Magnusson Mäkleri AB

Magnusson Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trappvägen 3, Stocksund, Danderyds kommun
Trappvägen 3, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Trappvägen 3, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Trappvägen 3

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
9 075 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/4
2 141 kr/mån
112 733 kr/m²

SKULDFRI FÖRENING! LÅGA AVGIFTER! Välkommen till denna 3:a med stor härlig balkong och öppen planlösning. Fritt läge helt utan insyn och sydvästläge på balkongen. Optimal planlösning med två bra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och separat gäst wc. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den fantastiska balkongen. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten så ni slipper fula element. Hiss ner till garageplatsen där det även finns laddplatser. Sammantaget innebär allt detta ett fullständigt unikt objekt på dagens marknad. I attraktiva lugna villakvarter har Wåhlin fastigheter uppfört 14 nya bostadsrätter med hög interiör standard, stora balkonger och uteplatser. Till varje lägenhet hör ett eget förråd och man tar hissen ner till sin egna garageplats. 8 laddplatser för elbil finns. Bostäderna är färdiga för inflyttning och bostadsrättsföreningen är helt skuldfri. Området erbjuder närhet till både kommunikationer och service vid Stocksunds torg såväl som grönområden med badmöjligheter vid bland annat Svanholmsbadets strand. Här får du något väldigt ovanligt. En exklusiv nyproducerad bostad i ett uppväxt villaområde och det i en Bostadsrättsförening utan skulder med mycket låga månadsavgifter.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Kasernvägen 4, Rindö, Vaxholms kommun
  • Sön 14 apr kl 14:30
Västra Kasernvägen 4, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Västra Kasernvägen 4, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Västra Kasernvägen 4

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 375 000 kr
81 + 2 m²
3 rum
vån 4/4
4 703 kr/mån
54 012 kr/m²

Välkommen till en trevlig vindsvåning med härlig rymd, synliga takbjälkar och mysig eldstad. Hörnlägenhet om totalt 83 kvm med fönster i tre väderstreck och 4 balkonger. Välkomnande entré med stengolv och gott om förvaringsutrymmen. Våningen öppnar upp sig i en tilltalande sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrum och kök har man utgång till balkonger med fritt läge och sol från mitt på dagen till sen kväll. Kök från HTH med samtliga vitvaror från Siemens med bla inbyggd kyl och frys. Två rymliga sovrum med gott om garderober. Även från sovrummen har man utgång till balkong. Stort badrum med golvvärme och plats för badkar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Sammantaget en mycket tilltalande vindsvåning i en förening med god ekonomi! I fastigheten finns vinkällare med eget fack, välutrustad tvättstuga och bastu med omklädning. Det finns även parkeringsplats med laddstolpe för elbil. Rindö Hamn är en riktig skärgårdsidyll. Nere vid båthamnen finns Ostmakeriet, ölbryggeri och kafferosteri. På restaurangen Syrran & Jag kan du äta en god lunch eller middag Det finns även kontorshotell och Rindö Hamn Bed and Breakfast. Båthamnen i sig är mycket populär och skyddad från vind. För den idrottsintresserade finns den lokala idrottsföreningen Ka1if. Det finns även ett nybyggt gym(Fysio+) samt tennisbana på området. I Rindö Hamn ligger öns skola för årskurs f-6.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kustjägargränd 5, Rindö, Vaxholms kommun
  • Sön 7 apr
Kustjägargränd 5, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Kustjägargränd 5, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Kustjägargränd 5

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
6 175 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/4
4 775 kr/mån
68 611 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet om 90 kvm med strålande sjöutsikt och ett bra solläge. Brf Rindö Brygga 1 består av två moderna huskroppar med träfasader och sedumtak, ritade av den kända arkitektfirman Sandell Sandberg. De 24 lägenheterna är exklusivt inredda och och lägenheten har en mycket tilltalande disposition med underbar sällskapsdel ut mot havet. Välkomnande entré med klinker på golv och bra förvaring. Underbart vardagsrum och kök med köksö i öppen planlösning. Från vardagsrummet är det stora härliga skjutdörrar ut till den inglasade balkongen. Här kan man verkligen njuta av skärgårdens växlingar och beskåda kryssningsfartygens färd in mot Stockholm. Köket har inredning från Vedum, bänkskivor av sten och de dubbla raderna med köksskåp ger gott om förvaringsmöjligheter. I lägenhetens mer privata del finns ett master bedroom med garderober och fin utsikt över hamnen. Ett sovrum till med garderober och sjöutsikt. Både lyxigt och praktiskt med två stilrena badrum. Brungrå klinker på golv och vitt stående kakel på vägg, badrumskommod i ek från Vedum och tvättmaskin & torktumlare från Bosch och Electrolux. Infällda spotlights i tak och golvvärme. I närområdet ­finns det mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet, mellan hamnen och Grenadjär­bryggan, efter en runda i det elljusbelysta motions­spåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana eller ta ett dopp i havet på badbryggan. Precis bredvid ligger den trevliga restaurangen 'Syrran och jag' samt 'Ostmakeriet' – café och försäljning av egentillverkad ost.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alpstigen 2, Stocksund, Danderyds kommun
Alpstigen 2, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Alpstigen 2, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Alpstigen 2

