HusmanHagberg Skellefteå

HusmanHagberg Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pingstgatan 57, Morö Backe, Skellefteå kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00

Pingstgatan 57

Lägenhet
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 695 000 kr
107,7 m²
4 rum
6 200 kr/mån
25 023 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna, väl omhändertagna och fina bostadsrätt på omtyckta Morö Backe. Här stiger du in i en smakfull och ljus bostad med generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt moderna materialval. Denna bostad producerades 2019 vilket är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor, två rymliga badrum varav ena utrustad med tvättmaskin och torktumlare, samt tre sovrum med fina förvaringsmöjligheter. Genomgående löper ett enhetligt parkettgolv som en röd tråd genom bostaden. I entréplan möts ni av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två generösa uteplatser i väster-och i österläge. Genomgående finner ni ljusa och tilltalande ytskikt och samtliga väggar är målade i sobra färger som är lätta att förälska sig i! Altanen i väster vetter mot en lummig skogsdunge som gör bostaden fri från insyn. En parkering i carport ingår i månadsavgiften -perfekt för dig som har bil! Morö Backe är ett omtyckt och barnvänligt område med ett flertal förskolor samt Morö Backe skolan årskurs F-9. Här finns även Skellefteå Ridklubb, promenadstråk i skogen och skyttebana. Flertalet fotbollsplaner och ishockeyrink. Solbacken handelsområde ligger inom bekvämt cykelavstånd där du hittar ett flertal matbutiker, klädbutiker samt olika butiker för hemmet och fritid. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att få reda på mer information, tidsplan med mera.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Backabrovägen 19B, Degerbyn, Skellefteå kommun
  • Ons 10 apr kl 16:30

Backabrovägen 19B

Villa
Degerbyn, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
5 650 000 kr
143 + 63 m²
1 510 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska 1-plans Villa disponerade på 143 plus 63 kvadratmeter. Söker du ett boende som du bara kan flytta in utan att genomföra några större renoveringar? Då ska du definitivt kika närmare på Backabrovägen 19B. Det här är ett hus för dig som ställer höga krav på din bostadsmiljö där du värnar om att materialval är genomtänkta och fyller en given funktion. Här finner ni bland annat en stor härlig altan med som bjuder in till en vacker entré och med stilren fasadbelysning. Vi välkomnas in i en öppen ljus hall och ett stort härligt kök med bra arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum och med utsikt över bostadens härliga baksida och stora altan. Genomgående har bostaden ljusa fina ytskikt och genomgående ekparkett i huset utom tvättstuga, hall och badrum. I vardagsrummet finner du dessutom en kamin som gör det möjligt att elda de kallare dagarna både för uppvärmning och mysfaktor. Sovrummen är i olika storlekar, från väl tilltagna till lite mer yt-effektiva där de mindre barnen i familjen kan ha något eget eller där hemmakontoret får plats. Allrum, badrum och tvättstuga som praktiskt planerats. Ett hus där du får plats med hela familjen samt goda vänners samvaro tack vare den öppna och trivsamma planlösningen. Till huset hör ett stort dubbelgarage som är varmbonat med motordriven port och gott om förvaringsyta. Tomten är även den något utöver det extra. Här erbjuds en stor altan med ett stilrent räcke i glas som ramar in altanen på ett fint sätt. En härlig trädgårdstomt med utsikt direkt över ån som passerar husknuten och skapar en vacker unik miljö. Området karaktäriseras som lugn och gemytlig. Degerbyn är ett fantastiskt område med närhet till allt du kan tänkas behöva samt enbart cykelavstånd till centrum. Här bor man nära Klintforsån och dess vackra och rofyllda promenadstråk. Det är nära till folkhögskolan, Bonnstan, pizzerior, matbutik, blombutik, apotek och byggvaruhus. Det är också gång- och cykelavstånd till Skellefteå centrum med dess butiker och restauranger. Av skolor i området så finns Prästbordets förskola, Engelska skolan och Lejonströmsskolan som omfattar årskurs F-9. En ny förskola färdigställdes -20 i närområdet som omfattar 6 avdelningar. Missa inte denna chans att förvärva ett riktigt drömhem! Varmt välkommen att anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan! Ser fram emot att höra från dig! -Anmälan krävs och det är viktigt att ni respekterar er bokade visningstider!

