Fastighetsmäklare Hettinger AB

Fastighetsmäklare Hettinger AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 995 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/5
7 013 kr/mån
44 598 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 705.000 kr!!! Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna 4:a om 112 kvm nu klar för inflytt. Lägenheten har två stora uteplatser en i soligt västerläge och en in mot den lugna innergården. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ljusa materialval som bidrar till den moderna känslan man får i bostaden. Bostaden disponeras i nuläget som 3 rok då man valt bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum, men är enligt föreningens register 4 rok. Här finner man separat tvättstuga vilket gör lägenheten unik i hela föreningen och generöst med förvaring både i garderober och klädkammare med inredning från Elfa. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum, helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Astrakanvägen 5B, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B

Villa
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
11 897 000 kr
131 + 43 m²
5 rum

Arkitektritat stenhus i ett plan från Dast på avskild och diskret återvändsgata i Gamla Bjärred. Boarea i ett plan om ca 131 kvm. Exklusivt boende med bland annat sluttande takhöjd upp till ca 3,13 meter, 1-stavs parkett från Kährs, snickerikök från Wood Studio, bänkskiva från Technistone, induktionshäll med inbyggd fläkt, kommoder från Wood Studio för att nämna några av kvalitéerna, se mer i bifogad pdf-fil (Byggbeskrivning). I vardagsrummet finns till exempel murad sittbänk samt Dast stenhus karaktäristiska "runda hörn". Vidbyggt äldre garage om ca 43 kvm med ovanvåning som målades 2023. Huset kommer att uppföras efter avtal med köpare, så möjlighet att påverka val och inredning. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. I priset ingår byggherrekostnader där det ingår bland annat anslutningsavgift för vatten/avlopp, el, bygglovskostnad m.m. Det äldre huset som ligger söder om tomten kommer att rivas samt att ett nytt enplanshus (där fönstersättningen är anpassad mot denna tomt) kommer att byggas enligt godkänt bygglov. Kontakta fastighetsmäklare Dan Eliasson för mer info, [email protected].

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
65 469 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 32 kvm med en samfällighetsavgift om endast 933 kr/mån. Kvadratsmart etta med balkong. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

  • Hiss
  • Äganderätt
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
62 935 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 46 kvm med en samfällighetsavgift om endast 1.342 kr/mån. Kvadratsmart tvåa med balkong i väster. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

  • Hiss
  • Äganderätt
Durkgatan 1, Borstahusen, Landskrona kommun
  • Imorgon kl 13:00

Durkgatan 1

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 631 kr/mån
41 607 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr!!! På havsnära läge i Borstahusen presenterar vi nu denna nyproducerade 3:a om 84 kvm i bekvämt 55+ boende. Här kan man sitta och njuta av solen på den generösa balkongen i söder mot gemensam innergård. Bostaden har fint naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående för bostaden är den höga standarden, med praktisk klinker i hall till smart garderobsinredning från Elfa. Kök i vinkel från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning skapar stora sociala ytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gästwc. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kompassgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Kompassgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 445 kr/mån
42 438 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr!!! På havsnära läge i Borstahusen finns nu denna välplanerade 3:a i markplan med egen stenlagds uteplats i soligt västerläge. Bostaden är om 80 kvm med generösa sällskapsytor i ett bekvämt 55+ boende. Här bor man på lugnt läge mot den gemensamma innergården. Lägenheten erbjuder öppen planlösning, stor matplats, två bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc samt bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober. Modernt kök i vinkel med köksinredning i vitt och med stilren bänkskiva i grått. Neutrala materialval skapar en tidlös känsla. Bostaden är inredd med stilfull vitlaserad ekparkett samt praktisk klinkers i hallen. Flexibelt tillträde. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 2
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 3

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
57 071 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 70 kvm med en samfällighetsavgift om endast 2.042 kr/mån. Kvadratsmart trea med balkong och fönster i två väderstreck. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Spolebacken 2, Lund - centralt, Lunds kommun
  • Imorgon

Spolebacken 2

Lägenhet
Lund - centralt, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 700 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån 3/5
4 769 kr/mån
48 429 kr/m²

Stilfull gavellägenhet om 3 rum och kök från 2021 i "nyskick". Genomtänkt planlösning där vardagsrum och kök ligger i soligt söderläge och dom båda sovrummen ligger mot den svala innergården i norr. Stort fönsterparti som går ner till golvet vid den rymliga balkongen. Vardagsrum/matplats har fönster i två väderstreck vilket ger fina utblickar och ett fantastiskt ljus. Några minuters promenad till centralstationen och centrum samt ett stenkast från villakvarter. I föreningen finns det en mycket uppskattad gästlägenhet, ett kostnadseffektivt boende för era gäster. Föreningen kommer installera solceller som kommer sänka föreningens elkostnader. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hamnallén 7, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
5 486 kr/mån
82 727 kr/m²