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
5 950 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/3
3 592 kr/mån
87 500 kr/m²

Här ges möjligheten att bo uppe bland trädtoppar helt utan insyn och med sjöutsikt och sol prick hela dagen. Det unika boendet har två egna uteplatser med utrymme för både för matbord och loungegrupp, lä mot husvägg vilket förlänger utesäsongen. Lägenheten har högt i tak och är mycket välplanerad med villakänsla, uteplats och öppen spis. Generöst sällskapsrum med nyanlagt plankgolv i ek, fungerande öppen spis, stort fönster och plats för stor soffgrupp. Vackert fönster och gott om plats för bokhyllor och ytterligare möblering. Trivsamt, bra kök med bra förvaring och matplats. Rofyllt sovrum med fint fönster och stora garderober. Plats för ytterligare förvaring. Stilrent badrum med dusch. Rymlig hall med golvvärme och gott om garderober för bra förvaring. Nylagt plankgolv i ek i hela lägenheten och alla tak och väggar nymålade/tapetserade. Privat fastighet med parkliknande trädgård i flera etage och med äppelträd, päronträd, hallonbuskar, smultron, krusbär, jordgubbar, plommon och fläder. På sommaren har säljarna plockat närmre 1 liter hallon per dag, och på hösten har dom gjort flera liter äppelmust från äppelträden. Här finns också lekplats, lekstuga, studsmatta och uteplatser under ett partytält. Trädgården ligger i rakt söderläge med sol från morgon till kväll och med goda odlingsmöjligheter (säljarna har tre odlingslådor, tre stora rabatter samt en hel odlingsterass komplett med terassering och stenplattor framför där dom har kunnat odla grönsaker för självhushåll som räckt både sommar och höst). Två parkeringsplatser samt laddare för elbil och närhet till goda kommunikationer, endast 6 minuter till östra station/Tekniska högskolan. Ett fantastiskt boende endast några hundra meter till vattnet med bygga och badplats på 3 minuters gångavstånd där man på somrarna kan ta sig ett härligt dopp. Vidare finns båthamn, Ica och Lidl, restaurang och Cedergrenska tornet med park på bara några minuters gångavstånd. Vid visning, parkera gärna vid nedre parkeringen och gå upp genom trädgården! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Mörbylund 25, Danderyd, Danderyds kommun

Mörbylund 25

Lägenhet
Danderyd, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
3 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/10
4 534 kr/mån
58 385 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade trea i Mörbylund. På femte våningen möts du av denna mysiga trea med två balkonger i två olika väderstreck. Du välkomnas in i hallen med goda förvaringsmöjligheter. Följt utav det nya köket som är i anslutning till sällskapsrummet med stora fönster med fint ljusinsläpp. Ta med kaffekannan och avnjut morgonkaffet på den generösa balkongen som vetter direkt ut från vardagsrummet. Tillbaka in i lägenheten igen finns två sovrum, båda med goda förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet har direkt anslutning ut till lägenhetens andra balkong som har vy över grönskande områden och promenadstråk. Badrummet är smakfullt och klasssigt med vitt kakel. Stambytt! I föreningens dokument är detta en 2 rok, men som säljaren gjort om till 3 rok. Planlösningen faller sig naturligt efter renoveringen. Parkeringsplatser går snabbt att få via föreningen. Välkommen på visning, anmäl er gärna! Förhandsvisning möjligt!

  • Balkong
  • Hiss
Kevinge strand 16, Kevinge Strand, Danderyds kommun
Kevinge strand 16, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 16, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 16

Villa
Kevinge Strand, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
32 000 000 kr
302 + 83 m²
6 rum
1 456 m² tomt

Med ett fantastiskt läge i Kevinge Strand ligger denna stora och gedigna villa i genomgående bra skick med sjöutsikt. Villan ger ett underbart intryck med stora ljusa sällskapsdelar, högt till tak, vinkällare och flertalet badrum. Tvåbilsgarage i huset adderar känslan till detta underbara boende. Villan i kombination med läget är något alldeles extra och bör upplevas på plats. Bergvärme.

  • Premium
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 31 mar kl 12:15
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 2, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 2

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
1 995 000 kr
35 + 11 m²
1 rum
vån 1/10
4 721 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkomna till denna trevliga 1:a med otroligt generös takhöjd och genomgående smakfulla- och påkostade materialval. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp, stor balkong i fint solläge och närhet till kommunikationer. Lägenheten är 35 kvm med tillhörande loft om ca 11 kvm. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun
  • Sön 7 apr
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Auravägen 37, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Auravägen 37

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 790 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
6 345 kr/mån
69 420 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket attraktiva vindsvåning på trevlig adress i Djursholm. Våningen disponeras av stora sociala ytor, trevligt renoverat kök, fräscht badrum och rymligt sovrum och kontor. Med gångavstånd ner till Djursholms torg och vattnet. Här finner ni en ljus våning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Tillhörande bilplats.

