Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tholeri gata 10, LUDVIKA, Ludvika kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00

Tholeri gata 10

Villa
LUDVIKA, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 175 000 kr
126 + 107 m²
6 rum
930 m² tomt

Välkomna till Tholeri gata 10. Centralt läge med stor potential i populärt område. Charmig tegelvilla om 1 plan med källarvåning i centrala Ludvika. Hörntomt med lättskött och trivsam trädgård i lugnt område. Fastigheten är ansluten till fjärrvärme. Villan är i gott skick exteriört. Välvårdat interiört med äldre charm. Härligt trägolv i vardagsrummet. Tapeter på väggar och målade innertaktak. Detta tillsammans skapar en hemtrevlig känsla. Relineing genomfördes 2019 i stora delar av stammarna. Löpande renoverat med nya fönster från 2018 samt nytt tak från 2019. Entréplan om 6 R.o.k med 4 sovrum varav ett ljungfrurum med egen ingång samt enskild WC. Källarvåning med till stora delar klinkergolv med flera stora hobbyrum samt gillestuga. Gott om förvaringsutrymmen och stor potential för framtida om-modulering. Tvättstuga samt maskinrum. Entrén med avhängningsplats möter dig i hjärtat av bostaden och härifrån når du det stora, luftiga vardagsrummet i öppen planlösning med matsalsdel och utgång till uteplats. Välutrustat kök med matplats för det mindre sällskapet eller familjens frukostbestyr. Efter kökets mindre matplats nås ljungfrurummet med egen ingång samt eget WC-rum. Praktiskt som gästrum eller tonårsrum där man kan skapa en plats för sig själv och vänner. Från köket når vi även vardagsrummets matsalsdel. Här möjliggörs en plats för de stora sällskapen samt när släkt och vänner hälsar på vid högtider och bemärkelsedagar. Entréplanets 3 övriga sovrum ligger avskiljt från husets gemensamhetsytor vilket möjliggör en lugn plats för avkoppling. I det ena sovrummet ges möjlighet att nå uteplatsen via egen altandörr. I källarplan har klinkergolv lagst in till större delen och det tidigare garaget ersatts av två rymliga utrymmen samt att tvättstuga och inredd gillestuga finns att disponera. Fristående garage finns i anslutning till bostaden. Promenadavstånd till det mesta i serviceväg och flera matbutiker, ICA och Willys. Kyrkskolan 7-9 samt barnomsorg bla avd Stensveden i närområdet. Fastigheten visas lördag den 27:e April, 14:00-15:00 Anmälan sker online eller till mäklaren på 072-6018979 Välkomna!

  • Plus
Silkesberg 105, Hörken, Ljusnarsbergs kommun
  • Imorgon kl 16:45

Silkesberg 105

Villa
Hörken, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
58 m²
4 rum
4 415 m² tomt

Välkommen till Silkesberg strax norr om Hörken. Beläget mellan Kopparberg/Grängesberg och med närhet till sjön Norra Hörken finns en plats för den som söker närheten till skog och natur. En liten oas för den som söker såväl permanent som säsongsboende. Bostaden är en enplansvilla uppförd 1995 i gott skick exteriört. Uppvärmning genom luft/luftvärmepump samt vedeldad kamin i allrum samt vedspis i köksdel 58m² fördelat på 3 sovrum, allrum och kök med matplats i öppen planlösning. Duschrum med duschplats, WC, tvättställ, tvättmaskin samt varmvattenberedare. Köket är utrustat med Kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. Härligt trägolv binder samman allrummet med köket. Känslan är hemtrevlig med en personlig charm. Ljus takpanel ger ett luftigt intryck. Uteplatsen nås via utgång från allrummet och vidare ut i trädgården. Trädgården rymmer ett växthus samt gott om plats för planteringar samt bärbuskar. Gäststuga/verkstad om ca 35m². Idag nyttjas det som verkstad/snickeri avdelat i 2 rum. Kan inredas som gäststuga då el och värme finns. Tomten rymmer också en carport samt en lekstuga som idag tjänar som verktygsförråd för trädgårdsredskap. En kort bit ifrån fastigheten når man sjön Norra Hörken för ett svalkande bad eller vintertid med långfärdsskridskorna på för härliga turer när isarna tillåter. I närområdet ligger allmänna badplatsen i Hörken där man bla anordnar simskola sommartid. Längdskidåkning på Ljungåsen samt Grotfallet skidstadion i Grängesberg. Utförsåkning i Fjällberget lokalt samt Säfsen Resort och Romme Alpin. Visas torsdag 25:e samt söndag 28:e april Bokning sker online eller direkt till mäklaren på 072-6018979 Välkomna!

