Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dalslandsgatan 3, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Dalslandsgatan 3, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Dalslandsgatan 3, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Dalslandsgatan 3

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
2 482 kr/mån
82 111 kr/m²

Strax ovanför Götgatans myller väntar här på Dalslandsgatan en riktig funkispärla! Gillar du att bjuda hem till middag kan det här vara helt rätt lägenhet för dig. 45 kvadrat med stor social karaktär och fin symbios mellan det gamla och nya - verkligen ett hem att trivas i. På lugn återvändsgata med närhet till Södermalms pulserade liv finner ni denna lägenhet, belägen i en fastighet från 1931 med bevarade original detaljer som fiskbensparkett, speglade dörrar, djupa fönsternischer samt höga golvsocklar. Den halvöppna planlösningen gör att sociala tillställningar hålls på Dalslandsgatan 3, Läget kan knappast bli bättre med tunnelbana i samma kvarter och det bästa av det bästa Södermalm har att erbjuda ett par trappsteg ner! Välkomna till Brf Halvmilen 5! Föreningen bildades 2002 och består idag av 24 lägenheter, varav 21 är bostadsrätter. Till föreningen hör även en lokal. Föreningen har en stark ekonomi, många av de stora kostnadskrävande underhållen är nyligen gjorda. Under 2019 sänktes avgiftsnivån med 10%, utöver detta gjordes en extraamortering på lånen med 300 tkr. 2016 gjordes en större amortering om ca 1,5 Mkr. Nuvarande lånestock uppgår till 5,4 Mkr vilket ger en skuldsättningsgrad om ca 5 070 kr/kvm. Lokal samt hyresrätterna är en framtida tillgång som säkrar föreningens ekonomi. Stabil och välskött förening som äger marken. Flertalet stora renoveringar bakom sig innefattar en lugn framtid. Runt knuten återfinns Rosenlundsparken, Helgalunden, Tjurbergsparken och Blekingetäppan. Nere på Götgatan möts man av storstadspulsen och ett stort utbud av shopping i såväl Skrapan som Ringen. Här återfinns välsorterade mataffärer och populära matscenen ’Teatern' i Ringen, väl värt ett besök. Området erbjuder vidare populära stråk för löpturen, lockar träningspass inomhus finns även ett brett utbud av träningslokaler och utegym. Kommunikationerna i området kan knappast bli bättre. Era vänner tar sig snabbt till er via tunnelbana, pendeltåg, cykel, bil eller buss. Med tunnelbanans gröna linje (Skanstull) och flertalet busslinjer i samma kvarter samt pendeltåg vid Södra Station som nås via en kort promenad.

  • Premium
Krukmakargatan 57, Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun

Krukmakargatan 57

Lägenhet
Stockholm – Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
3 124 kr/mån
108 229 kr/m²

Välkommen till denna fina, ljusa och välplanerade bostadsrätt i ett lugnt och populärt kvarter. Här möts du av en bostad med mycket välkomnande planlösning, genomgående härliga ljusinsläpp samt god plats för socialt umgänge. I bostaden finns sovrum med garderober och god plats för dubbelsäng och enklare kontorsmöbler. Krukmakargatan är ett fridfullt och bekvämt område med närhet till både natur och stadens puls. Trafiken är minimal och grönområde finns precis runt hörnet. Här bor du i ett tryggt och säkert område med närhet till det mesta som Södermalm har att erbjuda. Oavsett om du föredrar Södermalms nöjesliv, kultur eller shopping så finns allt inom räckhåll precis utanför din dörr. Matbutiker, barer, bagerier, restauranger och gym finns bara en kort promenad bort. Här finns goda kommunikationer i närheten med såväl bussar som Zinkensdamms tunnelbana (röda linjen). Grönområdet nere vid Årstaviken och Tantolunden ger goda möjligheter till promenader, motion och bad. Det här är verkligen det ultimata boendet för dig som drömmer om livet på Södermalm. Välkommen till Zinkensdamm och denna fina bostadsrätt. Välkommen till ditt framtida boende! - Äkta förening med stabil ekonomi - Låg belåningsgrad på 558kr/kvm - Äger marken. - Föreningen förvärvade fastigheten år 2000 - Godkänner delat ägande. Minsta ägarandel är 10% - Totala lån om 2miljkr i föreningen

