Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustav Adolfs gata 27, Högaborg, Helsingborgs kommun

Gustav Adolfs gata 27

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
920 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
5 109 kr/mån
15 593 kr/m²

En genomgående bostad med två rum och kök belägen på andra våningen med i hiss från markplan! Luftig och socialt vardagsrum som bjuder in för trevliga sammankomster med vänner eller bara mys i soffan framför tv. Köket är öppet och erbjuder plats för matbordsmöblemang samt behagligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Bostaden erbjuder er också ett rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och ett badrum utrustat med badkar. Här bor ni ett stenkast från b.la campus, kollektivtrafik, centrum och furutorpsparken. Med en enkel gångväg är ni nere på Söder-City med ett stort utbud av shopping, restauranger, service m.m. Ni bor på ett ypperligt läge med närhet till det mesta. Bostaden är inflyttningsredo och säljaren är flexibel med tillträde så passa på att boka upp en visning redan idag!

  • Hiss
Sturegatan 22, Söder, Helsingborgs kommun

Sturegatan 22

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
1 138 000 kr
72 m²
2 rum
4 036 kr/mån
15 806 kr/m²

Här presentera denna ljusa 2a med privat uteplats och låg avgift! Ta klivet in i hallen som erbjuder klinkergolv, garderob och goda avhägningmöjligheter. Härifrån når ni vidare till den stora klädkammaren, ljusa köket och rymliga vardagsrummet. Ni tar er vidare till köket som är bostadens mittpunkt möts ni av gott om förvaringen på ena sidan och bra arbetsyta på andra sidan, utöver detta får ni en välutrustad maskinpark och plats för en matgrupp för ca 4-personer. Här kan ni sitta och avnjuta en god frukost eller en mysig middag med utsikt över den privata uteplatsen och föreningens grönskande baksida. Till vänster om köket når ni vardagsrummet är klätt med ett ljust golv, gott om ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen på bostadens baksida. Här kan ni möblera efter smak och tycke med exempel en stor soffgrupp och en gedigen matplats för större middagsbjudningar. Till höger om köket når ni sovrummet med plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderobslösning samt anslutning till det helkaklade badrummet utrustat med duschhörna, tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis får ni en stor och rymliga bostad som erbjuder er möjlighet att kunna skapa ett framtida drömhem och sätta er personliga prägel på. Bostaden är självfallet direkt inflyttningsklar så ni kan bo in er ordentligt. Har ni fler funderingar eller önskar boka in er på en förhandsvisning är ni välkomna att höra av er till ansvarig mäklare, Välkomna!

  • Uteplats
  • Hiss
Ornakärrsvägen 28-30, Kullabygden, Höganäs kommun

Ornakärrsvägen 28-30

Gård/Skog
Kullabygden, Höganäs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
6 395 000 kr
123 + 123 m²
4 rum

Välkommen till denna naturnära oas där möjligheterna är oändliga! Här finner du en etablerad hallonodling som är redo att ta emot nya ägare och fortsätta leverera fantastiska bär till marknaden. Men det är inte bara odlingen som imponerar – det renoverade boningshuset kommer garanterat att få ditt hjärta att slå ett extra slag. Med två uthyrningsbostäder finns det även möjlighet att generera en extra inkomst eller varför inte ha plats för vänner och familj på besök? För den som drömmer om att arbeta hemma och ha en egen verksamhet är detta den perfekta platsen. Med en obebyggd tomt finns det utrymme för expansion och att förverkliga dina idéer. Och glöm inte bort att det barnvänliga och lantliga läget ger dig lugn och ro i vardagen. För den händige finns det en verkstad och ett garage för att förverkliga alla dina projekt. Njut av soliga dagar i uterummet eller promenera i den lummiga trädgården och beundra all dess skönhet. Vänta inte för länge – denna unika möjlighet kommer snart att vara borta. Ta chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa din drömverksamhet på denna underbara gård. Välkommen hem till Ornäskärrsvägen i Kullabygden, Höganäs!

  • Energieffektiv
Södra Hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Södra Hunnetorpsvägen 48B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
1 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 512 kr/mån
18 924 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet med en naturnära och barnvänlig belägenhet. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har närheten till kommunikationer och all service du behöver. Denna välplanerade bostad på markplan erbjuder dig en generös boyta på ca 79 kvadratmeter. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Lägenheten är nyligen renoverad och andas modernitet och stil. Stig ut genom dörren och upptäck det mysiga uterummet, perfekt för trevliga grillkvällar eller avkopplande stunder i solen året om. För bilägaren finns det möjlighet att parkera på flera parkeringsplatser i området och det finns gott om plats för gästerna. Den välskötta föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder sina medlemmar fina gemensamma ytor. Här finns lekplatser för de små, grönområden att utforska och cykelvägar för härliga utflykter. När det kommer till service har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Nära till grundskola och med bra kommunikationer når du snabbt och smidigt stadens centrum. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska objekt. Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sjukhusvägen 41, Bjuv, Bjuvs kommun

Sjukhusvägen 41

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
3 295 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i en trygg återvändsgata i det naturnära och barnvänliga området Bjuv. Här erbjuds en modern och välutrustad bostad med samtliga sovrum på samma våning, perfekt för familjen. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling, med en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar. Här kan du njuta av grönskande trädgården och den vackra naturen som omger dig. Förutom det inglasade uterummet finns även ett garage med gott om plats för både parkering och förvaring. I källaren finner du ytterligare utrymme, perfekt för att skapa ett extra socialt utrymme, kontor eller hobbyrum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i hela bostaden. Här finns även en fungerande eldstad som skapar en mysig atmosfär under vinterkvällarna. Det moderna köket är nyrenoverat och har alla bekvämligheter du kan önska, inklusive nya maskiner och stilfulla detaljer. I anslutning till det stora sovrummet finns en walk-in-closet där du kan förvara alla dina kläder och accessoarer på ett organiserat sätt. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både stadens puls och den vackra omgivande naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna familjevilla, med allt du kan önska dig och mer därtill. Välkommen hem!

