Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Balsbyholmsvägen 4, Balsby, Kristianstads kommun

Balsbyholmsvägen 4

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
795 000 kr
63 + 9 m²
2 rum
780 m² tomt

Upptäck detta charmiga, röda torp i det pittoreska och eftertraktade området i Balsby! Denna idylliska reträtt erbjuder den perfekta kombinationen av lantlig fridfullhet och närhet till bekvämligheter. Med en mysig inredning och en imponerande utsikt kommer denna stuga att bli din egen personliga oas. Ta tillfället i akt att skapa minnen för livet i denna underbara bostad. Säljs med friskrivningsklausul.

Romrussingatan 21, Åhusvången, Kristianstads kommun

Romrussingatan 21

Villa
Åhusvången, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
5 280 000 kr
127 m²
5 rum
275 m² tomt

Bekvämt 2-planshus med tillhörande trädgård! 2-planshus om 127 kvadratmeter. Välplanerat boende som erbjuder allt man kan önska sig, med plats för hela familjen. Stig in och möts av härliga ytor och utsikt mot vardagsrum och uteplats. Entréplan står för en öppen hall med tillhörande förvaring, kök med plats för matbord, ljust och lättmöblerat vardagsrum, badrum samt egen tvättavdelning. På husets ovanplan välkomnas man av en möblerbar hall. Här finns fyra sovrum samt ytterligare ett badrum. Från vardagsrummet på entréplan nås den trivsamma uteplatsen där de fina sommarmånaderna nyttjas som bäst. Här finns också en lättskött gräsmatta, utmärkt för den trädgårdsintresserade eller för barnen som önskar plats att leka.

  • Nyproduktion
Yllerödsvägen 78, Linderöd, Kristianstads kommun

Yllerödsvägen 78

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
395 000 kr
90 m²
5 rum
570 m² tomt

Välkommen till drömmarnas renoveringsprojekt! Här har vi ett hus med så mycket potential att även verktygen känner sig inspirerade. Det är som ett kanvas, redo för din vision att måla världen grannare. Om du är redo att omvandla det här huset till din personliga oas, då är detta din biljett till renoveringsäventyret du aldrig visste att du behövde. Låt fantasin flöda och låt hammaren slå – detta hus väntar på att bli förvandlat till ditt drömhem! Det här huset är som en oanvänd palett för din inre Byggare Bob att skapa mästerverk på. Med lite kärlek och en hel del färg kan du förvandla detta renoveringsprojekt till ett paradis på jorden. Glöm inte att låta din inre arkitekt gå bananas – det är dags att ge detta hus en makeover så fantastisk att till och med grannarna kommer att kasta konfetti när de ser det färdiga resultatet. Så dra på dig arbetskläderna och gör dig redo att göra detta hus till områdets nya celebritet! Släng på dig din hjälm, packa din verktygslåda och låt oss göra detta hus så bländande att till och med grannens träd kommer att applådera när de ser det! Följ gärna resan med Della Casa här: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6nlMMsAevdJNsaDFpJySwzM9_KL3QJJQ Välkomna! Säljs med friskrivningsklausul.

Zacharias väg 9, Kulltorp, Kristianstads kommun

Zacharias väg 9

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
2 495 000 kr
141 m²
6 rum
656 m² tomt

Upptäck ditt drömhem! Detta välkomnande enplanshus längst ner på gatan, på en hörntomt är en pärla i grannskapet. Med en vacker trädgård, komplett med ett charmigt inglasat uterum och ett växthus, kan du njuta av naturen året runt. De fyra generösa sovrummen erbjuder gott om plats för familj och vänner. Kom och utforska detta fantastiska hem med känsla av bekvämlighet. Upplev den smarta planlösningen som erbjuder fyra rymliga sovrum, perfekt för att skapa ditt eget personliga utrymme. Tomten är en oas av lugn och komfort. Med en härlig trädgård som inbjuder till avkoppling och umgänge, ett magnifikt inglasat uterum för kvällar med familj och vänner, och ett eget drivhus för den gröna tummen, är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Välkommen på visning!

