Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ludvigsbergsvägen 14, Alliero, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Ludvigsbergsvägen 14

Lägenhet
Alliero, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 975 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
4 766 kr/mån
27 431 kr/m²

Vid foten av Norra Berget med ett fantastiskt läge kan vi äntligen erbjuda en rymlig 2:a om 72 kvm ( 3 rok enligt originalritning). Här bor du med en inglasad balkong med storslagen utsikt mot stadskärnan och Södra Berget. Lägenheten är fördelad på ett modernt renoverat kök som har genomtänkta smakfulla detaljer. Bostaden har också ett luftigt allrum med magnifik utsikt och ett helkaklat badrum med tidlösa färgval samt ett rymligt sovrum. Tryggt boende i en stabil förening med låga månadsavgifter och p-plats finns att hyra direkt. Välkommen att kontakta mig för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Hakon ahlbergs väg 37c, Sidsjö, Sundsvalls kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00

Hakon ahlbergs väg 37c

Lägenhet
Sidsjö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 750 000 kr
68,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 979 kr/mån
25 622 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en rymlig 2:a om hela 68,3 ( 3 rok enligt originalritning) med toppenläge på Hakon Ahlbergsväg. Stilfull bostad på andra våningen med maximal huskänsla. Här erbjuds balkong i soligt läge. Perfekt tillfälle för er som vill bo nära Sidsjön men med gångavstånd till stadskärnan. Smakfullt renoverad med fina val av ytskikt och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt badrum med tvättmaskin och dusch. I området finner ni allt från skolor, dagis, vårdcentral, hotell, STC`s träningsanläggning med generösa öppettider, livsmedelsbutik, bussförbindelser och inte minst Sidsjöns fina friluftsområde med allt från skidbacke till fotbollsplan. Måste ses!

  • Plus
  • Balkong
Gränsgatan 27, Södermalm, Sundsvalls kommun

Gränsgatan 27

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 230 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a med effektivt planerade kvadratmetrar, belägen i ett småskaligt flerbostadshus på första plan i bra läge. Ett bekvämt boende där du har naturen runt knuten och dessutom en härlig innergård med gräsmatta. Bostaden har ett modernt kök med köksö och ett praktiskt skafferi, rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och ett kaklat badrum med dusch. Vidare så har lägenheten ett allrum med plats för sällskapsyta och utgång till balkong i västerläge. Ekonomisk förvaltning av SBC. Praktisk förvaring med källarförråd i samma hus. Trivsam innergård med uteplats och gräsmatta. Ett naturskönt läge intill längdspår, skidbackar och friluftscentrum. Bara ett stenkast härifrån finns innerstadens shopping, restauranger och caféer. Välkommen hem!

  • Balkong
Bågevägen 85A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 85A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
695 000 kr
52 m²
1 rum
vån -1/3
3 284 kr/mån
13 365 kr/m²

Större etta på 52 kvm som är omgjord och används som en tvårummare med sovrum. Välplanerad lägenhet där du får ett modernt kök som är renoverat och väl tilltaget med stor matplats. Badrummet är fräscht och helkaklat med uttag för tvättmaskin. Vidare finns ett rymligt vardagsrum och i anslutning till det finns ett sovrum/alkov där det får plats med både säng (180 cm) och garderob. Till lägenheten finns en nyare altan med stora ytor och här erbjuds eftermiddags och kvällssol. Utsikt mot skogen. Dessutom har du förråd i nära anslutning till lägenheten samt tvättstuga i huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och tilläggsförsäkring. Det är även gemensam el i föreningen. Centralt läge i Bosvedjan med rikligt utbud av bussförbindelser in till både stadskärnan och Birsta City. I nära anslutning finns affärer, gym, friluftsliv, skolor m.m.

