Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022

Mäklare Selma Kahrimanovic

Selma Kahrimanovic

Om mig

Förutom bostadsrättsförmedlare är Selma också ansvarig för bostadsrättsteamet hos Pontuz Löfgren. Hon sätter stort värde på att få vara utvald i kundens största affär och har gjort sig känd som en mäklare som alltid gör sitt yttersta. När Sveriges bästa bostadsrättsförmedlare utsågs 2021 kom Selma topp tre och år 2022 tog hon emot priset som Sveriges bästa mäklare på den nationella galan Guldhemmet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Sön 10 dec

Jeanssongatan 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
5 250 000 kr
125 m²
4 rum
vån 3/9
6 444 kr/mån
42 000 kr/m²

Välkommen till 125 kvadratmeter på Jeanssongatan 11. - Helt nytt, du blir förste man på plats! - Utsikt över vatten från fönster i två väderstreck. - Hörnbalkong på 59 kvadratmeter! Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet. Bojens 32 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. Denna hörnfyra får dagsljus från såväl söder som öster. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Stora fönsterpartier och generösa sociala ytor beskriver denna bostad bäst. Inte nog med att bostaden mäter in på imponerande 125 kvadratmeter så skämmer den bort dig med en balkong på otroliga 59 kvadratmeter. Den omfamnar husets sydöstra hörn, med morgonsolen å ena sidan och söderläge med panoramavy över Kvarnholmen på andra sidan. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Aldrig har hav och himmel känts så nära. Tacka nuvarande ägare för de smakfulla inredningsvalen. Här landade valet på inredningslinjen Shorelines ljusa och avskalade toner. Centrum och dess stora utbud når du på några få minuter! Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter årstiderna. Ovan nämnda i kombination med sitt fantastiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss, parkeringsplats och förråd. Dessutom har du direkt närhet till bad och båtliv. Här blir du "förste man" på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Frejagatan 3 B, Bremerlyckan, Kalmar kommun

Frejagatan 3 B

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 850 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/4
4 825 kr/mån
38 500 kr/m²

I det vackra huset på Frejagatan 3B finns en av Bremerlyckans finaste bostäder. Lägenheten totalrenoverades under 2013. Endast en trappa upp finner du 100 pampiga kvadratmeter. 100 kvadratmeter som från början var tilltänkta att fördelas över tre rum och kök men som nuvarande ägare valt nyttja som en luftig, stor tvårummare. Högt i tak, stuckaturer, stora, vackra fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Väl tilltaget sällskapsrum som ligger med en öppen planlösning till det påkostade köket. Sällskapsrum och kök är verkligen den perfekta platsen för trevligt umgänge och välsmakande middagar, såväl till vardag som fest. Helkaklat badrum med tvättpelare. Från sovrummet tar du dig vidare ut till bostadens balkong som ligger med ett lugnt läge mot innergården. Brf Furan 4 stoltserar inte bara med sitt attraktiva läge och välputsade yttre. Föreningen är trygg, lågt belånad och stabil. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband. Till bostaden följer ett rymligt förråd och i föreningen finns en övernattningslägenhet, perfekt när du får långväga gäster på besök. Bremerlyckan är absolut ett av Kalmars mest attraktiva bostadsområde. En självklarhet då du bor med direkt närhet till Kalmarsund, Gamla stan, vackra promenadstråk och endast en kort promenad in till centrum. I kvarteret finns en välsorterad livsmedelsbutik. Gemensam, insynsskyddad innergård med planteringar, pergola och utemöblemang. Frejagatan 3B är verkligen ett boende med gott om ofta efterfrågade attribut. Här är det som klyschan säger, "Bara att flytta in".

 • Balkong
Ängö hamngata 21, Ängö, Kalmar kommun

Ängö hamngata 21

Lägenhet
Ängö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
4 100 000 kr
115 m²
3 rum
vån 3/3
5 487 kr/mån
35 652 kr/m²

Havsutsikt, centralt och arkitektritat - jag är fullkomligt övertygad om att vi är på en av Kalmars mest eftertraktade adresser. J Fred Olsons verk från 1932 stoltserar på Ängö Hamngata 21. Dåtidens charm gör sig påmind samtidigt som nutiden har fått flytta in. 2016 bildades Brf Ängö Hamngata. Samma år totalrenoverades huset och bostäderna med noggrant utvalda och exklusiva material. Här möts du av vackra attribut och påkostad inredning, allt i nyskick! Plankgolv från Kährs, kök från Sentens och carraramarmor från Italien i kök och badrum. Bostadens sträcker sig över fyra väderstreck och bjuder på underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Du ser Ölandsbron, vattnet, Varvsholmen och några av stadens landmärken, allt från första parkett. Från köksfönstret och sällskapsrummet låter vi blicken vandra ut över Ängös fridfulla hamn och din alldeles egen balkong är vänd mot vattnet och Ölandsbron. Denna lägenhet på 115 kvadratmeter är i utmärkt skick och är allt annat än en fyrkantig låda. Charmiga vinklar och väldigt högt upp till snedtakets topp. Dessutom blir utsikterna något hela annat från en vindsvåning. Stora fönsterpartier och takfönster i alla väderstreck. På föreningens mysiga innergård njuter du av eftermiddagssolen. Stadens puls och utbud når du på några få minuter. Natur, bad- och båtliv har du precis utanför dörren. Välkommen till ett boende med vatten och himmel som närmsta granne.