Grönbetesvägen 1, Sommarlust, Kristianstads kommun

Grönbetesvägen 1

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
625 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 483 kr/mån
14 706 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevlig etta med ett toppenläge. Bostaden är belägen på populära Sommarlust som är ett lugnt och familjevänligt område. Populär HSB-förening med bra ekonomi och låga avgifter. Badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Trevligt ljusinsläpp från fönster och stort, rymligt kök med diskmaskin. Vardagsrummet är yteffektivt med plats för både säng och soffa. Här finns även en fransk balkong. Här bor du på ett lugnt område. Busshållplats finns ett stenkast bort. Med Busslinje 3 når du Kristianstads centrum och centralstation på enbart 10 minuter. Matbutik, restauranger, förskola och grönområde finns på promenadavstånd. Balkong med tillgång till områdets innergård, här är en perfekt plats att avnjuta en stund i gott sällskap!

Böklins väg 23, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Böklins väg 23

Villa
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
2 195 000 kr
99 + 21 m²
4 rum
1 890 m² tomt

På Böklins väg 23 i Gärds Köpinge finns nu chansen att förvärva ett charmigt hus med fritt läge på rymlig tomt. Invändigt erbjuds ett rymligt vardagsrum med värmande täjlstenskamin, kök med matplats, hall/allrum och wc. Möjlighet att gränsa av ytterligare rum finns. På ovanplan erbjuds två sovrum samt nyligen renoverat duschrum/wc. På källarplan finns tvättstuga, dusch och förvaringsutrymmen. Huset är beläget på en stor tomt med fina uteplatser och odlingsmöjligheter. Här finns också ett uthus med garage och förråd. Huset är placerat med ett fint läge och skogsbrynet precis intill. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Jakobs väg 24, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Jakobs väg 24

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 048 kr/mån
6 172 kr/m²

Rymlig tvårumslägenhet på första våningen med balkong. Praktisk planlösning med ett förråd i anslutning till hallen/entré, samt kök och vardagsrum intill varandra med rymlig klädkammare samt kapprum. Föreningen heter HSB:s Brf Sting i Kristianstad och är en trevlig och välskött sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, gästparkering, en välskött innergård med lekplats. Bostadsrätten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor, sällskapsytor, lekplats och bara en kort promenad bort finns skola, dagis, kyrka, vårdcentral, mataffär och busshållplats. På några minuters färd från området når du centralstationen som ger pendlaren fler alternativ än den närliggande E22:an och med Härlövsängaled nås Kristianstads Högskola på ett ögonblick!

  • Balkong
Mjölnarevägen 17, Möllebacken, Kristianstads kommun

Mjölnarevägen 17

Villa
Möllebacken, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 995 000 kr
101 + 101 m²
3 rum
841 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva och sätta sin egen prägel på denna villa på Möllebacken. Här har du 101 kvm samt lika stor inredd källare. Villan bjuder oss på kök, vardagsrum, 2 sovrum och ett badrum. Källarvåningen rymmer flertalet rum - gillestuga med värmande eldstad, badrum, bastu som på senare år har använts som förrådsutrymme, klädkammare, matkällare, gästrum, tvättstuga, pannrum och förrådsutrymme. Villan står på en välskött och trevlig hörntomt med många soltimmar och stora möjligheter för såväl vuxna som barn. På fastighetens baksida finns ett inglasat uterum och en stenlagd uteplats som har plats för grill och mindre matgrupp. Här finns även en vinplantering med bevattningssystem. På Möllebacken bor du med bra avstånd till förskola, skola, matbutiker, C4-shopping och mycket mer. Kristianstad centrum når du på en kvart med bil. Här bor du även nära bra busskommunikationer som snabbt tar dig till Kristianstad. Välkommen med din intresseanmälan!

Björkvägen 5C, Parkstaden, Kristianstads kommun

Björkvägen 5C

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
5 286 kr/mån
17 740 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och perfekt planerade trea i populära Parkstaden. Här finns två stora sovrum och ett trevligt vardagsrum. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol från eftermiddag till kväll, här finns plats för ett mindre bord. Omtyckta och populära parkstaden ligger väldigt centralt och är en mycket trivsam del av Kristianstad. På Björkvägen 5C har du nära till matbutiker, restauranger, fina grönområden och Kristianstad centrum med allt det har att erbjuda! Vi ses på visningen!

