Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björnvägen 40, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Björnvägen 40, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Björnvägen 40, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Björnvägen 40

Tomt
Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Notar
550 000 kr
515 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge i härlig fjällmiljö där du kan förvärva denna tomt på 515 kvm och byggrätt på 103 kvm. Här har du närhet till allt från golfbanan, skoterleder samt Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Området ligger i naturskönt område med fjäll, älvar och sjöar. Kostnader som tillkommer: Sammafällighetsavgift för snöröjning 2.000 kr/år Kostnader som tillkommer vid anslutning: VA & Avlopp 180.608 kr Anslutning av el 45.000 kr Anslutning av fiber 29.500 kr Idre Fjäll https://www.idrefjall.se/ Himmelfjäll https://www.idrehimmelfjall.se/ Dalarna erbjuder såväl lugn som energi i en omgivning av skogar, berg och sjöar som kan upptäckas genom lustfyllda, engagerande aktiviteter. Närheten till naturen och utbudet av friluftsaktiviteter gör att det här finns något för alla. Idre, som är navet i fjällen i norra dalarna, har växt enormt mycket senaste åren. De främsta orsakerna till att skidåkande resenärer väljer Idre är att det är här som de riktiga fjällen finns samt att det alltid är natursnö i terrängen, och att vintern kommer tidigt och slutar sent på våren. Idre är även den sydligaste samebyn där samerna kan leva på och med sina renar och bidra till öppna landskap. Vinterns och vårens vackra snötäckta landskap kan utforskas till fots, på längdskidor eller långfärdsskridskor, med snöskoter, hundsläde eller utför i slalombacken. I Idre finns flera destinationer med alpina nedfarter på Idre fjäll, Himmelfjäll, Fjätervålen och Grövelfjäll. Norra Dalarna växer allt starkare som turistort dit naturälskande människor vallfärdar från flera länder i främst norra Europa. Det sker också en del både nationella och internationella tävlingar i Idre. Sommar och höst passar utmärkt för vandring, cykling, golf, ridning, fiske, jakt och kulturupplevelser. Det som lockar flest människor är golf och fisket i de oändliga bäckar och åar som finns i fjällen och dalgångarna. Även vandringar, cykling, bär och svampplockning samt jakt i olika former på hösten gör att många återvänder till Idre flera gånger om året. Björnvägen ligger i Fjällfoten på vägen upp mot Himmelfjäll och Idre fjäll från Idre by, inom samfällighetsföreningen Lugnet Idre, är bara knappt 5 minuter med bil från Idre by och till fjällanläggningarna. Skoterleden som tar dig upp på fjället går även förbi detta tomtområde, så du tar dig enkelt ut på de milsvida lederna som tar dig nästan överallt, snöskoter in-ut. På samma sätt på sommaren, kan du börja din vandring eller cykeltur direkt från din stuga området. Idre golfbana ligger även bara ett stenkast norr om tomtområdet. Trots det avskilda skogsläget är man endast några minuter bort från flertalet aktiviteter och nöjen, här har man nära till allt och hit kan man komma för att slappna av och vila året om.

  • Premium
Björnvägen 42, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Björnvägen 42, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Björnvägen 42, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Björnvägen 42