 • Plus
 • Balkong
Lech Walesas gata 25, Ljusstaden, Kalmar kommun

Lech Walesas gata 25

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 390 000 kr
104 m²
4 rum
5 339 kr/mån
22 981 kr/m²

Praktiskt och påkostat bostadsrättsparhus i två plan i expansiva Ljusstaden. Den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänslan! Här bor du på stor hörntomt, omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Huset stod inflyttningsklart 2011 med genomtänkta tillval och smart planlösning. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. I anslutning till huset finns carport och förråd som ingår i avgiften. På 104 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På nedre plan ligger bostadens sociala sällskapsytor. Det hemtrevliga köket ligger med en öppen, modern planlösning mot sällskapsrummet. Från köket når vi den tilltagna uteplatsen med soldäck och täppa. Sällskapsrummet bjuder på en värmande kamin. En trappa upp finns två sovrum och mer sällskapsytor. Helkaklat badrum, ett på varje plan. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare fönster i tre väderstreck! Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad.

 • Uteplats
Proviantgatan 19, Kvarnholmen, Kalmar kommun
 • Idag
Proviantgatan 19, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Proviantgatan 19, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Proviantgatan 19

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
4 390 000 kr
107 m²
4 rum
vån 3/3
5 390 kr/mån
41 028 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt boende på en av Kvarnholmens lugnare gator. Välkommen till Proviantgatan 19. Förvänta dig: - Hiss från markplan. - Garanterad och lättillgänglig garageplats. - Stabil förening med god ekonomi. - Stor balkong i väster med fjärrstyrd markis. För dig som vill kunna ta ett morgondopp i Kalmarsund och samtidigt bo mitt i city. Är dina önskemål ett centralt läge, ett mycket gott skick och en väl genomtänkt planlösning? Då är du en perfekt, ny ägare till den här cityfyran. Lägenheten är placerad högst upp, på en perfekt höjd där balkongen placerar sig ovanför takåsarna. Du bor med direkt närhet till centrumkärnan, badplats och fina promenadstråk utmed vattnet. Lägenheten har gott om ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck. Genomgående ljusa färger och uppfräschade ytskikt. Förvänta dig ett pedantskött boende i mycket gott skick! Sällskapsrummet ligger med en delvis, öppen planlösning till köket. En yta stor nog att rymma matmöblemang, soffgrupp och svängrum för dig och dina gäster. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett finns. Idag finns två stora sovrum samt ett rejält rum som du antingen nyttjar som det är eller delar av och skapar ytterligare två sovrum. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi med låg belåning och gedigna intäkter från garageplatser som föreningen hyr ut, vilket håller de egna månadsavgifterna på en ovanligt låg nivå! Till bostaden hör dessutom en garageplats (1 000 kr/mån) som kan hyras ut om man inte önskar använda den själv. I anslutning till garaget finns tillhörande förråd och på föreningens skyddade innergård finns såväl uteplats som gräsyta, sopsortering och plats för cyklar. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. På hemmets generöst tilltagen balkong i utmärkt västerläge med fjärrstyrd markis njuter du av eftermiddags- och kvällssol med vy mot den skyddade innergården.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun

Fredriksskanstorget 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 290 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
4 783 kr/mån
38 167 kr/m²

Välkommen till det eftertraktade området Fredriksskans! Denna lägenhet har ett oslagbart läge på den lugna och fridfulla gatan längs Fredriksskanstorget, omgiven av vacker grönska och vatten. Stadskärnan ligger som närmsta granne men fortfarande med ett behagligt avstånd för att slippa stadens brus. Vyerna härifrån är förtrollande och gör varje dag till en njutning. Att bo centralt innebär att du har allt inom räckhåll och här är livet bekvämt och lättsamt. Just denna tvårummare lägenhet ligger på andra våning med tillgång till hiss. Bostadsrättföreningen skämmer bort sina medlemmar med en rad olika bekvämligheter såsom bilpool, garageplatser, övernattningslägenhet, förvaringsförråd och gemensamhetslokal. Interiört är denna tvårummare socialt planerad och praktisk. 60 kvadratmeter innebär gott om plats. Köket är en höjdpunkt med modern design och högkvalitativa detaljer. Det är öppet och socialt planerat med sällskapsrummet, vilket skapar en härlig atmosfär för samvaro. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum (hela 17 kvadratmeter) med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är exklusivt, helkaklat och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Den franska balkongen pekar stolt mot morgon- och förmiddagssolen. Tillträde flexibelt enligt överenskommelse.