  • Balkong
Fabriksgatan 20, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Fabriksgatan 20

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
995 000 kr
160 + 76 m²
6 rum
1 194 m² tomt

Varmt välkommen till Fabriksgatan 20 och detta stora hus där du bara kan flytta in. Få bostäder har samma generösa ljusinsläpp som den här. Öppna dörren till den funktionella och trevliga hallen med plats för jackor och skor. Längre in hittar du ett stort och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset rymmer fyra sovrum, tre badrum, en gästtoalett samt två härliga vardagsrum, båda med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, kamin och gott om plats för både soffa och matgrupp. Huset erbjuder även bastu samt flera förrådsutrymme med gott om förvaringsmöjligheter. På tomten finner vi ett stort dubbelgarage med plats för både bilar och förvaring. I Glimåkra bor du med närhet till fin natur, matbutik, apotek och pizzeria. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ryttmästarevägen 249, Gärds Köpinge, Kristianstads kommun

Ryttmästarevägen 249

Gård/Skog
Gärds Köpinge, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
3 750 000 kr
212 + 41 m²
9 rum
3,8 ha tomt

Söker du en fristad att kalla din egen? Nu finns chansen att förvärva Ryttmästarevägen 249. När du anländer till bostaden möts du av en ståtlig stenmur som leder dig in på innergården och i samma stund infaller lugnet. Fastigheterna som är på dryga 3,7 ha består av vackra blomsterängar, en liten skogsdunge, damm samt åkermark. Här har du ett hem som erbjuder harmonisk och rofylld miljö året runt. De stora ytorna erbjuder möjligheten att skapa din egen hästgård om så önskas. Bostaden är från början av 1900-talet och mycket av den äldre charmen är bevarad samtidigt som moderna bekvämligheter har adderats. Huset har flera fina sällskapsytor i form av vardagsrum, allrum och bibliotek samt fyra sovrum och två badrum. På tomten finner du även flera uteplatser där den härliga utemiljön kan avnjutas samt en länga med med vackra stenväggar, bakugn och kamin. Perfekt utrymme för större bjudningar! I samma byggnad finns även ett förråd och en matkällare. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Linderödsvägen 442, Sätaröd, Kristianstads kommun

Linderödsvägen 442

Villa
Sätaröd, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 600 000 kr
140 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Linderödsvägen 442! Renoverad villa där det bara är att flytta in och trivas. Huset erbjuder hela fyra sovrum, ett stort vardagsrum, kök samt toalett och badrum med dusch och tvättmaskin. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och ljus hall. Vidare finns det rymliga och öppna vardagsrummet, ett sovrum samt ett kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Huset har en gästtoalett och på ovanplan finns tre sovrum samt ett större badrum. Huset står på en välskött och trevlig tomt med många soltimmar och stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Varmt välkomna att boka er på visning.

Saxamöllevägen 82, Degeberga, Kristianstads kommun

Saxamöllevägen 82

Villa
Degeberga, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 895 000 kr
93 + 90 m²
4 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa på Saxamöllevägen 82 i Degeberga. Här finner du ett hus på ett plan med källare, perfekt för familjen. Barnvänligt område med närhet till grönområden och skog. Huset erbjuder fräscha ytskikt och generöst utrymme med flera sovrum. Upplev bekvämligheten i detta hem med praktisk planlösning. Helkaklat badrum, kamin och en helt nyinstallerad värmepump, luft/vatten. Den rymliga tomten gränsar till grönområde och skog, vilket skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Dubbelgaraget och källare ger gott om plats för fordon och extra förvaring. En perfekt kombination av stil, funktionalitet och närhet till naturen - detta är verkligen ett hem att trivas i. I Degeberga bor du med närhet till vacker natur och vandringsleder. Forsakar ligger bara en bit bort och inom ca 20 minuters avstånd når du både Kristianstad, Åhus och Brösarp. Golfbana finns ca 4km från bostaden. I området finns bra kommunikationer, matbutik, förskola och skola F-9. Här i Degeberga är det lätt för hela familjen att trivas!

