Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Henriksdalsringen 73, Henriksdalsberget, Nacka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Henriksdalsringen 73, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 2
Henriksdalsringen 73, Henriksdalsberget, Nacka kommun, bild 3

Henriksdalsringen 73

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4
5 407 kr/mån
45 062 kr/m²

Stor inglasad balkong i soligt söderläge med utgång från vardagsrummet. Lägenhetens höga placering i huset och på berget gör att man får en vidsträckt utsikt där man blickar man ut över Stockholm, Globen och Hammarbybackens topp. Bostaden badar i solljus med flertal fönster i två väderstreck. Rymlig och snyggt renoverad 3a som erbjuder både stort badrum med tvättmöjlighet, en separat gäst-wc samt två väl tilltagna sovrum med en separat klädkammare. Alla ytskikt har renoverats från 2018 fram till idag i form av nytt kök från Marbodal, vacker ölandskalksten i hallen, inbyggda garderober, ny utrustning badrum, persienner i fönster, etc. Brf Svindersvik är en bra förening med god ekonomi. Belåning per kvm är 9 663 kr. I föreningen finns även tillgång till både garageplats, gästlägenhet, bastu och vindsförråd. Bostaden har precis fått nya fönster. Barnvänligt område med stor grönskande park där hela familjen kan koppla av och ta en strandpromenad runt Svindersvik längs med Svindersviks båtklubbar. Inom området finns flera lekplatser, basketplan, fotbollsplan samt Vilans förskola och grundskola. Här finns även en omtyckt Ica-butik, skräddare, frisör, restaurang och pizzeria. Bra med kommunikationer till och från området med 53:ans buss som går hela vägen upp på berget eller om man tar trappan ner till Värmdöleden går flera bussar och Saltsjöbanan dygnet runt. Gångavstånd till Sickla köpkvarter och in till Södermalm. Kontakta fastighetsmäklare vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrspannsvägen 46, 3 tr, Jarlaberg, Nacka kommun

Fyrspannsvägen 46, 3 tr

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 895 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 3/5
5 250 kr/mån
45 952 kr/m²

Synnerligen fräsch och fin 2,5a om 63 kvm med två sovrum och en inglasad balkong med ett högt läge. Modern och smakfull inredning i både kök och badrum och genomgående fina ytskikt. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en ypperlig planlösning med välfördelade kvardratmetrar med två sovrum och en rymlig klädkammare. Köket är välutrustat och har en trevlig matplats och utgång till balkong alldeles intill. Socialt vardagsrum med plats för större soffmöblemang och mediaförvaring. Läget är perfekt för dig som älskar naturen, vattnet men ändå vill ha nära till stadens puls. Med närheten till Nyckelvikens naturreservat kan du ta långa promenader i skogen och njuta av vattnet från klipporna, bara få njuta av den friska luften. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, från Nacka strand tar man sig med båt till både city och ut till skärgården. Med buss tar man sig smidigt till slussen. Med den korta promenaden ner till Nacka Strand når man förutom båten, flertalet restauranger, minigolf, padelbana och en minilivs. Nacka Forums Galleria ligger bara en kort promenad bort där det finns ett stort utbud av affärer. Sammanfattningsvis - en perfekt minitrea som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till! Kontakta oss redan idag för mer information och låt oss guida dig till ditt drömboende!

  • Balkong
  • Hiss
Setterwalls Väg 21, Finntorp, Nacka kommun

Setterwalls Väg 21

Radhus
Finntorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
11 500 000 kr
230 + 10 m²
7 rum
6 333 kr/mån
50 000 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett av radhusen på Setterwalls väg. Dessutom ett gavelradhus som vetter åt söder och med gaveln åt väster vilket ger extra bra ljusflöde jämfört med de angränsande radhusen i området. Vi vill därför hälsa dig lite extra välkommen till en tegelklädd uppdaterad retrodröm om sju rum och kök i Nacka. Unikt gavelradhus i 3-plan om totalt 230 boa + 10 bia uppfyller verkligen alla behov. Flexibel planlösning där man enkelt kan bygga om till fler sovrum om så önskas, alternativa planlösningen är ett sätt att bygga om. Radhuset uppfördes 1949 och har genomgått löpande underhåll. På tre våningsplan finns generösa sällskapsutrymmen, fyra sovrum som enkelt kan utökas till sex sovrum, dubbla balkonger, öppen spis och utmärkt förvaring i flertalet platsbyggda originalskåp från byggåret. Radhuset ligger i suterräng och har entré på det mellersta av våningsplanen. Här finns hall, gäst-wc, kök, matsal i öppen planlösning mot vardagsrummet. På övre plan finns tre sovrum, vädringsrum, badrum/gäst-wc och ett allrum/kontor och på nedre plan finns ytterligare ett sovrum, gäst-wc, stort badrum som är kombinerad tvättstuga och innefattar en rymlig bastu och ett förråd. Intill trappan finns nedre hallen och från detta utrymme nås både kulverten och tomten. Vardagsrummet har utgång till en balkong och allrummet på övre plan har utgång till en balkong. Vackra trätrappor förbinder våningarna på ett mycket smakfullt sätt. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjö, Nacka naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter / Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplatsen, Tvärbanan och Saltsjöbanan som snabbt och enkelt tar en vidare till Slussen och Stockholms Tunnelbanesystem. Tunnelbana planeras till Nacka och närmsta tunnelbaneuppgång kommer att vara mellan Finntorp och Alphyddan. Nya tunnelbanan kommer att ta 8 min till City. I dagsläget tar det ca 10-12 min med buss till Slussen. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

  • Balkong
  • Uteplats
Alphyddevägen 53, 1 tr, Alphyddan, Nacka kommun

Alphyddevägen 53, 1 tr

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 495 000 kr
42,6 m²
2 rum
vån 2/6
3 138 kr/mån
58 568 kr/m²