 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergs väg 3, Centralt, Kalmar kommun

Erik Dahlbergs väg 3

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
5 800 000 kr
121 m²
4 rum
vån 3/3
4 036 kr/mån
47 934 kr/m²

Det sägs i folkmun att det är ett av Kalmars vackraste hus. Ett verk beläget intill Fredriksskans med en utsikt som inte går att beskriva med ord. Mitt i city, på Erik Dahlbergs väg 3, finner du nu 121 eleganta och nypolerade kvadratmeter. Föreningen stoltserar inte bara med sina vackra fastigheter utan tryggar också med sin ekonomi. Välkommen till en av få, helt OBELÅNADE föreningar i Kalmar. Här var ingenting gjort på väldigt länge. Även den finaste form av kärlek bleknar med tiden om den inte vårdas och uppmärksammas. Som en räddare i nöden kom nuvarande ägare. Utrustad med en stor dos kärlek, tålamod och omtanke. Kärlekssagan fick sig en nytändning och en bortglömd våning blev en öppen, välplanerad fyra. Kort och gott, en helrenovering som inte lämnar något mer att önska. Ett fritt flöde mellan kök och vardagsrum gör att allt känns luftigare. Charmiga snedtak, synliga träbalkar, murade väggar och takfönster. Påkostad och skräddarsydd inredning. Från bostaden har du utsikt över intilliggande, vackra bebyggelser och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Hemmet är berikat med en stor balkong med nosen mot solen och trädgården. Möjlighet till bilplats med laddstolpe eller garage med elport och laddstolpe. I källaren finns ett stort förråd som tillhör bostaden. Förvänta dig vackra omgivningar, sena sommarkvällar på balkongen och friska promenader runt Kvarnholmen. Det här är verkligen ett boende med gott om ofta efterfrågade attribut. De stora flerfamiljshusen i kvarteret Löjan tillkom på 1930-talet. Föreningen bildades i år och samtliga tomma bostäder totalrenoverades. Eftersom föreningen är obelånad garanteras du en låg boendekostnad. Dessutom har föreningens hus och bostäder totalrenoverats (med undantag för två lägenheter) vilket innebär att det dröjer länge innan någonting av större betydelse behöver göras i föreningen. Välkommen till ett tryggt, påkostat och centralt boende.

 • Balkong
Biskopsgatan 7, Norrgård, Kalmar kommun

Biskopsgatan 7

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 590 000 kr
83 m²
3 rum
vån 7/8
5 401 kr/mån
43 253 kr/m²

Varmt välkommen till ett högkvalitativt boende med stor komfort och ett centralt läge! Huset på Biskopsgatan 7 stod färdigt 2020 och här presenteras en bostad som är redo för nästa ägare. Detta är en av de mest eftertraktade treorna i huset med sin placering högt upp i huset på våning 7. Invändigt bjuds du på fönster i tre väderstreck och otroliga utblickar över Kalmar. Hemmet bjuder på ett välutrustat kök förenat i öppen planlösning med vardagsrum och två sovrum i bra storlek. Ditt badrum är helkalkat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett i anslutning till hallen. Lägg därtill en genomgående hög standard, generöst ljusinsläpp och inte minst en helt ljuvlig och inglasad balkong placerad mot förmiddagssolen och utsikten. I huset finns bekvämligheter som hiss, tillhörande förråd, samlingslokal för 50 personer samt övernattningslägenhet och på gården finns gemensam uteplats. Riksbyggens Bonum Brf Cavallo är en så kallad 55+-förening med fokus på trygghet för dig som boende. Medlemmarna erbjuds bl a hjälp med praktiska saker i vardagen till förmånliga priser och gemensamma aktiviteter anordnas. Läget på Norrgård gör dig bortskämd med gång- eller cykelavstånd till centrum, Kalmars vackra havsmiljö och Giraffen med stort utbud av butiker och shopping. Busshållplats finns dessutom på kort avstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Jeanssongatan 17, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Fre 8 dec

Jeanssongatan 17

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
5 350 000 kr
117 m²
3 rum
vån 3/10
6 988 kr/mån
45 726 kr/m²

På Jeanssongatan 17 bor du insynsskyddat med en spektakulär panoramavy och havets skådespel i blickfånget. Så nära himmel och hav du kan komma. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Dina djupa balkonger sträcker sig över husets gavel i öster med blickarna vända mot sundet och Öland. Balkongerna ihop mäter in på imponerande 32 kvadratmeter. Du läste rätt, trettiotvå. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Här är havet i fokus. 117 kvadratmeter fördelat på 3 rum och kök med möjlighet att skapa ett tredje sovrum och därmed få en fyra. Denna bostad passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. Den direkta utgången mot balkongen binder samman inne och ute och ger ännu större plats för härliga fester. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum. Det moderna och praktiska tänket gör sig synligt i såväl den öppna planlösningen som bekvämligheten med två badrum. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Brf Fyren ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv. I avgiften ingår värme, vatten, en parkeringsplats.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansgatan 4B, Lindö, Kalmar kommun