Prinsessvägen 14, Everöd, Kristianstads kommun

Prinsessvägen 14

Villa
Everöd, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 395 000 kr
102 + 49 m²
4 rum
1 735 m² tomt

På Prinsessvägen 14 erbjuds ett charmigt gathus med anor från tidigt 1900-talet, beläget på lugnt och fridfullt läge i Everöd. Välplanerat enplanshus fördelat på hall, kök, vardagsrum , tre sovrum samt badrum. I huset finns också en inredningsbar vind för den som önskar mer utrymme. Huset är placerat på rymlig och lummig tomt med uteplats och garage. Härlig och lugn omgivning i omtyckta Everöd. Varmt välkommen med din/er intresseanmälan!

  • Plus
Gröneskansvägen 3, Helgedal, Kristianstads kommun

Gröneskansvägen 3

Villa
Helgedal, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
2 150 000 kr
110 + 90 m²
5 rum
608 m² tomt

Välkommen till ett väldisponerat hem där du kommer att trivas – den hemtrevliga känslan får du redan i hallen. Här erbjuds ett ljust boende. Här är det bara att flytta in, ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Här välkomnas du av en funktionell och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett rymligt och härligt vardagsrum och ett stort och renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, två badrum och en praktisk och fräsch gästtoalett. Det ena badrummet är stort och fräscht med toalett, duschkabin och handfat. Även det andra är stort och fräscht med toalett, handfat och duschkabin. I källaren finns även en stor och lättmöblerad gillestuga med sociala ytor och lättmöblerade ytor. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Helgedals hjärta. Den fina naturen med bra promenadstråk ligger i närheten och en cykeltur bort finner vi Kristianstad centrum med allt det har att erbjuda. Dessutom har man matbutiker, vårdcentral, restauranger och affärer en kort bilresa från bostaden. Varmt välkommen till Gröneskansvägen 3!

Hagtornsvägen 11, Vilan, Kristianstads kommun

Hagtornsvägen 11

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 172 kr/mån
11 818 kr/m²

Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas. Välkommen att flytta in i detta välplanerade hem. Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, badrum och sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finner vi fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är nytt för i år med luckor från IKEA. Funktionellt med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är helkaklat med toalett, dusch, handfat, tvättmaskin och golvvärme. Det ljusa och charmiga sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för ett mindre bord. Bostadsrätten ligger i ett trivsamt område med innergård där det finns grönytor, sällskapsytor, lekplats och bara en kort promenad bort finns skola, dagis, vårdcentral, mataffär och busshållplats. På några minuters gångavstånd når ni busshållplatsen som tar er in till Kristianstads centralstation där man som pendlare får fler alternativ. Med hjälp av E22:an och Härlövsängaled når ni smidigt Kristianstads Högskola!

  • Plus
  • Balkong
Tredalagatan 15A, Östermalm, Kristianstads kommun

Tredalagatan 15A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 505 kr/mån
17 273 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet belägen med citynära läge på Östermalm! Med en yta på 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm boendemiljö med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden erbjuder en rymlig hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt ett nyligen renoverat badrum med tillhörande tvättmaskin. Utöver en härlig balkong i västläge finns här också tillgång till en gemensam takterrass samt en fin innergård. Lägenheten är placerad på första våningen i hus med hiss. Denna bostadsrättslägenhet ingår i en välskött förening och månadsavgiften inkluderar värme, vatten och basutbud av TV. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Vallgatan 39, Kristianstad Centrum, Kristianstads kommun

Västra Vallgatan 39

Lägenhet
Kristianstad Centrum, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 995 000 kr
79 m²
2 rum
vån 1/3
4 159 kr/mån
25 253 kr/m²

En fantastisk bostad med unik planlösning och utformning. Denna ljusa tvåa med möjlighet till 3 rum är i fint skick och erbjuder välbevarade detaljer såsom djupa fönsternischer, bra planlösning, stora fönster och generös takhöjd. Köket är totalrenoverat sedan köp. Alla ytskikt interiört är nya så som golv och väggar. Stort sovrum samt ett socialt och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, härliga umgängesytor, generös takhöjd Lägenheten erbjuder ett stort och fräscht badrum med toalett, dusch och handfat samt en liten och praktisk gästtoalett. Tvättmaskin finns i badrummet. I hjärtat av Centrum, mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, restauranger, caféer, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Tivoliparken ligger runt knuten, Tågstationen en kort promenad bort och C4 shopping ligger en biltur från bostaden. Lägenheten är belägen på enkelriktad gata vilket ger mindre trafik förbi för de boende.

