Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Baldersvägen 46, Norrliden, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 46

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 729 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på populära Baldersvägen. Här får ni en fint renoverad tvåa med bästa tänkbara läge. Den inglasade balkongen ger många soltimmar om dagen och den fantastiska vyn över staden, havet och Södra Berget är verkligen ett plus i kanten. Här kommer ni kunna njuta av många härliga sommarkvällar med vänner och något gott i glasen. Köket är snyggt renoverat och sovrummet rogivande med klädkammare och garderob. Stort vardagsrum med gott om plats för både matsalsmöbel och soffgrupp. Föreningen är populär med god ekonomi och har ett lugnt läge med gångavstånd till stan och Norra Bergets friluftsområde. Hemmet upplevs givetvis bäst på plats, men du kan redan nu gå runt digitalt via vår tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Falkenbergsvägen 67, Granloholm, Sundsvalls kommun

Falkenbergsvägen 67

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/6
4 521 kr/mån
9 154 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta trevliga hem med alla möjligheter för den som vill renovera lite och sätta sin egen prägel på nästa boende. Inbjudande och hemtrevlig tvårummare belägen i ostört läge på våning 2 med närhet till stadskärnan, kommunikationer, uteliv och härlig parkmiljö. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med ett kök som är öppet mot vardagsrummet. Här erbjuds flera goda inredningsmöjligheter. Ni får också ett tilltaget sovrum med gott om plats till både säng och förvaring. Ett stort förråd i hallen som rymmer samtliga årets plagg. Ett perfekt boende för alla åldrar, gammal som ung. Till lägenheten tillhör även ett förråd om cirka 3-4kvm. I Granloholm bor du i ett lugnt och barnvänligt område med en väl utbyggd servicen som inkluderar mataffär, sporthall, bibliotek och fritidsgård på nära håll. Här finns flera grundskolor och förskolor samt fina möjligheter till skogs- och friluftsliv inpå knuten, här finner du även en frisbeegolfbana och närhet till elljusspår samt Hulistugan. Med gångavstånd nås även natursköna Sticksjön med trevliga promenadstråk och grillplatser. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Närmaste kommunikation finner du endast ett stenkast från bostaden, här går busslinje 3 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 10 minuter. Där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen i Granloholm med närhet till grönområde, motionsspår samt närservice. Välkommen hem till Falkenbergsvägen 67

  • Balkong
  • Hiss
Lillhällomsvägen 37, Bergsåker, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Fre 3 maj kl 15:30
Lillhällomsvägen 37, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Lillhällomsvägen 37, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Lillhällomsvägen 37

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
98 m²
4 rum
422 m² tomt

Här har ni chansen att äga ett mysigt radhus på en attraktiv adress i det extremt barnvänliga området Lillhällom. Detta hem är det perfekta hemmet för er som söker en smidig och lättskött livsstil utan att kompromissa med komfort eller utrymme. Med en placering där man inte behöver vara orolig för biltrafik och naturen som närmaste granne. Hemmet har en ny fasad och renoverat kök och badrum. Stig in i detta radhus och upplev en harmonisk atmosfär med ljusa öppna ytor som skapar en känsla av rymd och välkomnande. Här är vardagslivet organiserat på ett plan med tre generösa sovrum. Utnyttja uteplatsen i det soliga söderläget och njut av din egna privata oas. Extra förvaringsmöjligheter finns i förråden, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Till detta radhus hör även en egen carportplats med motorvärmaruttag, vilket gör det smidigt att parkera och slippa sopa av bilen under vinterhalvåret. Utanför entrén finns plats för 2 bilar. Det finns många fördelar med att bo i Lillhällom. Några är: Barn i alla åldrar i hela området. Här bor ni lantligt men ändå centralt. Ni har stadsbussar runt knuten. Här finns två förskolor och skolor i närheten. Dessutom så kan barnen själva cykla till både låg-, mellan- och högstadiet. Nära till det mesta helt enkelt. Ta chansen att bli ägare till detta unika och välkomnande hem som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Välkommen hem till Lillhällomsvägen 37.

