Bjurfors Växjö

Bjurfors Växjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Smultronvägen 14, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Smultronvägen 14

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
4 808 kr/mån
24 952 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade parhus fördelat över två våningsplan. På bostadens framsidan finner man en stenlagd uteplats med plats för sittgrupp. Från framsidan nås även uppfart och carport som ger plats åt flera fordon. Baksidan erbjuder en trädgård som avskärmas med en häck vilket ger ett bra insynsskydd. Här finns även ett tilltaget inglasat uterum att tillgå. De sociala ytorna är samlade på bostadens entréplan i form av ett stilrent kök och ett rymligt vardagsrum. Köket renoverades så sent som 2021 och kombinerar både snygga och funktionella val. Ytorna i vardagsrummet är lätta att möblera och fönsterpartierna bidrar till en luftig känsla. Från köket nås även det inglasade uterummet med fina ytor för umgänge. Via uterummet når man även trädgården som omges av en häck och som erbjuder gott om plats för barnen att leka på. Trappen från entréplan leder upp till övre plan där bostadens tre sovrum är samlade. Alla sovrum går att anpassa efter behov och har goda möbleringsalternativ. Badrum finns på båda våningsplanen och på nedre plan erbjuds även en praktisk tvättavdelning. Bostaden erbjuder genomgående goda förvaringslösningar i både garderober och förråd. Bostadsområdet ligger endast ett stenkast från Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. Här finns också bra cykelleder och busskommunikationer till centrum. Här finns flera förskolor och skolor att välja på och flera mysiga lekplatser i närheten. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun, bild 2
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun, bild 3

Sjövallavägen 6

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 638 kr/mån
28 906 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad på natursköna Vallen! Lägenheten genomsyras av stilfulla val och genomtänkta detaljer både i design och funktion. Köket är från kvalitativa HTH och har ett stilfullt uttryck. Köket öppnar upp sig till det ljusa vardagsrummet vilket ger en luftig känsla och ytor som lämpar sig perfekt för sociala sammankomster. Badrummet är helkaklat och inrett på ett stilrent sätt. Här finner man även en modern tvättutrustningen vilket underlättar vardagen. Sovrummet har ett stort fönsterparti samt flera garderober för klädförvaring. Förutom detta har lägenheten en inglasad balkong där man kan koppla av. Inglasningen ger en skyddande atmosfär vilket gör att balkongen kan nyttjas stora delar av året. Lägenheten har generösa fönsterpartier som inte bara släpper in rikligt med naturligt ljus utan även ger vackra vyer ner mot Växjösjön. Med det naturnära läget ges här en fridfull miljö och möjlighet till en aktiv livsstil. Underbart naturnära boende vid Vallen, precis vid Bergundasjöns kant. Här finns populära promenadstråk längs sjökanten som leder hela vägen runt sjön med mysig småbåtshamn och utsiktspunkter. Ett stenkast bort finner man även sjöarna Växjösjön och Trummen. Här finns bra cykelleder in till Centrum och universitetet. På gångavstånd har man mataffärer, gym och matställen. Det finns också många fritidsaktiviteter att utforska på nära håll såsom padel, tennis, löpning och simning. Naturnära upplevelser som Bokhultet och Teleborgs slott med sitt brygghus blir härliga oaser som man enkelt når. Ett rofyllt boende med härlig natur direkt utanför lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 15:30
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun, bild 2
Gamla Norrvägen 254, Norr, Växjö kommun, bild 3

Gamla Norrvägen 254

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 750 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1
7 371 kr/mån
16 746 kr/m²

Välkommen till Gamla Norrvägen 254 och detta charmiga bostadsrättsradhus i populär förening och område. Lägenheten om 104,5 kvadratmeter har en attraktiv planlösning som fördelar sig över två våningsplan. De generösa utemiljöerna gör att ni får en härlig villakänsla. På baksidan finns en större trädgård i soligt läge där ni kan njuta av mysiga grillkvällar och avkoppling. Området är lugnt och gemytligt med grönområden och en välskött utemiljö. Lägenheten erbjuder en bekväm planlösning med mycket ljus och rymd. Invändigt finner ni ett trivsamt kök där den ljusa köksinredningen ger ett varmt intryck. Här finns även möjlighet att möblera med ett matbord framför det stora fönsterpartiet som vetter mot framsidan. Det väl tilltagna vardagsrummet är inrett med generösa fönsterpartier vilket ger karaktär åt rummet. Under årets varmare delar leder vardagsrummet vidare ut till den stenlagda uteplatsen och trädgårdstäppan i söderläge. Vidare på våningsplanet finns även ett sovrum med goda möbleringsalternativ samt ett badrum utrusat med duschplats. På det övre planet finner ni ytterligare två sovrum samt ett badrum. Perfekt boende för er som vill ha ett radhus med trädgård med ändå njuta av bostadsrättens trygghet och fördelar. Till bostaden hör även tre utvändiga förråd. Här bor ni i populära föreningen Fridhem med god ekonomi och välskötta utomhusytor. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar ni sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Järnvägsgatan 34B, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Järnvägsgatan 34B