  • Plus
Morhagsvägen 108, SUNNANSJÖ, Ludvika kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00

Morhagsvägen 108

Villa
SUNNANSJÖ, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 900 000 kr
114 m²
5 rum
1 287 m² tomt

Sjötomt i toppen på Väsman! Missa inte detta tillfälle om att förvärva en sjötomt med möjlighet för såväl permanentboende som säsongsboende. Fantastiskt läge i toppen av Väsman på enskilt område strax efter Morhagen Friluftshotell. Vidsträkt utsikt över Väsman från strandlinjen. Lättskött trädgårdstomt med planteringar samt några större träd i vattenlinjen Fastigheten rymmer 1 storstuga, 1 lillstuga med verkstad och allrum samt en gäststuga/härbre med övernattningsmöjlighet. Flertalet uteplatser för dagens alla soltimmar eller när svalkande skugga önskas. Storstuga nybyggd 2012 om 5 rok, 2 duschrum m wc. Balkong samt altan med utsikt över Väsman. Välkomnande hall med avhängningsplats samt förvaring. Ljust, luftigt allrum med matplats. Kök i öppen planlösning med matplats och allrum. Utgång till trädgården från allrummet via den takade altanen. Välutrustat kök med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt samt kyl/frys. Helkaklat badrum på entréplan utrustat med golvvärme, duschplats, tvättställ samt tvättmaskin. Uppvärmning i Storstugan sker via kamin samt luft/luftvärmepump och elradiatorer. Lillstuga 30m² 2 rum. Inredningsbar till gäststuga är möjlig då el samt värme finns installerat idag. I lillstugan finns även en förrådsdel för trädgårdsredskap med egen ingång ifrån trädgården. Gäststuga/Härbre med 4 gästplatser. Indragen el samt uppvärmd via elradiatorer. Alla byggnader är i mycket gott skick exteriört och genomgående bra skick interiört. Vatten kommerfrån en privat borrad brunn. Avlopp leds till privat minireningsverk. Fastigheten ansluten till fiber. Öppen trädgårdstomt med plats för kryddodlingar samt bärbuskar. Ytor för trädgårdsspel i glada vänners lag. Morgonen startar förslagsvis med något i koppen på balkongen med utsikt över vattnet och dagens planer skissas upp. Finns inga måsten spenderas dagen i eller på sjön Väsman med ett svalkande dopp eller dagsturer till något av de små smultronställerna som erbjuds på öarna eller längs Väsmans strand. Kortare dagsutflykter går till Tillmans musteri i Grangärde eller varför inte Disponentparken i Grängesberg. Här finns även möjlighet vintertid till långa trevliga promenader på isen eller för den mer aktiva med långfärdsskridskorna på. Privat bom ner på området ger en avskildhet som uppskattas av de boende i området. Närhet in till Sunnasjö med matbutiker samt serviceställen. Hit tar du dig bekvämt med cykel eller en längre promenad. För den som söker aktiviteter finns Romme Alpin via Grangärde mot Borlänge ca 40min samt Skidanläggningen Säfsen i Fredriksberg, ca 30min med bil, som erbjuder såväl sommar- som vintertid aktiviteter för den friluftsintresserade. Fastigheten visas söndagen den 28:e April samt torsdag den 2:a maj. Bokning sker online eller direkt till mäklaren på 072-6018979 Välkomna

