Mäklare Kristin Jauch

Kristin Jauch

Om mig

Sedan många år har jag världens bästa yrke – jag får jobba som mäklare, får träffa härliga kunder och får hjälpa till med bostadsaffärer. Jag är personlig, flexibel, noggrann, seriös och engagerad i varje liten detalj i en affär och försöker alltid att överträffa alla kunders förväntningar. Jag bor i Sörsjön (Malung-Sälens kommun) och är verksam i mina hemtrakter i Norra och Västra Dalarna och finns mest i Idre eller på vårt kontor i Särna eller i Sörsjön.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Välkomna till Brf Dähliedrömmar - Boendet som har allt och lite till!, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
  • 11 lediga bostäder

Välkomna till Brf Dähliedrömmar - Boendet som har allt och lite till!

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
fr. 3 795 000 kr
71-95 m²
3-4 rum
3 751 kr/mån

Boendet som har allt och lite till - Välkomna till Brf Dähliedrömmar! Nu uppförs femton exklusiva fjällägenheter på Idre Fjäll i ett högt och privilegierat läge som erbjuder en enastående möjlighet till unik boendeupplevelse. Ski In & Ski Out precis intill Västbacken, Pernillabacken och Stugbybacken, nya gondolen som svävar över tomtgränsen och ett stenkast till fantastiska längdspår och cykelleder. I treplanshuset Dähliedrömmar blir det fem ytsmarta och välplanerade lägenheter per plan med hög standard rakt igenom. Här hittar du allt du drömmar om - socialt umgänge, 6-8 bäddar, kamin, bastu, skidförråd, parkeringsplats och lite till som t.ex. vinkyl och möjlighet för elbilsladdning. Alla lägenheter är möblerade och utrustade redo för inflyttning och befintligt lösöre ingår i upplåtelsen av bostadsrätt. Varje lägenhet har stor uteplats eller balkong med milsvid storslagen utsikt på en av de högst belägna tomterna på fjället. Bli inspirerad av videon som visar upp det unika läget! Detta fantastiska hus byggs av det omtyckta, seriösa och mycket erfarna lokala företaget Norrdala Bygg AB. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Säljstart på våren 2024, vi kommer att komplettera med mer information löpande - anmäl ditt intresse redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Saturnusvägen 20, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår
Saturnusvägen 20, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 2
Saturnusvägen 20, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 3

Saturnusvägen 20

Tomt
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
1 496 m² tomt

BUDGIVNING avslutas onsdag 16/4 kl 14:00! ** Högt upp i Saturnusområdet på Idre Himmelfjäll ligger denna fina tomt på hela 1 496 kvm med mycket fin utsikt. Tomten ligger med längdspåret och backen i närheten och gångavstånd till närmsta lift och restaurang. Området ligger strax bredvid nedfarten Snöflingan som har anslutning till barnens favoritområde – Flingas barnland med sitt 100 m åkband, liftkarusell och pulkabacke. Strax söder om Saturnusområde finns transportväg för snöskotern som tar er ut på SOND (Snöskoter Område Norra Dalarna) 180 mil preparerade leder. Tomten har en mycket generös byggrätt som ger upp mot 300 kvm byggnadsarea. Himmelfjäll erbjuder skidåkning för hela familjen, fantastiska längdspår, skoteråkning, snöskovandring och afterski på den nya Restaurangen Renen och Älgen. Även mycket omväxlande barmarksaktiviteter är många i nejden: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana". Välkomna att upptäcka ett härligt fjäll som expanderar hela tiden. Ett 3-årigt uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll ingår. Fastighetsägaren har betalt del av VA avgiften. Tomten är du välkommen att besöka när det passar dig. Vi finns här om du har frågor! Kontakt till kontoret Särna-Idre: 0253-31000 | [email protected]

  • Premium
Idre Fjäll Vägen 831 E, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Idre Fjäll Vägen 831 E

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
38 m²
3 rum
vån 2/2
1 495 kr/mån
49 868 kr/m²

