HusmanHagberg Kiruna

HusmanHagberg Kiruna

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snårvägen 14, Lombolo, Kiruna kommun

Snårvägen 14

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 295 000 kr
101 + 101 m²
4 rum
660 m² tomt

Varmt välkommen till Snårvägen 14 och detta trevliga hem med en boyta om 101 kvm + biyta om 101 kvm. För dig som söker ett hus med goda förvaringsmöjligheter, hörntomt och ett toppenläge på Lombolo har du här ett hem att titta närmare på. På entréplan välkomnas du av enhetliga golv, ljusa ytskikt och öppna ytor. Här disponeras kök med matplats, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till baksida. Utöver detta finns även tre sovrum och badrum. På källarplan nås du av ett allrum med välbehållna ytskikt. Vidare in finns tvättstuga med dusch samt bastu och pannrum. I övrigt är tomten lummig och insynsskyddad, dessutom finns det ett vidbyggt kallgarage med plats för en bil samt ett uteförråd. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Kurravaara 8:18, null, Kiruna kommun

Kurravaara 8:18

Tomt
Kiruna kommun
375 000 kr
2 243 m² tomt

Varmt välkommen till Kurravaara 8:18 med adress Post Johans Backe 3 och denna obebyggda fastighet om 2 243 kvm. Drömmer du om att bygga nytt? Här ges möjligheten att förvärva en tomt med fina förutsättningar, belägen utanför detaljplanerat område. Vatten och avlopp samt el finns ej och är således inte draget till inte fastigheten. För dig som letar en plats att bygga ditt drömboende på. Tomten har ett trevligt läge med glimt över älven och är något som måste ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Laitamaa 71, null, Pajala kommun
Laitamaa 71, null, Pajala kommun, bild 2
Laitamaa 71, null, Pajala kommun, bild 3

Laitamaa 71

Villa
Pajala kommun
275 000 kr
3 rum
9 981 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva drömstugan i Tärendö! Varmt välkomna till Laitamaa 71 och denna välhållna fastighet på ca 1 ha med många möjligheter. Huset disponerar ett allrum med köksdel och matplats. Här finns en vedeldad kamin. Övriga utrymmen som inryms på detta plan är ett sovrum. En trappa upp finns en oinredd vind med 3-glas fönster. På tomten finner ni även en lada med bastu och omklädningsrum samt förrådsutrymme och vedbod. Vissa av inventarierna kommer att ingå. Omgiven av natur och skog finner du här en gedigen fastighet med bra avskildhet. Drömmer du om att förverkliga stugdrömmen i Tärendö? Missa då inte denna chans! Fastigheten har ej internet. Byggnaden är i behov av större renovering. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium

Visar alla 3