Svenska Mäklarhuset Farsta

Svenska Mäklarhuset Farsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Harmonivägen 31, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Harmonivägen 31, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 2
Harmonivägen 31, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 3

Harmonivägen 31

Radhus
Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 195 000 kr
98 m²
4 rum
102 m² tomt

På familjära och omtyckta Harmonivägen presenteras detta radhus med friköpt tomt samt ett mycket trivsamt och lugnt läge. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett rymligt kök med stor matplats, samt ett stort vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till den trädäckade uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. På husets framsida finns även där en stenlagd uteplats. På övre plan finns tre rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även två badrum, ett på varje plan, varav ett är utrustat med tvättmaskin. Behöver du ett rum till? Här finns möjlighet att inreda vinden, vilket en del grannar gjort. Låga driftskostnader tack vare samfällighetsavgift som bland annat inkluderar garageplats, värme, vatten och grundutbud tv. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. På Harmonivägen har du möjligheten att leva lite mer miljövänligt, härifrån kan du gå och cykla till det mesta. Här finns både skola och förskola på bekvämt avstånd. Här bor du med ett perfekt läge till Skogås centrum med affärer och service samt pendeltåg som tar dig in till stan på 20 minuter. Natursköna sjön Drevviken med badplatser och rekreationsstråk ligger bara 300 meter från huset. Så släng på dig badkläder och badrock – sisten i är en badkruka! Välkommen hem!

  • Premium
Farstavägen 91, Farsta, Stockholms kommun

Farstavägen 91

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 495 000 kr
96,5 m²
5 rum
vån 9/16
6 658 kr/mån
36 218 kr/m²

För oss Farstabor är Brf Hjälmös silhuett välkänd. Farstas centrala mittpunkt, med direkt närhet till precis allt! Centrum, tunnelbana, natur och bad. Ja, listan kan göras lång! Brf Hjälmö är en populär HSB förening som bl a erbjuder kostnadsfritt gym, samt även gästlägenhet och föreningslokal som kan hyras för en liten slant. Källarförråd om ca 5 kvm samt tvättstuga i samma hus - så praktiskt! Lite nött av tidens tand finns här möjlighet att skapa sitt eget drömboende! Denna ljusa och trivsamma lägenhet erbjuder inte bara generöst med utrymme för din egen familj, utan också en potential för extra inkomst och flexibilitet. Här finns nämligen ett separat rum med egen wc, och egen entré. Eller så kanske det blir ert egna hemmakontor, eller tonårsboende? Här ryms även ytterligare två sovrum (ursprungliga tre kan lätt återställas - se alternativ planlösning), badrum, separat wc, två klädkammare samt ett härligt stort sällskapsrum i fil med köket. Milsvid utsikt över Farsta med omnejd, samt över Farsta centrum som ligger alldeles intill. Balkongen bjuder på skön eftermiddags- och kvällssol. Det centrala läget i Farsta är helt perfekt - populära Farsta centrum samt tunnelbanan (dryga 20 minuter så är du innanför tullarna) finns på bara några minuters promenad från lägenheten. I Farsta centrum finns ett stort utbud av butiker, restauranger, all sorts service samt trevlig torghandel året runt. Farsta omgärdas av de två stora sjöarna Drevviken samt Magelungen som bägge bjuder på härligt friluftsliv samt fina badplatser. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Kumminvägen 16, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Kumminvägen 16

