Bjurfors Sollentuna

Bjurfors Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vasavägen 6 B, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Vasavägen 6 B

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
4 594 kr/mån
24 610 kr/m²

Välkommen in i en välplanerad lägenhet med renoveringsbehov. Möblerbar hall i vinkel med kapprum, klädkammare och förråd. Ljust kök med matplats och fin utsikt över innergården. Vita kökssnickerier. Ny kyl/frys. Elspis med plattor. Fläkt. Kakel ovanför diskbänk. Stort ljust vardagsrum med utgång till helt insynsskyddad uteplats i söder med vackert magnoliaträd. Sovrum 1: I direkt anslutning från hallen. Ljust linolerumgolv och ljusa väggar. Garderob. Sovrum 2: I anslutning till vardagsrummet och med bra klädkammare. ljust linoleumgolv och ljusa väggar. Rymligt bra helkaklat badrum med dusch, WC, tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare i anslutning till badrum. Till lägenheten finns förråd i separat förrådslänga. Gemensam tvättstuga. Gemensamhetslokal. Garage och P-plats genom separat kö hos Föreningen. Lägenheten har ett fritt och bra läge i området med närhet till lekplats, skola mm.

  • Plus
  • Balkong
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Gärdesvägen 1

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 595 000 kr
87 m²
3 rum
6 463 kr/mån
52 816 kr/m²

* Nyproducerad 2024 * Gavelläge * Möjlig 4a * Uteplats mot innergård * Stenkast från kommunikationer & centrum Bli först att flytta in på lugna Gärdesvägen, ett stenkast från Sollentuna centrum och en kort promenad från Edsvikens glittrande vatten! Lägenheten är belägen på gaveln och tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck blir lägenheten extra ljus och luftig. Öppen planlösning mellan vardagsrum/matplats/kök, sovrummen i anslutning till varandra och badrum centralt i lägenheten. För den som önskar ytterligare ett rum, kan matplatsen enkelt delas av. Generösa förvaringsmöjligheter med flera skjutdörrsgarderober samt separat källarförråd. Uteplats i lugnt läge mot innergården. Designlinjen som är vald kallas Höst och bjuder på genomgående naturnära toner och material. Designen är omsorgsfullt genomtänkt och mycket smakfull. Mer info om färg och materialval finns längre ner i texten samt i bifogad rumsbeskrivning. För bilder av materialen, kontakta Carima. Gemensam innergård i skyddat läge med orangeri, odlingsmöjligheter samt boulebana och sittgrupper. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser nås. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast ett stenkast bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Strax utanför porten ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Ett stenkast åt andra hållet ligger Sollentuna sjukhus med egen närakut. Vill du hitta lugnet ligger Edsviken bara en kort promenad bort. Här kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Uvbergsvägen 6, Vaxmora, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Uvbergsvägen 6

Villa
Vaxmora, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
7 250 000 kr
122 + 116 m²
8 rum
814 m² tomt

* Lugn återvändsgata * Bergvärme * Garage & carport Välplanerad familjevilla på lugn återvändsgata i ett eftertraktat och barnvänligt område. Huset är perfekt för er som önskar en flexibel planlösning med många rum! Här bor ni lugnt och tryggt i ett av områdets bästa lägen med sparsam trafik och gott om lekmöjligheter samt populära Vaxmoraskolan tvärs över gatan. Intill skolan finns en fin konstgräsplan och tennisbana. I entréplan finns idag fyra sovrum, varav ett enkelt kan öppnas upp mot köket och ge en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal. Vardagsrummet är bostadens naturliga mittpunkt och ger utgång till altanen. Här står också en tidstypisk, vacker öppen spis som är utrustad med kassett för att bevara värmen extra väl. i detta plan finns dessutom ett stort badrum och en gäst-WC. En trappa ner finns ytterligare flera rum som kan användas som sovrum. Här finns också ytterligare ett allrum, ett litet badrum och massor med förvaringsmöjligheter. Från planet nås det tidigare garaget som idag används som verkstad. Lättskött och väldisponerad tomt med stor, delvis takbeklädd, altan i ett soligt sydvästläge och gott om lekyta för barnen. På tomten står ytterligare ett garage med förrådsdel och intilliggande carport. Fiber finns indraget. Här bor du i ett lugnt område på en återvändsgata med Törnskogens naturreservat som närmaste granne, ofta kallat Sollentunas vildmark. Här kan du ströva omkring, följa någon av alla vandringsleder eller besöka fantastiska utsiktspunkter. Vintertid ligger Väsjöbacken inom behändigt avstånd med flera nedfarter, uthyrning och skidskola. Sommartid är badplatsen vid Norrviken inte många minuter bort. I närområdet finns dessutom flera populära skolor och förskolor. Området är perfekt för dig som vill komma bort från stressen och hitta lugnet, men samtidigt ha nära till service och stadsliv när andan faller på. Härifrån kan du ta buss mot Sollentuna centrum och Häggvik för att ta pendeltåget in mot Stockholm city eller mot Arlanda. Några minuters bilfärd bort ligger har du ett enormt utbud av shopping och service, det är bara att välja! Häggviks Handelsplats, Rotebro Handelsplats och Sollentuna C erbjuder det mesta du kan tänkas behöva. Välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Plus
Hovslagarevägen 11, Edsängen, Sollentuna kommun