  • Uteplats
Siriusvägen 25, Nolby, Sundsvalls kommun

Siriusvägen 25

Villa
Nolby, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 200 000 kr
152 + 58 m²
6 rum
1 365 m² tomt

I lugna villakvarter i Nolby, med förskolan på samma gata, hittar vi denna trivsamma villa. Fin och skyddad trädgårdstomt med lagom stora gräsytor. Både öppna och inglasade altanytor som också har plats för spabadet. Garage och förråd vid infarten med bra utrymmen för allt som inte behövs inne i huset. Nära både Kvissleby och Njurundabommen med butiker och bra service samt i närområdet där bl.a. Solede skola och Nolby förskola finns. Inom promenadavstånd finns även fotbollsplan och hockeyrinken samt restaurang. Nolbybacken bjuder på fin skidåkning vintertid. Bilresan till Sundsvall tar inte ens 15 min tack vare den snabba vägen ut till E4.

Södra allén 3B, Södermalm, Sundsvalls kommun

Södra allén 3B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 075 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 733 kr/mån
20 874 kr/m²

I ett av Södermalms finaste lägen finns nu denna renoverade 2:a tillgänglig (Lägenheten är omgjord från en större etta till en tvåa med ett rymligt sovrum). Bekvämt läge på markplan med uteplats i rogivande och lummigt läge som erbjuder eftermiddags-och kvällssol. Väl disponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och härifrån hittar ni ut till uteplatsen. Optimalt boende för dig som vill ha låga månadskostnader och bo centralt. Gångavstånd till stadskärnan och ändå har du naturen runt knuten med Sidjsöns & Södra Bergets fina strövområden. Parkering med motorvärmare finns tillgängligt direkt. Låg belånad förening med bra ekonomi.

  • Uteplats
Fregattgatan 16, Norra Kajen, Sundsvalls kommun

Fregattgatan 16

Lägenhet
Norra Kajen, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 500 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 647 kr/mån
45 455 kr/m²

Granne med havet i ett av Sundvalls mest attraktiva & expansiva kvarter finns nu denna närmast nybyggda 3:a tillgänglig. Modern öppen planlösning med fina materialval, genomgående parkettgolv och stora fönster gör det enkelt att trivas i hela 77 kvm. Lägg därtill en drömmig terrass för många fina sommarkvällar och påkostade och platsbyggda detaljer som en uppfällbar köksbänk där tv;n fälls upp och förvaras. Bostaden har ett stilfullt kök från Marbodal, två rymliga sovrum och bra förvaring i lägenheten. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Norra Kajen är Sundsvalls nyaste stadsdel där det planeras för lummiga parkområden för vila och lek, förskolor, båtplatser, caféer, gång- och cykelstråk. Strandpromenaden längs kajkanten tar dig in till Sundsvalls breda utbud av restauranger och butiker. Läget med sol hela dagen, havet som närmaste granne och närheten till centrum gör detta till Sundsvalls absolut bästa läge. Detta boende bör upplevas, välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fyrväpplingsvägen 3, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Fyrväpplingsvägen 3

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
340 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 383 kr/mån
8 095 kr/m²

Välkommen till denna etta i populär och välskött förening. Bostaden har en genomtänkt planlösning med ett ljust kök och utrymme för matplats. Fint renoverat med nya ytskikt. Vidare så har bostaden ett luftigt allrum med alkov och inglasad balkong i trivsamt läge och badrum med badkar. Närhet till bland annat dagis, skola och busshållplats. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Västergatan 30A, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 30A

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 791 kr/mån
23 684 kr/m²

I attraktiva Haga finns nu denna moderna 2:a tillgänglig. Bostaden har genomgående bra standard på ytskikt och har smakfulla färgval. Lägenheten är fördelad på ett modernt renoverat kök, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett ljust helkaklat badrum med dusch. Luftigt allrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet når man balkongen i ett högt läge mot väster. Närhet till det mesta Sundsvall centrum har att erbjuda samt låg månadsavgift. P-plats finns ledigt direkt. Välkommen på visning!

