Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Andersson

Sara Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergslagsvägen 11 A, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Bergslagsvägen 11 A

Lägenhet
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
4 056 kr/mån
10 439 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva en trevlig och renoverad tvårummare i centrala Lindesberg. Här bor du på andra våningen med renoverat kök -19 och renoverat badrum -19. Fräscha ytskikt och en härlig balkong med luftig vy i sydvästläge där du kan njuta av solen hela dagen. Närhet till all tänkbar service såsom restauranger, skola, kommunikation och mataffärer. Stabil förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Norevägen 21C, null, Lindesbergs kommun

Norevägen 21C

Lägenhet
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
550 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
7 051 kr/m²

Välkomna till Norevägen 21C! Nu kan vi stolt saluföra en trivsam trerumslägenhet längst upp i huset med balkong i soligt sydväst-läge. Bostadsrätten fördelar sig på 78 kvm, har en god planlösning och fönster åt två håll, vilket ger ett fantastisk ljusinsläpp. Dessutom erbjuds en hall med plats för avhängning och klädkammare i anslutning, ett trevligt kök med plats för matgrupp, ett rymligt vardagsrum samt både ett badrum och en toalett för extra bekvämlighet. Balkongen som ligger i härligt söderläge når du från både köket och ett av sovrummen. Här bor du på ett lugnt område i en god förening som erbjuder värme, vatten, fast avgift med IMD-el, bredband, TV-baspaket från Telia och fiber inkluderat i avgiften på endast 4146 kr. Ett perfekt boende för dig som vill ha låg månadskostnad! Dessutom erbjuds 4916 kr i den inre reperationsfonden Föreningen erbjuder egen grillplats, en stor samlingslokal med vidhängande övernattningsrum att låna. Dessutom finns bastu, gym, vävstuga, biljard, litet bibliotek och snickeriverkstad. Med fem till tio minuters promenad når du skola, vårdcentral, matbutik, centrum samt god kommunikation med buss -och tågförbindelser. I närheten finns Kyrkbergets trevliga strövområde. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Namnhällsvägen 35, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Namnhällsvägen 35

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 195 000 kr
130 m²
5 rum
605 m² tomt

Välkommen till denna villa om fem rum och kök med genomgående fina ytskikt och en god planlösning. Här på Namnhällsvägen 35 kliver du in i ett väl omhändertaget och barnvänligt hus om 130 kvadratmeter. Bostaden har gott om sociala ytor, lättmöblerade rum, öppen spis och fräscha ytskikt. Ett ljust och fräscht kök renoverat -08, entréhall med klinkergolv, golvvärme och skjutgarderober renoverad -18 samt badrum på övervåningen renoverad -14. En lättskött och mysig trädgårdstomt med uppvuxna fruktträd och bärbuskar. Här kan du njuta av solen stora delar av dagen! En inglasad altan som förlänger säsongen med trädäck byggt -20 i anslutning. Altanen har fått nytt tak -21. Fiber finns installerat. Garage med förråd. Varmt välkomna att föranmäla ert intresse!

Visar alla 3