Hovslagarevägen 11

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
3 763 kr/mån
46 961 kr/m²

- Stor balkong - Nyproducerad 2019 - Välplanerad - Populär förening - Fina materialval - Goda förvaringsmöjligheter Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a om 51 kvm i absoluta toppskick! Stor och fin balkong med plats för matgrupp samt loungemöbler. Här bor du i en välplanerad lägenhet som har tagit till vara på varje yta för att optimera den så gott som möjligt. Här erbjuds ett stort kök i nyskick med allt du önskar och plats för matgrupp. Vidare hittar vi ett helkaklat badrum med komfortvärme och kombimaskin. Vardagsrum med plats för soffgrupp och utgång till balkongen. Rymligt sovrum med fönster. Lägenheten tillhandahåller genomgående fina materialval och goda förvaringsmöjligheter. I samma port finns förråd som tillhör lägenheten och härifrån kan du också komma ner direkt till garaget i källaren. Föreningen erbjuder något utöver det vanliga i form av lummig och uppväxt innergård med fina uteplatser att grilla och hänga vid samt en stor takterrass med plats för upp till 20 personer i helt ostört läge med sol från morgon till kväll. I anslutning till takterrassen finns bastu, ett mindre kök samt dusch och wc. I bottenplan hittar du bland annat en förskola, närlivs, kemtvätt, närdoktor och en välbesökt italiensk restaurang, perfekt de dagar man inte orkar fixa med maten. Goda träningsmöjligheter finns med SATS precis runt knuten. Här bor du omgiven av natur, kultur och vatten bland annat i form av Edsbergs slott, Sollentuna konsthallar, Väsjöbacken och Edsviken. Sommartid är det många som åker till någon av alla badplatser som finns vid exempelvis Edsviken, Norrviken eller vid Rösjön. På promenadavstånd finns också naturreservatet Törnskogen. På vintern kan man åka skidor i populära Väsjöbacken och åka skridskor på Edsviken eller Norrviken. I närheten finns också Sollentuna golfklubb och flera olika båtklubbar. I området finns det gott om förskolor och skolor. I närområdet finns Lidl och Edsbergs centrum med mindre matbutik och närservice, samt en liten bit bort Häggviks handelsplats där du hittar större matbutiker och ett varierat utbud av butiker. För den shoppingssugna finns också Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia på behagligt avstånd. Här kan du hitta det mesta du önskar i form av mode, inredningsbutiker, biografer, bibliotek, etc. Med bil finns även Täby centrum lättillgängligt. Några minuter (ca 200 m) från bostaden vid Malla Silfverstolpes väg finns goda kommunikationer med bussar mot bland annat Mörby centrum/Danderys sjukhus eller mot Sollentuna station. Närhet också till Häggviks station (ca 1,2 km) där det går pendeltåg. Med bil tar du dig med lätthet ut på både E4 och E18. Till Stockholm central och till Arlanda tar det ca 20 minuter med bil.

  • Balkong
  • Hiss
Privatvägen 1, Fågelsången, Sollentuna kommun

Privatvägen 1

Villa
Fågelsången, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
7 950 000 kr
164 + 81 m²
5 rum
942 m² tomt

Här är ett verkligt bra tillfälle att köpa ett hus med många bra grundegenskaper, så som upp till fem sovrum, två sällskapsrum, ett badrum, gäst wc med dusch, wc i anslutning bastuavdelning samt gott om utrymme för förvaring. Till det ett generöst dubbelgarage med förrådsdel. Isolerglasfönster och bergvärme. Som gjort för den stora familjen, företagaren eller den som vill kunna hyra ut en del av villan. Endast en ägare sedan byggåret, här har du verkligen chansen att köpa ett hus med bra förutsättningar att bli exakt vad du vill ha och behöver. Huset fungerar bra som det är. Men med viss renovering och uppdateringar så har du ditt drömhus färdigt om ett år.

Flintlåsvägen 14, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Flintlåsvägen 14

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 837 kr/mån
26 078 kr/m²

* Högst upp i huset * Solig balkong i skyddat läge * Möjlighet att öppna upp mellan kök & vardagsrum * Stor och stabil förening med god ekonomi Renoveringschans! Här finns nu en fantastisk möjlighet att få bo högst upp i huset utan insyn från något håll. De luftiga ytorna tillsammans med stora fönsterpartier ger ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd. Köket ligger idag separerat från vardagsrummet men kan enkelt öppnas upp för den som önskar. Från vardagsrummet når du bostadens balkong med fantastisk utsikt och sol stora delar av dagen. Två generösa sovrum intill varandra, båda med väggfasta garderober. Från sovrummen har du utsikt över grönskande trädtoppar. Till lägenheten hör ett externt källarförråd. Stor och stabil förening med god ekonomi och låg belåning (875kr/kvm 2022). I avgiften ingår dessutom; värme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Här bor du med närhet till goda kommunikationer, service samt natur. Strax nedanför backen ligger busshållplats som trafikeras dygnet runt. Linje 607 tar dig till bl.a. Mörby centrum, där tunnelbanans röda linje tar dig till universitet på fem minuter och till City på en kvart. Bussen går också till Sollentuna station med anslutande pendeltåg, som går till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och City. Området har ett eget centrum med flera restauranger, livsmedelsbutiker, apotek med mera. Sist men inte minst - Edsbergs sportfält ligger bara runt hörnet. Här finns förutom ett härligt skogsområde, flera fotbollsplaner, en parkourpark, elljusspår och utegym.