  • Balkong
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Alnövägen 82, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Alnövägen 82

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 575 000 kr
115 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Välkommen till denna fräscha villa med drömgarage på norra Alnön. Bekvämt och praktiskt boende där allt är samlat på ett plan. Smakfullt inrett och stora sociala ytor. Vardagsrummet på ca 30 km är nyligen utbyggt med ryggåstak och många fönsterpartier. Fiberansluten via Servanet. Det friliggande garaget med byggår 2015 har en yta på ca 45 kvm. Plåtbeklätt invändigt, betongplatta och vattenburen golvvärme (från elpanna). Det finns även vatten och avlopp. Högre upp på tomten finns ett fristående uterum med skjutbara glaspartier. Utöver finns förrådsbodar samt hundgård som kan ingå för den som önskar. Bra med parkeringsytor för flera bilar. Ett par minuter med bil så når man centrala delen av Alnön där allt finns samlat vad som kan behövas. Välsorterad ICA butik, bageri, apotek, vårdcentral och busshållplats med bra kommunikationer. Gillar man naturen är det nära till Stornäsets fantastiska naturreservat och runt ön finns många härliga sandstränder. Sommartid finns många trevliga restauranger och caféer att besöka. Välkommen att kontakta oss redan nu för intresseanmälan visning!

  • Premium
Rockardvägen 6, Bergsåker, Sundsvalls kommun

Rockardvägen 6

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
4 400 000 kr
122 m²
5 rum
766 m² tomt

I populära villakvarter i Bergsåker hittar vi detta nybyggda och välplanerade enplanshus. Alla ytskikt i huset är genomgångna och målade nyligen, huset är verkligen i nyskick! På infarten finns en praktisk carport med förråd. Här får barnen nära till lekkamrater i området och man har promenadavstånd till både bra skolor och förskolor. I området finns också bl.a. en livsmedelsbutik, frisör och pizzeria samt mycket fin natur. Bergsåkers travbana ligger precis intill och ordnar evenemang under året. På travet finns numer också en kvarterskrog. Sommartid har man höjdpunkten Selånger Marknad på promenadavstånd. Huset är välplanerat och genomtänkt med då de privata delarna ligger på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Idag är det inrättat med 3 sovrum, men ett fjärde är enkelt att få till i nuvarande allrum. Stora sovrummet ligger för sig själv och barnsovrummen i en egen del av huset ihop med ett allrum. Dubbla badrum, ett i respektive del av huset. Praktiskt planerat med kök där bardisken knyter ihop rummet med vardagsrummet. Här finns utgång till altanen i mycket fint solläge. Värmande och mysig braskamin som hjälper till att hålla de redan låga driftskostnaderna nere. Ett genomtänkt och smart boende! Varmt välkomna på visning!

Tallvägen 7 B, Bredsand, Sundsvalls kommun

Tallvägen 7 B

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
395 000 kr
41 m²
1 rum
vån -1/7
2 841 kr/mån
9 634 kr/m²

För pendlaren, studenten eller för den som söker sitt första boende så finns nu detta mycket prisvärda boende tillgängligt. Väldisponerat boende med härligt ljusinflöde och generösa öppna ytor. Bra indelning med plats för stor säng, härligt vardagsrum och ett rymlig kök. Låg avgift som ger bra boendekostnad i en stark och stabil förening med goda parkeringsmöjligheter. Gemensam el i föreningen.

  • Uteplats
  • Hiss
Fridhemsgatan 78, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 78

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
5 038 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i ett lugnt och barnvänligt område. Bostaden ligger på gaveln i ett insynsskyddat läge. Köket är luftigt och ljust med utrymme för matplats, badrummet är helkaklat och sovrummen är i bra storlek och likaså vardagsrummet. Den inglasade balkongen ligger i ett fint läge och erbjuder vidsträckt utsikt mot havet och Sundsvallsbron. Låg avgift med bredband inkluderat och gemensam el i föreningen. Välskött och stabil förening i populära Skönsmon. I föreningens byggnader finns både populära Café Eclair och Skönsmons restaurang. Goda bussförbindelser och närhet till mataffär. Välkommen.