  • Balkong
Bergsunds strand 42, Södermalm, Stockholms kommun

Bergsunds strand 42

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
2 995 000 kr
36 m²
2 rum
vån 4/5
1 179 kr/mån
83 194 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostad med originaldetaljer kvar och som passar perfekt för singeln, paret, den lilla familjen eller en student med en inneboende. Detta är en både mysig och praktisk lägenhet med rum som är trivsamma och bra planerade i storlek och utformning. Här erbjuds ni ett hemtrevligt boende med generösa sällskapsytor och en planlösning som ger er maximal funktion på given yta. Den sociala planlösningen gör vardagslivet till en fröjd. kök och vardagsrum smälter samman, vilket skapar en inbjudande atmosfär och möjlighet för mysiga hemmakvällar som socialt umgänge i form av middagar och fest. Den möblerbara balkongen ger en fantastisk utsikt över takåsar samt vatten och möjligheten att njuta av solnedgången. Ni har både nära till förrådet och hissen som även går rakt ner till föreningens garage och även tvättstuga. Föreningen är välskött med stark ekonomi och äger marken samt har många stora renoveringar bakom sig, bl a nya fönster med bra isolering som tar bort ljud. De har precis renoverat hela trapphuset med korridorer med medel från egen kassa. Föreningen har en kommersiell lokal som generar goda intäkter, det är en ICA-butik med postombud samt garaget. Hornstull är en sprudlande del av Södermalm! Här erbjuds närheten till natur och vatten med Pålsundet, Årstaviken, Tantolundens stora grönområden och egna sandstrand, Långholmens badplatser och mysiga promenadstråk och Söders lilla oas Reimersholme. Populära stråk för löpturen, lockar träningspass inomhus finns brett utbud att välja mellan och rakt över gatan. Hornstull erbjuder vidare ett storslaget utbud av restauranger, fik och prisbelönta barer samt den omåttligt populära Hornstulls Marknad med ’foodtrucks’ under större delen av året. I Hornstulls Galleria kan den shoppingsugne stilla sina begär, är man filmsugen får man inte missa Hornstulls egna biograf - Bio Rio - som är en av Stockholms få kvarlevande singelbiografer. Kommunikationerna kan knappast vara bättre. Flertalet busslinjer bl a 4:ans buss inom någon minuts promenadavstånd. Hornstulls tunnelbana (Röda linjen) finns i samma kvarter, 100 m till nedgång.

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 155C, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Ringvägen 155C, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ringvägen 155C, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ringvägen 155C

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
2 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/4
2 039 kr/mån
99 833 kr/m²

Ett stenkast från Nytorget har vi glädjen att presentera den här urhärliga lägenheten med balkong! Ytan är verkligen på helt rätt plats här med en välkomnande entréhall, renoverat badrum, smart planerat kök med alla bekvämligheter man önskar sig samt plats för middagsmöblering. Lägg där till ett rymligt allrum med med utgång till balkong. Brf Räfsen 4, 5 och 6 är en stor och ekonomisk trygg förening om 172st lägenheter varav 9st hyresrätter kvar. Föreningen har äger marken och har en låg belåningsgrad (ca 3000kr/kvm. Föreningen erbjuder bland annat gästlägenhet och ljuvlig innergård med stort soldäck. I direkt närhet ligger heta hänget 'Bleck' som mycket väl kan bli ett av dina nya stammisställen! Kvarteren erbjuder en unik mix av både grönområden och trendiga barer, restauranger och shopping. Nytorget nås ett stenkast bort. Här huserar lokala och nationella kändisar som ’Urban Deli’:s koncept med saluhall, delikatessdisk och surdegshotell, högklassiga bistron ’Nytorget 6’, Södermalms kanske bästa vinbar ’Vina’ och inspirerande deliktessbutiken ’ROT’. Tvärs över vägen finns stora och lilla Blecktornsparken. Väl där rekommenderar vi ett besök på populära ’Bläck’, missa inte glassbaren. I Ringens Köpcentrum vid Skanstull finns välsorterade mataffärer och shopping, populära matscenen ’Teatern' är väl värt ett besök. Området erbjuder populära stråk för löpturen runt Årstaviken. Lockar träningspass inomhus finns även ett brett utbud av träningslokaler, populära 'SATS SoFo' ligger ett par hundra meter bort. Kommunikationerna till kvarteren kan knappast bli bättre. Era vänner tar sig snabbt till er med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt med flertalet busslinjer runt knuten såsom 3:an och 59:an, samt 4:an, 74:an och 57:an vid Skanstull. Närhet till Skanstulls tunnelbana (grön linje).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Katarina bangata 50, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Katarina bangata 50