  • Plus
Aldergatan 17, Älvsbacka, Skellefteå kommun
  • Mån 8 apr kl 11:00

Aldergatan 17

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/4
6 526 kr/mån
29 734 kr/m²

Äntligen erbjuds möjligheten att inom kort förvärva denna ljusa och smakfulla fyrarummare som producerades 2013 och därmed erbjuder minimalt slitage! Varmt välkommen att stiga in bostadshusets hiss och vidare kliva ut på översta våningen där du finner denna pärla. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder en öppen, ljus och mycket trivsam planlösning som är lätt att tycka om. Genomgående finner ni ljusa och smakfulla ytskikt med ett enhetligt ekgolv som flyter samman genom bostaden som en röd tråd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och ljus, samtidigt som du har jättefina möjligheter till att bjuda in större sällskap! Utöver dessa utrymmen finns 3 trivsamma sovrum, separat förråd / klädkammare och ett hel kaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättstuga. Detta är utan tvivel en bostad som skiljer sig från mängden! Utöver ytan, planlösningen och dess höga läge så stoltserar den med en hög standard och en väl tilltagen inglasad balkong i direkt söderläge. Balkongen erbjuder många soltimmar samt en otrolig utsikt mot såväl söder som väst. Här bor du mycket centralt med stadens puls runt hörnet. Med bara några minuter från bostaden finner du härliga promenadstråk längst älven och för dig som gillar friluftsliv, så finns Vitbergsområdet som enkelt nås med bil eller cykel. Detta är ett boende som du inte vill missa! Jag ser fram emot att höra ifrån dig.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Segerlund 2, Segerlund, Skellefteå kommun

Segerlund 2

Villa
Segerlund, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
995 000 kr
70 + 5 m²
3,2 ha tomt

Söker du med ljus och lykta efter ditt framtida smultronställe? Längtar du efter att hitta en plats för avkoppling, njuta av soliga dagar och bara vara? Eller är du kanske i läget att du söker efter en lantligt boende med skog och natur som närmsta granne? Då välkomnar vi dig till Segerlund 2! Varmt välkomna till denna charmiga fastighet som innefattar en huvudbyggnad, gästhus, sovstuga, bastustuga, ett garage-och förrådsbyggnad, vedskjul samt en grillkåta och bedårande växthus. Utöver detta erbjuder tomten ett altandäck som leder till såväl separat gäststuga med badrum, som till bastustuga. Ett perfekt tillhåll för övernattande gäster att få sitt eget kryp in! I Segerlund, med ett avkilt, lugn och skogsnära läge finner ni detta året-runt torp med charm och karaktär som väcker lusten och längtan efter ett liv på landet. Huvudstugan är disponerad på 1,5 plan och ger en total bostadsyta om 70 kvm. Här har charmen och de äldre detaljerna bevarats. I entréplan finner ni ett mindre men funktionellt kök med järnspis. Magiskt ljusinsläpp tack vare fönsterparti i tre väderstreck samt en helglasad altandörr som leder till ett gediget altandäck, med utsikt över skog och natur. I anslutning till köket finner ni ett vardagsrum/sovrum. En trappa upp till övrevåningen finner ni ni två sovrum och ett renoverat badrum. I separat byggnad, en bit ifrån infarten till fastigheten, finns ett mindre gästhus. Tomten erbjuder en väl tilltagen och trivsam trädgårdstomt omgiven av skog och natur, som ger utrymme för såväl avkoppling och tystnad, som lek och umgänge. Välkommen att anmäla dig till visning!