  • Balkong
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Järviksvägen 11, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Järviksvägen 11

Villa
Alnö, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 795 000 kr
155 + 32 m²
6 rum
1 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet som erbjuder en idylliskt lantlig livsstil på populära Alnö. Här möts man av en välplanerad planlösning som passar de flesta familjer. Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor där familj och vänner kan samlas och trivas. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med sin varma atmosfär och ger gott om plats för avkoppling och underhållning. Det rymliga köket är perfekt för den som gillar matlagning och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här finns även en mysig matplats där du kan njuta av hemlagade måltider. På övre plan hittar du sov avdelningen, som ger en privat och fridfull oas för avkoppling. Välplanerade sovrum där de ljusa fönstren släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningarna. En verklig pärla på tomten är den underbara vävstugan, som är inredd med ett charmigt sov loft. Detta utrymme kan användas som gästrum, arbetsplats eller helt enkelt som en plats att koppla av och njuta av stillheten. Möjligheterna är oändliga. Från tomten och altanen har man en underbar utsikt över havet. Förutom den bekväma bostaden erbjuder fastigheten även ett praktiskt dubbelgarage vid infarten, vilket ger gott om plats för fordon och förvaring. Här finns även utrymme för verktyg och andra tillbehör. Den lantliga omgivningen på Alnö ger en känsla av lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Med naturen som granne kan du njuta av vackra promenader, cykelturer eller kanske utforska de omgivande badstränderna runt Alnön. Samtidigt finns bekvämligheter som affärer, skolor och kommunikationer inom räckhåll. Välkommen till denna charmiga fastighet på Alnö, där du kan skapa ditt drömhem och njuta av en idyllisk lantlig livsstil.

  • Premium
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Fullblodsvägen 19, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Fullblodsvägen 19

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 950 000 kr
136 + 10 m²
5 rum
668 m² tomt

Mycket välskött och fint renoverad villa i populära Lillhällom. Ett hus som passar många, lagom stor tomt för odling och lek, 3 sovrum med möjlighet att inreda fler. Dubbla, helkaklade badrum, ett på varje plan. Flera uteplatser där man kan njuta av sommarsolen. Här är det enkelt att flytta in direkt och inte behöva oroa sig för stora renoveringar. Tak, fönster, kök, våtrum, panel och målning, ytskikt, allt är renoverat de senaste 15 åren. Numer finns också en värmande och mysig braskamin placerad centralt i huset. Garage med plats för bilen och bra förrådsutrymmen samt en friggebod på tomten för gästerna. På tomten har man också bra odlingsmöjligheter i växthuset och pallkragar samt gräsmatta med fina lekytor. Vintertid har man en egen pulkabacke ner på tomten. I direkt anslutning till tomten tar man sig ut på mycket fina promenadstigar där man kan spendera timmar med vid utsiktsplatser, svamp- och bärplockning eller kortare promenader, löp- eller cykelturer. I närområdet finns också en rink för skridskoåkning vintertid med grillplats, en naturlig samlingspunkt! Förskolan ligger några hundra meter bort och Österro skola (f-2) en bit därifrån. I Bergsåker finns även bl.a. Bergsåkers skola (3-9), livsmedelsbutik, pizzeria, frisör och flera förskolor. Bergsåkers travbana livar upp med travtävlingar och olika evenemang. Här finns numer också en kvarterskrog med lunchservering vilket också Pilgrimscenter vid Selånger kyrka också erbjuder. Busshållplats finns i området med täta bussförbindelser.

  • Premium
Riddargatan 27B, Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 27B

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 216 kr/mån
19 571 kr/m²

Ett otroligt boende på många sätt! Här har säljarna lagt ner många timmar för att få till en drömlägenhet och som de har gjort det. Allt från färgsättning till materialval, från små detaljer till mer omfattande ändringar så som öppnare planlösning, allt är så bra så det är svårt att få ner det till en text. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Dessutom har lägenheten helt rätt läge på Riddargatan med rätt förutsättningar så som garage i detta hus till utsikten från tredje våningen och inte minst solläget. Planlösningen är optimal med härliga sällskapsytor mellan vardagsrum, kök och den inglasade balkongen som är på ca 12 kvm. Otroligt ljusinflöde från fönster i två väderstreck och redan inne från vardagsrummet kan ni se den fina utsikten som erbjuds från uterummet. Ni får tillgång till genomgående bra förvaringsmöjligheter i stora garderober från hall och de båda sovrummen som är väl tilltagna. Badrummet även det väl tilltaget och helkaklat. För dig som älskar att vara i köket så är detta högst troligt bland de bästa utformningar som går att finna i en bostadsrätt med tanke på storleken, färgsättningen samt planeringen med bänkytor & förvaringsmöjligheter. Vill ni slippa renovering och planering för att få ihop den där lägenheten som har alla rätt så har ni hittat rätt.