Denna ljusa och fräscha hörnlägenhet med fönster åt tre väderstreck är belägen på populära Idre Fjäll med bästa ski-in-ski-out läge. Du får chansen att köpa en fin lägenhet i en av få bostadsrättsföreningar som är helt obelånade och dessutom har en mycket bra likviditet! Här finner du ett väl omhändertaget, renoverat boende med modernt, fullutrustat kök, 4 bäddar i två sovrum och ytterligare 2 bäddar i allrummet (bäddsoffa) - 6 bäddar totalt. Säljaren har även satt in en avslappnande infraröd bastu. På den soliga balkongen i västläge har man fin utsikt över de Norska fjällen. Säljaren hyr ut i egen regi via sin mycket välbesökta hemsida www.fjallidre.se och generar fantastiska hyresintäkter på 70-90 tkr (netto) per år. Är man intresserad kan man diskutera övertagande av hemsidan med säljaren. Inventarierna och husgeråd ingår så att lägenheten är redo för uthyrning. Tillträdet enligt överenskommelse. Attraktivt med detta läge högt upp i Söderbyn är att det är riktigt ski-in-ski-out där du tar av och på skidorna precis utanför dörren. Vill du hellre åka längdskidor är det inte långt till spåren - 150 meter upp på fjället passerar "Fjället runt". Välkommen att boka din visning med oss!

  • Plus
  • Balkong
Fiskartorpsvägen 68, Kringelfjorden, Älvdalens kommun

Fiskartorpsvägen 68

Villa
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
56 m²
4 rum
265 m² tomt

I populära Kringelfjorden säljs en välskött, utbyggd stuga med kamin, stor altan, skotergarage och vallabod. Genom utbyggnationen erbjuder stugan tre sovrum, varav ett med dubbelsäng och ett rymligt, ljust och mysigt allrum med braskamin och utgång till den stora altanen. Under den tillbyggda delen finns utrymme för förvaring. Skotergaraget med värmefläkt har en verkstadsdel eller vallabod med isolerglasfönster och isolerade väggar och tak. Fastigheten har ett fint läge mot grönområdet och är väl utnyttjat och stugan har genomgått omfattande renoveringar. Populära Kringelfjorden har ett stort utbud av friluftsliv och utomhusaktiviteter. Här finns skidspår, skoterleder, fiskevatten, bärmarker och mycket mer. Endast 30 min med bil till de alpina anläggningarna Idre fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Även skidanläggningarna i Sälenområdet finns inom rimligt avstånd. I Kringelfjorden finns en samfällighetsförening med egen hemsida som är värd ett besök: http://kringelfjordens-stugby.se Välkommen att boka din visning med oss!

Nedre Hjelmbackevägen 9, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun

Nedre Hjelmbackevägen 9

Tomt
Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 057 m² tomt

Nu säljs en fantastisk tomt på Idre Fjälls nya område Hjelmbacken - en tomt med bästa utsikt över fjällvärlden. Tomten har dessutom bästa ski in - ski out läge med backen ”Dalarnas Längsta” och längdspåret, "Fjället runt" precis nedanför tomten. Tomten ägs idag av ett företag som bildades enbart för fastigheten - det går att ta över företaget om man önskar. I så fall sparas lagfartsavgiften på ca 47 tkr! Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället. Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns. Tillträde enligt överenskommelse. Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Tågbärsvägen 5, Näsfjället, Malung-Sälens kommun

Tågbärsvägen 5

Tomt
Näsfjället, Malung-Sälens kommun
PI Fastighetsförmedling
595 000 kr
1 809 m² tomt

I direkt närhet till Näsfjället har ni nu chansen att köpa en stor tomt på över 1800 kvm som ligger nära både längd- och skoterspår. Tomten har ett naturskönt och lugnt läge i en återvändsgränd med utsikt över Näsfjället. Del av elanslutningsavgiften redan erlagd! Du som älskar lugn och ro, natur och ett aktivt friluftsliv har allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint på Näsfjället, bara 2 km bort när anläggningen är i drift (inte just nu). Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Näsfjället mycket att bjuda på: närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, cykling, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Närmaste affär, bensinstation, restaurang och spa finns i Sörsjön ca 1 mil bort. Till Stötens alpinanläggning och den nya flygplatsen är det bara 4-5 mil, till Sälenfjällen 5-6 mil. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Plus
Petterskiftets väg 4, Grövelsjön, Älvdalens kommun