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 496 kr/mån
29 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och genomtänkta bostad placerad på ett idealiskt centrumnära läge. Med en kort promenad till stationsområdet är man alltid nära citys puls samtidigt som naturen är nära tack vare Bokhultets naturreservat och Växjösjön. Lägenhetens väl genomtänkta färg- och materialval genomsyrar hela bostaden och skapar en harmonisk och hemtrevlig känsla. Här erbjuds en bostad med välplanerad planlösning med öppna och sociala ytor som skapar rum för familj och vänner. Det generösa vardagsrummet har en öppen planlösning mot det stilrena köket och den trivsamma matplatsen. Vardagsrum och kök bildar tillsammans boendets hjärta. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna balkongen där man kan skapa sin egna gröna oas. Lägenhetens två sovrum erbjuder gott om plats både för säng och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är rymligt och erbjuder en duschhörna. Här finns även en välutrustad tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt skåpsförvaring. Lägenheten är belägen i ett lugnt och nybyggt område med mysig innergård. Här finns både odlingsmöjligheter och en gemensamhetslokal i form av växthus. Att bo på Söder med dess rika utbud öppnar upp för en njutbar livsstil. Ta en promenad runt Växjösjön och spendera en härlig dag i Strandbjörket eller Bokhultets naturreservat. I city strosar du i mysiga butiker, och avslutar kanske dagen med en gastronomisk upplevelse på någon av Växjös prisbelönta restauranger. Här känner du både pulsen från staden men samtidigt tar du del av det gröna lugnet som finns nära. Bekvämligheten att enkelt kunna promenera till stationsområdet och ta tåget till en annan stad gör att du alltid är nära din nästa resa.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Lärkgatan 16, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Lärkgatan 16

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 875 000 kr
144 m²
6 rum
vån 1/3
5 349 kr/mån
26 910 kr/m²

Varmt välkomna till denna karismatiska och unika våning om hela 144 kvadrat på centrala adressen Lärkgatan 16! Bostaden genomsyras av smakfulla och enhetliga färg- och materialval som kombineras med klassiska detaljer så som öppen spis, rum i fil, fiskbensparkett, serveringsgång och spegeldörrar. Tack vare fönster i samtliga väderstreck och väl tilltagen takhöjd skapas en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen och här möts man av hemtrevlig känsla och genomtänkta detaljer. Planlösningen erbjuder generösa och ljusa ytor som gör att det finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Den ljusa hallen är välkomnande med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns en gästtoalett. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och härifrån nås bostadens altan i trevligt söderläge. Vidare finner ni den fantastiska matsalen som med enkelhet rymmer det stora sällskapet. Kökets inredning är stilren i ljus ton med en praktisk köksö som blir kökets naturliga samlingspunkt. Bostaden har idag tre rogivande sovrum och som kan möbleras efter behov och smak. Vidare finns ett allrum som idag nyttjas som kontor. Badrummet är tidlöst renoverat med smakfulla materialval och praktisk tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor man i en välmående förening på ett par minuters promenad till stadskärnan och dess utbud. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan stadens tre sjöar, alla på gångavstånd från bostaden, något som för övrigt gäller såväl tåg- som busstation.

  • Premium
  • Uteplats
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun
  • Imorgon kl 10:30
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 2
Vikaholmsallén 39J, Vikaholm, Växjö kommun, bild 3

Vikaholmsallén 39J

Lägenhet
Vikaholm, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
5 239 kr/mån
19 328 kr/m²

NYTT PRIS (tidigare 1 350 000kr)! Välkommen till denna välplanerade tvåa på attraktivt gavelläge på Vikaholmsallén 39J. Vid entrén till bostaden finns en härlig loftgång med skyddande tak och plats för en sittgrupp. Invändigt möts man av en luftig och öppen känsla där kök och vardagsrum har integrerats på ett trevligt sätt. Tack vare stora fönsterpartier och fransk balkong skapas ett härligt ljusinsläpp. Köket är välutrustat och har en smart disponering i vinkel vilket ger bra med arbetsyta. Sovrummet är rogivande och har ljusinsläpp i två väderstreck. I hallen finns dessutom finns en separat klädkammare för optimalt med förvaringsmöjligheter för hela bostaden. Det rymliga badrummet är utrustat med dusch och stor tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. På samma våningsplan finns även det rymliga förrådet bekvämt beläget. På Vikaholm bor man på ett expansivt läge med närhet både till förskolor och skolor och med bra kommunikationer in till Centrum. Det finns flera grönområden, skogspartier och spännande lekplatser i området. Här finns även gym och matställe. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Hiss
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 11B, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 995 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 1/4
5 289 kr/mån
37 344 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge vid sjön Trummen erbjuds nu ett naturskönt boende på attraktivt läge. Stora rumsvolymer och ljus färgsättning gör boendet inbjudande och bidrar till en vilsam stämning. Byggnadernas formspråk tillsammans med boendemiljön skapar ett unikt intryck som samspelar med omgivningen på ett fantastiskt sätt. Belägenheten i markplan erbjuder en lättillgänglig och bekväm access in i bostaden. Tack vare de generösa ytorna känns boendet luftigt och stora fönsterpartier bidrar till att naturen alltid är närvarande. Den sociala planlösningen är utformad med vardagsrummet som hemmets hjärta. Från rummet kommer ni ut till den inglasade altanen som har en öppen och fri vy över Trummen. Köket från Ballingslöv går i snyggt utförande och ger ett inbjudande intryck. Den tillhörande matplatsen har utgång till bostadens andra uteplats. Sovrummen går i en ombonad känsla och erbjuder stora möblerbara ytor. Badrummet är bekvämt utrustat med golvvärme och är praktiskt uppdelat med plats för både klädvård och duschmöjlighet. Bostaden har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av garderober, klädkammare samt ett tillhörande förråd på vindsplan. Läget vid stadsnära Trummen öppnar upp för en njutbar livsstil där det attraktiva boendet och citys rika utbud ligger inom promenadavstånd. Strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. Eller ta en promenad mellan de tre sjöarna och känn bekvämligheten av att kunna ta tåget till en annan stad.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 2
Sjöbågen 4A, Välle Broar, Växjö kommun, bild 3

