Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ajdin Fatic

Ajdin Fatic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllevångsgatan 30B, Triangeln, Malmö kommun

Möllevångsgatan 30B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/8
7 023 kr/mån
23 395 kr/m²

Drömhem i Malmös pärla - En trerummare om 81 kvm! Välkommen till ditt nya hem i ett av Malmös mest charmiga kvarter, där du har allt du någonsin behöver inom räckhåll. Smågatorna runt omkring bjuder på en härlig mix av restauranger och mysiga caféer, och du har bekväma matbutiker som Ica och Hemköp samt trevliga pubar inom gångavstånd. När det kommer till kommunikationer är detta verkligen en plats som har allt. Du har nära till flera stadsbussar och Triangelns citytunnel tar dig snabbt till andra delar av staden. Dessutom är det bara en kort promenad eller cykeltur till den vackra Pildammsparken. När du kliver in i denna lägenhet välkomnas du av hissen som tar dig direkt från markplan. Inuti väntar en rymlig och social planlösning som binder samman vardagsrum och kök på ett förtjusande sätt. Här finns gott om plats för umgänge och trivsel. De två generösa sovrummen erbjuder privat utrymme för avkoppling och vila. Dessutom finns ett modernt och helkaklat badrum samt en praktisk klädkammare för förvaring. Denna bostadsrättsförening bryr sig om sina medlemmar och har redan inkluderat kabel-TV via Telenor i avgiften. Dessutom har de snabbt bredband via Telenor, med en månadsavgift på endast 135 kr för 250/100 Mbit. Det blir ännu bättre eftersom föreningen planerar att byta till den ännu snabbare bredbandsleverantören Bahnhof i november 2023. När det är dags att tvätta finns två tvättstugor i föreningen, utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp vardera. För de som älskar gemenskap och utomhusaktiviteter finns en innergård med grillplats och utemöbler, som du enkelt når via våning 3. Dessutom finns cykelparkering i garaget för bekväm förvaring av din cykel. I denna trerummare möts du av en stilfull hall med gott om plats för avhängning. Klinkergolv och parkettgolv som sedan leder dig in i ett vackert kök med vita köksluckor, mörkt träbänkskiva och rostfri diskbänk. Här finns även en komplett maskinpark med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Köket har även plats för ett mindre matbord och har en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, där du utan problem kan ha trevliga middagar och sociala tillställningar. Bostaden har två rymliga sovrum med gott om utrymme för sängar och förvaring. Dessutom finns en praktisk klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning. Badrummet är stilrent och helkaklat i svart och vitt, med tvättställ, spegel med belysning, wc och en härlig dusch. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska hem mitt i Malmös hjärta. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta hemmet bli verklighet!

  • Hiss
Von Lingens väg 9, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:40
Von Lingens väg 9, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun, bild 2
Von Lingens väg 9, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun, bild 3

Von Lingens väg 9

Lägenhet
Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
6 387 kr/mån
11 845 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en av de populära 3:orna på omtyckt adress. Bekvämt belägen på andra våningen med genomgående planlösning och balkong i soligt läge, finner vi ett inflyttningsklart hem. Bostaden erbjuder en optimala planlösning med härliga sällskapsytor och två luftiga sovrum. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Köket är fräscht, har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder både ett badrum och en gäst-wc . Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum som är hemmets naturliga samlingspunkt och bjuder på härliga umgängesytor. Dessutom finns det en underbar inglasad balkong, med två utgångar och som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst. Bostadens utmärkta planlösning, trevliga utsikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Denna lägenhet vill ni inte missa! Ett hem att trivas i och ett läge som är välplacerat i lugn och lummig omgivning. Läget på omtyckta Rosengård är perfekt för det unga paret eller barnfamiljen - i området finns bland annat matbutiker, rofyllda grönområden och tågstation för snabb pendling mot Triangeln och Centralstationen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra Förstadsgatan 121D, Dalaplan, Malmö kommun

Södra Förstadsgatan 121D

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 695 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 2/4
3 550 kr/mån
31 158 kr/m²

Otroligt charmig och väldisponerad 2:a där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Ljusinsläppet från flertalet fönster i två väderstreck gör att lägenhet upplevs luftig och rymlig. Genomgående i mycket fint skick med renoverat kök och helkaklat badrum samt härlig takhöjd. Originaldetaljer som takstuckatur etc. Bostaden erbjuder idag en trevlig planlösning med gott om förvaringsutrymmen i form av inbyggda klädkammare. Perfekt cityläge med närhet till Malmös största serviceutbud på Mobilia, goda kommunikationer för pendel och mysiga promenadstråk i Pildammsparken. Stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och billiga elkostnader tack vare kollektiva el-avtalet som finns i föreningen, mysig innergård och soldränkta takterrasser. Välkommen hem!

