Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pilgatan 15, Agen, Degerfors kommun

Pilgatan 15

Villa
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
119 + 75 m²
6 rum
916 m² tomt

Nu ges möjlighet att erövra denna välskötta villa som imponerar med sin fantastiska inglasade altan, en plats där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällsmaten året om. Tänk dig att kunna umgås utomhus oavsett väder! Huset har genomgått omfattande renoveringar som gör att du kan flytta in med gott samvete. Här har man investerat i tilläggsisolering och ny panel, takrenovering, ommålning, och nya fönster. Dessutom har bergvärme och fiber installerats för att göra boendet både bekvämt och modernt, för att nämna några renoveringar. Läs mer under renoveringar. Interiört erbjuder huset en välplanerad layout med generösa ytor. På entréplan finner du en inbjudande hall, badrum, trivsamt sovrum med gott om förvaring, ett praktiskt kök med matplats, ett mysigt vardagsrum och matrum med en charmig vedkamin. Från matrummet har du direkt tillgång till den inglasade altanen – ett perfekt ställe för avkoppling. Med fyra sovrum erbjuder huset gott om plats för hela familjen eller för gäster. Ett av sovrummen ligger på entréplan, ett i källaren där pannrummet är omgjort till sovrum och ytterligare två på övervåningen. Det stora sovrummet på övervåningen har förutom små kryp in för ypperlig förvaring- även ett utrymme för hemmakontoret. Sovrummet kan såklart även användas som ett extra sällskapsrum eller hobbyrum. Källarvåningen är praktiskt utformad med bland annat sovrum, förråd, matkällare, garage och en kombinerad tvättstuga/duschrum med bastu – allt för att göra vardagen smidigare. Fastigheten är placerad centralt i trevliga Agen, intill vårdcentral och förskola, restaurang, busskommunikationer, matbutik och lagom promenadavstånd till centrum med dess utbud. Välkommen med din intresseanmälan!

Selkroksvägen 17, Häsängen, Karlskoga kommun

Selkroksvägen 17

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
986 m² tomt

Välkommen till Selkroksvägen 17! Denna tegelvilla är belägen på en generös trädgårdstomt som gränsar mot ett trevligt litet skogsområde. På entréplanet finns tre rymliga sovrum och kök med matplats. Det luftiga vardagsrummet och det mysiga allrummet erbjuder generöst med utrymme för umgänge och avkoppling. Här finns även ett badrum med dusch. Källarplanet har gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar, och är utrustat med wc, bastu och tvättstuga. Två garage erbjuder plats för dina fordon och förvaringsbehov. En extra bonus är möjligheten att inreda vinden enligt dina önskemål, inspirerad av andra på gatan som redan tagit vara på detta utrymme till fullo. Nytt yttertak 2014 och uppvärmning med bergvärme I området finns gym, naturområde och ett flertal skolor till hands.

Böljevägen 23, Sandviken, Karlskoga kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Böljevägen 23, Sandviken, Karlskoga kommun, bild 2
Böljevägen 23, Sandviken, Karlskoga kommun, bild 3

Böljevägen 23

Villa
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
79 + 7 m²
3 rum
547 m² tomt

Här finner du ett hem beläget på en hörntomt, vilket ger lite extra utrymme och privat känsla. Planlösningen omfattar tre rum och kök där vardagsrummet, med sin vinkelform, ger gott om plats för både umgänge och avkoppling. Detta hus erbjuder inte bara ett hem att trivas i utan även praktiska fördelar. Tegelfasaden står stadigt år efter år, och tack vare fjärrvärme hålls driftskostnaderna nere. Många av fönstren är nyligen bytta vilket bidrar till ett bekymmersfritt boende. Dock finns det utrymme för den som önskar sätta sin egen prägel och modernisera enligt eget tycke. Njut av en lättskött trädgård, där du kan tillbringa soliga dagar och lugna kvällar. Naturen kallar bara en kort promenad bort med sjön som erbjuder både badplatser och vackra promenadstråk. För den praktiska vardagen ligger mataffärer, vårdcentral och skolor inom nära räckhåll. För dig som pendlar till Örebro finns smidiga kommunikationer med både buss och bil. På Böljevägen 23 får du det bästa av två världar: hemtrevnad och närhet till allt du behöver. Varmt välkommen att upptäcka ditt nästa hem!