Sjöbågen 4A

Lägenhet
Välle Broar, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 725 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 592 kr/mån
27 823 kr/m²

Med fantastisk charm och underbart läge mellan de två stadssjöarna erbjuds nu ett naturskönt boende med genomtänkta lösningar och fina sociala ytor. Här finner man en välplanerade tvårummare med en överbyggd balkong med härlig sjöutsikt. Här möblerar man gärna upp med avslappnande utemöbler där man kan njuta av utsikten samtidigt som man har ett skyddande tak. Detta moderna boende har genomgående tidlösa färgval som följer med genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt intryck. Bostaden har ett enhetligt parkettgolv med golvvärme vilket gör det mycket lättmöblerat. Den sociala delen med vardagsrum och kök genomsyras av en öppen lösning och skapar en naturlig mötesplats i boendet. Den praktiska bardisken skiljer av köket på ett snyggt sätt och ger samtidigt extra arbetsyta. Lägenheten har ett sovrum som går i vilsamma toner och där det finns bra förvaringsmöjlighet för kläder i form av skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med duschhörna samt en funktionell tvättavdelning. Föreningsmiljön bjuder både på bad- och båtbrygga vid Trummens strand i anslutning till den härliga gemensamhetslokalen som är fullutrustad för det stora sällskapet. Föreningen har även tillgång till en rymlig övernattningslägenhet som går att hyra för när gäster kommer på besök. På innergårdarna samsas pergola och lekplats med vackra planteringar. Med sitt attraktiva läge är man granne med Universitetsområdet och har endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive kan man utöva allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Gustavsbergsvägen 1D, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Gustavsbergsvägen 1D

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
2 872 kr/mån
27 982 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa med balkong i fint solläge. Är ni ute efter en tvåa med gott om charm, stort kök, bra förvaringslösningar och en härlig balkong så är detta bostaden för dig. Här på Gustavsbergsvägen 1D bor ni centrumnära med bekvämt gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Kvarteren runt omkring är mycket lugna och trivsamma. Det finns flera fina närliggande parkområden och närheten till centrum ger ett brett serviceutbud av exempelvis gym, restauranger samt livsmedelsaffärer. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och i passagen in mot köket finns flera garderober att tillgå. Köket går i ljusa färger och har välplanerade ytor för både matlagning och förvaring. Här ryms med enkelhet även en trivsam matplats framför fönsterpartiet. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck vilket ger gott om ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även bostadens underbara balkong med vyer över innergården samt utsikt över den vackra Ekbacken nedanför bostaden. Sovrummet är målat i vilsamma färger och ger plats åt en dubbelsäng. Här finns både smarta förvaringslösningar samt en fransk balkong. Det fräscha badrummet är helkaklat och utrustat med stort duschutrymme. Här bor ni i en förening med en mycket god ekonomi och med närhet både mataffärer och matställen. Det finns även gott om busshållplatser och bra cykelleder som tar en både in till centrum och ut till universitetet och de större handelsområdena. För den aktive är Växjösjön endast en kort promenad bort och det finns både sportfält och löpbanor i närheten. För den naturintresserade finns härliga Fyllerydsskogen på nära håll. En idealisk adress för den som vill bo på ett lugnt och centrumnära läge i en välmående förening.

