Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sturkmans väg 7, Sturkö, Karlskrona kommun
  • Ons 10 apr kl 15:30
Sturkmans väg 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Sturkmans väg 7, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Sturkmans väg 7

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 350 000 kr
77 + 65 m²
4 rum
1 460 m² tomt

Välkommen till ett mysigt hus på Sturkö. En stor tomt med naturen intill och närhet till havet. Husets entréplan består av kök med vedspis, vardagsrum och matrum i vinkel med utgång till den inglasade altanen och ett duschrum. Övreplan består av allrum och två sovrum. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och vind. På tomten så finns det uthus och bra förvaringsmöjligheter. Sturkö är den största ön i Karlskronas skärgård. Ön är mycket populär som utflyktsmål för såväl cykel som bilåkande turister och har en mycket populär campingplats. Här finns förskola, skola samt affär. Med naturen och havet intill.

  • Premium
Backabovägen 52F, Backabo, Karlskrona kommun

Backabovägen 52F

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 600 000 kr
107 + 17 m²
5 rum
312 m² tomt

Välkomna till Backabovägen 52F och ett yteffektivt radhus i omtyckta Backabo. Hörnradhus med bra planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet, Vardagsrummet är ljust med härligt ljusinsläpp och utgång till stor altan. Fyra sovrum, toalett och ett badrum på övervåningen. Huset erbjuder flera uteplatser i olika väderstreck. Intilliggande förråd. Backabo är ett omtyckt bostadsområde med närhet till det mesta. Endast 5 km in till Karlskrona centrum. Goda kommunikationer med buss och nära till City Gross- och Amiralen köpcentrum. Skönstavik ligger på en kort promenads avstånd och erbjuder fin badstrand och härlig natur.

Trombgatan 12, Hässlegården, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Trombgatan 12

Villa
Hässlegården, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 195 000 kr
149 m²
6 rum
840 m² tomt

Välkomna till Trombgatan 12! Ett välplanerat och renoverat hus. Huset har idag 4 sovrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nyrenoverat duschrum samt badrum. Här bor du med närhet till naturen, förskola och skola. Samt med bra bussförbindelse.

  • Plus
Östra Köpmansgatan 13, Trossö, Karlskrona kommun

Östra Köpmansgatan 13

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 375 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 479 kr/mån
22 358 kr/m²

Rymlig tvåa med ljus interiör. Köket är väl tilltaget med äldre köksinredning och matplats. Välplanerad lägenhet som erbjuder både rymligt sovrum och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Hall med gott om förvaring i garderober. Duschrum med äldre ytskikt. Stor inglasad balkong mot innergården. Förening med god ekonomi. Välskött trädgård med ett skyddat gårdsläge. Fina planteringar och uteplats. Här bor ni med ett perfekt cityläge mitt på Trossö. En promenad på ett par minuter tar er till Stortorget och gågatan med butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Precis utanför ytterdörren ligger den lummiga Kapellparken.

  • Balkong
  • Hiss
Amiralitetsgatan 2, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 2

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
750 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 330 kr/mån
18 987 kr/m²

Rymlig ljus etta med funktionellt fördelade ytor med en genomgående ljus planlösning. I lägenhetens centrum ligger hallen med förvaring. Köket har genuin platsbyggd originalinredning. Ljust vardagsrum med stor fönsternisch med utsikt mot parken. Här flödar ljuset in genom det stora fönsterpartiet. Duschrummet är renoverat vid stambytet och har kaklade väggar AF Klint är en stabil bostadsrättsförening med perfekt centrumläge med närhet till allt vad Trossö centrum har att erbjuda. Promenadavstånd till busshållplats där bland annat bussen till BTH passerar. Fin innergård med utemöbler.

  • Hiss
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Sunnavägen 13B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 349 kr/mån
26 364 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvåa på Pantarholmen. Vitt renoverat kök med plats för matbord. I lägenheten har man skapat två sovrum. Här finns ett mysigt vardagsrum med utgång till balkong. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Balkong
Bredabäcksvägen 6, Spjutsbygd, Karlskrona kommun

Bredabäcksvägen 6

Villa
Spjutsbygd, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 395 000 kr
156 + 22 m²
7 rum
1 048 m² tomt

Trevlig villa med bra planlösning. Stort luftigt kök med plats för matbord, öppet mot vardagsrummet. Med utgång till altan med tak + altandäck intill. Stort badrum. Garage Här bor du med närhet till naturen. I Spjutsbygd så finns det även förskola.