  • Premium
Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15
Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun, bild 2
Ängsvägen 1C, Agen, Degerfors kommun, bild 3

Ängsvägen 1C

Lägenhet
Agen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
120 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 657 kr/mån
2 824 kr/m²

Välkommen till denna etta på första våningen! Lägenheten som är belägen på första våningen, endast några trappsteg upp är ljus och fräsch. I hallen med laminatgolv finns plats för avhängning och en ingång till klädkammare. Badrummet är helkaklat, med klinkergolv och dusch med glasväggar. Vardagsrummet är rymligt där det finns plats för både sällskapsmöbler och säng. Möjlighet att sätta upp en avskild vägg för att avgränsa säng finns det också plats för. Ett trevligt kök med matplats och utgång till balkong. Sammantaget finns 42,5 väldisponerade kvadratmeter att avnjuta med låg månadsavgift och inte minst en reparationsfond på 8920 kr. Lägenheten är centralt belägen med närhet till stadskärnan och omgiven av välskötta gräsytor med gemensam uteplats. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Västra Långgatan 27, Bossåsen, Degerfors kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00

Västra Långgatan 27

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
96 + 53 m²
4 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till Västra Långgatan 27 på Bossåsen och denna trevliga och välskötta 40-talsvilla! Belägen i ett lugnt och familjevänligt område, med närhet till både Parkskolan och Degerfors centrum, är detta ett perfekt hem för den som söker harmoni och bekvämlighet. Huset om totalt 149 kvm erbjuder 4 rum och kök varav tre sovrum. Denna pärla har genom åren blivit omsorgsfullt uppdaterad och renoverad. Köket är stilrent, badrummet fräscht med dusch och övervåningen med två sovrum har smarta lösningar som klädkammare och praktisk kattvind för extra förvaring. Taket är nyligen bytt, och med installationen av både braskamin och luftvärmepumpar är komforten hög och driftkostnaderna låga. Entrévåningen erbjuder en hall med gott om plats för klädförvaring i ett separat kapprum, renoverat badrum med dusch och kök med matplats. Vidare har vi ett hemtrevligt vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor och ett sovrum med flera garderober. Källaren inrymmer matkällare, förråd, pannrum med pelletspanna och varmvattenberedare, tvättstuga med tvättmaskin. På tomten finns både ett förråd och en friggebod. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Storgatan 38, Bossåsen, Degerfors kommun

Storgatan 38

Villa
Bossåsen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
850 000 kr
141 + 63 m²
6 rum
1 088 m² tomt

Välkommen till Storgatan 38 - 1 1/2-plans väl omhändertagen tegelvilla. Huset rymmer 6 rum och kök fördelade på entréplan: hall, helkaklat badrum med dusch, två stycken sovrum med bra garderober för förvaring. Vidare finns vardagsrum med mysig kamin och utgång till inglasat uterum, kök med köksö och flera av vitvarorna utbytta i närtid, här finns utgång till altan i söderläge. Dessutom finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och ett förrådsutrymme med ett extra frysskåp. Villan är löpande renoverad med bland annat nya ytskikt, kamin och nya treglasfönster. På tomten finns friggebod för trädgårdsredskap och förvaring samt ett växthus för den odlingsintresserade. Här bor du centralt med nära till centrum och matbutik och restauranger. En kort biltur eller cykeltur når du fina promenadstråk runt sjön Gryten. Detta är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Jimmy Björndahl Fastighetsmäklare 070-721 90 95 [email protected]

Dahlgrensvägen 8B, Karlberg, Karlskoga kommun

Dahlgrensvägen 8B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
140 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 070 kr/mån
3 836 kr/m²