Lagmansgatan 4B

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 612 kr/mån
31 132 kr/m²

Väldisponerad tvåa med ett ofta efterfrågat läge på attraktiva Lindö. En promenad eller cykeltur längs vackra Malmfjärden tar dig till Kvarnholmen med dess stora utbud av nöje, shopping och restauranger. Här finner du även universitetet och centralstationen. I kvarteret har du dessutom gym en kort promenad bort! Vill du bo här själv, med din respektive, bästa vän eller syskon? Lagmansgatan 4B passar alla kombinationer. Här njuter du av ett fint ljusflöde och balkongen är placerad med fördel för eftermiddagssolen. Planlösningen låter varje kvadratmeter komma till sin fulla rätt. Sällskapsrummet bjuder på stora ytor. Lägenheten stoltserar med ett renoverat och välutrustat kök. Här blir du bortskämd med generös förvaring, bra arbetsytor och en rejäl matplats. Rymligt sovrum placerat mot föreningens innergård. Badrummet är fräscht och helkaklat. I den inre fonden finns över 7 000 kr. Perfekt för dig som vill måla om, tapetsera eller på annat vis sätta din egen prägel. I huset finns bekvämligheter såsom tvättstuga, förråd samt cykelförråd. I föreningen finns gästlägenhet att tillgå. Om du, som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar.

 • Balkong
Svensknabbevägen 17, Svensknabben, Kalmar kommun
 • Sön 10 dec

Svensknabbevägen 17

Lägenhet
Svensknabben, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 890 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/3
7 297 kr/mån
34 123 kr/m²

Låt mig få presentera förvandlingen av en kontorsfastighet som nu stoltserar med bostäder av högsta kvalitet som är helt unika i sitt slag. 114 kvadratmeter på kulturhistorisk mark intill skogsbrynet med bruset från havet. Välkommen till Svensknabbevägen 17 som stod inflyttningsklart så sent som 2020. Jag måste erkänna. Jag är imponerad. Från start till slut. Jag möts av ett välputsat yttre samt en luftig och modern foajé med hiss från markplan. Och låt mig få prata om omgivningen. Jag är mitt i naturen. Bland skog, vatten och hästhagar. Ändå har jag city endast några minuter bort. Hur är det möjligt? Bli inte överraskad om du på sommaren ser någon granne knata iväg ner mot vattenbrynet i morgonrock. Så blir det när man bor oförskämt nära bad- och båtbryggor. Det är så lätt att superlativen ställs på varandra när det kommer till ett boende som detta. Du har en uteplats, husets största, på närmare 52 kvm. Skogen har du så pass nära att du nästan når grenarna. Dina sociala ytor är väl värda att skryta om. Jag som mäklare brukar tala om ”gott om svängrum”. Vi har passerat det stadiet. Här är svängrummet snarare ett dansgolv. ”Bada i ljus” är en annan återkommande klyscha. Även den är otillräcklig här. Kombinationen av ett gavelläge och pampiga fönsterpartier är oslagbar. Ditt kök från Sentens, ligger med en modern, öppen planlösning till sällskapsrummet, som sträcker sig vidare ut till uteplatsen. Som en trestegsraket. Dina två badrum är påkostade och din tvättstuga är ett separat rum i hemmet. Sovrummen är alla tre väl tilltagna. Övriga bekvämligheter såsom förråd och parkeringsplats löser föreningen åt dig. Samtidigt som du når stadens centrum på några minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Skogbevuxna partier, uddar och näs utmed Kalmarsund som bjuder på mäktig utsikt mot Öland.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Ståthållaregatan 23, Södercentrum, Kalmar kommun
 • Mån 11 dec

Ståthållaregatan 23

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 790 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
6 027 kr/mån
27 624 kr/m²

Plankgolv, murstock i tegel, vacker kakelugn, balkar, snedtak och genomgående ljusa färgval, är nyckelorden för att beskriva denna bostad allra bäst. Kombinationen av bostadens etageutförande och föreningens gemensamma härliga uteplats gör att man många gånger glömmer att man bor i lägenhet. Bostadens disponeras över cirka 101 kvadratmeter fördelat på två våningar med umgängesdelar på båda plan. Två sovrum, ett större på entréplan och ett på övervåningen med charmigt snedtak. Ett helkaklat badrum och gästtoalett. Köket från Sentens erbjuder allt man önskar i såväl utrustning som yta. Föreningens gemensamma innergård är väl värd att nämna! En helt underbar plats. Mysig och privat med stor gräsyta, möblemang, fruktträd och hängmatta. En självklar plats när du vill njuta, slappa, sola, leka, umgås och grilla! Föreningens gemensamma balkong lämpar sig ypperligt för en snabbkaffe i solen. Bekvämligheter att nämna är möjligheten till en parkeringsplats på innergården samt att tvättstuga och förråd finns i huset. Det är något alldeles speciellt med att bo på Södra området. I vilken riktning du än väljer att gå kommer du till något vackert. Kalmarsund, slottet och dess vackra omgivning samt Kvarnholmen med dess utbud av shopping och restauranger. Den direkta närheten till skola och förskola gör läget oemotståndligt för familjen. Kalmar länssjukhus och Stensö hälsocentral når du på noll och ingenting. Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Här finns allt som underlättar vardagen. Välkomna möjligheten att förälskas i detta unika hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Långgatan 65, Centralt, Kalmar kommun