  • Premium
  • Balkong
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 16:45
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Apotekare Reinholds väg 7E, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Apotekare Reinholds väg 7E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 475 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 110 kr/mån
21 071 kr/m²

Välkommen till Apotekare Reinholds väg 7E och detta boende om 70 härliga kvadratmeter. Lägenheten ligger på våning två och har en välplanerad rumsdisponering med fint ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tillgång till den härliga balkongen i söderläge. Vidare i lägenheten finns två sovrum av bra storlek, badrum med tvättmöjlighet, och en rymlig klädkammare med bra förvaring. Här bor man på ett attraktivt läge med närhet till Universitetsområdet och med cykelavstånd till Centrum. En kort promenad på cirka en minut från bostaden finns busshållplatser vilket ger bra kommunikationsmöjligheter in till centrum. Inte långt från bostadsområdet ligger både stora mataffärer, gym och matställen. I närheten finns även flera skolar och förskolor. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Neptunusvägen 6, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Neptunusvägen 6

Villa
Östra Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
5 250 000 kr
144 + 41 m²
870 m² tomt

Välkommen till Neptunusvägen 6 och denna välskötta villa på omtyckta Östra Lugnet. Med en boyta om 144 välvårdade kvadratmeter och en härlig trädgårdstomt är detta en perfekt familjevilla. Den stenlagda uppfarten som leder fram till carporten ger plats åt flera fordon. Den genomtänkta planlösningen ger ett elegant och påkostat kök, generösa sällskapsdelar med härliga flöden i fokus och flera sovrum väl avvägda i storlek. Luftiga och stora sällskapsytor är lika självklart som de väl valda materialvalen. Denna moderna villa har genomgående stilrena färgval på väggarna som matchas snyggt med klinkergolv och ekparkett. Redan i hallen möts man av bostadens hemtrevliga atmosfär. Här finns även det första badrummet med en stilsäker färgkombination. Badrummet kompletteras av ytterligare funktionella delar i form av en välutrustad tvättstuga. Vidare på våningsplanet står ett stort härligt kök med tillhörande matplats, vardagsrum och matsal för de sociala delarna. Från denna yta når man även den härliga altanen på baksidan. Under årets varma delar passar altanen lika väl som en avkopplande lounge som middagsplats för både stora mingelpartyn och mysiga grillmiddagar med familjen. Villans övre plan får ett fint ljus och volym från stora fönsterpartier. På husets övervåning erbjuds ytterligare ytor att umgås på i ett stort allrum. På det övre planet finns även flera sovrum att tillgå samt ett badrum. Samtliga rum har utgång till terrassen där man blickar ut över villaområdet och ytorna bjuder in till avkoppling. På Östra Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 2
Menuettvägen 5, Hov, Växjö kommun, bild 3

Menuettvägen 5

Villa
Hov, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 350 000 kr
114 + 138 m²
5 rum
674 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade villa belägen i ett populärt och centrumnära område. Villan erbjuder en hemtrevlig boendemiljö med ett lugnt läge nära stadens puls. De välplanerade ytorna som omger huset erbjuder mängder av sittplatser, odlingsmöjligheter, kreativa rum och grönytor där barnen bekvämt kan leka och springa runt. Trädgården är lättskött och insynsskyddad och har ett bra solläge. Här finns en härlig uteplats där man kan njuta av solen stora delar av året. På den långa och generösa uppfarten som leder upp till garaget finns det plats för flera fordon. Invändigt finner man ett boende med en trivsam känsla som genomsyrar hela bostaden. Husets planlösning är genomtänkt med många bekväma lösningar som underlättar det vardagliga livet. Dessutom finns det mängder av praktiska utrymmen i form av förvaring, matkällare och garage. Boendet erbjuder även flera sovrum av bra storlek och med goda möbleringsalternativ som gör att rummen kan anpassas efter behov. Barnvänliga Hov är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att man har allt inom räckhåll och endast tre kilometer in till stadskärnan. Här finns Pilbäckskolan med förskola och grundskola och flertalet högstadie- och gymnasieskolor. Busshållplatsen ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt med cykel eller bil. Härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder uppmuntrar till fysisk aktivitet och på vintern inbjuder Tomtabacken till härlig pulkaåkning.

  • Premium
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Norrtullsgatan 10, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Norrtullsgatan 10

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 050 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/8
5 364 kr/mån
26 974 kr/m²

Välkommen till ett modernt boende på centralt läge. Med hiss från entréplan tar ni er enkelt upp till lägenheten som erbjuder en boendeyta om 76 välplanerade kvadratmeter. Här finns flertalet attraktiva och uppskattade attribut så som generös takhöjd, stora fönster och en tilltagen balkong. Hemmet erbjuder en planlösning med kök och vardagsrum socialt integrerade med varandra. Vidare finns två sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt generöst med förvaringsutrymmen. Redan i den välkomnade och kvadratsmarta hallen möts ni av väl genomtänkta materialval och smart disposition som genomsyrar hela bostaden. I och med att vardagsrummet och köket är integrerade skapas en social och lättmöblerad planlösning. Köket från Ballingslöv är mycket smakfullt med hög standard och goda arbetsytor. Den härliga balkongen är överbyggd och nås från bostadens två sovrum samt vardagsrummet. I varsin ände av vardagsrummet finns två privata sovrum som är målade i rogivande färger. Det helkaklade badrummet går i snygg tidlös design. Här finns bekväma lösningar som golvvärme och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare Området har en lummig innegård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor ni på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att ni aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Vingavägen 7F, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Vingavägen 7F