  • Balkong
  • Hiss
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Pressarvägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Pressarvägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Bjurfors Sollentuna
1 390 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2,5/3
1 144 kr/mån
66 190 kr/m²

Bra planerad etta i en mycket bra skuldfri förening. Ring för privat visning. Hyresintäkter från kommersiella lokaler/butiker i föreningen/Kallhälls Centrum byggnad. Bara 200 meter ner till pendeltågsstationen med tåg in till stan och vidare söder ut och mot Bålsta. Pendeltågen går med 8-minuter trafik i rusning och ett var femtonde minut andra tider. Bra parkeringsmöjligheter med fri tretimmarsparkering utanför porten samt föreningens platser att hyra (kort kö). Nära är det också till Mälarens vatten med badplatser båtklubbar, promenadstråk. På cykelavstånd är det både Järvafältets stora grönområden - badsjöar, nära ligger också Görvälns naturreservat gränsandes till Mälarens vatten, strax norr om Kallhäll är Ängsjö friluftsområde med skog och mark längst med Mälarens strand. Köper du denna lägenhet så är risken mycket minde än andra i föreningar att avgiften kommer gå upp då föreningen är skuldfri samt att föreningen har bergvärme d.v.s. normalt extra låga driftskostnader. Läs årsredovisningen och visa för din bank samt titta på https://www.allabrf.se/brf-kopmannen-jarfalla/summering

  • Premium
Allévägen 70, Rotebro - Gillberga, Sollentuna kommun
Allévägen 70, Rotebro - Gillberga, Sollentuna kommun, bild 2
Allévägen 70, Rotebro - Gillberga, Sollentuna kommun, bild 3

Allévägen 70

Radhus
Rotebro - Gillberga, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
5 450 000 kr
132 m²
6 rum
420 m² tomt

Ett kedjehus i ett mycket uppskattat område, perfekt för barnfamiljen med naturen direkt in på knuten. Idag tre sovrum var av två på entréplan kan enkelt bli fem. Insynsskyddad uteplats i väster i direkt anslutning till skogsbacke. Fjärrvärme med låga driftskostnader. Äldre standard men välhållet men förmodligen vill du renovera och uppdatera till din önskade standard. Här kan det enkelt att få till en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matrum. Renoverat yttertak 2017 samt ny papp på garagetaket ca 2010-15. Garage och kallförråd vid huset. Här i Gillberga har man det bra! Nära till skolor och förskolor. Bra kommunikationer både in till Stockholm och Uppsala, men även bussar som går vidare runt till stora delar av Sollentuna och grannkommuner. Med pendeltåget är du inne i Stockholm på bara 21 minuter. Bara 5-10 minuters cykeltur/promenad till golfbana, ridskola, elljusspår och Järvafältets stora grönområde.

  • Premium
Tellusvägen 76B, Häggvik, Sollentuna kommun

Tellusvägen 76B

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 895 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/2
4 947 kr/mån
40 573 kr/m²

* Topprenoverad 2021 * Radhuskänsla * Balkong mot innergård * Barnvänligt område * Närhet till centrum och Edsvikens vatten Varmt välkommen till Tellusvägen 76B, en lägenhet som verkligen måste upplevas på plats! Bostaden har genomgått en totalrenovering under 2021 och är i absoluta toppklass. Här erbjuds exempelvis ett fullutrustat kök från Epok med allt du kan önska dig och ett exklusivt badrum i elegant design med b.la. dubbla handfat, torktumlare, tvättmaskin och golvvärme. I anslutning till köket kommer ni ut på den stora och bekväma balkongen som vetter ut mot föreningens trevliga innergård. Generösa fönsterpartier i två väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd Vidare finner vi ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Intill vardagsrummet hittar vi även de två sovrummen, varav det ena med flertalet garderober. Intill trappan finner vi en rejäl klädkammare med bra förvaring. Egen ingång till entrén med stor hall och bra med plats för förvaring. Stor och stabil förening i ett lugnt och barnvänligt område med bilfria innergårdar. Här finns gott om lekytor för barn i alla åldrar; fotbollsplan, basketkorgar, lekplatser och pingisbord. Föreningen har dessutom festlokal, hobbyrum och bastu för sina medlemmar att nyttja. Föreningen har även installerat solceller! Här bor du nära hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast en kort promenad bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Här hittar vi också Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. I närheten ligger också Sollentuna sjukhus med egen närakut. Edsvikens vatten och natur samt Sollentuna vallen ligger tvärs över gatan. Längs Edsviken kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter?