Välkommen till Dahlgrensvägen 8B och denna väldisponerade etta. Hallen har goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare. I köket finns plats för matgrupp. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och säng, här finns även utgång till balkong i västerläge med kvällssol. Vidare finns kaklat badrum. Mataffärer ligger inom gångavstånd och så även Karlskoga Centrum. Området är vackert beläget intill Frödingsparken. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Flygfältsvägen 13C, Karlberg, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 13C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 559 kr/mån
4 717 kr/m²

Varmt välkomna till Flygfältsvägen 13C. Lägenheten är ljus med sitt gavelläge. Lägenheten är välplanerad med sovrum, vardagsrum, hall och kök. Det finns gott om förvaring i sovrum och hall. Från vardagsrummet nås balkong med eftermiddagssol. Den härliga Frödingsparken ligger nära till hands. I närområdet finns mataffärer, busshållplats och stadskärnan finns inom promenadavstånd.

  • Balkong
Laxgården 1A, Sandviken, Karlskoga kommun

Laxgården 1A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
135 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/4
3 130 kr/mån
3 971 kr/m²

Endast en kort promenad från sjön finns denna etta med sovalkov. Lägenheten är välplanerad och erbjuder kök med matplats, vardagsrum med en sovalkov som gör det smidigt att skärma av till en separat sovrumsdel. Från vardagsrummet finns utgång till en stor inglasad balkong. Vidare finns ett kaklat badrum. Här bor man i ett trevligt område med närhet till sjön Möckeln samt mataffärer, skolor och Sandvikens centrum finns inom behändigt avstånd. Goda bussförbindelser till Örebro och Karlskoga centrum.

  • Balkong
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 2
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 3

Hemmansvägen 8

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
101 + 54 m²
6 rum
853 m² tomt

Välkomna att ta vid med att förverkliga era tilltänkta husdrömmar! Huset har under senare år moderniserats med nytt yttertak, bergvärme samt fiber installerat. Det finns gott om utrymmen med hela fyra sovrum, fördelat på två plan. Det ljusa köket har nymålade väggar och tak samt utgång till framsida. Hallen är nyrenoverad och en gästtoalett finns praktiskt nära till hands. Huset är tidigare utbyggt och det finns goda förrådsmöjligheter samt en härlig bastu att nyttja. I pannrummet finns även duschmöjlighet samt en nyinsatt tvättmaskin. På övervåningen finner ni ett mindre allrum, badrum försett med badkar samt två av sovrummen. Vid riktigt varma dagar kan luftvärmepumpen från 2023 ger svalkande luft på övervåningen. Den praktiska trädgården är lättskött utan massa häckar och buskar och de boende kan istället njuta av solen på den nybyggda altanen. I garaget finns plats för en bil och uppfarten ger plats för ytterligare två. Villakvarteret är lugnt, trivsamt och är vackert beläget med närhet till skog och promenadstråk. Vårdcentral, mataffär och busshållplats finns nära till hands. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun
Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun, bild 2
Björnbovägen 9, Brickegården, Karlskoga kommun, bild 3

Björnbovägen 9

Villa
Brickegården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 695 000 kr
110 + 63 m²
6 rum
1 754 m² tomt