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
4 578 kr/mån
30 769 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam och bekvämt belägen bostadsrätt med stor frihetskänsla. Här finner man väldisponerade ytor i ett plan samt två toaletter. Villakänslan är påtaglig då man både har en grästäppa och uteplatser på fram- och baksida av boendet. Vid entrén finns ett lättillgängligt förråd och en praktisk yta för t.ex. cyklar. Dessutom beläget på en hörntomt som gör att man smidigt kan gå runt boendet. Det ljusa och öppna boendet har extra takhöjd och genomsyras av ett härligt ljusflöde. Här finns två sovrum samt badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig social yta med plats för loungegrupp och matplats. Köket är välutrustat med gott om bänk- och väggskåp. Möjlighet finns att skapa en köksö eller frukostbar med barstolar på den öppna ytan mot vardagsrummet. De stora fönsterpartierna och glasdörren till uteplatsen skapar ett vackert ljusinsläpp till vardagsrummet. Här har man ett härligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är utrustad med smidiga markiser och plisségardiner. På Vingavägen bor man i en lugn och gemytlig förening med inbjudande arkitektur och grönytor. En kort promenad från området ligger ST1 macken med post och in- och utlämningsställe. Här finns också busshållsplats och bra cykelleder in till centrum. Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör finns också i närområdet. Härlig natur erbjuds i Hovshaga naturreservat och Helgasjön och för den aktive finns Växjö Golfklubb, ridstall och Hagavallen med fotboll och tennisbanor.

  • Premium
  • Uteplats
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 2
Sven Blommas väg 4, Gemla, Växjö kommun, bild 3

Sven Blommas väg 4

Villa
Gemla, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
4 495 000 kr
139,6 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Nu finns det chans att förvärva denna nyproducerade villa med ett exklusivt designutförande med genomtänkta lösningar och material valda med fingertoppskänsla där stil och kvalitet står i fokus. Här kan man skapa ett boende med hög livskvalitet med direkt närhet till underbar natur. Den generösa tomten ger plats åt lummig grönska samtidigt som det finns möjlighet att skapa en privat och insynsskyddad uteplats och fantastiska rekreations ytor. Detta välplanerade enplanshus har tilltagna ytor som genomsyras av moderna val och stilren arkitektur. Bostaden består av stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med takhöjd hela vägen upp till nock. De stora fönsterpartierna samspelar väl med takhöjden och ger en öppen och luftig känsla. Härifrån nås husets stora uteplats. Köket är praktiskt utformat vilket skapar en trivsam känsla. Från bostadens hall har man direkt tillgång till samtliga tre sovrum. Sovrummen är ljusa och det ena inkluderar en rymlig klädkammare. De funktionella ytorna består av ett stilrent badrum, välutrustat tvättstuga samt en gäst-WC. Samtliga rum i villan är utrustade med en altandörr vilket gör att man aldrig är långt ifrån utemiljön. Sammantaget ett charmigt hem med flera kvaliteter som efterfrågas från ett lättskött boende. Till bostaden hör även en uppfart med carport. Vida carporten finns även ett förråd att tillgå. Villans tillgångar tillsammans med dess omgivning gör det här till ett boende med en livskvalité som är svårslagen, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av rogivande omgivningar med promenader i skog och öppet landskap. I Gemla bor man med goda kommunikationer in till både Växjö och Alvesta Varmt välkomna att boka visning till ansvarig mäklare!

  • Premium
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 15C, Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 15C

Radhus
Lugnet, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 600 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/2
5 747 kr/mån
26 000 kr/m²

Välkommen till ett stilrent radhus där moderna val möter praktisk funktionalitet i en perfekt kombination. Här finner man en bostad som erbjuder en bekväm och avslappnad livsstil med alla bekvämligheter du behöver. Den enhetliga färgsättningen med harmoniska kulörer genomsyrar hela boendet. Lägenheten är både hemtrevlig och stilren och har en tilltalande funktionell planlösning där bostaden erbjuder tre rymliga sovrum vilket ger plats för hela familjen. Redan i den välkomnade och kvadratsmarta hallen möts man av väl genomtänkta materialval och disposition som genomsyrar hela bostaden. Både vardagsrummet och köket har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som bjuder in utemiljön och ger luftig känsla. Uteplatsen och trädgården nås från bostadens kök och tack vare läget på hörntomt finns det möjlighet att gå runt bostaden. De stora gräsytorna ger en frihetskänsla och ger plats åt både lek och umgänge. Vidare på entréplanet finns även ett helkaklat badrum samt en separat praktisk tvättstuga. Övre planet har tre sovrum av bra storlek samt ett helkaklat badrum med badkar. Här finner man en bostad som ger en bekymmersfri vardag med moderna bekvämligheter. På Lugnet bor man på ett lugnt och barnvänligt område. Det finns både förskola och grundskola och goda bussförbindelser in till centrum. Med bra cykelleder och promenadstråk tar man sig enkelt både till affärer och ut i naturen. Det stora handelsområdet Norremark med all service ligger inom räckhåll och Evedal med Helgasjöns alla aktiviteter inbjuder till fysisk aktivitet och rekreation. På nära cykelavstånd hittar man både 4H-gården, Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner, Växjö Golfklubb, ridstall och bad i Helgasjön. Det finns också underbar natur i närområdet och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg.