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2
3 174 kr/mån
100 756 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskiftestvå med fina sekelskiftesdetaljer! Med ett oslagbart läge på Katarina Bangata finns denna vackra och trivsamma tvåa med bevarade detaljer från byggåret 1905. Ljus och välplanerad lägenhet med 3.2 m i takhöjd och fina trägolv. Ett stilrent kök med platsbyggt vitrinskåp, bra vitvaror och diskmaskin. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin. Ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. En äkta och välskött förening som äger marken (ej tomträtt) och har en låg belåningsgrad. Föreningens vackra byggnad uppfördes i kvarteret Lien 5 under åren 1904 till 1905 efter ritningar av välkända arkitektduon Dorph & Höög. Byggnaden har getts kulturhistoriska klassificeringen Gul av Stadsmuseet vilket innebär att fastigheten har visst kulturhistoriskt värde och är av positiv betydelse för stadsbilden. Föreningen har en mysig innergård med ett populärt trädäck där det finns utemöbler och grill. Perfekt för sköna sommarkvällar. Det finns tre moderna tvättstugor i fastigheten. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källare. Cykelställ finns även på gården. Här bor ni i eftersökta kvarter på populära Katarina Bangata - mitt i SoFo som är en sprudlande del av Södermalm med en unik mix av grönområden, barer, caféer, restauranger och shopping. Ett stenkast från lägenheten ligger Nytorget och de härliga grönområdena i Vitabergsparken vid Sofia Kyrka. Kommunikationerna till området är utmärkta. Dina vänner tar sig snabbt till dig med tunnelbana, buss, bil eller cykel. Bekvämt med närheten till tunnelbanan vid Skanstull (gröna linjen).

  • Premium
  • Hiss
Bondegatan 22, null, Stockholms kommun

Bondegatan 22

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
5 695 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1
3 622 kr/mån
91 855 kr/m²

Välkomna till denna underbart ljusa och charmiga lägenhet med en solig söderbalkong som erbjuder ett fantastiskt boende. Belägen i en välskött fastighet i kanske det mest trevliga och roliga läget på Södermalm. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig atmosfär med generöst ljusflöde och sociala ytor perfekta för umgänge med vänner. Detta är verkligen det optimala hemmet för det par som vill ta del av det bästa som Södermalm har att erbjuda. Det attraktiva läget innebär endast några minuters promenad till populära Nytorget och Söders livliga krogstråk. Du kommer att uppskatta SoFos livliga atmosfär med dess kaféer, restauranger, barer och småbutiker, allt direkt utanför din dörr. På den rymliga balkongen, vänd mot föreningens innergård med vackra planteringar, utemöbler och grill, kan du njuta av avkopplande stunder. Det moderna och praktiska köket bjuder in till matlagning tillsammans med vänner, medan det stora och ljusa vardagsrummet erbjuder gott om plats för middagar och social samvaro. Denna bostad erbjuder även ett större och rymligt sovrum med fönster som vetter mot den tysta innergården samt två mindre barnrum/hemmakontor. Dessutom har du möjlighet att ta med vänner upp till en av föreningens två takterrasser, där du kan njuta av grillkvällar och fantastisk utsikt över Sofiakyrkan och Skatteskrapan. Här bor du ostört mot en lugn innergård, mitt i pulsen av SoFo med närhet till restauranger, butiker, träningsanläggningar och livliga uteserveringar på Nytorget under sommarmånaderna. Med en stabil förening som dessutom har tillgångar i form av två hyresrätter samt intäkter från sju lokaler kan du känna dig trygg i ditt nya hem.

  • Balkong
  • Hiss
Pastellvägen 11, Blåsut, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Pastellvägen 11, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Pastellvägen 11, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Pastellvägen 11

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 7/7
3 048 kr/mån
79 000 kr/m²