  • Premium
Rebetskygatan 50, Södermalm, Sundsvalls kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Rebetskygatan 50, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Rebetskygatan 50, Södermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Rebetskygatan 50

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
88 + 88 m²
5 rum
756 m² tomt

Välkommen till denna imponerande moderna familjevilla som utgör det perfekta boendet på eftertraktade Rebetskygatan 50, centralt belägen på Södermalm. Med sina 5 rymliga rum, varav 4 sovrum, erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Denna villa omfattar 88 + 88 kvadratmeter av smart utnyttjad yta, vilket erbjuder gott om utrymme för både avskildhet och gemensamma aktiviteter. Med 4 sovrum är detta hemmet perfekt för den växande familjen eller för dem som söker extra utrymme för kontor eller gästrum. Njut av solen och friska luften på den generösa altanen som bjuder in till avkoppling och sociala sammankomster. Belägen på Södermalm har du nära till allt från trendiga restauranger och butiker till grönområden och kulturella evenemang. Denna villa är en dröm för den som söker det perfekta hemmet i en av Sundsvalls mest attraktiva stadsdelar. Du når centrum i Sundsvall på endast några få minuter med cykel, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Närmaste kommunikation finner du endast ca 60 m från hemmet, här går busslinje 3 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Granloholm och Sidjön. Här får du även närhet till Södra Berget med grönområden, längdskidspår i världsklass, fina leder för cykel, löpning och vandring, skidbacke samt nöjeshallen Strike club. Med gångavstånd från bostaden finns tre förskolor; Grevebäcksparkens, Södra bergets och Kronans förskola samt Höglundaskolan som erbjuder årsklasserna F-9. Inom stadskärnan finns flertal alternativ av gymnasieskolor. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Rebetskygatan 50!

  • Premium
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Klippgatan 15, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Klippgatan 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/4
6 356 kr/mån
6 111 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostad på Klippgatan 15 med ljuvlig balkong på hela 12 kvm och trevlig utsikt. Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med välplanerad planlösning. Hemmet är belägen i lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar. I hemmet finns bland annat ett stilrent badrum med kakel & klinkers, rymligt kök med goda arbetsytor, vardagsrum med plats för större soffgrupp samt diverse möblemang. Stora sovrum med god förvaring. Ett tilltaget förrådsutrymme som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. För den som är i behov av ett extra klädkammare kan denna göras om till en walk-in closet. Här bor du i den välskötta föreningen BRF Ortvikshöjden (fd ställaren) i Sundsvall som innefattar 215 bostadsrätter och 16 hyresrätter fördelat på två fastigheter. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. I föreningen finns bastu, hobbylokal, gym, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB. Hemmet är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen är optimal i området då du endast 200 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helheltsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till Klippgatan 15!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Trädgårdsgatan 32B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Trädgårdsgatan 32B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 32B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 32B

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
38,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 170 kr/mån
31 039 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla lägenhet om 38,5 välplanerade kvadratmeter, på högt läge i huset med ljuvligt ljusflöde. Vill du bo centralt i Sundsvall till en extremt låg månadskostnad, så behöver du inte leta längre! Hemmet karaktäriseras av ljusa materialval och en härlig planlösning där allt man önskar får plats. Utöver den optimala planlösningen erbjuder bostaden dig ett arbetsvänligt och renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Vidare finner du ett elegant badrum med kakel och klinkers samt förberett för tvättmaskin. Balkongen ligger i ett soligt söderläge, där du har optimalt med soltimmar och minimalt med insyn. Övriga utrymmen som finns att tillgå är föreningens fina takterass med vidunderlig utsikt mot norra berget. Här bor du i välskötta BRF Centrum som äger fastigheten Skatten 8, byggnaden upprättades 1941 som består av 24 lägenheter med bostadsrätt, och 9 lokaler med hyresrätt. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts med bästa omsorg av HSB Södra Norrland. Övriga utrymmen som finns att tillgå är tvättstuga och torkrum. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt, shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuters promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimala i området då du endast ett par hundra meter från bostaden finner busstationen navet som tar dig över hela regionen. Från bostaden når du snabbt Sundsvalls tågstation, här kan du enkelt färdas i norr- och södergående riktning ut i landet. Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Trädgårdsgatan 32B

