Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älgörtsvägen 14, Trosa Gisekvarn, Trosa kommun

Älgörtsvägen 14

Fritidshus
Trosa Gisekvarn, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 495 000 kr
60 m²
2 rum
2 941 m² tomt

Varmt välkommen till Älgörtsvägen 14 och denna pittoreska villa om två rum och kök. På den stora tomten står även en modern komplementbyggnad om ca 30 kvadratmeter med eget kök och badrum samt ett mysigt sovloft - perfekt för uthyrning, övernattande gäster eller tonåringen som önskar bo avskilt. Villan förlängs av altaner i flera soldränkta väderstreck och intill komplementbyggnaden finns en stor och härlig uteplats i bästa sydvästläge. Med stora gräsytor för lek och spring samt växthus och odlingar är trädgården en dröm för såväl vuxna som barn. Längst in på en återvändsgata bor ni här lugnt och tryggt i en naturskön miljö med direkt närhet till Gisesjön och ett bekvämt pendlingsavstånd till Trosa och Vagnhärad. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Bråta allé 8, Trosa Centralt, Trosa kommun

Bråta allé 8

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 195 000 kr
136 m²
5 rum
6 221 kr/mån

Varmt välkommen till detta högkvalitativa hem på lugna Bråta allé. Ett nytt och trivsamt kvarter precis intill skogsområde med skolor och centrum minuter bort. Med trädgård i sydvästläge kan ni njuta av solen hela dagarna på den stora altanen, eller slå er ned på soltrappan som byggts på tomtens naturliga kupering. Här är det fritt från insyn tack vare skogsdungen bredvid och en högrest tall ger naturlig skugga under varma dagar. Huset byggdes 2017 med stilrena material och utrustning av hög standard. Fönster från golv till tak ger samtliga rum ett rikligt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa ytskikten skapar en genomgående luftig känsla. Bra förvaringsutrymmen i förråd och plats för flera bilar på uppfarten! Solceller installerades augusti 2023! Välkomna!

  • Uteplats
Frejas hage 17, Vagnhärad, Trosa kommun

Frejas hage 17

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 295 000 kr
104 m²
4 rum
101 m² tomt

Varmt välkommen till detta fint omhändertagna radhus om 104 kvm beläget i Vagnhärad! Här bor ni trivsamt på 104 kvm. Ett mysigt kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till altan och trädgård i sydostläge. Bostadens 104 kvadratmeter är smart planerade med ljusa och luftiga umgängesytor såväl som tre ordentliga sovrum. Dessutom finns ett rymligt förråd i anslutning till bostadens entré och en egen tillhörande garageplats i länga. Området är fridfullt med naturen runt hörnet samt förskola, skola, lekplats, mataffär och service i närheten. Gångavstånd till buss- och tågförbindelser samt några minuters bilresa till motorvägen eller till centrala Trosa. Fastigheten är ansluten till fiber! Välkommen!

  • Uteplats
Östra Långgatan 79K, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 79K

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 490 000 kr
103,9 m²
4 rum
vån 2/3
6 861 kr/mån
43 215 kr/m²

Välkommen till en rymlig och exklusiv fyrarummare, med härlig balkong ut mot Trosaån. Skräddarsydd för ett modernt liv, presenterar lägenheten en stilren och ljus design, med fokus på funktion och komfort. Här har inte snålats med något, då lägenheten utrustats med de allra finaste materialval, från Carraramarmor till enstavig parkett och läderlindade kökshandtag. Öppen planlösning, med en ståtlig takhöjd om 2,60 meter. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong med markis i solklart söderläge. Genom den gemensamma trädgården som är arkitektritad, nås fina promenadstråk längs ån. Här bor ni med gångavstånd till både restauranger och butiker. Buss till Liljeholmen och Södertälje ger goda pendlingsmöjligheter. Fiber finns installerat, vilket underlättar för den som arbetar hemifrån. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Edanö backe 4, Trosa Öbolandet, Trosa kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Edanö backe 4, Trosa Öbolandet, Trosa kommun, bild 2
Edanö backe 4, Trosa Öbolandet, Trosa kommun, bild 3

Edanö backe 4

Villa
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
6 150 000 kr
136 m²
5 rum
199 m² tomt

Välkommen till Edanö backe 4 och denna moderna villa med havet och naturen runt knuten. Här bor ni i ett så gott som nybyggt hus med färdigmålad fasad och aluminiumbeklädda fönster för minimalt underhåll. Planlösningen är öppen och modern och materialstandarden hög. Här får du förutom ett nytt och modernt hem, även tillgång till en båtbrygga med privat båtplats vilket ger er möjlighet att utforska Trosas vackra skärgård. Lättskött, mindre trädgård med uteplatser på motsatta sidor om huset, vilket gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Promenadavstånd till hamnen och Trosa centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Välkommen in på en rundvandring.