  • Premium
Ekovägen 43I, Duvbo, Sundbybergs kommun

Ekovägen 43I

Lägenhet
Duvbo, Sundbybergs kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 130 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
4 225 kr/mån
45 319 kr/m²

I det grönskande och charmiga villaområdet Duvbo finner ni denna pärla till lägenhet. En unik etagelägenhet med genomgående fina ytskikt och stilren inredning med direkt närhet till naturen! Vid lägenhetens entré finns det plats för utemöbler där du kan avnjuta en kaffe med nära och kära. Ljust och luftigt vardagsrum med otroligt generös takhöjd. Kök i modern stil med allt du kan tänkas behöva så som kyl/frys, diskmaskin och bra med yta för matlagning. I anslutning till köket finns gott om förvaring. Sovrummet ligger en trappa upp och är rofyllt samt insynsskyddat, flertalet garderober finns. Tillhörande bostaden finns även ett generöst förråd. -Naturskönt -Välskött förening -Etagelägenhet -Nära kommunikationer -Bra med parkering precis utanför Huset ligger mycket strategiskt i förhållande till kommunikationer. Det är gång- och cykelavstånd till Sundbyberg Celler om man föredrar buss ligger hållplats för busslinje 504 mycket nära. Bussen tar 5 minuter till Sundbyberg C där pendel- och regiontågstation, tunnelbana (gren Hjulsta), tvärbana mot Solna station och Sickla samt bussar finns. I villaidyllen Duvbo, intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, ligger denna lilla oas. Här bor man nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Sundbyberg, Stockholm City, Kista eller Solna.

  • Uteplats
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Danavägen 5B

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
9 750 000 kr
99 + 7 m²
3.5 rum
vån 1/3
8 862 kr/mån
98 485 kr/m²

Med ett oslagbart och högt läge mellan Djursholms kapell och Djursholms Country Club, endast ett stenkast från såväl Strandvägen som Djursholms torg, ligger denna fina sekelskiftesvåning med villakänsla i en magnifik och anrik fastighet byggd 1906. Via en stentrappa leds man upp till fastighetens huvudentré och gemensamma entréhall. Lägenheten har stor terrass på ca 13 kvm i soligt söderläge läge med utsikt mot vattnet samt en egen privat, insynsskyddad trädgård. Lägenheten har många tidstypiska sekelskiftesdetaljer bevarade. Trivsamt sällskapsrum med stora spröjsade fönster, ekparkett, bröstpanel, vackra spegeldörrar och öppen spis. Kök med utgång till den vackra trädgården med utsikt. Här finns gräsytor, blommor och plats för såväl solstolar som stor matgrupp. Två till tre bra sovrum varav ett rymligt master bedroom med ett vackert burspråk. Gott om plats för förvaring samt arbetsplats. Välkomnade hall från huvudentrén samt en ytterligare entré från altanen. Badrum samt gäst wc. Till bostadsrätten hör även ett isolerat, rum i separat byggnad om 7 kvm med fönster - perfekt för hemmakontor, eller separat gästrum. Unik fastighet på ett otroligt eftertraktat läge med närhet till allt som Djursholm har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Henrik Palmes allé 9

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
35 000 000 kr
331 + 101 m²
9 rum
2 102 m² tomt

Via vackra smidesgrindar når man denna sagolika sekelskiftesvilla från 1909 om totalt 432 kvm med närhet till såväl vattnet, Djursholms torg som Villa Pauli. Genomgående vackra tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster, vacker ekparkett, pardörrar och högt i tak. Generösa sällskapsytor med ljusa och luftiga sällskapsrum med öppen spis/braskamin, vackra burspråk/fönsterpartier, gedigen ekparkett och högt i tak. Huset disponeras i dagsläget som två smakfullt inredda lägenheter på vardera plan. Flera soliga uteplatser, källare, vind samt ett fristående garage för två bilar. Det höga fria läget gör att huset bokstavligen badar i ljus, Ett fantastiskt boende med en stor fin grönskande tomt på ett mycket eftertraktat läge i Djursholm med närhet till allt.

  • Premium
Gudmundvägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun
Gudmundvägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Gudmundvägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Gudmundvägen 5B

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
7 500 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
4 341 kr/mån
82 418 kr/m²

Med ett av de bättre lägena på Djursholms Torg finns denna ljusa lägenhet om 91 kvm med stor balkong i söder. Lägenheten ger ett mycket trevligt intryck med fönster i dubbla vädersträck och fritt läge mot torget. Bostadsrättsförening med god ekonomi och mycket låg skuldsättning. Här har ni kort gångavstånd till allt ni behöver och även det som bara sätter lite guldkant på tillvaron. Hiss finns i huset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Dora Lamms gata 16