Södra Långgatan 65

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 950 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3/3
6 993 kr/mån
31 383 kr/m²

På historiska Kvarnholmen finns nu en välplanerad och tilltagen gaveltrea att förvärva. Här bor du mitt i city på lugn gata med ingång från den mysiga innergården. Shopping, restauranger, bad och båtlivet har du runt knuten. Bostaden är belägen i ett hus med byggår 1992. Du bor högst upp med 94 tilltagna kvadratmeter. Hiss finns! Sällskapsrummet är unikt i sitt slag med ytor som aldrig tycks ta slut. Ett rymligt och välutrustat kök samt ett totalrenoverat badrum med tvättmaskin. Västerbalkongen vetter mot innergården med utsikt över Domkyrkan, takåsar och kringliggande byggnader. Föreningen består av ett flertal hus som breder ut sig över ett halvt kvarter på Kvarnholmen. Innergården med anor från 1600-talet är ett kapitel för sig själv. Charm, lummiga grönytor, äldre byggnader och ett magiskt uterum för föreningens medlemmar. En stabil, ekonomisk trygg och trevlig förening. Välkommen till en bostad med det perfekta läget och en riktigt trivsam planlösning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Djurängsvägen 60B, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 60B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
875 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 978 kr/mån
15 086 kr/m²

Framför dig har du en perfekt gaveltvåa högst upp i huset med hiss. Välplanerade kvadratmetrar som disponerar en stor och möblerbar hall med flera garderober, tilltaget sovrum, kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Modernt och funktionellt kök med plats för matbord samt ett lättmöblerat vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och fransk balkong. Bosätter du dig på Djurängsvägen har du fin cykelväg till universitetet och citykärnan. Promenad- och cykelavstånd till Hansa city, grönområden och fina kommunikationer in till city. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra, i en fin lägenhet med ett fint läge. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband!

 • Balkong
 • Hiss
Grenvägen 10, Djurängen, Kalmar kommun

Grenvägen 10

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 590 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1
4 833 kr/mån
28 462 kr/m²

Hus eller lägenhet? Varför ska du välja? Här kan du få det bästa av två världar. Fina uteplatser och egen uppfart med plats för bil. Ett nybyggt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Ett eftertraktat enplanshem i omåttligt populära Djurängen. Med byggår 2021/22 kan du förvänta dig ett sprillans nytt skick. Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver. Det känns exklusivt och modernt men samtidigt jordnära och tidlöst. Bostaden är berikad med attribut såsom stora fönsterpartier, otrolig takhöjd med öppet till nock och en social, öppen planlösning. Hemmet disponerar cirka 91 kvm plus en uteplats och en mysig liten tomt på husets baksida. Ditt kök från HTH ligger med en modern, öppen planlösning till matrum/sällskapsrum. I sällskapsrummet möts du av stora fönster som släpper in ljuset och skjutdörrar som öppnar upp till den ljuvliga altanen som står redo för alla tänkbara trevligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättavdelning. Även gästtoalett finns. Hemmets mer privata utrymmen ligger lugnt och avskilt, mot baksidan av huset. Här finns tre sovrum, alternativt två sovrum med ett allrum i mitten. Härifrån, via altandörr når du husets mysiga baksida. Förvänta dig goda förvaringsmöjligheter, en praktisk planlösning och vattenburen golvvärme. Direkt närhet till skola, förskola och fina strövområden. Endast några minuters promenad till matvaruhandel, kommunikationer och hälsocentral. Gångavstånd till Hansa city och dess utbud.

 • Plus
 • Uteplats
Bragegatan 29B, Södercentrum, Kalmar kommun

Bragegatan 29B

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 150 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
2 977 kr/mån
32 857 kr/m²

Att läge, läge och läge är högt prioriterat känner vi alla till. Tur att denna dröm gör sig fin på populära söder! Första klivet in och du märker genast hur dagsljuset får plats precis överallt tack vare den genomgående planlösningen och generösa takhöjden. Att ditt inglasade uterum är tilltaget och placerat i söder är bara att tacka för. Inglasning i kombination med infravärme resulterar i året-runt-trivsel! Bostadens på pappret blygsamma 35 kvadratmeter disponeras på bästa vis. Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Rummets form och yta tillät nuvarande ägare att på ett modernt sätt avskilja sovdel från sällskapsdel. En industrivägg i glas har satts upp och ger rummet en helt annan känsla. Genomgående för bostaden är påkostat skeppsgolv och ljusa väggar. Köket renoverades 2018 och är fullstort. Här finns plats för dig och dina vänner. Helkaklat badrum med ny tvättmaskin. Och en klädkammare som vi alla drömmer, önskar och behöver! Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Här finns allt som underlättar vardagen. City och universitetet nås på kort tid med cykel eller promenad. Föreningen är stabil och lågt belånad (cirka 2 250 kr/kvm, enligt Årsredovisning 2022).