Läkarvägen 6K, Norrböle, Skellefteå kommun
  • Ons 3 apr kl 16:15

Läkarvägen 6K

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 089 kr/mån
29 900 kr/m²

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva denna trivsamma, ljusa och smakfullt renoverade lägenheten! Detta är en optimalt planerad bostad med trevlig planlösning och genomtänkta förvaringslösningar bostaden igenom. Belägen på populära och omtyckta Läkarvägen, högst upp i fastigheten finner du denna härliga bostad om 50 kvm. Tack vare läget erbjuds du här en trevlig utsikt samt en inglasad balkong i det hett eftertraktade söderläget. Med denna fantastiska inglasning har du ett extra utrymme från tidig vår till långt in på hösten som kan nyttjas till härliga kompishäng på sommarkvällarna eller familjemiddagar. Med högt och insynsskyddat läge erbjuder denna bostad dig ett trivsamt och renoverat kök med utrymme för ett matbord med tillhörande stolar invid fönsterparti. I direkt anslutning till köket hittar du bostadens vardagsrum och här finns plats för ett större matsalsbord samt en soffgrupp och tv-möbel för dig som önskar alternativ på middagsplats utifrån mängden middagsgäster. Från vardagsrummet hittar du utgången till lägenhetens magiska balkong som ger dig en fantastisk utomhusmiljö och där en loungegrupp eller matbord ryms utan problem. Sovrummet är mysigt och väl tilltaget samt att du här finner bra förvaringsmöjligheter i och med en större garderob med skjutdörrar. Utöver detta erbjuds ett badrum som stambyttes -03 av föreningen och här finner du klinker, kakel och golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, handfat med tillhörande spegel, ett duschutrymme med trendiga duschväggar i glas samt lyxen av en handdukstork. Lägenheten erbjuder genomgående fina ytskikt och en trivsam planlösning som gör det väldigt enkelt för dig att trivas här. På Läkarvägen bor ni i ett attraktivt område med gång och cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda. Är du är ute efter en kvadratsmart lägenhet med låg månadsavgift och dessutom bo i en uppskattad förening? -Om så är fallet kan detta absolut vara ett boende som lämpar sig perfekt för just dig! Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan. -Ser fram emot att höra från er!

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Aldergatan 3, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Aldergatan 3

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 895 000 kr
67 m²
3 rum
4 490 kr/mån
43 209 kr/m²

Här har du en bostad som du absolut inte vill missa! I den eftertraktade föreningen Älvsbacka Strand är inte är särskilt ofta man får chansen man att förvärva en lägenhet om tre rum och kök med ett läge endast ett stenkast från Skellefteälven och med en magnifik utsikt över vattnet och den gröna omgivningen runt omkring. Varmt välkommen att stiga in i denna optimalt planerade lägenhet disponerad över 67 välplanerade kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder dig öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp och inte minst ett läge med en utsikt som är få förunnat! Planlösningen är gjord för att möta dagens önskemål, vilket är öppna sociala ytor där man kan umgås hela familjen eller det stora sällskapet. Du möts av en ljus och välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finner du bostadens väl tilltagna badrum som erbjuder dig lyxen av både tvättmaskin och torktumlare, samtidigt som hela utrymmet känns nytt och fräscht i och med ett snyggt klinker på golvet och kaklade vita väggar. Här finner du dessutom golvvärme. Till vänster om hallen kliver du in i bostadens smakfulla kök som erbjuder dig en möjlighet att tillaga goda middagar medan du samtidigt kan socialisera med dina besökare medan dom sitter vid bardelen eller vid köksbordet. Från köket når du en separat del där kyl och frys är placerad samt att det mitt emot är byggt en kaffebar där kaffemaskinen och annat tillbehör kan vara placerat på en och samma plats. Rakt fram från hallen ligger sedan den kombinerade delen som används som matrum och vardagsrum. Här kan du möblera med både ett större matsalsbord invid stora fönsterpartier i söderläge och med utsikt över älven samt en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. I och med ljusinsläppet från söder så flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk miljö att vistas i. Här når du också den rymliga uteplatsen i direkt markplan och med utsikt över älven. I och med placeringen på markplan har du lyxen av att kunna gå ut på gräsmattan och spela kubb med kompisar eller promenera ner till grillplatsen vid älven. De båda sovrummen är ljusa och belägna på vardagsrummets båda sidor. Master-Berdoom är väl tilltaget och här rymmer du med enkelhet en större säng med tillhörande sängbord samt en byrå för småförvaring medan det andra sovrummet är något mindre till ytan men som utan problem kan möbleras med en mindre säng och skrivbord för att användas av familjens yngre medlem eller som ett lyxigt hemmakontor eller som gästrum. Innanför detta rum finns också ett utrymme optimalt att nyttja som förråd eller som en härlig walk-in closet. Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats! Aldergatan 3 är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande. -Ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
  • Hiss
Dagsgränd 15, Morö Backe, Skellefteå kommun
  • Borttagen före visning

Dagsgränd 15

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 900 000 kr
104 m²
499 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Odlingsvägen 5, null, Norsjö kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Odlingsvägen 5