Tomt
Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Notar
515 000 kr
496 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge i härlig fjällmiljö där du kan förvärva denna tomt på 496 kvm och byggrätt på 99 kvm. Här har du närhet till allt från golfbanan, skoterleder samt Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Området ligger i naturskönt område med fjäll, älvar och sjöar. Kostnader som tillkommer: Sammafällighetsavgift för snöröjning 2.000 kr/år VA & Avlopp 180.608 kr (betalas i samband med köp) Kostnader som tillkommer vid anslutning: Anslutning av el 45.000 kr Anslutning av fiber 29.500 kr Idre Fjäll https://www.idrefjall.se/ Himmelfjäll https://www.idrehimmelfjall.se/ Dalarna erbjuder såväl lugn som energi i en omgivning av skogar, berg och sjöar som kan upptäckas genom lustfyllda, engagerande aktiviteter. Närheten till naturen och utbudet av friluftsaktiviteter gör att det här finns något för alla. Idre, som är navet i fjällen i norra dalarna, har växt enormt mycket senaste åren. De främsta orsakerna till att skidåkande resenärer väljer Idre är att det är här som de riktiga fjällen finns samt att det alltid är natursnö i terrängen, och att vintern kommer tidigt och slutar sent på våren. Idre är även den sydligaste samebyn där samerna kan leva på och med sina renar och bidra till öppna landskap. Vinterns och vårens vackra snötäckta landskap kan utforskas till fots, på längdskidor eller långfärdsskridskor, med snöskoter, hundsläde eller utför i slalombacken. I Idre finns flera destinationer med alpina nedfarter på Idre fjäll, Himmelfjäll, Fjätervålen och Grövelfjäll. Norra Dalarna växer allt starkare som turistort dit naturälskande människor vallfärdar från flera länder i främst norra Europa. Det sker också en del både nationella och internationella tävlingar i Idre. Sommar och höst passar utmärkt för vandring, cykling, golf, ridning, fiske, jakt och kulturupplevelser. Det som lockar flest människor är golf och fisket i de oändliga bäckar och åar som finns i fjällen och dalgångarna. Även vandringar, cykling, bär och svampplockning samt jakt i olika former på hösten gör att många återvänder till Idre flera gånger om året. Björnvägen ligger i Fjällfoten på vägen upp mot Himmelfjäll och Idre fjäll från Idre by, inom samfällighetsföreningen Lugnet Idre, är bara knappt 5 minuter med bil från Idre by och till fjällanläggningarna. Skoterleden som tar dig upp på fjället går även förbi detta tomtområde, så du tar dig enkelt ut på de milsvida lederna som tar dig nästan överallt, snöskoter in-ut. På samma sätt på sommaren, kan du börja din vandring eller cykeltur direkt från din stuga området. Idre golfbana ligger även bara ett stenkast norr om tomtområdet. Trots det avskilda skogsläget är man endast några minuter bort från flertalet aktiviteter och nöjen, här har man nära till allt och hit kan man komma för att slappna av och vila året om.

  • Premium
Björnvägen 53, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Björnvägen 53, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Björnvägen 53, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Björnvägen 53

Tomt
Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Notar
515 000 kr
499 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge i härlig fjällmiljö där du kan förvärva denna tomt på 499 kvm och byggrätt på 99 kvm. Här har du närhet till allt från golfbanan, skoterleder samt Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Området ligger i naturskönt område med fjäll, älvar och sjöar. Kostnader som tillkommer: Sammafällighetsavgift för snöröjning 2.000 kr/år Kostnader som tillkommer vid anslutning: VA & Avlopp 180.608 kr Anslutning av el 45.000 kr Anslutning av fiber 29.500 kr Idre Fjäll https://www.idrefjall.se/ Himmelfjäll https://www.idrehimmelfjall.se/ Dalarna erbjuder såväl lugn som energi i en omgivning av skogar, berg och sjöar som kan upptäckas genom lustfyllda, engagerande aktiviteter. Närheten till naturen och utbudet av friluftsaktiviteter gör att det här finns något för alla. Idre, som är navet i fjällen i norra dalarna, har växt enormt mycket senaste åren. De främsta orsakerna till att skidåkande resenärer väljer Idre är att det är här som de riktiga fjällen finns samt att det alltid är natursnö i terrängen, och att vintern kommer tidigt och slutar sent på våren. Idre är även den sydligaste samebyn där samerna kan leva på och med sina renar och bidra till öppna landskap. Vinterns och vårens vackra snötäckta landskap kan utforskas till fots, på längdskidor eller långfärdsskridskor, med snöskoter, hundsläde eller utför i slalombacken. I Idre finns flera destinationer med alpina nedfarter på Idre fjäll, Himmelfjäll, Fjätervålen och Grövelfjäll. Norra Dalarna växer allt starkare som turistort dit naturälskande människor vallfärdar från flera länder i främst norra Europa. Det sker också en del både nationella och internationella tävlingar i Idre. Sommar och höst passar utmärkt för vandring, cykling, golf, ridning, fiske, jakt och kulturupplevelser. Det som lockar flest människor är golf och fisket i de oändliga bäckar och åar som finns i fjällen och dalgångarna. Även vandringar, cykling, bär och svampplockning samt jakt i olika former på hösten gör att många återvänder till Idre flera gånger om året. Björnvägen ligger i Fjällfoten på vägen upp mot Himmelfjäll och Idre fjäll från Idre by, inom samfällighetsföreningen Lugnet Idre, är bara knappt 5 minuter med bil från Idre by och till fjällanläggningarna. Skoterleden som tar dig upp på fjället går även förbi detta tomtområde, så du tar dig enkelt ut på de milsvida lederna som tar dig nästan överallt, snöskoter in-ut. På samma sätt på sommaren, kan du börja din vandring eller cykeltur direkt från din stuga området. Idre golfbana ligger även bara ett stenkast norr om tomtområdet. Trots det avskilda skogsläget är man endast några minuter bort från flertalet aktiviteter och nöjen, här har man nära till allt och hit kan man komma för att slappna av och vila året om.