Välkommen till Alphyddevägen 53, 1 tr och denna välplanerade tvårumslägenhet om 42,6 kvm. Centralt belägen nära bra kommunikationer, gångbron till Sickla och dess alla bekvämligheter. Utmärkt belägen på 1 trappa från den nedre ingången (våning 2/6 i huset). Stor inglasad balkong som vetter år väster med sol från morgon till kväll. Lägenheten präglas av genomgående fint skick och ljusa materialval. Ett fint kök och ett helkaklat badrum sedan stambyte. Lägenheten har ett stor förråd precis intill lägenheten om 4,7 kvm - perfekt för dig som har mycket saker. Gavelläge med mycket ljusinsläpp. Stabil förening med god ekonomi. Attraktivt läge med närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjöar, Nacka Naturreservat, närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Sickla genomgår en stor utveckling som innebär att centrumet kommer erbjuda ännu bättre utbud, man kommer bygga ihop Sickla med Hammarby sjöstad och här kommer också den nya tunnelbanan skapa en knutpunkt för all trafik på Stockholms östra sida. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats, Saltsjöbanan och Tvärbanan. Ca 8 minuter till Slussen. Tunnelbana kommer att dras ut i Nacka och tunnelbaneuppgången kommer att vara nära lägenheten! Säljaren uppskattar det fantastiska promenadstråket från Svindersvik/Alphyddan som löper längs med vattnet bort till Nacka Strand.

  • Balkong
Drabantvägen 42A, Boo Gård, Nacka kommun

Drabantvägen 42A

Villa
Boo Gård, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
13 500 000 kr
165 + 40 m²
5 rum
1 964 m² tomt

Modern och välplanerade villa byggt 2007 på Drabantvägen i det eftertraktade området Boo Gård. Här finner du en bostad som utstrålar både lyx och komfort. Med sina generösa 200 kvadratmeter erbjuder det här fastigheten gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Stora fönsterpartier mot den privata och soliga tomten i sydvästläge bjuder in till sociala tillställningar av både det stora och lilla formatet. Pool med eget poolhus, utekök, spabad, separat isolerat förråd, garage och en stor gräsmatta. På denna fastighet får man allt och lite till! Det första som möter dig inne i huset är det ljusa och luftiga interiören, som genomsyras av moderna inslag och stilrena detaljer. Här finns inget som lämnats åt slumpen - allt är genomtänkt och påkostat. Den öppna planlösningen med rum för både matsal och allrum skapar en känsla av rymd och ger dig möjlighet att umgås med dina nära och kära samtidigt som du förbereder middagen. Generös takhöjd med öppen mezzaninivåning och välplanerade rum. Detta hus passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha närhet till både natur, stadsliv och med Boo Gård skola och Boo IP på kort promenadavstånd. Med sitt fantastiska solläge och storlek på både hus och tomt är det här verkligen ett drömhem för alla barnfamiljer. Boo gård är ett lugnt och idylliskt villaområde med vackra och naturnära omgivningar. Kort promenad finns Boo-badet och Bagarsjön som båda erbjuder fina badplatser och vintertid erbjuder Bagarsjön även en plogad skridskobana. Mitt i området finns Boovallen, som är en populär träningsanläggning och Fregattbacken, som är en lokal skidbacke med två liftar, en liten trickpark och servering. Längst med stranden vid Boobadet finns det ett vackert promenadstråk som går ända bort till Tollare. Längs med vattnet finns restaurangen Old Smokehouse och i Tollare finns flera restauranger, mysiga caféer och en mycket populär glasseria. För mat, bakverk och ett glas rött vin och bör man besöka Boo Gårds bageri. Nere vid Boo-badet brukar Strömmingsvagnen erbjuda både nystekt strömming och glass. På sommaren kan man med fördel ta en båttur ut i skärgården med Waxholmsbåt från Boo brygga. Dessutom finns Hemköp-butik i direkt anslutning till avfarten 222 i Lännersta. Sammanfattningsvis är detta en modern och välutrustad villa som erbjuder både komfort och lyx. Här kan du njuta av ljusa och luftiga utrymmen, en härlig utomhusmiljö med pool och spabad samt närhet till allt du behöver. Välkommen hem till Drabantvägen!

Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun, bild 2
Ormingeringen 76, Orminge, Nacka kommun, bild 3

Ormingeringen 76

Lägenhet
Orminge, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 695 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 311 kr/mån
45 811 kr/m²