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 65A, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Storgatan 65A

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 255 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 434 kr/mån
17 310 kr/m²

På den populära adressen Storgatan 65A finns nu en supertrevlig 3-rumslägenhet med genomgående stilrena ytskikt. Här välkomnas ni av en generös hall som erbjuder gott om utrymme för avhängning och förvaring. Här får ni även ett badrum med kakel och klinkers som är utrustat med en praktisk tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Sovrummet bjuder in till lugn och ro med tillräckligt med plats för en dubbelsäng. Rymliga garderober för optimal förvaring. Det rymliga vardagsrummet ger möjlighet till både mat- och sällskapsrum och öppnar upp mot en härlig balkong i söderläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Köket är modernt utrustat och erbjuder gott om plats för en matgrupp. Det andra sovrummet är även det generöst tilltaget med möjlighet till en dubbelsäng och erbjuder skräddarsydd förvaring eller möjlighet till ett hemmakontor. Hemmet är belägen i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som är besmyckad med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du bara några meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går flertalet stadsbussar. Välkommen hem till Storgatan 65A.

  • Balkong
Mörtvägen 1C, Njurunda, Sundsvalls kommun

Mörtvägen 1C

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
140 m²
5 rum
810 m² tomt

Drömhem till salu! Välkommen till Mörtvägen 1C, Njurunda - där modern design möter miljöhänsyn i ett fantastiskt energisnålt foamglashus i järnvitriol! Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med fokus på hållbarhet och komfort har detta hem utformats för att minimera sin miljöpåverkan samtidigt som det erbjuder en mysig boendemiljö. De integrerade solpanelerna ger inte bara en ekonomisk fördel utan visar också vårt engagemang för att minska vår koldioxidavtryck. Men det är inte bara huset som imponerar - den omgivande utemiljön är en oas av lugn och skönhet. Genom åren har trädgården omsorgsfullt utvecklats till en fridfull plats där du kan njuta av naturen i harmoni. Och låt oss inte glömma husbåten - kronjuvelen i denna idylliska plats! En perfekt plats för avkoppling eller kanske till och med en spontan weekendutflykt. Möjligheterna är oändliga! Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15-20 minuter Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna fantastiska möjlighet att bo i harmoni med naturen! Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen hem till Mörtvägen 1C

Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 2
Vintervägen 17, Östrand, Timrå kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Östrand, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
184 + 72 m²
6 rum
1 142 m² tomt

Välkommen till Vintervägen 17! Med sina generösa 184 kvadratmeter och 3-4 sovrum erbjuder detta hem en harmonisk plats för den växande familjen eller för dig som vill ha extra utrymme för ditt eget skapande. Det moderna köket, utrustat med moderna apparater, inbjuder till kulinariska äventyr och gemensamma stunder. Ett extra inslag av charm är det stora inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av varje årstid i en avslappnad atmosfär. Det blir det ultimata stället för avkoppling och sociala sammankomster. De rymliga sovrummen är omsorgsfullt designade för att skapa personliga reträtter av lugn och ro – en plats där du kan dra dig tillbaka och koppla av. För att göra boendet ännu mer attraktivt och hållbart är huset utrustat med bergvärme. Det skapar inte bara en behaglig inomhusmiljö under alla årstider, utan minskar också energikostnaderna och är snällt mot miljön. För de som älskar grilläventyr året om erbjuder den inbjudande grillkåtan en möjlighet att skapa smakrika minnen tillsammans med vänner och familj. Ett garage står till förfogande för säker förvaring av fordon och andra ägodelar. För de små familjemedlemmarna finns en lekstuga där fantasin kan blomstra och äventyr skapas. Den omfattande utomhusytan ger gott om plats för olika aktiviteter, från lek och spel till trädgårdsarbete eller bara att njuta av frisk luft. Här bor du i ett perfekt område för barnfamiljer med nära till naturen, badplats, skola, förskola och allt du kan tänkas behöva i vardagen. Från hemmet är det endast 2 km till Timrå centrum, där du finner vårdcentral, apotek, skolor, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag och gym. Utöver det erbjuder naturen i närheten fiskeplatser, fina strövområden och badsjöar som är trevliga utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vintervägen 17!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sportgränd 13, null, Sollefteå kommun