  • Premium
Björnvägen 55, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Björnvägen 55, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 2
Björnvägen 55, Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun, bild 3

Björnvägen 55

Tomt
Idre Fjällfoten / Idre, Älvdalens kommun
Notar
480 000 kr
459 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska läge i härlig fjällmiljö där du kan förvärva denna tomt på 459 kvm och byggrätt på 91 kvm. Här har du närhet till allt från golfbanan, skoterleder samt Idre Himmelfjäll och Idre Fjäll. Området ligger i naturskönt område med fjäll, älvar och sjöar. Kostnader som tillkommer: Sammafällighetsavgift för snöröjning 2.000 kr/år VA & Avlopp 180.608 kr (betalas i samband med köp) Kostnader som tillkommer vid anslutning: Anslutning av el 45.000 kr Anslutning av fiber 29.500 kr Idre Fjäll https://www.idrefjall.se/ Himmelfjäll https://www.idrehimmelfjall.se/ Dalarna erbjuder såväl lugn som energi i en omgivning av skogar, berg och sjöar som kan upptäckas genom lustfyllda, engagerande aktiviteter. Närheten till naturen och utbudet av friluftsaktiviteter gör att det här finns något för alla. Idre, som är navet i fjällen i norra dalarna, har växt enormt mycket senaste åren. De främsta orsakerna till att skidåkande resenärer väljer Idre är att det är här som de riktiga fjällen finns samt att det alltid är natursnö i terrängen, och att vintern kommer tidigt och slutar sent på våren. Idre är även den sydligaste samebyn där samerna kan leva på och med sina renar och bidra till öppna landskap. Vinterns och vårens vackra snötäckta landskap kan utforskas till fots, på längdskidor eller långfärdsskridskor, med snöskoter, hundsläde eller utför i slalombacken. I Idre finns flera destinationer med alpina nedfarter på Idre fjäll, Himmelfjäll, Fjätervålen och Grövelfjäll. Norra Dalarna växer allt starkare som turistort dit naturälskande människor vallfärdar från flera länder i främst norra Europa. Det sker också en del både nationella och internationella tävlingar i Idre. Sommar och höst passar utmärkt för vandring, cykling, golf, ridning, fiske, jakt och kulturupplevelser. Det som lockar flest människor är golf och fisket i de oändliga bäckar och åar som finns i fjällen och dalgångarna. Även vandringar, cykling, bär och svampplockning samt jakt i olika former på hösten gör att många återvänder till Idre flera gånger om året. Björnvägen ligger i Fjällfoten på vägen upp mot Himmelfjäll och Idre fjäll från Idre by, inom samfällighetsföreningen Lugnet Idre, är bara knappt 5 minuter med bil från Idre by och till fjällanläggningarna. Skoterleden som tar dig upp på fjället går även förbi detta tomtområde, så du tar dig enkelt ut på de milsvida lederna som tar dig nästan överallt, snöskoter in-ut. På samma sätt på sommaren, kan du börja din vandring eller cykeltur direkt från din stuga området. Idre golfbana ligger även bara ett stenkast norr om tomtområdet. Trots det avskilda skogsläget är man endast några minuter bort från flertalet aktiviteter och nöjen, här har man nära till allt och hit kan man komma för att slappna av och vila året om.