  • Plus
Mejramstigen 4, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun

Mejramstigen 4

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 695 000 kr
132 + 94 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Välkomna till Mejramstigen 4 på Knutsbo. Trevlig villa i 2 plan med souterrängvåning. Populärt och lugnt område. Nära till skola F-6 samt förskola och fritids. Villan rymmer 5 rok. 2 duschrum samt ett WC-rum. Trivsam trädgård med plats för odlingar och bärbuskar. Trallbelagd uteplats mot öster som nås från övre plan för stunder med familj och vänner. Uteplats mot väster i entréplan. Garage. Interiört genomgående välvårdade ytskikt. Fräscha våtutrymmen bla badrum övre plan helrenoverat 2016. Duschrum i entréplan med inte bara en utan 2 bastu. En IR-bastu samt en med traditionellt elektriskt aggregat. Separat WC-rum med möjlighet till duschplats. Entréplan med hall, avhängningsplats samt förvaring Duschrum med IR-bastu samt bastu med elaggregat. Tvättstuga och Torkrum, nya maskiner Sovrum med utgång till uteplats WC rum möjlighet till duschplats Övre plan: övre hall Stort Allrum i anslutning till övre hall samt kök. Rymligt kök med matplats. 3 Sovrum med förvaring Badrum med WC renoverat 2016 Värmt välkomna med eran intresseanmälan.

Säfsbyn 423, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 423

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
815 000 kr
57 m²
3 rum
4 450 kr/mån
14 298 kr/m²

Bra läge direkt vid blivande Hyttan, med bar, restaurang och möteslokaler. Tillfälle att förvärva en av Säfsens finaste timmerstugor, nyrenoverad i toppskick och med ett mycket attraktivt läge! Fin takad uteplats med tillbyggd solaltan avskilt läge i sydväst och med vacker utsikt. Detta fritidsboende är dessutom mycket lättskött och ägs som bostadsrätt med låg månadsavgift och goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort. Stugan är helrenoverad 2018 interiört och exteriört med nytt kök, badrum, bastu, braskamin mm samt fullt utrustad med nya möbler och inventarier. El-bilsladdare. Fin takad uteplats med avskilt läge och vacker utsikt över björkar, äng, Säfssjön och berg. Förstukvist och påbyggt skidförråd. Goda möjligheter för tillbyggnad av altan/solterrass. Stugan har ett lugnt men ändå centralt läge i stugbyn, då den är belägen längst ner på en återvändsgata med nära gångavstånd till restaurang mm. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd. Välkomna till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Hån 11, FREDRIKSBERG Hån, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Hån 11

Villa
FREDRIKSBERG Hån, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
695 000 kr
90 + 60 m²
4 rum
3 031 m² tomt

Idylliskt belägen villa omgiven av naturmark, skog och ängar med fin sjöutsikt över Hånsjön! Ca 200 m till sjön. Fantastiskt läge i vackra omgivningar med orörd natur och närhet till Säfsen resort. Välskött fastighet passande som permanentboende eller fritidshus. Vattenburen värme via bergvärmeanläggning och låga driftskostnader! 1 1/2-plansvilla med källare. Í bostadens entréplan finns kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum. På övervåningen ytterligare två sovrum. I källarplan pannrum, tvättstuga, garage med fjärrstyrd port, förråd och matkällare. Stor tomt om 3 031 kvm. Rymlig förrådsbyggnad. Närmaste samhälle/by är Fredriksberg som ligger ca 5 km från området. I Fredriksberg finns grundskola till årskurs 9 finns samt förskole- och fritidsverksamhet. I byn finns även livsmedelsbutik, pizzeria, café mm. I Fredriksberg finns även Säfsen som är en upplevelsedestination med verksamhet året runt, en naturskön plats där familjer kan vara aktiva och ha roligt tillsammans. Vintertid kan roa dig med skidåkning alpin och längd samt andra roliga aktiviteter som exempelvis skotersafari, pimpelfiske, skridskoåkning mm. Under barmarkssäsongen finns det andra spännande naturnära upplevelser som mountainbike-leder, fiske, vandringsleder, bad mm. Varmt välkomna till Hån!