Sportgränd 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
975 000 kr
151 + 48 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Välkommen till en charmig soutträngvilla på Sportgränd 13, Med 151 + 48 kvadratmeter erbjuder denna rymliga villa det perfekta boendet för familjen. På entréplan erbjuds det två sovrum, badrum med badkar, kök med gott om arbetsyta och förvaring. Här får man plats med ett större matbord. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. samt hemmets balkong. Tar du trappan ned kommer du till gillestugan med utgång till baksidan. Här finns även två sovrum, tvättstuga, toalettrum samt två rymliga förvaringsrum. Tomten erbjuder en fin trädgårdstomt på 1 091 kvm med fina buskar och ett garage. På Sportgränd 13 bor du med närhet till bland annat fotbollsplanen vid söderleden, fina naturområden, slalombacken, Sollefteå gymnasium, Prästbordets skola (F-3), Vallaskolan (åk 3-9), mataffär, sjukhuset och regementet. Välkommen med din visningsanmälan!

Byn 121, null, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår

Byn 121

Villa
Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
195 000 kr
121 + 35 m²
4 rum
1 964 m² tomt

Välkommen till Byn 121 ett bostadshus med fristående garage. Bostaden erbjuder på entréplan rymlig hall med badrum, kök med gott om förvaring i över och underskåp, matsal med utgång till altan samt ett allrum. Tar ni en trappa upp erbjuder bostaden två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, badrum samt en tilltagen hall med utgång till balkongen. Tomten är på 1 964 kvm och har potential att bli en fin trädgårdstomt. Här finner ni även ett tilltaget garage med gott om förvaring. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ Köparen godtar att säljaren är ett konkursbo och säljs med en konkursförvaltar, därav finns inte fullständig information om fastighetens eventuella brister och fel, även sådana som möjligen skulle kunna stå i strid med miljölagstiftning och annan lagstiftning. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel, ink dolda fel. Samtliga inventarier ingår i köpet. Välkommen med din visningsanmälan!

Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:00
Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Sofiavägen 4A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Sofiavägen 4A

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
129 + 30 m²
7 rum
521 m² tomt

Välkommen till den här familjevillan med 129 kvm disponerat på 7 rum varav 4 sovrum. Här finner du ett hem där det bara är att ställa in möblerna och trivas. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och har en öppen planlösning mot matsalen. Härifrån når du även baksidan med ett härligt soldränkt trädäck och gräsytor i direkt söderläge. En egen liten oas, insynsskyddad med sol hela dagen. Altanen rymmer både grill och möbler, här kan ni avnjuta middagar med nära och kära. Framsidan har en inglasad altan som är insynsskyddad när buskarna står i blom, detta är ägarnas favoritplats! Solpaneler är installerade 2021 på huset, vilket gör uppvärmningskostnaderna minimala. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva: Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis och skola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, friluftsmuseum, lekpark samt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår "Ryggis" som under vintertid disponeras som skidspår. Vill ni äta gott, så finns både Haga Kvarterskrog, Villa Marieberg samt anrika Grankotten på lämpligt avstånd. Stadsdelen gränsar i sydväst till Norrliden och begränsas i öster av Europaväg 4 på vilkens motsatta sida stadsdelen Skönsberg är belägen. Norr om Haga ligger Bydalen. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Sofiavägen 4A!

