Innerstadsspecialisten Stockholm AB

Innerstadsspecialisten Stockholm AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrbackagatan 25C, 1tr mot gård, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Norrbackagatan 25C, 1tr mot gård, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 25C, 1tr mot gård, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 25C, 1tr mot gård

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
2 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/5
2 078 kr/mån
89 107 kr/m²

Välkommen till denna otroligt mysiga och trevliga lägenhet som ligger lugnt och ostört mot lummig innergård. Hemmet bjuder på två stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp, grönskande utsikt, och trevliga tidstypiska detaljer som högt i tak och djupa fönsternischer. Här finns ett stort rum där både soffa, matbord, säng och förvaring får plats - gott om utrymme för loftsäng; effektivt välutrustat kök, och ett fräscht rymligt badrum där man får upp till 120.000kr i bidrag från föreningen om man väljer att renovera. Perfekt läge med 5 minuters promenad till såväl mysiga Rörstrandsområdet som nya Hagastaden med all service och butiker. Njut av helgsfrukost på Pom&Flora eller Lillebrors, gör storhandlingen på Hemköps fina butik vid Torsplan och avsluta med en mysig middag nere på Tennstopet grill eller Ingrossos "Omino". För den aktive har Hagaparken underbara löp och promenadspår runt Brunnsviken och sommartid finns bad vid både bryggor och strand. Välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Roslagsgatan 11, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Roslagsgatan 11, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 11, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 11, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
25 000 000 kr
192 m²
6 rum
vån 5/6
3 200 kr/mån
130 208 kr/m²

Tillfälle att förvärva en fantastiskt vacker sekelskiftesvåning i högt läge på fem trappor med flödande ljus från många fönster och utsikt över takåsarna vid Monica Zetterlunds park. Hemmet erbjuder spatiösa sällskapsytor, tre-fyra bra sovrum och maximal bekvämlighet. Här finns allt man kan önska av 1900-tals våning som tre balkonger, två fungerande kakelugnar, två burspråk, vackra skjutdörrar, stavparkettgolv, stuckaturer, fina originaldetaljer och generös takhöjd. Lugnt attraktivt läge invid Odengatan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Ynglingagatan 17, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Ynglingagatan 17, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
19 000 000 kr
209 m²
5.5 rum
13 004 kr/mån
90 909 kr/m²

I utsmyckad Jugendfastighet med anor från 1907 finner ni denna praktfulla paradvåning ensam i sitt slag. Här möter den hänförande arkitekturens detaljrika utsmyckningar varsamma renoveringar i en sober avvägning. Våningen är genomgående i fil med spatiösa rum där öppenheten och de sociala ytorna kommer i fokus. Den enastående arkitekturen återspeglas i samtliga rum. Här återfinns hänförande burspråk, speglade skjutdörrar, väggpaneler, takrosetter, serveringsskåp, spröjsade fönsterpartier, genomgående fiskbensparkett och sist men inte minst en magnifik öppen spis i den inre salongen. Våningen bjuder på två halvrundade balkonger mot gård och en ståtlig smidesjärnsbalkong mot gata. Våningen är fördelad på ett spatiöst sällskapsrum i anslutning till ett stort kök. Innanför köket gömmer sig den mysiga salongen för soffgrupp framför öppna spisen. Fyra ordentliga sovrum samt två badrum. Idealiskt, lugnt läge ett stenkast från anrika Hagaparken och med ett par minuters promenad till Odenplan. Ett boende utöver det vanliga, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Torsgatan 71, 2,5 tr, Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun

Torsgatan 71, 2,5 tr

Lägenhet
Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
7 950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
5 203 kr/mån
93 529 kr/m²

I Rödabergsområdets pittoreska kvarter finner ni denna spatiösa, genomgående trea. I fastighet med anor från 1925 erbjuds ett kvalitativt boende där byggårets detaljer kommer i fokus. Generös takhöjd, gedigna golvtiljor och fiskbensparkett möter speglade pardörrar, klassiskt valv och spröjsade parfönster. Lägenheten har varsamt renoverats där den tidsenliga, antikgråa skåpinredning och sobra färgval möter modernt kök och bad i en smakfull avvägning. Lägenheten karaktäriseras av sin genomgående planlösning med spatiösa, lättmöblerbara rum med sociala ytor. Smakfull, tidsenlig renovering möter sobert kök och bad. Ypperliga förvaringsmöjligheter. Sist men inte minst finns en mysig, prunkande innergård vilken omringas av de klassiska Rödabergsfastigheterna, en blomstrande oas under sommarhalvåret. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Birger Jarlsgatan 104 E, Vasastan, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 104 E

