ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Kronvägen 47A, null, Partille kommun
  • Mån 8 apr kl 17:30
Gamla Kronvägen 47A, null, Partille kommun, bild 2
Gamla Kronvägen 47A, null, Partille kommun, bild 3

Gamla Kronvägen 47A

Lägenhet
Partille kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
2 900 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/7
6 584 kr/mån
37 179 kr/m²

På Gamla Kronvägen 47A presenteras denna superfina lägenhet som utmärker sig med sin höga standard och genomtänkta planlösning som främjar öppenhet och social gemenskap. Ljuset flödar in från flera fönster åt två håll och ger en härlig atmosfär. Denna trea är smart utformad för att optimera utrymmet, med en ljus interiör och stilrena ytskikt som bidrar till en modern känsla. Bostaden har en optimal planlösning med rymliga sociala ytor i kök och vardagsrum och två väl avvägda sovrum där du kan få lugn och ro samt en rymlig balkong där du kan njuta av solen på sommaren. Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet blir detta en naturlig samlingsplats för mat och läxläsning och umgänge. Gott om förvaring i form av klädkammare och platsbyggda garderober och stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare gör vardagen till lyx. Den grönskande innergården bjuder in till avkoppling och gemenskap, och för de som gillar att odla finns även ett gemensamt växthus att nyttja. Adressen på Gamla Kronvägen 49 erbjuder en bekväm vardag med närhet till ett brett utbud av faciliteter såsom matbutiker, restauranger, skolor, förskolor, lekplatser och köpcentrumet Allum. Dessutom är det enkelt att ta sig runt med kommunala förbindelser. Denna bostad har allt man kan önska sig och mer därtill, bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen till en visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnehagen 57, Tuve, Göteborgs kommun

Brunnehagen 57

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
1 795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 869 kr/mån
29 187 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende i ett av de mest populära områdena på Hisingen - Tuve! Denna rymliga och välplanerade tvårumslägenhet, om 61,5 kvadratmeter, har alla bekvämligheter för att du ska trivas i din vardag. Här kan du njuta av det bästa inom modern design och komfort, med genomtänkt planering, ljusa ytor och närhet till utmärkta transportmöjligheter, affärer och den populära restaurangen Sushi Eki. På Brunnehagen 57 huserar du i en stabil förening från Riksbyggen och har närhet till vackra naturområden samt Tuve centrum, där kollektivtrafiken smidigt tar dig till Göteborgs innerstad. Boendet ligger också nära Hisingsparken med sina charmiga promenadstråk. Inom kort gångavstånd finner du Tuvevallen och Tuve ishall. Placerat i en stadsdel nära centrum och med bekvämt avstånd till alla nödvändigheter, inklusive det omfattande utbudet i Tuve centrum, skolor/förskolor och effektiva kommunikationer. Denna bostad utgör en pärla som inte bör förbigås. Med 17-bussen som stannar precis utanför, vilken tar dig snabbt till centrala Göteborg på ungefär 20 minuter, och de ljusa, öppna ytorna som skapar en inbjudande atmosfär för trivsamma stunder, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil. Om du letar efter det optimala hemmet i Tuve, har du nu funnit det. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Lillekärr södra 150, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr södra 150

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
1 795 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/2
3 658 kr/mån
28 952 kr/m²

Nu kan vi presentera detta välplanerade hem – en modern 2,5-rumslägenhet i det eftertraktade området Hisings Kärra! Här möts du av en genomtänkt och stilren design. Detta hem har genomgått en smart omvandling där vardagsrummet och hallen har blivit skickligt uppdelade för att skapa ett extra rum. Perfekt som kontor, barnrum eller som en bonussovplats för gäster! De öppna och sociala ytorna ger en inbjudande atmosfär, med gott om plats för en rymlig soffgrupp och ett generöst matbord där du kan avnjuta trevliga middagar med vänner och familj. Njut av solen hela dagen på den söderläge belägna balkongen som nås från vardagsrummet. Balkongen ger plats för loungemöbler och cafébord med stolar. Köket som är välplanerat och utrustat med allt du behöver samt erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett mysigt matsalsbord intill fönstret, perfekt för en avkopplande frukost med utsikt. Badrummet är både snyggt och praktiskt, helkaklat och utrustat med en bekväm tvättmaskin. Dessutom ingår det mesta i avgiften för Brf Göteborgshus nr 37, en stabil Riksbyggenförening. Här slipper du bekymra dig om både el och bredband – allt är redan inkluderat! Observera att lägenheten är registrerad som en 2:a enligt föreningen. Hisings Kärra är det perfekta läget för din nya bostad. Med närhet till allt du behöver, från förskolor och grundskolor till Kärra centrum där ett rikt utbud av service och bekvämligheter väntar. Livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker finns alla inom bekvämt räckhåll. För shopping entusiasten är Bäckebols köpcentrum bara en kort resa bort. För naturälskaren erbjuder området omgivande skogar och ängar som lockar till härliga promenader, löprundor och cykelturer. Dessutom är närheten till staden oslagbar. Med en närliggande busshållplats tar du dig enkelt med buss X2 Express till Nordstan på bara cirka 20 minuter. Välkommen att boka in dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
2 895 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 5/23
3 817 kr/mån
61 596 kr/m²