  • Premium
Bokögatan 18, Trosa Centralt, Trosa kommun

Bokögatan 18

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 575 000 kr
133 m²
5 rum
637 m² tomt

På kort promenadavstånd till både småbåtshamnen och Trosa torg ligger Bokögatan 18, ett trevligt boende för den lilla barnfamiljen likväl som för paret som önskar extra arbetsrum för distansarbetet. Entréplanet omfattar vardagsrum och matrum i fil, med oljad ekparkett, kamin från Contura och utgång till altan med stor markis i högt sydvästläge. Köket, som man når från både matrummet och hallen, har matplats mot altanen i sydväst. Tvättstugan ligger invid köket och har separat utgång. Smakfullt, helkaklat duschrum från 2019 invid entréhallen. På övervåningen finns ett stort sovrum med hel garderobsrad, ett allrum som med enkla medel kan göras om till sovrum, klädkammare och litet duschrum. Invid uppfarten når man carporten med förråd om ca 30 kvm

Östersjövägen 1, Trosa  Stensund, Trosa kommun

Östersjövägen 1

Villa
Trosa Stensund, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 000 000 kr
51 + 40 m²
5 rum
1 540 m² tomt

På Östersjövägen 1 presenteras en välbyggd och trivsam villa med stor solig altan och grönskande trädgårdstomt. Interiört finner ni ett hemtrevligt boende med gott om förvaringsmöjligheter. Exteriört erbjuds en vinterbonad gäststuga med sovrum och bastu, samt en friggebod om 10 kvm. Här har du även en stor och bra infart med plats för 8 till 10 bilar, vilket är perfekt för den som gillar att bjuda in till festliga tillställningar eller ha tjocka släkten på besök. Den stora insynsskyddade hörntomten gränsar mot ett fridfullt skogsparti och bara en kort promenad bort har den som är friluftsintresserad vackra Sörmlandsleden. Den uppvuxna trädgårdstomten erbjuder både perenna växter och gräsmatta som passar perfekt till midsommarfirandets femkamp. Nuvarande ägare har haft fastigheten sedan 1987 och huset byggdes 1995. Fridfullt belägen med närhet till såväl havsbad och båtplats som Trosas gemytliga stadskärna. I området finns två båthamnar, badplatser och Sörmlandsleden. Till centrala Trosa är det ca 6 km och där du kan njuta av mysiga kaféer, lokala butiker och en genuin atmosfär. Välkommen att anmäl intresse så håller jag dig uppdaterad!

  • Uteplats
Östra Långgatan 8, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Sön 21 apr
Östra Långgatan 8, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Östra Långgatan 8, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Östra Långgatan 8

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
14 750 000 kr
210 m²
3.5 rum
869 m² tomt

Med ett utmärkt läge mellan Trosa torg och hamnen finner ni denna härliga fastighet med välskötta och tilltalande byggnader och lummig, uppväxt trädgård. Här bedrivs idag Bed & breakfast (i egen regi) och caféverksamheten Tre Små Rum, som varit verksamt i många år. Caféverksamheten arrenderas ut och avtalet löper till maj 2026. Detta kan givetvis förlängas om båda parter är överens om ett fortsatt samarbete. I gårdshuset finns i nuläget 7 separata rum som hyrs ut året om, vilket ger bra intäkter. Observera att denna försäljning kommer ske i bolagsform och alltså inte säljas som en vanlig fastighetsöverlåtelse. Trädgården är indelad i en privat, insynsskyddad del med swimmingpool och en del som utgör caféets uteservering med plats för ett 90-tal gäster. Byggnaderna har tagits väl omhand under årens lopp och inga större renoveringar föreligger. Båda byggnaderna har målats om och renoverats löpande. Här finner ni således möjlighet till egen verksamhet med B&B, bageri, café samt ett härligt boende på övre plan om 3 till 4 rum och kök. I framtiden kan givetvis byggnaden återställas om man önskar nyttja hela huset som bostad. Total yta i bostadshus, café samt längan bakom med Bed & Breakfast samt bageri uppgår till ca 370 kvm. Konceptet är enkelt att skruva på om så önskas, men är väl erkänt och fungerande i nuvarande form. Caféet har cirka 50 sittplatser och ytterligare 90 platser som kan nyttjas utomhus under sommaren. Observera att det mesta av den maskinella utrustningen i bageriet och inredning i caféet tillhör ägaren av den verksamheten och således inte ingår i köpet. Dock finns annan utrusning som återställs om caféverksamheten inte ska bedrivas vidare. Vi önskar kontakt via nedan angivna kontaktuppgifter. Vänligen besvära inte personalen på plats med frågor. Ring ansvarig mäklare för mer information eller för att boka tid för visning, vilken kommer äga rum i februari.