  • Balkong
Sköldgatan 4B, Håkanstorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Sköldgatan 4B

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 713 kr/mån
24 052 kr/m²

Trivsam tvåa på våning tre, balkong med eftermiddagssol och genomgående planlösning. Några av de ting som skapar trivsel är stilrent kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Här bor du i lugna kvarter, en kort promenad från Värnhem och centrum med goda kommunikationer med buss och via ringvägarna. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kronetorpsgatan 46C, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 46C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 245 kr/mån
17 928 kr/m²

Ljus och genomgående tvåa med generösa kvadratmetrar på rätt ställe! Här finner vi en modern och ytterst stilren lägenhet med allt man kan tänka sig och lite till. Bostaden bjuder bland annat på öppna ytor och modern inredning. Lägenheten har en härlig balkong i söderläge, fräscht kök och ett snyggt renoverat badrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Håkanstorpsvägen 1A, Håkanstorp, Malmö kommun

Håkanstorpsvägen 1A

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
5 887 kr/mån
25 267 kr/m²

Välkomna på visning av denna gavellägenhet med trevlig utsikt över grönska samt föreningens fina innergård. Läget är optimalt med närhet till mataffärer, vårdcentral, kommunikation samt inre ringvägen. Välskött förening med bra gemenskap och friköpt mark.

  • Balkong
  • Hiss
Oxievångsvägen 384, Oxie, Malmö kommun

Oxievångsvägen 384

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
203 m² tomt

I alltid så populära Oxie presenterar vi nu detta radhus på fridfullt och barnvänligt läge. Genomtänkt radhus med hörntomt. Här kan vi avnjuta morgonkaffet på framsidan medan barnenleker i sandlådan precis utanför och spendera soliga sommarkvällar på den sydvästvända uteplatsen. Planlösningen är funktionell med en social bottenvåning och en mer privat ovanvåning där samtliga sovrum är belägna. Bostaden erbjuder en rymlig och luftig atmosfär alltigenom. Till bostaden hör även ett förråd som ligger på framsidan. Bekvämt boende där fastigheten har andel i en samfällighet med välskötta grönområden där både garage och parkeringsplats medföljer. Har bor man på ultimat läge nära centrum med närhet till grönområden, lekplatser, skolor, golfbanor samt goda kommunikationsmöjligheter i form av både buss och tåg. Varmt välkomna att anmäla intresse för denna välskötta bostad!

  • Uteplats
Köpenhamnsvägen 9D, Slottsstaden / Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 9D

Lägenhet
Slottsstaden / Erikslust, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1,5/5
5 469 kr/mån
35 746 kr/m²

Charmig trerummare på attraktivt läge! Genomgående lägenhet med både hiss och balkong i soligt söderläge. Här har du allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Bara en kort promenad och du når både Ribersborgs stränder, Rönneholms- och Pildammsparken samt Slottsstadens utbud av butiker, restauranger och caféer. Bra kommunikation väntas även utanför dörren. Välkomna att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 98B, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 98B

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 138 kr/mån
20 203 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och fräscha trerummare på populära Segevång! Här erbjuds en välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt. Lägenheten är belägen på tredje våningen med ett härligt ljusinsläpp, två rymliga sovrum, stort allrum, välplanerat kök med rum för matplats, ett fräscht helkaklat badrum med dusch och en inglasad balkong i sydvästläge som används som ett extra rum stora delar om året. Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 15 är en välskött förening med gott om bekvämligheter så som bastu, solarium, festlokal och övernattningslägenhet. Mataffär, konditori, kafé, skola och förskola finns i närområdet. Kommunikationerna är bra med närhet till buss och med bil tar du dig snabbt ut på ringvägarna. Perfekt läge för dig som vill bo lugnt med närheten till både grönområden och city!

  • Balkong
Nannas gata 10, Hyllie, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nannas gata 10

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 039 kr/mån
44 741 kr/m²

Hyllie Corner är det kaxiga huset som utmärker sig i sin häftiga arkitektur. Ett boende för er som söker modern bekvämlighet i ett område som erbjuder alla förutsättningar för ett gott liv.En arkitektritad signaturbyggnad med bostäder av högsta standard och materialval i stilren skandinavisk design. Med en gemensam takterrass med milsvid utsikt! Välkommen till ditt nya hem i BRF Hyllie Corner.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjöblads väg 13, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:40

Sjöblads väg 13

Lägenhet
Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
850 000 kr
59,5 + 18,5 m²
2.5 rum
vån 9/9
4 751 kr/mån
14 286 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en av de populära lägenheterna, 2,5:a, på omtyckt adress. Bekvämt belägen på 9:e våningen högst upp i huset, med hiss, finner vi ett inflyttningsklart hem med social planlösning. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med härliga sällskapsytor och två luftiga sovrum. Hallen välkomnar med fina kvadrat för avhängning och förvaring. Köket är fräscht, har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Badrum är kaklat i härliga kulörer som skapar en lyxig känsla. Vidare finns ett lättmöblerat vardagsrum som är hemmets naturliga samlingspunkt och bjuder på härliga umgängesytor. Ett stort sovrum och en halva som används som barnrum. Dessutom finns det en underbar inglasad balkong på 18,5 kvm, som fungerar som ett extrarum från tidig vår till sen höst, med utgång från kök, vardagsrum samt sovrum. Med balkongen och det halva rummet har du i praktiken två sovrum, och sommarhalvåret två vardagsrum samt ett kök, men betalar bara avgift för en tvåa! Ett hem att trivas i och ett läge som är välplacerat i lugn och lummig omgivning. Läget på omtyckta Rosengård är perfekt för det unga paret eller barnfamiljen - i området finns bland annat matbutiker, rofyllda grönområden och tågstation för snabb pendling mot Triangeln och Centralstationen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sommarvagnsgatan 30, Riseberga, Malmö kommun