  • Premium
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 2
Rådhusgatan 7, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun, bild 3

Rådhusgatan 7

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 568 kr/mån
23 894 kr/m²

Högst upp i huset på våning 3 med härlig utsikt ner mot centrum finns nu ett stilrent och modernt hem med 2 rum och kök till salu! Min första känsla när jag klev in i lägenheten var - här skulle jag kunna bo! Hela lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp då den är belägen högst upp i huset. Hemmet är smakfullt inrett med exklusiva material, här har man inte lämnat något åt slumpen. Köket går i symbios med vardagsrummet genom en härlig öppen planlösning, där man kan laga middag och samtidigt umgås med nära och kära i vardagsrummet. Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. I samma byggnad som lägenheten finns Daltons där man kan avnjuta en middag eller en svalkande dryck. Föreningen BRF Tullporten är en välskött förening i centrala Sundsvall som äger 1 fastighet med 38 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en välskött ekonomi och följer en mångårig underhållsplan med löpande renoveringar. Lägenheten är belägen i hjärtat av stenstaden, här är det bara att flytta in och trivas. Där du trivs , där är ditt hem. Välkommen hem till Rådhusgatan 7.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skönsbergsvägen 25B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 25B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 225 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/2
6 562 kr/mån
14 244 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med moderna materialval som får dig att längta hem! Köket kännetecknas av smakfulla färg- och materialval, gott om arbetsytor för matlagning samt detaljer för största möjliga trivsamhet. Här finns rejält med förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, plats för matbord samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter mot föreningens lugna innergård. Badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv sedan stambytet och utrustad med tvättmaskin, intill finns även ytterligare en toalett. Vardagsrummet är ljust och lätt möblerad med direkt anslutning mot hemmets kök som ligger i en praktiskt genomgångsplanlösning. Bostaden erbjuder två generösa sovrum, ett med utrymme för dubbelsäng och generös förvaring med möjlighet till stor garderobslösning och vidare ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor, trevligt ljusflöde i båda sovrummen. I Nedre Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 50 m från bostaden finner du restaurangen Marco Polo och inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuter promenad från ytterdörren. För den friluftsintresserad så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra berget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationerna är mycket bra i området då du finner närmaste busshållplats endast 50m från bostaden. Här går busslinje 1, 4, 5 & 120 som tar dig mot stadskärnan, Alnö, Granloholm, stadskärnan eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot Ljustadalen samt Timrå. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 2
Moreliusgatan 14, Skönsberg, Sundsvalls kommun, bild 3

Moreliusgatan 14

Villa
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
256 + 150 m²
10 rum
879 m² tomt

Välkommen till Moreliusgatan 14 - ditt drömhem med en fantastisk utsikt över Sundsvall! Detta imponerande hus erbjuder 10 rum, perfekt för stora familjer eller de som älskar extra utrymme. Stig ut på de två stora altanerna och njut av den vidsträckta panoramautsikten över Sundsvall och omgivande natur. Soluppgångar och solnedgångar blir en del av din vardag! Denna fastighet är inte bara rymlig, den är också energieffektiv tack vare bergvärme. Här kan du njuta av komfort och samtidigt vara snäll mot miljön. För de som älskar trädgårdsskötsel finns ett charmigt växthus på tomten där du kan odla egna grönsaker eller blommor. Det stora garaget rymmer enkelt dina fordon och verktyg, vilket gör vardagen smidigare. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka i eller för att njuta av utomhusaktiviteter. Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Moreliusgatan14!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 2
Rapsvägen 9, Njurunda, Sundsvalls kommun, bild 3

Rapsvägen 9

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
90 + 30 m²
5 rum
2 805 m² tomt

Välkommen till Rapsvägen 9 och en rymlig familjevilla med härlig trädgård i populära Bommen. Hemmet erbjuder en praktisk och social planlösning och är fördelad på två våningsplan. På entréplan finns det en inglasad altan, perfekt för att förlänga sommarhalvåret. Här väntar en bekväm vardag i en naturskön omgivning. Området är perfekt för barnfamiljer med nära till natur, badplats, affär, skola och dagis – allt du kan behöva i din vardagslogistik. Villan fördelas på 90 kvm boyta med 5 rum och kök varav 3 sovrum. Rymligt kök med stor matplats. Husets uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el & braskamin. Grönskande trädgårdstomt med härlig uteplats. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kika gärna in hemmet via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i huset via din smartphone eller dator. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Rapsvägen 9!

