Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Larssveden 5, SÖDERBÄRKE Larssveden, Smedjebackens kommun

Södra Larssveden 5

Villa
SÖDERBÄRKE Larssveden, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
4 650 000 kr
132 m²
4 rum
2 288 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Larssveden 5! Enplansvilla i vinkel uppförd 2012 om 4 RoK med genomgående vattenburen golvvärme. Modern och genomtänkt planlösning med rejäl walk-in-closet, två bad/duschrum varav ett med ensuite till det största sovrummet, vardagsrum med kamin i anslutning till kök för härlig social samvaro, stort trädäck med access till från ena sovrummet och från vardagsrum mm. Genomgående hög standard med helkaklade våtutrymmen och påkostade materialval. Villan är uppförd på en av de bästa tänkbara tomterna i området med hörnläge och i strandlinje. Fristående isolerat dubbelgarage med fjärrport, golvbrunn och luftvärmepump. Gäststuga och förråd. Fiber. Tillgång till brygga och båtplats via gemensamhetsanläggningen. Rikligt bad- och båtliv samt med möjlighet att från bryggan ta dig till Mälaren och Östersjön via Strömsholms kanal. Ca 10 minuter med bil till centrala Smedjebacken och cykelväg in till Söderbärke med alla bekvämligheter. Ett tillfälle utöver det vanliga!

  • Energieffektiv
Videvägen 8C, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
  • Ons 3 apr kl 18:15

Videvägen 8C

Lägenhet
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
575 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 292 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen till Videvägen 8C. Bostadsrätt i toppskick om 2 rum och kök på Notgården! 2 rok högst upp i populärt område med utsikt över Nottjärn. Helrenoverat badrum vid stambyte i helkaklat utförande. Ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare Genomgående fräscha ytskikt i kök, hall, vardagsrum samt sovrum. Härliga golv binder samman hela lägenheten. Nyrenoverad klädkammare i inre hall samt ny flexibel förvaring i sovrum som går att anpassa efter personligt behov. Välutrustat kök med bla ny kyl/frys samt spishäll. Spotlights infällt i taket i kök samt inre hall Nya fönster. Fiber. Närhet till skola, förskola, badplats samt mataffär och Lyviksbergets handelsområde där bla Coop, Mio, Biltema, Elgiganten, Jysk mfl erbjuder sina tjänster och varor. Balkong med utsikt över Nottjärn.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Eriksgatan 12B, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
  • Mån 8 apr kl 16:30

Eriksgatan 12B

Lägenhet
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
895 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 742 kr/mån
13 876 kr/m²

Välkomna till Eriksgatan 12B! Unikt tillfälle, trevlig bostadsrätt om 3 rum i toppskick, bara att flytta in! Belägen på andra våningen, en trappa upp. Helrenoverad sedan -20 med nytt kök och ny maskinell utrustning och nya ytskikt genomgående med neutrala färgval i modern stil och enhetliga golv. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Centralt läge mitt i stan med nära gångavstånd till allt. Inglasad balkong med generöst om soltimmar. Populär förening med god ekonomi. Låg månadsavgift om 4 742kr inkl el, värme, vatten, fiber 100/100, Telias basutbud för TV samt bostadsrättstillägg. Till bostadsrätten hör en inre reparationsfond om 4 495 kr där avsättning sker månadsvis via månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Östra Storgatan 15B, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15B

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
345 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 580 kr/mån
6 571 kr/m²

Tvåa med hiss! Balkong i söderläge, trivsam och välvårdad lägenhet med kort promenadavstånd till centrum. Bra planlösning. Två förråd och tvättstuga i samma byggnad. Trevlig och lummig innergård med uteplatser. Möjlighet till p-plats.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallmovägen 7, LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Vallmovägen 7

Villa
LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 425 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
628 m² tomt

Välkomna till Vallmovägen 7 på Solsidan! Trevlig enplansvilla med källarvåning. Bra läge i mycket lugnt område. Länsdeklarerat Plus. Besiktat genom OBM. Radonmätning genomförd Entréplan med hall, 2 sovrum, allrum, kök samt duschrum med WC Källarvåning med tvättstuga, hobbyrum/verkstad (tidigare garage). Vattenburen uppvärmning genom luft/vattenvärmepump. Genomgående gott skick interiört genom löpande renoveringar. Nya golv från Pergo samt tapeter i hall och sovrum. Välutrustat och gediget kök från Marbodal installerat 2014. Stort allrum med härligt parkettgolv och stora ljusinsläpp. Stor, takad uteplats för trevliga stunder med familj och vänner. Plan lättskött trädgårdstomt med plats för trädgårdshäng samt aktiviteter. Närhet till matbutik Coop Ludvika gård, Solsidan förskola, Östansbo Fritids samt Lorensbergaskolan F-9. Kort promenad till badplats Jägarnäs samt Knutsbotjärn.