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
4 459 kr/mån
94 130 kr/m²

Tillfälle att förvärva en av Östermalm/Vasastans mysigaste tvåor från 20-talet! Här erbjuds ett högt fritt läge med utsikt över himmel och vackra fasader, flödande ljus från spröjsade fönster, vitpigmenterade trägolv, generös takhöjd och fina detaljer. Enastående sällskapsrum i öppen planlösning mot stilsäkert kök med två höga fönster gör det hela mera trivsamt. Stort härligt sovrum mot gård med massor av förvaring. Renoverat och smakfullt badrum samt egen tvättstuga med TM/TT. Lägenheten är genomgående i bästa skick. Vacker fastighet anno 1929 med parkliknade innergård.

Badstrandsvägen 27, 3 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Badstrandsvägen 27, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
2 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
2 610 kr/mån
69 651 kr/m²

Högst upp i en vacker funkisfastighet finner ni denna välplanerade tvårummare i en öppen planlösning med balkong där solen skiner från eftermiddag till kväll. Lägenheten har varsamt moderniserats med fokus på att bevara originaldetaljer från byggåret 1938, så som den vackra fiskbensparketten i sällskapsrum och hall. Det nyrenoverade köket, i industriell stil, är perfekt planerad med köksön som skapar en naturlig och inbjudande övergång från kök till vardagsrum, den generösa köksön blir både förvaring och matplats. Här bor du i centralt läge på Stora Essingen med närhet till matbutiker, restauranger och kollektivtrafik med bussar och tvärbana. Välkommen till den idylliska Stora Essingen.

  • Plus
  • Balkong
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32G, 2tr, Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32G, 2tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 695 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 854 kr/mån
97 813 kr/m²

Välkomna till Alströmergatan 32G, med sina välplanerade 48 kvadratmeter erbjuds ett harmoniskt och unikt boende för den kräsna köparen. I högt och lugnt läge kan du njuta av det bästa av utsikt mot Vasastans takåsar, sol och middagar från den stora och unika gavelbalkongen! Stig in i en ljus och luftig bostad i gott skick, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Köket integreras smidigt med det generösa vardagsrummet i en delvis öppen planlösning och skapar en inbjudande atmosfär för middagar med nära och kära. Här erbjuds stora fina fönster som karaktäriseras från sitt byggår, gott om ljusinsläpp, ljusmålade väggar, fint genomgående trägolv och fräscht badrum med badkar. Oavsett om du njuter av solnedgången över stadens takåsar från den stora gavelbalkongen eller tar en promenad till närliggande butiker och restauranger, kommer denna lägenhet att erbjuda dig den ultimata livsstilen. Läget är oslagbart i lugna och färgglada 30-talskvarter alldeles invid Fridhemsplan men med ett charmigt lugn i det egna kvarteret. Härifrån nås strandpromenaden längs Kungsholms Strandstig, Fridhemsplans tunnelbana med både grön och blå linje. Här bor du i en av Stockholms populäraste föreningar som är stabil och har mycket god ekonomi, med en låg belåningsgrad om 2 872 kr/kvm (ÅR 2022). Till lägenheten hör även nyttjanderätten till ett stort vindsförråd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information kring processen på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nytorgsgatan 33, 3tr, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 13:30

Nytorgsgatan 33, 3tr

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 495 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 3/6
891 kr/mån
102 626 kr/m²

På absolut bästa läge vid Nytorget bor ni här i en utmärkt planerad och arkitektritad "mini 2:a", med allt som singel eller paret behöver. Lägenheten bjuder på ett stort kök med gott om arbetsyta och förvaring, social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - kocken kan mingla med gästerna samtidigt som maten lagas. Sovrum med plats för dubbelsäng, renoverat badrum med badkar, gott om förvaring i stora garderober, vacker fiskbensparkett och framförallt ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterna. Mycket stabil äkta förening med stora lokalintäkter, nästan skuldfri och med mycket låg avgift. Välkommen!