Villa
Norsjö kommun
HusmanHagberg Skellefteå
850 000 kr
108 + 58 m²
857 m² tomt

Varmt välkomna till Odlingsvägen 5 och denna gedigna och renoverade villa om hela 108+58 kvm på en härlig tomt! Här erbjuds du ett hus som ligger på eftertraktat område och som dessutom ger dig en terrass på ca 32 kvm med härliga grönområden i direkt söderläge. Genomgående håller denna bostad en hög standard med smakfulla renoveringar och noga genomtänkta materialval. Huset är väl omhändertaget, vilket gör att du som flyttar in kan lägga stora delar av din tid på att njuta av de fördelar som erbjuds när du lever och bor i villa. För dig som längtar efter en stor uteplats, en rymlig carport där din bil ryms utan problem och härliga sociala ytor med möjlighet till flertal sovrum har definitivt kommit rätt! Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du finner härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum. Utöver detta finns två väl tilltagna badrum, en ljus och trevlig tvättstuga samt hela 4 välplanerade sovrum. Via ekonomidelen i bostaden kliver du i en öppen och välkomnande hall med mängder av utrymme för avhängning av ytterkläder och härifrån når du sedan bostadens första av två badrum, ett rymligt sovrum optimalt för antingen ett lyxigt hemmakontor eller som ungdomsrum samt ett förrådsutrymme och bostadens ljusa och trevliga tvättstuga. Till höger om hallen finner du sedan bostadens smakfullt renoverade kök och detta stilfulla utrymme erbjuder dig en väldigt trevlig miljö att tillaga goda måltider i samtidigt som du har plats för ett större matbord invid fönsterparti i söderläge. Här ligger ett nytt golv som löper vidare in i allrummet som tidigare varit ett separat utrymme men sedan väggen avlägsnades så hittar du nu en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med plats för stora sociala tillställningar. Här har också en ny kamin installerats 2022 och här kan du med fördel elda både för värme och för en extra mysfaktor. Via allrummet så finner du också utgången till bostadens stora, härliga altan i direkt söderläge. Här kan du möblera med både en stor loungegrupp för mysigt häng ute i sommarkvällarna samtidigt som du dessutom rymmer ett matbord om vädret tillåter goda middagar ute i det fria. Innanför köket och allrummet ligger bostadens härliga vardagsrum som rymmer en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Då ljusinsläpp sker via stora fönsterpartier i norrläge så skapas här ett ljust och gemytligt utrymme där man gärna kryper ner i soffan och ser på sina favorit-program. Utöver ovan nämnda rum så finns också ett badrum renoverat 2019 och som nu stoltserar med en fin grå våtrumstapet på väggarna och en mörkare grå våtrumsmatta på golvet. Här finns också en vit, smakfull kommod med tillhörande spegelskåp och en dusch med trendiga duschväggar i glas. Invid badrummet ligger också tre väl tilltagna sovrum som alla går att möblera utefter behov. Här ryms med andra ord stora familjen eller paret som önskar gott om utrymme för långväga besök och vill unna sig lyxen av flertalet gästrum. Sovrummen har alla fått nya ytskikt på väggar och golv de senaste åren. Man kan med andra ord bara bära in sina möbler och börja trivas! Utöver allt som nämnts ovan så erbjuder det här boendet dig en härlig tomt med fin, uppvuxen trädgård som ger plats för såväl stora som små. Fastigheten kommer att besiktigats och besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer att finnas tillgängligt hos ansvarig mäklare inom kort! Området är lugnt och barnvänligt och med endast 400m till badstrand och 900m

  • Plus
Dyhringegatan 14, Prästbordet, Skellefteå kommun
  • Tor 4 apr kl 16:15

Dyhringegatan 14

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
4 475 000 kr
178 + 44 m²
837 m² tomt