  • Balkong
Timotejvägen 25, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timotejvägen 25

Radhus
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 195 000 kr
117 + 41 m²
4 rum
123 m² tomt

Detta ljusa, trevliga gavelradhus erbjuder härliga uteplatser med sol från morgon till kväll och gott om plats invändigt för den stora familjen. Med en totalarea om ca 158 kvadratmeter, fördelat på tre våningsplan har man här möjlighet att skapa sitt drömboende. Invändigt erbjuder huset på entréplan/souterrängplan en praktisk hall, en rymlig gillestuga, tvättstuga, förråd och klädkammare samt ett rum som kan användas som kontor, gästrum eller sovrum. Mellanplanet, en våning upp, är det sociala planet med vardagsrum, kök, badrum med dusch samt ett kapprum/förråd. Från köket tar man sig ut till trädgård/altan. Högst upp i huset har man det mer privata planet med två ordentliga sovrum, med härligt ljusinsläpp tack vare fint placerade fönster. Ett av sovrummen går enkelt att göra om till två sovrum, om behovet finns. Gott om förvaring och ett badrum med badkar Timotejvägen byggdes 1974 och omfattar 120 radhus i 15 längor med 8 hus i varje länga. Dessa utgör tillsammans Ridhästens samfällighetsförening. Här nyttjas gemensamt grönområden, lekplatser, gångar och parkering. På Timotejvägen bor du i ett lugnt område med natur, skog och härliga strövområden ett stenkast bort. För den golfintresserade finns populära Sollentuna golfklubb i närheten. Goda kommunikationer från Rotebro centrum. Från stationen går pendeltåg till bl.a Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala. För barnen finns flera skolor och förskolor i närområdet, bland andra Gröndalsskolan, Futuraskolan, Rälsen och Norra Strandskolan. I närheten ligger dessutom både KOM köpcentrum med stor Pulsen butik och möbelbutik samt Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag, gym och mycket mer. Antuna gård ligger några kilometer bort och erbjuder självplock av jordgubbar, hundsportscenter och häststall. Norrvikensjön lockar till bad och kanotpaddling sommartid och vintertid, när isen lagt sig, plogas sjön och förvandlas till en härlig skridskobana.

Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr
Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Kung Hans väg 135A

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/1
5 244 kr/mån
28 882 kr/m²

* Stambytt badrum * Möjlig mini-4:a * Stor balkong med kvällssol Ljus och luftig lägenhet i gavelläge! Nyrenoverat kök med gråa luckor och generösa förvaringsmöjligheter, stambytt badrum med badkar och två stora sovrum i olika änder av lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter med flera garderober, klädkammare och separat förråd. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen i ett soligt och skyddat västläge. För den som önskar ett extra sovrum finns möjlighet att dela av matplatsen, se alternativ ritning. På Kung Hans väg bor du i en lugn del av ett centralt område med närhet till det mesta. Bekvämt gångavstånd till Rotebro centrum och Rotebro station. Pendeltåget tar dig direkt till bl.a. Stockholm city, Odenplan och Uppsala. I närheten ligger dessutom både KOM köpcentrum med stor Pulsen butik och möbelbutik, samt Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag och mycket mer. I absoluta närområdet finns också ett flera skolor med Gröndalsskolan alldeles intill. I närområdet finns dessutom fotbollsplaner, lekparker, grönområden, ridhus/ridskolor, affärer samt goda kommunikationer. För den golfintresserade finns också populära Sollentuna golfklubb i närheten. Från Rotebro station går pendeltåget till bl.a Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala. I närheten ligger dessutom både KOM köpcentrum med stor Pulsen butik och möbelbutik samt Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag och mycket mer. Norrvikensjön lockar till bad sommartid och när isen lagt sig vintertid plogas sjön och förvandlas till en härlig skridskobana.

  • Premium
  • Balkong
Vänortsstråket 69B, Tureberg, Sollentuna kommun

Vänortsstråket 69B

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 150 000 kr
71,9 m²
2 rum
vån 1/2
4 073 kr/mån
29 903 kr/m²

Här bor du i en välplanerad lägenhet med ett härligt ljusinsläpp och rymliga ytor. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt kök med mycket skåp, diskmaskin och plats för matbord, ett generöst sovrum med väggfasta garderober och ett stort vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt och insynsskyddat sydvästläge. Stort förråd i lägenheten som också kan nyttjas som kontor eller extra rum. Tvättstuga i källaren och lediga garageplatser finns. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Bekvämt gångavstånd till oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
Hedvigsdalsvägen 1B, Edsviken, Sollentuna kommun

Hedvigsdalsvägen 1B

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/2
6 495 kr/mån
56 124 kr/m²