 • Balkong
Röda gatan 16D, Berga, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Röda gatan 16D

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
975 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 735 kr/mån
12 188 kr/m²

Välkommen till en ofta efterfrågad trea på Röda gatan! En gata och en förening som fullständigt blommat! Om det är tack vare den omtyckta föreningen eller det trivsamma området är svårt att säga. Cirka 80 generösa kvadratmeter har noggrant fördelats och planerats. Här bjuds du på generösa ytor, gott om ljusinsläpp och fönster i två olika väderstreck. Stor inglasad balkong som vetter mot eftermiddagssolen. Brf Arkaden är en förening känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens innergård. Här bor du i ett lugnt och trivsamt villakvarter med närhet till mataffär, grönområde och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Jeanssongatan 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 250 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/9
3 535 kr/mån
46 875 kr/m²

Äntligen är tiden för inflyttning kommen, välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet. Just denna tvåa gör sig fin på husets västra gavel. Med en balkong på 9 kvadratmeter som pekar glatt åt eftermiddags- och kvällssolen. Utsikten från fönstren och närheten till sundet ger hemmet kvaliteter utöver det vanliga. Detta är en tvåa som är helt perfekt i sitt utförande för dig som älskar öppna, sociala ytor men som samtidigt inte behöver alldeles för mycket plats för att trivas. Kastar du ett öga på planlösningen ser du att 48 kvadratmeter noggrant fördelats ut över rummen. Dina sällskapsytor tar givetvis mest plats. Därefter kvalar sovrummet in med gott som svängrum för dubbelsäng och generös förvaring bakom skjutdörrar. Ditt badrum är helkaklat och fullutrustat. Självklart finns tvätt och tork. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Aldrig har hav och himmel känts så nära. Tacka nuvarande ägare för de smakfulla inredningsvalen. Här landade valet på inredningslinjen Shorelines ljusa och avskalade toner. Centrum och dess stora utbud når du på några få minuter! Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter årstiderna. Ovan nämnda i kombination med sitt fantastiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss, parkeringsplats och förråd. Dessutom har du direkt närhet till bad och båtliv. Inflyttning flexibel från och med december 2023. Här blir du "förste man" på plats! Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Sön 10 dec
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 2
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun, bild 3

Jeanssongatan 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
7 890 000 kr
156 m²
4 rum
vån 6/9
7 615 kr/mån
50 577 kr/m²

Nu har du möjlighet att få bli "förste man" på plats. Denna fyra placerar sig på första parkett mot havet och Ölandsbron. Förvänta dig helt fria utblickar över sundet. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bästa bostäderna i huset! Även interiört är arkitekturen lätt och luftig. Här är havet i fokus. 156 kvadratmeter fördelat på 4 rok och kök med möjlighet att skapa ett fjärde sovrum och därmed få till en femrummare. Denna bostad passar dig som vill ha ett hem utöver det vanliga och som gillar öppna ytor. Här går kök och vardagsrum i ett och bildar ett storslaget rum för fina stunder med goda vänner och gemensam samling runt köksön. De två väl tilltagna balkonger, placerade i öster och väster, binder samman ute och inne och ger ännu större plats för härliga fester. Planlösningen har en tydlig avgränsning mellan öppna ytor och privata rum. Det moderna och praktiska tänket gör sig synligt i såväl den öppna planlösningen som bekvämligheten med två badrum, gästtoalett och ett separat tvättrum. Fönster i tre väderstreck och genomgående påkostade materialval. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt alldeles utanför fönstret. Bojen ligger precis vid strandpromenaden med fri sikt över sundets skiftande färger, vågrörelser och molnformationer. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från markplan till våningsplanet och direkt närhet till bad och båtliv. I avgiften ingår värme, vatten, en parkeringsplats och ett förråd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Svinövägen 18, Svinö, Kalmar kommun

Svinövägen 18

Lägenhet
Svinö, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
3 990 000 kr
129,5 m²
5 rum
vån 1
7 859 kr/mån
30 811 kr/m²