Välkommen till denna unika takvåning på havsnära läge med fantastisk takterrass om hela 68 kvm. En exklusiv bostad med fina materialval, genomtänkt planlösning och alla praktiska fördelar som följer med nyproduktion. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härlig rymd som förstärks av den generösa takhöjden om 2,7 m och de stora fönsterpartierna. Sovrum med bra förvaring och utrymme för dubbelsäng. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är inredd med kök från Vedum samt vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd. Bostaden är utrustad med Intelligenta hem. Det innebär att hemmet har flera smarta funktioner som styrning av hushållsapparater via mobilen eller rösten, digitala lösningar för minskad energianvändning i fastigheten och andra installationer. Brf Kaptenen erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende med gemensam innergård, övernattningslägenhet, garage under huset och gemensamma avtal för el, bredband mm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Satserup 5244, Satserup, Hörby kommun
  • Ons 24 apr kl 00:00

Satserup 5244

Villa
Satserup, Hörby kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
1 050 000 kr
80 + 80 m²
1 050 m² tomt

1-planshus med källare om ca 80+80 kvm (enligt uppgift från Lantmäteriet) i natursköna Satserup i Hörby kommun. Fastigheten kommer att säljas via offentlig auktion av advokat Tatiana Tolstoy, Advokatfirman Ståhl, den 24 april 2024, kl. 13.00 hos Advokatfirman Ståhl, Stortorget 21 i Malmö. Läs mer nedan. Det kommer inte vara möjligt att se bostaden från insidan då en av delägarna inte vill medverka till detta.

  • Plus
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 600 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/5
6 322 kr/mån
57 732 kr/m²

Låt oss presentera denna nybyggda gavellägenhet om 97 kvm med dubbla balkonger, en i västerläge mot Erikstorpsvägen och en i öster mot gården. Här bor man högt upp i huset på våning 4 av 5 med utsikt mot Öresund. Ett bekvämt 55+ boende med gemensam takterrass, gemensamhetslokal, övernattningsrum och växthus. Enligt föreningens register är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare har valt bort ett sovrum för att få större vardagsrum och disponerar den därför som 3 rum och kök. Lägenheten har kök med köksö i öppet samband med vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor. Trevligt burspråk med plats för matbord. Badrum med tvätt- och torkutrustning samt extra wc/dusch. Lägenheten har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. För mer information kontakta Anna Eriksson, 0732-39 99 00!

  • Balkong
  • Hiss
Soluppgången 24, Brunnshög, Lunds kommun

Soluppgången 24

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 375 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
3 810 kr/mån
47 500 kr/m²

Låt oss presentera denna trevliga 2:a om 50 kvm i populära Brunnshög. Här bor man med närhet till mataffär, gym, grönområde mm. Perfekt för den som pendlar både inom och utanför Lund då man har bra förbindelser med både bil, buss och spårvagn. Bostaden har generösa förvaringsutrymmen med garderob i både hall och sovrum utöver förråd i anslutning till hallen. Genomgående för bostaden är de smakfulla tillvalen i form av kakel och klinkers i badrummet som går i en greige ton. Likaså i det moderna köket från Marbodal i form av bänkskiva och kakel. Brf Alba 1 i Lund erbjuder en grönskande utemiljö, Svanenmärkta bostäder och gemensamma avtal för el och bredband/tv. Peab ersätter föreningens budgeterade driftkostnader under 2024 avseende fastighetsskötsel, hisskötsel, fastighetsförsäkring, ekonomisk förvaltning och revision. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Ringtonsgränd 2 - LGH 52, Lund - Brunnshög, Lunds kommun

Ringtonsgränd 2 - LGH 52

Lägenhet
Lund - Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
1 850 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/8
2 958 kr/mån
51 389 kr/m²

Etta med sovalkov och västerbalkong på våning sex, ritad av den flerfallet prisade arkitekten Cord Siegel. Stort fönsterparti där fönster och balkongdörren går hela vägen upp till taket vilket går ett fantastiskt ljus. Drömmen för den arkitektur och inredningsintresserade. Cord Siegels signum är bland annat synliga råa betongväggar samt fönster hela vägen upp till taket som ger fantastiskt ljus och kontakt med himlen. Designkök från Puustelli med 6mm tunn keramisk bänkskiva. Andra kvalitéer i bostaden är innerdörrar i ask, parkett och golvlister i ask, fönsterbänkskivor i betong, spotlights i badrum med mera. I föreningen har man tillgång till naturpool, bastu, balkong med utespa på våning 9, gästlägenhet och cykelverkstad. Vatten i olika former är "Det Goda Vattnets" utgångspunkt, både i strävan efter hållbarhet och det goda livet. Projektet Det Goda Vattnet är en del av området Södra Brunnshög i norra Lund som växer upp kring forskningsanläggningarna ESS och Max IV. Det ligger granne med Gryningsparken och ett stenkast från den nybyggda spårvägen med närhet till snabbuss, E22 och cykelvägar till både Malmö och Lund. Lund C är bara 15 minuter bort på cykel!