Denna charmiga 1,5-plansvilla med källare om 173kvm totalyta är perfekt belägen på en rymlig hörntomt som erbjuder gott om plats för lek och gemensamma aktiviteter. Här möts du av en välplanerad och funktionell layout som passar för alla familjemedlemmar. Det renoverade köket öppnar upp sig till det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär där du enkelt kan umgås med dina nära och kära samtidigt som du lagar mat. Här finns även utgång till inglasat uterum i västerläge. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och flexibla utrymmen som kan anpassas efter era behov och önskemål. Villan erbjuder på entréplan: hall, fräscht kök med bra arbetsytor, vardagsrum med fiskbensparkett och kamin, sällskapsyta som går göra om till extra sovrum om så önskas, sovrum eller arbetsrum samt wc. Vidare på övre plan finns hall med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch och tre stycken sovrum. Källaren rymmer groventré i före detta garaget, rum som kan användas som sovrum eller tv-rum utefter behov, tvättstuga med tvättmaskin samt pannrum. Med en modern luft-vattenvärmepump håller du enkelt din bostad varm och behaglig året runt, vilket är ett smidigt och ekonomiskt hållbart uppvärmningssystem. Utanför huset finner du en stor trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan njuta av härliga sommardagar. Men det är inte allt – Björnbovägen 9 bjuder även in till avkoppling och lyx med sitt underbara spabad. Ett perfekt sätt att koppla av efter en lång dag. Det finns dessutom en gäststuga som är isolerad och utrustad med el, perfekt när det kommer många gäster, kan även nyttjas som en lekstuga för barnen. Här bor du i ett lugnt område med närhet till matbutiker, skola och bra bussförbindelser till Örebro, Karlstad eller Karlskoga Centrum. Sandvikens fina sandstränder och promenadstråk i Bullerdalen ligger i närområdet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Mineralvägen 27A, Aggerud, Karlskoga kommun

Mineralvägen 27A

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 500 000 kr
159 m²
6 rum
662 m² tomt

Välkommen till Mineralvägen 27A! Denna trevliga 2-plansvilla ligger på en hörntomt i populära Aggerud. Bostaden erbjuder en total yta på 159 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök samt ett rymligt dubbelgarage. När vi kliver in i huset möts vi på entréplan av hall, kök, vardagsrum med en stor täljstenskamin, groventré in i tvättstugan samt ett kontor/sovrum. En våning upp finner vi 3 sovrum, ett stort allrum, en walk-in closet samt ett badrum med badkar och bastu. Mineralvägen ligger i ett populärt område i Karlskoga. Här bor Ni med närhet till Storängens handelsområde, matbutiker, Aggerudsskolan och med en rask promenad nås sjön Möckeln för bad och lek. Finns det frågor kring detta boende så är Ni hjärtligt välkomna att höra av Er. Johan Bergling [email protected]

Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 2
Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 3

Passvägen 6

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 995 000 kr
164 + 69 m²
7 rum
710 m² tomt

1969 uppfördes denna välplanerade bostad. Huset har en total yta om hela 233 kvm samt tillkommande garage. Tegelfasad, bergvärme, 3-glasfönster, samt en plan och lättskött trädgård är några exempel på fastighetens bekvämligheter. Bostaden innefattar hela sju rum och kök varav vardagsrum i vinkel, försett med eldstad. Huset är väl omhändertaget och har stor potential för den växande familjen. Det helkaklade badrummet har smakfulla materialval och är försett med golvvärme. På nedre plan finns två sovrum, allrum, tvättstuga samt badrum och förråd. Till huset finns fiber indraget och även taket har ersatts i modern tid. Utemiljön kan avnjutas från uterummet eller från altanen. Området Bråten uppskattas bland annat för dess närhet till skolor, mataffär och motionsslinga. Varmt välkomna att uppleva denna omhändertagna pärla på plats.

  • Premium
Orrstigen 5, Hästhagen, Degerfors kommun
  • Mån 22 apr kl 16:00

Orrstigen 5

Villa
Hästhagen, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
750 000 kr
143 m²
5 rum
926 m² tomt

Välkommen till Orrstigen 5 i Hästhagen! Denna rymliga villa, som har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1978, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med fyra generösa sovrum, två badrum och gott om gemensamma utrymmen är detta en plats att kalla hemma under många år framöver. På entrévåningen välkomnas du av trevlig hall som leder till ett av sovrummen, ett badrum med en avkopplande bastu samt ingång till kök och vardagsrum. Ett rymligt kök och matplats perfekt för familjemiddagar och social samvaro, med en direkt utgång till tomten. Vidare finns ett stort vardagsrum med gott om plats för social samvaro och utgång till uteplats. På övervåningen finns tre ytterligare sovrum, var och en med gott om förvaringsutrymme samt en separat klädkammare. Ett praktiskt badrum med kombinerad tvättstuga för enkel hantering av familjens kläder. Läget är oslagbart! Med närheten till golfbanan och badstränder kan du njuta av avkopplande dagar utomhus. Dessutom gör den goda anslutningen till Karlskoga vardagen smidig och bekväm. För dem som behöver pendla erbjuder Degerfors tågstation enkel tillgång till andra destinationer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun, bild 2
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun, bild 3