Gruvgatan 1, Billesholm, Bjuvs kommun
  • Budgivning pågår

Gruvgatan 1

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 500 000 kr
175 + 25 m²
8 rum
1 579 m² tomt

***NYTT PRIS*** Välkommen till denna fantastiska villa med ett perfekt läge för den stora familjen. Här får du inte bara en rymlig och väldisponerad bostad, utan även en stor och lummig tomt som erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Belägen i ett barnvänligt område och med närhet till kommunikationer är detta verkligen ett drömhem för den aktiva familjen. Det generösa boendet sträcker sig över 175 kvadratmeter och erbjuder möjlighet till fler sovrum om så önskas. Den öppna planlösningen ger en luftig och modern känsla, perfekt för umgänge och gemensamma aktiviteter. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin kontakt med den grönskande trädgården. Bostaden har även en imponerande uppfart med carport samt möjlighet till garage för den bilintresserade. Här finns gott om plats för både vardagens behov och förvaring av hobbyfordon. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet på hela 40 kvadratmeter, där du kan njuta av utomhuskänslan året om. Det helkaklade badrummet är också en trevlig detalj som bidrar till lyx och komfort. Denna villa har genomgått en omfattande renovering under 2000-talet, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora renoveringsprojekt. Här finns verkligen alla förutsättningar för att skapa ett drömhem för hela familjen. Välkommen till Gruvgatan i Billesholm!

Murargränden 3, Landskrona, Landskrona kommun

Murargränden 3

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
4 000 000 kr
170 + 99 m²
12 rum
276 m² tomt

Denna centralt belägna villa är perfekt för den familj som söker ett bekvämt och barnvänligt boende. Med närhet till kommunikationer och ett trevligt läge blir vardagspusslet enklare att lösa. Den generösa uteplatsen erbjuder soliga stunder under många timmar, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Med tre lägenheter och en intäkt på cirka 25 000 kr per månad ger denna fastighet också möjlighet till extra inkomst. Dessutom finns det två separata tvättstugor för bekvämlighet och smidighet i vardagen. Här finns även potential att göra om fastigheten till ett rymligt familjehus. Med sina 170 kvadratmeter och tomtarea på 276 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa sitt drömhem. Fastigheten är utrustad med fjärrvärme och separata elcentraler för varje lägenhet. Dessutom finns dubbla förråd på baksidan samt dubbla uteplatser under tak med tillhörande trädgård. En del renoveringar har gjorts genom åren, inklusive taket 2016, våtutrymmen av varierande ålder och fönster från samma år. Fiber installerades 2015 och trädgården och uteplatserna renoverades 2019 för att skapa en trivsam utemiljö. Detta är verkligen en unik möjlighet att äga en fastighet med stor potential i en attraktiv del av Landskrona. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och njuta av alla fördelarna med detta centralt belägna och barnvänliga läge.

Rönnebergsgatan 55, Landskrona, Landskrona kommun
  • Budgivning pågår

Rönnebergsgatan 55

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
2 795 000 kr
113 + 64 m²
4 rum
350 m² tomt

Denna centralt belägna villa är den perfekta bostaden för den barnfamiljen som vill ha närhet till både stadens puls och grönskande naturområden. Med en kort promenad når du kommunikationer som tar dig till både skolor och arbetsplatser. Uteplatsen är verkligen något utöver det vanliga. Här kan du njuta av många soltimmar vid poolkanten eller koppla av i det charmiga lusthuset. Den stenlagda uppfarten ger dig gott om plats för flera bilar och de två förråden ger extra utrymme för allt du behöver förvara. När kvällarna blir svala kan du tända upp braskaminen och njuta av en varm och mysig atmosfär. Luftvärmepumpen håller temperaturen behaglig året runt. Inomhus hittar du tre rymliga sovrum, två stilfulla badrum och en delvis inredd källare som ger dig extra utrymme för hobbyrum eller extrarum. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en härlig kombination av komfort, funktionalitet och stil. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Rönnebergsgatan i Landskrona!

Agatvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
4 395 000 kr
119 m²
4 rum
1 131 m² tomt

Nu kan vi med glädje presentera detta nyproducerade 1,5-plans hus i barnvänliga Östra Karup! Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Villa Lekeryd är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller tack vare sina gedigna ytor, smakfulla materialval och stora möjligheter till att sätta sin egna prägel på bostadens ovanvåning. Till bostaden får man en stor tomt, härligt trätrall, isolerat garage och en bra uppfart för bilarna. Just denna villan har de valt en stående panel med liggande detaljer och svart tak. Invändigt har man verkligen valt att skapa känslan av lyx och bekvämlighet genom den öppna planlösningen, höga standarden och stilrena ekparkettgolv. Bottenvåningen är hela 119kvm inrett med hela 4 rum och kök, stort badrum och en stor tvättstuga med separat ingång från uppfarten. Väljer ni sedan att sätta tänderna i att färdigställa det oinredda ovanvåningen får ni en total boyta om 195kvm och upp till hela 10rum. Ovanvåningen är även förberedd för att kunna installera ett rymligt badrum. Är detta ert drömhus? Härligt! Då kontaktar ni ansvarig mäklare för intresseanmälan eller boka in dig på visning. Och ni, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om ni inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har ni möjlighet att matcha det högsta budet. **Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. Trädgården kommer grovplanerad, så detta är endast ett förslag på vad man kan göra.**

  • Nyproduktion

Visar alla 9