Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägerstensvägen 207, 2 tr., Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Hägerstensvägen 207, 2 tr., Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun, bild 2
Hägerstensvägen 207, 2 tr., Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun, bild 3

Hägerstensvägen 207, 2 tr.

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
1 995 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
2 532 kr/mån
86 739 kr/m²

I detta hem vetter såväl fönster som balkong mot söder samt en lummig bakgård där rådjur är ett vanligt inslag. Ett ljust hem med furugolv, dova fina färgval och ett genomgående gott skick. Här bor man på 23 otroligt välplanerade kvadratmeter som rymmer ett separat kök, matplats, sällskapsmöblering för den som önskar samt en sovdel. Hägerstensvägen är levande gata men tack vare gårdsläget är detta en lugn plats mot skog och grönska där många härliga soltimmar på balkongen väntar. I pittoreska Aspudden/Örnsberg bor man med närhet till flera parker och grönområden, samtidigt som man också har ca 100 m till tunnelbana samt ett flertal charmiga butiker, gym, mataffär, caféer och trevliga matställen. Särskilt uppskattas trevliga Örnbergets klippbad med mysiga promenadstråk längs Mälaren och möjlighet till bad genom både klippor och brygga. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Pilgrimsvägen 54A, 4 tr., Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20

Pilgrimsvägen 54A, 4 tr.

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 495 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 663 kr/mån
75 161 kr/m²

I centrala Aspudden på fjärde våningsplanet hittas denna tvårummare med balkong med kvällssol. Här bor man på en levande adress, ett stenkast från tunnelbana, matbutik och massor av restauranger och caféer. Lägenheten har fönster i såväl söderläge som västerläge samt lummig utsikt när det är säsong och träden blommar. Bostaden erbjuder välplanerade rum och en takhöjd om ca 2,70 m vilket ger hemmet en hemtrevlig och luftig atmosfär. Vardagsrummet rymmer gott om sällskapsmöblering och skrivbord, köket har gott om förvaring och ytor för matlagning samt plats för matbord intill fönstret, sovrummet erbjuder både plats för dubbelsäng, förvaring och utgång till bostadens balkong. Balkongen ligger i ett underbart läge mot väster och har sol från ca 15.00 till solnedgång om sommaren, här har man utsikt över såväl skog, mindre hus som Aspudden centrum. Rummen smyckas av parkettgolv och charmiga fönster med spanjoletter. Bostaden har en låg avgift och inkluderar det mesta så som värme, VA, bredband och hushållsel. Här bor man bokstavligen i hjärtat av Aspudden, strax utanför porten hittas Aspuddens huvudgata med mataffär, tunnelbana, apotek, Fabelbar, restaurang Vår pizza samt Bonne femme. I närområdet hittar man flera parker och grönområden, särskilt rekommenderas Vinterviken med flera badplatser genom brygga, strand och klippor, breda gräsytor, naturnära promenadstråk och lunchrestaurang. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Cedergrensvägen 43, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun

Cedergrensvägen 43

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 295 000 kr
51 m²
3 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
64 608 kr/m²

Hemtrevlig trerummare i gavelläge med fina färgval, charmiga funkisdetaljer och ett genomgående gott skick. Det infinner sig en omedelbar hemtrevlig känsla när man kliver innanför dörren, rakt fram ligger vardagsrummet med två stora fönster i olika riktningar som har grönskande utsikt över sommarhalvåret och intill hittas bostadens kök med sobra färgval och levande utsikt över Cedergrensvägen. Bostaden har två sovrum, ett master bedroom med gott om plats för extra förvaring för den som önskar och ett mindre som lämpar sig väl som både sovrum som arbetsrum. I hallen finns massor av platsbyggd förvaring och badrummet är fräscht, helkaklat och har tvättmaskin. I stort sett alla rum hittas fina detaljer från byggåret 1940 så som platsbyggd förvaring, takhöjd om ca 2,70 m, fönsterbrädor i teak samt charmiga dörrar. Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med låg belåningsgrad om ca 2 373 kr/kvm och har dolt kapital genom en hyresrätt. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal, hobbyrum samt flertalet grönskande gårdar som binder samman de välbevarade funkishusen. På pittoreska Cedergrensvägen bor du längs samma gata som Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds bakverk och gott kaffe med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden, inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av mysiga små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Hägerstensvägen 157B, Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Hägerstensvägen 157B, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Hägerstensvägen 157B, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Hägerstensvägen 157B

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
4 595 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 066 kr/mån
78 547 kr/m²