Petterskiftets väg 4

Tomt
Grövelsjön, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
550 000 kr
1 027 m² tomt

Drömmer du om en plats att kalla hem, där fjällen omfamnar dig i en fridfull och naturnära miljö? Då är denna fantastiska tomt i Storsätern i Grövelsjön, den perfekta möjligheten för dig! Med ståtliga fjäll som din granne och en känsla av lugn som omger dig, erbjuder denna tomt en unik möjlighet att skapa ditt drömboende mitt i naturens skönhet. Oavsett om du drömmer om att bygga en fjällstuga för avkoppling och återhämtning eller en stuga för äventyr och utforskning, så är denna plats det perfekta valet. Upplev förtrollningen av Grövelsjöfjällets natur och njut av alla de aktiviteter som området har att erbjuda året runt - skidåkning genom gnistrande snö, vandring bland fjällens toppar, fiske i kristallklara vattendrag och uppfriskande bad i Grövelån ett stenkast från tomten. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett liv nära naturen. Välkommen att besöka tomten när det passar er. Kontakta oss idag för mer information om möjlighet att äga din egen plats i paradiset vid Grövelsjöfjällen.

Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun
Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun, bild 2
Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun, bild 3

Hjelmbackevägen 23

Tomt
Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 047 m² tomt

På "Gräddhyllan" Hjelmbacken som det mest exklusiva området heter på Idre Fjälls sydvästra sluttning finns nu chans att köpa en tomt om 1047 kvm som sluttar mot utsikten. Området ligger ca 750 meter över havet och har en svårslagen utsikt! Ski-in-Ski-out läge med längdspåren som går runt området och som tar dig smidigt till de alpina nedfarter ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken”. Tomten erbjuder ett fantastiskt läge med skogen på baksidan och tomten sluttar mot utsikten. Här kan du förverkliga ditt drömboende! Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske , milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Premium
Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Liftvägen 4

Lägenhet
Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 125 000 kr
83 m²
6 rum
vån 1/3
3 191 kr/mån
37 651 kr/m²

I toppläge vid Högfjället säljs en attraktiv lägenhet med uteplats som har utsikt över backen, med hela fem sovrum och med mycket bra uthyrningsintäkter. Lägenheten har 8 bäddar fördelat på två sovrum med dubbelsängar, ett med våningssäng och två med enkelsängar, ett allrum med matplats, soffhörna och utgång till uteplats. En rymlig hall med två torkskåp och gott om plats för allas ytterkläder, fullutrustat kök, två badrum varav ett med tvättmaskin och en bastu kompletterar denna praktiska lägenhet. HC Ski Lodge ligger centralt på Högfjället med gångavstånd till liften, affärer, restauranger, nöjen, gym och spa. Nedanför området finns fina, välpreparerade längdspår som sträcker sig ända till Tandådalen. Hållplats för skid -och badbussen ligger ca 70 meter från entrén. Sälenfjällen är en mycket populär året-runt-destination med skid- och skoteråkning vintertid och cykling, vandring, höghöjdsbana etc under barmarkssäsongen. Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 20 minuters bilväg. Uthyrningsavtal finns med SkiStar t.o.m. sista maj 2024. Köparen får själv bestämma om uthyrningen ska fortsätta med SkiStar eller på egen hand. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Dähliehöjden 14, Selita 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dähliehöjden 14, Selita 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/3
4 258 kr/mån
36 031 kr/m²

Högt upp i Dähliebyn med fantastisk utsikt, uteplats och ski-in ski-out ligger denna fina lägenhet med praktisk planlösning i markplan. Med tre sovrum och sina totalt tio bäddar, två badrum och stora sociala utrymmen lämpar sig boendet för den stora och den lilla familjen. Från allrummet går man ut till den stora uteplatsen som ligger i soligt läge hela dagen och erbjuder fantastiska öppna fjällvyer. Det finns även mysig braskamin, värmande bastu, praktiskt torkskåp, 2 laddstolpar för laddning av elbil och gemensam vallabod. Närmare till längdspår går inte - längdspåret "Fjället Runt" går bara några meter från husets baksida och närmaste alpina backe och lift ligger inom stakavstånd. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, vandrings- och MBT-leder, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - de sista åren låg intäkten kring ca 160 000 - 165 000 netto netto (efter Idre Fjäll dragit provisionen). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