  • Plus
  • Hiss
Västmannagatan 76, 2 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Västmannagatan 76, 2 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
8 750 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/6
4 871 kr/mån
101 744 kr/m²

Invid Odenplan finns detta trivsamma och nyrenoverade hem med härlig balkong mot gård. Bostaden erbjuder en social planlösning med stort trivsamt kök i anslutning till luftigt sällskapsrum. Två bra sovrum mot gård varav ett med walk in closet. Fräscht kaklat badrum med kombinerad TM/TT och separat WC. Allt nyrenoverat till bästa skick. Modern fastighet med stor hiss och möjlighet till garage för 2 850 kr/månad.

  • Balkong
  • Hiss
Sveavägen 126, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sveavägen 126, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 126, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 126

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 700 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
3 441 kr/mån
107 547 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - I detta charmiga funkishus med centralt läge finns denna härliga 2:a. Stoltserande med fina fönster i två väderstreck och stor hörnbalkong med två ingångar i soligt sydvästläge. Sol från förmiddag till kväll på balkongen med utsikt mot innergården samt Sveavägens trädkantad allé. Lägenheten har varsamt moderniserats med fokus på att bevara originaldetaljer från byggåret 1936 så som den vackra fiskbensparketten i sällskapsrummet. Bostadens planlösning erbjuder stora lättmöblerade rum och möjlighet till att göra om till en 3:a. Sällskapsrummets stora fönster i två olika väderstreck bidrar till ett naturligt flöde av ljus. Det sociala sällskapsrummet möbleras idag med större soffa och runt matbord med plats för 6 personer vid det unika burspråket. Köket är modernt med generöst av utrymme för förvaring och yta för den matlagningsintresserade. Helkaklat badrum med utrymme för eventuell tvättmaskin för den som önskar, stambytt 2007.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Danderydsgatan 27, 1 tr, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Danderydsgatan 27, 1 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 914 kr/mån
106 364 kr/m²

I eftertraktade Lärkstaden ges nu tillfälle att förvärva ett unikt boende utöver det vanliga. Här möter internationell conciergeservice det moderna boendet i anrika, omtalade kvarter. Denna genomgående tvåa ligger i ett högt läge med utsikt över såväl Danderydsgatans praktfulla fastigheter som Engelbrektskyrkan från den egna, mysiga uteplatsen på föreningens upphöjda innergård. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, rogivande sovrum, ypperlig förvaring och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten tar ni er direkt ner till föreningens rymliga garage med möjlighet till laddplats. Läget på Danderydsgatan innebär att ni har omedelbar tillgång till mysiga promenadstråk, all tänkbar service, restauranger och grönområden i både Norra Djurgården som Humlegården. Med föreningens conciergeservice-koncept får ni som boende tillgång till en stor bemannad lounge med utrymme för distansarbete, eget gym och sociala tillställningar. Ni bokar föreningens mötesrum, festlokal eller övernattningsrum av hotellstandard genom en app. I loungen erbjuds dagsfärska tidningar och i kaffebaren är ni välkomna att ta med en kopp kaffe eller te påväg till jobbet. I loungen tas ni omhand av en egen värdinna. Värdinnan erbjuder all tänkbar service där mycket ingår i avgiften för lägenheten; exempelvis hantering av kemtvätt, semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, uthämtning av post- och pakethantering. Trådlöst wifi i hela serviceområdet och möjlighet att skriva ut eller scanna dokument. Boende kan även köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte mm.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 42D, 4tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 42D, 4tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
11 500 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/5
8 072 kr/mån
111 650 kr/m²