Holmgatan 16B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 16B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 150 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 599 kr/mån
29 870 kr/m²

Välkomna till en supermysig etta på Pantarholmen. En charmig och välplanerad etta med magisk havsutsikt och balkong. Renoverat vitt kök med plats för matbord, fina målade brädgolv som sätter sin karaktär. Rummet är ljust och har utgång till den trevliga balkongen. Här finns plats för både soffa och säng. Hiss finns. BRF Fregatten är en äldre förening med stabil ekonomi. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss
Mossvägen 13, Rödeby, Karlskrona kommun
  • Lör 13 apr kl 09:30

Mossvägen 13

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
95 + 8 m²
4 rum
893 m² tomt

Här i populära Rödeby är nu denna familjevänliga villa till salu. Här bor du i ett välplanerat hus, allt på ett och samma plan med tillhörande garage och förråd. Villan är väl omhändertagen och flera förbättringar i materialen har utförts som golv, tapet, ny färg på väggar samt kök. Här finner vi ett kök med härligt ljusinsläpp. Vardagsrum med stora sociala ytor för soffgrupp och matplats. Tre bra sovrum. Trevlig inglasad altan som nås från vardagsrummet som gör säsongen längre samt sommarkvällarna otroligt mysiga. En stor och bra trädgård med plats för planteringar, studsmatta eller en runda kubb. Denna villa hittar vi ett lugnt och barnvänligt område där huset ligger på en återvändsgata. Med närhet till både lekplats och skogsområde. Rödeby är även väl tilltaget med mataffärer, vårdcentral, tandläkare, skola och förskolor.

  • Plus
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun

Bredgatan 11

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
5 350 000 kr
153 m²
5 rum
vån 2/3
8 063 kr/mån
34 967 kr/m²

Unik sekelskiftes-etagevåning med hög WOW-faktor Lägenheten är byggd 2015 i ett sekelskifteshus. Det moderna möter sekelskiftet med högt i tak och skapar den perfekta mixen med en härlig rymd. Läcker spiraltrappa som blir som ett smycke i den sociala planlösningen där kök och vardagsrum har en öppen planlösning med intilliggande matrum med utgång till balkongen i västerläge med ett lugnt gårdsläge. Lägenheten är hela 153 kvm med exklusiva val och en ljus smakfull interiör med stilrent kök med köksinredning från Marbodal med en modern lucka i vitt, påkostat med stenskiva, vinkyl och stor köksö som skapar en social plats där hela familjen kan umgås vid matlagningen. Två helkaklade duschrum, ett i varje plan varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Allrum på övervåningen med fönsternisch med havsglimt, två till tre sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en generös walk-in-closet. Stort förråd som ligger intill lägenheten. Lägenheten har ingång från trapphuset på båda planen. Lägenheten är utrustad med Plejd system för att trådlöst hantera belysning på de flesta lamporna på båda våningarna. Bredgatan 11 har ett optimalt cityläge på en lugn gata med stor fin innergård som verkligen är en oas mitt i stan med fina planteringar, flera uteplatser och lusthus. Carport där det finns en plats till lägenheten. I föreningen finns möjlighet att hyra övernattningsrum.

  • Plus
  • Balkong
Fruktvägen 13, Gullberna Park, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fruktvägen 13

Lägenhet
Gullberna Park, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 695 000 kr
100 + 27 m²
4 rum
5 287 kr/mån
26 950 kr/m²