  • Plus
Säfsbyn 307, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 307

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
745 000 kr
57 m²
3 rum
4 950 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Plus
  • Uteplats
Ludvikavägen 1, BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun

Ludvikavägen 1

Övrigt
BJÖRSJÖ, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
750 m²
11 rum
8 294 m² tomt

Välkommen till Skogshemmet i Björsjö! Fastigheten innefattar ett storkök med tillhörande maskinell standard, ca 20 enkelrum med möjlighet till fler, matsalar, hela källarvåningar med aktivitets- och hobbyrum mm, flertalet dusch och sanitetsutrymmen. Fastigheten är bebyggd med två byggnader, en sk huvudbyggnad samt ett annex där bägge värms upp via vattenburen uppvärmning via ytjordvärme. Lämpligt för dig med verksamhetsförlagda visioner. Nuvarande ägare har ingått ett avtal med Dala logi om uthyrning av 20 rum till och med Oktober månad. Anmäl dig på visningen - välkommen!

Jägarnäsvägen 71, LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun

Jägarnäsvägen 71

Villa
LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 475 000 kr
110 m²
4 rum
800 m² tomt

Modern villa med sjötomt! Egen sjöbod och brygga. Praktiskt boende, utmärkt bra läge på södervänd tomt med fin sjöutsikt. Härligt trivsam strandmiljö med stora möjligheter till lek och rekreation. Terrass i söderläge. Vidbyggt varmgarage med hobbyrum i direkt anslutning, möjlig att omvandla till boyta. Rymligt yttre förrådsutrymme.

  • Plus
Säfsbyn 412, SÄFSEN, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Säfsbyn 412

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
865 000 kr
57 m²
3 rum
4 450 kr/mån

Tillfälle att förvärva en av Säfsens finaste timmerstugor, nyrenoverad i toppskick och med ett mycket attraktivt läge! Fin takad uteplats med tillbyggd solaltan avskilt läge i sydväst och med vacker utsikt. Detta fritidsboende är dessutom mycket lättskött och ägs som bostadsrätt med låg månadsavgift och goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort. Stugan är helrenoverad 2018 interiört och exteriört med nytt kök, badrum, bastu, braskamin mm samt fullt utrustad med nya möbler och inventarier. El-bilsladdare. Fin takad uteplats med avskilt läge och vacker utsikt över björkar, äng, Säfssjön och berg. Stugan har ett lugnt men ändå centralt läge i stugbyn, då den är belägen längst ner på en återvändsgata med nära gångavstånd till restaurang mm. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd. Välkomna till Säfsen!

  • Uteplats
Gonäsvägen 11, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
  • Lör 13 apr kl 11:00

Gonäsvägen 11

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 495 000 kr
97 + 70 m²
4 rum
1 161 m² tomt

Trevlig, ombonad och charmfullt renoverad villa på Notgården. Funktionell planlösning om 3 rum och kök i entréplan samt inredd källare och vindsvåning med 2 extra sovrum och sällskapsytor. Mycket gott skick genomgående då villan bland annat är påkostad med följande renoveringar de senaste åren: Nytt värmesystem, ny fasad och fönster, nytt tak ca 20 år sen, helkaklat badrum med golvvärme, inredning av vindsvåning, interiör ytskiktsrenovering mm. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump. Bara att flytta in! Lättskött plan trädgårdstomt med robotgräsklippare och rymlig nybyggd uteplats med spabad. På fastigheten finns även en delvis varmbonad friggebod med el indraget, förrådsbod och lekstuga. Bra läge med gångavstånd till Lyviksbergets affärsområde, förskola, grundskola, badplats och lekområden vid Nottjärn mm. Cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergsgatan 18B, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Bergsgatan 18B

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
250 000 kr
41,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 007 kr/mån
6 053 kr/m²

Prisvärd lägenhet strax nedanför Skogsplan på Högberget. 2 r.o.k. på vån 2 av 3. Rymlig balkong i soligt läge in mot gården. Fiber samt grundpaket tv-kanaler genom föreningen ingår i månadsavgiften. Parkeringsplats tillhandahålls genom föreningen mot avgift. Interiört välvårdat skick gällande golv samt tapeter och målning. Visst behov av målning i vardagsrumtaket föreligger. Hall med avhängningsplats/förvaring. Allrum med utgång till balkong. Duschrum utrustat med duschkabin, wc samt tvättställ. Kök med matplats för 4 personer. Nyare spis samt kyl/frys Gemensam tvättstuga samt källarförråd i samma byggnad. Gångavstånd ca 10 min till Hitachi samt Ludvika Centrum. Pizzeria, trafikskola samt VBU gymnasium i närområdet. Skogsplan idrottsplats samt Högbergets motionsspår i kvarteret.