  • Premium
Malmvägen 7, Trosa, Trosa kommun
  • Sön 21 apr

Malmvägen 7

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
8 750 000 kr
202 + 111 m²
7 rum
2 002 m² tomt

Underbart boende med fint läge. Rymlig, vacker arkitektritad villa byggd 2007 med utsikt över Tureholmsviken och promenadavstånd till Trosa centrum. Huset är mycket välskött med det där lilla extra för er som söker något utöver det vanliga. Interiören är påkostad med genomgående fina materialval och härliga sällskapsytor för större sällskap. Bergvärme samt vattenburen golvvärme i samtliga plan ger låga driftskostnader. Med fasad i lärkträ och plåttak ges också minimalt underhållsarbete. Uppvuxen trädgårdstomt med häckar, murar, träd och perenner som ramar in. På infarten finns ett garage om 40 kvm, vilket byggdes 2015. Det har även tillkommit ytterligare en plattsatt uteplats samt har ett stort träd tagits ner. Möjlighet till båtplats finns i Tureholmsviken som ligger en kort promenad ifrån huset. Till Trosa Golfklubb tar ni er på ca 5 minuter och från övre plan har ni utsikt mot golfbanan. Ett härligt boende för er som önskar leva nära havet och Trosa centrum, vilket är beläget på ca 15 minuters promenad från fastigheten. Till Stockholm tar det ca 1 timme med bil. Anmäl gärna intresse via vår hemsida så håller vi er uppdaterade så snart något sker. Observera att bilderna är tagna för ca två år sedan. Det har tillkommit en plattsatt uteplats samt har ett träd tagits ned.

  • Plus
Byggvägen 13E, Trosa, Trosa kommun

Byggvägen 13E

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 169 kr/mån
35 643 kr/m²

På Byggvägen 13 E väntar denna ljusa och välplanerade trea med balkong i sydväst. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren – perfekt för den lilla barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat förskolor, skolor, affärer, vårdcentral, träning och goda kommunikationer.

  • Balkong
Bråtagatan 73, Trosa Centralt, Trosa kommun

Bråtagatan 73

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 900 000 kr
135 m²
6 rum
5 868 kr/mån

Varmt välkommen till Bråtagatan 73. Ett välplanerat hus med snygg arkitektur. Trä möter plåt, fönsterpartier från golv till tak och högkvalitativa materialval. Detta hus består av två plan och har stora sällskapsytor, fem sovrum, tvättstuga samt två badrum. Bostaden har en trevlig uteplats med möjlighet att uppföra staket samt spaljéer efter tycke och smak och har dessutom sol hela dagen. Uteplatsen är stor och har flera ytor som kan nyttjas. Både loungegrupp och stort bord ryms för alla sommarens gäster. Den andra delen av uteplatsen finner ni på sidan av huset, och här finns ett sprillans nytt spabad från Folkpool där man kan njuta i goda vänners lag. På promenadavstånd nås mataffär och allmänna kommunikationer för er som pendlar till arbete eller skola. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Tis 23 apr
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Bråtagatan 44

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 195 000 kr
135 m²
5 rum
6 824 kr/mån

Välkommen till detta fantastiska tvåplanshus med närhet till Tomtaklintskogens naturreservat. Denna bostadsrätt erbjuder genomgående högkvalitativ standard. Interiören präglas av generös takhöjd på 2,5 meter, exklusiva materialval och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Entréplanet erbjuder öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för umgänge och middagsbjudningar. Från vardagsrum och kök kliver du ut till ett generöst tilltaget trädäck i sydvästläge som omsluter huset på två sidor. Bostaden har idag tre sovrum, men kan lätt utökas till fem för den större familjen. På promenadavstånd nås förskola, mataffär och allmänna kommunikationer för den som pendlar till arbete eller skola. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Digital visning hittar du under dokument och länkar!