Elegant och smakfullt inredd 1,5a i Orminge! Med modern utrustning och påkostade detaljer erbjuder denna bostad en stilfull och bekväm livsstil. Stor och mysig balkong med sol från eftermiddag till kväll blir din egen oas där du kan njuta av solen och utsikten. Med en läcker inredning med en delvis öppen planlösning med köksö och smarta förvaringsmöjligheter med fria ytor är detta en perfekt bostad för dig som söker både komfort och funktionalitet. Högkvalitativa materialval och moderna detaljer skapar en elegant atmosfär. En bostad för den kräsne livsnjutaren! Lägenheten är belägen högst upp i en välskött förening med stabil ekonomi som tack vare försäljning av markområde, har talat om möjliga avgiftssänkningar i framtiden, vilket ger dig trygghet och möjlighet att fokusera på att njuta av ditt nya hem. Till lägenheten hör ett källarförråd med extra förvaringsutrymme. I huset finns cykel-och barnvagnsförråd och föreningen erbjuder bra möjligheter till boendeparkering. Här kan du bo naturnära och samtidigt ha nära till kommunikationer, vilket underlättar vardagen. Fem minuters promenad från lägenheten hittar du natursköna Skarpnäs naturreservat med utegym, motionsspår och vandringsleder. - Ta chansen att bli ägare till denna unika bostad och upplev det bästa av Orminge! OMRÅDET I Orminge bor man med direkt närhet till naturen vilket erbjuder stora möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. I området finns flera insjöar med fina badplatser. Här finns Nacka Golfklubb, flertalet konstgräsplaner, ishall, inomhushallar, Boo rackethall och populära Yasuragi och Skepparholmen spa. Saltsjö-Boo erbjuder fina motionsspår, trevliga vandringsleder och bra cykelvägar ända till Gustavsberg eller till Stockholm City. Skolor i området är tex Myrsjöskolan (F-9), Orminge skola (F-6) Boo Gårds skola (F-6) och Kunskapsgymnasiet Orminge (fristående gymnasium). Det finns även flertalet förskolor i närområdet. Goda kommunikationer från Orminge som är knutpunkten i Saltsjö-Boo. Busslinjerna 444, 445 och 446 går direkt till Slussen och tar ca 20 minuter, 471:an går lokalslingan förbi Nacka Forum och sedan vidare på motorvägen till Slussen. Motorvägsbussen in till Slussen går på ca 15 minuter. Orminge Centrum erbjuder det mesta. Det är ett trivsamt köpcentrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och gym. Här finns även Systembolaget samt det populära Lindebergs bageri, Boo vårdcentral, BVC, folktandvården och tre stora matbutiker såsom COOP, Willys och Lidl.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:30
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Bågvägen 8B, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Bågvägen 8B

Lägenhet
Kummelnäs, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
2 693 kr/mån
66 548 kr/m²

Nu är det möjligt att bli den första med att flytta in i denna perfekta minivilla i Kummelnäs med naturreservat runt knuten! Egen villa om 42 kvm med två stora uteplatser och ett mysigt och högt läge. Ena uteplatsen nås från vardagsrummet och den andra från övervåningen tack vare sutteräng. Stor tomt om 384 kvm i en underbar miljö med egen parkering med laddplats endast 20 min till stan! Saltsjö-Boo är helt rätt för er som uppskattar att bo i anslutning till vacker natur. Härifrån är det bara några få minuters promenad till Velamsunds naturreservat med fantastiskt vackra vyer, hav och sjö, hästhagar och stall. Från kvarteret är det nära till restaurang Långa Raden vid Velamsund med café, grillplatser, härliga skogspromenader, elljusspår och promenadstråk i varierande terräng. En perfekt plats för den som gillar att promenera, löpträna, cykla och åka längd i fin miljö. Skulle du mot förmodan sakna stadspulsen, så finns stan 25 minuter bort med bil. Skolor och förskolor finns i närområdet. Kommunen planerar även att bygga en ny förskola på Åbroddsvägen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sickla Allé 43, Sickla Allé, Nacka kommun
  • Imorgon kl 16:00
Sickla Allé 43, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 2
Sickla Allé 43, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 3

Sickla Allé 43

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 300 kr/mån
72 813 kr/m²

Välkommen till Sickla allé 43 och denna mycket trevliga lägenhet med tilltalande planlösning, mycket effektiva kvadratmeter. Rymlig och solig balkong i söder med utsikt mot Hammarbybacken. Lägenheten erbjuder en välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter, vardagsrum med utgång till balkongen, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet där det även finns plats för matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng, här finns även gott om förvaring med garderober längs hela väggen. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt spabad (installerat 2022). Sickla är ett populärt område att bo i och de som flyttar hit flyttar sällan härifrån. Här finns allt man kan önska sig runt knuten. Suveräna kommunikationer med ca 10 min till slussen, tennisbanor, natur, badsjö samt skidbacke runt hörnet. I Sickla är det populärt att vinterbada, man har bryggorna bara några meter bort. Förutom naturen inpå knuten finns Sickla köpkvarter där det finns butiker, restauranger och biograf.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Atlasvägen 39, Sickla, Nacka kommun

Atlasvägen 39

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 395 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 7/10
1 615 kr/mån
64 730 kr/m²

Med ett perfekt läge och underbar utsikt över Nacka och Järlasjön erbjuder denna välplanerade 1.5:a ett trevligt boende i Sickla. Lägenheten har helt nyrenoverat badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin och en hall där man tagit bort de ”gamla” garderoberna och satt skjutdörrar med spegelglas. Elcentralen är också utbytt under 2023. Kök med originaldetaljer, vita luckor och klassiskt skafferi finns bevarat. I köket finns plats för matbord. Från både kök och vardagsrum är det utsikt mot Järlasjön och Sickla köpkvarter. I vardagsrum finns en sovalkov med plats för säng. Sammantaget är detta ett mycket trevligt boende i en stabil förening. Möbler kan ingå om man önskar. Denna 1,5:a är beläget på en platå mellan Sickla Sjö och Sicklas stora köpkvarter med en mångfald av affärer, klädbutiker, gym, restauranger och biograf. Från Sickla tar du dig med buss till Slussen på tio minuter. Badplats med sandstrand och flera bryggor finns i Järla sjö bara några hundra meter bort. Nackareservatet och Hellasgården med härliga strövområden och motionsslingor finns på kort promenadavstånd liksom Hammarbybacken.