Välkommen till ett otroligt boende på vackra Svinö! Ett fantastiskt bostadsrättsradhus om 129,5 kvadratmeter väntar nu på nya ägare. Det som gör just detta hem extra unikt är dess närhet till vatten och natur. Du möts av vacker utsikt över Kalmarsund från såväl hemmet, uterummet och grästäppan. Alla blickar pekar helt rätt - mot utsikten och lugnet. Bostaden fördelar sig över ett stort sällskapsrum med öppet upp till nock, ett fullutrustat kök, två helkaklade badrum (ett på varje plan), egen tvättstuga och tre-till-fyra sovrum. Lägg därtill ett inglasat uterum med tillgång till en mysig grästäppa. På denna adress bjuds du onekligen på det bästa av två världar. Närheten till city, samtidigt som du har havet och naturen som några av dina närmsta grannar. Njut av att vakna upp till måsarnas sång, sätt dig i uterummet med kaffekoppen och blicka ut över de vackra omgivningarna. Blir du sugen på ett dopp tar du bara på dig morgonrocken och traskar ner till föreningens badbrygga. Kanske kommer du från hus och önskar ett mer bekvämt boende utan att tumma på frihetskänslan? Eller från en lägenhet i stan och söker lugnet och större boende men inte riktigt känner dig redo för allt vad hus innebär? Oavsett vad så lämnar Svinövägen 18 ingen besviken. Här bjuds du på rymd, villakänsla och fantastisk natur runt knuten. Ute på Svinö väntar dessutom fantastiska strövområden. Svinö naturreservat ligger precis bredvid. Ett extra plus är att bostadsrättsföreningen har gratis parkeringsplatser, egen båtbrygga samt tillgång till sjöbodar och grillplats inom området. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fiberbredband, kabel-TV, garageplats med laddstolpe, ett utvändigt förråd intill bostaden och även båtplats för dig med båt. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun
 • Sön 10 dec

Jeanssongatan 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
6 490 000 kr
121 m²
4 rum
vån 7/9
6 293 kr/mån
53 636 kr/m²

UNIKT TILLFÄLLE! Nu har du möjlighet att få bli förste man på plats. Denna fyra placerar sig på den sydvästra gaveln och möter dig på våning sju. Förvänta dig helt fria utblickar över sundet och Kvarnholmen. Utsiktsmässigt är detta helt klart en av de bättre bostäderna i huset! Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet. Bojens 32 lägenheter är ritade för att ta vara på läget precis vid vågbrytaren och strandskoningen. Denna hörnfyra får dagsljus från såväl söder som väster. Rummen är öppna för utsikt och vyer och tack vare husets placering är utblickarna många. Stora fönsterpartier och generösa sociala ytor beskriver denna bostad bäst. Inte nog med att bostaden mäter in på imponerande 121 kvadratmeter så skämmer den bort dig med en balkong på otroliga 58 kvadratmeter. Den omfamnar husets sydvästra hörn, det vill säga husets bästa solhörn, med västerbalkong å ena sidan och söderläge med panoramavy över Kvarnholmen på andra sidan. Nuvarande ägare har kostat på bostaden och valt inredningslinjen Golden Forest. Rummens varma toner hämtar sin inspiration från skogens gläntor och solens lugna lek med ljus och mörker. Klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum skapar karaktär och atmosfär. Ljusa garderobsdörrar i kontrast till en vacker helplanksparkett ger ditt hem en elegant och tidlös känsla. Centrum och dess stora utbud når du på några få minuter! Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter årstiderna. Ovan nämnda i kombination med sitt fantastiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss, parkeringsplats och förråd. Dessutom har du direkt närhet till bad och båtliv. Inflyttning flexibel från och med december 2023. Här blir du "förste man" på plats! Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergs väg 3, Centralt, Kalmar kommun

Erik Dahlbergs väg 3

Lägenhet
Centralt, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
4 200 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
2 768 kr/mån
50 602 kr/m²

Det sägs i folkmun att det är ett av Kalmars vackraste hus. Ett verk beläget intill Fredriksskans med en utsikt som inte går att beskriva med ord. Mitt i city, på Erik Dahlbergs väg 3, finner du nu 83 eleganta och nypolerade kvadratmeter. Föreningen stoltserar inte bara med sina vackra fastigheter utan tryggar också med sin ekonomi. Välkommen till en av få, helt OBELÅNADE föreningar i Kalmar. Här var ingenting gjort på väldigt länge. Även den finaste form av kärlek bleknar med tiden om den inte vårdas och uppmärksammas. Som en räddare i nöden kom nuvarande ägare. Utrustad med en stor dos kärlek, tålamod och omtanke. Kärlekssagan fick sig en nytändning och en bortglömd lägenhet blev en öppen, välplanerad trerummare. Kort och gott, en helrenovering som inte lämnar något mer att önska. Ett fritt flöde mellan kök och vardagsrum gör att allt känns luftigare. Påkostad parkett i holländskt mönster, ljusa ytskikt och eldstad. Exklusiv och skräddarsydd inredning. Och kanske viktigast av allt, ett ljusinsläpp rätt in från tre olika väderstreck. Från bostaden har du utsikt över intilliggande, vackra bebyggelser och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Hemmet är berikat med en södervänd balkong, givetvis med nosen mot den mysiga trädgården. Möjlighet till bilplats med laddstolpe. I källaren finns ett stort förråd som tillhör bostaden. Förvänta dig vackra omgivningar, sena sommarkvällar på balkongen och friska promenader runt Kvarnholmen. Det här är verkligen ett boende med gott om ofta efterfrågade attribut. De stora flerfamiljshusen i kvarteret Löjan tillkom på 1930-talet. Föreningen bildades i år och samtliga tomma bostäder totalrenoverades. Eftersom föreningen är obelånad garanteras du en låg boendekostnad. Dessutom har föreningens hus och bostäder totalrenoverats (med undantag för två lägenheter) vilket innebär att det dröjer länge innan någonting av större betydelse behöver göras i föreningen. Välkommen till ett tryggt, påkostat och centralt boende.