Kedjeåsen 506

Villa
Kedjeåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 895 000 kr
139 m²
5 rum
4 828 m² tomt

Välkommen till Kedjeåsen 506 – en charmig enplansvilla där modern bekvämlighet möter lantlig idyll. Denna välskötta fastighet erbjuder 139 kvadratmeter av välplanerat boende, med fem rum och kök, inklusive tre inbjudande sovrum. 2018 utfördes genomtänkt utbyggnad som tillförde ett nytt kök och ett matrum perfekt för familjemåltider och samvaro. Här kan du njuta av det stilla livet med en hänförande utsikt över omkringliggande skogar och natur – ett hem där årstidernas skiftningar blir en del av din vardag. Hemmet presenteras i ett mycket gott skick, med omsorgsfullt underhållna ytor och detaljer som säkerställer en bekymmersfri flytt för den nya ägaren. Det generösa dubbelgaraget erbjuder gott om plats för både fordon och förvaring, medan den vedeldade pannan borgar för en varm och kostnadseffektiv uppvärmning under de kyligare månaderna. Inte nog med att du får ett hem i toppskick, du blir även en del av en välkomnande gemenskap. Byalaget är känt för sitt aktiva engagemang och skapar en atmosfär där grannar blir vänner. Vill du bli del av denna naturnära tillvaro där livets kvalitet sätts i första rummet? Tveka inte att uppleva Kedjeåsen 506 – ett hem som väntar på att skapa nya minnen.

  • Premium
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun, bild 2
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun, bild 3

Linnebäck 418

Övrigt
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
4 500 000 kr
250 m²
1,9 ha tomt

Unika möjligheter väntar på dig här i Linnebäck 418! Denna enastående fastighet, som en gång var en framstående bygghandel och snickeri, erbjuder en rad imponerande funktioner som kommer att tillfredsställa dina behov och överträffa dina förväntningar. Denna ståtliga villa sträcker sig över 250 m² och erbjuder hela åtta rum och ett rymligt kök. Här finner du den perfekta kombinationen av elegans och komfort, vilket skapar en fristad där du kan slappna av och trivas. Den välutrustade poolen med tillhörande poolhus blir kronan på verket och erbjuder en underbar plats för avkoppling och rekreation. En annan fördel med denna unika fastighet är dess relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar. Här kan du varva ned och unna dig lyx och välbefinnande närhelst du önskar. Men det är inte allt - Linnebäck 418 har också en butikslokal i två plan med en snickeriverkstad på ca 475 m². Denna flexibla yta ger dig möjlighet att förverkliga dina affärsdrömmar och skapa en framgångsrik verksamhet. Oavsett om du är en hantverkare, entreprenör eller företagare kommer denna butikslokal att ge dig den plats och utrustning du behöver för att lyckas. Dessutom inkluderar fastigheten en stor loge med blandade varma och kalla ytor, sträckandes över ca 650 m². Denna mångsidiga utrymme kan användas för olika ändamål, vare sig det är för lagring, evenemang eller ytterligare affärsaktiviteter. Tillsammans med det kallager på ca 225 m² och skärmtaket på ca 350 m² får du en komplett och omfattande fastighet som kan anpassas efter dina specifika behov. Linnebäck 418 är mer än bara en fastighet - det är en möjlighet till en framgångsrik framtid. Med sin imponerande kombination av bostads- och affärsutrymmen erbjuder denna unika egendom oändliga möjligheter för dig att förverkliga dina drömmar och maximera ditt potentiella värde. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning Gustaf Florenius 0707201788 alt. [email protected]