  • Hiss
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:20
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Garverigränd 7, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Garverigränd 7

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/7
4 339 kr/mån
86 493 kr/m²

Äntligen finns möjlighet att förvärva denna 67 kvm stora 2;a i Järla Sjö. Det har varit samma ägare sedan 2013 då den gamla fabriken från 1898 iordningställdes. Utsikt i söderläge över Järlasjön från vardagsrummet som har fransk balkong. Lägenheten är smart disponerad och utrustad med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Välplanerad hall med ingång till tvättstuga och badrum. Vardagsrummet har höga fönster åt söder och väster med plats för både soffgrupp och stort matbord. Möjlighet finns att bygga ett andra sovrum, se alternativ planlösning. Kök från Kvänum, induktionshäll och ugn från Siemens. Flyttbar köksö med samma typ av stenskiva (komposit) som diskbänk. Badrum med svart klinkergolv och vitt kakel. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, städskåp och gott om plats att bygga ytterligare förvaring om så önskas. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och en skjutdörrsgarderob med platsbyggda överskåp. Det här är en lägenhet med unik karaktär som måste upplevas på plats. I föreningen finns ett gym med intilliggande lekrum för barn, biorum och hundspa. Närbutik på torget och egen kvarterskrog i Pumphuset som snart öppnas av God mat by Emma. I Järla Sjö finns även den populära Herrgårdsparken - en grönyta för lek, boule eller picknick. Här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag, apotek och caféer. Järla Sjö är en kommunikationshub med täta bussförbindelser och Saltsjöbanan (8 minuter till Slussen). Promenadstråk längs vattnet, badbryggor (här badas det året om!) och kanotklubb. Perfekt också för skridskor på vintern. På sikt planeras tunnelbanan att ha en station i området via den blå linjen som ska stå klart år 2030. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:00
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Edinsvägen 12, 3 tr, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Edinsvägen 12, 3 tr

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
1 750 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/9
2 347 kr/mån
59 322 kr/m²

Tilltänkt och väl disponerad 1:a i Ektorp där samtliga kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Nyrenoverat badrum! Ljus lägenhet högt upp i huset utan insyn från grannar. Här har man plats för allt som det lilla hushållet behöver. Stort allrum med plats för större soffgrupp, matplats och dubbelsäng, samt möjlighet att bygga avskiljd sovalkov för den som önskar. Nyrenoverat badrum. Låga månadsavgifter och mycket goda bussförbindelser. En perfekt lägenhet för dig som planerar på att flytta hemifrån! Ektorp ligger centralt i Nacka mellan Skuru och Storängen. Direkt närhet till vacker natur med gångavstånd till Nyckelvikens naturreservat, badmöjligheter i Bastusjön, Långsjön och Duvnäs, livsmedelsbutiker, köpcentrum, butiker, pizzeria, restauranger etc. Nacka Forum och ICA Maxi ligger med bara någon minuts bilfärd bort och ytterligare några kilometer ligger Sickla köpkvarter med sitt breda utbud. Bussar går dygnet runt och under rusningstid går motorvägsbuss 471 var 6:e minut till och från Slussen vid hpl Ektorps centrum. Resan till och från Slussen med linje 471 tar normalt 12-17 minuter och det finns ett tiotal linjer att välja på som går via Värmdövägen till Slussen. Buss 409 och motorvägsbuss 449 stannar dessutom precis vid tomtgränsen. I området finns flertalet förskolor, Ektorp (F-6), Skuru (F-9) och Nacka gymnasium intill Nacka Forum. I Nacka Strand finns sjövägen som trafikerar bland annat Lidingö och Nybroviken vattenvägen – ett synnerligen svårslaget pendlingsalternativ. År 2030 kommer SL inviga den nya tunnelbanelinjen som kommer gå till Nacka Forum (blivande Nacka Stad). Välkommen att trivas!

  • Premium
  • Hiss
Landåvägen 16, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:15
Landåvägen 16, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 16, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 16

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
6 234 kr/mån
39 408 kr/m²

Denna trevliga lägenhet har allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa något unikt. Bostaden är rymlig med sina 76 kvadratmeter och har ett fint flöde mellan rummen. Köket och sovrummen är belägna mot gården, vilket ger en lugn atmosfär. Köket är rymligt med plats för matbord för 4-6 personer. Köket har klassiska vita luckor. Vardagsrummet vetter mot trevlig grönska, där man inte har någon direkt insyn i och med att den andra huskroppen ligger lite längre bort. Läget är perfekt för dig som älskar naturen, vattnet men ändå vill ha nära till stadens puls. Med närheten till Nyckelvikens naturreservat kan du ta långa promenader i skogen och njuta av vattnet från klipporna, bara få njuta av den friska luften. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, från Nacka strand tar man sig med båt till både city och ut till skärgården. Med buss tar man sig smidigt till slussen. Med den korta promenaden ner till Nacka strand når man förutom båten, flertalet restauranger, padelbana, minilivs etc. Nacka Forum ligger bara en liten bit bort där det finns ett stort utbud av affärer. När du kliver ut på den trevliga balkongen, med sitt soliga sydvästläge, möts du av en fantastisk havsutsikt. Här kan du njuta av solen och koppla av med en kopp kaffe eller varför inte bjuda över vänner? Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i denna charmiga bostad. Här finns det gott om förvaring med flera garderober i hallen och så även i sovrummen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Edelcrantz väg 61, Saltsjö Boo - Telegrafberget, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00
Edelcrantz väg 61, Saltsjö Boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 2
Edelcrantz väg 61, Saltsjö Boo - Telegrafberget, Nacka kommun, bild 3

Edelcrantz väg 61

Radhus
Saltsjö Boo - Telegrafberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
10 250 000 kr
124,3 + 4,9 m²
5 rum
3 938 kr/mån
82 462 kr/m²