Välskött radhus i två plan byggt 2018 med uteplats i soligt söderläge. Huset erbjuder en ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fönsterparti som ger rummet ett fint ljusinsläpp. Stilrent kök i vinkel med inredning från Ballingslöv med en vit slät lucka. Rymligt helkaklat duschrum samt helkaklad tvättstuga på entréplan. På övre plan finns tre sovrum och gott om förvaring i två stora klädkammare och flera garderober samt helkaklat badrum med badkar. Huset är välplanerat med sina 100 kvm boarea och 27 kvm i biyta. Biytan är tvättstugan och badrummet på nedre plan. Liten trädgårdstäppa på husets baksida. Plats i carportlänga med tillhörande förråd samt ytterligare en biluppställningsplats. Laddstolpar ska installeras i carporten. Gullberna Park är ett naturskönt område som ligger avskilt men med endast 6 kilometer in till Karlskrona centrum och endast 1,5 kilometer till Lyckeby med Amiralen köpcentrum som erbjuder det mesta. Gullberna Park ligger precis vid havet med vacker bok- och ekskog, fina motions- och promenadstråk. I området finns skolor, förskolor och busskommunikation in till Karlskrona centrum och Lyckeby dit det även finns cykelbana.

  • Uteplats
Holmgatan 5, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 5

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 636 kr/mån
26 075 kr/m²

Välkommen till denna välskött och optimalt planerade tvåa mitt på populära Pantarholmen. Denna bostad ligger i en äldre, renoverad förening med generösa gemensamma ytor som gym och övernattningsrum. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Det ljusa vardagsrummet rhar stora fönsterpartier samt en fransk balkong. Kök med fräsch inredning i vitt samt ett ljust sovrum med gott om förvaring i klädkammare och garderober. Lägenheten är belägen nära både centrum och högskolan BTH. Dessutom finns det bra buss- och tågförbindelser i området. Pantarholmen erbjuder även en härlig strandpromenad in till centrum och närliggande caféer, pizzerior och mataffärer. Sammanfattningsvis är detta ett idealiskt boende för dig som söker en välskött och centralt belägen tvåa.

  • Hiss
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 50B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 188 kr/mån
26 250 kr/m²

Rymliga citytrea med generösa ytor och en härlig känsla av rymd. Stort kök med köksö som smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som ger gott om plats för matbord för mysiga middagar och vardagsrumsmöblering för umgänge och häng. Trendigt kök renoverat 2019 med en industriell känsla med dova mörka färger med släta luckor i svart, rikligt med spotlights och belysning och rostfria vitvaror. Köket har stora bänkytor och gott om förvaring. Lägenheten har en genomgående planlösning där båda sovrummen har ett lugnt gårdsläge. Möblerbar hall i lägenhetens centrum som ger ett ljust och rymligt första intryck av lägenheten. Välutrustat badrum renoverat 2021 med separat tvättdel komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten är renoverad 2019 och framåt med nytt kök, badrum, nya golv och målade väggar, ny el och vvs. Här bor du centralt på Trossö nära allt som centrum har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter inom gångavstånd.

  • Plus
  • Hiss
Dalvägen 17, Rödeby, Karlskrona kommun

Dalvägen 17

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 495 000 kr
103 + 83 m²
8 rum
701 m² tomt

Stort välplanerat och mysigt hus i Rödeby. Ett hus med bra och trevlig planlösning, öppet mellan det nyrenoverade köket och vardagsrummet som har en braskamin som sprider härlig värme. Entréplan består av, hall, sovrum, WC, tvättstuga, hobbyrum och förråd. En trapp upp så finns det vita fräscha köket med köksö som har utgång till det stora altan däcket. Vardagsrum med braskamin som sprider härlig värme. Helkaklat badrum och tre sovrum. Ytterligare en trapp upp så kommer du till vindsvåningen, som består av ett allrum samt ett sovrum. Dalvägen 17 ligger i ett lugnt och familjevänligt område i centrala Rödeby så du har närhet till allt man kan tänkas behöva såsom affärer, skola F-9, idrottsanläggningar, gymnastiksal, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tandläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och bra busskommunikation som tar en till övriga Karlskrona!

