslutningar och elanslutningar öppnar detta upp för en mängd möjligheter. Uthyrningspotentialen är stor, och möjligheten att avstycka fastigheten ger ännu mer flexibilitet för framtida investeringar eller utveckling. Med en stor parkeringsplats behöver du aldrig oroa dig för brist på utrymme för fordon. Bekvämt och säkert parkeringsutrymme gör det enkelt för både boende och gäster att komma och gå. Denna fastighet är mer än bara ett hem - det är en livsstil. En möjlighet att uppleva den gotländska charmens fulla potential och skapa minnen för livet. Missa inte chansen att äga denna pärla i Fårösund. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 50