Vackert sekelskifteshus anno 1885 med gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Lägenhet ligger på fjärde våningen med ett högt läge mot fin innegård med balkong i härligt solläge! Trevlig planlösning med många fönster som skapar en härlig atmosfär och ljusinsläpp, en gäst WC och badrum som håller hög standard med förberett för tvättmaskin, WC, dusch och kommod. Stilrent och nyrenoverat kök med gott om plats för matbord om så önskas. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sidobord och en platsbyggd garderob med gott om förvaringsmöjligheter. Högt i tak och massvis av sekelskiftescharm såsom trägolv i vardagsrum, speglade fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Föreningen har sålt av sina hyresrätter och kommer från och med juni 2024 att ha en belåningsgrad om 7 048kr/m2 (kontrollerat med föreningen 2024-04-05). Enligt säljarens information finns eventuell möjlighet att köpa loss vindsyta ovan lägenheten, ännu ej godkänt av föreningen. Ett oerhört populärt läge i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Härifrån har du promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan, ett närområde som erbjuder all tänkbar service och utbud såsom restauranger, caféer och barer. Här bor du i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Birger Jarlsgatan 104I, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Birger Jarlsgatan 104I

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 495 000 kr
43 m²
2 rum
vån 0,5/4
3 386 kr/mån
104 535 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och optimalt planerade hörnlägenhet belägen på ett centralt och eftertraktat läge i gränslandet mellan Östermalm - Vasastan! Här bor du i en lägenhet som har bevarat sin tidstypiska charm med vackra detaljer och högt i tak. Den välplanerade planlösningen gör att lägenheten upplevs rymlig och lättmöblerad. Vackert ljusinsläpp från bostadens fönster och gott om plats för soffgrupp, mediahörna, större matbord eller annat önskat möblemang. Detta är en bostad som erbjuder kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar socialt häng, rymligt badrum och gott om förvaring i garderober. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Härifrån har du promenadavstånd till såväl Stureplan som Odenplan, ett närområde som erbjuder all tänkbar service och utbud såsom restauranger, caféer, barer och matvarubutiker. För promenader och naturupplevelser finns Lill-Janskogen, Brunnsviken eller Hagaparken att tillgå. Med direkt närhet till KTH, Handels och SU är detta den perfekta lägenheten för dig som ska börja plugga, men även för dig som förstagångsköpare. Belägen i en stark förening. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning på 073-688 52 26.

  • Premium
  • Hiss
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 18A, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 18A

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
59 m²
2 rum
1 800 kr/mån
101 610 kr/m²

Varmt välkomna till denna vackra sekelskiftesdröm anno 1897 belägen på attraktiv gata i gränslandet Östermalm - Vasastan! I lägenheten har man bevarat de tidstypiska detaljerna från byggåret såväl ut- som invändigt. Här bor du i en bostad som bjuder på en otrolig takhöjd, takrosetter, fint golv och stora djupa fönster som ger ett fint ljusinsläpp i lägenhetens rum. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, samt extra förvaring i garderob. Stilrent och fullutrustat kök med plats för matbord och gott om arbetsyta. Mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från bostadens stora vackra fönster. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv, matbord eller annat önskat möblemang. Bostadens omedelbara tillgång till innegård med grönska, uteplats, gräsmatta och grill ger nästan känslan av att bo i ett radhus mitt i stan. Detta är en bostad att längta hem till! I ett av stans mest eftertraktade läge endast några kvarter från såväl Odenplan, Stureplan som City och naturområden ligger denna fantastiska 2a. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi!

  • Premium
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun, bild 2
Alviksvägen 29, null, Stockholms kommun, bild 3

Alviksvägen 29

Lägenhet
Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
5 995 000 kr
65,2 + 7 m²
2.5 rum
vån 3/3
5 105 kr/mån
91 948 kr/m²

Unik vindsvåning i etage centralt belägen i Äppelvikens charmiga villaområde. Rustika takbjälkar och vackra välvda fönster skapar en atmosfär som bjuder in till en tidlös upplevelse! På första våningsplanet välkomnas du av en generös och öppen social yta där en funktionell braskamin bjuder in till mysiga stunder under vinterhalvåret, kanske med en kopp varm choklad? Det övre planet erbjuder flexibilitet som gästrum eller kontorsyta. Det stora, välutrustade köket lockar till många trevliga middagar tillsammans med nära och kära, och när sommarkvällarna är ljumma är Mälaren bara en kort promenad bort, perfekt för ett svalkande dopp. Det här är ett perfekt boende för dig som söker en harmonisk och avkopplande tillvaro, samtidigt som du har tillgång till en aktiv livsstil och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun, bild 2
Parkvägen 2, Råsunda-Solna, Solna kommun, bild 3