Söker du ett rymligt hus med centralt läget? Ett hus som bjuder på charm, dubbelgarage och som har det där lilla extra? -Då ska du se hit! Varmt välkommen in i denna trivsamma och rymliga villa på omtyckta Prästbordet! Nu finns chansen att förvärva detta unika boende beläget på ett mycket trivsamt områden med härliga promenadstråk, närhet till skolor och förskolor samt livsmedelsaffär med post och apotek endast ett stenkast bort. Här bor du med andra ord med cykel och gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda! Bostaden är disponerad på 2 plan och erbjuder genomgående ljusa ytskikt och generösa umgängesytor. På entréplan finner du bland annat bostadens hjärta, köket där du utan trängsel kan bjuda vänner och familj på en upplevelse utöver det vanliga. Tack vare det vackra burspråket skapas här ett härligt ljusinsläpp. Intill köket finner ni det väl tilltagna vardagsrummet som även detta är utrustat med ett härligt burspråk och stora fönsterpartier. Tack vare dess rymd har du möjlighet att möblera med en större matgrupp samtidigt som du har gott om utrymme för loungedel. I vardagsrummet finns även en exklusiv kakelugn (Cronspisen Royal). Entréplan är utöver ovan nämnda utrymmen utrustat med ett badrum, 1 sovrum, musikrum , groventré, tvättstuga samt ingång till garage och tillhörande förråd. För dig som är i behov av fler sovrum finns möjlighet att skapa ytterligare 1-2 sovrum i entréplan. En våning upp välkomnas du av ett centralt placerat allrum som leder in till ovanvåningens samtliga rum. I dagsläget erbjuds här 2 sovrum samt generöst badrum med ingång till bastu.. Med andra ord finns här gott om utrymme för alla i familjen! Trots centralt läge bor du med en lummig och delvis insynsskyddad tomt där du erbjuds en härlig uteplats. Lummig trädgårdstomt med träd och buskar samt gott om yta för lek och umgänge. Med bil tar du dig på några minuter in till stadens centrum och detta med att jämföra med ca 15 minuters promenad - kan det blir mycket bättre? Varmt välkomna att anmäla er för visning!

  • Plus
Getbergsvägen 20, Getberget/Morön, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 20

Lägenhet
Getberget/Morön, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
855 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
3 043 kr/mån
23 750 kr/m²

Belägen på populära och trivsamma Getbergsvägen finner ni denna trevliga och välplanerade lägenhet om 1 RoK disponerad på 36 kvm! Med sitt utmärkta läge och smarta planlösning passar denna lägenhet perfekt som första boende eller som praktisk övernattningslägenhet. Bostaden erbjuder, förutom enkelheten med att bo på första våningen, en nybyggd, inglasad balkong i söderläge utan insyn. Genom denna fantastiska inglasning får ni här ett extra utrymme från tidig vår till långt in på hösten som kan nyttjas till härliga kompishäng eller möjlighet att koppla av själv. Genomgående har bostaden fräscha ytskikt och i lägenheten ligger det ett enhetligt ljust laminatgolv. Här välkomnas du in i en välplanerad hall och i direkt anslutning finner ni ett praktiskt klädkammare. Till vänster om hallen finns ett större badrum med utrymme för att installera en tvättmaskin. Allrummet är generöst till ytan och ger dig förutsättningar för att möblera med soffgrupp och tillhörande möblemang, vidare finns utrymme för en säng och eventuellt skrivbord för dig som önskar. Fönster vetter mot söder. Via allrummet når man det angränsande köket, här finns det potential och utrymme för att skapa plats för allt du kan tänkas behöva. Framför fönsterpartier som vetter mot söder får du plats med en nättare matgrupp och intill har man altandörren till den inglasade balkongen. Söker ni en kvadratsmart lägenhet med låg månadsavgift, vill bo i en uppskattad förening, vill bo med närhet till centrum men också med närhet till skog och natur? Då är detta ett boende ni bör kika närmare på! Till lägenheten hör även ett förråd beläget i samma hus och på samma plan! Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan, inom kort kommer bostaden ut till försäljning. Snabbt tillträde önskas! - Ser framemot att träffa just dig!