  • Uteplats
Jupitervägen 14 - F1, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Jupitervägen 14 - F1

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/2
3 819 kr/mån
38 036 kr/m²

På Himmelfjäll har du chansen att köpa en mycket smakfullt inredd lägenhet med fantastisk planlösning, bastu och uteplats som ligger direkt intill Sagaliften och nedfarten Trolltrillet. Lägenheten F1 på Jupitervägen 14 ligger i Jupiterområdet, nära till allt - du ser liften och längdspåret från fönstret och har gångavstånd till restaurangen Renen & Älgen. Här behöver du inte bilen för att tar dig runt. Huset blev inflyttningsklart vid årsskifte 2021/2022 och säljaren har inrett lägenheten med mycket fin fjällkänsla och köparen får överta merparten av inventarierna utan extra kostnad! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök med mysig kamin bjuder in till umgänge efter en hel dag med aktiviteter. Eller så sitter ni på uteplatsen i soligt sydvästläge med en kopp kaffe. 6-8 bäddar rymmer de väl disponerade 84 kvm med fyra rum och kök och två badrum med bastu. Även teknikrum med värmepump, torkskåp och tvättmaskin inklusive torktumlare finns. Säljaren har installerat en smart elbilsladdare som går att fjärrstyra för hyresgäster och har fixat en privat del i det separata skidförrådet. Lägenheten är efterfrågad i uthyrningen och generar bra uthyrningsintäkter - de sista 1,5 åren låg intäkten kring ca 120 000 kr netto (efter Himmelfjälls provision). Uthyrningsavtal med Himmelfjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Säljaren tar med sig några prydnadsföremål och personliga tillhörigheter. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - det fantastiska Idre Himmelfjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana".

  • Uteplats
Alpinvägen 853, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Alpinvägen 853

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
51 m²
3 rum
vån 1/2
3 124 kr/mån
52 941 kr/m²

En praktisk, fräsch, närmast nyproducerad lägenhet med 8 bäddar, bastu, högt läge och direkt ski in / ski out läge till ”Dalarnas Längsta”! Här hittar du allt på du behöver till ett fantastiskt pris på väldisponerade 51 kvm: välutrustad mindre köksavdelning med spis, diskmaskin, micro, kyl och frys. Matplats och en mindre TV – hörna. Sovrum 1 och 2 har en dubbelsäng och sovrum 3 har två våningssängar. WC med dusch, en värmande bastu och tvättmaskin/torktumlare. Det finns även torkskåp, skidförråd, och vid lägenhetens parkeringsplats motorvärmaruttag inklusive laddning för elbil. Perfekt placering på Idre Fjäll - såväl Dalarnas Längsta men även längdskidspåren och cykelleder går precis bakom fastigheten och erbjuder väldigt många olika leder, bland annat fina "Fjället runt". Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året-runt aktiviteter i hela Sverige. De milslånga längdspåren, flera alpina nedfarter i olika nivåer som under sommaren förvandlas till ett paradis för cykelentusiaster. Stora naturområden i omgivningarna med vandringsleder, orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - det sista året var intäkten ca 140 000 kr brutto. Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss för bokning av visning!

Dähliehöjden Fjällripan 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dähliehöjden Fjällripan 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/2
4 516 kr/mån
33 505 kr/m²

Mysig lägenhet i fantastiskt läge på höjden i Dähliebyn med stor altan och underbar fri utsikt. Lägenheten ligger i markplan och har hela 10 bäddar fördelat på två sovrum med vardera 2 våningssängar samt ett rum med dubbelsäng. Öppen planlösning i allrummet med matplats, braskamin, TV - hörna med plats för alla och utgång till den stora altanen. Välutrustat kök med spis, diskmaskin, micro, kyl och frys. Mycket praktiskt med två WC och duschar, även bastu, torkskåp, förråd för skidor och utemöbler och gemensam vallabod finns - vad mer kan man önska! Huset Fjällripan ligger i närheten till pisten Stugbybacken och Dalarnas längsta, milsvida längdspår, MTB-leder och vandringsleder. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - de sista åren låg intäkten kring ca 200 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