  • Premium
  • Uteplats
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 2
Apelvägen 5K, Gamla Norr, Växjö kommun, bild 3

Apelvägen 5K

Lägenhet
Gamla Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 995 000 kr
97,5 m²
5 rum
4 957 kr/mån
20 462 kr/m²

Varmt välkommen till en unik bostadsrätt i tre etage på Apelvägen på Gamla Norr! Husen är byggda 1959 och karaktäriseras av en spännande arkitektur med stora fönsterpartier och vinklad takhöjd. Den väl genomtänkta planlösningen ger tre plan med fina sociala ytor där ni gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. På bostadens baksida finner ni tilltagna uteplatsen i härligt solläge som skapar en extra social yta under årets varma månader. Entrén ligger i markplan och direkt utanför har ni er egna uteplats där ni kan skapa en rofylld yta. Här finner ni även det tillhörande garaget. När ni stiger in i bostaden möts ni av tre våningar i en spännande och yteffektiv planlösning med generösa ytor. På entréplan finner ni en välkomnade hall, ett badrum samt ett sovrum med fönster mot framsidan. På övre plan välkomnas ni i vardagsrummet av generösa fönsterpartier och slående ljus som ger en härlig känsla. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Nedre plan erbjuder kök samt ett sovrum med bra förvaringslösningar. Härifrån når ni uteplatsen i härligt sydvästläge. Boendet har genomgående bra förvaring med förråd på både entréplan och nedre plan. Lägenheten ger en luftig och ljus boendemiljö som erbjuder fina sociala ytor både inne och ute. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som letar boende med villakänsla. Här bor ni dessutom i en förening med en god ekonomi med låg skuldsättning. Tack vare lägenhetens disponering kan ni anpassa bostaden efter era egna behov. Omtyckta Gamla Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns Lillestadskolan med förskoleklass upp till årskurs 6 dessutom finns flertalet högstadie- och gymnasieskolor på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till Handelsområde Norremark med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer tar ni sig enkelt med cykel eller bil. För naturupplevelser finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Uteplats
Vinamans väg 3, Kampen, Växjö kommun

Vinamans väg 3

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 895 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 681 kr/mån
18 950 kr/m²

Varmt välkommen till Vinamans väg 3 som är belägen i ett mysigt bostadsområde på naturnära Kampen. Här finner vi en väldisponerad fyrarummare på andra våningen. Bostaden är belägen i stabila Brf Kampen med grönskande utemiljö och riktigt bra gemensamhetsytor för alla boende i området. Invändigt genomsyras lägenheten av en luftig och öppen känsla. Det stora vardagsrummet har en lagom avskild öppenhet mot matplats och kök. Från vardagsrummet nås bostadens generösa balkong som kan inredas med utemöbler och växter. Hemmets tre sovrum är av bra storlek och erbjuder goda möbleringsalternativ. I bostaden ryms både badrum och gästtoalett. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsmattan. Här kan du också träna på utegymmet, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där ni kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har ni även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Högövägen 4B, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Högövägen 4B

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
895 000 kr
48 m²
1 rum
3 117 kr/mån
18 646 kr/m²

Varm välkommen till en fin etta i Bredvik där du erbjuds trygg månadsavgift i fem år. Här finns oerhört smakfulla och genomtänkta materialval som förmedlar en känsla av lyx och stil. Bostaden erbjuder trevliga och sociala ytor som är bekvämligt för härligt umgänge. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet och kommer i en härlig vit nyans och förmedlar en känsla av modern inredning och stilren känsla. Rummet ger med sina generösa fönsterpartiet ett härligt ljus och gör detta rum till ett trivsamt ställe att vistas i. Det finns plats för en större säng och det går med en smidig lösning skärma av området vid sängen. Badrummet är helkaklat och följer i samma stilrena färgton i härlig vit. Hela lägenheten är modern och har ett härligt ljus och en harmonisk känsla som genomsyrar hela bostaden. Bredvik är den naturnära och gröna stadsdelen som blivit mycket attraktiv för barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har Norra Bergundasjön ett stenkast bort. Till centrum och Samarkands handelsområde tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel och det finns bra och välplanerade vägar för att ta sig dit. För den aktive finns sportfält, löparslingor och cykelvägar i området.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 2
Södra Esplanaden 34, Söder, Växjö kommun, bild 3

Södra Esplanaden 34

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
3 550 000 kr
80,9 + 38 m²
3 rum
5 529 kr/mån
43 881 kr/m²