  • Balkong
Markmans väg 19, SMEDJEBACKEN Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Markmans väg 19

Villa
SMEDJEBACKEN Morgårdshammar, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
895 000 kr
119 + 39 m²
5 rum
1 727 m² tomt

Varmt välkomna till Markmans väg 19! Rymlig och påkostad villa från 1967 med bl.a nytt yttertak, nya 3-glasfönster och nya ytterdörrar, installerat fiber, installation luftvärmepump m.m. Ogenerat och fint läge med stor och lekvänlig trädgårdstomt i anslutning till Hagvallen/elljusspår/skidspår samt 500m till NSK alpin & uvbergsbacken med skidlift, perfekt för barnfamiljen. Vidbyggt garage. Rymlig inglasad altan. Bekvämt cykelavstånd till centrum, skolor, vårdcentral, livsmedel mm. Fastigheten säljs med friskrivning pga dödsbo.

Bornviksvägen 41, Norsbro, Smedjebackens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 7 apr kl 15:00

Bornviksvägen 41

Fritidshus
Norsbro, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 750 000 kr
3 rum
1 518 m² tomt

Välkomna till Bornviksvägen 41 strax innan Hillbo från riksväg 66 utanför Ludvika. Här möter du en pärla till fritidsboende 5 min med bil från Ludvika tätort. Insynskyddat bra läge med egen brygga och fantastiska möjligheter till bad och vattenlek i övre Hillen. Boendet är fördelat på tre stugor i gott skick exteriört, bla tak rengjorda 2023. Invändigt nyrenoverad storstuga om ca 30m² med nytt kök i modern, lantlig stil. Kök med allrum/matplats i öppen planlösning samt sittgrupp och sovplats. Nya ytskikt genomgående samt varmvattenberedare till kök installerad 2023. Gäststuga med ett allrum/sovrum. I direkt anslutning finns även en bastustuga med nytt vedeldat aggregat 2023, samt dusch med varmvatten. Varmvattenberedare installerad. Här finns även en mulltoa. Master bedroom i egen stuga närmast sjön. Med plats för stor 180 cm säng samt fantastisk sjöutsikt och vattnet utanför dörren! Lockar till ett morgondopp som väcker igång kroppen för en pigg start på dagen. Kvällen avnjutes på den egna bryggan i den tidiga kvällssolen med trevligt umgänge eller på tu man hand där man önskar att kvällen aldrig ska ta slut. Utedass finns i anlutning till stugan vid vattnet. Förrådsbod/vedbod samt uppställningsyta för bil. Till fastigheten ingår även fiskerätt i Hillen. Bokning sker online. Välkommen med ev frågor direkt till mäklaren på 072-6018979

  • Plus
Tre krokars gata 20b, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Tre krokars gata 20b

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
380 000 kr
40 m²
1 rum
3 071 kr/mån
9 500 kr/m²

Välkommen till Tre Krokars Gata 20B. Här finner du en trevlig 1:a med sovalkov. I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel samt fiberanslutning. Genomgående välvårdad och i bra skick. Stabil och populär förening med närhet till motionsspår, VBU gymnasieskola samt Magnetens förskola. Perfekt för dig som söker ett första boende eller veckopendlar. Gångavstånd till Hitachi och en kort promenad från Ludvika Centrum. Välkomnande hall med avhängningsplats och plats för förvaringsmöbel möter dig. Denna leder vidare in till ett stort allrum med möjlighet till flexibel möblering. Sovalkoven rymmer både säng samt kontorsplats eller om så önskas en säng av större modell. Ljust, personligt välutrustat kök med bla diskmaskin. Helkaklat duschrum m. golvvärme. Förberett för tvättmaskin. Fiber. Inflyttningsklar 1 april.