Denna moderna 1,5-rumslägenhet är perfekt belägen i hjärtat av Eriksberg, där stadspulsen möter det lugna och harmoniska bostadslivet. Med närheten till både kommunikationer och restauranger får du det bästa av två världar - bekvämligheten att ta dig runt staden och ett brett utbud av gastronomiska upplevelser bara ett stenkast bort. Den här lägenheten erbjuder smart planerade 1,5 rum spridda över en generös yta, perfekt för den som söker det optimala boendet med smarta lösningar. Lägenheten öppnar upp sig i en harmonisk atmosfär av ljus och rymd, tack vare stora fönsterpartier som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här får du en luftig känsla som genomsyrar varje rum. Köket är en kulinarisk dröm med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa läckra måltider att avnjuta i det intilliggande vardagsrummet. Denna lägenhet på Bratteråsbacken 28 är det ultimata valet för dig som söker en harmonisk och bekväm bostad mitt i stadens puls. Med smarta lösningar, moderna bekvämligheter och närheten till allt du behöver är detta ett tillfälle du inte vill missa. Bli den första som bor här med inflytt 19 juni 2024. Kontakta oss redan idag för mer information om bostaden och upptäck fördelarna med att bo på Eriksberg!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
3 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 16/25
3 940 kr/mån
61 019 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna stilrena bostad där exklusivitet möter modern livsstil. Denna nyproducerade tvåa erbjuder en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet, allt beläget i det eftertraktade området Eriksberg. Med högklassiga detaljer och en fantastisk utsikt över omgivande miljö, är detta hemmet som du väntat på! När vi stiger in i lägenheten möts vi direkt av en härlig känsla av rymd och ljus. Högt i tak och stora fönster ger ett trevligt ljusinsläpp och tack vare läget högt upp i fastigheten är bostaden mycket privat och fri från insyn. I hallen finns en rymlig garderob för förvaring. Det välutrustade och stilrena badrummet har golvvärme och erbjuder både dusch, handfat och toalett samt en egen tvättmaskin. Köket är ljust och modernt med detaljerade tillval samt har alla nödvändiga apparater inklusive kyl/frys, spis och ugn. Vardagsrummet är generöst tilltaget och perfekt för sociala tillställningar, med gott om plats för en stor soffa och möblemang. Från vardagsrummet kommer man in i det rymliga sovrummet, där det finns gott om plats för en dubbelsäng och annan möblering, samt gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. Missa inte chansen att uppleva det bästa av det bästa. Välkommen till Bratteråsgatan 40 - där lyx och komfort möts på ett extraordinärt sätt!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Besebäcksstigen 3, null, Partille kommun
Besebäcksstigen 3, null, Partille kommun, bild 2
Besebäcksstigen 3, null, Partille kommun, bild 3

Besebäcksstigen 3

Lägenhet
Partille kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
4 348 kr/mån
39 900 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! Denna underbara 2-rumslägenhet erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och bekvämlighet. Lägenheten har nyligen målats om och har fått ett helt nytt golv, vilket ger en fräsch och inbjudande känsla. Det här är platsen där du kan trivas och känna dig hemma direkt. Ett ljust och luftigt vardagsrum som välkomnar dig med generösa fönster och en fransk liknande balkongdörr som öppnar upp till din egen lilla oas. Här finns gott om plats för en rymlig soffa där du kan koppla av och njuta av det naturliga ljuset som fyller rummet. Ett sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng och förvaringsmöjligheter som uppfyller dina behov. Här kan du varva ner i lugn och ro. Fräscht och rymligt badrum med allt du behöver, inklusive badkar, WC, handfat med spegelskåp, tvätt&tork samt förvaringsskåp. Denna lägenhet ligger i ett trevligt och bekvämt område med närhet till allt du behöver. En stabil förening som är mycket välskött och omtyckt, vilket ger dig extra trygghet och gemenskap. Flexibelt tillträde. Förråd ingår. Välkommen på bokad visning!

  • Premium
  • Hiss
Arvesgärde 7, Tuve, Göteborgs kommun
Arvesgärde 7, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 7, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 939 kr/mån
28 952 kr/m²

Upptäck denna underbara 2:a med harmonisk atmosfär och design. Denna ljusa och välplanerade lägenhet bjuder in till en generös hall med gott om förvaring. Det moderna och ljusa köket är en dröm med gott om arbetsytor och förvaring. Det stilfullt helkaklade badrummet med tvättmaskin har nyligen stamrenoverats. Vardagsrummet som är hjärtat i lägenheten är rymligt och luftigt med plats för olika typer av möblemang. Här har du allt du kan önska dig i en bostad – ljus, utrymme och moderna bekvämligheter, inklusive en inglasad balkong för att njuta av utsikten mot gården. Dessutom, med närhet till alla vardagstjänster som gör livet smidigt och bekvämt. Tuve är inte bara en plats att bo på, det är ett område omgivet av grönskande natur och charmiga promenadstråk som Hisingsparken, perfekt för natursköna utflykter. Tuve Torg erbjuder ett komplett utbud av service och allt från skola till förskola finns inom gångavstånd. För att smidigt ta dig till centrala Göteborg stannar buss 17 bara ett stenkast bort, vilket innebär att du kan njuta av staden på endast 15 minuter, dygnet runt och med täta avgångar under rusningstid. Välkommen att boka din visning och upplev detta fantastiska hem på plats!