Skolgatan 45, Önnestad, Kristianstads kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Skolgatan 45

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 595 000 kr
158 m²
7 rum
680 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och hemtrevliga villa belägen på Skolgatan i natursköna Önnestad. Här bor du med närhet till kommunikationer samtidigt som du kan njuta av det naturnära läget. Med sina generösa 158 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. Detta välplanerade hus imponerar med sina sju rum. Renoveringar har gjorts genom åren så som ytskikt på golv väggar och tak. Badrummet på entréplan år från 2000 och köket är rejält och gediget från år 2005. Dessutom är huset fiberanslutet och utrustat med jordvärme för att möta dagens moderna behov. En stor täljstenskamin står centralt i huset och sprider både komfort och värme. Den enkla och välskötta tomten sträcker sig över 680 kvadratmeter och erbjuder möjligheter till både lek och avkoppling. Uthuset erbjuder gott om plats för hobby samt förvaring. Passa på att förvärva denna charmiga villa som erbjuder både bekvämlighet och natursköna omgivningar. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss tillsammans upptäcka allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda. Här bor du med närhet till både skola, förskola och tågpendling. Välkommen på visning!

  • Plus
Flädervägen 7, Vilan, Kristianstads kommun

Flädervägen 7

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
3 454 kr/mån
10 221 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fina tvårumslägenhet belägen på Flädervägen 7, på Vilan i Kristianstad. Med en yta på 68 kvadratmeter erbjuder denna fräscha lägenhet en bekväm boendemiljö samt ljusa ytor med ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och genomtänkt utrustning, vilket bidrar till en modern atmosfär. Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande garderober och praktisk klädkammare. Vardagsrummet imponerar med sitt fantastiska ljusinsläpp från fönster över hela rummets bredd, vilket ger en känsla av rymd och ljus. Det tilltalande och fräscha köket bjuder in till trevliga stunder. Badrummet är både rymligt och helkaklat, samt utrustat med tvättmaskin. Sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Den tillhörande balkongen i östläge ger möjlighet till soliga morgonstunder och avkoppling. Denna bostadsrättslägenhet ingår i en välskött förening med stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten samt en egen parkeringsplats. Dessutom med ett ypperligt och centralt läge med bra service och goda kommunikationsmöjligheter. Med en genomgående ljus och fräsch känsla samt ett bra läge är denna bostad ett perfekt val för dig som söker en bekväm och stilfull boendemiljö. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Hjärtebackes väg 2A, Näsby, Kristianstads kommun

Hjärtebackes väg 2A

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
495 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 595 kr/mån
9 612 kr/m²

Denna bostadsrättslägenhet på Hjärtebackes väg erbjuder en perfekt möjlighet för dig att skapa ditt drömhem. Med visst renoveringsbehov kan du anpassa bostaden efter dina egna önskemål och behov. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Dessutom är läget idealiskt med närhet till kommunikationer, vilket underlättar vardagen för både pendling och fritidsaktiviteter. Lägenheten har en yta på 51.5 kvadratmeter och består av två rum. Belägen på andra våningen i en tvåvåningsbyggnad, erbjuder den en balkong där du kan njuta av soliga dagar och frisk luft. Badrummet är nyligen stambytt. Med detta objekt får du möjligheten att skapa ditt drömhem i en stabil förening med bra läge. Låt fantasin flöda och skapa din egen unika bostad. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag. Förvaringsmöjligheter finns i form av två förråd i källaren, och tvättstuga finns också tillgänglig för boende. Gamla Näsby är ett populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt och naturnära. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, skola, matbutik, lekparker och vacker natur. Gångavstånd till högskolan. På några minuters färd nås centralstationen som ger pendlaren fler alternativ att ta sig vidare mot nästa destination.