Parkvägen 2

Lägenhet
Råsunda-Solna, Solna kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 9/17
3 715 kr/mån
68 426 kr/m²

Säljs till accepterat pris - 3,695,000 kronor. Upptäck en exklusiv livsstil som är skräddarsydd för dig. Denna bostad är en symfoni av utmärkt planering, förstklassiga materialval och helt unik i sitt urval av gemensamma utrymmen.. Från det ögonblick du kliver in genom dörren omfamnas du av en känsla av exklusivitet som omsluter varje hörn av detta elegant designade boende. Unikt utbud av enastående bekvämligheter i föreningen såsom gym med bastu, festlokal, terrasser med platsbyggda kolgrillar, privat biograf och väl bekostade övernattningslägenheter. Den välgjorda och genomtänkta ytan på 54 kvadratmeter bjuder in till en social atmosfär med en öppen planlösning mellan det sofistikerade Marbodal-köket och det ljusfyllda vardagsrummet som badar i naturligt ljus. Du bor på ett oslagbart centralt läge med närhet till ett brett utbud av bekvämligheter som service, gourmetrestauranger, mysiga kaféer och utmärkta kommunikationer. Som stolt medlem i föreningen får du tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö samt exklusiva gemensamma faciliteter som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut av en elegant inredd terrass med en loungemiljö som sträcker sig både inomhus och utomhus, boka en privat biograf för filmkvällar eller spel, bjud in långt resande familjer och vänner till två välkomnande övernattningsrum, slappna av i Wellness-studion högst upp i byggnaden med en hisnande utsikt från gymmet, bastun och takduschen. Vid entrén väntar Lemon Garden, känd för sin förstklassiga brunch med läckerheter som våfflor, crêpes och uppfriskande smoothies – detta bidrar dessutom till föreningens framgång genom uthyrning. Alldeles bredvid finner du föreningens exklusiva lobby, perfekt för de dagar du föredrar att arbeta från ditt eget hem. Denna enastående bostad har ett centralare läge i Solna med oslagbara kommunikationsmöjligheter: På bara 1-2 minuters promenad når du bussterminalen vid Solna Centrum, tvärbanan samt tunnelbanans blå linje som tar dig till både Stockholm Central och Akalla/Kista. Resan till city tar endast cirka 10 minuter. För de som föredrar bilen finns enkel tillgång till E18, E4 och E20. Välkommen till ett bostadsområde och en förening som inte bara kan beskrivas, utan måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Hiss
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 22C, 2 tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 22C, 2 tr

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 950 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/6
2 735 kr/mån
109 722 kr/m²

Välkomna till Valhallavägen 22C, ett perfekt planerat sekelskifteshem som kombineras av moderna lösningar och bevarade originaldetaljer från 1911. Här finns välbevarade detaljer från byggåret såsom vackra snickerier, höga golvsocklar, bevarad äldre dörrstuckaturer och takrosett. Hemmet stoltserar med vacker fiskbensparkett på golvet, fantastisk takhöjd och flödande ljus från två fönster i vardagsrummet med vackra speglar. Rymligt och socialt sällskapsrum med plats för större soffgrupp och matplats. Stilrent, funktionellt kök med god förvaring. Helkaklat badrum med plats och förberett för att sätta in tvättmaskin. Rofyllt sovrum med fönster mot mysig innergård. Sovrummet rymmer en större säng, gott om förvaring av kläder och har även det ett vackert fönster i sann sekelskiftesstil. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen till Valhallavägen 22C och en tvåa i en klass för sig! På Valhallavägen 22 bor man i gränslandet mellan folkkära Östermalm och ljuva Vasastan. Det bästa av två världar-stadens puls, parkliv, butik och restaurangutbud samt mycket goda kommunikationer.

  • Premium
  • Hiss
Norrbackagatan 25A, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 25A, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 450 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/5
4 415 kr/mån
99 231 kr/m²

Välkomna till Norrbackagatan 25A, en väldisponerad 3a med fina materialval i lugnt område! Detta är en bostad som erbjuder en social planlösning med fint ljusinsläpp från de stora fina fönstren som ligger i fil, god förvaring och två ordentliga sovrum. Lättmöblerade ytor och en bostad som bjuder på gott om detaljer från byggåret såväl ut- som invändigt. Här möts du av högt i tak och massvis av charm såsom trägolv, stora djupa fönster, höga golvsocklar och takrosetter. Fantastisk fint och fullutrustat kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och ett rymligt badrum där det är förberett för tvättmaskin. Detta är en bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer information på 073-688 52 26.