Välkommen till detta moderna och påkostade bostadsrättsparhus med en magnifik havsutsikt som tar andan ur dig. Belägen på privat läge längst ner på gatan, i det natursköna och barnvänliga området Saltsjö Boo - Telegrafberget, erbjuder denna exklusiva bostad en unik kombination av närhet till både havet och naturen. Med naturreservat redan vid tomtgränsen finns alla möjligheter att utforska naturen direkt från hemmet. Varför inte överta det fantastiska svampställe som nuvarande ägare hittat ca 10 meter från ytterdörren? Att kunna ta korgen under armen för att sedan komma hem med både svamp och blåbär är unikt så nära Stockholm. Med sina generösa 129 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den höga positionen ger inte bara en fri och imponerande utsikt över havet, utan även en förtrollande sjöutsikt som förhöjer upplevelsen av det natursköna läget. Utsikten är något utöver det vanliga från detta parhus kan du se Vaxholm, Lidingö, Djurgården, Fjäderholmarna och Globen på samma gång. Den moderna utrustningen och elbilsladdaren gör vardagen smidig och bekväm. Inget behov av att leta parkeringsplats när du kan ladda din elbil direkt hemma. Utöver detta kan du njuta av den friska havsluften från dina egna balkong eller den stora terrassen, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Läget är oslagbart för den som älskar vattenaktiviteter eller promenader längs strandkanten. Med närheten till havet och det natursköna området kan du njuta av alla fördelar som Saltsjö Boo har att erbjuda. Välkommen till ett boende där exklusivitet möter bekvämlighet och där havsutsikten blir en del av din vardag.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Beckasinvägen 30, Saltängen, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:00
Beckasinvägen 30, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Beckasinvägen 30, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Beckasinvägen 30

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 650 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 681 kr/mån
43 802 kr/m²

Ljus gavellägenhet med en modern utrustning från 2021. Rymlig inglasad balkong med vacker utsikt mot Saltängens naturområde och ner mot Baggenstäkets glittrande vatten. Här bor man insynsskyddat högt upp i huset. Bostaden är i mycket gott skick och har 2021 fått ett nytt Marbodalkök med moderna vitvaror, nya ytskikt och ny inredning i badrum. Detta i kombination av tillvaratagna byggnadsdetaljer i retro stil ger denna bostad det lilla extra. Med sina 60,5 kvadratmeter i gavel erbjuder bostaden gott om utrymme med flertal fönsterpartier och kan byggas om till en 3 rok efter behov. Bostadsrättsföreningen HSB Brf Skuruäng har en mycket bra ekonomi! De har låga 5 900 kr skuldsättning per kvm enligt årsredovisning 2022. I föreningen finns även tillgång till övernattningsrum, pingisrum med träningscykel och snickarverkstad/rum, tvättstuga och parkeringsmöjlighet för ca 225 kr/mån. Saltängen ligger centralt i Nacka med närhet till bra kommunikationer, från station Skuru skola ca 200 m från bostaden, och lugnet i Saltängens naturområde och nere vid vattnet och strandpromenaden i Saltsjö-Duvnäs. Ektorps centrum ligger kort promenad bort och erbjuder två livsmedelsbutiker, gym, skönhet m.m. Kontakta mäklaren idag för bokning av privatvisning.

  • Premium
  • Balkong
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:30
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 2
Sickla Allé 13, 4 tr, Sickla Allé, Nacka kommun, bild 3

Sickla Allé 13, 4 tr

Lägenhet
Sickla Allé, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
4 695 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/13
3 966 kr/mån
69 044 kr/m²

Välkommen till Sickla Allé 13, 4 tr och denna välplanerade tvårumslägenhet i unikt gavelläge om 68 kvm med fönster i tre väderstreck Lägenheten kan enkelt byggas om till en 3:a likt många grannar valt att göra, se alternativ planlösning. Stor västvänd balkong med suveränt solläge. Fastigheten totalrenoverades och stod klar för inflyttning 2004. Flertalet stora teakfönster, åt Sicklasjön/Nacka naturreservat och Hammarbybacken. Takhöjd om dryga 3 meter. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket, ljust sovrum med plats för dubbelsäng, klädkammare och stort badrum med tvättmaskin. Bredband 700-1000 Mbit/s ingår i avgiften. På taket finns en gemensam takterrass som kan nyttjas av medlemmarna där man kan njuta av solen eller bjuda in sina vänner på en trevlig grillafton. Föreningen har en mycket god ekonomi. Det finns många bra platser i Stockholm att bo på men Sickla är svårslaget! Här bor man i ett lugnt och populärt område med närhet till allt. Suveräna kommunikationer dygnet runt med 7 min till Slussen, natur, badsjö samt skidbacke runt knuten, Sickla Köpkvarter ett stenkast bort med stans bästa shopping med ett brett utbud av modebutiker, livsmedelsaffär, systembolag, apotek, restauranger, caféer mm. För den som är bilburen och ska norr eller söderut ligger tunneln ner till södra länken bara någon minut bort. Tunnelbana byggs till Nacka och närmsta station kommer vara Sickla station ca 500 meter från lägenheten. Varmt välkommen att höra av dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alphyddevägen 63, 11 tr, Alphyddan, Nacka kommun
  • Imorgon kl 15:00