  • Premium
Kammakargatan 21, 1tr, Vasastan/City, Stockholms kommun

Kammakargatan 21, 1tr

Lägenhet
Vasastan/City, Stockholms kommun
Notar
2 895 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/5
1 742 kr/mån
111 346 kr/m²

Välkommen till denna oemotståndliga pärla belägen på den eftertraktade Kammakargatan 21. Denna elegant designade 1:a om 26 kvm erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil att omfamna intill populära Tegnérlunden och gångavstånd till Stureplan/City! Rymligt kök med en öppen planlösning mot vardagsrum/rum. Den smarta designen skapar en känsla av rymd och harmoni, perfekt för att umgås med vänner eller njuta av en lugn kväll för dig själv. Här får du plats med allt du kan tänkas behöva för ett komplett hem, både matplats, soffa och säng. Med gott om förvaringsutrymme och en lätt möblerad layout, är denna bostad både praktisk och stilfull. Här finns allt du behöver för att skapa ditt eget personliga utrymme och göra det till en plats att kalla hemma. Stora fönsterpartier (4 st) som skapar en ljus sfär. Badrum totalrenoverades år 2019 med marmor detaljer som skapar en känsla av lyx och elegans och tidlöshet. Kakel i köket renoverades även i samband. Denna bostad är inte bara idealisk som första hem för den som är på jakt efter en central plats att bo på, utan också som en bekväm övernattningslägenhet för affärsresenärer eller besökare som söker ett bekvämt och centralt boendealternativ. Belägen mitt i hjärtat av staden erbjuder Kammakargatan 21 en oslagbar närhet till allt Stockholm har att erbjuda. Med ett överflöd av restauranger, kaféer, shopping och kollektivtrafik alldeles runt hörnet, är denna adress synonymt med bekvämlighet och livskvalitet samtidigt på en lugnare gata. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad och uppleva det bästa av stadslivet på Kammakargatan 21. Kontakta mig idag för att boka en visning och låt mig hjälpa dig att förverkliga din dröm om att bo centralt i Stockholm! ÖVRIGT: Förråd tillhörande lägenheten i källare om ca 4-5 kvm med gallerdörr. Gemensamma utrymmen: Lugn innergård (nästan alltid ledig) med grillmöjligheter.

  • Hiss
Hälsingegatan 17, 5tr, Vasastan - Vasaparken, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Hälsingegatan 17, 5tr, Vasastan - Vasaparken, Stockholms kommun, bild 2
Hälsingegatan 17, 5tr, Vasastan - Vasaparken, Stockholms kommun, bild 3

Hälsingegatan 17, 5tr

Lägenhet
Vasastan - Vasaparken, Stockholms kommun
Notar
6 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/5
1 827 kr/mån
129 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Torbjörn klockares gata 18A, Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Torbjörn klockares gata 18A, Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 2
Torbjörn klockares gata 18A, Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun, bild 3

Torbjörn klockares gata 18A

Lägenhet
Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun
Notar
8 795 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
7 192 kr/mån
95 598 kr/m²