  • Premium
Kilsta 103, Kilsta by, Karlskoga kommun

Kilsta 103

Villa
Kilsta by, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 250 000 kr
97 m²
4 rum
1 309 m² tomt

Välkommen till Kilsta 103 - en trevlig enplansvilla som erbjuder en harmonisk livsstil i ett idylliskt läge. Belägen på en återvändsgata, omgiven av vackra åkrar och skog, med en förtrollande utsikt över landskapet ger detta hem en känsla av lugn och ro som är svårslagen. Inne möts du av en välplanerad planlösning som maximerar både utrymme och komfort. Med vattenburen golvvärme som sträcker sig genom hela huset, kommer du att kunna njuta av en behaglig temperatur året om, oavsett väderförhållanden utanför. Huset rymmer hall, helkaklat badrum med dusch, kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt tre stycken sovrum. I vardagsrummet finns stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och utgång till uterum samt kamin. Det stora garaget med tillhörande snickeri ger dig möjlighet att förverkliga dina projekt och hobbies direkt från hemmet. Här finns gott om plats för både fordon och verktyg, samtidigt som det ger extra förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun
  • Ons 24 apr kl 17:15
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun, bild 2
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun, bild 3

Rostarevägen 4

Villa
Stackfallet, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
781 m² tomt

Välkommen till Rostarevägen 4 och denna trivsamma tegelvilla i Stackfallet. Nu erbjuds stor potential i ett litet format med fantastiska möjligheter för den lilla familjen. Entréplan innefattar hall, två sovrum, ett nyrenoverat helkaklat badrum samt ett vitt kök. Vidare finns ett rymligt vardagsrummet med en härlig eldstad. Vardagsrummet ligger i anslutning till ett väl tilltagen altan. Källarvåningen är väl omhändertagen och uppfräschad i närtid. Här finns hall, WC, tvättstuga, matkällare och ett större förråd/tidigare garage som går att använda som ett tonårsrum eller göras om till ett ytterligare sovrum. Renoveringar som skett i närtid är takbyte, badrum, viss el, WC (källare) mm. Stor grusad infart med plats för flera bilar. Samt ett litet vidbyggt förråd. I området finns flertalet trivsamma promenadstråk, skolor från låg ålder upp till högstadium samt mataffärer. I Sandvikens köpcentrum finns även frekventa bussförbindelser mot Örebro och Karlskoga centrum.

  • Premium
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun

Drostvägen 14A

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
695 000 kr
110,5 m²
5 rum
vån 2/3
7 766 kr/mån
6 290 kr/m²

Äntligen finns denna femma till salu på Drostvägen 14a, fördelat på hela 110 kvadratmeter. Gavelläget ger generöst med ljusinsläpp och till lägenheten finns två balkonger att avnjuta i söder och västerläge. Ypperligt läge för dig som önskar ett rymligt boende med möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa ditt drömboende. Köket har försetts med nya luckor 2021. Med fem välplanerade rum finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt drömhem. Inbjudande och rymliga ytor gör detta till den perfekta bostaden för avkoppling och umgänge. Dessutom har du närhet till affärer, skolor och grönområden. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Nathalie Israelsson för mer information eller för att boka visning: 073 727 65 92, [email protected]

  • Balkong
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 2
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 3

Västra Nobelvägen 7

Villa
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 975 000 kr
133 + 90 m²
6 rum
1 092 m² tomt