  • Plus
Hallbäcks väg 7, Fridlevstad, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 4 apr kl 17:00

Hallbäcks väg 7

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 650 000 kr
163 + 20 m²
5 rum
968 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla om 163 kvm belägen på Hallbäcks väg i Fridlevstad. Här erbjuds du ett bekvämt och trivsamt boende med en rad fördelar. Välplanerade ytor med mycket förvaringsmöjligheter, tre toaletter varav två med dusch. Ljust vardagsrum med intilliggande kök. Köket har inredning i lindblomsgrönt som erbjuder bra förvaring och fina arbetsytor, utgång till uteplatsen och med en stor matplats. Ett av duschrummen renoverades för ca. 7 år sedan och är helkaklat, vilket ger en fräsch och modern känsla. Den tillbyggda vinkeln med egen ingång ger dig möjlighet att använda utrymmet på olika sätt. Använd det som ett separat gästrum, kontor eller kanske som en egen del för tonåringen i familjen. Bergvärme bidrar till en effektiv och ekonomisk uppvärmning av huset, vilket ger dig en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Uteplatsen i västerläge bjuder på soliga eftermiddagar och kvällar. Den plana trädgårdstomten ger även utrymme för lek och spel för hela familjen. Här bor du i en trevlig och lugn gata som sista huset på återvändsgränd, nära till skola, service och kommunikationer. Här finns möjlighet att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Välkommen till Hallbäcks väg!

  • Plus
Pantarholmskajen 4C, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Pantarholmskajen 4C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
24 286 kr/m²

Välplanerad etta med riktigt kök och sovalkov! 35 kvadratmeter en trappa upp i huset med viss havsutsikt och optimal planlösning som erbjuder praktiskt planerat allrum med sovalkov och ett rymligt kök med plats för matbord. Lägenheten är fräsch och har ljusa väggar, fina golv och ett riktigt kök med matplats. Duschrum renoverat vid stambyte i huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt hushållsel. BRF Pantarholmen är en mindre bostadsrättsförening med ett fint läge precis intill Borgmästarefjärden med strandpromenad och småbåtsbrygga. Flera stora renoveringar är genomförda. Solceller på taket. Pantarholmen är en central del av Karlskrona. Här bor du mitt mellan centrum och högskolan. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Havet ligger precis intill och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Västra mark och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad till tågstationen. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till allt vad Karlskrona centrum har att erbjuda!

Ronnebygatan 16, Trossö, Karlskrona kommun

Ronnebygatan 16

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 950 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
3 866 kr/mån
33 051 kr/m²

Med ett centralt läge på Ronnebygatan 16 ligger denna sekelskiftes-tvåa på 59 kvadratmeter. Ljus och trivsam lägenhet högt upp i huset med en härlig rymd med högt i tak. Här finns många välbevarade tidstypiska detaljer så som spegeldörrar, lamprosetter, höga golvlister, dörrposter med speglar och en vacker kakelugn att elda i. Stora vackra fönster i samtliga rum. Ljust kök med en slät vit lucka. Matplatsen i köket är väl tilltagen för att kunna bjuda hem vänner och familj på middagar. Uteplats på loftgången som har en fin inramning av teglade väggar. Ronnebygatan 16 är en attraktiv adress där du bor med ett lugnt cityläge nära havet och Stumholmen och med en kort promenad till centrums utbud av affärer, fik och restauranger. Det bästa av två världar. Frimuraren 5 är en välskött bostadsrättsföreningen med 18 lägenheter och 3 lokaler med bra läge på Ronnebygatan.

  • Hiss
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun

Bredgatan 11

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
5 595 000 kr
183 m²
6 rum
vån 2/3
9 455 kr/mån
30 574 kr/m²

Välkommen till en unik sekelskiftes-etagevåning på centrala Trossö. Lägenheten är byggd 2015 i ett sekelskifteshus. Det moderna möter sekelskiftet med högt i tak och skapar den perfekta mixen med en härlig rymd. Vacker spiraltrappa som blir en fin detalj i den sociala planlösningen där kök och vardagsrum har en öppen planlösning med intilliggande matrum med utgång till balkongen i västerläge med ett lugnt gårdsläge. Lägenheten är hela 183 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. Exklusiva val och en ljus smakfull interiör med stilrent kök med köksinredning från Ballingslöv med en modern lucka i vitt, påkostat med stenskiva och stor köksö som skapar en social plats där hela familjen kan umgås vid matlagningen. Två helkaklade duschrum, samt en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Allrum på övervåningen med fönsternisch med havsglimt, ett master bedroom och gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en generös walk-in-closet. Stort förråd som ligger intill lägenheten. Lägenheten har ingång från trapphuset på båda planen. Bredgatan 11 har ett optimalt cityläge på en lugn gata med stor fin innergård som verkligen är en oas mitt i stan med fina planteringar, flera uteplatser och lusthus. Carport där det finns en plats till lägenheten. I föreningen finns möjlighet att hyra övernattningsrum.