Välkommen till de attraktiva Sebohusen längs med Södra Esplanaden som ritades av stockholmsarkitekten Ernst Grönvall på 40-talet. De charmiga bostäderna karaktäriseras av en inbjudande villakänsla där varje lägenhet har tillgång till en lummig trädgård och en gemensam park för de boende. Utformningen av bostaden utgörs av olika plan och som både har en social och privat del varav dessa är praktiskt avskilda. Entréplanet med vardagsrummet blir boendets naturliga mötesplats med fina sociala ytor där man gärna spenderar mycket tid med familj och vänner. Härifrån kommer man ut till det generösa inglasade uterummet i härligt söderläge. Detta blir sommarens favorityta och här blickar man ut över den insynsskyddade trädgården och Södra Esplanadens allé. Det privata övre planet erbjuder två sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Källarplanet är flexibelt och är idag inrett med sovrum och förrådsdel. Här finns möjlighet att skapa allrum, kontor eller sovrum, allt utifrån egna önskemål. Det mysiga radhuskvarteret erbjuder stor frihet och de fina grönytorna skapar utrymme för den trädgårdsintresserade. Samtidigt får man ett bekymmersfritt och lättskött boende. Sebohusen är en kulturhistoriskt intressant förening med stor gemenskap och stabil ekonomi. Beläget på city- och naturnära Söder med allt inom räckhåll får man det bästa av två världar. Utbudet av kulturella upplevelser och välrenommerade restauranger skapar ett attraktivt läge. För barnfamiljen finns det barnomsorg och barnvänliga aktiviteter i närområdet såsom mysiga lekplatser, Strandbjörket och pulkabacken Kala Höjden. Växjösjön med dess vackra promenadstråk erbjuder fysisk aktivitet med utegym, tennisbanor och simhall. Expansiva stationsområdet bidrar till smidiga och bekväma resemöjligheter både i närområdet och till andra städer.

  • Premium
  • Uteplats
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun, bild 2
Vinamans väg 10, Kampen, Växjö kommun, bild 3

Vinamans väg 10

Radhus
Kampen, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 495 000 kr
134,8 m²
5 rum
vån 1/2
8 753 kr/mån
18 509 kr/m²

Välkommen till detta bostadsrättsparhus med villakänsla. Underbart belägen på sjönära läge i det omtyckta området Kampen finner vi denna ljusa och mycket väldisponerade bostadsrätt om hela 134,8 kvadratmeter. I avgiften ingår både värme, vatten och sophantering. På en lugn återvändsgata är det första man möts av, den lummiga grönska som omgärdar hela föreningen. Boendet ligger inbäddat i härlig natur med vacker arkitektur och sobra putsade fasader. Utemiljön är välskött och atmosfären trivsam. Det slående med belägenheten vid Växjösjöns strandkant är den ständigt närvarande sjöutsikten. Bostaden fördelar sig över två plan och har en bekväm egen entré. I soligt läge ligger den härliga och tilltagna uteplatsen. Här finns plats för utemöbler och även en skyddande markis för sommarens varma dagar. Vid parhusets entré finns ytterligare en uteplats med skön kvällssol. Bostaden är välplanerad med flera sovrum, rejält kök med egen matplats och ett inbjudande vardagsrum som ger plats åt både avkoppling och umgänge. Det privata gavelläget ger ett fint ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Tack vare gavelläget har man bara grannar åt ett håll vilket bidrar till ett lugnt och privat boende. På ett bekvämt avstånd från bostaden har man nära till flera förskolor och skolor. Härifrån tar man sig även på enkelt sätt ut till universitet. Läget vid stadsnära Växjösjön gör att du kan bada och njuta av en picknik på den stora gräsytan. Här kan du också träna på utegymmet och hinderbanan, spela beachvolleyboll eller ta en löprunda eller promenad mellan de tre sjöarna. I närheten finns dessutom Växjö simhall. Endast en kort promenad bort ligger citys rika utbud där man kan strosa runt i mysiga butiker och avsluta dagen med en gastronomisk upplevelse i en av Växjös prisbelönta restauranger. På gångavstånd har man även mataffärer, blomsterbutik, gym och matställen.

  • Premium
  • Uteplats
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 14:45
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Sälgstigen 4F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Sälgstigen 4F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till populära Norr och Sälgstigen 4F. Här finner man en tilltalande lägenhet med trevlig föreningsmiljö och grönskade omgivningar. Bostaden ligger en våning upp med fint hörnläge och inrymmer två rum och kök samt en härlig balkong med fint solläge. Vid bostadens entré, i motsatt väderstreck från balkongen, finns även en loftgång att tillgå. Här finns plats för en mindre sittgrupp. På Sälgstigen bor man i en stabil förening där all drift ingår månadsavgiften. Till lägenheten hör även en parkeringsplats och ett utvändigt förråd. Här skapar generösa ytor ihop med stora fönster en härlig och ljus boendemiljö. Lägenheten har en väldisponerad planlösning som ger ett bekvämt boende. Här erbjuds en ljus och inbjudande atmosfär i köket där de sociala ytorna fortsätter över i vardagsrumsdelen. Ytorna ger gott om plats för soffgruppsmöblemang och i köket ryms med enkelhet en tillhörande matplats. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ljusinsläpp i två väderstreck. Från vardagsrummet nås även utgången till balkongen. Här möblerar man gärna upp med en sittgrupp. Vidare har bostaden ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även goda möjligheter för praktiskt klädförvaring i form av två garderober. Dessutom finns ett stilrent badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare. Omtyckta Norr är en centrumnära stadsdel med allt inom räckhåll. Här finns skolor för barn i olika åldrar på bekvämt avstånd. Busshållplatser ligger nära bostadsområdet vilket gör det bekvämt att ta sig in till centrum. Till handelsområdet Norremark ,med ett stort utbud av serviceinrättningar och stora mataffärer, tar man sig enkelt med cykel eller bil. För den aktive finns det härliga skogspartier, Fyllerydsskogen och bra cykelleder som uppmuntrar till fysisk aktivitet.