Alphyddevägen 63, 11 tr

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 250 000 kr
44 m²
2 rum
vån 11/11
2 426 kr/mån
73 864 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga tvåa som är belägen i Brf Alphyddans Ros. Brf Alphyddans Ros är en mycket stabil förening med bland annat garage, där man har en garanterad plats som medlem. Här bor man nära allt, Sickla köpkvarter, Nacka Naturreservat, slussen med buss på endast 10 minuter. Denna tvåa har en attraktiv planlösning där alla fönsterna och balkongen vetter mot sydväst mot Globen, city och Hammarby sjö samt Sickla kanals vatten. Balkongen är inglasad vilket nästan blir som ett extra rum. Lägenheten flödar i ljus tack vare sitt höga läge i huset och med sin fria utsikt mot vattnet och city. Balkongen har sol från mitt på dagen fram till solnedgång. När mörkret faller kan man njuta av allt ljus staden erbjuder, som en tavla att beskåda. Lägenheten är i mycket gott skick och genomgick renovering för några år sedan, parkettgolv i rummet och köket samt klinker i hallen. Badrummet är helkaklat i ljusa färger. Föreningen har endast 2135 kr lån/kvm en av de bästa föreningarna i Nacka. 5 hyresrätter kvar i föreningen, som är en dold inkomst i framtiden. Alphyddan har närhet till allt man kan tänka sig. Här finns bl.a. en enastående miljö med närhet till badsjöar och Nacka Naturreservat. Närheten till Stockholms innerstad och Sickla Köpkvarter med dess breda utbud av affärer, service, restauranger, caféer, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Sickla genomgår en stor utveckling som innebär att centrumet kommer erbjuda ännu bättre utbud. Man kommer bygga ihop Sickla med Hammarby sjöstad och här kommer också den nya tunnelbanan skapa en knutpunkt för all trafik på Stockholms Östra sida. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats, Saltsjöbanan och Tvärbanan. Ca 8 minuter till Slussen. Tunnelbana kommer att dras ut till Nacka år 2030.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Formalingatan 8, 3 tr, Nobelberget, Nacka kommun

Formalingatan 8, 3 tr

Lägenhet
Nobelberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/5
2 468 kr/mån
84 576 kr/m²

Unik lägenhet på Nobelberget där varje kvadratmeter används på bästa möjliga sätt. Atrium Ljungberg lät uppföra dessa hus 2022 så allt är verkligen nytt i bostaden. Smakfulla materialval med kök från Ballingslöv, fönsterbänkar i sten och mattlackade ekgolv. Helkaklat badrum med kakel/klinker från Höganäs, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket är utrustat med all maskinell utrustning som brukar efterfrågas. Till lägenheten medföljer ett förråd och det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och garage med laddplatser. Centralt läge i Sickla, ett stenkast från Sickla Köpkvarter där du finner allt du behöver så som matbutiker, systembolag, gym, affärer, restauranger, två hotell, biograf etc. Lägenheten ligger precis intill Sickla Station med bra buss- och tvärbaneförbindelser. År 2030 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till City. I området finns Sickla sjö med både badbryggor och sandstrand samt Nacka naturreservat. Välkommen att trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Henriksdalsringen 39, Henriksdalsberget, Nacka kommun

Henriksdalsringen 39

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
5 589 kr/mån
40 507 kr/m²

Denna bostadsrättslägenhet med äldre ytskikt ger ett fantastisk tillfälle för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem. Med en yta på 69 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en familj eller för den som vill ha extra utrymme att leva och arbeta i. Utsikten över takåsarna är verkligen något utöver det vanliga. Med en vacker vy som sträcker sig långt bortåt Stockholms innerstad får du en känsla av frihet och lugn mitt i stadens puls. Brf Henriksdalshöjden består av 209 lägenheter och lokaler, varav ca 39 st fortfarande är hyresrätter, vilket kan ses som dolt kapital. LÅn per kvm ligger ändå på låga 9 149 kr enligt årsredovisning 2022. Läget är oslagbart centralt, med närhet till allt du behöver. Du har bekvämt gångavstånd till både inloppet och kommunikationer med både buss och båt, vilket gör det enkelt att ta sig runt och utforska både stadens puls och naturens skönhet. Ta chansen att skapa något unikt och personligt i denna perfekta bas för ett liv fyllt av möjligheter. Varmt välkommen på visning

  • Balkong
  • Hiss
Henriksdalsringen 3, Henriksdalsberget, Nacka kommun

Henriksdalsringen 3

Lägenhet
Henriksdalsberget, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 195 000 kr
69 m²
3 rum
5 292 kr/mån
46 304 kr/m²

Med en modern utrustning och nyligen renoverad interiör är denna bostad något utöver det vanliga. Den inglasade balkongen i soligt västerläge erbjuder dags- och eftermiddagssol och åt andra hållet en sjöutsikt ner mot Stockholms inlopp där man ser de stora kryssningsfartygen segla in mot Slussen. Två bra sovrum, renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare, renoverat kök med all tänkbar maskinell utrustning och bra förvaring med eget förråd i källaren. Stabil bostadsrättsföreningen med lån per kvm totalyta på ca 9 000 kr lån/kvm. Föreningen har ca 35 stycken hyresrätter kvar av totalt 272 st bostadslägenheter. Är bra dolt kapital! Gästlägenhet, hobbyrum, garage i huset, cykelrum, barnvagnrum etc ger föreningen det lilla extra. Bostaden är barnvänligt belägen med stor bilfritt gårdsområde med lekplats, pulkabacke och förskola vilket ger en trygg och lugn miljö för familjer. Dessutom finns det gott om kommunikationsmöjligheter med buss från station Henriksdal eller båt från Saltsjöqvarn vilket gör pendlingen bekväm och smidig. Garaget och elbilsladdaren erbjuder bekvämlighet och praktiska lösningar för fordonsägare. Sammantaget är denna bostad en perfekt kombination av modernitet, komfort och naturskönhet. Missa inte chansen att bli ägare till denna fina pärla på Henriksdalsberget. Kontakta fastighetsmäklaren för privatvisning

  • Balkong
  • Hiss
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 2
Fingerörtsvägen 6, Järla Sjö, Nacka kommun, bild 3