  • Plus
  • Uteplats
Solberget 6, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 6

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 885 000 kr
85 m²
5 rum
vån 2/2
4 866 kr/mån
22 176 kr/m²

Ski-in/Ski-out! Året-runt anläggningen Säfsens med största delen av utbudet rätt utanför dörren. Ypperligt läge direkt i skidbacken och intill längdspår. Mycket trivsam hörnlägenhet med äkta känsla av skidstuga. Braskamin och bastu är pricken över i! En trappa upp i populära brf Vargspåret. Modern lägenhet nybyggd 2015. 5 rok 85 m² med 10+2 bäddar. Modern planlösningen väl anpassad för en storfamilj eller med familjen med sällskap på semestern. Alla möbler, inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du nästan sätter på dig skidorna redan i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning, längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder och bad. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar samt ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering i egen hälsa och ekonomi! Med förvärvet väntar goda hyresintäkter i det förmånliga avtalet med Säfsen resort där man förbinder sig att hyra ut lägenheten viss tid av året.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Säfsbyn 202, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 202

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
835 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Välskött och trevlig bostadsrätt/fritidshus i natursköna Säfsens stugby. Fint läge med viss sjöutsikt samt närhet till skidspår, badplats, pulkabacke och lekplats. Stugan är i gott skick och fullt utrustad med möbler och inventarier. Trevlig tillbyggd takad uteplats i anslutning till stugans entré med avskilt läge och sjöutsikt/sjöglimt. Bekymmersfritt ägande i bostadsrättsform med hyresintäkter, förra året låg hyresintäkten på hela 80 000 kr. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske. Gott om möjligheter för rekreation året runt. För kalla vinterdagar finns både bastu och värmande braskamin. I månadsavgiften ingår vatten/avlopp, parkeringsplats samt fiber bredband och TV. Gemensamhetsanläggning med tvättstuga, bastu och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar att nyttja.

  • Uteplats
Säfsbyn 232, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 232

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
665 000 kr
54 m²
3 rum
4 124 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus i populära och natursköna Säfsens stugby. Högt läge med södervänd altan. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats samt fin gemensamhetsanläggning med bastu och tvättstuga. Stugan är i fint skick och fullt utrustad med möbler, inventarier och braskamin. Mysig takad och tillbyggd altan/uteplats, möjlighet finns även att bygga till en bastu eller en större altan om så önskas. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, skoteråkning, mountainbikeleder, skridskoåkning mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar. Fasaden är nymålad 2023. Nya fönster 2023. Nytt automatsäkringsskåp 2021. Ny elbilsladdare med belastningssäkring 2022. Förberedd el för luft/luft v.p.

  • Uteplats
Rönnvägen 34, LUDVIKA Åkerkullen, Ludvika kommun

Rönnvägen 34

Radhus
LUDVIKA Åkerkullen, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 550 000 kr
113 + 54 m²
4 rum
300 m² tomt

Lättskött och rymlig tvåplansvilla. Allrum, kök samt matplats och WC-rum på entréplan. 3 Sovrum på övre plan. Gillestuga i kv. Nytt värmesystem 2024. Nytt badrum på övre plan samt nytt WC-rum entréplan. Nytt utgående avlopp. Moderniserad planlösning på entréplan med kök i öppen planlösning med matplats mot vardagsrum. Välutrustat kök. Uppvärmning genom luft/vattenvärmepump samt täljstenskamin. Garage och uterum. Gångavstånd till centrum. Fiber. Visning erbjuds from februari 2024. Vänligen kontakta mäklaren direkt på 0726018979

  • Plus
Östra Storgatan 15A, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15A

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
890 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
7 241 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika fyrarummare där lyx möter bekvämlighet! Hörnlägenhet med fint läge högst upp i huset och utsikt, hiss finns. Fönster i flera väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och en ljus och luftig känsla. Trivsam planlösning på hela 89 m² med öppen spis, praktiska förvaringsutrymmen och gott om plats för sociala sammankomster. Ytskiktsrenoverad interiör i genomgående mycket gott skick, bland annat nyrenoverat kök, fräscht badrum samt en egen renoverad tvättstuga i WC-rummet. Balkong i soligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Fiberbredband. Beläget på Karlberg med promenadavstånd till centrum och alla bekvämligheter som önskas. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva boende!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gränsgatan 3, SMEDJEBACKEN Centrum, Smedjebackens kommun

Gränsgatan 3

Villa
SMEDJEBACKEN Centrum, Smedjebackens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
117 + 66 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkomna till Gränsgatan 3 och denna mycket välhållna villa från 1958! Trevlig planlösning med stora sällskapsytor på båda plan samt 3 väl tilltagna sovrum. Hel oinredd källarvåning med bla tvättstuga, pannrum, förråd och garage. Bra läge mitt i centrala Smedjebacken med gångavstånd till livsmedel, skolor/förskola, vårdcentral mm. Stor hörntomt där man även uppfört en carport/vedbod. Möjlighet till ett ekonomiskt fördelaktigt boende via alternativa värmekällor.