Röbacksvägen 35, SÖRVIK, Ludvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 apr kl 16:00

Röbacksvägen 35

Villa
SÖRVIK, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 750 000 kr
126 m²
5 rum
898 m² tomt

Välkommen till Röbacksvägen 35! Modern och renoverad enplansvilla i populärt och trivsamt område, perfekt för barnfamiljen. Bostaden som innefattar 5 RoK med bra planlösning har genomgått en omfattande renovering sedan -16 fram tills idag. Bostaden är genomgående ytskiktsrenoverad med golv/väggar och snickerier, dubbla bad/duschrum varav ett helrenoverat, tomtplanerat, byggnation inglasad uteplats med vidbyggt soldäck med spabad, målat exteriört och installerat fasadbelysning mm. Solig trädgårdstomt. Vidbyggd carport med förrådsdel. Fiber är installerat..

  • Plus
Säfsbyn 434, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 434

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 050 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Modernt renoverad bostadsrättsfritidshus med ett naturskönt läge i Säfsen. Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört. Värmande braskamin och bastu finns i stugan. Fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet. Enkel ägandeform med intäkter i form av uthyrning vilket ger ett nästintill självfinansierande boende. Trivsam takad uteplats, möjlighet finns att bygga större altan efter styrelsens godkännande. Centralt och strategiskt läge mitt i stugbyn med närhet till natursköna omgivningar med aktiviteter året om. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. I månadsavgiften ingår parkeringsplats, vatten och fiber Internet. Varmt välkommen till Säfsen!

  • Uteplats
Södra Larssveden 5, SÖDERBÄRKE Larssveden, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Larssveden 5

Villa
SÖDERBÄRKE Larssveden, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
4 650 000 kr
132 m²
4 rum
2 288 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Larssveden 5! Enplansvilla i vinkel uppförd 2012 om 4 RoK med genomgående vattenburen golvvärme. Modern och genomtänkt planlösning med rejäl walk-in-closet, två bad/duschrum varav ett med ensuite till det största sovrummet, vardagsrum med kamin i anslutning till kök för härlig social samvaro, stort trädäck med access till från ena sovrummet och från vardagsrum mm. Genomgående hög standard med helkaklade våtutrymmen och påkostade materialval. Villan är uppförd på en av de bästa tänkbara tomterna i området med hörnläge och i strandlinje. Fristående isolerat dubbelgarage med fjärrport, golvbrunn och luftvärmepump. Gäststuga och förråd. Fiber. Tillgång till brygga och båtplats via gemensamhetsanläggningen. Rikligt bad- och båtliv samt med möjlighet att från bryggan ta dig till Mälaren och Östersjön via Strömsholms kanal. Ca 10 minuter med bil till centrala Smedjebacken och cykelväg in till Söderbärke med alla bekvämligheter. Ett tillfälle utöver det vanliga!

  • Energieffektiv
Vallmovägen 7, LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Vallmovägen 7

Villa
LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 425 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
628 m² tomt

Välkomna till Vallmovägen 7 på Solsidan! Trevlig enplansvilla med källarvåning. Bra läge i mycket lugnt område. Länsdeklarerat Plus. Besiktat genom OBM. Radonmätning genomförd Entréplan med hall, 2 sovrum, allrum, kök samt duschrum med WC Källarvåning med tvättstuga, hobbyrum/verkstad (tidigare garage). Vattenburen uppvärmning genom luft/vattenvärmepump. Genomgående gott skick interiört genom löpande renoveringar. Nya golv från Pergo samt tapeter i hall och sovrum. Välutrustat och gediget kök från Marbodal installerat 2014. Stort allrum med härligt parkettgolv och stora ljusinsläpp. Stor, takad uteplats för trevliga stunder med familj och vänner. Plan lättskött trädgårdstomt med plats för trädgårdshäng samt aktiviteter. Närhet till matbutik Coop Ludvika gård, Solsidan förskola, Östansbo Fritids samt Lorensbergaskolan F-9. Kort promenad till badplats Jägarnäs samt Knutsbotjärn.