  • Plus
  • Balkong
Tjärnvallen 311, Tjärnvallen/Fulufjället, Älvdalens kommun

Tjärnvallen 311

Villa
Tjärnvallen/Fulufjället, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
995 000 kr
102 m²
4 rum
876 m² tomt

Vid foten av Fulufjället nära skoterled i trevliga Tjärnvallen har du chansen att köpa ett fint hus med fyra rum på två plan. Tjärnvallen har ett fantastiskt gemenskap - här använder man "Glada Ladan" med festlokal, en bastu och badtunna och fiskedammar gemensamt! Huset har kök, kontor/sovrum, allrum, badrum och extra toalett på nedre plan och två stora sovrum och en sovalkov i kattvinden på övre plan. I Tjärnvallen tar du dig ut på milsvida skoterleder, det finns längdspår och fina utflyktsmål som t.ex. "Forsarna" och "Njupeskär" (Sveriges högsta vattenfall) nära. Huset vid foten av Fulufjället kan vara utgångspunkt för fina vandringsturer, eller så plockar man bär och svamp i närområdet. Huset säljs med de flesta möbler. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 2
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 3

Ljungstigen 120

Tomt
Fjätervålen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
1 433 m² tomt

Mitt i Fjätervålen säljs nu en stor, fantastisk tomt på lugnt återvändsgränd nära backen och längdspår! Mycket generöst byggrätt på totalt 172 kvm där huvudbyggnaden ska vara ett fristående fritidshus på max 160 kvm i en våning med inredd vind alternativt souterrängvåning plus förråd/garage. En fin, lätt sluttande fjälltomt med utsikt över fjället mitt i skidåkningsparadiset. I Fjätervålen hittar ni skidåkning för alla: 18 fina pister och 48 km längdspår, allt välpreparerat för alla typer av skidåkare. Fjätervålen har en vision: Nordens mest hållbara fjälldestination - man arbetar just nu för fullt med detaljplanen för en ny, modern och hållbar fjälldestination. Läs mer på www.fjatervalen.se Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skidåkning anslutning till SONDS 180 mil fantastiska skoterleder. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång! Men även i den snöfria tiden har Fjätervålen mycket att bjuda på: bad, paddling och fiske i närliggande Lill- och Stor-Fjätan, fina vandringsleder, bär- och svampplockning. Närmaste affär finns i Fjätervålen under säsongen och året runt på Idre Fjäll (2,5 mil), Idre by (3 mil) och i Särna (4 mil). Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Premium
Glitterstigen 10B, Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun

Glitterstigen 10B

Radhus
Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
75 m²
5 rum
4 602 kr/mån
35 933 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad bostadsrätt i Idre, en parhushälft med kamin, bastu, uteplats, skidbod. Här erbjuds 75 kvm och totalt 8 bäddar som fördelar sig över två plan. Bostaden är mysig och har en varm och härlig känsla. Tillsammans med vänner och familj kan ni njuta av trevliga middagar efter en hel dag med aktiviteter i det välkomnande köket med matplats och soffgrupp framför mysig kamin i anslutning. Härifrån nås även den egna uteplatsen. Vidare på entréplan återfinns ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng, badrum som är helkaklat, en värmande bastu och praktisk tvättmaskin! På övre plan finns ett "familjerum" med dubbelsäng och våningssäng, ett allrum och ytterligare ett badrum. Bostaden har flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Idre utvecklas och expanderar hela tiden! Nytt för i år är den nya skidbussen som stannar precis utanför området och tar dig till alla skidanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Om du en dag känner för att åka på ett nytt äventyr så kan du ta bussen till fantastiska Grövelsjön! Du har egen parkering vid bostaden så nu kan du lämna bilen hemma. Läs mer om avgångar här: https://www.skidbussen.se/. Glitterstigen ligger på höger sida när du åker från Idre by upp mot fjällanläggningarna. Ett område som expanderar och här växer nya bostadsrätter fram. Området är naturnära och du kan ta dig till SONDS 180 milslånga skoterleder från huset. På sommaren förvandlas det naturen till fina cykel och vandringsleder. Du får fullt med aktiviteter i närområdet både sommar och vinter. Sedan är Idre Fjäll en stor anläggning vinter som sommar. En utvändig skidbod ger utrymme för dina friluftsartiklar. Vissa möbler kan följa med vid köpet. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Det föreligger inget uthyrningsavtal så man kan disponera lägenheten helt fritt. Upplev denna bostad på plats med oss! Vi bokar en tid med dig för visning. Tills dess kan du ta del av den digitala visningen i annonsen!