Sällan kommer en av de få duplexlägenheterna i Röda Bergen ut till försäljning, och ännu mer sällan en med hiss som når ända upp till våningsplanet. Just nu har du möjligheten att förvärva en sådan - en välplanerad 4-rumslägenhet som ger en genuin villakänsla - mitt i hjärtat av Röda Bergen! Boendet sträcker sig över två våningar som med sin smarta planlösning passar perfekt både för familjen i behov av flera sovrum och för de som önskar anpassa utrymmet efter eget behov och stil. Med endast ett fåtal bärande väggar finns det utrymme för flera olika alternativa planlösningar. De stora fönstren mot väster på båda våningarna släpper in härligt ljus, och den generösa takhöjden återspeglar fastighetens historiska charm. Utsikten från de västvända fönstren mot innergården är helt enkelt förtrollande. När du öppnar dem möts du av en harmonisk symfoni av fågelsång från morgon till kväll, allt ackompanjerat av en tystnad utan ljud från fordon eller andra störande element. Under 2022 genomgick den övre delen av bostaden en totalrenovering, där två sovrum och ett extra rum för kontorsyta, gästsovrum eller förråd skapades. Samtliga rum har fönster som vetter mot innergården i väst, och de flesta väggarna är inte bärande, vilket ger möjlighet att anpassa planlösningen efter behov. På den övre våningen finns också ett nyrenoverat badrum från stambytet 2023. Övre delen har en enskild ingång, vilket gör det möjligt att skapa en uthyrningsdel. Den nedre delen av bostaden är arrangerad för att möjliggöra avskildhet och skapa en egen fristad för de som ibland vill dra sig tillbaka och ha lite egentid. Nära entrén finns en ny gästtoalett sedan stambytet 2023. I vardagsrummet finns det gott om utrymme och ett stort kök med plats för ett stort matbord. Intill köket finns master bedroom, med tillräckligt utrymme för en dubbelsäng, här finns också stora skräddarsydda förvaringsutrymmen. Rummet har fönster som vetter mot innergården vilket ger integritet. I Brf Humleboet 15 finns det 21 bostadsrätter och hela 6 intäktsbringande lokaler som bidrar till en synnerligen stabil ekonomi. Föreningen en välbalanserad ekonomi och låga ränteutgifter, årliga intäkter på över 1 msek och en kassa på cirka 1,6 mkr. Under 2022 amorterades strax över 1 mkr på befintliga lån. Föreningen är stolt över att ha genomfört flera betydande renoveringar, vilket inkluderar stambyte år 2023, omläggning av tak år 2014, renovering av trapphus år 2012, trädgårdsrenovering år 2011, samt dränering av källarvägg mot trädgården under 2009/2010. År 2000 renoverades alla ytter-fönsterbågar och 2006 genomfördes en fasadrenovering. Dessa renoveringar säkerställer inte bara föreningens långsiktiga hållbarhet utan bidrar också till att skapa en trygg och trivsam boendemiljö för alla medlemmar. Bostaden disponerar två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Bortom Torsplans livliga gator finner man denna fridfulla oas. Nästan obefintlig trafik och generöst utrymme mellan husen skapar en tyst miljö, med träd som skapar vackra skuggspel längs gatan. Endast en handfull gator i gamla Stockholm erbjuder en gångbana i mitten med träd längs den, och Rödabergsgatan är en av dem. Detta ger en unik och exklusiv känsla till området, där grönska och stadsliv möts på ett harmoniskt sätt. Här kan du upptäcka en fascinerande blandning av fint planerade trädgårdar och gator som inte följer det typiska rektangulära rutmönstret, vilket ger området en charm som påminner om äldre europeiska städer. Arkite

  • Premium
  • Hiss
Scheelegatan 40A, Kungsholmen, Stockholms kommun
Scheelegatan 40A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Scheelegatan 40A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Scheelegatan 40A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Notar
5 700 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 4
3 474 kr/mån
90 476 kr/m²

