Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Nykvarn

Fastighetsbyrån Nykvarn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Stationsvägen 28D, Centralt, Nykvarns kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Norra Stationsvägen 28D, Centralt, Nykvarns kommun, bild 2
Norra Stationsvägen 28D, Centralt, Nykvarns kommun, bild 3

Norra Stationsvägen 28D

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 442 kr/mån
30 802 kr/m²

Välkommen till Norra Stationsvägen 28D och denna moderna och mycket välplanerade 4:a i populärt område. Lägenheten ligger på övre plan, vilket ger ett ostört läge. Bostaden har optimal planlösning med goda förvaringsytor samt härligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett externt förråd i länga. Här bor du med närhet till kommunikationer, såsom bussar och tåg samt centrala Nykvarn med dess utbud av butiker, café och restauranger. Måste ses!

  • Premium
Vidbynäs allé 19B, Nykvarn Vidbynäs, Nykvarns kommun

Vidbynäs allé 19B

Lägenhet
Nykvarn Vidbynäs, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 395 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2
5 287 kr/mån
20 126 kr/m²

Välkommen till Vidbynäs allé 19B och denna moderna etagelägenhet om 119 kvm. Här erbjuds stilrena materialval med fina ljusinsläpp, öppen planlösning, genomgående vattenburen golvvärme samt balkong på fint solläge. Därtill väntar ett fullutrustat kök, tre rymliga sovrum, ett luftigt vardagsrum, ett helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare samt toalett och klädkammare. Här bor man i ett bekvämt och modernt boende invid Vidbynäs golfbana med vackra omgivningar och med närhet till badstrand, padel, restauranger, busshållplats och E20 samt endast ett par minuter från Nykvarns C där SJ-regionaltåg smidigt tar dig till Stockholm C på under 30 min. Varmt välkommen på visning.

Åkerbärsvägen 1, Nykvarn, Nykvarns kommun

Åkerbärsvägen 1

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 995 000 kr
147 + 6 m²
6 rum
402 m² tomt

Välkomna till Åkerbärsvägen 1, denna trivsamma bostad på hörntomt i lugnt och barnvänligt område! Den trevliga trädgården vetter mot skogen vilket ger ett mycket skyddat och bra läge. Parkeringsplats och garage ett stenkast från entrén. I området finns förskola och en kort promenad bort väntar busshållplats. Bostaden är välskött men i behov av modernisering. Välkomna på visning!

Sleipners väg 31, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Sleipners väg 31

Radhus
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 595 000 kr
120 m²
5 rum
404 m² tomt

Välkommen till detta attraktiva och välplanerade parhus beläget i barnvänligt område där det är lätt att trivas. Här erbjuds ett trivsamt och välskött hem med fina ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Njut av ett renoverat kök, två badrum, tre rymliga sovrum, allrum, ett generöst vardagsrum utrustad med kamin samt separat tvättstuga med groventré. Utvändigt väntar en insynsskyddad trädgård invid skog och natur med delvis takad uteplats för grillkvällar med vänner och familj. Tillhörande förråd och garage. Detta bekväma hem ligger placerat i ett mycket populärt bostadsområde med naturen nära inpå, fina promenadvägar, begränsad biltrafik samt närhet till förskola, skola och busshållplats. Missa inte det.

  • Plus
Torvmossvägen 6C, null, Nykvarns kommun
  • Idag

Torvmossvägen 6C

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 200 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
6 925 kr/mån
43 243 kr/m²

Välkomna till Torvmossvägen 6C och denna fantastiska trea med två balkonger i syd/sydväst läge och sjöutsikt. Endast ett stenkast från sjön Yngern och i idyllisk omgivning. Direkt när du kliver innanför dörren ser du ett stort fönsterparti med vy ut mot sjön. Härlig takhöjd om 3,40m ger dig en rymd i hela lägenheten och de två balkongerna skapar en valmöjlighet på sol eller skugga. Två väl tilltagna sovrum gör att du har gott om utrymme för möblering och bostaden har även mycket förvaringsmöjligheter i de flera garderoberna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ängsvägen 22, Centralt, Nykvarns kommun