  • Plus
Säfsbyn 307, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 307

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
745 000 kr
57 m²
3 rum
4 950 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Plus
  • Uteplats
Ludvikavägen 1, BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun

Ludvikavägen 1

Övrigt
BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
750 m²
11 rum
8 294 m² tomt

Välkommen till Skogshemmet i Björsjö! Fastigheten innefattar ett storkök med tillhörande maskinell standard, ca 20 enkelrum med möjlighet till fler, matsalar, hela källarvåningar med aktivitets- och hobbyrum mm, flertalet dusch och sanitetsutrymmen. Fastigheten är bebyggd med två byggnader, en sk huvudbyggnad samt ett annex där bägge värms upp via vattenburen uppvärmning via ytjordvärme. Lämpligt för dig med verksamhetsförlagda visioner. Nuvarande ägare har ingått ett avtal med Dala logi om uthyrning av 20 rum till och med Oktober månad. Anmäl dig på visningen - välkommen!

Gonäsvägen 11, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Gonäsvägen 11

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
97 + 70 m²
4 rum
1 161 m² tomt

Trevlig, ombonad och charmfullt renoverad villa på Notgården. Funktionell planlösning om 3 rum och kök i entréplan samt inredd källare och vindsvåning med 2 extra sovrum och sällskapsytor. Mycket gott skick genomgående då villan bland annat är påkostad med följande renoveringar de senaste åren: Nytt värmesystem, ny fasad och fönster, nytt tak ca 20 år sen, helkaklat badrum med golvvärme, inredning av vindsvåning, interiör ytskiktsrenovering mm. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump. Bara att flytta in! Lättskött plan trädgårdstomt med robotgräsklippare och rymlig nybyggd uteplats med spabad. På fastigheten finns även en delvis varmbonad friggebod med el indraget, förrådsbod och lekstuga. Bra läge med gångavstånd till Lyviksbergets affärsområde, förskola, grundskola, badplats och lekområden vid Nottjärn mm. Cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Solberget 6, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 6

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 885 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
4 866 kr/mån
22 176 kr/m²

Ski-in/Ski-out! Året-runt anläggningen Säfsens med största delen av utbudet rätt utanför dörren. Ypperligt läge direkt i skidbacken och intill längdspår. Mycket trivsam hörnlägenhet med äkta känsla av skidstuga. Braskamin och bastu är pricken över i! En trappa upp i populära brf Vargspåret. Modern lägenhet nybyggd 2015. 5 rok 85 m² med 10+2 bäddar. Modern planlösningen väl anpassad för en storfamilj eller med familjen med sällskap på semestern. Alla möbler, inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du nästan sätter på dig skidorna redan i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning, längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder och bad. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar samt ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering i egen hälsa och ekonomi! Med förvärvet väntar goda hyresintäkter i det förmånliga avtalet med Säfsen resort där man förbinder sig att hyra ut lägenheten viss tid av året.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Säfsbyn 202, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 202

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
835 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Välskött och trevlig bostadsrätt/fritidshus i natursköna Säfsens stugby. Fint läge med viss sjöutsikt samt närhet till skidspår, badplats, pulkabacke och lekplats. Stugan är i gott skick och fullt utrustad med möbler och inventarier. Trevlig tillbyggd takad uteplats i anslutning till stugans entré med avskilt läge och sjöutsikt/sjöglimt. Bekymmersfritt ägande i bostadsrättsform med hyresintäkter, förra året låg hyresintäkten på hela 80 000 kr. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske. Gott om möjligheter för rekreation året runt. För kalla vinterdagar finns både bastu och värmande braskamin. I månadsavgiften ingår vatten/avlopp, parkeringsplats samt fiber bredband och TV. Gemensamhetsanläggning med tvättstuga, bastu och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar att nyttja.

