Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge

Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Verandastigen 3

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
2 250 000 kr
84 m²
1.5 rum
vån 5/5
6 378 kr/mån
26 786 kr/m²

Varmt välkomna till Verandastigen 3 i Söderby och denna fina lägenhet högst upp i detta fantastiska sekelskifteshus. Denna unika bostad på 84 kvadratmeter utmärker sig genom tidstypiska detaljer och charmiga takbjälkar som ger karaktär och personlighet åt boendet. Fantastisk rymd i lägenheten med en enastående takhöjd. Lägenheten erbjuder idag stora sociala ytor där den i grund och botten varit en etta om 84kvm. I dagsläget finns det en skiljevägg byggd för att få till en sovdel där dock väggen inte är byggd hela vägen upp till taket, därmed kan man se takbjälkarna även där. Möjlighet att göra om det till en trea med enkla medel. Fin balkong med trevlig utsikt över omgivningen. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Bostaden är belägen i ett omtyckt, rofyllt och trivsamt område i Söderby med blandad bebyggelse i form av både villor/radhus samt flerbostadshus. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker och bra kommunikationer. Smidiga bussförbindelser till både pendeltåg och centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Emanuel Birkes väg 8A, Salem Centralt, Salems kommun

Emanuel Birkes väg 8A

Lägenhet
Salem Centralt, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
2 100 000 kr
105,8 m²
4 rum
vån 1
6 993 kr/mån
19 849 kr/m²

Välkommen till denna denna rymliga etagelägenhet med inglasad balkong om 106 kvm fördelad på fyra rum och kök. Entréplanet erbjuder hall med klinker, separat klädkammare, sovrum i bra storlek, helkaklat badrum, ljust rymligt kök och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge mot innergård. En trappa upp finns en möblerbar hall med egen ytterdörr, två sovrum och kaklat duschrum med klinkergolv. Lägenheten ligger i direkt närhet till busshållplats och Salem Centrum med mataffär, service och flera restauranger. Även närhet till flera skolor och förskolor. Lägenheten är i behov av renovering.

  • Hiss
Mosshagestigen 129, Rönninge, Salems kommun

Mosshagestigen 129

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
1 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/2
3 891 kr/mån
37 976 kr/m²

Här erbjuds en charmig och hemtrevlig hörnlägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Här kommer du att trivas. Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och möblemang. Köket är praktiskt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Badrummet är smakfullt och fint med toalett, kommod, golvvärme, tvättmaskin, dusch och badrumsskåp. Det mysiga och ljusa sovrummet har greigemålade väggar och parkettgolv och erbjuder plats för dubbelsäng och plats för garderob. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, lummig och delvisinsynsskyddad uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Lägenheten är registrerad som 1Rok men är ombyggd idag till en 2Rok. Salem är en mycket barnvänlig och trivsam del av Rönninge. Här bor du med Salem centrum inom gångavstånd och Rönninge centrum ligger en enkel bussresa bort. Dessutom har du Stockholm central inom pendlingsavstånd. Inom ett par 100 meter finner du två förskolor. Vi ses på Mosshagestigen 129!

  • Uteplats
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun

Verandastigen 3

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
3 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/5
7 253 kr/mån
36 209 kr/m²

Denna unika trerummare ligger belägen i trivsamma Söderby, i en vacker byggnad från sekelskiftet. Med ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd och stora spröjsade fönster bor du omgiven av originaldetaljer från sekelskiftets byggnadskonst. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, två badrum och två sovrum. I det öppna och sociala vardagsrummet möts du bland annat av stora vackra fönster som bidrar till att bostaden genomsyras av ljus, samt generösa sällskapsytor. Köket är renoverat, ljust och stilrent med öppen planlösning mot vardagsrummet, påkostade material, generösa arbetsytor och gott om plats för matgrupp samt annat möblemang. Sovrummen är öppna och rogivande med vacker utsikt över naturen. Bostaden erbjuder fransk balkong med dubbeldörrar samt en rymlig uteplats i insynsskyddat söderläge. Bostaden är belägen i ett omtyckt, rofyllt och trivsamt område i Rönninge med blandad bebyggelse i form av både villor/radhus samt flerbostadshus. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker och bra kommunikationer. Smidiga bussförbindelser till både pendeltåg och centrum. Säljarens ord: "Bostaden" Etagelägenheten inger ett intryck av lyx, framför allt takhöjden som ger en god rymlighetskänsla, den öppna planlösningen som ger utrymme för stora sociala ytor, samt dem höga fönstren som släpper in fint ljus och gör lägenheten unik och elegant. De mörka trägolven ger en fin kontrast till de ljusa väggarna. En stilren spiraltrappa ner till bottenvåningen där det finns möjlighet att bygga ytterligare ett rum. Det är lugnt och tyst, inte alls lyhört, och grannarna är trevliga! "Området" Det är nära till kommunikation, men även parkering utanför byggnaden. Vi har en förskola och skola i anslutning till huset. Närhet till både grönområden och skog med trevliga promenadstråk. Söderby är ett väldigt lugnt och familjevänligt område. Det inges en rogivande känsla både i området och i husbyggnaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4