  • Premium
  • Balkong
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 5, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 5

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 650 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 1/4
4 222 kr/mån
28 302 kr/m²

Underbart boende beläget vid Växjösjöns kant. Tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck är man aldrig långt från naturen utanför fönstret eller dagsljusets strålar. Det rogivande vardagsrummet blir den självklara mittpunkten för trivsamma stunder med familj och vänner. Härifrån kommer man också ut till den mysiga balkongen. Med fri öppen utsikt och övertäckt med tak blir detta favoritrummet årets varma dagar och kvällar. Dessutom finns det en trappa ned till markplan vilket skapar en bekväm tillgänglighet. Matplatsen ligger i direkt anknytning till vardagsrummet och med sin stora öppning skapas en integrerad yta där även det stora sällskapet får plats. Sovrummet har bra storlek och erbjuder plats för ytterligare möbler utöver dubbelsäng. De vackra fönster i vinkel skänker en fridfull utsikt. Det stilrena badrummet har ett vackert mönstrat golv och det finns också en stor klädkammare i bostaden. Väl dold i grönskande växtlighet ligger Södrabogränd endast några meter från Växjösjön. Med ett attraktivt läge med närhet både till Universitetsområdet och med endast ett kortare avstånd till Centrum. Utanför bostadsområdet ligger både stora mataffärer, blomsteraffär, gym och matställen. För den aktive och naturintresserade är de tre sjöarna Bergundasjön, Trummen och Växjösjön endast ett stenkast bort och här kan utövas allt från Padel och tennis till löpning och simning. Här finns också vackra promenadstråk och mysiga caféer längs med sjöarna. Teleborgs slott med sin vackra park, servering och Brygghus erbjuder en vacker och historisk miljö för rekreation och lugn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun, bild 2
Vretvägen 32, Araby, Växjö kommun, bild 3

Vretvägen 32

Radhus
Araby, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
2 600 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
458 m² tomt

Välkommen till Vretvägen 32 och detta inbjudande boende med samtliga 150 kvadratmeter fördelat på ett och samma plan. Planlösningen är naturligt avdelad för att skapa funktion och en praktisk vardag. Huset är välplanerat och inrymmer fem rum och kök samt flera funktionella och renoverade utrymmen. Vidare på tomten finns garage med förrådsdel. Baksidan är generös och vetter mot allmänning vilket skapar en privat atmosfär. Praktisk planlösning med stora rum såsom kök med rejäl matplats och generöst av förvaring i skåp och bekväma arbetsytor. Det stora vardagsrummet bjuder på bra sällskapsytor och inrymmer både matplats och soffdel. Här har man stora fönsterpartier ut mot baksidan. Detta ger en luftig känsla för hela rummet. Bostadens fyra sovrum är lättmöblerade och kan anpassas efter behov. Det helkaklade badrummet går i en snygg färgsättning och är utrustat med badkar. Bostadens tvättstuga nås från köket och är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här har man även utrustat utrymmet med en duschplats. Hallen är rymlig nog att inrymma en skjutdörrsgarderob och avhängningsmöjligheter samt nära access till gäst-toaletten. I hallen finns även en klädkammare att tillgå. Tomten på framsida har en asfalterad uppfart som leder fram till garaget. På baksidan finner man ett stort trädäck och en lättskött trädgårdstomt med plats för både lek och planteringar. På Araby bor man endast en kort cykeltur eller promenad från stadskärnan och här tar man sig enkelt in till centrum med hela stadens utbud till förfogande. Närheten till de stora handelsområdena I11 och Grand Samarkand gör att man har allt inom räckhåll och för den aktive finns arenastaden med sitt stora utbud inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun, bild 2
Österleden 62E, Norr, Växjö kommun, bild 3

Österleden 62E

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Bjurfors Växjö
1 595 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/5
5 012 kr/mån
17 921 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade trerummare med generösa umgängesytor. Här blir den härliga inglasade balkongen, som vetter mot lummigt skogsparti, lägenhetens favoritplats. Tack vare lägenhetens idealiska läge på området känns den både privat och insynsskyddad. Boendet har en välplanerad planlösning som erbjuder separat tvättstuga och två sovrum i bra storlek. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier bidrar till en luftig känsla. Detta kombineras med genomgående sober färgsättning som skapar ett harmoniskt intryck. Här finner man också ett stilfullt och välutrustat kök samt ett trivsamt vardagsrum med fina umgängesytor. Badrummet är renoverat och erbjuder rymliga ytor och dusch. Här får man ett riktigt attraktivt boende med låg månadsavgift och med ett bekvämt avstånd till stadskärnan. Österleden är belägen med närhet till Fyllerydsskogen och dess härliga natur. Endast en kort promenad bort finns sportfält och löpbanor. Handelsområde Norremark med all service och stora mataffärer tar man sig enkelt till med cykel eller bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 126