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
5 975 000 kr
75 m²
2 rum
4 921 kr/mån
79 667 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig 2:a om 75 kvm med 3 meter i takhöjd och stenlagd uteplats i söderläge. Öppen planlösning med varmgrått kök från Vedum, bänkskiva i kalksten och vitvaror från Siemens. Rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Sobert badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Välkomnande entré med stengolv och gott om förvaringsutrymmen i arkitektritat förvaringssystem anpassat till takhöjden. Till lägenheten hör ett förråd med access via hiss och man har även möjlighet till garageplats. Observera att detta är ett sk 55+ boende.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Frejavägen 8, Djursholm, Danderyds kommun

Frejavägen 8

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
30 000 000 kr
302 + 161 m²
11 rum
2 811 m² tomt

Med ett eftertraktat läge och närhet till såväl vacker natur, bad och goda kommunikationer ligger detta välplanerade hus med garage ritat av Sixten Magnusson. Fastigheten vetter mot den vackra, natursköna allmänningen helt utan bebyggelse och insyn. Generösa sällskapsrum med stora fönsterpartier, vackra golv, flertalet öppna spisar. Hemtrevligt kök, matsal och vardagsrum i fil och flera sovrum, perfekt för den större familjen. I anslutning till vardagsrummet finns en stor terrass med soligt söderläge med plats för både för matbord och solstolar. Många bra sovrum där alla är i en bra storlek. Garage med direktingång. Härlig grönskande tomt med plats för lek och umgänge. Attefallshus om ca 25 kvm finns på tomten, perfekt för tonåringen eller för uthyrning. Varmt välkomna!

  • Energieffektiv
Djursholmsvägen 11, Lahäll, Täby kommun
Djursholmsvägen 11, Lahäll, Täby kommun, bild 2
Djursholmsvägen 11, Lahäll, Täby kommun, bild 3

Djursholmsvägen 11

Villa
Lahäll, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
13 275 000 kr
165 + 65 m²
7 rum
2 338 m² tomt

I ett högt fritt läge med mycket sol ligger denna charmiga villa med en totalyta om 230 kvm. Huset genomgick en omfattande renovering 2007-2008, vid renovering gjordes då dränering, all el byttes ut samt alla ytskikt, efter det har även bergvärme installerats och nytt yttertak är lagt 2020. Huset har en otroligt bra disposition med generösa sällskapsytor, braskamin, kakelugn, spa, 4-5 bra sovrum, garage i huset och fint utrymme för vinkällare. Ett hus som behöver upplevas.

  • Premium
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Lilla Slingan 21, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Lilla Slingan 21

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Magnusson Mäkleri AB
13 000 000 kr
257 + 131 m²
7 rum
1 792,5 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Slingan 21. Här finner ni en ljuvlig villa med en totalyta om 388 kvm belägen på attraktiv adress i Viby. Med ett lugnt och stillsamt läge finner ni denna trevliga villa med genomgående hög standard som disponeras av stora öppna sociala ytor, fyra sovrum med möjlighet till fem, flertalet öppna spisar som adderar det där lilla extra till rummens karaktär, inomhuspool, bastu och jacuzzi. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp. Soldränkt terrass i mycket bra solläge. Lättskött, barnvänlig och plan tomt om 1792,5 kvm. Plats för flertalet bilar på uppfarten. Läget i Viby är lugnt och naturnära med grönområden, golfklubb och ridhus inpå knuten. Här har du också gångavstånd till flertalet förskolor och grundskolor samt kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Modgunnvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun

Modgunnvägen 2

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
10 500 000 kr
146 + 43 m²
4 rum
vån 1/3
7 526 kr/mån
71 918 kr/m²

Välkommen till en ljus våning med trevliga sociala ytor och öppen spis med en totalyta om 189 kvm. Fastigheten uppfördes ursprungligen 1904 och byggdes om till tre bostadsrätter 1998. Våningen upptar fastighetens första plan och en del av källarplanet. Det finns gott om utrymme för såväl familj som ett stort socialt umgänge. Vardagsrummet och matsalen har stora generösa fönster och utgång mot den grönskande trädgården och den trevliga altanen med ett bra solläge, öppen spis förhöjer mysfaktorn ytterligare. Köket är ljust och rymligt med fönster i två väderstreck och matplats för 8 personer. Våningen erbjuder också ett badrum samt gästtoalett och tre sovrum. Med fastigheten följer möjligheten att njuta av föreningens gemensamma trädgård med flertalet fruktträd om dryga 1500 kvadratmeter, samt en gemensam pool med en egen yta för solstolar och middagsbord. Perfekt läge i Djursholm med direkt anslutning till Roslagsbanan, Altorpskogen och Ekebyskolan samt Viktor Rydbergs gymnasium. -Skuldfri förening -El ingår i avgiften -Två parkeringsplatser, varav en i garage -Ett stenkast från Roslagsbanan -Separat ingång till källarplanet Varmt välkommen till ett unikt boende i underbara Djursholms Ekeby! Buss 602 går direkt till Danderyds Gymnasium och Mörby Centrum. Närservicen i Djursholm är ypperlig. Restaurangerna har kök med höga ambitioner och bra service. Morgonpigga Gateau för morgonkaffet och nybakade frallor på helgen är uppskattat av många Djursholmsbor. Kiosk med postombud och apotek, blomsterbutik och frisörer samt annan service finns, listan kan göras lång. För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett rikt utbud av aktiviteter. Inom en radie av några kilometer finns golfbana, tennishall, gym, och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen erbjuder motionsspår i varierande längd och utegym. Vintertid åker man skidor på fina spår på golfbanan och på andra sidan finns Eddabacken som är upplyst kvällstid. Det finns två insjöar i Djursholm, Ekebysjön och Ösbysjön. Invid Ekebysjön finns ett trevligt promenadstråk och ett rikt fågelliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en badstrand perfekt för barnfamijler samt det s.k dambadet med bryggor ombyteshytt. För den som föredrar bad i havet erbjuder finns bryggor i Djursholms hamn, sandstrand och klippbad finns i Germaniaviken. Ekudden har också klippbad med kvällssol och Cafe Ekudden erbjuder en fin sommarmeny!