Ängsvägen 22

Villa
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 795 000 kr
98 + 49 m²
4 rum
1 138 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla belägen på ett attraktivt läge som erbjuder dig möjligheten att sätta din egen prägel. Bostaden är perfekt för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil, med närhet till allt man kan önska sig. Här erbjuds ett generöst tilltaget vardagsrum som kan delas av och skapa ett extra sovrum om så önskas. Invid finns köket med matplats invid. Härifrån når man uteplatsen på baksidan. Bostaden har även tre bra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Ett av sovrummen innehar ett pentry invid med badrum samt egen ingång. Perfekt för tonåringen eller för uthyrning. För extra bekvämlighet finns en toalett och två badrum, vilket är en praktisk lösning för en stressfri vardag. Separat tvättstuga och förråd ger goda förvaringsmöjligheter och bidrar till en organiserad tillvaro. Tillhörande bostaden finns ett garage och förråd, vilket ger utmärkta möjligheter för förvaring av fordon och diverse tillbehör. Utvändigt möts du av en trivsam och plan tomt med en stenlagd uteplats på baksidan, perfekt för trevliga grillkvällar eller avkopplande stunder i solen. Tomten bjuder in till lek och trädgårdsarbete och erbjuder utrymme för både vila och aktivitet. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer, grönområden samt Nykvarns C med dess utbud. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna underbara villa.

Björnnäsvägen 2, null, Nykvarns kommun

Björnnäsvägen 2

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 750 000 kr
125 + 50 m²
4 rum
8 617 m² tomt

Välkomna till Björnnäsvägen 2, en fastighet utöver det vanliga! Denna underbara bostad med anor från 1700-talet väntar nu på nya ägare som uppskattar lugnet på landet, vill ha en stor friköpt tomt med goda odlingsmöjligheter, uthus, hönshus samt ett fantastiskt bostadshus med charm som är i mycket gott skick! Bergvärme, kamin och öppenspis med kassett hjälper till med att hålla nere uppvärmningskostnaderna. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Kontakta mäklaren för mer information!

Hus 36 -Storkärrsvägen 24, Nykvarn Sundsvik, Nykvarns kommun

Hus 36 -Storkärrsvägen 24

Villa
Nykvarn Sundsvik, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 495 000 kr
135 m²
5 rum
5 770 kr/mån

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga med solcellspaneler! Här kommer ni att bo i förening med låg belåning och med långsiktig hållbarhet. Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, traditionell träfasad med moderna stora fönsterpartier. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. solcellspaneler på taket, vattenburen golvvärme på båda våningsplanen, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv från Rappgo. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop i en öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Vad särskiljer oss från andra bostadsutvecklare? 16 st solcellspaneler på taket Golvvärme i båda våningsplanen (inga radiatorer) Exklusiva stora fönsterpartier från välkända Velfac Kök från finsnickeri i Vingåker Exklusiva trägolv från Rappgo Inga utanpåliggande rör Inmålade lister Dolt vangstycke i trappa Otroligt stora och generösa tomter mellan 1200 kvm-1548 kvm Bostäderna i projektet säljs till fasta priser och enligt principen ”först-till-kvarn”. 6 hus kvar till salu, hus 34-37 samt 48-49. Flexibel inflyttning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Djurstaberg 10, null, Nykvarns kommun
Djurstaberg 10, null, Nykvarns kommun, bild 2
Djurstaberg 10, null, Nykvarns kommun, bild 3

Djurstaberg 10

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 395 000 kr
154 m²
5 rum
1 350 m² tomt

Välkommen in till denna hemtrevliga familjevilla om 5 rum och kök som har ett lantligt läge med fin natur in på knuten. Bostaden ligger i ett lugnt område med Bullerby känsla och utan störande trafik, bara 5 km från Nykvarns centrum. Här finner du 4 sovrum, stort kök samt trevliga sällskapsrum. Utvändigt väntar stor altan, ett isolerat dubbelgarage samt förråd. Fiber och kommunalt vatten och avlopp. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Åvägen 7, null, Nykvarns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åvägen 7