  • Balkong
Liarumsvägen 767, Linderöd, Kristianstads kommun

Liarumsvägen 767

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 595 000 kr
90 + 20 m²
5 rum
2 172 m² tomt

Upplev drömlivet i detta charmiga lantliga hus med enastående läge och ett imponerande stort garage! Här erbjuds en fridfull tillflyktsort omgiven av naturens skönhet. Detta hem är perfekt för den som längtar efter lugn och ro samtidigt som de vill ha gott om plats för sina fordon och hobbyer. Huset är omgivet av natur och vidsträckta fält, vilket skapar en naturskön miljö som är svårslagen. Inomhus möts du av stort kök i öppen planlösning mot matrum. Det rymliga vardagsrummet har en öppen spis och tillgång till trädgården via altandörr. Det stora garaget är en dröm för alla bilentusiaster eller hobbyister. Med gott om utrymme för flera fordon och verktyg, kommer du aldrig att sakna plats. Det finns även möjlighet att omvandla delar av garaget till en verkstad eller ett ateljé. Detta lantliga paradis är en oas för den som uppskattar lugnet i naturen och samtidigt vill ha bekvämligheten av ett stort garage. Missa inte chansen att äga denna fastighet. Välkommen på visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Hasselvägen 25, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Hasselvägen 25

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 715 kr/mån
8 025 kr/m²

Välkommen till denna ljusa välplanerade lägenhet på bottenplan! Här erbjuds ett boende med tre rum och kök, praktiskt beläget på första våningen. Man möts av en funktionell hall som leder vidare mot vardagsrum, kök och badrum med tvättmaskin. Bostaden erbjuder dessutom två sovrum samt en klädkammare. Till bostaden hör också en härlig inglasad balkong. HSB:s Brf Charlottsborg i Kristianstad är en välskött förening. I månadsavgiften om 4715 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv och parkeringsplats. Bostadsrätten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor och lekplats. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Sparvgatan 1, Vinnö, Kristianstads kommun

Sparvgatan 1

Villa
Vinnö, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
1 495 000 kr
83 m²
3 rum
1 074 m² tomt

På Sparvgatan 1 bor du med allt samlat på ett plan. Nyare fönster och badrum från 2015. I dagsläget finns här två rymliga sovrum men möjlighet till utökad boyta finns i garagedel/förråd eller utbyggnad då tomten är stor och rymlig. Ljus och yteffektiv villa. I Vinnö bor du i barnvänliga kvarter med närhet till förskola, skola och matbutik inte långt ifrån bostaden. Kristianstad/Härlövs handelsområde når du en kort bilresa från huset. Här finns vacker natur samt cykelavstånd till fin och uppskattad golfbana! Huset är besiktat och säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Kung Nils väg 17, Vä, Kristianstads kommun

Kung Nils väg 17

Lägenhet
Vä, Kristianstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kristianstad
650 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/2
3 289 kr/mån
13 542 kr/m²

Denna bostadsrättslägenhet är verkligen något speciellt! Belägen i en välunderhållen förening med stabil ekonomi är detta boende perfekt för dig som söker trygghet och gemenskap. Dessutom är läget barnvänligt och erbjuder närhet till kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Med sina 48 kvadratmeter och bottenplan är denna lägenhet optimal för dig som önskar en praktisk och trivsam boendelösning. Här kan du njuta av en ljus och luftig atmosfär tack vare den fina renoveringen. Badrummet är helkaklat och nytt då föreningen nyligen utfört stambyte i fastigheten. Dessutom är lägenheten genomgående med fönster mot två väderstreck. Boendet är även anpassat för seniorboende, vilket innebär att alla faciliteter är utformade med din bekvämlighet i åtanke. Bostaden är belägen på första våningen och erbjuder en bekväm tillgång till parkeringsplats. Dessutom finns det ett förråd om cirka 8 kvm en trappa upp, vilket ger extra utrymme för förvaring och organisering. Välkommen till Kung Nils väg i Kristianstad, där du kan hitta ditt drömboende i det eftertraktade området Vä. Här är det gångavstånd till bland annat matbutik, apotek, vårdcentral, busshållplats, konditori samt bensinmack. I populära Vä finns även förskola och skola. Tio minuters bilfärd till Kristianstad centrum Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad som har allt du behöver och mer!

Visar 1 - 25 av 33