Är du på jakt efter det perfekta hemmet som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet? Upptäck denna unika pärla på Västra Nobelvägen 7! Ursprungligen byggt 1956 som en tjänstebostad för AB Bofors överingenjörer, andas detta hus en rik historia och tidlös elegans. Denna imponerande tegelvilla, fördelad på fyra välplanerade etage, erbjuder gott om plats för både familjeliv och underhållning. Med sex rymliga rum, varav fem sovrum, finns det gott om plats för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobby. Vardagsrummet är husets hjärta, där en öppen och luftig planlösning möter dig. Med taket öppet upp till nocken skapas en känsla av rymd och frihet, medan den platsbyggda förvaringen och den öppna spisen med brasinsats adderar både funktionalitet och värme. Det är den perfekta platsen för avkopplande kvällar eller för att underhålla gäster i stil. Huset har genomgående hög standard med flera moderna uppgraderingar, inklusive nyare treglasfönster, nytt yttertak och en smidig samt prisvärd uppvärmning via fjärrvärme. Dessa förbättringar garanterar inte bara en behaglig boendemiljö utan bidrar även till lägre driftskostnader. Beläget i ett eftertraktat område, erbjuder denna fastighet ett utmärkt läge med promenadavstånd till stadens centrum, skolor och förskolor. Det är den idealiska platsen för dem som vill njuta av stadens bekvämligheter samtidigt som de bor i en lugn och inbjudande miljö. Västra Nobelvägen 7 är mer än bara ett hus – det är ett hem fyllt med historia, stil och komfort. Missa inte chansen att göra det till ditt! Kontakta oss för en visning och ta det första steget mot ditt nya drömhem.

  • Premium
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun
  • Mån 29 apr kl 15:30
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun, bild 2
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun, bild 3

Södra Viaduktgatan 9B

Radhus
Bregården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
3 295 000 kr
225 m²
6 rum
526 m² tomt

I det alltid så populära Bregården finns nu en riktigt praktfull bostad att avnjuta. Huset är beläget på återvändsgata utan förbipasserande biltrafik. Oavsett familjekonstellation kan hela familjen bosätta sig och njuta av de väl tilltagna ytorna. Parhuset är fördelat på två plan och inrymmer en boyta om hela 225kvm. Det finns fem sovrum där samtliga är välförsedda med garderober och klädkammare. Hela huset håller en genomgående hög standard med flertalet bekvämligheter inne såsom utomhus. På entréplan finns det stora, härliga ytor, av sällan skådat slag. Vardagsrum, matrum, allrum, kök samt en mindre kontorsdel är beläget i den luftiga och trivsamma planlösningen. Alla delar är löpande underhållna med enhetliga golv samt smakfulla materialval. I det exklusiva köket finns stenskivor, kaffemaskin samt diskmaskin i praktisk arbetshöjd. Den smarta köksön kan dessutom flyttas på ett smidigt sätt, vilket underlättar städning och ommöblering. På respektive våningsplan finns även helkaklade badrum med golvvärme, utrustat med dusch respektive badkar. Utemiljön kan avnjutas på flertalet sätt i samtliga väderstreck. Den stenbelagda uteplatsen, altanen eller balkongen ger möjlighet till sol merparten av dagen. Det finns en praktisk och lättskött trädgård, vilket gör att familjen kan ägna tiden åt socialt umgänge, kreation och återhämtning. Trädgårdsredskap, maskiner, cyklar och dylikt kan förvaras i friggeboden eller i något av de båda förråden på framsidan. Den vackra sjön Möckeln finns att beskåda från fastigheten och ligger enbart ett stenkast bort. Runt strandremsan finns flera vackra badstränder, utegym, badhus, fik och minigolfbanor. Centrumkärnan är inom gångavstånd och för ytterligare shopping är både Skolgärdets och Storängens handelsområde nära till hands. Självfallet finns upplysta motionsslingor, naturområden, förskolor och skolor i området.