  • Premium
  • Uteplats
Bronsåldersvägen 2, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bronsåldersvägen 2

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 295 000 kr
133 + 63 m²
6 rum
860 m² tomt

Med ett härligt läge på en lugn återvändsgata står denna välplanerade suterrängvilla om sex rum och kök. I detta trygga och barnvänliga område har ni ett kort avstånd till både skola och förskola, samt närhet till såväl centrum som gröna skogsområden. Trädgårdens baksida är skyddad tack vare sluttningen upp mot skogen och på husets framsida finns ljuvliga uteplatser i soligt sydvästläge. Huset är komplett med stora sällskapsytor, rofyllda sovrum, bastu, matkällare och garage. Välkomna till Bronsåldersvägen 2!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun
  • Lör 20 apr
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Boställsgatan 5

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 750 000 kr
160 m²
7 rum
782 m² tomt

På Boställsgatan 5 i skärgårdsidyllen Trosa väntar en trivsam villa belägen på en lättskött trädgårdstomt. Ett bekvämt och hemtrevligt boende där ni får livskvalité med närhet till både centrum, vacker natur och Trosas skärgård. Under lediga höstdagar går ni ut i skogen och plockar bär och svamp för att sedan komma hem till ert hemtrevliga boende. Huset byggdes 2007 och erbjuder 160 kvm i 1½ plan med 5 till 6 sovrum. Interiört finner ni bra ytor med plats för stora sällskap under jul och festliga tillfällen. En mycket välskött villa för er som inte önskar renovera, utan bara vill flytta in och njuta av tillvaron direkt. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

  • Premium
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Sön 21 apr
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Östra Långgatan 79E lgh E1201

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 875 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 899 kr/mån
46 875 kr/m²

Här presenteras en stilren och exklusiv tvårumslägenhet med ljus design, påkostade materialval och smakfull färgsättning. Här har man satsat på allt ifrån granitkeramik i ett utförande som imiterar Carraramarmor, till mattlackat enstavigt ekgolv och läderlindade och förnicklade mässingshandtag i köket. Lägenheten har en ståtlig takhöjd om 2,60 meter och fiber finns installerat vilket underlättar för den som arbetar hemifrån. Rymligt lägenhetsförråd finns och p-plats alternativt garage finns att hyra. Eventuellt kan kö finnas till garageplats. Anmäl gärna intresse så håller jag dig uppdaterad så snart något sker. Visning är inplanerat till mitten av april. Digital visning finns under dokument och länkar i annonsen!

  • Premium
  • Hiss
Hammargatan 2A, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Sön 21 apr
Hammargatan 2A, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Hammargatan 2A, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Hammargatan 2A

Radhus
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 095 000 kr
115 m²
5 rum
7 750 kr/mån
26 913 kr/m²

Detta stilfulla och välplanerade parhus i bostadsrättsform ligger ca 1,5 km från Trosa centrum, i ett trivsamt område med absolut närhet till förskola, skola och idrottsplats. Här bor du i ett välutrustat hem med påkostad köks- och badrumsinredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Entréplanets planlösning är öppen och generöst tilltagen med härligt ljusinsläpp från skjutdörrar i glas som öppnar upp mot altanen på baksidan. I entréplanet finns även ett stort duschrum kombinerat med tvättstuga. En trappa upp finner du tre sovrum med garderober, badrum samt ett allrum som även kan inredas till ett fjärde sovrum. Badrummen är helkaklade med golvvärme. Vid entrén till huset finns ett separat oisolerat förråd och plats för att parkera bilen.