 • Balkong
Ståthållaregatan 23, Södercentrum, Kalmar kommun

Ståthållaregatan 23

Lägenhet
Södercentrum, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 290 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
4 494 kr/mån
33 676 kr/m²

Plankgolv, vackra fönster och charm i överflöd. Detta är orden som bäst beskriver denna härliga trettiotalsdröm på Ståthållaregatan 23. Kombinationen av bostadens placering på första våningen och föreningens mysiga trädgård gör att man många gånger glömmer att man bor i lägenhet. Bostaden mäter in på 68 kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Förvänta dig fönster i två väderstreck, fina sällskapsytor och genomgående uppfräschade ytskikt. Föreningens nyss nämnda trädgård är väl värd att skryta om! En helt underbar plats. Mysig och privat med stor gräsyta, möblemang, fruktträd och hängmatta. En självklar plats när du vill njuta, slappa, sola, leka, umgås och grilla! Bekvämligheter att nämna är att tvättstugan och de två förråd (som tillhör bostaden), finns i huset. Det är något alldeles speciellt med att bo på Södra området. I vilken riktning du än väljer att gå kommer du till något vackert. Kalmarsund, slottet och dess vackra omgivning samt Kvarnholmen med dess utbud av shopping och restauranger. Den direkta närheten till skola och förskola gör läget oemotståndligt för familjen. Kalmar länssjukhus och Stensö hälsocentral når du på noll och ingenting. Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Här finns allt som underlättar vardagen. Välkomna möjligheten att förälskas i detta unika hem!

 • Plus
Jeanssongatan 11, Varvsholmen, Kalmar kommun

Jeanssongatan 11

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
2 895 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/9
3 535 kr/mån
60 313 kr/m²

Skulle du vilja leva med några av Kalmars vackraste vyer som sällskap? Välkommen till den sista etappen av kvarteret Tampen. Precis som sina syskon på Varvsholmens bästa läge tar Bojen vara på öns speciella karaktär. Här får du nära till sundets alla skiftningar och vågornas möten med strandskoningen. Både ute och inne är havet alltid med. Bojens slanka silhuett, långa balkonger och ljust varma fasad binder samman de tre husen längst ut på Varvsholmen till en helhet. De 32 lägenheterna har olika storlekar och planlösningar, från 48 till 196 kvadrat. Balkongerna är stora och djupa och några lägenheter har dubbla balkonger. Högst upp i huset finns två takvåningar med makalösa uteplatser. Som köpare har du möjlighet att sätta din egen prägel på din lägenhet genom att välja någon av de två designlinjerna: Shoreline eller Golden Forest. Shoreline är inspirerat av strandlinjen vid Kalmarsund - en värld av sten, tång, mörkt hav och blåst. Golden Forest passar dig som vill ha ett välkomnade och ombonat hem med klassiskt djupa tränyanser i kök och badrum. Inflyttning beräknas ske kvartal 4, 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Norrgårdsgatan 1A, Norrgård, Kalmar kommun
 • Imorgon

Norrgårdsgatan 1A

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Pontuz Löfgren AB
1 590 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 898 kr/mån
29 444 kr/m²

Norrgård är ett område som bara tycks bli mer och mer populärt för varje år – och inte är väl det konstigt med tanke på det korta avståendet till city, universitetet, köpcentrum och fina strövområden längs med vackra Kalmarsund. På detta attraktiva läge kan jag nu presentera en tvårummare om 54 välplanerade kvadratmeter högst upp i huset på Norrgårdsgatan 1A. Med fönster på två håll blir du bortskämd med dagsljus. Golven är genomgående i hela lägenheten och väggarna går i vitt. Köket är modernt i svart och vitt med inslag av ek. Det stora vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord för dina nära och kära. Härifrån har du dessutom utgång till en väl tilltagen inglasad balkong i högt och soligt västerläge där de kommande varmare månaderna kommer spenderas som allra bäst. I den låga månadsavgiften om 2 898 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, fiberbredband samt förråd. Föreningen är mycket lågt belånad, vilket tryggar inför framtiden. Dessutom har husen försetts med solceller. I föreningen finns övernattningslägenhet och flera lek- och grillplatser. Tvättstuga i grannhuset och närhet till parkeringsplatser. Läget på Norrgård brukar oftast beskrivas som Kalmars mittpunkt. Här har du nära till precis allt. Stormarknad, Skälby och city. Välkommen till Norrgårdsgatan 1A!

 • Plus
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 52