  • Premium
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Ållerviken 112, Ållerviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Ållerviken 112

Fritidshus
Ållerviken, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
43 m²
3 rum
1 620 m² tomt

Det sägs att den viktigaste faktorn i fastighetsköp är läget, och det är här Ållerviken 112 verkligen utmärker sig. Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga din dröm om en bostad vid havet. Ållerviken 112 erbjuder en charmig fastighet med en oslagbar placering direkt mot det glittrande havet. Denna fastighet är mer än bara en bostad – den är en chans att skapa din egen personliga oas vid vattnet, med en tomt som är en pärla i sig. Tidigare beviljat bygglov på tomten för uppförande av 300 kvm villa. Tomten är en oas av möjligheter, med tillräckligt med utrymme för trädgård, terrass, och kanske till och med en brygga som sträcker sig ut över havet. Här kan du skapa en utomhusmiljö som är perfekt för avkoppling, underhållning och skapande av minnen. Fastigheten inkluderar två mindre stugor som väntar på att bli din vision av ett drömhem. Även om stugan är i behov av renovering och modernisering, erbjuder den en kanvas för dig att skapa något unikt och personligt. Alternativt kan man riva den och bygga sitt nya drömhem från grunden. Fastigheten visas privat efter överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare för att boka upp en visning. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Ållerviken 112!

  • Premium
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Klintgatan 18B, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Klintgatan 18B

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
425 000 kr
17,9 m²
1 rum
vån 3/3
1 168 kr/mån
23 743 kr/m²

Välkommen att trivas i denna nyrenoverade lägenhet med svårslagen utsikt över Sundsvalls stad. När du tar dina första steg in i hemmet lägger du märke till den kvadratsmarta öppna planlösningen. Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter, maskinpark som ger dig perfekta förutsättningar för riktigt god matlagning. Samtliga kvadratmeter nyttjas optimalt, allrummet erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och en vacker utsikt över Sundsvalls stad. I föreningen finns bastu, tvättstuga, cykel förråd och hobbyrum att nyttja för medlemmarna. Här bor du i en härlig miljö av trevliga parker, villor från tidigt 1900-tal och flerbostadshus. Via en kortare promenad från bostaden finner finner du närmaste busshållplats (Mogatan), här går busslinje 4 som tar dig vidare mot busstationen Navet, Granloholm eller Bredsand, från Navet når du samtliga bussanslutningar i Sundsvall, Härnösand och Timrå. 15 minuter gång från bostaden når du Sundsvalls stadskärna, här erbjuds allt från matbutiker, shopping, restauranger, uteliv, gym, skolor, Casino, bank, m.fl. Ett stenkast från bostaden återfinner du även Sundsvalls tågstation för anslutningar vidare i landet, mot norr, väst och söder. Bilplats finns direkt! Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Klintgatan 18B!

  • Premium
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 09:30
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 22A, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 22A

Övrigt
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
38,1 m²
2 rum
2 662 kr/mån

Hagavägen 22A är en bostadsrättslokal med strategiskt läge och flexibel planlösning. Tidigare har lokalen använts som en massagelokal, men den kan även lämpa sig för andra typer av verksamheter. Lokalen är anpassad för en massagelokal med lämpliga ytor och funktionella rum. Här finns möjlighet att starta eller utveckla en egen massageverksamhet. Alternativt kan lokalen anpassas för andra verksamhetsändamål som kontor, ateljé eller butik tack vare sin flexibla planlösning och centralt belägna läge. Centralt beläget med närhet till kommunikationer, shopping och service, erbjuder denna bostadsrättslokal en flexibel planlösning. Lokalen är i bra skick och underhållen, redo för inflyttning eller verksamhetsstart. Hagavägen 22A tillhör en bostadsrättsförening med god ekonomi och trevliga grannar. Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen. Kolla gärna in bostaden via vår virtuella 3-d Scanning. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Hagavägen 22A!

