Mäklare Adam Behrer

Adam Behrer

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stockholm sedan 2019 och har lyckats förmedla bostäder till hundratals nöjda kunder. Under denna tid har jag hunnit vinna utmärkelsen "Årets Rookie" i en rikstäckande mäklarkedja. Kontakta mig gärna så berättar jag hur vi lyckas med din bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vegagatan 25, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Vegagatan 25

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
81 m²
2 rum
vån -1/7
4 180 kr/mån
36 975 kr/m²

- Renoveringschans med möjlighet till 3:a! - Stor uteplats - Tillgänglighetsanpassad - Garage i huset - 11 hyresrätter kvar - Nära kommunikationer I hjärtat av Sundbyberg ges nu möjlighet att förvärva denna 2:a om 81 kvm med enorm potential! Bostaden går att göra om till 3:a och erbjuder en solig uteplats mot lugn innergård. Rymlig hall med gott om plats för förvaring i flertalet garderober och stort förråd. Vardagsrum rymmer soffgrupp, hemmakontor och förvaringsmöbel. Köket nås från både hall och vardagsrum och är utrustat med kyl, frys, ugn och spis. Höjden på köket är anpassat för att kunna nås med rullstol. Här finns gott om plats för större matbord. Härligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Vilsamt sovrum med plats för säng och garderob. Från sovrummet nås bostadens uteplats. Stabil med förening med i fint tekniskt skick med många stora renoveringar gjorda. Föreningen har 97 garageplatser och 11 hyresrätter kvar. Chans att skapa ert nya drömboende, varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 30

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 15/21
4 136 kr/mån
68 425 kr/m²

Av säljaren accepterat pris! - Högt upp i huset med utsikt över Råstasjön - Inglasad balkong med eftermiddagssol - Stabil förening med god ekonomi - 50 meter till Mall of Scandinavia - Bra kommunikationer med bussar, tvärbana och pendeltåg I Arenastaden ges nu chans att förvärva denna fantastiska trerummare om 73kvm. Ta hissen upp till våning 15 och imponeras av fantastiska vyer med utsikt över Råstasjön. Här erbjuds en interiör i toppskick med väldisponerade ytor. Stor inglasad balkong med kvällssol, modern öppen planlösning samt två vilsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helklaklat badrum med tvättinrättning och förråd som kan disponeras som walk-in closet. Friends arena och Mall of Scandinavia precis runt hörnet. Kommunikationer tar dig snabbt till alla delar av Stockholm och i området finns det trevliga promenadstråk, affärer, restauranger och butiker. Ta chansen att förvärva denna pärla med utsikt över Råstasjön i ett snabbt växande område med både puls och natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hamngatan 3, Lilla Alby, Sundbybergs kommun

Hamngatan 3

Lägenhet
Lilla Alby, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1/7
3 826 kr/mån
58 750 kr/m²

// Möjlig 3:a // Ljusinsläpp i två väderstreck // Modern och välplanerad // Låg avgift // Gott om förvaring // Välkomna till denna stora och ljusa 2:a med ljusinsläpp i två väderstreck. Bostaden disponeras i dagsläget som en 3 rum och kök. Här har ni möjlighet att bo i lugnet med Bällstaån precis utanför porten, promenadslingan tar dig hela vägen in till city. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med ett modern kök med gott om förvaring. Här finns rymligt vardagsrum med plats för generösa sällskapsytor och middagsbjudningar. Vidare kan erbjudas en hög standard, bra förvaring i flertalet inbyggda garderober, utrymme för arbetsplats, fullutrustat kök samt helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter. Precis intill byggs Staden under tak där hållbarhet och återbruk är en grön tråd genom projektet. Här är service, kultur och rekreation en stor del av innehållet som bl.a. innefattar restauranger, caféer, gym och butiker. Här bor ni med lugnt läge, bokstavligt talat ett stenkast från Bällstaån med promenadstråk samt gångavstånd till Sundbybergs Centrum med butiker, restauranger samt kommunikationer i form av tvärbanan tre minuter bort, bussar, T-bana och pendeltåg. Garage finns i huset. Här kan man inte annat än trivas!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Forskargränd 4, Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Forskargränd 4

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 737 kr/mån
41 563 kr/m²

// Flexibelt tillträde // Nybyggt 2021 // Garage i huset // Öppen planlösning // I expansiva och populära Ursvik finns denna välplanerade och ljusa lägenhet i toppskick. Bostaden är fullutrustad och synnerligen välplanerad med generösa ytor och toppfräsch atmosfär. Här kan erbjudas öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och separat sovrum med förvaring. Utöver detta kan erbjudas en hög standard i form av badrum med kombimaskin och kök med diskmaskin. Perfekt läge i expansiva Ursvik och nära till kommunikationer, restauranger, service och Ursviks motionsområde med löp- och skidspår samt utegym. Under 2024 beräknas Tvärbanan vara klar och två stationer i Ursvik planeras att byggas. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 4