Fingerörtsvägen 6

Lägenhet
Järla Sjö, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
3 750 000 kr
61 m²
2 rum
4 095 kr/mån
61 475 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa med stor uteplats, uteplatsen sträcker sig runt hela lägenheten med en häck utanför som skyddar mot insyn. Här bor man inbäddad med grönskan utanför fönstret, här kan man följa de vackra årstiderna. Järla sjö är belägen nära Järlasjön där man kan bada, paddla kanot och fiska kräftfiske på hösten. Järla sjö är attraktivt med bra kommunikationer till city. Stig in i detta hem och du får direkt en känsla av rymd och öppenhet tack vara den öppna planlösningen och stora fönsterpartier. Här finns gott om plats att både leva och umgås, och varje rum är utformat för att skapa en harmonisk atmosfär. I bostaden finns en ljus hall, förråd/klädkammare, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilrent kök med i ljusa färger, rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket och väl tilltaget sovrum med garderober. Föreningen har en god ekonomi med endast 6 588 kr i skuld/kvm. Bra parkeringsmöjligheter finns utomhus för 250 kr/mån och i garage för endast 600 kr/mån i föreningen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skogalundsvägen 34, Skogalund, Nacka kommun
  • Imorgon kl 11:45

Skogalundsvägen 34

Villa
Skogalund, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
9 250 000 kr
138 + 58 m²
6 rum
820 m² tomt

Fin familjevilla i två plan om totalt 196 kvm och en stor härlig tomt med en trädäckad altan och gräsmatta utan större insyn. Entréplan huserar fyra sovrum, ett stort kök med matplats samt generöst badrum med hörnbadkar. Det lantliga köket har både en fungerande vedspis och en fin öppen spis, vilket ger en mysig atmosfär till köket med matplats. Övre plan har ett fantastiskt allrum som måste ses och upplevas på plats. Här finns fönster i fyra väderstreck och en öppen spis som en riktig stämningshöjare i mitten av rummet. Från entréplan finns trappa ner till källare med gillestuga och förvaringsutrymme/hobbyrum. Fastigheten ligger på en lugn gata intill naturen. Här finns plats för två bilar och en laddstolpe för elbilen. Välkommen till ett mycket barnvänligt område nära både förskola, skolor och i direktanslutning till skog och natur med badsjöar inom gång-/cykelavstånd samt goda kommunikationer till bl.a. Slussen. Sammanfattningsvis - ett underbart hus att trivas i och som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till! Skogalund är ett populärt område i Nacka med närhet till vacker natur, badmöjligheter i Långsjön, Järlasjön och i Duvnäsviken. Det finns livsmedelsbutiker i Ektorp centrum, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum och ICA Maxi. Från Skogalundsvägen 33 i Skogalund är det endast 8,7 km till Slussen. Med bil tar det ca 8 minuter. Åker man kommunalt finns det mycket goda kommunikationer dygnet runt. Till Slussen med kollektivtrafik tar det ca 20 min och busshållplatsen är belägen ca 400 meter från huset. Du kan också ta buss 442 som är en direktbuss/motorvägsbuss som på vardagar trafikerar hållplats Skogalundsklippan belägen ca 300 m från huset och tar endast ca 14 min till Slussen. Inom 1,5 km finns det 8 olika förskolor varav de två närmaste heter Pysslingen Järven och Lekis för Fröna. I närområdet finns även ett flertal grundskolor i Saltsjö-Duvnäs, Ektorp och Skuru. Nyckelviken som är ett stort grönområde med bad i Saltsjön, fina motionsslingor och en 4H-gård. Inom synhåll finns en lekpark och i närheten Skogalunds egna lilla fotbollsplan.

  • Plus
Ugglevägen 34C, Saltängen, Nacka kommun
Ugglevägen 34C, Saltängen, Nacka kommun, bild 2
Ugglevägen 34C, Saltängen, Nacka kommun, bild 3

Ugglevägen 34C

Lägenhet
Saltängen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 709 kr/mån
40 909 kr/m²

* Högst upp i huset * Fritt läge * Belåningsgrad föreningen endast 3004 lån/kvm * Föreningen har stabila intäkter från flera lokaler * inga avgiftshöjningar planerade Varmt välkommen till Ugglevägen 34C i en föreningen med god ekonomi, endast 3004 lån/kvm och stabila intäkter från flera lokaler. Detta är en charmig tvåa om 56 kvm, som är belägen högst upp i huset och erbjuder en lugn och privat atmosfär. På samma våningsplan finner du även ett rymligt förråd, vilket ger dig bekväm och nära tillgång till utmärkt förvaring. Huset är vackert inbäddat bland grönskande ekar, och i lägenheten finns fönster i två väderstreck. Köket och sovrummet öppnar sig mot den lugna västliga sidan, medan vardagsrummet välkomnar morgonsolen från den östra horisonten. Då lägenheten är högst upp, skapar fönstren i vardagsrummet en upphöjd nisch som ger en fantastisk fri utsikt mot Skurusundets vatten. I köket finner du moderna, rymliga ytor med eleganta vita köksluckor och en vacker varm ekbänk. Här finns även en praktisk diskmaskin och från köksfönstret kan du njuta av en fri utsikt mot de stora ekarna vid vägen. Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och har generöst med förvaringsutrymme i de rymliga garderoberna med skjutdörrar. I badrummet finns en bekväm dusch, och du har gott om plats för att installera en tvättmaskin efter behov. Vill man basta finns det bastu i källarplanet som föreningen tillhandahåller gemensamt. Här bor du i harmoni med naturen, med närheten till Skuruparken och en busshållplats bara några steg bort som tar dig till stadens centrum på bekväma 20 minuter. I detta område finns vackra promenadstråk, och du har enkelt tillgång till både Skurusundet och Skuruparken, som ligger bara 450 meter bort och erbjuder underbara badmöjligheter. Inom gångavstånd finner du det charmiga Ektorps centrum, som erbjuder en imponerande rad av service och livsmedelsbutiker. Här finns ett mysigt café, en blomsterhandel, två olika gym och inte mindre än två livsmedelsbutiker. Med bussen tar du dig snabbt till Nacka Forum på cirka 5 minuter och till Sickla Köpkvarter på 15 minuter. Där finner du ett stort och mångsidigt utbud av restauranger, caféer, service och butiker för din bekvämlighet.