  • Energieffektiv
Säfsbyn 205, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 205

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
770 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Nyrenoverat och trevligt bostadsrättsfritidshus i natursköna Säfsen. Fint läge med närhet till skidspår, badplats, lekplats, fotbollsplan mm. Gott om möjligheter till rekreation alla årstider. Bekymmersfritt ägande med goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Stugan är nymålad och försedd med nya fönster samt tidigare helrenoverad interiört. Fullt utrustad med nyare möbler, inventarier och braskamin. Gedigna materialval och exklusivt utförande. Påbyggt skidförråd på gaveln.

  • Balkong
  • Uteplats
Dragonstigen 9, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun

Dragonstigen 9

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 785 000 kr
136 + 125 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Rymlig villa om 8 r.o.k varav 5-6 sovrum med generösa ytor med plats för den stora familjen. Besiktat genom OBM. Balkong m. utsikt, kvällssol. Fiber. Mycket gott skick exteriört. Vålvårdat interiört. Välutrustat kök, fräscha våtutrymmen, nya ytskikt genomgående entréplan. Gott om förvaringsmöjligheter. Mycket rymlig tvättstuga, stort hobbyrum samt helkaklad relax med golvvärme i souterrängplan. Rymligt garage på gjuten platta med gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme, luft/luftvärmepump samt insatskamin. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning FTX. I bostaden har omfattande renoveringar gjorts sedan förvärvet gällande kök, duschrum samt alla ytskikt entréplan. Större delen av souterrängplan totalrenoverad genom försäkringsbolaget efter vattenskada. Ventilerad golvkonstruktion med mekanisk ventilation i souterrängvåning. Lummig trädgårdstomt med fruktträd samt bärbuskar. Här finns blandannat ett växthus samt planteringar. Uteplatser i tre vädersträck Närhet till förskola samt skola F-6 och badmöjligheter i Knutsbotjärnen. Motionsspår i området som ansluter såväl nya och gamla Knutsbo samt Stensveden och Gammelgården. Fin cykelbana ansluter både till centrum och Jägarnäs badplats samt handelsområde Ludvika gård med bla mataffär samt postservice. Tillträde kan ske omgående. Visning bokas direkt till mäklaren på 072-6018979

  • Plus
Säfsbyn 184, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 184

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
817 m² tomt

Möjligheternas tomt i Säfsen! Här kan du bygga ett hus för permanent eller fritidsboende, eller varför inte se det som en investering och hyra ut? 817 kvm naturtomt och på tomten finns idag en oinredd isolerad husstomme om ca 55 kvm av typen Forsgrens timmerhus, med värmetimmer av samma modell som övriga stugor i Säfsen. Husstommen går att bygga om med tillbyggnad på ca 15 kvm och inreda till ett boende eller två lägenheter. Bra läge mitt i Säfsens stugby med nära gångavstånd till längdskidspår, badplats, lekplatser och naturen. Stugbyn har ett naturskönt vackert läge med närhet till alpin skidåkning, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt mm. Här finns gott om möjligheter till familjevänliga aktiviteter året runt i frisk luft och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Säfsbyn 440, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 440

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
54 m²
3 rum
2 967 kr/mån

Trivsam och modern bostadsrätt i genomgående fint skick i populära Säfsen! Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, braskamin mm. Fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet. Nytt bastuaggregat 2022. Nya vindskivor och ommålning av fasad. Trivsam takad uteplats med ommålat nytt staket, möjlighet finns att bygga större altan efter styrelsens godkännande. Centralt och strategiskt läge mitt i stugbyn med närhet till natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller avkoppling med bär- och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där vatten, fiber bredband och parkeringsplats är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats
Säfsbyn 431, SÄFSEN, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Säfsbyn 431

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
945 000 kr
57 m²
3 rum
3 821 kr/mån

Renoverad stuga i fint skick med sjöutsikt och naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt sydvästläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Morgonsol vid förstukvisten. Skidförråd påbyggt på fasaden. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 40