Tre rum och kök som karaktäriseras av en rymlig balkong med kvällssol samt flera fönster i tre väderstreck vilket ger ett fantastiskt flöde av dagsljus. Låt dig charmas av detaljer så som takhöjd om ca 2,70 m, holländskt parkettgolv, fönsterbrädor i sten samt bevarade garderober och dörrar. Bostaden utmärker sig med ett vackert ljusinsläpp och välplanerade rum om totalt 58,5 kvadratmeter. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med fönster i två riktningar samt utgång till balkong, ett fint kök som rymmer en mindre matplats, två sovrum i bra storlek, ett fräscht badrum med dusch och vädringsfönster samt en hall med goda förvaringsmöjligheter genom originalgarderober. I pittoreska Aspudden bor man med närhet till flera parker och grönområden, samtidigt som man också har nära till tunnelbana samt ett flertal charmiga butiker och matställen. Allra närmast hittas Bar Libertin med trevliga mellanrätter och god dryck, trevliga Fabelbar längs Hägerstensvägen med trevlig tapas och inte minst Vår Pizza för den som gillar det italienska köket. Ett stenkast bort i Aspudden centrum finns även bekvämligheter så som café, apotek, mataffär, bibliotek och kvartersbiograf. En kort promenad bort hittas natursköna Vinterviken med promenadstråk längs Mälaren, café, lunchrestaurang, koloniträdgård, badplatser och såväl vinter- som sommaraktiviteter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Junkergatan 16, 2 tr., Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Junkergatan 16, 2 tr.

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 395 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 781 kr/mån
63 026 kr/m²

Ett rum och kök på andra våningsplanet med bevarad charm genom exempelvis fiskbensparkett, charmiga fönster med spanjoletter, fönsterbrädor i sten och takhöjd om ca 2,70 m. Här har man fri utsikt från fönster i två väderstreck över lummig grönska utanför när det är säsong och träden blommar. Ett insynsskyddat hem som består av 38 välplanerade kvadratmeter som rymmer både ett separat kök med plats för matbord som ett rum som har plats för både sällskapsmöblering, sovdel och förvaring genom en graderob. I hallen finns förvaring genom platsbyggd garderob och via hallen nås bostadens helkaklade badrum med dusch. För den som drömmer om balkong så har bygglov för balkong funnits via köket mot husets baksida. Det går att ansöka om detta igen. Här bor man i välbevarad funkisfastighet med en mysig gård att nyttja om sommaren. Närhet till mataffär, bageri, gym, tunnelbanans röda linje samt Vinterviken med dess mysiga promenadstråk, lunchrestaurang, koloniträdgård, gratis padelbanor utomhus, utegym och badmöjligheter genom klippor, sandstrand och brygga. Kort promenad till Aspudden centrum där man hittar apotek, bibliotek och flera trevliga restauranger, särskilt rekommenderas Fabelbar, Vår pizza och Bar libertin. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Erik segersälls väg 7, 3 tr., Aspudden, Stockholms kommun

Erik segersälls väg 7, 3 tr.

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
3 600 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
2 720 kr/mån
81 818 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning. På tredje våningsplanet hittas denna välplanerade 30-tals tvåa med massor av bevarad charm från byggåret som exempelvis genomgående furuplankgolv, platsbyggd förvaring, spröjsade fönster med spanjoletter, takhöjd om ca 2,70 m och charmiga gamla dörrar. Man stiger direkt in i inbjudande hall som är målad i en omfamnande roströd kulör med gott om förvaring som leder en vidare till övriga rum. Här finns ett fint kök med diskmaskin, ett mysigt sovrum med plats för 160 säng och förvaringsmöbel samt ett rymligt vardagsrum som vetter mot Aspuddens levande huvudgata och rymmer både sällskapsmöblering och en matplats intill fönstret. Bostadens badrum är gjort i samband med föreningens stambyte 2015 och är smakfullt renoverat med kakel och klinker i svart och vitt. Brf Ljungspoven består av vackra, äldre byggnader som omringar en stängd innergård som erbjuder grillmöjligheter och flera olika sittgrupper för mysiga middagar utomhus när vädret tillåter. Här finns gott om utrymme för en trevlig picknick då omgivningen består av breda gräsytor som kantas av blomstrande rosenbuskar och blomrabatter. Bostaden ingår i en gemytlig förening som äger marken, har dolt kapital genom 9 hyresrätter samt får intäkter genom 22 lokaler. Här bor man bokstavligen i hjärtat av Aspudden, precis utanför porten hittas Aspuddens huvudgata med mataffär, tunnelbana, apotek, restaurang Vår pizza samt caféet Bonne femme. I närområdet hittar man flera parker och grönområden och särskilt rekommenderas Vinterviken med flera badplatser genom brygga, strand och klippor, breda gräsytor, naturnära promenadstråk och lunchrestaurang. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Radiusbacken 49, Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Radiusbacken 49

Lägenhet
Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholms kommun
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
2 850 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
2 990 kr/mån
73 077 kr/m²

Två rum och kök om 39 välplanerade kvadratmeter med smakfulla materialval. Bostaden är toppfräsch och erbjuder kök från Vedum som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum med kombimaskin och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med alla bekvämligheter så som kombimaskin, diskmaskin, hiss och möjlighet till garageplats. För större tillställningar så erbjuder föreningen en gemensam takterrass med milsvid utsikt med bokningsbar del tillsammans med en övernattningslägenhet. Området Midsommarkransen/Telefonplan består av en mix av moderna, nyproducerade hus och charmiga sekelskiftes- och funkishus. I närområdet finns ett stort utbud av caféer och restauranger genom bland annat nyöppnade bageriet Kringelgården, Lulu sushi samt omåttligt populära Svenska hamburgerköket. I området hittas även mysiga Svandammsparken, T-bana Telefonplan, mataffär, Konstfack och flera olika gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7