  • Balkong
  • Uteplats
Gilleberget 1E, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Gilleberget 1E

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 050 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 509 kr/mån
17 213 kr/m²

Denna rymliga 2:a med fönster i två väderstreck och inglasad balkong finns nu tillgänglig - Helrenoverad. Både garageplats och motorvärmarplats finns i föreningen. Ett gyllene läge för dig som har hög prioritering att hitta en bostad med rätta ekonomiska förutsättningar. Månadsavgiften är låga 3509 kr där värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Dessutom är det gemensam el i föreningen. Brf Gilleberget är en förening som har stabil ekonomi och ett fint läge i Skönsberg med närhet till såväl affärer som natur. Goda bussförbindelser som enkelt tar er till stadskärnan eller Birsta City. Lägenheten ligger på våning 3 med fin utsikt mot både hav och stad. Här får ni stort kök med matplats, helkaklat badrum, vardagsrum med burspråk och inglasad balkong, väl tilltaget sovrum och en klädkammare. Genomgående god standard efter renovering 2024. Tillgång till träningsrum och bastu i föreningen.

  • Balkong
  • Uteplats
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun, bild 2
Mellberg 130, Ljustorp, Timrå kommun, bild 3

Mellberg 130

Villa
Ljustorp, Timrå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 395 000 kr
109 + 145 m²
6 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till Mellberg 130 i centrala Ljustorp. Här får man möjlighet att uppleva en känsla av lantligt boende med underbara vyer. Det första som slår dig när du kliver in i detta hem är ljuset. Huset är ljust och luftigt, och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över grönskande områden både på framsidan och baksidan. Här kan du njuta av vacker natur och frisk luft varje dag. Tomten är rymlig och barnvänlig, perfekt för lek och umgänge utomhus. Du kommer att älska att spendera tid här med familj och vänner. Dessutom finns det gott om utrymme för trädgårdsodling eller andra hobbyprojekt. Med närhet till fotbollsplanen har du möjlighet att följa med i lokala matcher eller kanske ta med barnen på en aktivitetsfylld dag på planen. Förskolan och skolan finns också i närheten, vilket gör det bekvämt för familjer med barn. Varmt välkommen med er intresseanmälan.

  • Premium
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Östra långgatan 7C, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Östra långgatan 7C

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
1 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4
6 493 kr/mån
20 581 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet om 79 kvadratmeter på Östra Långatan 7C. En trerumslägenhet med ett centralt läge som gör vardagen både bekväm och tillgänglig. Med gångavstånd till allt du behöver, är detta det optimala hemmet för den som söker en praktisk och livlig livsstil. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social atmosfär, perfekt för gemensamma stunder och samvaro. Här finns gott om plats för både matlagning och avkoppling. Badrummet är smakfullt utformat med hög standard och erbjuder eleganta detaljer såsom kakel och klinker. Mattsvarta accenter skapar en modern touch, och en praktisk tvättmaskin gör vardagen ännu smidigare. Bostadsrättsföreningen gör boendet ännu mer attraktivt genom att erbjuda en trevlig innergård, perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom finns en relaxavdelning för de lugnare stunderna, en träningslokal för den hälsosamma livsstilen och ett varmt garage för extra bekvämlighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 2
Storgatan 46A, Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun, bild 3

Storgatan 46A

Lägenhet
Sundsvall centrum, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
895 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 506 kr/mån
20 814 kr/m²