  • Uteplats
Säfsbyn 232, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 232

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
665 000 kr
54 m²
3 rum
4 124 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus i populära och natursköna Säfsens stugby. Högt läge med södervänd altan. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats samt fin gemensamhetsanläggning med bastu och tvättstuga. Stugan är i fint skick och fullt utrustad med möbler, inventarier och braskamin. Mysig takad och tillbyggd altan/uteplats, möjlighet finns även att bygga till en bastu eller en större altan om så önskas. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, skoteråkning, mountainbikeleder, skridskoåkning mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar. Fasaden är nymålad 2023. Nya fönster 2023. Nytt automatsäkringsskåp 2021. Ny elbilsladdare med belastningssäkring 2022. Förberedd el för luft/luft v.p.

  • Uteplats
Östra Storgatan 15A, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15A

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
890 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
7 241 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika fyrarummare där lyx möter bekvämlighet! Hörnlägenhet med fint läge högst upp i huset och utsikt, hiss finns. Fönster i flera väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och en ljus och luftig känsla. Trivsam planlösning på hela 89 m² med öppen spis, praktiska förvaringsutrymmen och gott om plats för sociala sammankomster. Ytskiktsrenoverad interiör i genomgående mycket gott skick, bland annat nyrenoverat kök, fräscht badrum samt en egen renoverad tvättstuga i WC-rummet. Balkong i soligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Fiberbredband. Beläget på Karlberg med promenadavstånd till centrum och alla bekvämligheter som önskas. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva boende!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gränsgatan 3, SMEDJEBACKEN Centrum, Smedjebackens kommun

Gränsgatan 3

Villa
SMEDJEBACKEN Centrum, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
117 + 66 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkomna till Gränsgatan 3 och denna mycket välhållna villa från 1958! Trevlig planlösning med stora sällskapsytor på båda plan samt 3 väl tilltagna sovrum. Hel oinredd källarvåning med bla tvättstuga, pannrum, förråd och garage. Bra läge mitt i centrala Smedjebacken med gångavstånd till livsmedel, skolor/förskola, vårdcentral mm. Stor hörntomt där man även uppfört en carport/vedbod. Möjlighet till ett ekonomiskt fördelaktigt boende via alternativa värmekällor.

  • Energieffektiv
Säfsbyn 205, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 205

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
770 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är nymålad och försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Balkong
  • Uteplats
Dragonstigen 9, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Dragonstigen 9

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 785 000 kr
136 + 125 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Rymlig villa om 8 r.o.k varav 5-6 sovrum med generösa ytor med plats för den stora familjen. Besiktat genom OBM. Balkong m. utsikt, kvällssol. Fiber. Mycket gott skick exteriört. Vålvårdat interiört. Välutrustat kök, fräscha våtutrymmen, nya ytskikt genomgående entréplan. Gott om förvaringsmöjligheter. Mycket rymlig tvättstuga, stort hobbyrum samt helkaklad relax med golvvärme i souterrängplan. Rymligt garage på gjuten platta med gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme, luft/luftvärmepump samt insatskamin. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning FTX. I bostaden har omfattande renoveringar gjorts sedan förvärvet gällande kök, duschrum samt alla ytskikt entréplan. Större delen av souterrängplan totalrenoverad genom försäkringsbolaget efter vattenskada. Ventilerad golvkonstruktion med mekanisk ventilation i souterrängvåning. Lummig trädgårdstomt med fruktträd samt bärbuskar. Här finns blandannat ett växthus samt planteringar. Uteplatser i tre vädersträck Närhet till förskola samt skola F-6 och badmöjligheter i Knutsbotjärnen. Motionsspår i området som ansluter såväl nya och gamla Knutsbo samt Stensveden och Gammelgården. Fin cykelbana ansluter både till centrum och Jägarnäs badplats samt handelsområde Ludvika gård med bla mataffär samt postservice. Tillträde kan ske omgående. Visning bokas direkt till mäklaren på 072-6018979