  • Uteplats
Dähliehöjden 2 - Bergänget 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Dähliehöjden 2 - Bergänget 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
84 m²
5 rum
vån 1/3
4 241 kr/mån
46 429 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en renoverad lägenhet på markplan med 8 bäddar som har fyra sovrum, varav två med dubbelsängar, allrum med matplats, TV och soffa, ett välutrustat kök, två badrum och en bastu. Från allrummet har man utgång till en uteplats med underbar utsikt. Skidförråd och parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår. Laddstation för elbilar finns på Idre Fjäll men det finns även en möjlighet att installera en laddstolpe. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter -det sista året var intäkten 230 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Får en känsla för läget i toppklass med vår inspirationsvideo. <a class="text-link" href="https://www.youtube.com/watch?v=7RQoL2Fg9LQ" target="_blank" rel="noopener noreferrer">https://www.youtube.com/watch?v=7RQoL2Fg9LQ/</a> Huset Bergänget är beläget på höjden i Dähliebyn på Idre Fjälls Sydvästra sluttning. Läget är fantastiskt och ger utsikt mot svenska- och Norska fjällen och är i direkt anslutning till Idre Fjälls Stugbybacken och Dalarnas längsta, längdspår och MTB-leder. Idre Fjäll är en året-runt-destination och erbjuder något för alla. De milslånga längdspåren, flera alpina nedfarter i olika nivåer som under sommaren förvandlas till ett paradis för cykelentusiaster och vandringsleder. Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Idre Fjäll expanderar och har storslagna planer på utbyggnation av hela destinationen med nya nedfarter, liftar, restauranger och mycket mer.

  • Plus
  • Uteplats
Saturnusvägen 3 - C6, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 - C6

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
71 + 20 m²
5 rum
vån 0/2
5 596 kr/mån
37 324 kr/m²

FULLT MÖBLERAD REDO FÖR INFLYTT! Smakfullt fullmöblerad bostad till fantastiskt pris i en fjällsaga i magisk natur i Idre Himmelfjäll, ett stenkast från pistar och MTB leder. Hit kommer du för att njuta av Idres alla aktiviteter som finns året om, lika så rekreation. Lägenheten är på 71 kvm boarea och 20 kvm biarea, biarea nyttjas som boarea, alla sovrum har fönster. Lägenheten är utrustad med två badrum varav ena med värmande bastu med mysiga LED-spots, 4 sovrum, ljust kök från Marbodal med inbyggd vinkyl och en egen uteplats om 30 kvm. Hit kan vänner och familj följa med, med sin goda plats för hela sällskapet. Tillhörande förråd finns för skidor och cyklar, egen parkeringsplats precis utanför och parkering med möjlighet att ladda elbil och generöst med gästparkering, 13 st. Mer information om kalkyl för uthyrning, frågor och svar m.m finns under dokument. För acceptpriset får man lägenheten fullmöblerad! Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Du är välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ursa Minorvägen 4, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Ursa Minorvägen 4