Mycket centralt belägen 1,5:a med gångavstånd till både stadskärnan, myndigheter och Mittuniversitetet. Välplanerad lägenhet som har ett modernt, helrenoverat kök, ett sovrum och från vardagsrummet nås balkongen med eftermiddag./kvällssol. Belägen på våningsplan 1. Bra månadsavgift i en välskött förening som har uppvärmning med bergvärme samt 3-glasfönster. Gemensamhetsavtal för hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Njurundavägen 16B, Njurunda, Sundsvalls kommun

Njurundavägen 16B

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
3 650 000 kr
160 m²
2 ha tomt

Spännande gård i Njurunda med drygt 2 ha mark. Här finns både ett rymligt bostadshus, ett renoverat gårdshus med både bostads- och kontorsutrymmen samt en stor ladugård med bra garage, verkstads- och förvaringsutrymmen. Samtliga byggnader är i bra skick, gårdshuset helrenoverades och isolerades på 90-talet, då också många andra större renoveringar påbörjades. Samtliga byggnader är genomgångna och har fått nya tak, senast på bostadshuset där yttertaket byttes för några år sedan. Fint bilgarage på en gjuten betongplatta som är förberedd med golvvärmeslingor. I samma byggnad finns också en snickarverkstad, bra förrådsutrymmen och en mycket stor loge med ordentlig takhöjd. Stabilt byggt, här går det även att köra in bilar. Gårdshuset, ca 200 kvm/plan, fick en rejäl genomgång på 90-talet med t.ex. nytt tak, fasad, el, isolering, m.m. Allt invändigt renoverades inklusive den lägenhet som finns här med egen ingång. Övre plan är inrättat med kontorsutrymmen, kontorsrum och ett stort allrum där många ryms. Här finns en pelletskamin om man vill elda, i övrigt värms även detta hus upp med en separat luftvärmepump. Balkong från ett av rummen med mycket fin utsikt över åkermarken runt fastigheten. I bostadshuset finns 5 sovrum, vardagsrum samt ett fint kök och ett helkaklat badrum. Underhållsfri tegelfasad och uppvärmning med luftvärmepump. Vill man elda så finns också ett vattenburet system med en kombipanna för ved och pellets med en nyrenoverad pelletsbrännare. Både balkong och en stor altan i fina sollägen. Gårdsmark runt huset med gräsytor, buskar och träd samt utrymmen att parkera bilar eller andra fordon på. Skogsmark på stora delar av resterande areal, här finns ved för den som vill elda i kombipannan och hålla nere driftskostnaderna. Strategiskt, lantligt läge med ca 1,5 km in till Njurundabommen med skolor, livsmedelsbutik, restauranger, butiker samt bra pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Från gården är det bara några hundra meter till Myre centrum och E4 där man snabbt tar sig både norrut och söderut.

Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun
Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Stödevägen 91, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Stödevägen 91

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
750 000 kr
114 + 25 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Charmigt litet hus i kanten av Stöde med vidsträckt utsikt över sjön. Välplanerade kvadratmeter där entréplan inrymmer hall, badrum, kök, matrum och vardagsrum. Har man behov av fler sovrum kan man med enkelhet göra om matrummet till sovrum. I köket finns en praktisk och charmig vedspis som både kan hjälpa till med uppvärmning samt matlagning. Vardagsrummet känns hemtrevligt och här installerades under 2019 en pelletskamin som ger bra med värme. Det rymliga badrummet är renoverades 2021. Ta trappan upp till övre plan så hittar vi två sovrum, en rymlig klädkammare samt en toalett med tvättmaskin. Luft/luftvärmepump från 2023. Fiberansluten via Servanet. Högt belägen på tomten hittar vi inglasat lusthus och soldäck med härlig utsikt över Stödesjön. Här bor man intill bra kommunikationer med möjligheter till både buss och tåg. Om man är aktiv finns många fritidsaktiviteter och oändliga natursköna skogspromenader. Några minuter med bil når man välsorterad matbutik, förskola, skola, badhus mm. Helt enkelt ett prisvärt och lättillgängligt hus. Välkommen på visning!