  • Uteplats
Sturevägen 12C, Stocksund, Danderyds kommun
  • Borttagen före visning

Sturevägen 12C

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
8 950 000 kr
127 + 17 m²
6 rum
vån 1/2
8 500 kr/mån
70 472 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Vendevägen 11D, Djursholm, Danderyds kommun

Vendevägen 11D

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
8 500 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/3
7 920 kr/mån
88 542 kr/m²

Nu tillsaluförs en rymlig fyra om 96 kvadratmeter på Djursholms torg. Här har ni kort gångavstånd till allt ni behöver i livet och även det som bara sätter lite guldkant på tillvaron. Bostaden har en optimal planlösning och kan stoltsera med ett stort luftigt vardagsrum samt matsalsdel. Vardagsrummet har utgång till den trevliga balkongen i bra solläge och utsikt mot grönskan. Vidare finns två bra sovrum, varav det ena används idag som kontor och tv-rum. Matsalsdelen kan bli ett extra sovrum, se alternativ planlösning. Ett helkaklade badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare, en gäst toalett finns i anslutning till hallen. Ett trivsamt kök som badar i ljus tack vare fönster i två väderstreck. Till bostaden hör ett källarförråd samt garageplats. Brf Odinslund är en välskött föreningen med god ekonomi. Fiber finns indraget. Ett drömläge i Djursholm med närhet till allt. Djursholm är ett levande samhälle med ett livligt centrum vid Djursholms Torg. Här finner man ett stort serviceutbud med flera riktigt bra restauranger, affärer, apotek och läkarmottagning och frisörer och välsorterad matbutik. Vacker natur med fina promenadstråk längs Värtan samt möjlighet till bad vid densamma. Djursholms IP och Djursholms tennisklubb, två anläggningar av hög klass, finns också i närheten. Ett antal skolor finns i närheten. Vasaskolan (0-6), den efterfrågande Samskolan (7-9), Danderyds Gymnasium och Viktor Rydbergs Gymnasium.

  • Balkong
  • Hiss
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 20

Lägenhet
Kevinge Strand, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
9 575 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
3 096 kr/mån
140 809 kr/m²

INFLYTTNING I MARS! BOKA VISNING PÅ PLATS! Välkommen till Brf Skeppsviken och denna härliga 2:a med ljus och rymlig planlösning, Hög interiör standard och stor balkong i söderläge med strålande sjöutsikt. Till lägenheten hör parkeringsplats i carport med laddstolpe för elbil. Lågt belånad förening med god ekonomi. Det bästa av världar Ett mer optimalt läge är svårt att föreställa sig – Brf Skeppsviken erbjuder ett generöst boende i direkt anslutning till Edsvikens strand och det gamla villaområdets lugn, samtidigt som centrala Stockholm nås på knappt 20 minuter. Den natursköna omgivningen bäddar in Brf Skeppsviken i en rofylld atmosfär, men trots detta ligger det aktiva livet inte långt bort. Stockholms Golfklubb är närmsta granne och strandpromenaden leder till bland annat Danderyds Båtklubb och Danderyds Tennisklubb i nordväst. På bekvämt promenadavstånd åt andra hållet, ligger Danderyds Sjukhus med tunnelbana och bussar, samt Mörby Centrum med ett välsorterat shopping- och serviceutbud. För den bilburna ligger E18 runt knuten. Sudda ut gränsen mellan ute och inne Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj – allt från sovrummens placering till samspelet mellan kök och balkong. Stor vikt har lagts vid att skapa ett representativt boende med en tydlig avskildhet mellan de privata och sociala ytorna. De sociala ytorna är generösa och det tydliga samspelet mellan rummets funktioner bäddar för ett sömlöst umgänge. Här ligger kök och vardagsrum i ett öppet sammanhang i anslutning till stora fönsterpartier och minst en balkong i söderläge med sjöutsikt. Oavsett om man står vid spisen eller minglar vid köksön så är köket den naturliga samlingsplatsen, med öppna ytor där alla får plats. I den privata delen ligger lägenhetens sovrum. Här finns ofta ett privat badrum och en walk-in-closet eller generös garderobsvägg. I lägenheterna är ett smart home-system installerat, där bland annat belysningen enkelt kan styras via en skärm. Bostäderna på övre plan får ytterligare karaktär med ett extra högt ryggåstak. Exteriören har ett stilrent och harmoniskt uttryck med fasad i mörkbetsat trä och grönskande sedumtak, samtidigt finns en finstämd anknytning till golfklubbens klubbhus som ligger strax bakom. Balkongerna har ett minimalistiskt formspråk med glasade räcken för att inte ta fokus från utsikten över Edsviken. Utanför dörren finns parkering i carport. Inflyttning i mars. Boka privat visning på plats!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 20