  • Plus
Säfsbyn 184, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 184

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
817 m² tomt

Möjligheternas tomt i Säfsen! Här kan du bygga ett hus för permanent eller fritidsboende, eller varför inte se det som en investering och hyra ut? 817 kvm naturtomt och på tomten finns idag en oinredd isolerad husstomme om ca 55 kvm av typen Forsgrens timmerhus, med värmetimmer av samma modell som övriga stugor i Säfsen. Husstommen går att bygga om med tillbyggnad på ca 15 kvm och inreda till ett boende eller två lägenheter. Bra läge mitt i Säfsens stugby med nära gångavstånd till längdskidspår, badplats, lekplatser och naturen. Stugbyn har ett naturskönt vackert läge med närhet till alpin skidåkning, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt mm. Här finns gott om möjligheter till familjevänliga aktiviteter året runt i frisk luft och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Säfsbyn 440, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 440

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
54 m²
3 rum
2 967 kr/mån

Trivsam och modern bostadsrätt i genomgående fint skick i populära Säfsen! Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, braskamin mm. Fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet. Nytt bastuaggregat 2022. Nya vindskivor och ommålning av fasad. Trivsam takad uteplats med ommålat nytt staket, möjlighet finns att bygga större altan efter styrelsens godkännande. Centralt och strategiskt läge mitt i stugbyn med närhet till natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller avkoppling med bär- och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där vatten, fiber bredband och parkeringsplats är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Säfsbyn 431, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 431

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
945 000 kr
57 m²
3 rum
3 821 kr/mån

Renoverad stuga i fint skick med sjöutsikt och naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt sydvästläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Morgonsol vid förstukvisten. Skidförråd påbyggt på fasaden. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Solberget 16, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
30 641 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modern, ljus, fräsch och nyrenoverad bostadsrätt med ett otroligt attraktivt utsiktsläge i nära anslutning till de alpina skidbackarna i Säfsen! Bästa tänkbara ski-in/ski-out läge! Lägenheten är nybyggd 2020 och i genomgående toppskick. Boarean om 39 kvm är fördelat på 3 rum och kök med en mycket välplanerad, genomtänkt och yteffektiv planlösning. Härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum med hela 6 bäddplatser + två extra bäddplatser i vardagsrummets bäddsoffa. Planlösningen är väl anpassad för en familj eller sällskap på semester. Härlig rymlig och solig balkong med utsikt. Lägenheten är fullt utrustad med möbler och inventarier samt husgeråd som ingår i köpet! Lägenheten har gångavstånd till skidbackar, restaurang, skiduthyrning och längdspår. Närhet till familjevänlig avkoppling i Säfsens vackra natursköna omgivningar med möjlighet till aktiviteter året runt i form av bad, fiske, cykling, vandring, bär- och svampplockning mm. Mycket prisvärt boende som är en bra investering, då Säfsen Resort hanterar uthyrningen av din lägenhet under tiden du själv inte nyttjar den, vilket get ett lättskött och bekvämt boende. Bostadsrättsinnehavaren får 75% av hyresintäkterna efter moms, vilket gör ägandet nästintill självfinansierat.

  • Balkong
Säfsbyn 152, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 152

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
490 000 kr
376 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en egen tomt i Säfsens stugområde! 1 st tomt till salu om 376 kvm. Mycket trevlig tomt med möjlighet till framtida bebyggelse i direkt anslutning till Säfsens alla aktiviteter som skidåkning alpint och längd, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt, bad mm. Natursköna vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation året runt, här kan hela familjen slappna av och njuta av den friska luften och naturen. Förhandsbesked medger boarea om 105 kvm, möjlighet att bygga ett hus att hyra ut eller nyttja för egen del permanent eller på fritiden. Framdragning för kommunalt vatten, avlopp, el och fiber fram till tomtgräns betalas av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 36