Varmt välkomna till Scheelegatan 40A, en lägenhet som kombinerar modern elegans med en oslagbar panoramautsikt över vattnet. Varje detalj har omsorgsfullt tänkts ut för att skapa en bekväm och elegant levnadsstandard! Vardagsrum och kök möts i öppen planlösning, vilket skapar en social atmosfär och inbjuder till samvaro med nära och kära. Generösa fönsterpartier som ramar in den hisnande utsikten över vattnet och släpper in rikligt med naturligt ljus över de sociala delarna. Fullt utrustat kök med moderna material, högkvalitativa apparater och stora arbetsytor. Nyligen renoverat badrum med tilltagen yta ger en fräsch och modern känsla. Här finns bland annat tvätt- och torkmaskin och gott om förvaringsyta. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stor garderobsvägg. Intill hallen finns ett extrarum som kan nyttjas både till kontors- eller förvaringsyta. Terrass i fridfullt läge och magisk utsikt över vattnet gör lägenheten till något extra, en naturlig plats att samla vänner och familj för middagar utomhus! Brf Klamparen 9 en äkta brf som äger sin mark. Bildad 1998 och består av 117st lägenheter, varav 5 hyresrätter och 2 lokaler vilka fungerar både som extra intäktskällor samt dolda tillgångar för extra kapital vid behov. Lågt belånad brf med endast 5 171 kr/kvm i lån och låga månadsavgifter för medlemmarna. 39 parkeringsplatser finns och en övernattningslägenhet/lokal som kan bokas för gäster alt. event för upp till 20 personer. Cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga, samt relaxavdelning/bastu. Byggnaden har högt kulturhistoriskt värde och är särskilt värdefull från miljömässigt och konstnärligt perspektiv. I närheten av platsen finner du Kronobergsparken och Norr Mälarstrand, där du kan avnjuta en förtrollande utsikt över Mälarens inlopp och de imponerande höjderna på Söder. Dessutom finns det tillgång till flera vackra grönområden, såsom Landstingsparken och Rålambshovsparken, med det inbjudande Smedsuddsbadet bara en kort promenad bort. I närområdet finns ett omfattande urval av restauranger, livsmedelsbutiker och shoppingmöjligheter på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. För den som tycker om träning finns flera gym nära så som Friskis och Svettis samt SATS. Kommunikationerna är utmärkta med en mängd buss- och tunnelbanelinjer som har sina hållplatser vid Fridhemsplan eller Rådhuset. Fridhemsplan fungerar som en central knutpunkt för många innerstadsbussar och även busslinjer som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån kan du också ta tunnelbanan med både gröna och blåa linjer, vilket tar dig till stadskärnan på bara 5 minuter. Dessutom är Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express inom bekvämt gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlbergsvägen 76, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Karlbergsvägen 76, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 76, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 76

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Notar
6 895 000 kr
78 m²
3 rum
3 197 kr/mån
88 397 kr/m²