  • Premium
  • Uteplats
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Västra Kyrkvägen 34

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 600 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
3 157 kr/mån
21 622 kr/m²

På Västra Kyrkvägen 34 väntar en stor hörnlägenhet med två rum och två balkonger. Balkong på både fram- och baksidan låter er njuta av solen från morgon till kväll. Denna välplanerade bostad med egen ingång imponerar med öppet samband mellan kök, matrum och vardagsrum. Beläget nära centrum och på ca 2 minuters promenadavstånd till buss- och tågstation med direktförbindelser till både Stockholm, Södertälje och Nyköping.

  • Premium
  • Balkong
Östra Långgatan 37E, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 37E

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 575 000 kr
71,4 m²
2 rum
vån 2/2
5 015 kr/mån
50 070 kr/m²

Nu ges äntligen chans att förvärva denna fina tvåa på Östra Långgatan 37E, i den populära föreningen Brf Ölstugan. Ursprungligen var detta en trea, vilket går att återställa om ni har önskemål om fler sovrum. Bostaden är belägen på övre plan och imponerar med generös takhöjd, fantastisk rymd och stora fönsterpartier. Genomgående ekparkett, vitmålade väggar samt härligt ljusinsläpp. Njut av solens värmande strålar på uteplats vid entrén eller föreningens gemensamma terrass som ligger precis nedanför. Det finns en parkeringsplats och förråd som ingår i avgiften. Föreningen har stora gemensamma utrymmen och bland annat finns en övernattningslägenhet som kan hyras för en billig peng. Här bor ni centralt, men ändå med ett lugnt läge. Till Torget promenerar ni på mindre än en minut.

  • Plus
  • Hiss
Väsby Ängsväg 28 C, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 28 C

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 905 kr/mån
22 941 kr/m²

På Väsby Ängsväg 28 C väntar denna ljusa, välplanerade fyra i fint skick och med stor balkong i perfekt sydvästläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare från Samsung samt entré med förråd/klädkammare. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk i direkt anslutning till huset - perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, vårdcentral, träning och goda kommunikationer. Inom några månader öppnar en stor Willys-butik i Vagnhärad och till Trosa, med ett gott utbud av butiker, tar det ca 10 minuter med bil. Vagnhärads station nås på ca 5 minuter med cykel. Tågresan till Stockholm Central tar ca 36 min. Väljer ni att ta Trosabussen till Liljeholmen tar det ca 50 minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Björkevägen 1, Västerljung, Trosa kommun
Björkevägen 1, Västerljung, Trosa kommun, bild 2
Björkevägen 1, Västerljung, Trosa kommun, bild 3

Björkevägen 1

Villa
Västerljung, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 395 000 kr
117 + 98 m²
5 rum
1 460 m² tomt

På Björkevägen 1 erbjuds ett charmigt tvåvåningshus från 1930-talet, beläget på en väl tilltagen hörntomt om cirka 1 500 kvm. Fastigheten har bevarat sin tidstypiska karaktär och har en trevlig planlösning med potential för förändring. Trots behovet av viss renovering har huset en grundläggande charm som med omsorg och kreativitet kan förvandlas till ditt drömboende. På bottenvåningen finns kök, stort vardagsrum, badrum och ett rymligt sovrum, medan övervåningen erbjuder ytterligare två större sovrum och ett mindre allrum. Bostaden är belägen i ett lugnt och barnvänligt område, med närhet till barnomsorg och skola för årskurs 1-6. Detta gör platsen idealisk för familjer som söker en trygg och trivsam miljö för sina barn. Välkommen att anmäla intresse! Digital visning hittar du under dokument och länkar!

  • Premium
  • Balkong
Lundagatan 2, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Lör 27 apr

Lundagatan 2

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
6 895 000 kr
104 + 50 m²
5 rum
958 m² tomt