- Villakänsla - Fint skick - Öppen planlösning - Populärt område - Gateau och STC fitness i föreningen Nu saluförs äntligen denna underbara lägenhet på Hedvigsdalsvägen 1B i populära Brf Edsvikens torg! Bostaden genomsyras av klass, elegans och är i fint skick. Här erbjuds en stor 3:a om 89 kvm i öppen planlösning. Köket, som är hjärtat i lägenheten, ligger mittemellan matplats och vardagsrum. Köket är i exklusiv design och utrustat med allt du behöver. Generösa arbetsytor och mycket förvaring, perfekt för den matintresserade. Vidare hittar vi två rejäla sovrum, varav det ena har en klädkammare. Från vardagsrummet når du ut till den fantastiska uteplatsen som vetter mot föreningens lugna innergård, vilket också skapar en villakänsla. I övrigt finner vi ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Lägenheten tillhandahåller även ett förråd och larm finns installerat i bostaden. Föreningen ligger i hjärtat av Edsviken och har även Gateau och STC som hyresgäster. Här bor du i ett av Sollentunas mest populära områden. Edsvikens torg är ett populärt ställe att åka till bland människor i området. Här kan du köpa färskt frukostbröd på Gateau eller ta ett träningspass på STC. En kort promenad bort kan du även unna dig en lunch på Edsvikens Gelateria. Inte långt härifrån hittar vi Edsvikens glittrande vatten, där det finns härliga strövområden, båtklubbar, tennisklubb och flera badplatser. Vintertid åker skridskorna på för en härlig tur längs de plogade banorna. På gångavstånd ligger Sollentuna centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. Från Sollentuna station går pendeltåg till bl.a. Stockholm City, Arlanda, Odenplan och Uppsala. Dessutom trafikerar flertalet busslinjer från stationen. I närområdet finns det också flertalet populära förskolor och skolor. Strax utanför dörren kan du även ta buss 523 mot Sollentuna centrum. För den golfintresserade finns flertalet golklubbar i närområdet och den närmaste är Sollentuna golfklubb, med väldigt gott renommé. En kort bilfärd från lägenheten hittar vi också populära Rösjön, Norrviken och Järvafältet.

  • Uteplats
Sollentunavägen 195B, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 195B

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 395 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/5
5 391 kr/mån
55 633 kr/m²

- Nyproducerad 2022 - Centralt läge nära till det mesta - Badrum med golvvärme - Exklusiva materialval - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Balkong - Externt förråd som tillhör lägenheten Nu finns möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet i Brf Edsvikshöjden. Här bor du i en välplanerad 4 rok med närhet till Edsviken och Sollentuna centrum. Lägenheten är nyproducerad 2022 och erbjuder exklusiva materialval som Marbodal kök och enstavsparkett. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en härlig social yta att umgås vid. Vidare hittar vi tre väldisponerade sovrum och ett fint badrum. Rymlig balkong i fritt läge. I övrigt finns ett externt förråd som tillhör lägenheten. Parkering på föreningens innergård och garage nere i källaren. Här bor du nära hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast en kort promenad bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Här hittar vi också Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. I närheten ligger också Sollentuna sjukhus med egen närakut, Edsvikens vatten och natur samt Sollentuna vallen. Längs Edsviken kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungavägen 19, Häggvik, Sollentuna kommun

Folkungavägen 19

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 350 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 767 kr/mån
41 815 kr/m²

Bokad visning, kontakta mäklaren för att boka! - Fint renoverad med nytt kök - Renoverade ytskikt - Inglasad balkong i sydvästläge - Minimal insyn - Kontorsmöjlighet - Nära till pendeltåg - Stabil förening med god ekonomi Välkommen till Folkungavägen 19, ett renoverat hem i fint skick! Här bor du i ett charmigt och modernt hem i genomgående gott skick. Renoverat kök med allt du kan önska och plats för matgrupp. Genomgående frsächa och renoverade ytskikt. Helkaklat badrum i fräscht skick med tvättmaskin. Stort sovrum som tillhandahåller bra förvaring. Härligt och ljust vardagsrum i anslutning till inglasad balkong i insynsskyddat samt soligt läge. Vidare finns plats för kontor i antingen varadagsrummet eller sovrummet om så skulle önskas. Till lägenheten hör ett källarförråd. Pendeltåget ligger bara ett stenkast från bostaden och härifrån tar du dig till Stockholm City på ynka 19 minuter. Stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns bland annat gym, pingisrum, snickeboa, tvättstugor, cykelrum och föreningslokal. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Till Skälbyskolan och Häggviksskolan samt Sollentuna musikklasser är det kort promenadavstånd till och det finns även förskolor i närområdet. Det är cykelavstånd till allt från förskolor, grundskolor och gymnasium. Häggviks lilla centrum bjuder på Second hand-butiker med damkläder och inredning, veterinär, en närlivs med det nödvändigaste, restauranger med olika kök, fotograf, frisör, tandläkare och trafikskola. I Häggvik ligger även Häggviks handelsplats med flertalet stora butiker och varuhus så som Ica Maxi, Willys, City Gross, Jula, Jysk, Dollarstore och Sats. Utöver det finner vi sjön Norrviken en kort promenad från bostaden (800 meter), med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär och plogad skridskobana på vintern. Inte långt härifrån ligger även Järvafältet med fina strövområden för motion eller naturupplevelser. Visningsgården Bögs Gård som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas. Inom cykelavstånd ligger även Norrviken centrum med en välsorterad Ica nära butik, den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera.