  • Premium
Långrevsgatan 66, Fiskarhöjden, Nacka kommun
  • Imorgon kl 13:15
Långrevsgatan 66, Fiskarhöjden, Nacka kommun, bild 2
Långrevsgatan 66, Fiskarhöjden, Nacka kommun, bild 3

Långrevsgatan 66

Radhus
Fiskarhöjden, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
5 250 000 kr
139 m²
5 rum
253 m² tomt

Vill du bo i kedjehuset som har områdets bästa läge? Här är det bara att flytta in och njuta av den rogivande skogen som granne. Här bor man i ett populärt familjeområde med två förskolor, flera lekplatser, och fotbollsplan i närheten. Stora ytor för de små med spring i benen. Detta är ett friköpt gavel-kedjehus, som är renoverat de senaste åren, modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för stora familjen eller för flera gäster, då det idag finns totalt fyra sovrum. Entréplan presenterar vardagsrum, kök, utgång till innergård samt utgång till husets gavel. Vidare finns badrum (med golvvärme), dusch, bastu samt två sovrum. Entréplanets sällskapsdel, där köksön delar av mellan kök och vardagsrum, flödar i ljus från stora fönsterpartier och dess altandörrar i glas. Både kök och hall har golvvärme för bästa komfort. I och med att det är ett gavelhus så är det bara att följa solen eller skuggan till den plats som passar att sitta med sitt kaffe och lyssna på fåglarna. Från vardagsrum har man sjöglimt mot Lännerstasundet där man kan se båtarna passera. En trappa ner finns två sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin. Från ett av sovrummen går man ut till altanen. I den gemensamma samfälligheten finns det lokal att hyra, tvättstuga och bastu. Alla kedjehus i området har tillhörande garage där varje fastighet har en garageplats med även en parkering utanför sitt garage. Samfällighetsföreningen underhåller garaget.

  • Premium
Syrenparken 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Tis 23 apr kl 13:00
Syrenparken 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Syrenparken 14, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Syrenparken 14

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 875 000 kr
65 m²
3 rum
4 861 kr/mån
44 231 kr/m²

Välkommen till trevliga 55+ föreningen Syrenparken och denna renoverade 3a. Här kan man bara flytta in. Bostaden har ett modernt badrum från 2022 och ett vitt ljust kök från 2019. Stora sociala ytor med luftigt vardagsrum med utgång till balkong med markis i soligt söderläge. Sovrummen vetter mot svalt norrläge och har plats för både säng, skrivbord och ena har egen klädkammare. Privat förråd finns även att tillgå i fastigheten. I föreningen finns egen restaurang, båt-och badbrygga, gym, bastu, syrum, bibliotek, spelrum, gästlägenheter, snickarrum och trädgårdsrum. Allt för att man som boende ska kunna känna sig aktiv och ha möjlighet att träffa likasinnade. Syrenparken har bra ekonomi med nyckeltalet lån/kvm på låga 4 061 kr! Brf Syrenparken ligger i anrika Saltsjöbaden i Stockholms innerskärgård endast 20 minuter med bil från Stockholms city och med Saltsjöbanan tar det ca 30 min. Närmaste station är Ringvägen och ligger några fotsteg bort från porten. Waxholmsbolaget trafikerar sträckan mellan Stockholms city och Saltsjöbaden och vidare ut i skärgården. Saltsjöbaden är med sitt läge vid havet och vackra omgivningar en unik pärla i storstadens närhet. En kort promenad bort finns flertal vackra och populära restauranger såsom Vår gård, Grand hotel och Holmen och nere vid saltsjöbaden centrum finns matbutik, systembolaget, bibliotek, vårdcentral och apoteket. Genomgång av några gemensamma lokaler kan ske i samband med visning. Kontakta fastighetsmäklaren för bokning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 14:30
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarngränd 7, 5 vån, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarngränd 7, 5 vån

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/10
2 984 kr/mån
59 900 kr/m²

Varmt välkommen till en riktigt fin tvårummare om 50 kvm på Kvarngränd i den anrika industrilokalen Qvarnen! Fastigheten är från 1931 men förädlades till bostäder år 2015. Bostaden karaktäriseras av en ljus och luftig inredning med högt i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum möter vitt Vedum kök som matchar väl med huset industriella framtoning. Här finns gott om plats för både stor soffa och ett snyggt middagsmöblemang. Fina breda ekgolv och vita väggar. Förutom de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum finns även ett stort sovrum med hel garderobslösning, en klädkammare, en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett väl tilltaget badrum med badkar och tvättmaskin. I Brf Saltsjöns Magasin IV är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns en fantastisk takterrass på taket om ca 500 kvm flertalet sittgrupper, flera stora gasolgrillar och ett inglasat bokningsbart uterum. På takterrassen är det sol hela dagen och en fantastisk utsikt över inloppet och Stockholm. När du har långväga gäster kan du boka föreningens gästlägenhet. Här finns också ett garage. Kvarnholmen ligger avskilt, nära vatten och natur. Här kopplar du snabbt bort storstadens stress. Skulle stadens puls ändå locka är du där på ca 10 minuter med bil. Kollektivt åker du SL-buss eller pendelbåt in till city inom kort. Det hör ett förråd i källaren till varje lägenhet! Sammanfattningsvis - En riktigt fin 2:a på Kvarnholmen som vi med stolthet hälsar Er varmt välkomna till!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 35