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 095 000 kr
88 + 106 m²
5 rum
1 288 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på ett attraktivt läge, omgiven av en grönskande trädgård som bjuder in till rofylldhet och återhämtning. Här har du möjlighet att njuta av en harmonisk livsstil, med en renoverad interiör i tidlösa materialval där du bara kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem. I hjärtat av hemmet finner du köket med generös arbetsyta och en inbjudande matsal som bjuder in till trevliga måltider tillsammans med familj och vänner. Intill köket finns vardagsrummet, som är perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär i rummet. Bostaden rymmer totalt fyra väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för gäster som kommer på besök. Här finns utrymme för personlig avskildhet och vila. Dessutom finns två stilfulla badrum, en toalett samt en klädkammare och flera förråd för optimal förvaring och ordning. Tillhörande bostaden finns ett garage som för närvarande används som ett gym. Utvändigt möts du av flera uteplatser där du kan ta del av solens strålar och vackra omgivningar. Här finns både en vedeldad tunna och ett Spabad där du kan koppla av och njuta av avkopplande stunder. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola, natur och Nykvarns C med dess utbud. Här är det lätt att trivas. Varmt välkommen.

Trädstigen 26, null, Nykvarns kommun

Trädstigen 26

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 495 000 kr
112 m²
5 rum
340 m² tomt

Välkommen till Trädstigen 26 och denna moderna villa i 1- plan med ett lugnt och barnvänligt läge i Nykvarn! Bostaden erbjuder idag en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra möjliga sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. I anslutning till altandörren från köket finns en generös altan som sträcker sig längs hela långsidan. På altanen finns många möjligheter till möblemang i form av matgrupp och loungemöbel. Här finns även ett stort uppvärmt förråd för extra förvaringsmöjligheter. Välkomna på visning!

Hökmossvägen 26G, Nykvarn, Nykvarns kommun

Hökmossvägen 26G

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 795 000 kr
90,1 m²
3 rum
vån 2/2
5 876 kr/mån
31 021 kr/m²

Välkomna till denna välskötta lägenhet från 2009 med riktig huskänsla! Väldisponerad och rymlig 3:a med härligt ljusinsläpp. Här erbjuds två balkonger i skilda väderstreck, dubbla toaletter, samt rymliga sovrum. Genomgående ljusa fina ytskikt och hög standard. Optimalt läge mot skogen utan insyn. P-plats med elstolpe ingår. Välkomna på visning!

Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Sön 28 apr
Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Eldarevägen 25

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 450 000 kr
116 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Välkomna till Eldarevägen 25 och denna trevliga familjevilla som är redo bli ert nya hem! Här bor ni centralt i Nykvarn med närhet till skola, förskola och fina skogar med bra gång- och cykelvägar, perfekt för barnfamiljen. Den trevliga hörntomten bjuder in till lek och avkoppling under det fantastiska körsbärsträdet.

  • Premium
  • Uteplats
Gammeltorpsvägen 4D, Nykvarn, Nykvarns kommun

Gammeltorpsvägen 4D

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 983 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till denna välkomponerade trea om 76 kvadratmeter med öppna ytor och genomtänkta ytskikt erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär och skapar en perfekt miljö för dagligt liv och umgänge. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och har en öppen planlösning som smidigt integreras med det ljusa och inbjudande vardagsrummet. Här kan du laga mat medan du samtidigt kan umgås med familj och vänner. Bostaden har två rymliga sovrum, varav det ena är utrustat med en praktisk klädkammare för att hålla dina kläder organiserade och nära till hands. Det andra sovrummet är flexibelt och kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsplats efter behov. Det helkaklade badrummet är smakfullt utformat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i garderober för att hålla badrummet snyggt och organiserat. Utvändigt finns möjlighet att skapa en mysig uteplats med loungemöbler eller ett mindre matbord där du kan njuta av det fina vädret och umgås med vänner och familj. Denna bostad återfinns i en trevlig förening med god gemenskap och är belägen på ett centralt läge med gångavstånd till mataffär, förskola, skola, natur och SJ-regionaltåg. Med enkel tillgång till tågförbindelser tar dig snabbt och smidigt till Stockholm C på under 30 minuter. Varmt välkommen.

  • Plus
Ryssjövägen 15, null, Nykvarns kommun
Ryssjövägen 15, null, Nykvarns kommun, bild 2
Ryssjövägen 15, null, Nykvarns kommun, bild 3

Ryssjövägen 15

Villa
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 500 000 kr
60 m²
3 rum
2 146 m² tomt

Välkomna till Ryssjövägen 15, en bostad som både kan nyttjas som sommarbostad eller för året runt boende. Stor friköpt tomt om hela 2 146 kvm som har ett mycket bra läge i området med endast en kort promenad till fin badplats. På tomten finns även ett gästhus och förråd. Välkomna på visning!