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
6 005 kr/mån
41 709 kr/m²

Välkomna till Kumminvägen 16 och denna trivsamma gavellägenhet i toppskick med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva! Brf Kryddhyllans bostäder stod färdiga under 2013 och har sedan dess lockat med sitt lugna, men ändå centrala läge uppe på gräddhyllan i Hökarängen. Längst in på återvändsgata njuter du av lugnet och den fina utsikten mot skogsbacken nedanför huset. Direkt innanför ytterdörren möts ni av ett modernt och samtidigt tidlöst boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. Ett otroligt ljusinsläpp från stora fönster samt en öppen planlösning, ger bostadens sociala sällskapsytor i form av kök och vardagsrum en härlig atmosfär. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar under dagen och långt in på kvällen, tack vare det fina sydvästläget. Lägg därtill två bra sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, samt bra förvaring i lägenhetsförrådet som praktiskt nog är i lägenheten. Hiss finns givetvis i fastigheten samt möjlighet att hyra p-plats (ingen kö f n). I avgiften ingår värme, bredband 100/100 mbit och grundutbud tv. Här bor du med ett perfekt läge endast några minuters promenad till Hökarängens centrum med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Fagersjöskogen runt husknuten, och med bekvämt gångavstånd till Farsta centrum med matbutiker och shopping för alla smaker. Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Hökarängen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Tunnelbanans gröna linje tar dig innanför tullarna på mindre än 15 minuter. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 44, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 44

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
1 995 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 4/5
4 295 kr/mån
27 593 kr/m²

Välkomna till denna fina 3:a med hiss i huset, och närhet till såväl kommunikationer som natur. Bostaden är genomgående renoverad under senare år och har ett rikligt ljusinsläpp. Här finns bland annat ett trivsamt renoverat kök med öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, badrum med kombimaskin och två trevliga sovrum. I bostaden finns också en klädkammare och för den som önskar ytterligare möjlighet till förvaring finns även ett källarförråd som hör till lägenheten. Den mysiga inglasade balkongen bjuder på sol större delen av dagen! Brf Skogås 1 är en välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen bildades 1961, äger marken och har en låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat parkering, (lediga parkeringsplatser finns), tvättstuga, cykelförråd, lägenhetsförråd, tvättstugor, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och lägenhetsförråd. Hushållsel debiteras månadsvis på avi från föreningen. Här bor du på ca 5 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Cirka 5 minuters promenad från lägenheten finns pendeltågsstationen (drygt 20 minuter till Centralen). Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Mellan huslängorna leker barnen fritt, och här finns också flera lekplatser. På husets grönskande baksida finns populära Lassemaja-parken där barnen stortrivs! Lägenheten är även nära förskola, grundskola och gymnasium. Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Musikalvägen 80, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
Musikalvägen 80, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 2
Musikalvägen 80, Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun, bild 3

Musikalvägen 80

Radhus
Skogås - Drevviksstrand, Huddinge kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 795 000 kr
98 + 18 m²
5 rum
120 m² tomt

Nästan längst in på Musikalvägen, och med ett lugnt läge utan biltrafik, hittar vi detta fina radhus med friköpt tomt. Här har du ett trivsamt sluttningsradhus med solsäkert läge både morgon och kväll, på den lagom stora tomten. Trädgården är en egen liten oas som omfamnar tomtens baksida som ligger vänd mot söder och gränsar mot en skogsbeklädd allmänning. Här kan vi gå i god för att du kommer att trivas alla dagar i veckan – helt enkelt ett radhus som är väldigt lätt att tycka om. Familjens yngsta kommer uppskatta de två lekplatserna på vartdera sidan av huset. Fyra sovrum - som kan återställas till de ursprungliga tre - här finns även ett badrum samt en separat wc, kök och matplats, vardagsrum med balkong och icke minst två rymliga rum (utan fönster) som kanske blir gillesstuga, förråd eller spa? Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, invid husets entré finns ett praktiskt förråd. Här är ni del av en samfällighet som bland annat tillhandahåller en gemensamhetslokal med festlokal, tvättstuga, bastu, parkeringsplatser och garage. Ni delar på en del kostnader inom samfälligheten, vilket gör boendet bra även för plånboken. Fiber finns indraget. Genom samfälligheten är man garanterad en parkeringsplats (kostnad 250 kr/mån). Livet på Musikalvägen är som gjort för barnfamiljen. Förskolor finns i lite olika riktningar och närmaste grundskola, Edboskolan, ligger några hundra meter bort. Lekplatser mellan gårdarna finns det också gott om – helt enkelt ett bra ställe för barn att växa upp på. Här bor du i uppvuxet område omgärdad av natur och grönska. Njut av möjligheten att ta ett morgondopp eller en skridskotur på sjön Drevviken innan arbetsdagen börjar, eller ta med kajaken och ta dig en paddeltur på den spegelblanka sjön på kvällen. Längst vattnet löper naturreservatets mysiga skogsstigar vilka du kan följa till de små gläntorna med uppbyggda grillplatser mm. Populära Mörtviksbadet med sandstrand ligger ca 5 minuters promenad från huset. I Skogås centrum finns butiker och service, samt pendeltåg som tar er in till city på ca 20 minuter. Det finns även bussförbindelser till Trångsund, Farsta, Huddinge, Haninge och Länna handelsplats. Med bilen tar du dig snabbt ut på Nynäsvägen för att åka till shoppingen i Farsta centrum, Länna eller handelsplatsen i Haninge, Port 73. Välkommen hem!