  • Plus
  • Balkong
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 775 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
2 505 kr/mån
41 279 kr/m²

Välkommen till en renoverad 2:a från sekelskiftet med högre takhöjd som ligger på den lugna innergården på bra läge på Trossö. Härliga detaljer som fint ljusinsläpp, djupa fönsternischer och högre takhöjd men trots det en bra planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och köksö. En varsamt renoverad lägenhet med nytt kök samt nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti.

  • Premium
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1101

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 090 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
2 971 kr/mån
40 980 kr/m²

På den mysiga innegården finner ni denna fina 2:a med härligt ljusinsläpp, nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Bostaden disponeras över 51 kvm och 2 rum och kök. En lägenhet som har en trevlig och bra planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helt nyrenoverat men trots detta tidstypiskt kök. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en totalrenoverad lägenhet, på ett centralt och bra läge på Trossö. En ack så charmig sekelskiftare Du slår upp portdörren som bara någon sekund efter slår igen bakom dig. När du sen vänder dig om ser du regnet ösa ner genom portens spröjsade fönster. Du hann hem. Upp genom trapphusets välbekanta kyliga luft. Trots att du har gått i trapporna så många gånger förr, förundras du fortfarande över det mönstrade stengolvet och räcket i mörkt trä som slingrar sig upp genom trapphuset. Nästan precis då, nyper du dig i armen. Välkommen hem till din oas mitt i stan. På Trossö, bara ett par kvarter från havet, reser sig två ståtliga sekelskifteshus med blicken vända mot Västra Prinsgatan. Huset är klädd i ett flackt sadeltak och restaurerad fasad i samma kulör som när det byggdes för snart ett sekel sen. Här bor du mitt i historiens vingslag. Trossö, en ö i skärgården och grunden för Karlskrona, ägdes på 1600-talet av en av traktens bönder. Under den senare delen av 1600-talet tvångsinlöstes marken, Karlskrona grundades och det byggdes broar för att förena Trossö med fastlandet. Några hundra år senare är Trossö Karlskronas hjärta. Husen på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett arkitektritat grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. Det har skapats trivsel i varje ett av husets alla vrån. Varsamt renoverade lägenheter i tidstypisk anda med renoverade kök, helkaklade badrum, intakta planlösningar med sparade detaljer från förr: dubbeldörrar, klassiskt gammalt brädgolv, djupa fönsternischer, höga och detaljrika listverk och stuckatur att häpnas över. Med klassisk, ljus färgsättning adderar du din egen charm i en redan ack så charmig sekelskiftare. Ett boende som med högt i tak och nya balkonger ger dig rymd att leva i. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid?

  • Premium
  • Balkong
Rosenbergsvägen 1, Ramdala, Karlskrona kommun

Rosenbergsvägen 1

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
5 877 m² tomt

Välkommen till Rosenbergsvägen 1, en fastighet med många möjligheter. Med stor och lummig tomt, lada samt uthus. Fastigheten är ett enplanshus med källare. Huset har idag 2 sovrum på entréplan. Här finns möjligheter till odling med många olika ytor att planera på. Här bor du med närhet till förskola, skola och bussförbindelse. Huset är besiktigat och kommer att försäkrats mot dolda fel.