  • Premium
Torvmossvägen 6B, null, Nykvarns kommun

Torvmossvägen 6B

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 850 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/2
4 517 kr/mån
39 362 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet högst upp i huset på Torvmossvägen 6B. Här bor du med högt i tak, ljusinsläpp från flera takfönster. Från balkongen kan du njuta av sjöutsikt och magiska solnedgångar. Bostaden är idag en stor etta om hela 47 kvm, men ursprungligen en tvåa vilket den därför går att återställa till om man önskar. Bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. En bostad som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Bruksgatan 1B, Centralt, Nykvarns kommun

Bruksgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 695 000 kr
87 m²
3.5 rum
4 989 kr/mån
30 977 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet om 87 kvm högst upp i huset på attraktiva Bruksgatan. Med synliga takbjälkar och delvis generös takhöjd erbjuder denna bostad en charm som är svår att motstå. Ljuset flödar in genom fina ljusinsläpp och renoverade ytskikt ger en modern känsla medan de bevarade detaljerna ger karaktär åt rummen. Köket är välutrustat och har gott om plats för matbord invid. Här finns även fönster i två väderstreck. Det väl tilltagna allrummet erbjuder en flexibel yta där endast fantasin sätter gränser för hur du kan inreda och använda utrymmet. Med tre sovrum finns gott om plats för familj och gäster. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, vilket ger en avslappnande atmosfär för avkoppling. Föreningen har en fantastisk förmån i form av en gemensam och uppvärmd pool, vilket är det perfekta sättet att svalka sig och njuta av sommardagarna på. Ditt nya hem ligger bekvämt inom gångavstånd till förskolor, skolor, vacker natur och centrum med all dess service. Träningsanläggningar och kommunikationer finns också i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt och utforska området. Med SJ-regionaltåg tar du dig enkelt och snabbt till Stockholms centralstation på under 30 minuter, vilket gör det bekvämt att pendla till jobbet eller ta en dagstur till huvudstaden. Här kan du bara flytta in och njuta av bekvämt boende där varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en trivsam vardag. Varmt välkommen.

  • Plus
Centrumvägen 4A, Centralt, Nykvarns kommun

Centrumvägen 4A

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 800 000 kr
65 m²
3 rum
5 153 kr/mån
43 077 kr/m²

Häftig etagelägenhet med magnifik utsikt och högt i tak! Rymlig takterrass i optimalt sydvästläge. Toppmodern bostad med härlig ljusinsläpp och yteffektiv planlösning. Fullutrustat kök och helkaklad duschrum med golvvärme och tvättpelare. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Hiss och garage i huset. Från Nykvarns centrum tar snabbtåget er till Stockholm central på under 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Hälltorpsvägen, null, Nykvarns kommun

Hälltorpsvägen

Tomt
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 050 000 kr
2 070 m² tomt

Unna dig den lantliga drömmen - vi saluför nu ett par mycket vackra tomter i Taxinge/Näsby, ca 20 min bilfärd från Nykvarns centrum. Här kan du bygga ditt drömhus i lantlig miljö och med närhet till Mälaren. Du har friheten att forma ditt boende precis som du vill, oavsett om det är en modern villa eller en idyllisk sommarstuga eftersom fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

Bruksgatan 2A, null, Nykvarns kommun

Bruksgatan 2A

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 375 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
1 777 kr/mån
44 355 kr/m²

Centralt i Nykvarn, på Bruksgatan 2A finner du denna trevliga etta, högst upp i huset med balkong. Här bor du med bekvämt gångavstånd till centrum med affärer och tågstation. På endast 25 minuter når du Stockholms central med snabbtåg. Lägenheten är totalrenoverad och har ett stort praktiskt förråd. I föreningen finns en pool att nyttja under sommaren! Välkomna på visning!