  • Premium
Färnebogatan 64, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 15:00
Färnebogatan 64, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Färnebogatan 64, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Färnebogatan 64

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Farsta
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/9
5 803 kr/mån
39 270 kr/m²

Välkomna till Färnebogatan 64 och denna mycket fräscht totalrenoverade hörnfyra om hela 89 kvm i perfekt skick. Här bor ni med Farsta centrum och tunnelbanestationen alldeles runt kvarteret. Bekvämt belägen en och en halv trappa upp, möts ni av ett tidlöst vackert och mycket ljust boende med ytterst välplanerade kvadratmetrar och luftiga rum. Längst in samsas bostadens sociala sällskapsytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med burspråk. På den underbara balkongen kan ni njuta av solens strålar hela dagen, tack vare det fina söderläget. Lägg därtill tre rymliga sovrum, ett helkaklat och stambytt badrum samt en separat wc, generöst med förvaring i en rymlig klädkammare och i ett källarförråd. Samtliga rum har en vit mattlackad enstavsparkett samt ljusa målade väggar, i hallen och klädkammaren ligger ett snyggt och praktiskt ljusgrått klinkergolv. Genomgående för bostaden är härligt ljusinsläpp tack vare fönster med fritt läge i två väderstreck. Ett stort plus är att bostadsföreningen äger marken, och har gjort flera större renoveringar under senare år, såsom stambyte och fönsterbyte. Föreningen hyr ut parkeringsplatser (f n är det en kö till dessa). Under väntetiden finns f n möjlighet att parkera kostnadsfritt på intilliggande gator. Här bor man med 5 minuters promenadavstånd till populära Farsta centrum med allt ifrån gym, butiker, mataffärer, caféer och restauranger. I Farsta centrum finns all sort service såsom vårdcentral, postcenter samt en trevlig torghandel med blommor och frukt. Centrumet erbjuder mycket bra kommunikationer i alla riktningar. Tunnelbanan tar dig innanför tullarna på dryga 20 minuter. Det finns också bra bussförbindelser till bl a Högdalen, Huddinge och Haninge. En hållplats bort, i Farsta strand, finns pendeltågsstation. Här har man närhet till sjöarna Magelungen och Drevviken (ca 10 minuters promenad), som sommartid erbjuder både strand- och klippbad och vintertid skridskoåkning om vädret tillåter. I området finns även möjligheter till fritidsaktiviteter såsom simhall, tennisbana och fotbollsplan. För den som är naturälskare ligger Ågesta friluftsområde i närheten med skid- och motionsspår och natursköna strövområden. På andra sidan gatan ligger närmaste skola, Farstaängsskolan Pysslingen ( F-5 skola), samt Parkleken Farstaängen där det erbjuds lek och aktiviteter i en spännande och trygg miljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6