Tomt
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
1 260 m² tomt

På Himmelfjäll har du chansen att köpa en fin, stor, lättbebyggd tomt med grönområdet som granne och som ligger direkt intill Sagaliften och nedfarten Trolltrillet. Ursa Majorvägen 4 ligger i Mercurius område, nära till allt - du ser liften och längdspåret från fönstret och har gångavstånd till restaurangen Renen & Älgen. Här behöver du inte bilen för att tar dig runt. Med de stora tomterna i området och grönområdet nedanför är det mycket plats mellan husen och du har fin utsikt över Norska fjällen. Ett 3-årigt uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll ingår. Fastighetsägaren har betalt del av VA avgiften och har redan bekostat en nybyggnadskarta. Tomten är redo för bebyggelse: VA, el och fiber är framdragen till tomtgräns (anslutningsavgifter tillkommer). Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 250 kvm med en byggnadshöjd upp till 6m. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - Idre Himmelfjäll med 22 nedfarter och åtta liftar och en topp 872 meter över havet. Området är anpassat för våra mindre åkare och även för de äldre. Idre Himmelfjäll har nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fortsätter att växa som alpinanläggning. Det fantastiska fjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Mer nytt för i år är den nya restaurangen Älgen och Renen som har à la carte och barnvänliga måltider. Utveckling sker hela tiden! Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana". Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Plus
Piscesvägen 11, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Piscesvägen 11

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
133,5 m²
6 rum

Välkomna till Idre Himmelfjäll och en toppmodern nyproducerad fjällstuga med fin utsikt. Här på Piscesvägen möter du en fjälldröm med stora härliga spröjsade fönster, träfasad, altan och en entre belagd med gatsten. När du kliver in i huset får du direkt en känsla av fjällen och att här vill jag spendera mina lediga dagar. Planlösningen är genomtänkt med klinker på golv i hallen och ett fönster för ljusinsläpp, tre sovrum på entréplan, badrum med bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch, tvättpelare, torkskåp och bergvärmepump. Det magiska med huset är dess allrum med ljusinsläpp från stora fönster ända upp till tak och värmande kamin som är centrerad i rummet. Planlösningen är öppen mot köket som är välutrustad. Du får plats med en stor matgrupp upp till 14 personer. Huset har även en övervåning med två sovrum och toalett. Dessutom finns ett allrum som är perfekt som tv-rum eller kontor. Smarta val av material med kök från IKEA som erbjuder lång garanti, det är perfekt vid uthyrning. Ta chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad fjällstuga i sagolika Himmelfjäll! Himmefjäll expanderar hela tiden och utvecklar sina aktiviteter med nya liftar och nedfarter, restauranger m.m. Om du önskar kan du köpa till möbelpaket som även inkluderar uppsättning i rummen. Då kommer du till en färdig och möblerad stuga! Även ett skotergarage kan gå att få som tillval. Ett skidförråd ingår och finns i huset. Bilderna är inspirationsbilder från visningshuset som står på Colestiumvägen 2. Visningshuset på Colestiumvägen genererade mycket fina uthyrningsintäkter: från påsk 2022-påsk 2023 intäkter efter provision på ca 240 000 kr. På Piscesvägen 11 väljer ni själva om ni vill hyra ut, inget krav föreligger. Tillträde vår/sommar 2024. För bokning av visning i Colestium 2 - kontakta oss. Välkomna att besöka tomten Piscesvägen 11 när det passar dig. Kontaktuppgifter till oss på Särna-Idre kontoret: 0253-31 000 | [email protected].

  • Plus
  • Uteplats
Nedre Parkbyvägen 8, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Parkbyvägen 8

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
1 103 m² tomt

Välkommen till nya området Nedre Parkbyvägen på Idre Fjäll med fina tomter som är utspridda och har naturen som granne! Det är unikt på Idre Fjäll att det är så stort avstånd mellan tomterna. Nedre Parkbyvägen 8 är en hörntomt om 1103 kvm med generös byggrätt - här får man bygga fristående hus med byggnadsarea på 150 kvm och en byggnadshöjd på 5,5m, även sutteränghus är möjligt. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Denna tomt är en av bara väldigt få på Idre Fjäll där du får åka skoter direkt från tomten ut till närliggande skoterspår. Nedre Parkbyvägen ligger som första område nedanför infarten till Idre Fjälls centrum - under vägen kommer det byggas en skidtunnel för lätt framkomlighet till skidstadion. I anslutning till tomtområdet går "Snowparken" som du enkelt tar dig till. Även fantastiska längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Plus
Topphedenbacken 18, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Topphedenbacken 18