Rudkällavägen 21, Nykvarn, Nykvarns kommun

Rudkällavägen 21

Gård/Skog
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
8 995 000 kr
180 + 14 m²
6 rum
3,2 ha tomt

Välkomna till Rudkällavägen 21,en fastighet om hela 31 863 kvm med ett charmigt sekelskifteshus! Här finns bostaden för er som drömt av att bo på en egen hästgård med hästar i hagarna utanför huset eller för er som vill ha mycket mark. På fastigheten finns ett bostadshus om 180 kvm med både härligt spabad och pool, ett stall med flera boxar och sadelkammare, ridbana samt ett mindre hus om 2 rum och kök som kan hyras ut eller användas som generationsboende. Fiber finns indraget i huset .Här bor ni lugnt och fridfullt med gång och cykelväg till centrala Nykvarn som erbjuder snabbtåg till Stockholm central på under 30 minuter och förskola en kort promenad bort.

Norra Stationsvägen 8B, Nykvarn, Nykvarns kommun

Norra Stationsvägen 8B

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 995 000 kr
62,8 m²
2 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
31 768 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a i mycket gott skick med optimalt läge i centrala Nykvarn. Bostaden har genomtänkta materialval och en mysig balkong i perfekt sydvästläge. Modernt fullutrustat kök och helkaklat duschrum. Kort promenad till tågstation och Nykvarns centrum. Måste upplevas på plats. Välkommen på visning av er nya bostad!

Rudkällavägen 3 BB, null, Nykvarns kommun
  • Idag kl 17:00

Rudkällavägen 3 BB

Radhus
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 795 000 kr
117,9 m²
4 rum
6 545 kr/mån
23 707 kr/m²

Välkommen till detta moderna och trivsamma parhus där du bara kan flytta in och börja bo! Bostaden om 117,9 kvm erbjuder stilrena ytskikt med genomgående ekparkett, harmoniska kulörer på väggarna, fina ljusinsläpp samt två uteplatser med bra solläge. Därtill bor man med 3 sovrum, ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot det fullutrustade köket, två helkaklade badrum, separat tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd. Bostaden är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till förskola, skola, busshållplats och natur, samt nära till mataffär och Nykvarns C där tåget tar dig bekvämt till Stockholm C på knappt 28 min. Här är det lätt att trivas. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ryssjövägen 52, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Sön 5 maj

Ryssjövägen 52

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 495 000 kr
65 m²
4 rum
2 753 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med två tillhörande gästhus, perfekt beläget invid vatten och grönska för en harmonisk livsstil. Här erbjuds en unik möjlighet till ett boende som inte bara är praktiskt och funktionellt, utan även fyllt med en underbar atmosfär. Huvudbyggnaden imponerar med ett välutrustat kök där matlagningen blir en fröjd. Den öppna planlösningen ger en naturlig övergång till vardagsrummet, där en mysig kamin skapar en varm och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Två välproportionerade sovrum ger möjlighet till en god natts sömn och det stilfulla badrummet skapar bekvämlighet i vardagen. Förvaringsmöjligheterna utökas av en rymlig klädkammare, vilket bidrar till en organiserad och praktisk livsstil. De två gästhusen kompletterar huvudbyggnaden på ett fantastiskt sätt. Där finner du ett allrum för gemensamma aktiviteter, extra sovrum för gäster eller familjemedlemmar, en praktisk tvättstuga och en köksdel för bekvämlighet. Dessa hus skapar utrymme för både privatliv och social samvaro och kan mycket väl användas som generationsboende alternativt uthyrning. Boendet är otroligt charmigt och omges av en rogivande atmosfär. Beläget invid vatten och omgivet av grönska blir detta en plats där naturen blir en förlängning av ditt hem. Badplatsen invid ger möjlighet till avkoppling och nytta av vattnet, medan närliggande promenadstråk och skog ger möjlighet till frisk luft och natursköna vandringar. Här är en plats för återhämtning. Kanske är det din tur att få ta del av det?

  • Plus
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun, bild 2
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun, bild 3

Lilla Dammköksvägen 19C

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
1 100 kr/mån
47 800 kr/m²

Välkomna till Lilla Dammköksvägen 19C, denna charmiga 1:a om 25 kvm i mycket bra skick. Här bor du i eget Attefalls hus med mysig uteplats i ett lugnt område med goda kommunikationsmöjligheter både till Södertälje och Stockholms innerstad samt nära badplats och naturen. Snabbtåget från Nykvarns centrum tar dig till Stockholm på under 30 minuter. Välkomna på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 38