Lägenhet
Kevinge Strand, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
16 950 000 kr
135 m²
3 rum
vån 1/2
6 146 kr/mån
125 556 kr/m²

INFLYTTNING I MARS! BOKA VISNING PÅ PLATS! Välkommen till Brf Skeppsviken och denna mycket tilltalande 3:a om 135 kvm. Underbara sällskapsytor och stor balkong i perfekt solläge med sjöutsikt över Edsviken. Öppen planlösning och härliga sällskapsytor. Master Bedroom med gott om förvaringsutrymmen och tillhörande badrum. Stilrent kök med köksö. Till lägenheten hör parkeringsplats i carport med laddstolpe för laddning av elbil. Lågt belånad förening med god ekonomi. Enastående! Om vi skulle sammanfatta Brf Skeppsviken med ett ord skulle det vara just Enastående – Generöst och elegant boende i ett unikt läge med makalös utsikt över Edsviken. Husets arkitektoniska framtoning står tillbaka för omgivningens storslagenhet – en storslagenhet som vi tar med hela vägen in i bostäderna. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne, soldränkta balkonger i söderläge med sjöutsikt, generösa sällskapsytor och sobra, naturnära materialval är bara några av alla kvalitéer som gör just Brf Skeppsviken Enastående. Det bästa av världar Ett mer optimalt läge är svårt att föreställa sig – Brf Skeppsviken erbjuder ett generöst boende i direkt anslutning till Edsvikens strand och det gamla villaområdets lugn, samtidigt som centrala Stockholm nås på knappt 20 minuter. Den natursköna omgivningen bäddar in Brf Skeppsviken i en rofylld atmosfär, men trots detta ligger det aktiva livet inte långt bort. Stockholms Golfklubb är närmsta granne och strandpromenaden leder till bland annat Danderyds Båtklubb och Danderyds Tennisklubb i nordväst. På bekvämt promenadavstånd åt andra hållet, ligger Danderyds Sjukhus med tunnelbana och bussar, samt Mörby Centrum med ett välsorterat shopping- och serviceutbud. För den bilburna ligger E18 runt knuten. Sudda ut gränsen mellan ute och inne Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj – allt från sovrummens placering till samspelet mellan kök och balkong. Stor vikt har lagts vid att skapa ett representativt boende med en tydlig avskildhet mellan de privata och sociala ytorna. De sociala ytorna är generösa och det tydliga samspelet mellan rummets funktioner bäddar för ett sömlöst umgänge. Här ligger kök och vardagsrum i ett öppet sammanhang i anslutning till stora fönsterpartier och minst en balkong i söderläge med sjöutsikt. Oavsett om man står vid spisen eller minglar vid köksön så är köket den naturliga samlingsplatsen, med öppna ytor där alla får plats. I den privata delen ligger lägenhetens sovrum. Här finns ofta ett privat badrum och en walk-in-closet eller generös garderobsvägg. I lägenheterna är ett smart home-system installerat, där bland annat belysningen enkelt kan styras via en skärm. Bostäderna på övre plan får ytterligare karaktär med ett extra högt ryggåstak. Exteriören har ett stilrent och harmoniskt uttryck med fasad i mörkbetsat trä och grönskande sedumtak, samtidigt finns en finstämd anknytning till golfklubbens klubbhus som ligger strax bakom. Balkongerna har ett minimalistiskt formspråk med glasade räcken för att inte ta fokus från utsikten över Edsviken. Utanför dörren finns parkering i carport. Inflyttning i mars. Boka privat visning på plats!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 20

Lägenhet
Kevinge Strand, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
18 475 000 kr
131 m²
3 rum
vån 1/2
5 964 kr/mån
141 031 kr/m²