  • Balkong
Hagvägen 2A, Edsbacka, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår
Hagvägen 2A, Edsbacka, Sollentuna kommun, bild 2
Hagvägen 2A, Edsbacka, Sollentuna kommun, bild 3

Hagvägen 2A

Lägenhet
Edsbacka, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 395 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/3
6 181 kr/mån
41 857 kr/m²

Välkommen till Hagvägen 2A och till detta ljusa, trevliga boende. Den perfekta lägenheten för paret som behöver hemmakontor, paret med utflugna barn, eller barnfamiljen som vill ha närhet till det mesta. Lägenheten erbjuder en välkomnande och praktisk hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. I innerhallen finns dessutom en stor klädkammare/förråd som rymmer både kläder och säsongsprylar. Vardagsrummet, med dess fantastiska ljusinsläpp och utgång till balkong, blir lägenhetens naturliga mittpunkt. Här har du plats för både större soffgrupp, matsalsgrupp samt övrig trivselinredning. På den rymliga balkongen, i soligt söderläge, kan du njuta redan från tidig vår till sen höst. Den kan möbleras med ordentlig sittgrupp och har även plats för blommor och odlingar. Vidare erbjuder lägenheten ett arbetsvänligt kök med gott om förvaring och plats för matbord för 4-6 personer, två trevliga sovrum samt två badrum, ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med wc och dusch. Lägenheten har genomgående högt i tak och är i väldigt gott skick, mycket tack vare att lägenheten endast varit i en persons "ägo". Lägenheten är en ursprungsfyra med tre sovrum, som idag disponeras som en trea, med två sovrum. Genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet återställer man lätt trean till en fyra. På Hagvägen, i brf Edsbacka port, bor du bekvämt med närhet till precis allt du behöver. Gångavstånd till flera skolor upp till årskurs 9 samt till populära gymnasieskolan Rudbeck. Dessutom ligger omtyckta Linnés förskola och Förskolan Edsbacka bara några minuters promenad bort. För de idrottsintresserade ligger både Sollentunavallen och Sollentuna sim- och sporthall ett stenkast bort. Förutom träningsmöjligheter för allmänheten hålls här många träningar för idrottsklubbar inom flera olika sporter. Perfekt avstånd för barnen att själva kunna ta sig till träningarna! Rakt över gatan ligger Edsbergs slottspark med konstutställningar på stallbacken, god mat och fin utsikt från Edsvikens Gelateria (Oxstallet), härliga strövområden invid Edsvikens vatten och Edsbacka krog med mat i världsklass. Längs Sollentunavägen trafikerar ett flertal busslinjer, med närmsta hållplats Edsvik några hundra meter ifrån bostaden. Några minuters bilfärd åt ena hållet ligger Häggviks Handelsplats med bland annat Ica Maxi, Coop, Systembolaget, SATS, Mc Donalds och Blomsterlandet. 10-15 min promenad åt andra hållet ligger Sollentuna Centrum med över 110 butiker och flera restauranger och Sollentuna station med pendeltåg till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Sthlm City. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandvägen 4A, Edsviken, Sollentuna kommun

Strandvägen 4A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 084 kr/mån
37 845 kr/m²

- Renoverat badrum - Smart planerad - Stort och fullutrustat kök - Närhet till Sollentuna centrum - Närhet till Edsviken Välkommen till Strandvägen 4A, en lägenhet i hjärtat av Sollentuna! Här erbjuds en välplanerad 2:a om 58 kvm i fint skick. Lägenheten tillhandahåller ett stort fullutrustat kök med plats för matgrupp och ett rejält vardagsrum samt sovrum. I vardagsrummet finns gott om plats för möblemang och umgänge. Här hittar vi också ett trevligt burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrum med bra förvaringsmöjlighet tack vare flertalet garderober. Vidare hittar vi ett smakfullt renoverat badrum i toppskick med golvvärme. Externt förråd ingår till lägenheten. Här bor du i ett centralt läge med närhet till Edsvikens vatten och fina promenadstråk. Åt andra håller finner vi Sollentuna centrum, en kort promenad bort. Här erbjuds stort utbud av shopping, närservice och restauranger. Härifrån kan du även ta pendeltåget till Odenplan, Arlanda, Stockholm city eller Uppsala. Till odenplan tar det endast cirka 20 minuter och till Arlanda ungefär lika långt. I övrigt finne vi gott om förskolor och skolor i närområdet.

Flintlåsvägen 37, Edsberg, Sollentuna kommun

Flintlåsvägen 37

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 650 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/2
2 830 kr/mån
41 250 kr/m²

* Renoverat kök & badrum * Lugnt & insynsskyddat läge * Stor och stabil förening med god ekonomi Här är det bara att flytta in! Läget är fritt och skyddat från insyn. Modernt kök med läcker bänkskiva av marmor, vackert bistrokakel längs hela väggen och vita, släta luckor. Köket ligger i öppen planlösning mot matplats/vardagsrum och ger tillsammans med stora fönsterpartier en luftig känsla och ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Mysig sovalkov med draperi och plats för både säng och förvaring. Fräscht, helkaklat badrum med golvvärme. Till lägenheten hör ett externt källarförråd. Stor och stabil förening med god ekonomi och låg belåning (875kr/kvm 2022). Föreningen tillhandahåller mycket för sina medlemmar, bl.a. gästlägenhet, bastu och gym. I avgiften ingår dessutom; värme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Här bor du med närhet till goda kommunikationer, service samt natur. Strax nedanför backen ligger busshållplats som trafikeras dygnet runt. Linje 607 tar dig till bl.a. Mörby centrum, där tunnelbanans röda linje tar dig till universitet på fem minuter och till City på en kvart. Bussen går också till Sollentuna station med anslutande pendeltåg, som går till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och City. Området har ett eget centrum med flera restauranger, livsmedelsbutiker, apotek med mera. Sist men inte minst - Edsbergs sportfält ligger bara runt hörnet. Här finns förutom ett härligt skogsområde, flera fotbollsplaner, en parkourpark, elljusspår och utegym.