  • Premium
Kungsbackavägen 1, Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 1

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/6
5 000 kr/mån
10 236 kr/m²

En trappa upp hittar du denna 2-rummare på populära Kungsbackavägen med öppen och luftig planlösning. Sovrummet är rymligt och badrummet helrenoverat med kakel, klinkergolv och vikbara duschdörrar, utrustat med tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet leder till lägenhets rymliga balkong med bästa odlingsläge i sydvästligt väderstreck – här kan man njuta av solen större delen av dagen och en bit in på kvällen. Lägenheten har också en stor klädkammare som är möjlig att göra om till ett mindre sovrum. Här bor du bor nära naturen samtidigt som du har nära till busshållplats med täta turer, gångavstånd till Ica och Sticksjön och behagligt promenadavstånd ner till stan. Hiss finns i huset samt gemensam tvättstuga och övernattningslägenhet enkelt tillgängligt en trappa ner. Det finns ett gym i husets källarplan. Tillgång även till bastu och festlokal. Föreningen har ett brett urval av fritidsaktiviteter att erbjuda, förutom närhet till promenadvägar och naturliv. Avståndet till Huli-stugans motionsspår är kort. I dag finns det fotbollsplan och en basketplan/landhockeyplan i anslutning till kvarterslokalen. Precis intill bostadsområdet ligger ett elljusspår i vacker skogsmiljö med bäckar och dalar.

  • Balkong
  • Hiss
Fridhemsgatan 39B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fridhemsgatan 39B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/4
3 697 kr/mån
15 854 kr/m²

Fantastiskt fin 1:a med lugnt och stadsnära läge på Fridhemsgatan. Väldisponerad lägenhet med fönster i två väderstreck och balkong med eftermiddags och kvällssol. Lägenheten känns rymlig och här finns goda möjligheter att skapa en kvadratsmart tvåa för den som behöver ett rum till. Här erbjuds en genomgående fräsch bostad med ordentligt tilltaget kök, helkaklat badrum och ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong. Beläget på våning 2 med insynsskyddat och rogivande läge. Gångavstånd till stadskärnan, universitetet och nära till goda bussförbindelser. Parkeringsplats tillgängligt direkt för 200 kr/mån.

  • Balkong
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsnäs 138, Bergsåker, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsnäs 138

Villa
Bergsåker, Sundsvalls kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
2 900 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade och charmiga villa i Kungsnäs. Här erbjuds ett boende i en lantlig och idyllisk omgivning, samtidigt som den är bekvämt belägen med gångavstånd till mataffär, kommunikation och dagis. Fastigheten ligger i ett attraktivt området och erbjuder 4-5 sovrum, perfekta för en växande familj eller för att ha extra utrymme för gäster eller kontor. De trevliga sällskapsytorna ger utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar, medan den genomgående fräscha inredningen och de gedigna detaljerna skapar en härlig atmosfär. Här möts ni av ett hemtrevligt kök där plats finns att njuta av måltider vid köksbordet. Ett härligt vardagsrum där vi hittar den renoverade eldstaden som bidrar inte bara till mysfaktorn utan även till att sprida en skön värme under de kalla dagarna. Här hittar vi också utgång till den takade uteplatsen med fantastisk utsikt över omgivningen. Huset är välplanerat och toaletter finns på båda våningsplanen. Utöver det estetiska uppskattas den praktiska förvaringen och bekvämligheterna, inklusive den nybyggda vedboden/redskapsboden och tillgången till ett fristående dubbelgarage. Utsikten från huset, både från vardagsrummet, den takade altanen och sovrummen, är slående med en panoramautsikt över ängarna, vilket ger en känsla av lugn och harmoni. På framsidan av huset välkomnar ett härligt altandäck med gott om plats för sittgrupp och solstolar. Ta tillfället i akt till avkoppling och njutning av den vackra omgivningen. Med fiber indraget finns även moderna kommunikationsmöjligheter tillgängliga för den digitala livsstilen. Denna fastighet är ett perfekt val för den som söker en harmonisk tillvaro med en balans mellan natur och bekvämligheter läget erbjuder. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 108