INFLYTTNING I MARS! BOKA VISNING PÅ PLATS! Generöst och elegant boende i ett unikt läge med makalös utsikt över Edsviken. Husets arkitektoniska framtoning står tillbaka för omgivningens storslagenhet, vilket vi tar med hela vägen in i bostäderna. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne, soldränkta balkonger i söderläge med sjöutsikt, generösa sällskapsytor och sobra, naturnära materialval är bara några av alla kvalitéer som gör just Brf Skeppsviken Enastående. Välkommen till Brf Skeppsviken och denna fantastiska 3:a om 131 kvm med två stora balkonger i söderläge och strålande sjöutsikt. En riktig sällskapsvåning med öppen planlösning och stora glaspartier mot Edsviken. Kök med köksö och två fina badrum. Till lägenheten hör parkeringsplats i carport med laddstolpe för laddning av elbil. Lågt belånad förening med god ekonomi. Det bästa av världar Ett mer optimalt läge är svårt att föreställa sig – Brf Skeppsviken erbjuder ett generöst boende i direkt anslutning till Edsvikens strand och det gamla villaområdets lugn, samtidigt som centrala Stockholm nås på knappt 20 minuter. Den natursköna omgivningen bäddar in Brf Skeppsviken i en rofylld atmosfär, men trots detta ligger det aktiva livet inte långt bort. Stockholms Golfklubb är närmsta granne och strandpromenaden leder till bland annat Danderyds Båtklubb och Danderyds Tennisklubb i nordväst. På bekvämt promenadavstånd åt andra hållet, ligger Danderyds Sjukhus med tunnelbana och bussar, samt Mörby Centrum med ett välsorterat shopping- och serviceutbud. För den bilburna ligger E18 runt knuten. Sudda ut gränsen mellan ute och inne Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj – allt från sovrummens placering till samspelet mellan kök och balkong. Stor vikt har lagts vid att skapa ett representativt boende med en tydlig avskildhet mellan de privata och sociala ytorna. De sociala ytorna är generösa och det tydliga samspelet mellan rummets funktioner bäddar för ett sömlöst umgänge. Här ligger kök och vardagsrum i ett öppet sammanhang i anslutning till stora fönsterpartier och minst en balkong i söderläge med sjöutsikt. Oavsett om man står vid spisen eller minglar vid köksön så är köket den naturliga samlingsplatsen, med öppna ytor där alla får plats. I den privata delen ligger lägenhetens sovrum. Här finns ofta ett privat badrum och en walk-in-closet eller generös garderobsvägg. I lägenheterna är ett smart home-system installerat, där bland annat belysningen enkelt kan styras via en skärm. Bostäderna på övre plan får ytterligare karaktär med ett extra högt ryggåstak. Exteriören har ett stilrent och harmoniskt uttryck med fasad i mörkbetsat trä och grönskande sedumtak, samtidigt finns en finstämd anknytning till golfklubbens klubbhus som ligger strax bakom. Balkongerna har ett minimalistiskt formspråk med glasade räcken för att inte ta fokus från utsikten över Edsviken. Utanför dörren finns parkering i carport. Inflyttning i mars. Boka privat visning på plats!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ståthållaren, null, Danderyds kommun
  • 4 lediga bostäder

Ståthållaren

Lägenhet
Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
fr. 4 675 000 kr
55-87 m²
2-4 rum
1 489 kr/mån

Välkommen till Ståthållaren i Stocksund och detta unika tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet i skuldfri förening. I attraktiva lugna villakvarter har Wåhlin fastigheter uppfört 14 nya bostadsrätter med hög interiör standard, stora balkonger och uteplatser. 2,7 meter i takhöjd ger en härlig rymd. Till varje lägenhet hör ett eget förråd och det är hiss ner till garaget där det finns 10 st garageplatser. 8 laddplatser för elbil finns varav 5 i garaget. Bostäderna är färdiga för inflyttning och bostadsrättsföreningen är helt skuldfri. Området erbjuder närhet till både kommunikationer och service vid Stocksunds torg såväl som grönområden med badmöjligheter vid bland annat Svanholmsbadets strand. Här får du något väldigt ovanligt. En exklusiv nyproducerad bostad i ett uppväxt villaområde och det i en Bostadsrättsförening utan skulder och mycket låga månadsavgifter. Fakta om byggnaden Genomgående vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. 2,7 meter i takhöjd. Innerväggar med plyfa vilket gör det enklare att sätta upp saker på väggar och ger ett bättre ljudklimat i lägenheten. Uppvärmningen sker via bergvärme. I fastigheten finns garage med 10 garageplatser varav fem laddplatser. Utomhus finns tre parkeringsplatser där samtliga är laddplatser. Ett källarförråd finns till varje lägenhet. Hiss ner till både garage och förråd. Fakta om lägenheterna Genomgående vita väggar och platsmålade foder. Vitpigmenterad ekparkett, 2-stav och grå klinker i hall och badrum. Fönsterbänkar av kalksten. Vita släta massiva innerdörrar. Genomgående vattenburen golvvärme. Samtliga lägenheter har antingen en stor uteplats eller balkong. Kök: Bistro från Ballingslöv i grön-grå kulör med svarta handtag. Stänkskydd vitt kakel stående 300x600. Bänkskiva i svart sten/komposit. Rostfria vitvaror från Siemens. Bad: Grå klinkers på golvet (200x200) och vita helkaklade väggar (300x600). Duschväggar i klarglas. Arbetsbänk över TM & TT i svart sten/komposit. Elektrisk handdukstork. Golvvärme.