Turebergs allé 30, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 30

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/6
6 869 kr/mån
38 397 kr/m²

Att bo centralt, med gångavstånd till det mesta och samtidigt känna att du bor i ett lugnt bostadskvarter, det gör du här på Turebergs allé 30. Välkommen till en trea som fortfarande andas nyproduktion, som är ljus och social och ligger högt upp i huset. Här får du njuta av två balkonger. Den ena, som vetter in mot den lugna innergården, bjuder på morgon- och förmiddagssol och den andra bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol. Här bor du med allt du behöver i ditt närområde, endast en kort promenad bort till hjärtat av Sollentuna. I Sollentuna Centrum finns ett brett utbud av butiker, restauranger och olika serviceinrättningar. Dessutom finns Sollentuna station i närheten, vilket ger dig fantastiska kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och flera busslinjer. Pendeltåget tar dig snabbt och enkelt till platser som Uppsala, Arlanda, Solna, Odenplan och Stockholm city. Resan till Stockholm C tar endast 15 minuter. För den som önskar lugn och ro finns Edsvikens glittrande vatten bara en kort promenad bort. Där kan du njuta av en avkopplande promenad längs den vackra strandpromenaden, ta ett uppfriskande dopp eller om vädret tillåter, njuta av en skridskotur. Dessutom finns det ett utegym längs strandpromenaden för den som vill träna utomhus.

  • Balkong
  • Hiss
Vänortsstråket 59C, Tureberg, Sollentuna kommun

Vänortsstråket 59C

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 500 000 kr
87,3 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 813 kr/mån
28 637 kr/m²

Här bor du i en välplanerad trea med ett härligt ljusinsläpp och rymliga ytor. Hallen är stor och bjuder på mycket förvaringsmöjligheter tack vare flera väggfasta garderober. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt kök med mycket skåp och plats för matbord, två stora sovrum med väggfasta garderober i olika änder av lägenheten och ett generöst vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt sydvästläge. Stort förråd i lägenheten som också kan nyttjas som kontor eller extra rum. Tvättstuga och lediga garageplatser finns. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Bekvämt gångavstånd till oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
Vasavägen 54 A, Rotebro, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Vasavägen 54 A

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
4 115 kr/mån
28 913 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade lägenhet med kapprum på entréplanet och en trappa upp finns möblerbar hall med stor klädkammare , förråd och garderob. Kök med matplats och fin fri utsikt från köket. Vitmålade väggar, ljus linoleummatta, ljusblå kökssnickerier, spis, fläkt och kyl/frys. Rymligt stort vardagsrum med ekparkettgolv, vita väggar och utgång till balkong med fritt läge. Stort sovrum med ljus linoleummatta, ljusa väggar och garderober. Badrum med våtrumsmatta på golv, kakel till hälften på vägg och fönster. Rymlig klädkammare i anslutning till sovrummet. Stort förråd i anslutning till badrummet. Lägenheten har även förråd i separat byggnad i källaren. Gemensam tvättstuga. Garage och bilplats genom separat kö hos föreningen.

  • Balkong
Sollentunavägen 309, Häggvik Strand, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 309

Lägenhet
Häggvik Strand, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 550 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 516 kr/mån
53 448 kr/m²

Accepterat pris! - Yteffektiv - Exklusiva materialval - Badrum med tvättmaskin - Fullutrustat kök - Stora fönsterpartier Välkommen till denna yteffektiva 1:a på populär adress intill Häggvik strand! Här erbjuds öppen planlösning med kök och rum i ett. Exklusvia materialval genomsyrar hela lägenheten. Fullutrsutat kök med allt du kan önska dig och ett fint badrum med golvvärme. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Till Skälbyskolan och Häggviksskolan samt Sollentuna musikklasser är promenadavstånd till och det finns även förskolor i närområdet. Det är cykelavstånd till allt från förskolor, grundskolor och gymnasium. Häggviks lilla centrum bjuder på Second hand-butiker med damkläder och inredning, veterinär, en närlivs med det nödvändigaste, restauranger med olika kök, fotograf, frisör, tandläkare och trafikskola. Härifrån kan du även ta pendeltåget mot Stockholm city eller Arlanda. I Häggvik ligger även Häggviks handelsplats med flertalet stora butiker och varuhus så som Ica Maxi, Willys, City Gross, Jula, Jysk, Dollarstore och Sats. Utöver det finner vi sjön Norrviken (kort promenad från lägenheten) med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär och plogad skridskobana på vintern. Inte långt härifrån ligger även Järvafältet med fina strövområden för motion eller naturupplevelser. Visningsgården Bögs Gård som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas. Inom cykelavstånd ligger även Norrviken centrum med en välsorterad Ica nära butik, den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera. Välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Hiss
Turebergs allé 29, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 29