Varmt välkomna och stig in i ett liv av bekvämlighet och elegans på Karlbergsvägen 76! Denna fantastiska bostadsrätt på bottenvåningen erbjuder dig en perfekt balans mellan modern lyx och praktiskt boende. Med en yta på generösa 78 kvadratmeter får du gott om utrymme att skapa ditt drömhem. Den första saken som möter dig är det ljusa och luftiga vardagsrummet, vars stora fönsterpartier släpper in naturligt ljus och skapar en välkomnande och lugn atmosfär. Oavsett om du drömmer om lugna morgnar med en kopp kaffe i soluppgången eller trevliga grillkvällar med en gasolgrill under stjärnorna, så ger denna rymliga uteplats om 28 kvadratmeter dig möjligheten att förverkliga dina utomhusvisioner. Med gott om utrymme för trädgårdsmöbler, växter och kanske till och med en liten grönskande trädgård kan du skapa din personliga oas mitt i staden. Den generösa storleken på uteplatsen ger också möjlighet till kreativitet och flexibilitet när det gäller utformningen. Du kan skapa olika zoner för avkoppling, matlagning och lek, eller varför inte lägga till en mysig loungehörna eller en utekök för att lyfta utomhusupplevelsen till en ny nivå mitt inne i stan. Köket är en sann gourmetdröm med moderna materialval, stilfulla och stora ytor där du kan laga upp kulinariska mästerverk. Bostadens båda sovrum ligger mot den fina uteplatsen vilket gör att man befrias från direkt insyn av allmänheten, här finns gott om plats för en stor säng och förvaring samt att de båda rummen är enkla att inreda helt efter sina behov och smak. Vad sägs om den fantastiska walk-in closeten? En dröm för alla som älskar mode och organisation. Här finns gott om plats för att förvara och visa upp din garderob på ett snyggt och praktiskt sätt, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda på dina kläder och accessoarer. Låt oss inte glömma det genomgående badrummet med en spa-känsla som tar avkoppling till en helt ny nivå. Här kan du sjunka ner i en djup badkar och låta stressen försvinna eller njuta av en uppfriskande dusch under regnduschens mjuka strålar. Brf Valvet är en välskött bostadsrättsförening med 47 bostadsrätter och 1 lokal som möjliggör en stabil och trygg boendemiljö för dess medlemmar. Husets samtliga fönster renoverades 2019, taken målades om och uppdaterades senast 2013. Samma år installerades även fiber i fastigheten. Som medlem i föreningen har man en låneskuld på endast 3320 kr/kvm och en i övrigt synnerligen god ekonomi utan några avgiftshöjningar planerade. Föreningen klassas som äkta och äger inte marken. Nästa omförhandling avseende tomträttsavgälden sker inte förens år 2034. Föreningen har ett gemensamt arbetsrum, tvättstuga i gårdshuset, barnvagnsförråd, cykelförråd samt källarförråd. Boendeparkering råder i området. Föreningen har ett servitutsavtal och har rätt att nyttja 8-9 platser i varmgarage under Norrbackatäppan som ligger ca 100 meter från bostaden ( i mån av plats ). Det är f.n. 2 personer i kö till garageplats. Priset för en garageplats för boende i föreningen är 1 932 kr exkl. moms. (kontrollerat med Parkeringsservice Svenska AB 2024-03-26) Område Upptäck den pulserande charm och historiska skönhet i Birkastan, ett av Stockholms mest eftertraktade område! Med sina pittoreska gator, trendiga butiker, och mångkulturella restauranger lockar denna stadsdel både unga och gamla. Njut av en perfekt balans mellan det moderna stadslivet och den genuina atmosfären, där grönskande parker möter trendiga kaféer och livliga torg.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gjutargatan 6, null, Stockholms kommun
Gjutargatan 6, null, Stockholms kommun, bild 2
Gjutargatan 6, null, Stockholms kommun, bild 3

Gjutargatan 6

Lägenhet
Stockholms kommun
Notar
3 700 000 kr
42 m²
2 rum
vån 0,5/5
3 000 kr/mån
88 095 kr/m²

* ACCEPTERAT PRIS * * Kontakta ansvarig mäklare för en visning * Välkommen till ditt framtida boende på Kungsholmen, där stil möter funktionalitet i denna fantastiska tvårummare. Med ett öppet och stilfullt kök, rofyllt sovrum, helkaklat badrum, genomgående fiskbensparkett och gott om förvaringsmöjligheter. Det öppna köket är perfekt för såväl vardagsmiddagar som underhållning. Här kan du laga goda middagar samtidigt som du minglar med dina gäster i den öppna planlösningen. Det rofyllda sovrummet har ett stort fönster som släpper in naturligt ljus och här finns plats för en säng med tillhörande möbler. Här bor du mitt på Kungsholmen med närhet vattnet längs Kungsholms strand, grönområden, restauranger och bekväma kommunikationer inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna eleganta och välplanerade bostad på Kungsholmen. Detta är din möjlighet att bo i en av Stockholms mest eftertraktade stadsdelar. Välkomna på visning! För mer information kontakta gärna ansvarig mäklare. Karan Trehan/Reg. Fastighetsmäklare Mobil: 070-899 79 04 Mail: [email protected] Notar