  • Balkong
  • Hiss
Skotgränd 6, Lomma Strandstad, Lomma kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00

Skotgränd 6

Radhus
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 295 000 kr
120 m²
5 rum
7 796 kr/mån
44 125 kr/m²

Låt oss presentera ditt hem vid stranden! Detta gathus i två plan ligger i en av de mest eftertraktade stadsdelarna, bara ett stenkast från sand och hav. Med en rymlig boyta på 120 kvadratmeter är detta en perfekt bostad för familjen som värdesätter bekvämlighet och stil. Med byggåret 2022 medföljer många fördelar såsom en genomtänkt planlösning, modernt kök med exklusiv bänkskiva i sten och två badrum. Tvättmöjligheter i den egna bostaden och närhet till både hav och stadskärna är ytterligare positiva egenskaper. Den privata entrén ökar "villakänslan" och gör bostaden insynsfri från gatusidan. Vidare på baksidan finns en rejäl uteplats med stensättning. En lugn och trivsam plats med utrymme för både lek och långa middagar. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum på plan ett ger trevliga och generösa sällskasytor. Vidare på plan 2 presenteras tre sovrum, ett allrum samt ett generöst badrum. Här finns även bra förvaring i klädkammare. Genomgående i bostaden har tidlösa och smakfulla val gjorts i form av vitlaserad ekparkett och väggar i ljusa och harmoniska färger. Förråd tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns under huset. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Astrakanvägen 5B - Tomt, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B - Tomt

Tomt
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 850 000 kr

Unik tomt med garage om ca 43 kvm i hjärtat av Gamla Bjärred på avskilt och privat länge in på den lilla och diskreta återvändsgatan, Astrakanvägen. Skapa din husdröm, bygg ditt hus efter egna tankar och smak. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. Endast ca 350 meter från havet med gångavstånd till strandpromenaden och Långa Bryggan Bjerreds Saltsjöbad med Kallbadhus & Restaurang. Kastrups flygplats nås på ca 40 minuter. Det finns olika förslag på lämpliga stenhus från DAST som passar på tomten, kontakta Dan Eliasson på [email protected] för mer information.

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred, Borgeby, Lomma kommun

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
12 500 000 kr
282 + 465 m²
9 rum
4 184 m² tomt

Unik fastighet med oändliga möjligheter i lantlig miljö något stenkast ifrån Bjärred och Borgeby. Drömmen att kunna på "på landet" och samtidigt någon minuts gång till "byn". I dag bedrivs professionell fågeluppfödning i lokalerna som annars har flexibla möjligheter då man kan skapa en stor och öppen lokal utan innerväggar. Lokalen om ca 280 kvm, borde passa perfekt till hunddagis/pensionat. Boningshus om ca 200 kvm med inredd källare om ca 115 kvm. Lägenhet som är ihopbyggd med lokalen är ca 82 kvm. Flera förråd/garage. Nu finns det bilder inne ifrån lokalen, se längre ner. Endast privata bokade visningar, kontakta fastighetsmäklare Den Eliasson, [email protected], 0708-181200.

Tåggränd 1, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Tåggränd 1

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 044 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a om 76 kvm på hörnläge vid Hamnallén. Bostaden har en extra takhöjd på 2,7 m vilket gör att lägenheten känns både luftigare och rymligare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor och här får man ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder två bra sovrum varav masterbedroom har en klädkammare i direkt anslutning och det andra har en stor skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Hamnallén 5, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Hamnallén 5

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 295 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
4 070 kr/mån
67 500 kr/m²

Välkommen till denna härlig etta som är klar för inflyttning 27 juni 2023. Lägenheten har 34 välplanerade kvm med extra takhöjd på 2,7 m. Placeringen i huset är optimal på lugnt läge mot Tåggränd, ej mot Hamnallén där entrén till trapphuset ligger. Att man kommer upp en bit från markplan är också tacksamt för det minimerar insynen. Här finns ett fullt utrustat kök samt helkaklat badrum med kombimaskin. Fina tivval har gjorts för att få en mer personlig och stilsäker prägel. I hallen finns bra förvaring i skjutdörrsgarderob och inne i allrummet finns ytterligare garderobsförvaring. All garderobsinredning kommer från Elfa och är enkel att anpassa efter behov. Bostaden är inredd med kök från Vedum i snygg grå ton med marmormönstrat kakel samt vitvaror från Siemens i rostfritt. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt ugn och mikrovågsugn. Lägenheterna håller hög standard med JM originalinredning. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar är tidlösa val som håller i längden. Bostadsrättsföreningen ligger på nära avstånd till både Lomma centrum och havet. Ett trevligt läge som även har tillgång till bra kommunikationer både med bil, tåg och buss.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Pricktorget, Lomma Hamn, Lomma kommun

Pricktorget

Tomt
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
7 500 000 kr
178 m² tomt

Helt unik tomt med möjlighet att uppföra drömvillan vid kajkanten i Lomma strandstad. Bygglov finns (tiden för att påbörja har passerat) för villa med "extra allt", såsom takterrass om 55 kvm, två balkonger, fem till sex sovrum, fyra badrum, två vardagsrum, dubbel takhöjd vid matplatsen, bastu på terrassvåningen med mera. Två parkeringsplatser ingår. Denna möjlighet att bygga själv i Lomma hamn kommer aldrig att komma tillbaka!

Visar alla 19