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
143 m²
6 rum
1 931 m² tomt

Med glädje presenterar vi nu ett gediget timmerhus med härligt fjällkänsla högt upp på Topphedenbacken. Ett hus i modern tappning där snickarglädjen lyser igenom i hela stugan. Här kan du skapa nya fina minnen i ett hus byggt 2017 med hela 5 sovrum, 2 badrum, stort kök med god yta för umgänge och likaså vardagsrum med braskamin. Här kan hela familjen och vänner trivas tillsammans då huset erbjuder hela 143 kvm. Vidare finns en rymlig altan med vedeldad badtunna och god plats för lounge grupp. Från altanen har du fin utsikt mot Himmelfjälls skidbackar. Effektiv uppvärmning med vattenburen golvvärme i betongplattan med bergvärmepump. Stugan är har en genomtänkt planlösning och utemiljö för att trivas årets alla årstider! Ett stenkast från stugan går skidbackarna och längdspår - nästa säsong även med nytt spår "Fjället runt"! Med enkla medel tar du dig till skoterspåret. Idre Himmelfjäll växer och fler nedfarter och liftar planeras. Nyligen har en ny restaurang öppnat på fjället, Renen & Älgen som även har en mindre affär. Idre är en storsatsande destination på året runt aktiviteter - förutom Himmelfjälls 23 nedfarter och längdspår finns det full med aktiviteter på sommarhalvåret. På sommaren förvandlas vinterparadiset till en sommardestination med MTB leder, fjällvandring och klätterbana m.m. Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde kan ske enligt överenskommelse (tidigast i slut av januari 2023). Det föreligger uthyrningsavtal med Himmelfjäll som övertas och det finns redan några bokade veckor, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Det är enbart vecka 9 som inte genererar intäkter men är bokat av ägaren. År 2021 har stugan genererat ca 280 000 kr nettointäkter (dvs. efter provision)! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll.

  • Plus
  • Uteplats
ÄLVDALEN GÖRDALEN 1:18, 1:19, 1:20, 1:21, Gördalen, Älvdalens kommun

ÄLVDALEN GÖRDALEN 1:18, 1:19, 1:20, 1:21

Tomt
Gördalen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
285 000 kr
1 496 m² tomt

I populära Gördalen saluförs nu 4 stycken tomter. Gördalen är känt för sitt fantastiska läge i Norra Dalarna -hit åker många för att åker skoter. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint i både Idre, Fjätervålen och Sälen. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Gördalen mycket att bjuda på: fina Görälven med bra fiske, närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Gördalen är en liten by med stort engagemang för folket och turismen. Byn har en bystuga som är aktiv och erbjuder mat, dryck och event. Gördalen har en egen hemsida som beskriver flertalet aktiviteter, skoterkarta och mycket mer - ta gärna del av informationen https://www.gordalen.nu// Ta chansen att bli ägare av en tomt för att förverkliga din fjälldröm! Du kan köpa enbart en tomt för 285 000 kr men säljaren ser även gärna om du är intresserad i hela området med alla 4 tomter - då är säljaren öppen för en diskussion om förmånliga priser för helheten. Du är välkommen att besöka tomten när det passar dig - kontakta oss för era frågor.

  • Plus
Bygdegårdsvägen 2, Idre by centralt, Älvdalens kommun

Bygdegårdsvägen 2

Villa
Idre by centralt, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
52 + 2 m²
2 rum
677 m² tomt

Centralt i Idre by, mittemot affären och nära till sjön finns denna mysiga lilla villa till salu. Bo i ditt eget två-rums-hus på en lättskött trädgårdtomt. Här finns stort kök med matplats och luft-luft-värmepump, renoverat badrum med tvättmaskin, sovrum med dubbelsäng och garderober och ett sovrum/allrum med bäddsoffa och garderob med skjutdörrar och belysning. På den takade farstun har du plats för utemöbler. Här bor du med gångavstånd till allt: skola, dagis, affärer, restauranger, systembolag och även till sjön. Elljusspår och skoterleder är nära och till de alpina anläggningar Idre Fjäll och Himmelfjäll är det endast 10 minuters bilväg.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 24