Sommarvagnsgatan 30

Villa
Riseberga, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
5 495 000 kr
140 + 47 m²
4 rum
699 m² tomt

Denna underbara enplansvilla är en pärla som erbjuder allt du kan önska för en bekväm och trivsam livsstil. Beläget på en solig hörntomt i det lugna och barnvänliga området Riseberga, är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker både komfort och bekvämlighet. Med 147 kvm boarea och rymliga rum är möjligheterna oändliga. Här kan du skapa din egen vision av ett idealiskt hem, med enkelheten att anpassa och skapa fler rum genom att sätta upp väggar enligt dina behov och önskemål. Egenskaperna inkluderar ett praktiskt garage och förråd för att möta dina förvaringsbehov och skydda dina tillhörigheter. Uterummet är en perfekt plats för avkoppling och underbara stunder med familj och vänner, medan den välskötta trädgården blommar i soligt läge och bjuder in till trivsamma utomhusaktiviteter. Dessutom har detta hem en idealisk placering med enkel tillgång till kommunikation - oavsett om det är med bussar, cykel eller bil. De smidiga förbindelserna till både inre och yttre ringvägen gör det till enkelt att ta sig runt och utforska omgivningarna. Miss inte chansen att förvärva detta fantastiska hem där möjligheterna är oändliga. Skapa ditt drömboende i detta idylliska och välskötta område. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt detta hus bli din familjs nya favoritplats!

  • Uteplats
Jägersrovägen 18B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 18B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 065 kr/mån
19 381 kr/m²

Välkomna på visning av en av de större tvåorna i området. Välplanerad bostad med balkong i söderläge. Rymligt kök, gott om förvaringsutrymme och helkaklat badrum. Bra läge och bussarna runt hörnet tar dig snabbt till City, centralen eller Jägersro. Närheten till motorvägen gör att du snabbt tar dig vidare vilket gör läget perfekt för pendlaren. Det är cykelavstånd till mataffärer, grönområden och skolor. På Persborgs torg och Kattarps torg finner du små butiker.

  • Plus
  • Balkong
Rödkullastigen 6C, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 16:30

Rödkullastigen 6C

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 950 kr/mån
17 611 kr/m²

I stabil HSB-förening finner vi denna renoverade tvårummare med genomgående planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Modernt, fullt utrustat kök med plats för matbord, helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum och härlig balkong med utsikt över lummig innergård. Närheten till Mobilia, Hyllie och ringlinjerna gör läget perfekt för såväl pendlaren som den shoppingsugna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kronetorpsgatan 56C, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 56C

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 434 kr/mån
21 532 kr/m²

Ljus tvårummare med kvadratmetrarna på det rätta stället! Här ges vi möjlighet att skapa vårt egna drömboende. Stilrent kök i vitt och helkaklat badrum med badkar. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. Här finns en rymlig inglasad balkong i söderläge och plats för möblemang. Välkommen på visning!

  • Balkong
Södra Tennisgränd 21, Hyllie, Malmö kommun

Södra Tennisgränd 21

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 384 kr/mån
47 182 kr/m²

Rymlig och nyproducerad tvårummare med fantastisk uteplats om 24 kvm och fri utsikt över föreningens mark. En otroligt fint planerad bostad belägen på våning 1. Stora fönster, bra planlösning och gavelläge med fönster i två väderstreck. Här bjuds det på en rumslig upplevelse av ljus, volym och luft. Ett bekymmersfritt boende med bekvämligheter som hiss från markplan och egna tvätt- och torkmöjligheter. Bostaden är i grunden fint utrustad och säljarna har sedan utöver det satsat på mycket fina tillval i framförallt kök och badrum. Här bor du på ett underbart läge nära Emporia, Malmö Arena, badhus och flera fritidsanläggningar. Från tågstationen i Hyllie når du såväl centrala Malmö på några minuter som övriga Skåne, Kastrup och Köpenhamn. Välkommen att höra av dig

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bures gata 19A, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 19A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1,5/5
4 190 kr/mån
40 593 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka in en visning ! Välkommen till denna ljusa lägenhet på trevligt parkläge mitt i Hyllie! Här erbjuds en välplanerad modern lägenhet med fina materialval och en öppen, social planlösning. Vill man njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen och grönskan utanför så gör man det på den generöst tilltagna balkongen som nås från köket. Lägenheten erbjuder vidare ett stort harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i den inbyggda garderoben. Läget i Hyllie ger närhet till Emporia, Malmö Arena, badhus och flera fritidsanläggningar. Från tågstationen i Hyllie når du såväl centrala Malmö på några minuter som övriga Skåne, Kastrup och Köpenhamn. Perfekt för pendlaren! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17