  • Plus
  • Hiss
Garvis Carlssons gata 15, Råsunda-Solna, Solna kommun

Garvis Carlssons gata 15

Lägenhet
Råsunda-Solna, Solna kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
4 850 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/5
5 298 kr/mån
67 361 kr/m²

Välkommen till en unik bostad med optimal planering, en väl tilltagen tvåa med både balkong och uteplats! Lägenheten kännetecknas av sina stora rum, en exklusiva tillval och en spektakulär takhöjd på 3,7 meter! Nu har du chansen att bo på en av de bästa adresserna i Solna! Bostaden är genomgående och får rikligt med ljus från två väderstreck. Som stolt medlem i föreningen får du tillgång till en omfattande och bekväm livsmiljö samt exklusiva gemensamma faciliteter som kommer att lyfta din vardag till nya höjder av underhållning och njutning. Njut av en elegant inredd terrass med en loungemiljö som sträcker sig både inomhus och utomhus, boka en privat biograf för filmkvällar eller spel, bjud in långt resande familjer och vänner till två välkomnande övernattningsrum, slappna av i Wellness-studion högst upp i byggnaden med en hisnande utsikt från gymmet, bastun och takduschen. Vid entrén väntar Lemon Garden, känd för sin förstklassiga brunch med läckerheter som våfflor, crêpes och uppfriskande smoothies – detta bidrar dessutom till föreningens framgång genom uthyrning. Alldeles bredvid finner du föreningens exklusiva lobby, perfekt för de dagar du föredrar att arbeta från ditt eget hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sveavägen 129, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Sveavägen 129, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
6 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
1 972 kr/mån
102 239 kr/m²

RING FÖR PRIVATVISNING - Det första som slår dig när du kliver in i denna lägenhet är den härligt sociala öppna planlösningen. Köket, hemmets hjärta, är perfekt planerat med köksön som skapar en naturlig och inbjudande övergång från kök till vardagsrum. Här kan du laga mat samtidigt som du minglar med gästerna i det rymligt vardagsrummet, som med stort fönster får massor av naturligt ljus. Två bra sovrum med plats för säng och förvaring, också med härlig utsikt mot vackra Vanadislunden. Här bor du på centralt läge med närhet samtidigt som du har både Vanadislunden och Hagaparkens mysiga grönska direkt utanför porten. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanor och bussar nära till hands. Välskött förening med ordnad ekonomi, endast 1968 kr i belåning per kvadratmeter.

  • Plus
  • Hiss
Kungsklippan 12, 7 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 12, 7 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Stockholm AB
3 350 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/9
3 446 kr/mån
104 688 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING PÅ 073-688 52 26! Varmt välkomna till en fantastisk 1a i hjärtat av Kungsholmen! Här bor du med en oslagbar utsikt och i en toppfräsch lägenhet där varje kvadratmeter är väl nyttjad. Bostaden bjuder på en välkomnande hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter, social planlösning mellan kök och allrum som bjuder in till härligt häng! Fullgott kök som är utrustat med bekvämligheter såsom diskmaskin, gott om arbetsyta för den matlagningsintresserade, rymligt allrum med plats för säng, soffa, soffbord, eller annat önskat möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här bor du i en av Stockholms största föreningar med ett fantastiskt läge invid Rådhuset och med närhet till Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. I populära Brf Kungsklippan erbjuds man flera gemensamma takterrasser med hissnande utsikt, grillplatser, övernattningsrum samt bilparkering. Precis utanför porten nås tunnelbanans blå linje som tar dig från Rådhuset till T-centralen på endast 2 minuter om man inte hellre tar den korta promenaden över Klarabergsviadukten som tar dig till citykärnan på endast cirka 10 minuter. Tunnelbanan har man direkt utanför porten vilket gör din tillvaro ytterst bekväm. Ett rent drömläge i hjärtat av Stockholm!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 21