Mäklare Pierre Fritz

Pierre Fritz

Om mig

Pierre är en erfaren målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar sälj. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser han alltid till att överträffa sina egna och sina kunders högt ställda mål och förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter! Pierre har arbetat som fastighetsmäklare både i Kalmar och i Göteborgs innerstad där han har varit den ledande mäklaren i Vasastaden och Kungshöjd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brändtorpsvägen 3, Getingen, Kalmar kommun
  • Kommande
Brändtorpsvägen 3, Getingen, Kalmar kommun, bild 2
Brändtorpsvägen 3, Getingen, Kalmar kommun, bild 3

Brändtorpsvägen 3

Villa
Getingen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

Pris saknas

175 m²

7 rum

945 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 30-talshus, där charm och moderna bekvämligheter möts på ett strålande sätt. Tack vare solcellsanläggningen, den nya värmepumpen och en energismart renovering har huset mycket låga driftkostnader. Under 2022 har man i det närmaste lyckats producera lika mycket energi som man har förbrukat - något som är tämligen unikt på äldre hus med karaktär och charm. Detta hus är verkligen en pärla, med enastående kvalitet och en social planlösning som är perfekt för både familjer och sällskapliga personer. Inuti huset kommer du att hitta vackra originaldetaljer som ger huset en unik karaktär och en tidlös känsla. Men trots sin klassiska charm har huset också moderna bekvämligheter och en social planlösning. Husets hjärta är utan tvivel det fantastiska köket som totalrenoverades 2021. Köket är väl tilltaget med gott om svängrum för hemmakockarna, med noggrant utvald maskinell utrustning och exklusiva material märks det att ingenting har lämnats åt slumpen. Utöver köket så har huset idag 4st sovrum, en matsal, ett vardagsrum och ett allrum som idag brukas som kontor. Utöver detta så erbjuds två fullutrustade badrum och funktionella biytor i form av ett Annex (gästrum), dubbelgarage och en välskött källare. Den på sommaren helt insynsskyddade trädgården med baksida i söderläge är en dröm för trädgårdsentusiaster och ger dig möjlighet att njuta av solen hela dagen. Här kan du koppla av, umgås med vänner och familj, och njuta av en grillkväll eller bara sitta och koppla av i trädgården. Trädgården är förgylld av både bärbuskar och fruktträd, något som nuvarande ägare tagit lika väl hand om som det fina bostadshuset.

  • Premium
Munskänksgränd 15, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Kommande
Munskänksgränd 15, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Munskänksgränd 15, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Munskänksgränd 15

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

Pris saknas

169 m²

6 rum

1 008 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem i populära Lindsdal. Denna familjevilla är en perfekt kombination av 70-talscharm och moderna lösningar och har allt som en familj kan önska sig. Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum med en öppen planlösning, vilket ger en känsla av rymd och harmoni. Köket är väl utrustat, socialt och har plats för såväl matlagning som socialt umgänge. Det finns totalt tre sovrum i huset, vilket gör att hela familjen kan sova bekvämt och privat. Det som verkligen sätter denna villa över toppen är den fantastiska uteplatsen i sydväst. Här kan du njuta av solen hela dagen och ta in de vidsträckta och fria vyerna, perfekt för mysiga kvällar med familj och vänner. Huset ligger i ett mycket barnvänligt område, med närhet till förskolor och skolor. Området är lugnt och tryggt och perfekt för en aktiv familj.

  • Premium
Vintergatan 12, Berga, Kalmar kommun
  • Kommande

Vintergatan 12

Villa
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB

Pris saknas

260 m²

10 rum

972 m² tomt

Trevlig hyresfastighet med behändig storlek och med en ägarlägenhet om ca 100 kvm om köparen så önskar. Fastigheten har ytterligare två lägenheter om 4 rok och ca 100kvm vardera plus en vindsvåning om ca 60 kvm (2 rok). Totalt ca 260 kvm och med en intäkt på ca 300,000kr/år (ej förhandlad). Dessutom finns en hel källare med ett flertal förråd och tvättstuga med uppdaterad maskinpark. Fastigheten har ett lugnt och trevlige läge på attraktiv adress i Berga. Trädgården är väl tilltagen och erbjuder uteplats för lägenheten i entréplan, uppställningsplats för bilar och potential för garage. Fastigheten genomgick en rotrenovering på 80-talet och diverse renoveringar har skett löpande sedan dess.

Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun
  • Kommande
Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Sturegatan 13, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Sturegatan 13

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Pontuz Löfgren AB

Pris saknas

116 m²

4 rum

1 083 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett mycket fint, välplanerat och välskött hus på populära Sturegatan i Nybro. Här erbjuds ett högkvalitativt boende med såväl generösa umgängesytor och välplanerade sovrum som en stor och generös uteplats. Utöver de två sovrummen i entréplanet så finns även ett stort loft som kan användas till ytterligare ett sovrum eller hemmakontor. Under 2021-2022 har den redan ifrån början väl tilltagna uteplatsen expanderats till husets baksida där nuvarande ägare låtit installera spabad, pool och även anlagt gästhus med bastu. Ett bekymmersfritt boende i mycket gott skick med naturen som närmsta granne. Varmt välkommen till Sturegatan 13 i Paradiset.

  • Premium

Visar alla 4