  • Premium
Linnebäck 708, Linnebäck, Karlskoga kommun

Linnebäck 708

Villa
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
795 000 kr
71 + 71 m²
3 rum
1 829 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare i Linnebäck. Fastigheten erbjuder på första planet ett sovrum och ett rymligt vardagsrum, nyrenoverat kök med matplats intill och braskamin, badrum med dusch och wc. En fräsch källare med en gillestuga och ett ytterligare rum som kan användas som gästrum eller sovrum. Ytterligare finns pannrum, förråd och tvättstuga. På fastigheten finns också ett separat garage. Husets fasad har bytts på sydsidan ca 2012 och invändiga ytskikt har renoverats löpande. Uppvärmning sker via bergvärme från 2017, luftvärmepump och braskamin vilket medför låga driftskostnader. Trevlig tomt med utsikt över åker och skog som också erbjuder en trevlig inglasad altan på baksidan. Ett separat garage med plats för en bil finns vid infarten. Välkommen till ett trivsamt boende! Här bor du i lugnt läge på landet men ändå nära stan, med ca 10 minuters bilväg till Karlskoga och 15 minuter till Kristinehamn. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Linnebäck 706, Linnebäck, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Linnebäck 706

Villa
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
103 m²
4 rum
1 388 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga enplansvilla i Linnebäck. Fastigheten erbjuder tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, stort kök med matplats, badrum med dusch, wc och tvättstuga. Utöver detta finns också ett tvåbilsgarage. Husets fasad har målats om löpande, senast -16 och ytskiktsrenovering invändigt gjordes senast 2020. Inglasning av altaner på fram-och baksida skedde -02. Uppvärmning sker via bergvärme från 2003 med ny pump från -23, vilket medför låga driftskostnader. Den stora rofyllda tomten med utsikt över åker och skog erbjuder också en trevlig inglasad altan på både fram- och baksida, samt ett förråd på baksidan. Sammantaget en mycket trivsam enplansvilla! Här bor du i lugnt läge på landet men ändå nära stan, med ca 10 minuters bilväg till Karlskoga och 15 minuter till Kristinehamn. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 2
Husarvägen 39, Knektåsen, Karlskoga kommun, bild 3

Husarvägen 39

Villa
Knektåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
126 m²
4 rum
524 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Husarvägen 39 Beläget på en fridfull återvändsgata med en vacker tomt som sträcker sig mot en grönskande allmänning, erbjuder denna välskötta villa den ultimata livsstilen för familjer och par. Bostaden erbjuder 125 kvm och har idag två sovrum, men möjlighet till fler sovrum finns. Entréplan erbjuder hall med garderober och vardagsrum med mysig eldstad och utgång till uteplats. Vidare finner vi matsal, kök med matplats samt utgång till trädgården, praktisk tvättstuga och ett badrum. På övre plan finns två sovrum. Här finns även ett badrum och en klädkammare. Huset värms med luftvärmepump och en mysig kamin. Fiber finns installerat. Trädgården är omsorgsfullt skött och baksidan är insynsskyddad, vilket ger en privat och fridfull miljö för familjen att njuta av. Ett vidbyggt garage och separat förråd tillhandahåller gott om förvaringsutrymme. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till lekplatser och flera skolor inom bekvämt gångavstånd. Skolgärdet, med sina butiker och matställen, ligger också inom räckhåll, vilket gör detta till den perfekta platsen för att skapa livslånga minnen och trivas.

  • Premium
Gustavsgatan 18A, Centralt, Karlskoga kommun

Gustavsgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 927 kr/mån
9 706 kr/m²

Välkommen till Gustavsgatan 18A! Ljus och trevlig tvårummare på andra våningen med genomgående ljusa och trevliga färgval. Lägenheten rymmer hall med gott om förvaringsmöjligheter, vardagsrum med fint burspråk och utgång till balkong med härlig kvällssol. Vidare finns vitt kök som är renoverat 2016 med nya bänkskivor och ny fläkt, häll, ugn och diskmaskin. Därutöver ett rymligt sovrum med garderober och helkaklat badrum med dusch. Läget är perfekt för både vardag och fritid. Med ICA Maxi bara ett stenkast bort har du bekväm tillgång till allt du behöver för ditt dagliga liv. Dessutom ligger busstationen bara några hundra meter bort, vilket ger utmärkta kommunikationer till både Örebro och Karlstad. Här bor du i omtyckt förening med låga avgifter, bara att flytta in. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 73