Endast ett "stenkast" från Västra Långgatan och kvarteren i gamla Trosa stad, ligger denna charmfulla och genomgående mycket smakfullt renoverade villa med lummig trädgård, gårdshus och växthus. Här kan man njuta av utsikten över takåsarna mot ån i öster och duka upp för många gäster i det generösa matrummet eller i trädgården, i det inglasade uterummet och på terrassen. Övervägande del av entréplanet består av kök/matrum/vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd till nock, vitmålade takbjälkar, mattlackat askgolv, vägghängd kamin och fönsterpartier i tre väderstreck - härifrån når man också terrassen i öster och altanen i väster. Köket har inredning i vitt med vitrinskåp, italienskt kakel och arbetsbänkar i granit med infälld gashäll och inbyggnadsugn. Vid entrén ligger det helkaklade duschrummet och ett av husets sovrum, med praktisk klädförvaring och utgång till balkongen och terrassen mot trädgården. Litet loftrum över sovrummet. Suterrängplanet, som är genomgående inrett med klinkergolv, består av ett större sovrum, allrum med öppen spis och utgång till uterummet och trädgården, smakfullt inrett duschrum, tvättstuga, gästtoalett och ett mindre gästrum med köksdel. Mat/vinkällare med luftvärmepump. Vidbyggt med huset finns ett garage inrett med el och vatten. Två gårdshus, uppförda 2014/2017, som är inredda med vardagsrum och sovrum (25 kvm) respektive kök och duschrum (15 kvm). Nuvarande ägare har haft uthyrning "bed & breakfast", men husen kan naturligtvis med fördel nyttjas som t.ex. gästhus, som kontor eller som tonårsboende. Möjlighet till båtplats vid ån samt övertagande av motorbåt. Observera: total golvyta i huvudbyggnaden: ca 154 kvm. Köparen uppmanas att själv låta utföra en uppmätning av ytorna i husen, i det fall det är av vikt för köparen.

  • Plus
Torpa ängsväg 2D, Trosa, Trosa kommun

Torpa ängsväg 2D

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 200 000 kr
132 m²
5 rum
6 395 kr/mån
24 242 kr/m²

Varmt välkomna till Torpa Ängsväg 2D och detta trivsamma och mycket välskötta parhus beläget på cykelavstånd till Trosa torg och småbåtshamn. I entréplanet ligger det fräscht inredda köket med matplats mot entrésidan samt det rymliga vardagsrummet med plats för både matgrupp och soffgrupp. Härifrån har man utgång till trädgården i öster med stort altandäck, till del under tak, och med spa-bad. Trädgården är omgärdad av insynsskyddande spaljéer och tujahäck. Här växer bl.a. vinbär äppleträd samt plommonträd och under högsommaren når kvällssolen in i del av trädgården. I norr gränsar tomten till allmänning. I planet finns också duschrum, tvättstuga och förråd. Övervåningen är inredd med fyra sovrum och badrum, som har sänkt innertak med infälld spotbelysning och högtalare. Huset har genomgående hög standard. Vid entrésidan finns plats för två bilar på den stensatta uppfarten till carporten. Stenlagda planteringar på båda sidor av uppgången till huset och den takade entréverandan med markis. Infälld spotbelysning under takfoten samt i carporten. Två förråd i carporten och redskapsförråd i trädgården. Inom cykelavstånd finns mataffär, butiksgalleria, två gym, skidbacke och motionsspår, golfbana, långgrunt havsbad, skolor och dagis. Till Trosa centrum och hamn cyklar ni på 8-10 minuter där ni finner ett bra utbud av restauranger, caféer och butiker. Busshållplats invid infarten till området med bussar till Vagnhärad, Södertälje och Nyköping. Tåg från Vagnhärad - Stockholm C, ca 36 minuter samt buss till Liljeholmen på ca 50 minuter.

  • Plus
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Mejselgränd 12

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/3
7 028 kr/mån
39 157 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a om 83 kvm med balkong i perfekt söderläge. På Mejselgränd 12 presenteras en mycket fin lägenhet byggd 2019. Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i solklart söderläge. Bostaden är belägen med busshållplats runt knuten och med gångavstånd till vardagsbekvämligheter, fina promenadstråk och allmänna kommunikationer. Perfekt läge för pendlaren tack vare gångavstånd även till Trosabussen, som tar er till Liljeholmen på 55 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smäckbrogatan 19, Trosa Centralt, Trosa kommun

Smäckbrogatan 19

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/2
2 772 kr/mån
40 405 kr/m²

Fem minuters promenad från Trosa torg väntar en renoverad och stilren etta med fin interiör och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder ett modernt kök och trivsamt vardagsrum med plats för soffa och säng. Här bor ni på en lugn gata med närhet till centrum och bra kommunikationer. Populär förening med god ekonomi och låga driftskostnader. Fiber finns installerat. Välkommen på visning

Åda Backar, Trosa, Trosa kommun
  • 3 lediga bostäder

Åda Backar

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
fr. 4 560 000 kr
125-186 m²
4-6 rum
1 263 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 61