  • Nybyggnadsprojekt
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 7 apr
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Höglandsvägen 38, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Höglandsvägen 38

Villa
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
19 980 000 kr
235 + 88 m²
7 rum
1 503 m² tomt

Varmt välkommen till Höglandsvägen 38. I ett högt och fritt läge finner ni en ljuvlig villa fördelat på tre plan och belägen på mycket attraktiv adress i Näsby Park - Sjösidan. Totalyta om 323 kvm (inklusive garage) och ytterligare 7 kvm i form av verktygsbod. Nyrenoverad villa med genomgående hög standard och vattenburen värme i hela huset, pool och bastu! Villan disponerar stora sociala ytor, rymligt kök, vardagsrum, fem sovrum och tre badrum. Stora fönsterpartier med fantastiskt ljusinsläpp samt en ljuvlig öppen spis som adderar det där lilla extra till rummets karaktär. Högt i tak skapar en enorm rymd på plan 1. Uteplats där man kan dricka sitt frukostkaffe och njuta av kvällsdrinken i solen i syd/väst-läge. Lättskött, barnvänlig och plan tomt med insynsskyddat läge. Enbilsgarage. På Höglandsvägen 38 finner ni ett boende med bästa tänkbara läge i Näsby Park. Privat och ostört med närhet till vattnet. Promenadavstånd till vattnet och Roslagsbanan. Varmt välkommen till denna nyrenoverade villa i mycket bra skick!

  • Premium
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 2
Kevinge strand 20, Kevinge Strand, Danderyds kommun, bild 3

Kevinge strand 20

Lägenhet
Kevinge Strand, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
18 450 000 kr
131 m²
3 rum
vån 1/2
5 964 kr/mån
140 840 kr/m²

INFLYTTNING I MARS! BOKA VISNING PÅ PLATS! Generöst och elegant boende i ett unikt läge med makalös utsikt över Edsviken. Husets arkitektoniska framtoning står tillbaka för omgivningens storslagenhet, vilket vi tar med hela vägen in i bostäderna. Stora fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne, soldränkta balkonger i söderläge med sjöutsikt, generösa sällskapsytor och sobra, naturnära materialval är bara några av alla kvalitéer som gör just Brf Skeppsviken Enastående. Välkommen till Brf Skeppsviken och denna underbara våning om 131 kvm med två balkonger. En i öster med morgonsol och en i söder med strålande sjöutsikt. Stora glaspartier ger ett fantastiskt ljus. En riktig sällskapsvåning med öppen planlösning. Till lägenheten hör parkeringsplats i carport och laddstolpe för elbil. Lågt belånad förening med god ekonomi. Inflyttning i mars. Det bästa av världar Ett mer optimalt läge är svårt att föreställa sig – Brf Skeppsviken erbjuder ett generöst boende i direkt anslutning till Edsvikens strand och det gamla villaområdets lugn, samtidigt som centrala Stockholm nås på knappt 20 minuter. Den natursköna omgivningen bäddar in Brf Skeppsviken i en rofylld atmosfär, men trots detta ligger det aktiva livet inte långt bort. Stockholms Golfklubb är närmsta granne och strandpromenaden leder till bland annat Danderyds Båtklubb och Danderyds Tennisklubb i nordväst. På bekvämt promenadavstånd åt andra hållet, ligger Danderyds Sjukhus med tunnelbana och bussar, samt Mörby Centrum med ett välsorterat shopping- och serviceutbud. För den bilburna ligger E18 runt knuten. Sudda ut gränsen mellan ute och inne Bostäderna är genomtänkta in i minsta detalj – allt från sovrummens placering till samspelet mellan kök och balkong. Stor vikt har lagts vid att skapa ett representativt boende med en tydlig avskildhet mellan de privata och sociala ytorna. De sociala ytorna är generösa och det tydliga samspelet mellan rummets funktioner bäddar för ett sömlöst umgänge. Här ligger kök och vardagsrum i ett öppet sammanhang i anslutning till stora fönsterpartier och minst en balkong i söderläge med sjöutsikt. Oavsett om man står vid spisen eller minglar vid köksön så är köket den naturliga samlingsplatsen, med öppna ytor där alla får plats. I den privata delen ligger lägenhetens sovrum. Här finns ofta ett privat badrum och en walk-in-closet eller generös garderobsvägg. I lägenheterna är ett smart home-system installerat, där bland annat belysningen enkelt kan styras via en skärm. Bostäderna på övre plan får ytterligare karaktär med ett extra högt ryggåstak. Exteriören har ett stilrent och harmoniskt uttryck med fasad i mörkbetsat trä och grönskande sedumtak, samtidigt finns en finstämd anknytning till golfklubbens klubbhus som ligger strax bakom. Balkongerna har ett minimalistiskt formspråk med glasade räcken för att inte ta fokus från utsikten över Edsviken. Utanför dörren finns parkering i carport. Inflyttning i mars. Boka privat visning på plats!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 47