  • Premium
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 25 apr kl 15:00
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 2
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
190 m²
7 rum
979 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 11 + 13 - en sekelskiftesdröm med unika detaljer. Denna imponerande fastighet erbjuder högt i tak, hela sex kakelugnar samt en tillhörande tomt som ingår i köpet. Bostaden erbjuder en social atmosfär med ett kök som har en inbjudande köksö. Här kan du njuta av matlagning och umgänge samtidigt. Matrummet är elegant och erbjuder gott om plats för middagar och sammankomster med nära och kära. Med 4-5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och få den privata sfär de behöver. Kakelugnarna skapar en mysig och varm atmosfär, och du kan njuta av deras vackra design samtidigt som en del sprider en behaglig värme under kyliga kvällar. En tillhörande tomt ingår i köpet och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar om att eventuellt bygga ett eget garage eller skapa en underbar utomhusoas. Läget är centralt beläget i Sollefteå och ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, skolor och andra viktiga bekvämligheter. Här kan du verkligen leva det bekväma och aktiva livet du alltid har drömt om. Bostaden har nyligen råkat ut för en vattenskada i toalettrummet på entreplan men kommer att åtgärdas till att bli ett torrutrymme via nuvarande ägares försäkringsbolag. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Välkommen med Er visnings anmälan!

  • Premium
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun
  • Imorgon kl 12:00
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 2
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 3

Sveavägen 18

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
110 m²
3 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Sveavägen 18 i Nyland! Här kommer du till ett lugnt och trivsamt område med en återvändsgata så det är minimal trafik utanför huset vilket ger en trygg och säker miljö för barnen att leka i. Bostaden erbjuder 110 kvm och erbjuder på entréplanet hall med garderob och toalettrum, kök med charmig detaljer samt ett rymligt allrum med utgång till bostadens uteplats. Går ni en trappa upp finner ni ett badrum med gott om förvaring, stort allrum som kan göras om till ett extra sovrum samt ett sovrum med inbyggda garderober med utgång till bostadens balkong. Inte nog med det så finns ett garage med förvaringsdel samt en gäststuga med plats för större säng eller två stycken våningssängar. Fastigheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Välkommen med Er visningsanmälan!

  • Premium
Sörskog 121, Galtström, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 17:30
Sörskog 121, Galtström, Sundsvalls kommun, bild 2
Sörskog 121, Galtström, Sundsvalls kommun, bild 3

Sörskog 121

Villa
Galtström, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
165 m²
6 rum
3 412 m² tomt

Välkommen till Galtström och denna idyll med ett nyrenoverat hus, två väl tilltagna garage och ett gästhus med bastu. Ett av garagen är ett tidigare värmestall med plats för tre boxar. Här kan ni verkligen finna lugnet i vardagen nära skog, hav och underbara omgivningar. Som ni säkert förstår är det inte allt för ofta dessa lägen och fastigheter dyker upp på marknaden. Hemmet är verkligen en villadröm. Här möts du direkt av en väl tilltagen hall som leder vidare in i hemmets hjärta - vardagsrum och kök i öppen planlösning med högt i tak, stora fönsterpartier och en kamin som ramar in det hela. Inbyggda högtalare i tak och påkostat belysningssystem. Från vardagsrummet tar ni er vidare ut på det stora altandäcken där solen strålar större delen av sommarhalvåret. Uppvärmning sker genom vattenburen golvvärme med bergvärme som källa och på sommaren finns även möjlighet att kyla en del av huset med AC. Här har man inte tummat på detaljerna. På fastigheten finns två rejält tilltagna och uppvärmda garage. Båda är plåtbeklädda invändigt och är rena drömmen för dig som har motorfordon som intresse. Garagen rymmer rejält med fordon och verkstadsutrustning om ni så önskar, eller varför inte konvertera ett till stall? Utöver garage finns ett gästhus med allrum och bastu samt ett pumphus med förvaringsmöjligheter. En kort cykeltur från hemmet finner ni Vitsand som är Galtströms allra finaste badstrand. Ett havsbad med både sandstrand och klippor. Ta med dig picknickorgen och njut av den underbara utsikten. Galtström är en gammal bruksort som stolt visar upp bruket och Herrgården som ligger strax intill. Härifrån har ni även nära till populära Skatan med gästhamn, rökeri, restaurang och café. Även om sommaren är en fantastisk årstid att uppleva området är det också en upplevelse vintertid. Ta en skotertur eller varför inte testa längdskidorna i de vackra omgivningarna. Det här är en plats att trivas på året om! Letar ni ett liknande läge vill ni inte missa detta! Varmt välkommen med er visningsanmälan.