  • Premium
  • Hiss
Skogsviksvägen 26, null, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 26

Villa
Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
4 795 000 kr
53 m²
2 rum
1 218 m² tomt

Välkomna in i detta välskötta hus i vackra Björlanda med närhet havet och båtliv. Utanför huset finns en helt underbar uteplats med altan där man kan avnjuta de varma sommardagarna. På tomten finns också ett helt underbart växthus och inne i huset finns ett sovrum, helkaklat badrum, vardagsrum samt kök och matplats. Området är lugnt och ostört, här kan man leva ett stressfritt och harmoniskt liv och bara njuta av tillvaron. Kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer information eller boka in dig på visning.

Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolsängen 17

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
2 895 000 kr
106,4 m²
5 rum
vån 2/2
8 761 kr/mån
27 209 kr/m²

Välkommen till denna fina bostad med en perfekt planlösning och underbar inglasade balkong som erbjuder en trevlig utsikt över innergården. När ni kliver in möts ni av en stor och rymlig hall med plats för fler olika typer av avhängningsmöjligheter. Ett stort och välkomnande vardagsrum med direkt utgång till den fantastiska balkongen som nyligen renoverades av föreningen. Balkongen kan nyttjas alla årstider tack vare inglasningen och blir ett extra rum. Här finns gott om plats för avkoppling och sociala sammankomster. Det rymliga köket inbjuder till kreativitet och matlagning, och erbjuder en perfekt plats för familjen att samlas. Lägenheten erbjuder fyra välplanerade sovrum med plats för byrå, garderob samt skrivbord för den som önskar. Varje sovrum är utformat för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär för en god natts sömn. Bostaden har ett helkaklat badrum med tvättavdelning och en toalett för att underlätta vardagen. Ett extra plus med bostaden är att det finns en reparationsfond att ta del utav på ca 10 000 kr. Området runt bostaden är lugnt och attraktivt, vilket ger en fridfull och trivsam miljö att bo i. Med promenadavstånd till centrala Bäckebol och Selma Lagerlöfts torg har ni också tillgång till alla bekvämligheter och faciliteter som området har att erbjuda på. Denna bostad är verkligen det perfekta valet för en växande familj som söker en harmonisk och funktionell livsmiljö. Missa inte chansen att kalla denna plats för ert nya hem!

Övralidsgatan 13, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 13

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
1 295 000 kr
36 m²
1 rum
2 204 kr/mån
35 972 kr/m²

Vi har nöjet att erbjuda denna välplanerad etta med ett separat sovalkov och ett helkaklat badrum. Vardagsrummet är lätt att möblera och rymmer större soffa, garderober och tv-bord. De generösa fönsterpartierna släpper in vackert naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Från vardagsrummet kan du enkelt nås sovalkovn. Denna etta är optimalt utformad och finns i en populär och välskött förening med trevliga och grönskande innergårdar. Här kan du njuta av en trevlig gemenskap och en skön atmosfär. Området har också utmärkta kommunikationer, och du bor endast en kort promenad från Selma Torg, där du hittar restauranger, mataffär, bibliotek, fiskaffär, caféer och mycket mer. Dessutom är grönområden med vackra promenadvägar bara en stenkast bort, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen. Kom och upptäck denna fantastiska etta på Övralidsgatan 13, där du kan bo bekvämt och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll! Välkommen att boka in dig för visning redan idag!

  • Hiss
Skogsviksvägen 28, Björlanda, Göteborgs kommun

Skogsviksvägen 28

Villa
Björlanda, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Hisingen
4 575 000 kr
56 + 10 m²
3 rum
1 367 m² tomt

Välkommen till möjligheternas fastighet i vackra Björlanda! Här har man möjligheten att skapa ett fantastiskt boende på en helt underbar plats. Området är extremt mysigt och fastigheten har ett bra läge. Om man är sugen på att dra igång en nybyggnadsprocess är det smidigt att kunna bo i det befintliga huset under byggtiden. Detaljplanen tillåter rejäla och väl tilltagna hus och detta kan du läsa mer om under fliken dokument. I huset som står på tomten idag finns två sovrum, ett av dem har använts som klädkammare. Det finns också badrum, kök, vardagsrum samt ett uterum. För den som söker ett mindre boende på en härlig plats är detta helt perfekt att bosätta sig i!. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare idag!

Visar alla 11