  • Plus
  • Balkong
Ågrensgatan 10, Ursviken, Skellefteå kommun

Ågrensgatan 10

Lägenhet
Ursviken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 050 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 727 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till Ågrensgatan 10 i ursviken och denna fina 3:a disponerade på välplanerade 70 kvadratmeter. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. Låter det intressant? - Då tycker jag ni ska läsa vidare om just den här bostaden. Varmt välkommen att kliva in till en ljus och öppen hall med praktisk klädkammare direkt till höger och fina ytor att hänga av sig ytterplagg på. Bostaden har genomgående ljusa trevlig ytskikt och ett härligt ljusinsläpp. Till höger om hallen finner vi köket som smakfullt renoverats 2021 och som erbjuder vita skåpsluckor som pryds av beslag i rostfritt stål med en mörk bänkskiva och vitt kakel ovan. Maskinell utrustning består av kombinerad kyl och frys, häll, ugn , mikrovågsugn, fläkt samt lyxen av en egen integrerad diskmaskin. Köket har samma fina golv som hall och ljusa väggar, vid fönsterparti ryms matbord om så önskas. Vidare in finner vi en härlig lyxig walk-in-closet med paxhyllsystem och ljusa ytskikt. Bostadens badrum ligger rakt fram från hallen och är nyligt renoverad med smakfulla materialval med svarta matta detalje samt försedd med klinker och kakel i snygg grå kulör. Vardagsrummet har sitt charmiga snygga fiskbensekparkett bevarat och här finns utrymme för större soffgrupp med tillhörande soffbord, tv-möbel samt annan förvaringsmöbel. Från vardagsrummet når vi till bostadens balkong. Med en större öppning från vardagsrum når vi bostadens masterbedroom som även går att inreda som matsal om så önskas. Den snygga fiskbensparketten fortsätter in i sovrummet och med målade väggar i en snygg behaglig kulör så skapas en fin harmoni till detta väl tilltagna sovrum. Bostaden ligger i ett lugnt området med närhet mataffär och pizzeria. Med en liten cykeltur kan man ta sig till vackra Öhn i Ursviken med båthamn, kanotuthyrning, utegym, fina grönområden och härliga promenadstråk längs älvskanten. I Ursviken finns också förskola, skola, gym, idrottsanläggning, hälsocentral, tandläkare och apotek. Oavsett om du väljer att köra bil eller åker kommunalt går det snabbt att ta sig in till Skellefteå centrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Tubvägen 7, Mobacken, Skellefteå kommun

Tubvägen 7

Radhus
Mobacken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
144 + 28 m²
7 rum
610 m² tomt

Drömmer du om att bo i en totalrenoverad och rymlig 1-plansvilla med påkostade materialval? -Då kan definitivt detta var något som du bör titta närmare på! Under 2019 så har huset renoverats från grunden och man har dessutom gjort en tillbyggnad i entrén och utöver detta skapat ett varmbonat uterum med stora härliga fönsterpartier som skapar ett slående ljusflöde. Tack vare utbyggnaderna erbjuds en väl tilltagen boyta! Här har du ett hem utöver det vanliga och där varje detalj är vald med omsorg och eftertänksamhet. Det här är ett hus för dig som är kräsen och som ställer höga krav på din bostadsmiljö där du värnar om att såväl renovering som materialval är genomtänkta och fyller en given funktion. Här finner ni bland annat ett stort härligt kök med bra arbetsytor, upphöjd diskmaskin, förvaring, stor köksö samt utrymme för en större matplatsmöbel. Lyxiga och påkostade badrum med kakel och klinker där smarta funktioner och smakfulla detaljer avlöser varandra, exempel på detta är vägghängda toaletter, uttag i toalettskåpen samt inbyggd tvättmaskin och torktumlare. Huset erbjuder vattenburen golvvärme bostaden igenom och du kan tack vare det njuta av värmande golv samtidigt som fjärrvärmen håller ner driftkostnaden! Du har utöver detta möjlighet att nyttja inte mindre än 5 sovrum där samtliga är uppbyggda med löstagbara väggar, detta för att ge dig möjlighet att skapa en öppnare planlösning för dig som önskar och inte har behov av samtliga sovrum. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar skapar en härlig känsla. Ny stor altan i söderläge med träkomposit, vilket är både snyggt och praktiskt då det är underhållsfritt. Altanen är delvis överbyggd och här finner ni gott om yta för större matplatsmöbel, loungegrupp och här finns även ett spabad som sätter pricken över i:et. Som om detta inte vore nog finner ni dessutom en kolsyremaskin och barhörna precis innanför de stora glaspartierna som tar dig in till det varmbonade uterummet. Härlig och insynsskyddad trädgård tack vare en häck mot grannen av vinbärsbuskar, mot andra grannen slånaronia (ätbara bär). Nyplanterade träd; äpple, päron, plommon samt rabarber. Om du drömmer om att hitta ett hem där du bara behöver flytta in utan minsta tanke på renovering har du hittat helt rätt. På Mobacken bor du i ett mycket eftertraktat område med närhet till skog och natur samtidigt som du har bra kommunikation till centrum. I området finns skola, förskola, fina promenadstråk, lekplatser, café och minigolfbana. Säljarnas ord: -”Att köket vetter mot baksidan och väster gör så att de sociala ytorna hänger ihop på ett trivsamt sätt.” -”Vi tyckte om området med närhet till skog och natur såsom skidspår och skoterled men ändå med närheten till centrum”