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 750 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1
2 476 kr/mån
58 333 kr/m²

* Bli först att flytta in! * Modern arkitektur & påkostade materialval * Närhet till oslagbara kommunikationer & service En bostad som andas genomtänkt design och vardagslyx. Mycket smart planerade kvadratmetrar med ett praktiskt sovalkov och ett rymlig allrum med plats för både matbord och soffa. Köket, i utförande, är från Vedum och fullt utrustat med energisnåla vitvaror såsom diskmaskin, inbyggd micro, spishäll samt ugn från Electrolux. Generösa fönster och fransk balkong ger ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla. Badrum med en modern touch och bekvämligheter så som handdukstork och kombimaskin. Gott om förvaringsmöjligheter med garderober, städskåp och separat förråd. Brf Skimret är en stor förening med 116 lägenheter i varierande storlekar. Föreningen tillhandahåller garage, cykel/barnvagnsrum samt laddmöjligheter för både bilar och cyklar. Dessutom finns en gemensamhetslokal - helt perfekt för födelsedagsfesten eller släktträffen. Innergården, som vetter mot villabebyggelse, blir en trevlig mötesplats belägen i ett soligt västläge. Projektet kännetecknas av moderna och miljömedvetna materialval, optimerad planering av lägenheterna och genomtänkt arkitektur. Här har inget lämnats åt slumpen! Kvarteret kring Turebergs allé är mycket lugnt och trivsamt, med en kort promenad från oslagbara kommunikationer och service. Allén har dessutom egen närservice med bl.a. skrädderi, frisör, gym och kvarterskrog En kort promenad till Sollentuna Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I anslutning till centrum ligger Sollentuna station med oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget trafikerar till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. Tåget till Sthlm C tar endast 15 minuter! För ytterligare shopping finns Häggviks Handelplats en kort promenad åt andra hållet. Dessutom bor du med närhet till härliga naturområden och vid Edsvikens glittrande vatten finns en vacker strandpromenad och badplatser. Kontakta Carima för mer information kring bostaden och projektet!

  • Hiss
Margreteborgsvägen 6, Silverdal, Sollentuna kommun

Margreteborgsvägen 6

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 195 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1
3 942 kr/mån
49 886 kr/m²

Ljus och fräsch lägenhet på lugn gata i eftertraktade Silverdal. Hallen är rymlig med klinkergolv och stor skjutdörrsgarderob som sväljer alla ytterkläder och skor. Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum ger generösa sociala ytor och en härligt luftig känsla. Köket, i vitt utförande, är välutrustat med diskmaskin, spishäll, kyl/frys och fläkt samt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare en rymlig skjutdörrsgarderob. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong som sommartid blir som ett extra rum. Här finns både belysning och eluttag. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Separat förråd finns i källaren. Föreningen har både garage och parkeringsplatser att hyra. I Silverdal bor du med naturen runt knuten. Häromkring finns fantastiska strövområden, skogspartier och Edsvikens vatten. Från busshållplats Rådanvägen trafikerar bl.a. linje 178 till Danderyds sjukhus samt buss 516 som under rusningstimmarna åker hela vägen till Sergels torg. Inom gångavstånd ligger dessutom Helenelunds pendeltågsstation som erbjuder goda förbindelser till bl.a. Stockholm City, Odenplan, Uppsala och Arlanda. I anslutning till stationen finns också ett centrum med bl.a. ICA-butik, apotek, gym och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Almvägen 21P, Helenelund, Sollentuna kommun

Almvägen 21P

Radhus
Helenelund, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
6 250 000 kr
118 m²
6 rum
5 930 kr/mån
52 966 kr/m²

Bostaden andas fortfarande nyproduktion och materialen känns lyxiga med vitlaserad ekparkett, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Här bor du med en mycket genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på entréplanet och sovrummen samt ett allrum på det övre planet. I vardagsrummet finns en stilren braskamin för kyliga vinterkvällar. Master bedroom med mysig heltäckningsmatta och utgång till balkong. Huset ligger i ett lugnt läge och bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Genomgående vattenburen golvvärme i båda planen. I varje plan finns ett badrum med dusch och det ena badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Via vardagsrummet når du en stor, härlig uteplats som vetter mot föreningens innergård, belägen i ett soligt söderläge. För dig som vill njuta av morgonkaffet i solen finns en uteplats också på framsidan. Stort, separat förråd ingår. På Almvägen bor du i ett perfekt läge, centralt i Sollentuna. Härifrån har du snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen - närhet till barnomsorg, fritidsaktiviteter, service och kommunikationer. Helenelundsskolan (F-9) ligger på gångavstånd och det gör även flera förskolor. Härifrån har du inte långt till Sollentuna centrum där det erbjuds ett fantastiskt utbud av butiker och shopping samt pendeltåg. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strandpromenad. Det är gångavstånd till fina badplatser, stora strövområden och välskötta motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern plogas en lång skridskobana på Edsvikens is när vädret tillåter. På cykelavstånd ligger sporthallar och idrottsanläggningar som exempelvis Sollentuna simhall, Sollentunavallen och nya fotbollsplanen i Silverdal. Varmt välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29