  • Premium
Baldersvägen 19D, Norrliden, Sundsvalls kommun

Baldersvägen 19D

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 161 kr/mån
20 318 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga trea på populära Norrliden. Lägenheten ligger endast några trappsteg upp från porten på baksidan och två halvtrappor upp från porten på framsidan. Här finns bl.a. ett fint och nyrenoverat kök med full maskinpark, stort vardagsrum med utgång till balkong med lummigt läge, två rymliga sovrum samt ett badrum med kakel, klinker och förberett för tvättmaskin. På baksidan har föreningen en trädgård med grillplats, uteplats och lekpark. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

  • Balkong
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun, bild 2
Vattjomsvägen 106, Vattjom, Sundsvalls kommun, bild 3

Vattjomsvägen 106

Villa
Vattjom, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
158 + 122 m²
4 rum
1 590 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1½-plansvilla på populära Vattjomsvägen! Det här charmiga huset byggt 1949 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Tilltalande familjevilla som ligger på parkliknande villatomt med en väldisponerad rumsfördelning om 4 rum och kök varav 3 sovrum. Marbodal kök från 2019 samt bergvärme från 2020. Trevlig, välskött trädgårdstomt med friggebod samt stort trädäck med sol hela dagen, här finns även en uppvärmd pool! Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och inbjuder till mysiga kvällar framför tvn. I anslutning till vardagsrummet når du även den inglasade altanen med plats för möblemang, här kan man avnjuta många sena sommarkvällar och även förlänga sommarhalvåret med middagar långt ut på hösten! Här finner man även den stora terrassen med uppvärmd pool, perfekt för mysigt familjehäng och för att fånga upp solens alla timmar! På bostadens övervåning finner du två sovrum samt en klädkammare. Här finns det även gott om utrymme för förvaring. Det här hemmet erbjuder ett varmgarage på hela 85 kvm med golvvärme som med enkelhet kan göras om till en lägenhet om behovet finns. Tomten är grönskande och lummig samt ligger i ett insynsskyddat läge. Här bor man ett stenkast från både Vattjom och Matfors med alla dess bekvämligheter. Ett boende med närhet till trevlig natur och andra finesser som området har att erbjuda. Via en kort bilfärd från bostaden finner E14 som tar dig vidare in till Sundsvall, du tar dig från bostaden till Sundsvall centrum via 20 minuters bilfärd. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Vattjomsvägen 106!

  • Premium
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 2
Paviljongvägen 7A, Sidsjö, Sundsvalls kommun, bild 3

Paviljongvägen 7A

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
53,6 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 710 kr/mån
25 187 kr/m²

Äntligen saluförs en tilltalande lägenhet praktiskt belägen med egen ingång och hiss, moderna inredningsdetaljer som kommer få dig att längta hem! Bostaden har genomgående tilltalande detaljer såsom en sömlös trestavsparkett, tilltagen takhöjd för extra rymd samt extra stora fönsterpartier för ett maximerat ljusflöde. Hemmet erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt en fullutrustad maskinpark och utrymme för ett matbord. Samtliga kvadratmetrar nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter. Fräscht och stilfullt badrum utrustad med bekvämligheter såsom tvättmaskin handdukstork och golvvärme. Intill bostaden finns Sidsjö Hotell och konferens som erbjuder logi god mat i restaurangen samt frukost för den som önskar lyxa till det till lördagsbruchen. Du når även STC-gym via källarplan från lägenhetens huskropp för dig som önskar utöva friskvård. I området erbjuds du även en fantastisk rekreation i Sidsjön naturreservat, trevliga promenadstråk, badplatser, grillplatser, skidbacke samt längdsskidspår som sträcker sig hela vägen bort till Södra berget. Med nära avstånd från bostaden finner du både för- samt grundskola. Med buss når du Sundsvalls stadskärna på knappa 15 minuter eller bilfärd om 10 minuter. Detta är både en plats och ett hem som bara måste upplevas på plats, välkommen med din visningsanmälan. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 91