  • Plus
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun
  • Tor 18 apr kl 16:30

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/13
7 080 kr/mån
43 901 kr/m²

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva denna fina lägenhet högt upp belägen på 5:e våningen med hiss! Här välkomnas du in i en välplanerad fyrarummare på hela 91 kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder en öppen, ljus och mycket trivsam planlösning med fina materialval, såsom kök från marbodal. Genomgående erbjuds ljusa och stilfulla ytskikt med bland annat helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fokus på social yta. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus samtidigt som du har goda möjligheter att bjuda in större sällskap Sovrummen är väl tilltagna och med praktiska garderober för bästa möjliga förvaringen. Kvadratmeterna fylls med utöver sovrum även separat kontor/förråd samt badrum, allrum och kök. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som vetter mot söder. Här kan man med fördel inreda med en trevlig loungegrupp eller en nättare matgrupp, allt efter behov och önskemål. Här bor du mycket centralt med stadens puls runt hörnet. Såsom handel, restauranger, sjukvårds, skola och förskola. Samt även nästan granne med Sara kulturhus som erbjuder restauranger i toppklass och flertalet kulturella evenemang. Bara några minuter från bostaden finner du härliga promenadstråk längst älven och för dig som gillar skog och natur så tar du dig med enkelhet till vitbergsområdet med bl.a elljuspår och hinderbana. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Medlevägen 18, Medle, Skellefteå kommun

Medlevägen 18

Tomt
Medle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
570 000 kr
1 860 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/SmålandsVillan i Medle strax utanför Skellefteå västerut. När du bygger nytt med Myresjöhus/SmålandsVillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Tomterna är utanför detaljplan, så här kan du välja fritt bland våra husmodeller. Bygg tex Smålandsvillan Villa Vimmerby. Villa Vimmerby är en äkta huskameleont som trivs i flera olika stilar. Genom val av färgsättning och detaljer kan du antingen skapa din egen lantliga dröm – eller flörta hejdlöst med den ikoniska New England-stilen. Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/SmålandsVillan. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/SmålandsVillans leveransdeklaration.. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius, 070-600 07 16 [email protected]

Medlevägen 20, Medle, Skellefteå kommun

Medlevägen 20

Tomt
Medle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
650 000 kr
1 855 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/SmålandsVillan i Medle strax utanför Skellefteå västerut. När du bygger nytt med Myresjöhus/SmålandsVillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Tomterna är utanför detaljplan, så här kan du välja fritt bland deras husmodeller. Bygg tex Smålandsvillan Villa Kalmar. Ett av våra mest älskade 1,5-planshus.I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Med inredd övervåning kan Villa Kalmar rymma hela 7 rum och kök. Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/SmålandsVillan. Som köpare ska du bygga och avropa huset inom 7 månader, vilket ger möjlighet till inflyttning om ca 12-14 mån. När tomten säljs så förväntas du som köpare att skriva på ett entreprenadavtal inom 7-14 dagar. Görs inte det så faller tomtavtalet. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/SmålandsVillans leveransdeklaration.. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius, 070-600 07 16 [email protected] Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till Myresjöhus/SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius på 070-600 07 16 och [email protected]

Granbackavägen 31B, Stämningsgården, Skellefteå kommun

Granbackavägen 31B

Tomt
Stämningsgården, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 050 000 kr
1 956 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/Smålandsvillan i Stämningsgården strax utanför Skellefteå. När du bygger nytt med Myresjöhus/Smålandsvillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. På tomten kan du till exempel bygga Villa Adelöv. 1-planshus där mitten står i centrum! Upp med bubblet på bardisken och hälsa gästerna välkomna! Villa Adelöv är som gjord för stora kalas, här sträcker sig husets öppna yta från huvudentrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna ut mot baksidan. Det är inte svårt att förstå varför Villa Adelöv är en av våra stora kundfavoriter. Rekommenderade husmodeller från Myresjöhus är tex Smart 126 https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-126/ samt Smart 150 https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-150/ Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/Smålandsvillan. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt samt LTA-pumpstation ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/Smålandsvillans leveransdeklaration. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked finns för uppförande enplans- eller tvåplanshus samt garage. Detaljplan finns inte. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till Smålandsvillans säljare Johannes Laestadius 070-600 07 16, [email protected]

Visar alla 16