Nu erbjuder vi det unika tillfället att förvärva en extremt välplanerad tvåa på Pastellvägen 11 med slående utsikt. Högst upp på våning 7 av 7 saluförs nu denna trivsamma lägenhet med stora fönster, som gör att ljuset flödar in i lägenheten. Lägenheten har renoverats i varsamt utförande med välbevarade originaldetaljer och i mycket smakfull stil. Brf Skärmarbrink nr 2 är en stabil och ekonomisk stark förening som har låg belåningsgrad om ca 2 000kr/kvm och äger marken. Det finns även en gemensam takterrass som föreningens medlemmar får nyttja. Här välkomnas man in i en entréhall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare in i bostaden finns ett fint badrum med tvättmaskin, ett kök med renoverad original inredning där god förvaring i köksskåp samsas med bra arbetsyta. I köket finns god plats för middagsmöblering vid fönstret. Vardagsrummet är rymligt och fina ljusinsläpp, där återfinns också utgång till bostadens balkong som har en slående utsikt utöver söderort. Sovrummet möbleras med enkelhet för dubbelsäng och har bra förvaring i garderob. Utöver all bra förvaring i lägenheten finns också både ett vinds- och källarförråd. - Rymlig genomgående tvåa med gavelläge - Solig balkong - Ljus lägenhet med stora fönsterpartier - Låg månadsavgift - Stabil Brf med god ekonomi -5 minuter till Södermalm Här bor ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2, Nackareservatet, Gamla Enskede och Nytorps gärde. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Närmsta tunnelbanestation är Skärmarbrink och dit går två gröna linjer med täta avgångar. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling, och skidsimulator. Denna bostad får helt enkelt inte missas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nätgränd 3, Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nätgränd 3

Lägenhet
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
3 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 7/9
4 059 kr/mån
77 449 kr/m²

Söker du efter ett drömhem med avkopplande sjöutsikt och moderna bekvämligheter? Denna bostad erbjuder inte bara en betagande utsikt över vattnet utan är också optimalt planerad för att maximera både utrymme och komfort. Med ett högt och ljust läge, får du njuta av naturligt ljusflöde genom de stora fönstren och det charmiga burspråket som adderar en unik karaktär till hemmet. I hjärtat av bostaden hittar du en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum, perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande dagar hemma. Köket är utrustat med moderna vitvaror inklusive en diskmaskin, vilket underlättar vardagslivet avsevärt. Njut av tystnaden i detta lugna läge, fri från stadens trafikbuller, där du kan slappna av på balkongen som vetter mot den lugna gården. Denna hemtrevliga oas är också bekvämt belägen med närhet till bussar och tunnelbana, vilket gör det enkelt att utforska staden eller pendla till jobbet. Bostaden innehåller ett väl tilltaget badrum komplett med badkar, perfekt för avslappnande bad efter en lång dag. Dessutom ligger bostaden nära en fin strandpromenad där du kan njuta av vackra promenader vid vattnet. För dina dagliga behov finns flera matbutiker bekvämt placerade i närheten. Missade inte chansen att kalla detta sällsynta fynd ditt hem. Med en kombination av stil, funktion och ett oslagbart läge är detta en bostad som verkligen erbjuder det bästa av två världar.

  • Balkong
  • Hiss
Karmstolsvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun
Karmstolsvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Karmstolsvägen 10, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Karmstolsvägen 10

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
2 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 720 kr/mån
47 414 kr/m²

Välkommen till denna välplanerad och fantastiska 2:a på Karmstolsvägen 10 i naturnära Gubbängen. Här bor man med direkt närhet till såväl serviceutbud, affärer och tunnelbana samtidigt som skogen och naturen är nära inpå fastigheterna. Här välkomnas man in i en rymlig entréhall där den väl tilltagna takhöjden gör sig direkt påmind. Med extra takhöjd så skapas en rymd och härlig känsla genom hela bostaden. I entréhallen finns avhängning och förvaring i hög klass. Vidare in finns ett renoverat badrum med klinkergolv och helkaklade väggar i snyggt utförande. Köket är rymligt och med goda förvaringsmöjligheter i köksskåp och bra bänkyta. Maskinellt erbjuds kyl/frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. Sovrummet är rymligt och med fönster ut mot allmänning. Fastigheten ligger på en höjd så det blir fri utsikt både från sovrum och vardagsrum. Vardagsrummet är bostadens pärla med gott om plats för social möblering och här finns även utgången till bostadens magiska balkong. I Gubbängen finns verkligen allt man kan önska sig. Det är en komplett och innehållsrikt serviceutbud med butiker, mataffär, cafe, restauranger m.m. och väldigt goda kommunikationer där tunnelbanan är det centrala men även väldigt goda bussförbindelser. Gubbängens centrala läge med direkt närhet till stan samtidigt som du har härliga promenadstråk och natur inpå knuten. Föreningen BRF Hyvelbänken 3 är en gammal och välskött förening. Husen byggdes på 40talet och redan på 70talet blev detta bostadsrätter. Det medför att man har välrenoverade fastigheter och en stabil ekonomisk grund att stå på. Det finns en utförlig underhållsplan för fastigheterna där många av de stora renoveringarna såsom t ex stambyte redan är utfört. För mer info om föreningen se föreningens väldigt informativa hemsida på https://www.hyvelbanken3.se/

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 9