Korvettgatan 4, Björkholmen, Karlskrona kommun

Korvettgatan 4

Villa
Björkholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
5 500 000 kr
195 + 98 m²
7 rum
220 m² tomt

Stadshus med ett attraktivt läge på Björkholmen. Huset är rymligt med sin generösa takhöjd och ca 100 kvm i varje plan. Väl genomtänkt planlösning med ett socialt entréplan med vardagsrum och matrum i fil med intilliggande kök. Ett sovrum på entréplanet. Ett privat övre plan med tre sovrum och rymligt allrum med utgång till balkong i attraktivt västerläge med utsikt över Björkholmens takåsar och havet. Två helkaklade badrum, ett på varje plan och separat tvättstuga i källarplanet. Här hittar vi även en av Björkholmens största tomter, en mysig innergård med planteringar och fruktträd och plats för utemöbler. Boendeparkering utanför dörren. Björkholmen ligger centralt i Karlskrona och erbjuder en bykänsla mitt i stan. Området blandar det gamla Karlskrona med äldre bebyggelse med charmiga små stugor och smala gränder med det allra senaste som Karlskrona har att erbjuda - Kilströms kaj med restaurang precis intill sundet. Saltösund och havet ligger precis intill Björkholmen och här finns bryggor, klippor och badplatser. Om du tar bron över till Saltö så hittar du en av Sveriges finaste badplatser med både sandstrand och bad från klipporna, här finns också en av stans populära fiskrestauranger. Från Björkholmen är det endast en kort promenad till Karlskrona centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Mörtövägen 73, Rödeby, Karlskrona kommun

Mörtövägen 73

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 895 000 kr
116 + 60 m²
5 rum
1 967 m² tomt

Teglad villa med skogen som granne. Trivsam planlösning där nedervåningen erbjuder stora sociala ytor med kök, vardagsrum och matrum i ett fint samband. Köket med matplats och köksinredningen är med en vit ramlucka. Tre sovrum, ett badrum och ett rymligt källarplan med gott om förvaringsutrymme och tvättstuga. Garage och uppfart med plats för flera bilar. På Mörtövägen 73 bor du med skogen som grannen men på behagligt avstånd badsjö och till Rödeby centrum.

Karlskronavägen 78, Rödeby, Karlskrona kommun

Karlskronavägen 78

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 595 000 kr
97 + 77 m²
5 rum
1 508 m² tomt

Ett välplanerat 1,5 plans hus med källare som till stora delar renoverats 2008 och framåt. Bra planerat där entréplanet har ett fint samband mellan de sociala ytorna med kök, matrum och vardagsrum. Vedkamin centralt placerad vilket skapar en mysig känsla och en effektiv värmespridning. Välplanerat kök med en klassisk ramlucka i grått, gott om förvaring och arbetsytor. Stor matplats med öppen planlösning til vardagsrummet. Från matrummet är det utgång till inglasad altan. Entréplanet rymmer även ett sovrum samt ett duschrum där renovering påbörjats. Övervåningen har två sovrum med möjlighet att inreda ytterligare ett rum. Källarplanet har ytterligare ett sovrum samt, tvättstuga/badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Altandäck i samband med entrén i syd-västläge. Uteplats med singel på husets baksida. Här finns flera naturliga avsatser med möjligheter till uteplatser. Baksidan gränsar till ett skogsparti. Uterum. Stora renoveringar som gjorts är: dränering med isodrän, nytt yttertak med betongpannor -08 nya fönster och dörrar -2015 ny panel och tilläggsisolerat -15, renoverat invändigt med nya ytskikt och nytt kök -15. Karlskronavägen 78 ligger i utkanten av Rödeby med närhet till affärer, skola F-9, idrottsanläggningar, gymnastiksal, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tänkläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och bra busskommunikation som tar en till övriga Karlskrona!

Amiralitetsgatan 6B, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 6B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
3 490 kr/mån
26 761 kr/m²

Välkommen till en fräsch och trevlig trea med låg månadsavgift renoverad under 2020-2021. Trea med perfekt planlösning med fönster i två väderstreck. På 71 välplanerade kvadratmeter med mycket ljusinsläpp finner ni stilrent kök, luftigt och inbjudande vardagsrum, två stora sovrum, mycket förvaring samt ett duschrum som är renoverat vid stambytet i bostadsrättsföreningen och en separat gästtoalett. Perfekt boende för dig/er som vill bo med låg boendekostnad i ett modernt hem mitt på Trossö Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fin uteplats, nyrenoverad tvättstuga och tillgång till gästrum är några av de saker som föreningen erbjuder. På Amiralitetsgatan 6B bor ni med närhet till centrum och dess utbud av affärer och restauranger men samtidigt nära Amiralitesparken med lekplats och inbjudande uteplatser.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 40