  • Premium
  • Hiss
Wollmar yxkullsgatan 15, Södermalm, Stockholms kommun
Wollmar yxkullsgatan 15, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Wollmar yxkullsgatan 15, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Wollmar yxkullsgatan 15

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Notar
9 400 000 kr
71 + 5 m²
3 rum
vån 4/4
3 086 kr/mån
132 394 kr/m²

* ACCEPTERAT PRIS* *Kontakta ansvarig mäklare för en visning* Denna enastående etagelägenhet med en stor terrass och mycket soltimmar är en sällsynt och genomtänkt pärla med vardagliga bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och så mycket mer! Ni välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och vidare in till den öppna planlösningen mellan det stilfulla köket och matplatsen. Här finns ett sovrum med en skräddarsydd glasvägg för lägenheten i industriell stil samt ett helkaklat badrum utrustat med kombimaskin. Med trappan upp möts ni av ett ljust och luftigt vardagsrum med charmiga mörka bjälkar i tak, utgång till terrassen som erbjuder sol hela dagen, en inbyggd vinkyl samt ett rofyllt sovrum. Bostaden har ett rymligt förråd och genomsyras av ljusinsläpp och harmoni. Bostadsrättsföreningen Draken 20 är en stabil och välskött förening med god ekonomi och består av 15 bostadsrätter och en lokal (hyresrätt) som hyrs ut. Här kan du förverkliga din vision av det ultimata stadsboendet, och låta dig svepas iväg av den unika atmosfären som Södermalm kan erbjuda. Södermalm är känt för sitt pulserande stadsliv, trendiga restauranger, kulturella evenemang och pittoreska parker. Du har allt inom räckhåll – från shopping på Götgatan till avkoppling i Vitabergsparken. Enligt lägenhetsförteckningen så är bostaden som 3-rok och disponeras även som det trots att det inte finns ett fönster i direkt anslutning till ett utav rummen. För mer info, kontakta mäklaren: Mobil: 0708-99 79 04 Mail: [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tollareslingan 5, null, Nacka kommun
Tollareslingan 5, null, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 5, null, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 5

Lägenhet
Nacka kommun
Notar
2 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/9
2 864 kr/mån
58 587 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS*** *Kontakta ansvarig mäklare i god tid för att boka tid för visning!!** Välkommen till din drömbostad vid Tollare Strand, där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda en exklusiv livsstil. Denna nyproducerade 2:a, färdigställd 2019, är inte bara en bostad – det är en möjlighet att leva med stil och komfort. Njut av Sjöutsikten från Din Inglasade Balkong: Starta dagen med en kopp kaffe och panoramautsikten över det förtrollande Tollare Strand. Den inglasade balkongen ger dig möjlighet att förlänga sommarkvällarna och skapa minnen med vänner och familj, allt med den avkopplande sjöutsikten som bakgrund. Varje kvadratmeter av denna 46 kvm stora pärla är utformad med omsorgsfull planering och exklusiva materialval. Här möts modern design och funktion på ett sätt som skapar en harmonisk atmosfär tillsammans med dom genomgående ljusa trägolven och varma naturfärger. Den välplanerade layouten på 2 rum och kök skapar en luftig och öppen känsla. Här har varje möbel sin plats, och det finns gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Perfekt för den som söker en harmonisk livsstil utan kompromisser. Denna bostad är utrustad med allt du behöver för en bekväm vardag. Tvättmaskin kombinerad med tork och diskmaskin är självklara inslag för att göra vardagen smidig och effektiv. Varje detalj är noga genomtänkt för att möta dagens krav på modern boendestandard. Sammanfattning: Här, vid Tollare Strand, väntar en unik möjlighet att bo i en nyproducerad bostad byggd med fokus på komfort, stil och sjöutsikt. Denna 2:a är en investering i livskvalitet och en chans att skapa ett hem där varje dag blir en upplevelse. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning och upptäck allt detta boende har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12